Wix vs. WordPress: el que és adequat per a vostè (maig de 2019)

Quan vaig començar a crear llocs web, era tot HTML. Si algú recorda aquests dies, sabríeu que aquest va ser l’estàndard d’or del desenvolupament web HTML. Ho sentim per la música si heu fet clic en aquest enllaç.)

Hi hem recorregut un llarg camí d’aquells dies i ara els usuaris tenen una gran quantitat d’opcions. Hi ha nous creadors de llocs web que apareixen arreu, tot i que el sistema de gestió de contingut que la gent ha estat utilitzant segueix sent WordPress. Avui comparem aquest gegant amb un altre popular concursant. – Wix.

Logotip de wix vs wordpress

Compartirem les nostres experiències tant amb Wix com amb WordPress i, a continuació, us proporcionarem algunes visions sobre quina s’adapta millor a les vostres necessitats. Comparem una sèrie de diferents aspectes. Comencem amb algunes estadístiques:

WordPresss potencia gairebé 1/3 d’internet tal com la coneixem avui.

La raó per la qual WordPress té una gran quantitat de quota de mercat d’internet és perquè us pot ajudar a crear un lloc web sorprenent.

Tot i que WordPress és un rei, no és perfecte. Hi ha una gran corba d’aprenentatge i pot ser difícil d’utilitzar per a principiants.

Per a les persones que no vulguin tenir moltes dificultats a l’hora de crear el seu lloc web, poden optar per utilitzar un creador de llocs web tot en un o un sistema de gestió de contingut com Wix. Això passa amb els inconvenients de la comoditat que ofereix.

Tot i que WordPress té l’estadística més impressionant quan es tracta de la quantitat de llocs web que l’utilitzen, Wix no té cap mena de cura. Wix va ajudar a crear al voltant d’1% de tots els llocs web a Internet avui dia. És possible que aquest nombre sembli malament al costat de WordPress, però això ho té desenes de milions de llocs web.

Wix vs. WordPress: The Low Down

Utilitzeu WordPress si teniu previst construir un lloc web i augmentar-lo al màxim. La quantitat d’opcions i serveis disponibles en un lloc web creat per WordPress és impressionant.

Utilitzeu Wix si necessiteu un lloc web amb finalitats bàsiques i no voleu fer front a una gran corba d’aprenentatge per tal d’aconseguir que el lloc web estigui en funcionament. Tot el que has de fer és descobrir el seu programari de generador.

WordPress: totes les personalitzacions als vostres dits

La construcció d’un lloc web es pot comparar amb la cuina d’un filet.

Endavant i Google com cuinar un bistec. Hi ha tantes opcions. Podeu fer-la a la planxa, podeu buscar-la i llençar-la al forn, podeu utilitzar un sous vide, infern, fins i tot podeu microondes.

No microones el vostre bistec.personalització de wordpress

Aquestes opcions existeixen totes dins de la creació d’un lloc web amb diversos creadors de llocs web. També podeu contractar algú perquè crei el vostre lloc web, com ara sortir a un restaurant i fer que els cuinés un bistec de la manera que més us agradi.

Suposem que un restaurant et converteix en una bistec. En aquest escenari, fan servir un sous-vide i, a continuació, us escoltaran el vostre bistec. Aquest és un dels millors mètodes per cuinar un bistec i el mètode principal utilitzat a la majoria de restaurants de cinc estrelles.

Podeu sortir i comprar un sous vide, cuinar el vostre bistec i, a continuació, buscar-lo en una paella. Bàsicament, l’oportunitat de fer un gran bistec depèn de la vostra capacitat, però teniu les mateixes eines que un xef en un restaurant. És possible fins i tot fer un bistec millor que aquell xef amb les mateixes eines si saps el que estàs fent.

Això és WordPress – utilitza les mateixes eines que un desenvolupador web per fer un lloc web. Els desenvolupadors poden utilitzar tècniques addicionals que facin que el lloc web sigui millor que el que podeu fer, però amb el temps – podeu aprendre (o Google) aquestes tècniques a WordPress i crear un lloc web impressionant.

WordPress us permet fer-ho crea el millor lloc web possible amb infinites opcions i ajuda. Podeu arribar a les altures de SEO, podeu utilitzar excel·lents plugins que controlen la seguretat i podeu personalitzar el vostre lloc web tant com vulgueu.

