Cel mai bun Web Gazduire Canada (2020)

Contents

Recenzii și comparații tehnice

Am examinat primii 28 de furnizori de găzduire pentru canadieni
pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani.

Am verificat zeci de furnizori de gazdă și am folosit date în valoare de peste un deceniu pentru a construi cel mai actualizat clasament al celor mai bune gazde web din Canada. (Faceți clic pentru a vedea clasamentul.)

Începând din vara anului 2016, am cumpărat și testat fiecare companie de hosting de top din Canada.

… Inclusiv multe denumiri casnice precum GoDaddy, Bluehost și HostGator.

În acest ghid, ne uităm la o serie de factori care vă ajută să luați o decizie informată despre date de a găsi cea mai bună companie de găzduire pentru site-ul dvs. web.

Am petrecut zeci de ani lucrând online și am fost arse de mai multe ori alegând un furnizor de găzduire rău. După multe încercări, erori și necazuri, am găsit în mod concludent cele mai bune servicii generale de găzduire web din Canada.

Cine suntem noi

Înainte de a intra în defalcarea tehnică a diferitor furnizori de hosting, voi prezenta echipa din spatele acestui ghid. Suntem un grup format din trei oameni și avem o agenție de marketing digital numită Castle Media. ��

Sunt Gary, autorul ghidului și tipul care publică majoritatea recenziilor de pe acest site. Am fost designer web pe cât îmi amintesc, înainte de Facebook și chiar MySpace.

Am fost găzduit sute de site-uri web din Canada și Statele Unite și, în această perioadă, am văzut o mulțime de gazde venind și pleacă.

Recenzii de gazduire – Urmărirea noastră & Procesul de cercetare

imaginea urmăririi noastre în direct prin pingdomLuarea deciziilor în cunoștință de cauză necesită obținerea de date exacte și singura modalitate de a face acest lucru este măsurarea rezultatelor, exact ceea ce am făcut în ultimii ani..

Urmărim timpul de funcționare, timpul de oprire și latența pe toate site-urile noastre. Dacă aruncați o privire spre graficul din dreapta, puteți vedea că am adăugat cele 10 gazde ale noastre. Folosim programe avansate de urmărire care se fixează pe fiecare site 50X ori pe zi din mai multe locații. Ni se anunță imediat întreruperea sau întreruperea serviciului.

Am adăugat doar serviciile noastre recomandate de top și am ascuns adresele URL, deoarece sunt site-uri web active ale clienților, dar o privire rapidă asupra datelor vă va ajuta să vedeți care au scăzut în trecut și pentru cât timp.

Puteți vedea urmărirea în direct aici. Citiți mai multe despre procesul nostru de cercetare în patru pași aici.

Cum se utilizează acest ghid

Am vrut să oferim o mulțime de informații valoroase, păstrând lucrurile simplu de înțeles, motiv pentru care am clasat gazdele noastre de top în ordine numerică.

Este un sistem de clasificare standard cu recomandarea noastră cu numărul unu în vârf, urmat de numărul doi și așa mai departe. Pentru a evita informațiile inutile, trebuie a inclus doar primele noastre patru opțiuni. Printre aceștia se numără trei care au făcut reducerea noastră pentru a oferi cea mai înaltă calitate și una care este populară, dar lipsită de câteva domenii cheie.

Înainte de a intra în ea, dacă aveți întrebări, nu fiți timizi și nu apăsați butonul de contactare. ��

Cele mai bune servicii de găzduire web în 2020

Iată primele 4 recenzii canadiene de găzduire web după cost, servicii pentru clienți, viteză și funcționare.

1. HostPapa – Cel mai bun gazdă canadian + reducere

HostPapa oferă Cititori Canada Gazduire cu 67% reducere + înregistrare gratuită a domeniului

logo-ul hostpapa

Preț – 2,95 USD pe lună (13,99 USD / Lună obișnuită)
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 475ms

HostPapa este, fără îndoială, gazda noastră web preferată – și nu este doar pentru că sunt o companie canadiană.

Îl utilizăm pentru aproape fiecare dintre site-urile noastre, iar majoritatea noilor site-uri client le folosesc și ele. Pe lângă faptul că nu dezamăgește în niciunul din criteriile noastre și excelează în majoritatea acestuia, HostPapa este logistic cea mai bună alegere canadiană.

Site-ul dvs. web se va încărca puțin mai repede decât ar face dacă utilizați alte alte gazde web populare, deoarece serverele HostPapa sunt localizate în toată Canada. Sediul lor se află și în Canada (în Burlington, ON).

De cand HostPapa iubește Canada la fel de mult ca noi, ei oferă reduceri uriașe tuturor cititorilor noștri.

 Utilizați acest link săgeată care indică link-ul cu discount hostpapa pentru cititorii hostingcanada.org pentru a solicita reducerea la noile pachete de găzduire.

Este aproape jumătate din prețul pachetelor lor de găzduire obișnuite și a upgrade-urilor gratuite, care altfel sunt puțin costisitoare. Reducerea oferită face o alegere premium ca HostPapa la fel de ieftină ca unele dintre cele mai ieftine planuri.

