Wix vs. Shopify: avantatges i contres examinats (2020)

Wix i Shopify són dos dels principals jugadors del joc web de comerç electrònic. A l’hora de decidir on construir el vostre comerç de comerç electrònic, són dues opcions fantàstiques.

Avui: pensem en tu com a Frodo i comerç electrònic com a tasca de destruir L’anell. ��

Les nostres solucions de comerç electrònic hi són per ajudar-vos. Són els vostres companys que tenen com a objectiu ajudar-vos a crear un lloc web de comerç electrònic.

everbodyneedsasam gifShopify és com Samwise Gamgee. Té un propòsit a la vida: ajudar a Frodo a destruir l’anell. L’objectiu d’un Shopify en aquest món és ajudar la gent a crear i mantenir una botiga de comerç electrònic.

Wix és com Merry i Pippin. Sens dubte volen ajudar a Frodo a destruir l’anell, però tenen altres coses que passen. Hi ha focs artificials i fora d’ús al món. També alguna cosa sobre un home d’arbre gegant.

Wix us ajudarà a crear la vostra botiga de comerç electrònic, però també se centra en altres coses.

Això planteja la pregunta: amb qui vols seguir aquesta aventura èpica? Wix o Shopify?

Els competidors

wix vs shopifyWix és un creador de llocs web que té totes les funcions que qualsevol pot pensar. No hi ha escassetat del que podeu fer amb Wix. Inclou el comerç electrònic. La manera de pensar en Wix és un creador de llocs web que també té funcionalitat de comerç electrònic.

Shopify és una solució de comerç electrònic. Això és el que fa Shopify. Existeix per permetre als empresaris optimistes oportunitat de construir la botiga que vulguin A més, oferim suport en totes les petites coses que apareixen a eCommerce.

TLDR;

Amb finalitats estrictament de comerç electrònic, el 95% de les persones que hi són fora han d’utilitzar Shopify. L’única vegada que heu d’utilitzar Wix és si teniu una petita biblioteca de productes senzills i valoreu la simplicitat d’utilitzar el creador de llocs web amb altres funcions de comerç electrònic..

Wix funciona bé per a eCommerce per a productes digitals i petites biblioteques, perquè el comerç electrònic no és la seva principal funció. Shopify hi ha per fer tot sobre el treball de comerç electrònic per a una empresa.

Similituds entre Shopify i Wix

Les dues plataformes no són tan similars a l’hora d’utilitzar-les. Shopify és com a WordPress lite, ja que heu de triar un tema per crear el vostre lloc web i hi ha un munt de plugins i aplicacions que es poden utilitzar.

El wix és molt diferent amb la funcionalitat arrossega i deixa anar. La forma de construir un lloc web a Shopify depèn molt de quin tema utilitzeu on podríeu utilitzar un sistema arrossegador. Wix no és així. No heu de triar la funcionalitat perquè Wix va crear la funcionalitat.

Podeu vendre fàcilment productes a tots dos i podeu crear un lloc web preciós ambdós. És aquí on s’acaben les semblances de la gran imatge.

Per a qui és Wix

Wix és per a algú que vulgui mantenir-lo senzill amb un creador de llocs web. És fàcil crear a la plataforma una bella web. La funcionalitat arrossegar i deixar anar permet crear qualsevol cosa que penseu i que sigui editor de tela realment en blanc.

Haureu d’utilitzar Wix per a comerç electrònic si veniu alguns productes digitals o només un grapat de productes físics. La personalització del lloc web al voltant d’aquests productes serà senzilla i us permetrà centrar-vos en el disseny del lloc web.

Per a qui Shopify és

Shopify és per a l’empresari famolenc disposat a vendre les seves mercaderies. El món del comerç electrònic pot ser aclaparador i Shopify ho facilita.

La vella dita és que no saps el que no saps. Shopify fa que això sigui gairebé un factor diferent perquè totes les funcions disponibles per a vosaltres es van crear per arreglar un punt de dolor, les botigues de comerç electrònic tenien en el passat.

Aquesta és la bellesa de Shopify. Va ser creat per necessitat per tres nois canadencs que volien una botiga en línia. Es van adonar que les solucions existents eren horribles i, en lloc de queixar-se’n, van prendre mesures. Aquí és on es beneficia. S’obté a utilitzar la nova solució.

