Cum să te descurci cu vârfurile de trafic ale magazinului de comerț electronic pentru sezonul sărbătorilor

Sezonul de sărbători este chiar la colț și este o oportunitate de aur pentru întreprinderile online pentru a-și stimula vânzările înainte de începerea anului 2020. Pentru a vă oferi o perspectivă istorică, potrivit eMarketer, cheltuielile de vânzare cu amănuntul de vacanță în 2018 au crescut cu 5,4%, ajungând la 998,32 miliarde de dolari. Potrivit Statista, vânzările la nivel mondial de comerț electronic vor înregistra vânzări de 4 trilioane de dolari până în anul 2021.

Acestea sunt câteva cifre impresionante și este timpul să vă optimizați magazinul online pentru profituri mai bune în sezonul de vacanță 2019 și să primiți partea dvs. din această plăcintă. Există diverse aspecte pe care antreprenorii online trebuie să se concentreze pentru a-și extinde afacerile online în timpul celei mai mari extravaganțe de cumpărături ale anului. În acest articol, voi evidenția aceste provocări comune, astfel încât să le poți depăși înainte de începerea oficială a sezonului de sărbători.

Provocările comerțului online în perioada sezonului de sărbători

Proprietarul magazinului de comerț electronic se confruntă cu provocări în timpul sezonului de vacanță, cum ar fi viteza, stocarea și timpul de oprire al serverului care scad conversia în momentul sezonului de vacanță. Aceste probleme apar în principal din cauza găzduirii nesigure. Să ne adâncim mai adânc.

Performanța magazinului

Cert este că ai la dispoziție 3-5 secunde pentru a atrage atenția vizitatorilor tăi. Dacă magazinul durează mai mult de 5 secunde, cel mai probabil utilizatorii vor închide magazinul și nu vor mai vizita niciodată. Ca proprietar de magazin ai două opțiuni pentru a îmbunătăți timpul de încărcare a paginii site-ului. Începeți prin a construi pagini mai ușoare care cuprind imagini optimizate, teme ușoare CSS / JavaScript reduse. În al doilea rând, alegeți o soluție de găzduire care să ofere un supliment CDN (Network Delivery Network).

CDN ajută la îmbunătățirea timpului de încărcare a paginilor prin redarea conținutului site-ului web din noduri distribuite, mai degrabă decât prin solicitarea serverului principal. Drept urmare, magazinul dvs. se va încărca mai repede și puteți avea mai multe șanse de conversii.

Scalabilitate server

A doua problemă majoră pentru proprietarii de magazine de comerț electronic este scalabilitatea serverului. Majoritatea furnizorilor de găzduire de comerț electronic nu furnizează caracteristica de scalabilitate a serverului și asta deoarece utilizează o gazdă partajată sau un server dedicat. În ceea ce privește scalabilitatea serverului, găzduirea partajată nu este o alegere bună, mai ales când magazinul dvs. are 1000 de coduri SKU. În calitate de proprietar al magazinului, nu vă puteți permite nicio problemă de gestionare a serverului în perioada maximă a campaniei de vacanță. Dacă nu ați reușit să extindeți dimensiunea serverului dvs., utilizatorii dvs. vor experimenta mesajul de eroare „Server Not Found”.

Securitate stocare-date

A treia problemă pentru magazinele de comerț electronic se referă la securitatea datelor clienților și a magazinelor. Magazinele online au date sensibile, inclusiv profilurile clienților, datele de acreditare ale cardurilor de credit și detaliile contului bancar. Trebuie să vă asigurați că toate datele din magazinul dvs. online sunt sigure. Acest lucru necesită securitate la nivel de magazin și nivel de găzduire cu IP Whistelisting și autentificare cu doi factori (TFA). Autentificare cu doi factori este un strat suplimentar de securitate pentru contul de găzduire, protejând serverul de orice acces neautorizat. Listare completă a IP-ului vă permite să creați o listă albă de IP-uri, facilitând colaborarea cu rețele sau regiuni cu acces fără restricții la SSH și SFTP.

Soluția – Un gazduit cloud gestionat Suntem pe aceeași pagină acum! Provocările menționate mai sus apar în principal datorită găzduirii precare a comerțului online.

Când vine vorba de găzduire cloud gestionată, mulți comercianți online preferă platforma de găzduire Cloudways care oferă găzduire rapidă, fiabilă și robustă pentru site-urile de comerț electronic.

Oferă o platformă prietenoasă pentru gestionarea operațiunilor serverului dvs. de zi cu zi, cum ar fi accesul securizat la server prin SFTP și SSH, gestionarea joburilor cron, backup la serverul la cerere și multe altele. Să aruncăm o privire la ce alte caracteristici oferă Cloudways pentru a gestiona vârful de trafic în perioada vacanțelor.