HostPapa a fost, de asemenea, suficient de amabil să le ofere tuturor cititorilor noștri caracteristici esențiale gratuit, inclusiv garanția lor de 30 de zile, constructor de site-uri gratuit, securitate SSL gratuită, instruire gratuită 1 la 1 și înregistrare gratuită a domeniului – în total o valoare de 50 USD. Pentru a obține domeniul gratuit (+ alte bunătăți), înregistrați-vă acum cu acest link.

HostPapa excelează și când vine vorba de asistența clienților, care este disponibilă 24/7 pentru a răspunde la orice întrebare tehnică. Contactarea echipei de asistență este ca și cum ai avea un nou angajat extrem de util pentru nicio clipă pentru site-ul tău prin chat live.

Întrucât are centre de date în toată Canada, viteza și timpul de funcționare a site-ului web sunt excelente pe toate planurile de găzduire, dar performanța ridicată a gazdei web nu se datorează doar locației sale. HostPapa rulează SDD pe toate serverele și folosește procesorul Intel scalabil care reduce adresele de memorie pe care procesorul trebuie să le gestioneze.

HostPapa oferă chiar și o instalare cu un singur clic, permițându-vă să instalați WordPress cu ușurință. De asemenea, are capacitate SSL gratuită cu ajutorul codului Let’s Encrypt.

Dacă sunteți nou în lumea afacerilor online și a găzduirii web, HostPapa este ușor de utilizat. Puteți lansa rapid un blog personal sau un site web – trebuie doar să urmați pașii prevăzuți în review-ul nostru HostPapa.

2. Hostinger – Cel mai bun gazdă „accesibil”

Căutați să economisiți bani fără a face compromisuri? Nu mai căuta.

hostinger-logo

Începând de la 0,99 USD pe lună (90% reducere)
Timpul de funcționare mediu de 99,1%
Timpul mediu de încărcare de 389Domnișoară

Preț introductiv Hostinger

Prețurile promoționale reprezintă o tactică de marketing răspândită în industria de gazduire. Hostinger a stăpânit această strategie și vă avantajează la fel de mult decât le beneficiază.

Prețul Hostinger va fluctua între 0,99 USD pe lună până la 2,15 USD pe lună în mod semi-regulat. Puteți bloca acest preț timp de 48 de luni. Este vorba de patru ani de găzduire cu 70 de dolari, în orice fel îl schimbi.

S-ar putea să credeți că serviciul lor va fi lent și amărât (cel puțin, asta a fost presupunerea mea). Apoi am încercat Hostinger, adăugând cinci site-uri diferite în planul lor de bază … Iată și iată că numerele de performanță erau la egalitate – și adesea mult mai bune decât alte gazde bugetare (care au taxat 2-3x).

Ceea ce m-a surprins este faptul că Hostinger are, de asemenea, propriul său Website Builder – Zyro. Este format din câteva caracteristici îngrijite precum Zyro AI Content Generator și Logo Maker și unele vechi bune – Certificat SSL gratuit, stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată..
Noile funcții par cu adevărat revigorante, vă permit să vă concentrați asupra companiei dvs. În cel mai scurt timp nu terminați la ce vă gândiți. Utilizați-vă creativitatea cu noua caracteristică a lui Hostinger, care vă permite să creați logo-uri pentru marca dvs., Maker Logo Zyro.

Hostinger este relativ nou și trebuie să parcurgă mai multe teste, dar inițial, ceea ce am descoperit este că Hostinger livrează.

Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți toate caracteristicile de bază pe care le oferă alte companii de hosting. Dezvăluire completă: nu veți primi toate clopotele și fluiere cu toate planurile. Așadar, verificați nevoile funcției dvs. înainte de a alege un pachet. Linia de bază este că, dacă doriți să economisiți o mulțime de bani atunci când vine vorba de găzduire cu o performanță care oferă, Hostinger este o alegere excelentă.

Chiar și cu cel mai mic nivel, primiți în continuare o garanție de returnare de 30 de zile, un domeniu gratuit și SSL gratuit. Pentru a obține toate gratuiturile, înregistrați-vă utilizând acest link.

3. Bluehost – Gazda „Începători”

Prima data? Începe aici.

logo-ul bluehost

Începând de la 2,95 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,74%
Timpul mediu de încărcare 1.765ms

Pachete Bluehost

Nu vom menționa Bluehost fără a vă oferi un avertisment corect: sunt buni la marketing și publicitate, așa că, odată ce vizitați site-ul, veți începe să vedeți anunțurile lor peste tot.

Este posibil să fi auzit lucruri bune despre Bluehost. Adevărul este că multe dintre recenziile Bluehost pozitive pe care le veți citi online sunt spot-on: este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire web pentru începători, perioada.

De ce este atât de bine pentru începători? Bluehost este cel mai ușor de utilizat și de configurat, simplu și simplu. Compania înțelege că găzduirea poate fi confuză pentru persoanele care abia încep, astfel încât acestea să fie cât mai ușoare. Dacă începeți doar cu un blog, Bluehost este o alegere excelentă.

