Wix vs. WordPress – kumpi sopii sinulle (toukokuu 2019)

Kun aloitin verkkosivustojen rakentamisen, siinä oli kaikki HTML. Jos joku muistaa nämä päivät, tiedät, että tämä oli HTML-verkkokehityksen kultastandardi. (Anteeksi musiikista, jos napsautit linkkiä.)

Olemme edenneet kaukana noista päivistä, ja nyt käyttäjät kohtaavat lukuisia valintoja. Uusia verkkosivustojen rakentajia esiintyy kaikkialla, mutta sisällönhallintajärjestelmä, jota useimmat ihmiset ovat käyttäneet, on edelleen WordPress. Tänään vertaamme tätä jättiläistä toiseen suosittuun haastajaan. – Wix.

wix vs wordpress -logo

Aiomme jakaa kokemuksemme sekä Wixin että WordPressin kanssa ja antaa sinulle sitten käsityksen siitä, mikä niistä sopii paremmin tarpeisiisi. Vertaamme monia eri näkökohtia. Aloitetaan joidenkin tilastojen kanssa:

WordPresss käyttää lähes 1/3 Internetistä sellaisena kuin sen tunnemme.

Syynä siihen, että WordPress omistaa Internetin suuren markkinaosuuden, johtuu siitä, että se voi auttaa sinua luomaan uskomattoman oman verkkosivuston.

Vaikka WordPress on kuningas, se ei ole täydellinen. Oppimiskäyrä on suuri, ja sen käyttö aloittelijoille voi olla vaikeaa.

Ihmisille, jotka eivät halua kohdata suuria vaikeuksia verkkosivuston luomisessa, he voivat käyttää all-in-one-verkkosivustojen rakentajaa tai sisällönhallintajärjestelmää, kuten Wix. Tämän mukana on myös haittapuolia tarjoamillaan mukavuuksilla.

Vaikka WordPressin tilanne on kaikkein vaikuttavin, kun kyse on sitä käyttävien verkkosivustojen määrästä – Wix ei ole röyhelö. Wix auttoi rakentamaan noin 1% kaikista Internetin verkkosivustoista tänään. Tämä numero voi tuntua kurja WordPressin vieressä, mutta se on kymmeniä miljoonia verkkosivustoja.

Wix vs. WordPress: Matala

Käytä WordPressiä jos aiot rakentaa verkkosivuston ja kasvattaa sitä täyteen potentiaaliinsa. WordPress-rakennetulla verkkosivustolla käytettävissä olevien vaihtoehtojen ja palvelujen määrä on huikea.

Käytä Wixiä jos tarvitset verkkosivua perustarkoituksiin etkä halua käsitellä suurta oppimiskäyrää verkkosivuston saattamiseksi toimintatilaan. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on selvittää heidän rakennusohjelmistonsa.

WordPress – Jokainen mukauttaminen käden ulottuvilla

Verkkosivun rakentamista voidaan verrata pihvin keittämiseen.

Menkää eteenpäin ja Google miten kokki pihvi. Vaihtoehtoja on niin paljon. Voit grillata sitä, etsiä ja heittää sen uuniin, voit käyttää sous vide, helvetti – voit jopa mikroaaltouunin.

Älä mikroaaltouuni pihvi.WordPress-räätälöinti

Nämä vaihtoehdot ovat kaikki verkkosivujen rakentamisessa erilaisten verkkosivustojen rakentajien kanssa. Voit myös palkata jonkun rakentamaan verkkosivustosi – sellainen kuin menisit pihvitiloon ja antaisitte heille kokki sinulle pihvi haluamallasi tavalla..

Oletetaan, että ravintola tekee sinusta pihvin. Tässä skenaariossa he käyttävät sous videota ja sitten karsovat pihvi. Se on yksi parhaista pihvinkeittomenetelmistä ja pääasiallinen menetelmä, jota käytetään korkeintaan viiden tähden ravintoloissa.

Voit mennä ulos ja ostaa sous videon, keittää pihvi, sitten etsiä sen itse pannulla. Periaatteessa mahdollisuus tehdä hieno pihvi riippuu kyvystäsi – mutta sinulla on samat työkalut kuin kokilla ravintolassa. On mahdollista jopa pihvi tehdä paremmin kuin kokki samoilla työkaluilla, jos tiedät mitä teet.