Wix: totes les personalitzacions realitzades per a vostè

Utilitzar Wix en aquest escenari és com utilitzar una brasa per cuinar un bistec.

Comparació CMS 2019

Wix pot crear un lloc web molt bonic, gairebé perfecte. El problema és que no podreu portar el vostre lloc web a les altures més altes. En moltes situacions que potser no són el que estàs buscant. Els desenvolupadors web professionals no utilitzen Wix.

Wix és un creador de llocs web això us ho arreglarà tot. És senzill i fàcil d’utilitzar, amb una petita corba d’aprenentatge, i no cal gastar més diners que el preu de l’adhesió a les plantilles i un gran suport.

Cuinar un filet és deliciós i és difícil de desordenar. Hi ha lloc per a un error, però, probablement, com a mínim, podeu fer una bistec correcta. No t’ofereix l’oportunitat de cuinar el mateix bistec que un sous vide i una gran tècnica de selecció, però encara et pot convertir en un deliciós àpat que s’adapti a les teves necessitats si ets un griller capaç..

Ús

Els llocs de WordPress representen el 14,7% dels 100 llocs web més importants del món. Consulteu la llista d’empreses que utilitzen WordPress.

Quant als creadors de llocs web o sistemes de gestió de contingut, WordPress s’utilitza el 52% del temps. Utilitzem Wix durant anys i, després d’una revisió llarga, ho és la nostra primera opció per a constructors de llocs web que són solucions “tot en un”. No és d’estranyar, és el segon només a WordPress en termes de popularitat en CMS.

Com configurar un lloc web amb Wix i WordPress

Passos per utilitzar Wix

 1. Anar a wix.com
 2. Registra’t i selecciona un pla
 3. Compra el teu domini
 4. Creeu el vostre lloc web (consell: seguiu aquesta guia)

Passos per utilitzar WordPress

 1. Trieu un bon host web (consell: llegiu les nostres ressenyes sobre els millors proveïdors d’allotjament web)
 2. Trieu un pla d’allotjament
 3. Compreu o seleccioneu el vostre domini (depèn de si s’inclou en el servei d’allotjament)
 4. Instal·leu WordPress
 5. Seleccioneu un tema
 6. Seleccioneu un tema gratuït o un tema de pagament
 7. Apreneu a utilitzar el vostre nou tema per crear un lloc web
 8. Instal·leu plugins per personalitzar el vostre lloc web
  • Seleccioneu plugins gratuïts o de pagament
  • Feu recerca sobre totes les diferents opcions abans d’instal·lar
 9. S’atura amb el tema actual i intenta utilitzar CSS i HTML o un complement per ajudar-lo
  • Molt Google Googling per copiar i enganxar codi (ja que probablement no coneixeu HTML)

Com es pot dir, utilitzar WordPress és una mica més complicat que utilitzar Wix. Podria haver introduït uns quants passos més per a tots dos, però és bàsicament el que esteu fent en triar una d’aquestes opcions.

Si bé Wix és clarament més senzill, hi ha tantes coses que no podeu fer quan feu servir WordPress. A Wix, teniu restringit a la seva funcionalitat del creador i integracions basades en Wix, mentre que WordPress és tot el contrari.

WordPress és una plataforma de codi obert. Està obert a tothom per utilitzar-lo i modificar-lo. Qualsevol persona en qualsevol moment pot utilitzar WordPress per crear els seus propis temes o complements perquè altres es descarreguin de forma gratuïta o en molts casos per comprar. És per això que la comunitat de WordPress és tan massiva i per què tanta gent utilitza WordPress.

Qui faria servir

Si voleu arrossegar i deixar anar per crear un lloc web totalment personalitzat amb una excel·lent atenció al client, haureu d’utilitzar Wix. Hi ha una petita corba d’aprenentatge, però les opcions al vostre abast són àmplies. Un cop dominat Wix, és una potent eina que us permetrà convertir un llenç en una obra d’art i no trigareu massa.

Wix és per a persones que vulguin crear un lloc web únic per a ells sense haver de tractar totes les coses addicionals que s’ofereixen amb l’execució d’un lloc web..

WordPress s’adreça a persones que es preocupen de la creació d’un lloc web. Hi ha tants aspectes de créixer i comercialitzar un lloc web i WordPress us donarà les capacitats per excel·lir en tots els aspectes.