Celălalt aspect al Bluehost care îl face excelent pentru începători este prețul. Nu veți sparge banca cu Bluehost, ceea ce este fantastic pentru bloggerii care ar putea dura ceva timp să își monetizeze site-ul.

În plus, acestea au asistență utilă pentru clienți, 30 de zile de returnare a banilor și o interfață ușor de utilizat. Newbies și începători se bucură, Bluehost este aici pentru tine.

4. HostGator Cloud Hosting – Gazduire de încredere

Bine stabilit și de încredere.

HostgatorÎncepând de la 2,75 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,4%
Timpul mediu de încărcare 657ms

Funcții gratuite – e-mail, SSL, transferuri de site, constructor de site-uri, backup-uri zilnice ale site-ului

Este posibil ca site-urile web și gators să nu pară două lucruri care merg doar împreună, dar HostGator îl face să funcționeze de ceva vreme. Este gazda web aleasă pentru mii de companii online și bloguri de toate dimensiunile.

HostGator este excelent în ceea ce privește timpul de funcționare la un preț mic. Are agenți de asistență clienți utili și este ușor scalabil, ceea ce permite site-ului dvs. să găzduiască orice nivel de trafic.

De asemenea, HostGator a lansat recent un constructor de site-uri, ceea ce face ca crearea site-ului dvs. să fie o briză pentru gazduire neinițiată. Combinați asta cu o bază bună de servere globale, iar HostGator este o a doua opțiune bună.

Consultați urmărirea noastră în partea dreaptă. Monitorizăm Gator 24/7 pentru a verifica viteza, latența și eventualele întreruperi.

5. Gazduire A2 – viteze mari

Viteză mare și timp de încărcare scăzut.

A2 Gazduire

Începând de la 3,92 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,1%
Timpul mediu de încărcare 601ms

A2 Gazduire este o gazdă web solidă, cu un timp de funcționare extrem de ridicat, viteză excelentă (unele dintre cele mai bune din afaceri), și asistență utilă pentru clienți.

Fondată înapoi în 2001 de un fost Unix SysAdmin, A2 face regulat lista PCMag „Cel mai bun serviciu de găzduire web” an de an. Și ne-am propus să acceptăm că titlul este bine meritat atât pentru furnizorii de servicii de hosting din SUA, cât și pentru găzduirea de site-uri web în Canada.

Am ales A2 Gazduire ca unul dintre furnizorii de top pentru multe dintre pachetele de găzduire revizuite pe acest site, de la planuri lunare de bază partajate, până la pachete de servicii dedicate. Cu centre de date din Michigan, A2 Gazduire are performanțe extrem de bune pentru întreprinderile mici din Canada.

Ce tip de afaceri pot utiliza aceste gazde web?

Oricare dintre companiile de găzduire enumerate poate gestiona traficul intens. Dacă site-ul dvs. primește aproximativ 500.000 de vizualizări pe lună, veți fi bine.

Rețineți că fiecare gazdă web oferă planuri de servicii scalabile și vă puteți extinde după cum este necesar. Cele mai bune gazde web din Canada folosesc toate cele mai bune planuri de găzduire WordPress pentru a economisi costurile clienților și pentru a oferi servicii de nivel superior.

Web Hosting Canada Criterii de revizuire – Cum alegem

Fiabilitate (timp de funcționare și oprire)

wordpresshosting canadaTimpul de funcționare și timpul de oprire al site-ului web determină cât de fiabilă este o gazdă. Acestea sunt unele dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare pentru orice afacere, deoarece timpul de oprire poate fi o problemă majoră. Pare neprofesional și poate fi extrem de dăunător atunci când vine vorba de marca ta.

Atunci când căutați recenzii canadiene de găzduire web, asigurați-vă că nu luați în considerare decât serviciile cu foarte puțin timp de întrerupere și, în acele rare ocazii în care acestea coboară, de obicei, acestea pot rezolva ceva.

Acest lucru înseamnă că primiți o notificare în avans și o gazdă de calitate va încerca, de asemenea, să aibă acel tip de oprire în momentul cel mai convenabil al zilei.

Viteză

viteza de încărcare a gazdelor în comparație

Viteza site-ului este un alt factor important pentru profesionalismul dvs., precum și pentru optimizarea motorului dvs. de căutare (SEO). Ne-am obișnuit cu viteza de încărcare cât mai rapidă, iar majoritatea oamenilor nu vor aștepta mai mult de câteva secunde.

Valorile noastre din deceniul precedent ne-au oferit o mulțime de date pentru compararea timpi medii de încărcare în toate cele mai mari orașe din Canada, inclusiv Toronto, Montreal și Vancouver. Am verificat apoi aceste rezultate lângă viteza medie a S.U.A. timpii de încărcare înregistrați de top au fost de doar 226ms, în timp ce cele mai lente au fost de peste 2.850 m.