Se on mitä WordPress on – se käyttää verkkosivustojen luomiseen samoja työkaluja kuin web-kehittäjä. Kehittäjät voivat ottaa käyttöön ylimääräisiä tekniikoita, jotka tekevät verkkosivustosta paremman kuin mitä voit tehdä, mutta ajan myötä voit oppia (tai Google) nämä tekniikat WordPressistä ja luoda mahtava verkkosivusto.

WordPress antaa sinulle mahdollisuuden rakenna paras mahdollinen verkkosivusto loputtomilla vaihtoehdoilla ja ohjeilla. Voit saavuttaa hakukoneoptimoinnin korkeuden, voit käyttää mahtavia laajennuksia, jotka hallitsevat turvallisuutta, ja voit mukauttaa verkkosivustosi niin paljon kuin haluat.

Wix – kaikki mukautukset, jotka on tehty sinulle

Wixin käyttö tässä skenaariossa on kuin grilli keittää pihvi.

CMS-vertailu 2019

Wix voi luoda kauniin verkkosivuston – joka on melkein täydellinen. Ongelmana on, että et voi viedä verkkosivustoasi suurimmille korkeuksille. Monissa tilanteissa, jotka eivät ehkä ole sitä, mitä etsit. Ammattimaiset web-kehittäjät eivät käytä Wixiä.

Wix on verkkosivujen rakentaja joka asettaa kaiken sinulle. Se on yksinkertainen ja helppo käyttää, pienellä oppimiskäyrällä, ja ei tarvitse kuluttaa enemmän rahaa kuin mallien tarrahinta ja suuri tuki.

Pihän grilliminen on herkullinen ja vaikea sekoittaa. Väärin tilaa on, mutta kaiken kaikkiaan teet ainakin ainakin kunnon pihvin. Se ei tarjoa sinulle mahdollisuutta keittää sama pihvi kuin sous vide ja hienoa searing-tekniikkaa, mutta voi silti tehdä sinulle herkullisen aterian, joka vastaa tarpeitasi, jos olet osaava grillaaja.

Käyttö

WordPress-sivustot muodostavat 14,7% maailman 100 parhaasta verkkosivustosta. Katso luettelo yrityksistä, jotka käyttävät WordPressiä.

Sivustojen rakentajille tai sisällönhallintajärjestelmille – WordPressiä käytetään 52% ajasta. Olemme käyttäneet Wixiä vuosia, ja pitkän tarkastelun jälkeen se on ykkösvalintamme verkkosivustojen rakentajille, jotka ovat ”all-in-one” -ratkaisuja. Ei ole yllättävää, että se on toiseksi suurin vain WordPressin suhteen CMS-suosion suhteen.

Kuinka luoda WWW- ja WordPress-verkkosivustot

Vaiheet Wixin käyttöön

 1. Mene wix.com
 2. Rekisteröidy ja valitse suunnitelma
 3. Osta verkkotunnuksesi
 4. Luo verkkosivustosi (vinkki: noudata tätä opasta)

Vaiheet WordPressin käyttöön

 1. Valitse hyvä verkkoisäntä (vinkki: lue arvostelut parhaista web-palveluntarjoajista)
 2. Valitse isännöintisuunnitelma
 3. Osta tai valitse verkkotunnuksesi (riippuu siitä, sisältyykö tämä hosting-palveluun)
 4. Asenna WordPress
 5. Valitse teema
 6. Valitse ilmainen teema tai maksettu teema
 7. Opi käyttämään uutta teemaasi verkkosivuston luomiseen
 8. Asenna plugins muokataksesi verkkosivustoasi
  • Valitse ilmaiset tai maksetut laajennukset
  • Tutki kaikkia erilaisia ​​vaihtoehtoja ennen asennusta
 9. Juttu nykyiseen teemaan ja yritä käyttää CSS: tä ja HTML: ää tai apuohjelmaa
  • Paljon Googlea kopioimaan ja liittämään koodi (koska et todennäköisesti tiedä HTML: tä)

Kuten voit kertoa, WordPressin käyttäminen on hieman monimutkaisempaa kuin Wixin käyttö. Olisin voinut heittää vielä muutaman askeleen molemmille, mutta tämä on periaatteessa se mitä olet tekemässä valitessasi jompikumpaa näistä vaihtoehdoista.