Si us preocupa el vostre lloc web i voleu aprofitar per aprendre cada aspecte del que esteu creant, feu servir WordPress. Les possibilitats són infinites i l’oportunitat de crear exactament el que es vol és capturar.

Temes de WordPress Vs. Temes de Wix

Al contrari del que molta gent pensa – no heu de saber codificar per utilitzar WordPress. Molts temes permeten moltes funcions que Wix ofereix amb la possibilitat de personalitzar més amb codi.

La manera d’iniciar un lloc de WordPress s’inicia amb l’usuari seleccionant un tema a utilitzar. Els temes són bàsicament el que és el constructor de Wix. Podeu arrossegar i deixar anar en alguns casos o seleccionar un element per afegir al vostre lloc i, a continuació, podeu editar-lo amb text, imatges o qualsevol cosa que sigui aplicable..

WordPress inclou una gran varietat de temes construïts per WordPress que permeten que algú construeixi un lloc web bàsic. Els temes simples es poden elevar amb codi, però definitivament es pot crear un lloc web sense utilitzar codi.

A sobre de la temes gratuïts Hi ha temes que podeu comprar i utilitzar que ofereixen una experiència de construcció similar a Wix. Hi ha empreses que han creat una experiència de construcció bonica com Elegant Themes i Out of the Sandbox.

Elegant Themes ha creat un creador que permet arrossegar i deixar anar elements específics amb funcions d’edició fàcils d’utilitzar. Es pot fer molt en segons sense temps de càrrega.

collapse-i-renomear-gif

La quantitat de suport i informació sobre la informació es basa exclusivament en el tema que trieu. Alguns temes tenen àmplies comunitats que poden ajudar-vos a utilitzar el tema, mentre que d’altres gairebé no ajuden.

Wix té diferents plantilles i fins i tot va crear una Intel·ligència de Disseny Artificial que us permet fer-ho tenir un encapçalament a la creació del lloc web.

Qualsevol que sigui la plantilla que trieu si decidiu utilitzar l’ADI, creareu el vostre lloc web dins del creador de Wix. El que vol dir és que teniu opcions limitades en comparació amb els molts temes que hi ha al món per a WordPress. Limitada no sempre vol dir pocs. Les opcions de Wix són impressionants si es comparen amb altres creadors de llocs web.

Viure a l’ecosistema de Wix no sempre és dolent, ja que sempre sap el tipus de suport que tindreu quan tingueu problemes..

Solucions de codificació, comunitat i cerca

Per poder crear veritablement el lloc web que està assegut al cap, haureu d’aprendre a codificar. La bona notícia és que podeu crear el 97% del lloc web al vostre cap sense aprendre a codificar. Probablement aquest 3% al cap no és necessari.

Seleccionant el tema correcte per a les vostres necessitats, us permetrà codificar. Si seleccioneu un tema amb una base d’usuaris gran, hi haurà pàgines i pàgines de fòrums que tindran el codi a punt per copiar i enganxar al tema per a aquesta característica addicional que vulgueu afegir.

De vegades, hi ha alguna cosa que vulgueu fer, que sembla impossible sense utilitzar codi, i una cerca ràpida a Google més endavant esbrineu que hi ha un complement que faci la funció exacta que busqueu.

Aquesta és la bellesa de WordPress, la comunitat és allà per ajudar-vos a realitzar qualsevol cosa.

A Wix, et ve limitada pel que Wix et permet fer. Hi ha una gran comunitat i una base de coneixement fantàstica per esbrinar com es pot aconseguir el que està intentant. El problema és que si no és a la base de coneixement, no hi haurà una manera de fer-ho.

Suport de WordPress contra Wix

Suport basat en coneixementsLa gran cosa d’aquestes dues plataformes és que si teniu algun problema, la resolució es troba a Internet.

Amb Wix, la seva base de coneixement cobreix tots els aspectes del seu programari i tot allò que necessiteu ajuda hi és aquí. Wix també compta amb un equip de suport sorprenent. Ells responen ràpidament i aconseguir l’ajuda que necessiteu.

D’altra banda, WordPress adopta tantes formes d’ús amb tots els diferents temes, complements i aplicacions que la informació és una mica més difícil de trobar. Com hem comentat abans, milions de llocs web es publiquen a WordPress. Milions de persones contribueixen a la sorprenent comunitat que compon WordPress.