Relații Clienți

Asistența clienților este trecută cu vederea, uneori, cu toată atenția acordată caracteristicilor oferite de gazdele web, dar este un element important de luat în considerare, deoarece poate exista o diferență uriașă în ceea ce privește calitatea asistenței pentru clienți. Când încercați să găsiți cea mai bună gazdă web, va trebui să luați în considerare serios asistența pentru clienți ca parte a evaluării dvs..

Unul poate răspunde la întrebările dvs. în mai puțin de un minut, iar altele vă pot ține în așteptare o zi sau mai mult.

Din fericire, trei gazde web pe care le recomandăm tuturor oferă asistență promptă și să aibă reprezentanți atât de politicoși încât ar putea fi din Canada.

Cea mai bună alegere a noastră are chiar și câteva premii de servicii pentru clienți. ura! 

Am putut evalua asistența pentru clienți fără teste, deoarece am folosit aceste gazde de ani buni. Iată semnele de asistență pentru clienți topnotch:

  • Suport disponibil 24/7
  • Serviciu de chat în direct
  • Agenții care sunt vorbitori nativi de limba dvs., prietenoși și pot rezolva probleme tehnice
  • Timp de răspuns rapid, fără sisteme de bilete învechite

Din fericire, avem filme reale ale unora dintre cele mai importante companii de servicii de găzduire pentru clienți. Privește și iată …

Cel mai bun gazdă web sau gazduire WORST?

Când vine vorba de gazde web, nu mergeți niciodată cu cea mai ieftină opțiune.

Cu siguranță veți obține ceea ce plătiți prin găzduire web.

Există tot felul de escrocherii în industria de găzduire web, deoarece companiile oferă tarife mici pentru a oferi clienților care nu știu mai bine.

Aceste gazde adesea obțin milioane în timp ce folosesc servere de calitate foarte scăzută, ceea ce le lasă vulnerabile la încălcările de securitate. Ar fi ușor să spui acest lucru și apoi să mergi mai departe fără a menționa pe cine să evite. Dar vă vom spune doi dintre cei mai răi infractori:

vânzător slimy care vinde hosting

Hai tăticu – Nu lăsați marketingul să vă păcălească. GoDaddy are un serviciu de calitate scăzută dar nu mă deranjează să vă percepeți o primă pentru suplimente asta ar fi gratuit cu alte gazde. De multe ori este considerată cea mai bună gazdă web din Canada, la fel de bine le putem numi ScamDaddy.

Soluții de rețea – Serviciile slabe și serverele de calitate inferioară se combină pentru a face soluțiile de rețea o alegere groaznică. Indiferent de orice recenzie canadiană de găzduire web, ați citit, Network Solutions este o alegere proastă.

Dacă mergeți cu un gazdă web ieftină, puteți economisi bani inițial, dar veți avea mult mai puține funcții sau va trebui să achiziționați tot felul de upgrade-uri și să plătiți mai mult oricum. 

Când decideți să treceți la un furnizor mai bun, va fi o problemă și veți dori să vă fi dus cu un furnizor de calitate de la început.

 

Recenzii canadiene de găzduire web – Lucruri de evitat

Știu că menținerea cheltuielilor de afaceri la un nivel minim este importantă, dar economisirea câțiva bani în găzduire web nu merită problemele pe care le veți întâmpina ulterior.

Iată care sunt problemele semnificative pe care le veți avea cu o gazdă web low cost:

  1. Încălcări potențiale de securitate – O gazdă auto-proclamată „gratuită”, numită 000Webhost, a scurs 13 milioane de utilizatori și parole.
  2. Totul costă suplimentar – O gazdă cu reduceri tipice ar putea percepe 80 USD pentru SSL, 30 USD pentru înregistrarea domeniului și 30 USD pentru protecția de bază a confidențialității, care se ridică la 140 USD pe an.
  3. Vecinătate IP slabă – Acest lucru face ca SEO să fie mai dificil.

Care este cel mai popular serviciu de găzduire web?

Poate fi dificil să judeci diferite gazde din cauza tuturor opțiunilor și prețurilor disponibile. Unele costă doar 1 $ sau 2 $ pe lună și există chiar și unele gazde web gratuite disponibil. După cum am menționat, nu doriți să mergeți prea ieftin pe gazduirea dvs. web, dar este o pierdere pentru a obține un pachet puternic de găzduire de care nu aveți nevoie.

Vă recomandăm să începeți și să faceți upgrade modern, după cum este necesar. Cel mai popular serviciu de găzduire web este de departe hostingul comun, un subiect pe care îl vom aborda mai jos. Să aruncăm o privire rapidă la recenziile noastre de mai jos.

Cele mai bune tipuri de gazduire pentru afaceri canadiene

Majoritatea planurilor de găzduire se încadrează într-una din cele cinci categorii, care sunt distribuite de hostinguri, server privat virtual (VPS), cloud hosting, hosting dedicat și revânzător. Analizăm detaliat fiecare tip de plan de găzduire.

