Com fer front als espigons del trànsit de la botiga de comerç electrònic durant la temporada de vacances

La temporada de vacances és a tocar i és una oportunitat daurada per a les empreses en línia per augmentar les seves vendes abans que comenci el 2020. Per donar-vos una perspectiva històrica, segons eMarketer, la despesa total al detall al detall de vacances del 2018 va augmentar un 5,4% i va arribar als 998.32 milions de dòlars. Segons Statista, les vendes mundials de comerç electrònic tindran un creixement de 4 bilions de dòlars en vendes fins a l’any 2021.

Són alguns números impressionants i és hora que optimitzeu la vostra botiga en línia per obtenir millors beneficis durant la temporada de vacances 2019 i obtenir la vostra part d’aquest pastís. Hi ha diversos aspectes en què els empresaris en línia han de centrar-se per escalar el seu negoci en línia durant la major extravagància de compres de l’any. En aquest article, destacaré aquests reptes comuns perquè els pugueu superar abans que comenci oficialment la temporada de vacances.

Reptes del comerç electrònic durant la temporada de vacances

El propietari de les botigues de comerç electrònic s’enfronta a reptes durant la temporada de vacances, com ara la velocitat, l’emmagatzematge i els temps d’inici del servidor que disminueixen la conversió en el moment de la temporada de vacances. Aquests problemes es produeixen principalment a causa d’un allotjament no confiable. Anem a aprofundir més.

Rendiment de botiga

És un fet que es disposa de 3-5 segons per cridar l’atenció dels vostres visitants. Si la botiga triga més de 5 segons, és probable que els usuaris tanquin la botiga i no la tornin a visitar. Com a propietari del magatzem, teniu dues opcions per millorar el temps de càrrega de pàgines del lloc web. Comença per crear pàgines més lleugeres que inclouen imatges optimitzades, temes lleugers CSS i JavaScript minificats. Segon, trieu una solució d’allotjament que ofereix un complement de Network Delivery Network (CDN).

CDN ajuda a millorar el temps de càrrega de pàgina proporcionant el contingut del lloc web des de nodes distribuïts en lloc de sol·licitar el servidor principal. Com a resultat, la vostra botiga es carregarà més ràpidament i podreu tenir més possibilitats de conversions.

Escalabilitat del servidor

El segon gran problema per als propietaris de botigues de comerç electrònic és l’escalabilitat del servidor. La majoria dels proveïdors d’allotjament de comerç electrònic no proporcionen la funció d’escalabilitat del servidor i és perquè utilitzen un host compartit o un servidor dedicat. Quan es tracta d’escalabilitat del servidor, l’allotjament compartit no és una bona opció, sobretot quan la botiga té 1.000 SKU. Com a propietari del magatzem, no podeu pagar cap problema de gestió del servidor durant el pic de la campanya de vacances. Si no heu aconseguit escalar la mida del servidor, els usuaris experimentaran el missatge d’error “servidor no trobat”.

Seguretat de dades de botiga

El tercer número de botigues de comerç electrònic està relacionat amb la seguretat de les dades dels clients i les botigues. Les botigues en línia tenen dades sensibles, com ara perfils de clients, credencials de targeta de crèdit i dades del compte bancari. Heu d’assegurar-vos que totes les dades de la vostra botiga en línia són segures. Per a això es requereix seguretat a nivell de magatzem i nivell de hosting amb autenticació de dades IP i autenticació de dos factors (TFA). El Autenticació de dos factors és una capa de seguretat addicional per al vostre compte d’allotjament, mantenint el servidor segur de qualsevol accés no autoritzat. Llista blanca de IP permet crear una llista blanca d’IPs, facilitant la col·laboració amb xarxes o regions amb accés sense restriccions a SSH i SFTP.

La solució: un allotjament de núvol gestionat Ja som a la mateixa pàgina. Els reptes esmentats es produeixen principalment a causa d’un mal allotjament de comerç electrònic.

Quan es tracta de l’allotjament en núvol gestionat, molts comerciants en línia prefereixen la plataforma d’allotjament Cloudways que ofereix un allotjament ràpid, fiable i robust per als llocs web de comerç electrònic..

Ofereix una plataforma fàcil d’utilitzar per gestionar les operacions del vostre servidor diari com ara l’accés segur al servidor mitjançant SFTP i SSH, la gestió de treballs cron, la còpia de seguretat del servidor sota demanda i molt més. Mirem quines altres funcions ofereix Cloudways per gestionar el punt de trànsit durant la temporada de vacances.

Servidor dedicat

L’opció intel·ligent de triar un servidor dedicat per a la vostra campanya de vacances. Vol dir que obteniu un servidor complet a la vostra aplicació web. No es comparteix el temps de CPU, la RAM o l’amplada de banda, cosa que significa que el vostre lloc web manté la resposta en tot moment. El rendiment del servidor compartit depèn del trànsit i de la participació dels usuaris que desembarquen al vostre magatzem. Però no és el cas del servidor dedicat virtual.

