Wix vs. Shopify – fordele og ulemper undersøgt (2020)

Wix og Shopify er to af de største spillere i eCommerce-webstedets spil. Når du beslutter, hvor du skal bygge din eCommerce-butik, er dette to fantastiske valg.

I dag – lad os tænke på dig som Frodo og e-handel som din opgave at ødelægge Den ene ring. ��

Vores e-handelsløsninger er der for at hjælpe dig. De er dine ledsagere, hvis mål det er at hjælpe dig med at opbygge et websted for e-handel.

everbodyneedsasam gifShopify er som Samwise Gamgee. Det har et formål i livet: At hjælpe Frodo med at ødelægge ringen. Shopifys eneste formål i denne verden er at hjælpe folk med at oprette og vedligeholde en e-handelsbutik.

Wix er som Merry og Pippin. De vil bestemt hjælpe Frodo med at ødelægge ringen, men de har andre ting der foregår. Der er fyrværkeri og ale ude i verden. Også noget ved en kæmpe træmand.

Wix vil hjælpe dig med at opbygge din eCommerce-butik, men den fokuserer også på en masse andre ting.

Det rejser spørgsmålet: Hvem vil du tage på dette episke eventyr med?? Wix eller Shopify?

Konkurrenterne

wix vs shopifyWix er en webstedsbygger, der har alle funktioner, som enhver kan tænke på. Der er ingen mangel på, hvad du kan gøre med Wix. Dette inkluderer e-handel. Måden til at tænke på Wix er en webstedsbygger, der også har eCommerce-funktionalitet.

Shopify er en e-handelsløsning. Dette gør Shopify. Det eksisterer for at tillade optimistiske iværksættere og mulighed for at bygge den butik, de ønsker mens du også tilbyder support i alle de små ting, der dukker op i e-handel.

TLDR;

Til strengt e-handelsformål bør 95% af de derude bruge Shopify. Den eneste gang du skal bruge Wix er, hvis du har et lille bibliotek med enkle produkter og værdsætter enkelheden ved at bruge deres webstedsbygger i forhold til anden eCommerce-funktionalitet.

Wix fungerer godt til eCommerce til digitale produkter og små biblioteker, fordi eCommerce ikke er dens vigtigste funktion. Shopify er der at lave alt om e-handelsarbejde for en virksomhed.

Ligheder mellem Shopify og Wix

De to platforme er ikke så ens, når det gælder om faktisk at bruge dem. Shopify er på en måde ligesom WordPress lite, idet du skal vælge et tema for at oprette din hjemmeside, og der er en masse plugins og apps, der kan bruges.

Wix er meget forskellig med den træk-og-slip-funktion, den giver. Den måde, du faktisk bygger et websted på Shopify på, er meget afhængig af hvilket tema du bruger, hvor du muligvis kunne bruge et træk-og-slip-system. Wix er ikke sådan. Du har ikke et valg på funktionaliteten, fordi Wix byggede funktionaliteten.

Du kan nemt sælge produkter på begge dele, og du kan nemt lave et smukt websted på begge sider. Det er her de store billedligheder ender.

Hvem Wix er til

Wix er til en der ønsker at holde det enkelt med en webstedsbygger. Det er nemt at oprette et smukt websted på platformen. Træk-og-slip-funktionen giver dig mulighed for at oprette alt, hvad du kan tænke på og er en virkelig tomt lærredsredigeringsprogram.

Du skal bruge Wix til e-handel, hvis du sælger et par digitale produkter eller bare en håndfuld fysiske produkter. Tilpasning af hjemmesiden omkring disse produkter vil være enkel og giver dig mulighed for at fokusere på design af webstedet.

Hvem Shopify er til

Shopify er for den sultne iværksætter, der er klar til at sælge deres varer. Verden af ​​e-handel kan være overvældende og Shopify gør det let.

Det gamle ordsprog er, du ved ikke, hvad du ikke ved. Shopify gør dette næsten til en ikke-faktor, fordi alle tilgængelige funktioner til dig blev oprettet at løse et smertepunkt, som e-handelsforretninger havde i fortiden.

Det er skønheden i Shopify. Det blev oprettet af nødvendighed af tre canadiske fyre, der ønskede en online butik. De indså, at de eksisterende løsninger var forfærdelige, og i stedet for at klage over det, tog de handling. Det er her, du drager fordel af. Du kommer til at bruge den nye løsning.