Ce este Hosting-ul în comun?

găzduire partajatăGăzduirea partajată este, fără îndoială, cea mai scumpă opțiune și, cu acest tip de găzduire, închiriați în esență spațiul pe care îl partajați cu alte site-uri. Costul obținerii unui astfel de găzduire ieftin este că aceasta este opțiunea de găzduire cel mai puțin puternică.

Gazduirea partajată funcționează deoarece majoritatea site-urilor obțin cantități mici de trafic, ceea ce înseamnă că pot partaja resursele serverului fără a se confrunta cu probleme de performanță. Configurarea este simplă atunci când primiți un plan de găzduire partajat.

Ce este VPS Hosting?

găzduire vpsUrmătorul pas în urma găzduirii partajate este un VPS, care costă puțin mai mult, dar are și mai multă putere. Chiar dacă nu trebuie să plătiți pentru propriul dvs. server, a Gazdă VPS funcționează în mod similar cu unul și aveți un control deplin asupra acestuia. Acest lucru face ca procesul de configurare și management să fie mai implicat.

Ce este Cloud Hosting?

găzduire în cloud

O opțiune care a crescut în popularitate în ultimii ani este găzduire în cloud. Are unele asemănări cu un VPS, dar diferența cheie este că serverul este distribuit pe un număr mare de calculatoare în loc să aibă adresa fizică dedicată.

Pentru utilizator, asta înseamnă că timpii de încărcare sunt foarte rapide, iar acest lucru este ușor de adaptat. Dacă aveți nevoie de mai multă viteză sau spațiu pe disc, puteți face upgrade instantaneu prin intermediul companiei dvs. de găzduire. În general, aceasta este o opțiune excelentă pentru site-urile de afaceri.

Ce este Gazduire dedicată?

găzduire dedicatăDacă vrei cel mai bun dintre cele mai bune, atunci găzduire dedicată este calea de urmat. După cum sugerează și numele, obțineți un server întreg pentru a vă suna singur, iar singurul său loc de muncă este să vă mențineți site-ul cu performanțe bune.

Aceasta este cea mai puternică opțiune, dar poate fi, de asemenea, dificil de configurat și gestionat și, de asemenea, vă va costa cel mai mult.

Cum funcționează gazduirea bazată pe distribuitori

Gazduirea bazată pe distribuitori este un pic de offshoot în loc de un tip complet diferit de găzduire web. Modul în care funcționează este o parte controlează serverul, iar o altă parte vinde găzduire ca și cum ar deține serverul.

Este compatibil cu oricare dintre tipurile de găzduire menționate mai sus. De exemplu, puteți alege un revânzător care oferă un server dedicat sau hosting cloud.

Este obișnuit ca revânzătorii să cumpere în vrac și să obțină multe servere de mare capacitate. După aceea, furnizează piese site-urilor individuale. Dacă intenționați să mergeți cu această opțiune, veți avea nevoie de multe cunoștințe tehnice.

Ce determină viteza de găzduire? (Găzduire rapidă)

Cea mai rapidă gazdă web este cea care folosește un IP dedicat sau un centru de date cu latență super înaltă. Când căutați recenzii ale gazdelor web canadiene, este important să rețineți această regulă simplă.

Este important să înțelegem că centrele de date sunt ca inima unei soluții de găzduire, cu cât inima poate pompa mai mult sânge (în acest caz lățimea de bandă), cu atât mai rapid va merge site-ul dvs..

Scuze pentru analogia grafică.

Comparație de gazduire web – Ce CMS ar trebui să utilizați?

Sistemul dvs. de gestionare a conținutului (CMS) este ceea ce utilizați pentru a gestiona întregul conținut de pe site-ul dvs., inclusiv efectuarea modificărilor la conținutul publicat și încărcarea noului conținut. Fiecare CMS are propria sa interfață, anumite CMS funcționând cu opțiuni specifice de găzduire sau fiind ideale pentru anumite tipuri de site-uri web.

WordPress

-Beneficii-de-WordPress hosting

Dacă știați doar despre un CMS, probabil a fost WordPress, deoarece este cu ușurință cea mai populară alegere. Deși a apărut în 2003, ultimii ani au observat că aceasta crește rapid în popularitate, iar acum este CMS-ul ales pentru bloguri și site-uri de mici afaceri. Majoritatea recenziilor de site-uri care vor citi vor implica WP.

WordPress are multe avantaje, cel mai semnificativ fiind și gama sa de opțiuni și instrumente de personalizare. Este foarte sigură, instalarea este o adiere ușoară și este ușor să găsești asistență atunci când ai nevoie. Dacă este prima dată când creați un site, v-aș recomanda să alegeți WordPress atunci când căutați cea mai bună gazdă web.

Există un pic de perioadă de învățare, dar acest lucru este valabil pentru orice CMS, iar popularitatea WordPress înseamnă că este înțelept să știi cum să o folosești.

PHP

Logo PHPPHP a fost în jur de mult timp, și a fost inițial pentru pagina personală. Utilizează scripturi din partea serverului și multe CMS populare, inclusiv WordPress, Drupal și Joomla, folosesc acest script PHP.