Això condueix a centenars de milers d’articles d’ajuda al seu fòrum, literalment, a centenars de milers. Pot ser difícil trobar el que busqueu, però el més maco és que allò que necessiteu existeix en algun lloc.

Moltes persones es nodreixen d’intentar esbrinar com realitzar algunes tasques a WordPress i contractar un desenvolupador per acabar el seu lloc web..

Aplicacions de Wix i complements de WordPress

Wix ofereix gairebé 300 aplicacions per utilitzar al vostre lloc web de Wix. Aquestes aplicacions van des de l’ajuda de SEO fins a les analítiques fins a la venda de productes d’Amazon.

Quan es tracta d’aplicacions, Wix ha aconseguit reunir una bonica cartera d’eines principals que ajudaran molts propietaris de llocs web a millorar el seu joc. En comparació amb WordPress, la selecció palideix en comparació.

Tot i que 300 semblen un nombre sòlid, és bastant petit en comparació amb el Més de 55.000 connectors disponible per als usuaris de WordPress. En el moment que demà girarà, encara hi haurà més plugins al mercat de WordPress. Ningú necessita accedir a més de 50.000 plugins.

malgrat això, Hi ha un complement per a qualsevol cosa que penseu pensar. Tots els usuaris són revisats per usuaris reals si la gent els utilitza i us proporcionarà una gran quantitat d’informació per decidir. Pot ser aclaparador intentar trobar el que buscava també de vegades.

SEO i blocs

SEO és a Wix. Les seves funcions de SEO inclouen mapes de lloc generats automàticament, així com títols de pàgines personalitzables i meta descripcions. Wix ofereix diverses eines de SEO que poden ajudar a millorar el SEO. Si teniu previst blocar i optimitzar el SEO, aleshores us serà útil.

SEO i blogsUtilitzant WordPress ofereix immediatament diversos avantatges quan es tracta de SEO. Les eines de SEO que ofereix Wix són absolutament pàl·lides en comparació amb totes les oportunitats de complements de SEO disponibles per a WordPress.

De seguida, sense plugins ni un tema afegit, WordPress ofereix fantàstiques funcions estàndard. WordPress té adequat Marcatge HTML, SEO amigable enllaços enllaç, etiquetes de títol, títols, fàcil creació de contingut, i imatges optimitzades. Gairebé tots els temes disponibles estan optimitzats també per a SEO i, un cop combinats amb un complement o dos, arribareu a les altures de SEO.

Wix és una bona opció per fer blogs per a les persones que són noves al món del lloc web. És fàcil i sense esforç, igual que la majoria de Wix. WordPress s’adreça a aquelles persones que vulguin aprofundir en el món dels blocs i aprendre molt sobre SEO.

Preu WordPress contra Wix

El preu del wix és senzill. L’opció més comuna és de 14 dòlars al mes, que inclouen un domini gratuït durant un any, així com alguns altres avantatges. A més, podeu pagar més una adreça de correu electrònic assignada al vostre domini mitjançant Google.

plans de preus de wix

Tot i que el preu de Wix és senzill, continuar la ruta de WordPress és qualsevol cosa. WordPress en si és absolutament lliure d’utilitzar. Tot i això, el primer pas és trobar un servei d’allotjament que pugui variar en el preu. El nostre servei de hosting preferit, SiteGround, us funcionarà al voltant de 4 dòlars mensuals per començar.

A més d’un servei d’allotjament, heu de decidir si voleu pagar un tema i complements. Es poden utilitzar gratis molts temes, però d’altres poden costar centenars de dòlars. Els temes més valorats solen ser un pagament únic de 100-200 dòlars. Un cop el tingueu, el teniu de per vida. També hi ha molts complements que poden cobrar una quota única o una quota mensual.

Depenent del que intenteu fer Wix i WordPress són relativament comparables en el seu preu. De vegades es pot estalviar molts diners i, de vegades, es pot gastar més.

També hi ha l’opció de contractar un desenvolupador on el cel tingui el límit de cost, però es pot crear un lloc web mitjà per uns 2.000 dòlars..

Comerç electrònic

WordPress i Wix ofereixen opcions excel·lents a les seves plataformes de comerç electrònic. Tampoc la millor opció: Shopify agafa aquesta corona, però totes dues tenen raons convincents per què les faríeu servir per a una botiga de comerç electrònic.