Vaikka Wix on selvästi yksinkertaisempi – siinä on niin monia asioita, joita se ei voi tehdä, kun voit käyttää WordPressiä. Wix-sovelluksessa olet rajoittunut sen rakennustoimintoihin ja Wix-rakennetut integraatiot, kun taas WordPress on täysin päinvastainen.

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta. The on avoin kaikille käyttäjille ja muokattaville. Kuka tahansa milloin tahansa voi WordPressin avulla luoda omia teemoja tai laajennuksia toisille ladattaviksi ilmaiseksi tai useissa tapauksissa ostettavaksi. Siksi WordPress-yhteisö on niin valtava ja miksi niin monet ihmiset käyttävät WordPressiä.

Kuka käyttäisi mitä

Jos haluat luoda vetämällä ja pudottamalla täysin räätälöity verkkosivusto fantastisella asiakastuella, sinun tulee käyttää Wixiä. Oppimiskäyrä on pieni, mutta vaihtoehdot ovat hyppysissäsi. Kun Wix on hallittu, se on tehokas työkalu, jonka avulla voit muuttaa tyhjän kankaan taideteokseksi, ja se ei vie liian kauan.

Wix on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat luoda heille ainutlaatuisen verkkosivuston joutumatta käsittelemään kaikkia verkkosivun ylläpidon mukana tulevia ylimääräisiä juttuja.

WordPress on tarkoitettu ihmisille, jotka suhtautuvat vakavasti verkkosivuston rakentamiseen. Sivuston ja. Kasvamiseen ja markkinointiin liittyy niin monia näkökohtia WordPress antaa sinulle mahdollisuuden edistyä kaikilla osa-alueillaan.

Jos olet tosissasi verkkosivustollesi ja haluat käyttää aikaa oppia jokainen luomaasi osa, käytä WordPressiä. Mahdollisuuksia on rajattomasti, ja siellä on siellä mahdollisuus luoda juuri sitä mitä haluat.

WordPress Teemat Vs. Wix-teemat

Toisin kuin monet ihmiset ajattelevat – sinun ei tarvitse osata koodata WordPressin käyttämistä. Monet teemat sallivat paljon Wixin tarjoamia toimintoja ja mahdollisuuden mukauttaa niitä edelleen koodilla.

Tapa, jolla WordPress-sivusto rakennetaan, alkaa käyttäjän valitsemalla käytettävä teema. Teemat ovat pohjimmiltaan mitä Wix-rakentaja on. Voit vetää ja pudottaa joissain tapauksissa tai valita sivustoosi lisättävän elementin ja muokata sitä sitten muokatulla tekstillä, kuvilla tai muulla sopivalla.

WordPress sisältää laajan valikoiman WordPressin rakentamia teemoja, joiden avulla joku voi rakentaa perussivuston. Yksinkertaisia ​​teemoja voidaan korottaa koodilla, mutta verkkosivusto voidaan varmasti rakentaa käyttämättä koodia.

Päälle ilmaisia ​​teemoja on teemoja, joita voit ostaa ja käyttää sitten ja jotka tarjoavat Wixin kaltaisen rakennuskokemuksen. Jotkut yritykset ovat luoneet kauniin rakennuskokemuksen, kuten Elegant Themes ja Out of the Sandbox.

Elegantti Teemat on luonut rakennustyökalun, jonka avulla voit vetää ja pudottaa tiettyjä elementtejä helppokäyttöisillä muokkausominaisuuksilla. Paljon voidaan tehdä sekunneissa ilman lastausaikaa.

romahtaa-ja-rename-GIF

Tuen määrä ja ohjeet perustuvat puhtaasti valitsemasi teeman mukaan. Joillakin teemoilla on laajoja yhteisöjä, jotka voivat auttaa teeman käyttämisessä, kun taas joillakin teemoilla ei juuri ole apua.

Wixillä on erilaisia ​​malleja ja se on jopa rakentanut keinotekoisen suunnittelutiedon, jonka avulla voit ota pääkäyttäjä verkkosivustosi rakentamisessa.

Kumpi valitset mallin, jos päätät käyttää ADI: tä, rakennat verkkosivustosi Wix-rakennuksessa. Mitä tämä tarkoittaa, että sinulla on rajoitetusti vaihtoehtoja verrattuna WordPressin lukuisiin teemoihin, joita maailmassa on. Rajoitettu ei kuitenkaan aina tarkoita harvoja. Wixin vaihtoehdot ovat huikeat verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin.