Deși nu trebuie să înțelegeți PHP pentru a configura un site în CMS-ul ales, veți avea nevoie de un dezvoltator PHP dacă aveți câteva aplicații foarte specifice, doriți să vă rulați site-ul..

Site-uri bazate pe Java

JavaEste posibil să știți Java ca acel lucru pe care trebuie să îl actualizați din când în când. Funcția principală este aplicațiile web și, dacă vă aflați pe un site cu o grafică impresionantă, puteți paria că utilizează Java. Java a fost mult mai popular pe site-urile mai mici.

Chiar dacă popularitatea sa a scăzut puțin, este în continuare pe unele site-uri importante de comerț electronic, inclusiv Amazon și eBay. Dacă doriți cele mai performante vizualizări și funcții de pe site-ul dvs., Java este doar biletul.

Joomla

joomlaCând vine vorba de opțiunile CMS, Joomla este probabil a doua cea mai mare în spatele WordPress, deși există încă un decalaj mare între cele două. Un motiv pentru care Joomla nu este la fel de popular este faptul că nu este deosebit de ușor de utilizat. Dacă nu iubești Joomla, aș recomanda să mergem cu WordPress, ceea ce le spun tuturor clienților noștri. Vă veți ridica și veți rula mai repede și cred că este și o alegere mai bună din perspectiva SEO.

Alegerea între gazdele bazate pe Windows sau gazdele bazate pe Linux

Windows vs linux gazdă-min

Puteți să vă amintiți o secțiune despre serverele dedicate din recenzia noastră de gazduire. Sperăm, da, așa cum nu a fost așa demult. Ei bine, fiecare server are nevoie de un sistem de operare (OS), iar cele două opțiuni sunt aici gazdele bazate pe Windows sau gazdele bazate pe Linux.

Iată ce le face unice. Cele mai bune gazde web, acolo, în general, optează pentru utilizarea serverelor bazate pe Windows. Pentru bunătatea cPanel, verificați acest lucru comparația dintre Plesk și cPanel.

ferestre

Windows a fost sistemul de operare Microsoft de zeci de ani și dacă mergeți cu o gazdă bazată pe Windows, înseamnă că puteți utiliza bazele de date și aplicațiile Window, împreună cu ASP.Net și alte scripturi complicate. PHP și MySQL sunt și opțiuni. În mod obișnuit, veți plăti un pic mai mult pentru gazdele bazate pe Windows decât pentru cele bazate pe Linux și, chiar dacă blocajele nu se întâmplă deseori cu oricare dintre ele, atunci când alegeți Windows, acestea tind să apară un pic mai mult.

Linux

LinuxMicrosoft poate fi un gigant în industria calculatoarelor, dar Linux este ceea ce utilizează majoritatea serverelor, deoarece este standardul industriei. Puteți rula aproape orice aplicație pe Linux, serverele sunt super fiabile și este bine să mergeți cu majoritatea scripturilor de programare moderne. Puteți vedea termenul „LAMP” atunci când cercetați gazdele bazate pe Linux și care înseamnă Linux, Apache, MySQL și PHP..

Cum funcționează gazduirea „nelimitată”?

Este comun să vezi furnizorii care oferă planuri nelimitate, cu cuvântul „nelimitat”, care se referă eventual la stocare, lățime de bandă sau e-mail. Asigurați-vă că verificați tipăritul fin, deoarece această ofertă poate fi un pic înșelătoare.

Ceea ce înseamnă de obicei este că furnizorul nu a stabilit limite de resurse și această ofertă nelimitată se aplică situațiilor rezonabile. Nu este destinat dacă primiți un milion de vizualizări de pagină pe lună. Oferta este practic o modalitate de a aduce clienți. Verificați doar viteza și nu vă atrageți o reclamă. Lățimea de bandă nelimitată nu înseamnă mult dacă trebuie să faceți față vitezei lente. În aceste recenzii canadiene de găzduire web, am omis orice gazdă care pretinde că oferă o găzduire nelimitată.

Înfășurarea acesteia – Găsirea celui mai bun Web de top din Canada

Aceasta este o mulțime de informații de procesat. Cel mai bun mod de a utiliza acest ghid este de a-l referi pe măsură ce evaluați gazdele web, ținând cont de nevoile dvs. specifice. Cel mai important, nu cumpărați în totalitate pe baza prețurilor. Calitatea este întotdeauna cea mai importantă, în special cu ceva la fel de important ca site-ul dvs. web.

Asta face pentru recenziile noastre. Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu mai jos și aș fi fericit să vă răspund la orice.

Cel mai bun gazduire de domenii din Canada

Vrei un site web, corect?