L’ús de WordPress per a comerç electrònic augmenta bastant la dificultat. Molts desenvolupadors van establir un lloc web de comerç electrònic a WordPress, però òbviament saben el que fan.

Web de comerç electrònic dev

La millor manera d’utilitzar WordPress per a comerç electrònic és configurar WooCommerce. WooCommerce és un dels millors plugins de WordPress i és fàcil d’utilitzar al principi. Quan utilitzeu WooCommerce, hi ha moltes coses addicionals que heu de tenir en compte com els mètodes de pagament, l’impost de vendes i altres aspectes aleatoris de l’ús de una botiga de comerç electrònic que la majoria de la gent no pensa. Shopify té cura de totes aquestes coses.

WordPress es va crear per fer-ho tot perquè eCommerce funcioni bé. Wix es va crear per facilitar la construcció d’un lloc web bonic. Dit això, afegir-hi el comerç electrònic a sobre funciona.

Wix funciona bé si teniu una petita biblioteca de productes. La venda de cinc productes a Wix és realment fantàstica. Els problemes comencen a sorgir quan voleu mostrar les vostres línies de productes i crear una bonica biblioteca de productes. A més, hi ha aspectes com la política de devolució i el correu electrònic que són perfectes a Shopify que no existeixen a Wix.

Shopify es va crear per a eCommerce, tots els aspectes de la configuració, el disseny i la creació del programari estan construïts per adaptar-se a les opcions de comerç electrònic. Els complements i les aplicacions de Wix són bons, però no es compara amb el que hi ha a Shopify.

Conclusió: Wix o WordPress?

Si esteu preparats per crear un lloc web realment (per personalitzar-vos i fer-ne créixer un, aleshores, la decisió és fàcil), feu servir WordPress. WordPress no és difícil amb el tema adequat i la quantitat d’informació que hi ha al món per ajudar-la és infinita. Quan hagueu creat la creació del lloc web us sentireu com un desenvolupador web expert.

Wix és millor si no teniu interès a fer immersions. Voleu una cosa senzilla i fàcil d’utilitzar que faci la feina.

Sempre hi ha l’opció de contractar un desenvolupador per crear un lloc web per a vosaltres. Si em preocupava crear i fer créixer un lloc web, les dues úniques opcions són utilitzar WordPress per a tu mateix o contractar un desenvolupador. Per al registre, aquest desenvolupador utilitzarà WordPress.

FAQ

Quin creador de llocs web té el millor SEO? WordPress o Wix?

WordPress és per a persones que vulguin aprofitar el seu temps per aprendre tot sobre SEO i Blogging. Les funcions i configuracions, així com els complements a WordPress, fan que SEO a la plataforma sigui superior a qualsevol altra plataforma.

Quant triga els llocs web de Wix a viure en directe?

Poden aparèixer fins a 48 hores fins al lloc web amb domini propi.

Quant costa publicar un lloc web de Wix?

Es pot publicar gratuïtament un lloc web a Wix sota aquest format de denominació: username.wixsite.com/siteaddress. Per utilitzar un domini personalitzat i desbloquejar moltes funcions, haureu de seleccionar un pla de pagament. En mitjana, els plans de pagament són de 14 dòlars al mes, però poden arribar a arribar a $ 5 al mes i fins a 25 dòlars al mes.

Podeu editar el vostre lloc Wix després de publicar-lo?

Sí, podeu editar el lloc web de Wix un cop el publiqueu i els canvis es publicaran quan hagueu acabat.

Quina diferència hi ha entre WordPress.com i WordPress.org?

WordPress.org és una plataforma que s’allotja de manera autònoma en una plataforma d’allotjament escollida prèviament per crear i gestionar un lloc web. Aquesta és la versió que es recull en aquest article. WordPress.com és similar, però està allotjat per a vostè i està dissenyat com a creador de llocs web per facilitar-ne l’ús.

En què es diferencia WordPress de Wix?

La diferència més gran entre Wix i WordPress és que Wix és un programari de generació de llocs web que pot gestionar tots els aspectes de backend del vostre lloc web i WordPress és un programari autònom que instal·leu a la plataforma d’allotjament que heu seleccionat. El wix és molt més fàcil d’utilitzar mentre que WordPress té una corba d’aprenentatge.

Referències i crèdits d’imatge:

 • Kingcrescent.com
 • Learnwoo.com
 • ShareGate.com
 • MyVenturePad.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author