Vi vurderede også Shopify som øverste kandidat i vores kamp om bedste e-handelsplatforme.

Wix Funktionalitet Vs. Shopify-temaer

På Wix er redaktøren noget, du kan hente med det samme. Med total designfrihed kommer nogle fantastiske funktioner i redigeringsprogrammet, der ikke kan gøres i de fleste webstedsbyggere og er ekstremt svære at indbygge i specialbyggede websteder. Wix’s evne til kaste videoer og animation overalt og hvor som helst er en funktion på næste niveau.

Evnen til at smide noget på dit websted med brugervenlig funktionalitet og uden at skulle gå i en back-end for at redigere noget, er hvad du får med Wix.

Wix er bestemt lettere at opbygge et smukt websted med. Shopify kommer med en læringskurve, hvorimod Wix ikke rigtig. Der er en indbygget builder på Shopify, men det meste af bygningsfunktionaliteten afhænger af hvilket tema du bruger.

Der er ti gratis temaer på Shopify, der virkelig kan skabe et smukt websted. Vores foretrukne at bruge er Brooklyn, bedst til mellemstore tøjbutikker, men hver enkelt er velegnet til bestemte typer butikker. Den ene har specialiseret sig i kant-til-kant-fotografering, den ene er fantastisk til crowdfunding, og den ene fokuserer på at være let at navigere i.

Hvis du vil have mere funktionalitet, er der tusinder af temaer man kan købe hos Shopify. Der er en hel flok udviklere, der opretter temaer til hostingtjenester som Shopify, WordPress og BigCommerce. De bedste kommer med store videnbaser og store samfund selv for at hjælpe dig med dit design.

e-handelsfunktionalitet

Jeg vil ikke sælge Wix kort. Det fungerer meget godt som en e-handelsplatform. Hvis Shopify ikke eksisterede, ville jeg sandsynligvis bede alle om at bruge Wix, medmindre de ønskede fuld tilpasning med en kæmpe læringskurve.

Vi lever dog i en verden, hvor Shopify eksisterer. Med det kommer viden om, at e-handelsfunktionalitet med Shopify er bedre end Wix.

Lad mig starte med at sige begge tilbud om tjenester mobiloptimering. Nogle af Wix’s ældre temaer gør det ikke, men du bruger sandsynligvis ikke dem alligevel.

Wix giver dig mulighed for at tage betalinger, styre forsendelse, styre skatter, bruge en indkøbsvogn og holde dig opdateret via e-mail. Denne funktionalitet er mere end nok for mange mennesker. Hvis det er alt hvad du har brug for med et par produkter, skal du under alle omstændigheder bruge Wix. Det er meget enklere.

Hvis du har brug for mere end det, skal du bruge Shopify. Lagerstyringen for Shopify er den bedste i branchen – det er styring af mere end 10 produkter normalt en hovedpine på Wix men på Shopify er det let.

Shopify demo gif

Shopify tilbyder alt, hvad Wix gør, men det har også ekstremt let at bruge flerkanalsalg, dybdegående rapporter, et stort udvalg af apps og e-handelsløsninger i enterprise-grade. Det bedste ved Shopify er utallige små aspekter, som du ikke ville tro, at du har brug for, men du gør. Jo mere du bruger Shopify, desto mere finder du og bruger.

Kundesupport og vidensbase

Det er ærligt svært at rave mere om begge platformens videnbaser. De er nøjagtigt, hvad du ønsker fra en videnbase. Hvis der er noget, som du er nysgerrig efter, er chancerne begge har svaret.

kunde supportBegge kundesupporthold er ekstremt lydhøre såvel. Kanten går dog til Shopify her. Hvis du bruger Shopify og kontakter kundesupportteamet og finder ud af, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse med den kundesupportagent, kan du e-maile dem direkte efter dette.

I højere prisniveauer får du også din egen dedikerede agent, som du kan lære at kende og vokse med. Desuden giver Shopify dig en gratis kreditkortlæser så du kan tage personlige køb og bruge Shopify som dit POS-system.