Toată lumea o face, dar dacă gândul de a încerca să înțeleagă cum să-ți iasă unul din cap și pe internet pentru ca ceilalți să-l vadă te trimite la pământ într-o poziție fetală înfiorătoare, ia inimă. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Lucruri precum găzduirea domeniilor, registratori, înregistrări de nume și pachete de găzduire nu sunt atât de complicate pe cât ai putea crede, chiar dacă ai o imaginație vie. Stai calm. Continua să citești.

domenii

Chiar și cei mai neîncrezători dintre noi își dau seama probabil că totul începe cu un domeniu. Înainte de orice altceva, dacă doriți un site web, aveți nevoie de unul. Un exemplu de domeniu ar fi BestWidgets.com (redactat complet ca http: // www. bestwidgets. com). Nu are nicio diferență dacă introduceți sau scrieți cu majuscule sau litere mici.

ce este domeniul

Apropo, o verificare rapidă a dezvăluit că acest domeniu este în prezent de vânzare, deci … dacă vindeți widget-uri și sunt cele mai bune, poate doriți să primiți oferta dvs. în.

Înapoi la ideea de domeniu. După ce ați înregistrat un domeniu (rămâneți la curent, vom vorbi despre acest proces într-un minut) și sub controlul dvs., puteți adăuga câte pagini și subdomenii doriți. Vrei să faci blog despre widget-uri? Creați un subdomeniu la  blog. bestwidgets. com.

Doriți să ceară rapsodic despre tine și iubirea ta de widget-uri? Adăugați o pagină precum www. bestwidgets. com / despre.

Ideea de bază este că securizarea unui domeniu creează fundamentul întregului site web care urmează.

Pentru a afla mai multe despre acest lucru, citiți ghidul nostru pentru cei mai buni registratori de domeniu.

Registratori de domenii și înregistrare

Cu riscul de a face ca ochii să strălucească, ar trebui să înțelegeți cum sunt vândute și contabilizate domeniile. Nu vă faceți griji. Nu va fi un test. La fel ca atunci când părinții tăi te-au făcut să mănânci morcovi, asta este pentru binele tău. ����

TLD indică înregistrările pe tipul TLD

Un registru este o organizație desemnată să păstreze o listă sau un registru al celor care dețin un Domeniul de nivel superior (TLD) cum ar fi .com, .net și .org. Evident, cu mai mult de 644 de milioane de site-uri web active online, este nevoie de mai mult decât o notă de intamplare ghemuită pe spatele unui plic pentru a ține totul drept.

Inițial, existau doar câteva registre oficiale care țineau evidența tuturor, dar, pe parcurs, câțiva antreprenori întreprinzători și-au dat seama că ar putea contracta cu aceste registre pentru a vinde domenii, transformându-l în ceea ce este astăzi o industrie înfloritoare. Concluzia este că registrele vând domenii și registrele le urmăresc.

Registrele populare includ GoDaddy, NameCheap și multe altele. Rețineți, însă, că cele mai bune companii de găzduire (precum cele recomandate de noi) vă va oferi un domeniu gratuit când vă înscrieți la un nou plan de găzduire.

Un domeniu gratuit este o modalitate excelentă de a salva câțiva dolari la începutul călătoriei dvs. de construire a site-ului și unul dintre lucrurile cheie pe care le-am inclus în recenziile noastre de găzduire web canadiană.

Ce este o înregistrare a numelui de domeniu?

Un alt termen pe care l-ar putea rula este cel înregistrare de nume de domeniu. Aceasta este o referire la modul în care funcționează internetul. Domeniul pe care tocmai l-ai cumpărat nu este modul în care serverele de internet găsesc și își afișează site-ul.

În schimb, aceștia solicită un utilizator și potrivesc domeniul la o secvență de numere din registru, numită an adresa IP, și trimiteți fișierele asociate – ceea ce se întâmplă să fie site-ul dvs. web.

Gazduire web explicată pentru începători

Acum ajungem la lucrurile bune și motivul pentru care suntem aici, în primul rând, gazduirea web. După ce aveți un domeniu și sunteți gata să construiți un site web, cum îl obțineți de fapt online pentru ca serverele să le găsească și să afișeze?

Buna intrebare. Ai nevoie de o gazdă web.

cum funcționează gazduirea web

Întrucât nu puteți arunca fișierele site-ului dvs. web pe masa de bucătărie și vă așteptați ca acestea să ajungă magic pe internet, o altă industrie a crescut vânzând spațiu de stocare online pentru site-ul dvs. web.

Unele dintre aceste companii despre care ați auzit, probabil, datorită nivelului ridicol de publicitate – cineva câștigă bani serioși în acest joc -, dar ne descurcăm. Vorbim despre nume precum GoDaddy, HostGator și Bluehost.

Deci, aveți trei opțiuni atunci când vine vorba de alegerea unei gazde web:

  1. Accesați Namecheap.com, cumpărați un domeniu și sper să setați numele de utilizator pentru a indica corect gazda web, SAU …
  2. Configurați un cont cu SiteGround, obțineți un domeniu gratuit în acest proces și lăsați-i să lucreze din greu pentru același preț.
  3. Sau folosiți unul dintre cele recomandate cei mai buni producători de site-uri web, cum ar fi Wix și Squarespace. Acești tipi au grijă de toată înregistrarea și găzduirea pentru tine.