També hem qualificat Shopify com a millor contendent en la nostra batalla pel millors plataformes de comerç electrònic.

Funcionalitat de Wix vs. Temes de Shopify

A Wix, l’editor és una cosa que podeu recollir immediatament. Amb la llibertat total del disseny, apareixen algunes funcions fantàstiques a l’editor que no es poden fer a la majoria de creadors de llocs web i són molt difícils de crear en llocs web personalitzats. La capacitat de Wix llançar vídeos i animació a tot arreu i a qualsevol lloc és una funció del següent nivell.

El fet que obteniu amb Wix és la possibilitat de llançar qualsevol cosa al vostre lloc web amb una funcionalitat fàcil d’utilitzar i sense haver d’introduir-vos en cap de fons per editar res..

Wix definitivament més fàcil de construir una bella web. Shopify té una corba d’aprenentatge, mentre que Wix no ho és realment. Hi ha un creador integrat a Shopify, però la majoria de la funcionalitat de l’edifici depèn de quin tema utilitzeu.

Hi ha deu temes gratuïts a Shopify que realment poden fer una bella web. El nostre preferit a utilitzar és Brooklyn, el més adequat per a botigues de roba de mida mitjana, però cadascuna és adequada per a tipus específics de botigues. Un d’especialitzat en fotografia d’avantguarda, un ideal per a crowdfunding i un d’altres se centra en ser fàcil de navegar..

Si voleu més funcionalitats n’hi ha milers de temes comprar per Shopify. Hi ha un munt de desenvolupadors que creen temes per a serveis d’allotjament com Shopify, WordPress i BigCommerce. Els millors ofereixen grans bases de coneixement i grans comunitats per ajudar-vos en els vostres dissenys.

Funcionalitat de comerç electrònic

No vull vendre Wix en breu. Funciona molt bé com a plataforma de comerç electrònic. Si Shopify no existís, probablement els diria a tothom que utilitzés Wix, tret que volguessin personalització completa amb una geganta corba d’aprenentatge..

Tanmateix, vivim en un món on Shopify existeix. Amb això arriba el coneixement que La funcionalitat de comerç electrònic amb Shopify és superior a Wix.

Permeteu-me començar dient les dues ofertes de serveis optimització mòbil. Alguns dels temes anteriors de Wix no ho són, però probablement no els utilitzeu.

Wix us permet fer pagaments, administrar enviaments, administrar impostos, utilitzar un carretó de la compra i mantenir-vos actualitzat per correu electrònic. Aquesta funcionalitat és més que suficient per a molta gent. Si només teniu uns quants productes amb tot això, heu d’utilitzar Wix. És molt més senzill.

Si necessiteu més que això, utilitzeu Shopify. La gestió d’inventaris de Shopify és la millor del negoci, gestionant més de 10 productes generalment un mal de cap a Wix però a Shopify és fàcil.

Compra gif de demostració

Shopify ofereix tot allò que Wix fa, però també té un ús extremadament fàcil de vendre multicanal, informes en profunditat, una gran selecció d’aplicacions i solucions de comerç electrònic de qualitat empresarial. El millor de Shopify són molts aspectes que no creuríeu que necessiteu, però que ho teniu. Com més utilitzeu Shopify, més en trobareu i utilitzeu.

Atenció al client i base de coneixement

És, sincerament, dur informació sobre les dues bases de coneixement de la plataforma. Són exactament el que desitgeu d’una base de coneixement. Si hi ha alguna cosa que tingui curiositat sobre les possibilitats, ho és tots dos tindran la resposta.

atenció al clientEls dos equips d’atenció al client són extremadament sensibles també. La vora encara va a Shopify aquí. Si utilitzeu Shopify i contacteu amb l’equip d’atenció al client i trobeu que heu tingut una experiència satisfactòria amb aquell agent d’atenció al client, podeu enviar-los per correu electrònic directament després d’això.

En els nivells més elevats de preus, també teniu el vostre propi agent dedicat amb el qual podreu conèixer i créixer. A més, Shopify us ofereix un lector de targetes de crèdit gratuït de manera que podeu fer compres presencials i fer servir Shopify com a sistema de venda.