Det andet fantastiske aspekt af Shopify og Wix er deres lokalsamfund. At søge efter noget på deres fora bringer næsten altid en diskussionstråd tilbage, der allerede taler om dette emne. Hvis du ikke kan finde det, kan du altid spørge noget derinde selv.

SEO – hvilket er bedre?

Wix og Squarespace er ikke de bedste løsninger, når det kommer til SEO men de fungerer stadig fint. Den bedste mulighed for det er WordPress. Begge tilbyder imidlertid SEO-funktioner og funktioner, der gør en forskel.

seo vektorDeres SEO-funktioner inkluderer automatisk genererede sitemaps samt tilpassede sidetitler og metabeskrivelser. Begge muligheder giver dig mulighed for at bruge forskellige SEO-værktøjer. Hvis du planlægger at blogge og optimere SEO, fungerer begge dele for dig.

I slutningen af ​​dagen giver de fleste webstedsbygger og indholdsstyringssystemer mulighed for at tilpasse SEO. Shopify giver lidt mere frihed med strukturering af dit websted.

Det største problem med SEO på disse platforme er, at du er underlagt uanset hvilke beslutninger de træffer vedrørende mange tekniske aspekter ved SEO. Det betyder ikke, at dit websted ikke kan rangeres med disse platforme.

Blogging – Æstetik eller enkelhed?

Begge disse indstillinger leveres med indbygget blogging funktionalitet. Den lette opdeling går til Shopify, fordi den tilbyder avancerede publiceringsfunktioner såsom planlagte indlæg.

En masse af blogging-funktionaliteten indbygget i Shopify er god, men den egentlige æstetik har meget at gøre med det tema, du bruger.

Wix-bloggefunktioner er enkle, men ligetil. Valgmulighederne for blogging sammenlignet med resten af ​​Wix er overraskende slanke, men det er stadig muligt at oprette en flot blog.

Wix vs Shopify-priser sammenlignet

For hver e-handelsplan, som Wix tilbyder, har du muligheden for at acceptere online betalinger uden provision. Du modtager også ubegrænset båndbredde, et gratis domæne i et år, ingen annoncer, Google Analytics, $ 300 annoncekuponer, site booster app og form builder app. Andre omkostninger med Wix inkluderer betalt for apps.

Den eCommerce-funktionalitet, du modtager til samme pris på Shopify er meget større end funktionaliteten af ​​Wix.

Hvert prisniveau for Shopify inkluderer ubegrænsede produkter, 24/7 support, muligheden for at sælge i andre salgskanaler, manuel ordreoprettelse, rabatkoder, SSL-certifikat, gendannet vogninddrivelse, Shopify-betalinger med sviganalyse, POS-app, fysisk hardware, og robust valg af app. Andre omkostninger forbundet med Shopify er betalte apps, betalte temaer og domænekøb. Shopify inkluderer også et brugerdefineret virksomhedsniveau, der giver mulighed for mere tilpasning af massive butikker.

Indpakning af det

Når det kommer til at tage en beslutning mellem Shopify og Wix, skal du finde ud af, hvad der er vigtigt når du sælger dine produkter.

Forsøger du bare at sælge et par ting på et smukt websted fyldt med indhold? Wix er måske noget for dig.

Forsøger du at starte et e-handelsimperium, hvor du sælger millioner af produkter? Shopify vil sandsynligvis være det rigtige valg for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Shopify på Wix?

Ja, du kan bruge en Shopify-app på Wix. På det tidspunkt betaler du dog for Shopify og Wix, som ikke giver meget mening.

Hvilken er den bedste e-handelsplatform?

For ren eCommerce-funktionalitet er Shopify den bedste eCommerce-platform. Når det er sagt kører mange e-handelsbutikker med succes på andre platforme.

Hvordan bygger jeg et websted for e-handel?

Det første skridt ville være at vælge en platform, som Shopify. Shopify gør det let at etablere en butik med tutorials.

Bygger Shopify dit websted?

Nej, du bliver nødt til at bygge din hjemmeside eller betale en udvikler for at opbygge din hjemmeside for dig. Shopify har et netværk af designere, som du kan leje for at opbygge dit websted mod et gebyr.

Du vil måske også syntes om:

  • Bedste webhosting
  • Bedste e-handelsplatforme

Referencer og billedkreditter:

  • Web-Logics.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author