Si feu servir el servidor dedicat de Cloudways, no heu de compartir amplada de banda amb altres aplicacions (WordPress, PHP, Magento, etc.). Els servidors dedicats són prou ràpids i capaços de gestionar les pujades de trànsit. Cloudways permet a No label Studios, una agència de desenvolupament web d’etiquetes blanques, obtenir una gestió ràpida del servidor i gaudir de funcions com la clonació de llocs web, l’entorn de l’escenari, la gestió d’equips & còpies de seguretat.

Escalabilitat del servidor

Escalar els recursos del servidor és un requisit operatiu que pot generar o trencar botigues de comerç electrònic durant la temporada de vendes de vacances. Cloudways ha simplificat el procés d’ampliació dels recursos del servidor perquè la vostra botiga pugui aprofitar per generar més ingressos durant el període de vendes de vacances. Quan hagueu de fer escala, simplement cloneu el servidor amb una especificació més baixa i heu acabat!

Escalabilitat del servidor

Còpia de seguretat de dades & Restaurar

Les còpies de seguretat són l’única forma que us ajuda a recuperar les dades anteriors després de qualsevol atac incert. El procés de còpia de seguretat automatitzada de Cloudways us permet fer còpies de seguretat d’un servidor i d’una aplicació amb una freqüència predeterminada. A més, si voleu, també podeu fer còpies de seguretat sota demanda. Hi ha l’opció d’emmagatzemar còpies de seguretat al mateix servidor on podeu descarregar fàcilment l’arxiu a l’emmagatzematge extern que escolliu.

Restauració de còpia de seguretat de dades

Cloudways ThunderStack

La pila d’allotjament Cloudways és la columna vertebral que admet i optimitza el rendiment del servidor. És una potent combinació de NGINX, Apache, PHP-FPM (PHP 7 és la versió per defecte de tots els servidors). A més, les bases de dades d’aplicacions també es gestionen a través de MySQL / MariaDB (ara el DBMS predeterminat), solucions de memòria cau més recents com ara Full Page Cache (FPC) per a les botigues Magento 1.X i Varnish Cache per a les botigues Magento 2.X.

Atracament de núvols

Paga com vas

Cloudways és lleuger a la butxaca. Significa que només haureu de pagar els recursos que heu utilitzat. Només has de recollir el teu pla d’allotjament més adequat i gaudir d’un mínim de 10 dòlars al mes.

Paga com vas

Suport actiu 24/7

Una vegada que la vostra botiga estigui en funcionament, és possible que la vostra botiga tingui problemes de gestió del servidor. En aquest cas, no us preocupeu, l’equip de suport tècnic de Cloudways sempre està a la vostra disposició durant tot el dia. N’hi ha prou amb crear un tiquet i deixar la resta a l’equip de suport tècnic de Cloudways.

Assistència

CloudwaysCDN

CloudwaysCDN és un sistema distribuït geogràficament que ajuda a reduir el temps de càrrega de pàgines dels llocs web. Això vol dir que, independentment de la distància entre el visitant i el servidor, la velocitat de càrrega de la pàgina es manté constant. En termes tècnics, CloudwaysCDN replica la vostra botiga i serveix la sol·licitud del visitant des del node més proper. Més important encara, estalvia molts recursos del servidor i garanteix que els visitants experimentin una excel·lent velocitat de càrrega de pàgina.

CloudWaysCDN

És el moment de reclamar per què Cloudways és una millor solució

Vaig provar el rendiment de la botiga Magento (instal·lació de dades de mostra) mitjançant dues eines. Primer, amb l’ajuda de Pingdom, una eina gratuïta per provar el rendiment del lloc web. En segon lloc, executant ordres CLI de l’eina de benchmarking del servidor ab – Apache.

Pingdom

El resultat es basa en diverses mètriques com ara el grau de rendiment, la mida de la pàgina i el temps de càrrega bastant tremenda amb Cloudways Magento Hosting.

Pingdom

Ab Apache

Apache

Resumint!

Amb l’enorme creixement del comerç electrònic global, assegureu-vos que teniu previst avançar la vostra temporada de vacances. Cloudways garanteix el creixement de la vostra botiga de comerç electrònic tenint cura de tots els vostres reptes d’allotjament web. Doneu a la vostra botiga de comerç electrònic la velocitat que es mereix i pugueu batre tots els vostres rècords anteriors. Feu una ullada ràpida a tots els plans disponibles i poseu-vos en mans de la millor solució d’allotjament de comerç electrònic. Si creieu que he perdut algun consell important, feu-ho saber a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author