L’altre aspecte fantàstic de Shopify i Wix són les seves comunitats. Cercar alguna cosa als seus fòrums gairebé sempre aporta un fil de discussió ja parlant d’aquest tema. Si no el trobeu, sempre podeu demanar-hi alguna cosa.

SEO: el que és millor?

Wix i Espai no són les millors solucions quan es tracta de SEO però encara funcionen bé. La millor opció per a això és WordPress. Tot i això, totes dues ofereixen funcions i funcions de SEO que marquen la diferència.

vector seoLes seves funcions de SEO inclouen mapes de lloc generats automàticament, així com títols de pàgines personalitzables i meta descripcions. Les dues opcions us permeten utilitzar diverses eines de SEO. Si teniu previst blocar i optimitzar el SEO, aleshores us serà útil.

Al final del dia, la majoria de sistemes de gestió de continguts i creadors de llocs web permeten personalitzar SEO. Shopify permet una mica més de llibertat en estructurar el vostre lloc web.

El principal problema amb SEO en aquestes plataformes és que està sotmès a totes les decisions que prenguin sobre molts aspectes tècnics de SEO. Això no significa que el vostre lloc web no es pugui classificar amb aquestes plataformes.

Blogging: estètica o simplicitat?

Ambdues opcions inclouen blocs integrats funcionalitat. El lleuger avanç va a Shopify perquè ofereix funcions de publicació avançades, com ara publicacions programades.

Bona part de la funcionalitat de blogs integrada a Shopify és bona, però l’estètica real tindrà molt a veure amb el tema que utilitzeu.

Les funcions de blocs de wix són senzilles, però senzilles. Les opcions de blogging en comparació amb la resta de Wix són sorprenentment primes, però encara és possible crear un bon blog.

Comparació de preus Wix vs Shopify

Per a cada pla de comerç electrònic que Wix t’ofereix, podràs acceptar pagaments en línia sense comissions. També rebeu una amplada de banda il·limitada, un domini gratuït durant un any, sense anuncis, Google Analytics, vals d’anuncis de 300 dòlars, aplicació de reforç de llocs i l’aplicació del creador de formularis. Altres costos amb Wix inclouen pagaments per aplicacions.

La funcionalitat de comerç electrònic que rebeu pel mateix preu Shopify és molt més gran que la funcionalitat de Wix.

Cada nivell de preus de Shopify inclou productes il·limitats, suport 24 hores al dia, la possibilitat de vendre en altres canals de vendes, creació de comandes manuals, codis de descompte, certificat SSL, recuperació del carretó abandonat, pagaments de Shopify amb anàlisi de fraus, aplicació POS, maquinari físic, i una selecció robusta d’aplicacions Altres costos relacionats amb Shopify són aplicacions de pagament, temes de pagament i compra de domini. Shopify també inclou un nivell d’empresa personalitzada que permet més personalització per a botigues massives.

Embolicant-lo

Quan es tracta de prendre una decisió entre Shopify i Wix, cal que ho necessiteu esbrineu què és important en vendre els seus productes.

Simplement intentes vendre algunes coses en un lloc web preciós ple de contingut? Wix pot ser per a vostè.

Esteu intentant iniciar un imperi de comerç electrònic on vengueu milions de productes? Probablement, Shopify serà la millor elecció per a vosaltres.

FAQ

Puc fer servir Shopify a Wix?

Sí, podeu utilitzar una aplicació Shopify a Wix. Tot i això, en aquest moment, pagaríeu per Shopify i Wix, cosa que no té molt sentit.

Quina és la millor plataforma de comerç electrònic?

Per una funcionalitat de comerç electrònic pur, Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic. Dit això, moltes botigues de comerç electrònic funcionen amb èxit en altres plataformes.

Com puc crear un lloc web de comerç electrònic?

El primer pas seria escollir una plataforma, com Shopify. Shopify facilita la configuració d’una botiga amb tutorials.

Shopify crea el vostre lloc web?

No, hauràs de crear el teu lloc web o pagar a un desenvolupador que el creï el lloc. Shopify té una xarxa de dissenyadors que podeu contractar per construir el vostre lloc web de forma gratuïta.

També et pot agradar:

  • Millor allotjament web
  • Les millors plataformes de comerç electrònic

Referències i crèdits d’imatge:

  • Web-Logics.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author