Server dedicat

Alegerea unui server dedicat pentru sezonul campaniei dvs. de vacanță este o alegere inteligentă. Înseamnă că primiți un server întreg la aplicația dvs. web. Nu există nicio distribuire a timpului procesorului, a RAM sau a lățimii de bandă, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web răspunde în permanență. Performanța serverului partajat depinde de traficul și de implicarea utilizatorilor care aterizează în magazinul dvs. Dar nu este cazul serverului dedicat virtual.

Folosind serverul dedicat Cloudways, nu trebuie să partajați lățimea de bandă cu alte aplicații (WordPress, PHP, Magento, etc.). Serverele dedicate sunt suficient de rapide și suficient de capabile pentru a face față creșterii traficului. Cloudways permite No label Studios, o agenție de dezvoltare web a unei etichete albe, să obțină o gestionare rapidă a serverului și să se bucure de funcții precum clonarea site-urilor web, mediul de organizare, managementul echipei & backup-uri.

Scalabilitate server

Scalificarea resurselor serverului este o cerință operațională care poate face sau rupe magazinele de comerț electronic în timpul sezonului de vânzări de vacanță. Cloudways a simplificat procesul de scalare a resurselor serverului, astfel încât magazinul dvs. să poată beneficia de mai multe venituri în perioada vânzărilor de vacanță. Când trebuie să scalați în jos, pur și simplu clonați-vă serverul la o specificație mai mică și ați terminat!

Scalabilitate server

Copia de rezerva a datelor & Restabili

Copiile de rezervă sunt singura cale care vă ajută să vă recuperați datele anterioare după orice atacuri incerte. Procesul de backup automatizat al Cloudways vă permite să faceți backup pentru server și aplicație la o frecvență prestabilită. În plus, dacă doriți, puteți lua și copii de rezervă la cerere. Există opțiunea de a stoca copii de rezervă pe același server de unde puteți descărca cu ușurință fișierul în stocarea externă la alegere.

Restaurare backup de date

Cloudways ThunderStack

Strada de gazduire Cloudways este coloana vertebrală care acceptă și optimizează performanțele serverului. Este o combinație puternică de NGINX, Apache, PHP-FPM (PHP 7 este versiunea implicită pentru toate serverele). În plus, bazele de date de aplicații sunt gestionate și prin MySQL / MariaDB (acum DBMS implicit), cele mai recente soluții de cache, cum ar fi Full Page Cache (FPC) pentru magazinele Magento 1.X și Varnish Cache pentru magazinele Magento 2.X.

Cloudwaystack

Plătește cum mergi

Cloudways este ușor pe buzunar. Înseamnă că trebuie să plătiți doar pentru resursele pe care le-ați utilizat. Alegeți cel mai potrivit plan de găzduire și bucurați-vă de minim 10 USD pe lună.

Plătește cum mergi

Suport activ 24/7

După ce magazinul dvs. este în funcțiune, ar putea exista șansa ca magazinul să aibă probleme de gestionare a serverului. În acest caz, nu vă faceți griji, echipa de asistență tehnică Cloudways este întotdeauna disponibilă pentru tine. Creați doar un bilet și lăsați restul în echipa de asistență tehnică Cloudways.

A sustine

CloudwaysCDN

CloudwaysCDN este un sistem distribuit geografic care ajută la reducerea timpului de încărcare a paginilor site-urilor web. Aceasta înseamnă că, indiferent de distanța dintre vizitator și server, viteza de încărcare a paginii rămâne constantă. În termeni tehnici, CloudwaysCDN reproduce magazinul dvs. și servește solicitarea vizitatorului de la cel mai apropiat nod. Mai important, economisește o mulțime de resurse server și asigură că vizitatorii dvs. experimentează o viteză excelentă de încărcare a paginii.

CloudWaysCDN

Este timpul să reclamăm de ce Cloudways este o soluție mai bună

Am testat performanța magazinului Magento (instalarea datelor de probă) folosind două instrumente. În primul rând, cu ajutorul Pingdom, un instrument gratuit pentru testarea performanței site-ului web. În al doilea rând, prin executarea comenzilor CLI a instrumentului de evaluare comparativă a serverului ab – Apache.

Pingdom

Rezultatul se bazează pe diverse valori precum gradul de performanță, dimensiunea paginii și timpul de încărcare, care este destul de extraordinar cu Cloudways Magento Hosting.

Pingdom

Ab Apache

Apache

Rezumând!

Odată cu creșterea copleșitoare a comerțului global, asigurați-vă că planificați mult timp pentru sezonul dvs. de vacanță. Cloudways asigură creșterea magazinului dvs. de comerț electronic, având grijă de toate provocările dvs. de găzduire web. Oferați magazinului dvs. de comerț electronic viteza pe care o merită, astfel încât să puteți bate toate înregistrările anterioare. Aruncați o privire rapidă la toate planurile disponibile și puneți mâna pe cea mai bună soluție de găzduire a comerțului online. Dacă credeți că am pierdut vreun sfat important, anunțați-mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author