Asuminen Wix-ekosysteemissä ei ole myöskään aina huonoa, koska tiedät aina, millaista tukea saat, kun törmäät mihinkään aiheeseen.

Koodaus, yhteisö ja ratkaisujen löytäminen

Jotta todella pystyisit luomaan tarkan verkkosivun, joka istuu päässäsi, sinun on opittava koodaamaan. Hyvä uutinen on se voit luoda 97% verkkosivustostasi päähänsi oppimatta kuinka koodata. Sitä 3% päässäsi ei todennäköisesti tarvita.

Oikean teeman valitseminen tarpeisiisi vie pois koodin tarpeen. Jos valitset teeman, jolla on suuri käyttäjäkanta, siellä on sivuja ja foorumeiden sivuja, joiden koodi on valmis kopioimaan ja liittämään teemaasi yhdelle lisäominaisuudelle, jonka haluat lisätä.

Joskus on jotain mitä haluat tehdä, mikä vaikuttaa mahdottomalta käyttämättä koodia ja sitten pikahaulla Google myöhemmin huomaat, että siellä on plugin, joka suorittaa tarkan toiminnon, jota etsit.

Se on WordPressin kauneus, yhteisö auttaa sinua saavuttamaan kaiken.

Wixissä, sinua rajoittaa se, mitä Wix sallii sinun tehdä. On loistava yhteisö ja uskomattoman tietopohja selvittääksesi, kuinka suorittaa se, mitä yrität saavuttaa. Ongelmana on, että jos sitä ei ole tietokannassa, et voi tehdä sitä.

WordPress vs. Wix-tuki

Tietopohjan tukiHienoa molemmissa näissä ympäristöissä on, että jos sinulla on ongelma, päätöslauselma on Internetissä.

Wixin kanssa heidän tietokanta kattaa ohjelmiston kaikki näkökohdat ja siellä on kaikki, mitä tarvitset apua. Wixillä on myös hämmästyttävä tukitiimi. He vastaavat nopeasti ja saat sinulle tarvitsemasi avun.

Toisaalta WordPressillä on niin monia käyttömuotoja kaikkien erilaisten teemojen, laajennusten ja sovellusten kanssa, että tietoja on hieman vaikeampi löytää. Kuten aiemmin mainittiin, miljoonia verkkosivustoja ylläpidetään WordPressillä. Miljoonat ihmiset osallistuvat hämmästyttävään yhteisöön, joka muodostaa WordPressin.

Tämä johtaa satoihin tuhansiin apuartikkeleihin heidän fooruminsa – kirjaimellisesti – satoja tuhansia. Voi olla vaikea löytää etsimääsi, mutta hieno asia on, että tarvitsemasi on todennäköisesti jossain.

Monet ihmiset kyllästyvät yrittäessään selvittää, kuinka suorittaa tietyt WordPressin tehtävät, ja palkata kehittäjä viimeistelemään verkkosivusto heidän puolestaan..

Wix-sovellukset ja WordPress-laajennukset

Wix tarjoaa lähes 300 sovellusta käytettäväksi Wix-verkkosivustollasi. Nämä sovellukset vaihtelevat SEO-ohjeista analytiikkaan Amazon-tuotteiden myyntiin.

Sovellusten suhteen Wix on onnistunut koomaan mukavan valikoiman mainstream-työkaluja, jotka auttavat paljon verkkosivustojen omistajia parantamaan peliä. Verrattuna WordPressiin valintapaalut vertailussa.

Vaikka 300 kuulostaa yhtenäiseltä luvulta, se on melko pieni verrattuna numeroon 55 000+ laajennusta saatavana WordPress-käyttäjille. Siihen mennessä, kun huomenna kiertää, WordPress-markkinoilla on vielä enemmän laajennuksia. Kukaan ei tarvitse käyttää yli 50 000 laajennusta.

kuitenkin, on plugin kaikelle mitä voisit ajatella. Oikeat käyttäjät tarkistavat ne kaikki, jos ihmiset tosiasiallisesti käyttävät niitä, ja antavat sinulle suuren määrän tietoa päätöksentekoon. Voi olla hienoa yrittää löytää etsimäsi myös toisinaan.