Site Web Gazduire Canada Recenzii – Evitați aceste greșeli

Există o mulțime de moduri de a rezolva procesul de alegere a unei gazde web bune, dar aici sunt cele mai frecvente patru pe care le vedem.
Hei, nu te învinovăți pe tine însuți. Ei nu învață aceste lucruri în școală. Sau poate că o fac, dar te afli în rândul din spate.

# 1. Mergând cu cea mai ieftină gazdă pe care o puteți găsi

pro și contra gazduirii web gratuite

Nu vom fi băieții răi care să vă spună că ieftinul este întotdeauna rău, dar, până când ați trăit un anumit număr de ani pe această planetă, probabil că ar trebui să vă dați seama singuri că compromisul pentru a merge cu cel mai mic cost este adesea un produs neplăcut, un serviciu prost, caracteristici limitate și o abordare dedicată „nu ne pasă” pentru serviciul clienți.

Când vine vorba de gazdele web de alimentare inferioară (unele dintre ele sunt literalmente gratuite), puteți adăuga un alt element la litania de repugnare. Ei vor te înnebunește ca nebun.

Adevărat, tehnic primiți spațiu de stocare fără costuri, dar veți primi puțin altceva decât dacă plătiți în plus.

Aveți nevoie de mai mult spațiu sau lățime de bandă? Gotta upgrade.

Doriți copii de rezervă și un panou de control? Nu trebuie să facem upgrade.

Nu știți ce faceți și trebuie să vorbiți cu cineva? Costă suplimentar pentru suport tehnic.

Ai ideea. Ideea de bază este că pachetul gratuit pe care îl primiți este aproape nefuncțional. Pentru funcție, trebuie să plătiți mai mult. Uneori mai mult.

Bine că citiți recenziile noastre de găzduire web ��

# 2. Alegerea oricărei platforme în afară de WordPress

diagramă de distribuție cms

 Sistemul de gestionare a conținutului WordPress (CMS) alimentează peste 33 la sută din toate site-urile web. Asta ar trebui să fie suficient pentru a-ți influența decizia.

Concluzia este că nu contează ce fel de site-uri doriți să construiți – comerț electronic, blogging, ziar online – WordPress este cel mai ușor de utilizat și vine cu o comunitate înfloritoare de dezvoltatori și mentori integrați..

Înainte de apariția platformelor CMS precum WordPress (alte dintre cele mai populare sunt Joomla și Drupal), designul web a fost limitat la cei care își puteau înfășura capul și degetele în jurul codului HTML.

Construirea și proiectarea unui site cu orice substanță nu a fost ceva ce puteți elimina într-un weekend lung. Lucrurile s-au schimbat în grabă când prima versiune a fost lansată în 2003, iar de acolo, a devenit mai puternic și mai ușor de utilizat.

Linia de jos. Dacă nu s-a stricat, nu o rezolvați. Alege WordPress, mai ales dacă nu ești codificator. ��

# 3. Ignorarea tipăririi fine în pachetul dvs. de găzduire

Prima dată când un nou proprietar de nume de domeniu se îndreaptă online pentru a alege o gazdă web, primul lucru pe care îl caută sunt suspecții obișnuiți pentru cumpărături comparative – spațiu pe disc și lățime de bandă. Lăsată nesigură este realitatea pe care aceste restricții au avut-o în urmă cu aproximativ două decenii.

Este o exagerare, dar ar trebui să știți că o schimbare monumentală în natura site-urilor web este în curs de desfășurare, iar factorii pe care gazdele se folosesc pentru a-l încerca în rookies-uri care nu se uită nu sunt cei care contează cu adevărat..

lățime de stocare față de bandă

Iată declinul. Deoarece schimbarea designului continuă de la paginile statice la cele generate dinamic, este posibil să te confrunți cu un trio de limite care nu au nicio legătură cu spațiul de stocare sau lățimea de bandă cu mult înainte de a împinge limitele planului tău..

Vorbim despre utilizarea procesorului, utilizarea RAM și conexiunile la baza de date. Multe gazde web, chiar și unele dintre cele bune și toate cele ieftine au limite pentru acești factori care sunt detaliate în tipăritul sub termenul „resurse”.

Sfaturile noastre. Verificați spațiul de stocare și alocările de lățime de bandă, dar localizați și luați în considerare ce tip de limite de resurse ar putea fi, de asemenea, în joc..

# 4. Plata pentru SSL

cum funcționează ssl

Acesta este scurt și dulce. Dacă vă gândiți să plătiți o strat de prize sigure (SSL) certificat – nu. Gazdele legitime vă vor oferi gratuit.

Cu toate acestea, cu siguranță ai nevoie de acesta, deoarece Google a început deja procesul de degradare a clasamentelor motoarelor de căutare pentru cele care nu sunt, dar nu este necesar să plătești pentru a obține unul. Asigurați-vă că citiți recenzii sau informații detaliate de la compania dvs. de găzduire înainte de înregistrare.

��️���� Citiți acest ghid în franceză: Meilleur Hébergement Web.

Citiți mai multe despre alte tipuri de găzduire:

Citiți Termenii și condițiile noastre sau Politica noastră de confidențialitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author