8 inspiráló árképzési táblázatok

Paril Anil a Glorywebs társalapítója, amelynek célja az ügyfelek számára rugalmas weboldal-tervezési szolgáltatások, webfejlesztés, digitális marketing és sok más támogatása. Témák & Az általunk készített mintáknak közös elsődleges célja van: Tartsa a lehető legegyszerűbben a műszaki és a nem-tech geek számára is. Találja meg őt a Twitter @ abparmar99 webhelyen & Mondd Szia!

Az árazási táblázatok kialakítása az egyik fő tényező, amely meghatározhatja az átváltási arányt … túl bonyolult, az emberek meg fognak zavarodni … túl sok lehetőség van, az emberek szenvednek választási bénulástól stb. Annak eldöntése érdekében, hogy melyik stílust választja mert az alábbiakban 8 mintát soroltam fel, amelyek nagyon jól működnek.

Wufoo

Ha színes árszínvonalú táblázatokat szeretne létrehozni webhelye felkeltéséhez, akkor a Wufoo a legjobb választás. Ez egy árazási táblázatok készítőinek erőműve, amelyet leginkább a nagy multinacionális szervezetek használnak, elsősorban a könnyen kezelhető felület és az árazási lehetőségek miatt. Összesen 4 árképzési lehetőséget kínál, míg más oldalak csak 2 vagy talán három választási lehetőséget kínálnak.

Van egy olyan áropció, amely teljes mértékben a regisztrálók számára készült, de hiányzik sok olyan hasznos szolgáltatás, amelyet a Wufoo kínál az ügyfeleknek.

FreshDesk

Ha van egy márka, amely tudja, hogyan kell a közönséget összekapcsolni, akkor az a Freshdesk. Már hosszú ideje gazdasági szolgáltatóként tevékenykednek az üzleti életben, ami meglehetősen bankképes és hiteles.

Öt árképzési lehetőségük van, amelyek drága tervektől kezdődnek – Minden áratábla kreativitást kiabál. Az oszlopok a növények sűrűsége szerint vannak elrendezve a táblázatokban. Az erdő a legmagasabb, a hajtás pedig a legalacsonyabb.

Squarespace

Senki sem jobb a vizuális ábrázolásnál, mint a Squarespace. Ez gazdaságos (az extra színes sablonok azonban többet fizetnek), 2 árképzési lehetőséggel rendelkezik, és sokféle színben használható. Az asztalok elsődleges háttere, függetlenül a tervtől, fekete-fehér.

Bár ez egyszerűnek tűnhet, teljesen lenyűgözőnek tűnik, mivel az alkotók kivételesen játszottak a kontraszttal. Személyre szabható, és színekkel is kiemelheti az asztal fontos aspektusait, ami egy biztos módszer a figyelem és végül a haszon megragadására..

Readymag

Valószínűleg a legegyszerűbb weboldal ezen a listán, és ugyanakkor az egyetlen olyan lehetőség, amelyen elérhető a „Próbáld meg, mielőtt vásárol” opció, amely kiváló hozzáállás a piacon való túléléshez. Az egyetlen hátrány, amellyel az alkotók szembesülnek, az, hogy a felhasználók inkább csak az ingyenes előfizetéshez ragaszkodnak, majd vándorolnak.

A vonzó tervek és az egyszerű táblák azonban nagyon hűséges rajongói bázist jelentettek, amely az elmúlt években exponenciálisan nőtt..

A webhely szintén nem tűnik félrevezetőnek, nagyban ellentétben a többi ingyenes próbaverziós webhellyel, amelyek megkövetelik a hitelkártya adatait, hogy csatlakozzanak az ingyenes próbaidőszakra..

MailChimp

A MailChimpnek az egyik leginkább, ha nem a leginnovatívabb weboldalnak kell lennie az árazási táblázatok számára. Ez egyben a legszemélyesebb webhelyek is, mivel az USP a felhasználó érzelmeinek és érzelmeinek játssza. Ezt a hízelgő nevek használatával érheti el, és állatokat is felhasznál a tervek ábrázolására. Az állatok mérete nagyobb lesz az ár növekedésével. A legolcsóbb tervet bárány, a ló követi, a legdrágább elefánt képviseli. A webhely egyetlen hátránya, hogy az árképzést nem említik a programoldalon.

Plasso

Ahogy a neve is sugallja, az táblákat dobozként rendezi üres helyszerű mintákban. A webhely felkeresésekor azonnal két dobozt fog látni, amelyek mindegyike eltérő tervet képvisel. A weboldal tiszta és rendetlenséggel készült. A Plasso célja, hogy minden folyamat intelligens automatizálását egyszerűsítse.

Ez stratégiai fontosságú, mivel kiváló módja a figyelem megragadásának, és egyben biztos módszer arra, hogy ügyfeleket szerezzünk, mivel a legdrágább tervük minden érvet megér, és minden egyes fillért megér..

Impulzus

Könnyű és informatív árakat kínál, amelyek tartalmazzák szolgáltatásaik teljes listáját és részleteit is. Ez a webhely szintén az egyedi kategóriába tartozik. Ez az egyedülálló, mert az árazási táblázatok modern módon vannak összeállítva. A bemutatott információ tömör és releváns. A háttér egy igazán 2017-es megjelenést is ad.

Négyzet

A cég neve az az ár, amelyet kap. Ez négyzet alakú és egyértelmű. Az Ön által fizetett ár, rejtett díjak nélkül egyáltalán, azonban valójában csak egy lehetőség közül lehet választani.

Az elrendezés oly módon van elrendezve, hogy nincs több oszlop, ami kissé zavaró lehet az ügyfelek számára. Itt az információkat 2 egyszerű design elem tartalmazza.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author