SEO ja blogit

SEO on hieno Wixissä. Niiden SEO-ominaisuuksiin kuuluvat automaattisesti luodut sivustokartat sekä muokattavat sivunimikkeet ja metakoodit. Wix tarjoaa erilaisia ​​SEO-työkaluja, jotka voivat auttaa parantamaan SEO: ta. Jos suunnittelet bloggaamista ja SEO: n optimointia, niin kumpi tahansa toimii sinulle.

seo ja bloggaaminenkäyttämällä WordPress tarjoaa heti useita etuja hakukoneoptimoinnissa. Wixin tarjoamat SEO-työkalut ovat täysin vaaleita verrattuna kaikkiin WordPressin käytettävissä oleviin SEO-laajennusmahdollisuuksiin.

WordPress tarjoaa heti, ilman laajennuksia tai lisättyä teemaa, upeita vakioominaisuuksia. WordPressillä on asianmukainen HTML-merkinnät, SEO ystävällinen permalinks, otsikkotunnisteet, otsikot, helppo sisällön luominen, ja optimoidut kuvat. Lähes kaikki saatavilla olevat teemat on optimoitu myös SEO: lle, ja parin muodostamisen kanssa plugin tai kaksi saavutat SEO korkeudet.

Wix on hyvä valinta bloggaamiseen ihmisille, jotka ovat uusia verkkosivustojen maailmassa. Se on helppo ja vaivaton, kuten suurin osa Wixistä. WordPress on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat sukeltaa syvästi bloggaamiseen ja oppia paljon SEO: sta.

WordPress vs. Wix-hinnoittelu

Wix-hinnoittelu on suoraviivaista. Yleisin vaihtoehto on 14 dollaria kuukaudessa, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi sekä joitain muita herkkuja. Lisäksi voit maksaa ylimääräistä verkkotunnuksellesi osoitetusta sähköpostiosoitteesta Googlen kautta.

Wix-hinnasuunnitelmat

Vaikka Wix-hinnoittelu on suoraviivaista, WordPress-reitin käyttäminen on muuta. Itse WordPress on täysin ilmainen käyttää. Ensimmäinen askel on kuitenkin löytää isännöintipalvelu, joka voi vaihdella hinnasta. Meidän suosikki hosting-palvelu, SiteGround, maksaa sinulle noin 4 dollaria kuukaudessa aloittaaksesi.

Isännöintipalvelun lisäksi sinun on päätettävä, haluatko maksaa teemasta ja lisäosista. Paljon teemoja voidaan käyttää ilmaiseksi, mutta muut voivat maksaa satoja dollareita. Parhaiten arvioidut teemat ovat yleensä 100-200 dollarin kertamaksu. Kun sinulla on se – sinulla on se koko elämän. On myös monia laajennuksia, jotka saattavat veloittaa kertaluonteisen tai kuukausimaksun.

Riippuen siitä, mitä yrität tehdä Wix ja WordPress ovat suhteellisen vertailukelpoisia hinnoissa. Joskus voit säästää paljon rahaa ja joskus huomaat kuluttavan enemmän.

On myös mahdollisuus palkata kehittäjä, jossa taivas on kustannusraja, mutta keskimääräinen verkkosivusto voidaan rakentaa noin 2000 dollarilla.

verkkokauppa

WordPress ja Wix tarjoavat molemmat hienoja vaihtoehtoja verkkokauppaansa. Kumpikaan ei ole paras vaihtoehto – Shopify ottaa kruunun – mutta molemmilla on pakottavia syitä siihen, miksi käyttäisit niitä verkkokauppaan.

WordPressin käyttäminen verkkokauppaan lisää vaikeuksia melko vähän. Monet kehittäjät ovat perustaneet verkkokauppasivuston WordPressiin, mutta tietysti tietävät todella tekevänsä.

Verkkokaupan web-dev

Paras tapa käyttää WordPressiä verkkokauppaan on asennus WooCommerce. WooCommerce on yksi WordPressin parhaista lisäosista ja on helppo käyttää aluksi. WooCommercea käytettäessä on selvitettävä monia ylimääräisiä asioita, kuten maksutavat, liikevaihtovero ja muut satunnaiset pienet verkkokauppakaupan pitämisen näkökohdat, joista useimmat ihmiset eivät ajattele. Shopify hoitaa kaikki nämä asiat.

WordPress rakennettiin tekemään kaiken, joten verkkokauppa toimii siinä hyvin. Wix on rakennettu tekemään kauniin verkkosivuston luominen helppoa. Tästä huolimatta verkkokaupan lisääminen toimii tietyn verran.

Wix toimii hyvin, jos sinulla on pieni tuotekirjasto. Alle viiden tuotteen myynti Wixissä on todella hienoa. Asiat alkavat esiintyä, kun haluat esitellä tuotelinjojasi ja rakentaa kauniin tuotekirjaston. Tämän lisäksi Shopifyssa on saumattomasti palautuskäytäntöä ja sähköpostin lähettämistä, joita ei ole Wixissä.

Shopify rakennettiin verkkokauppaa varten, ohjelmiston asetusten, suunnittelun ja rakenteen kaikki näkökohdat on rakennettu sopimaan verkkokaupan vaihtoehdoista. Wix-laajennukset ja -sovellukset ovat hyviä, mutta niitä ei verrata Shopifyn palveluihin.

Johtopäätös: Wix tai WordPress?

Jos olet valmis rakentamaan verkkosivuston – räätälöimään ja kasvattamaan sitä todella, päätös on helppo – käytä WordPressiä. WordPress ei ole vaikea oikealla teemalla, ja maailmalla autettavan tiedon määrä on rajaton. Siihen mennessä, kun olet valmis rakentamaan verkkosivustosi, tunnet olosi asiantuntijaksi web-kehittäjäksi.

Wix on parempi, jos et halua tehdä syvää sukellusta. Haluat jotain yksinkertaista ja helppokäyttöistä, joka tekee työstä.

Aina on myös mahdollisuus palkata kehittäjä luomaan sinulle verkkosivusto. Jos harrasin vakavasti verkkosivuston luomista ja kasvattamista, ainoat kaksi vaihtoehtoa ovat WordPressin käyttäminen itsellesi tai kehittäjän palkkaaminen. Tietueena kyseinen kehittäjä käyttää WordPressiä.

Ohje

Millä verkkosivustojen rakentajalla on paras SEO? WordPress tai Wix?

WordPress on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat oppia kaiken SEO ja bloggaamisesta. WordPressin ominaisuudet ja asetukset sekä laajennukset tekevät alustan hakukoneoptimoinnista paremman kuin kaikki muut.

Kuinka kauan Wix-verkkosivustojen käynnistäminen kestää?

Oman verkkotunnuksesi verkkosivustosi ilmestyminen voi kestää jopa 48 tuntia.

Kuinka paljon maksaa Wix-verkkosivuston julkaiseminen?

Wix-verkkosivusto voidaan julkaista ilmaiseksi tällä nimitysmuodolla: username.wixsite.com/siteadress. Jotta voit käyttää mukautettua verkkotunnusta ja avata paljon ominaisuuksia, sinun on valittava maksettu suunnitelma. Keskimäärin maksetut järjestelyt ovat 14 dollaria kuukaudessa, mutta voivat olla niin vähän kuin 5 dollaria kuukaudessa ja jopa 25 dollaria kuukaudessa.

Voitko muokata Wix-sivustoasi julkaisemisen jälkeen?

Kyllä, voit muokata Wix-verkkosivustoasi julkaisemisen jälkeen, ja muutokset tulevat voimaan, kun olet valmis.

Mikä on ero WordPress.com ja WordPress.org välillä?

WordPress.org on alusta, joka isännöidään itse ylläpitämällä alusta, joka on valittu verkkosivuston luomiseen ja hallintaan. Tämä on tämä artikkeli käsitelty versio. WordPress.com on samanlainen, mutta isännöi sinua ja on suunniteltu verkkosivustojen rakentajana käytön helpottamiseksi.

Kuinka WordPress eroaa Wixistä?

Suurin ero Wixin ja WordPressin välillä on se, että Wix on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka käsittelee kaikki verkkosivustosi taustapuolen näkökohdat, ja WordPress on itsenäinen ohjelmisto, jonka asennat valitsemallesi hosting-alustalle. Wixiä on paljon helpompaa käyttää, kun WordPressillä on oppimiskäyrä.

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Kingcrescent.com
 • Learnwoo.com
 • ShareGate.com
 • MyVenturePad.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author