7 legjobb VPS tárhelyszolgáltató

A virtuális magánszerver (VPS) kiváló tárhely-szolgáltatás kis- és közepes méretű vállalkozások számára, akik csalódtak a legtöbb megosztott webtárhely-szolgáltatáshoz kapcsolódó rendelkezésre állási, tárolási és sebességkorlátozásokkal..

A legjobb VPS-tárhely kiválasztása egyre népszerűbb módszer a dedikált szerver előnyeinek kiaknázására … anélkül, hogy önálló fizikai szervert valóban kellene bérelnie vagy vásárolni.vps tárhely

A VPS használatával saját dedikált területtel rendelkezik a gazdagép szerverén, amely szintén rendelkezik egyedi operációs rendszer példánymal, azaz a saját szoftverét telepítheti. A fontos megkülönböztető ez nem osztja meg a helyet vagy a számítógépes erőforrásokat.

A virtuális szerver könnyebben konfigurálható, mint egy tényleges dedikált szerver és lényegesen kevesebbet fizet. Az egyetlen valódi hátránya a VPS fizikai kiszolgálón keresztüli kiválasztásának, hogy a teljesítmény lehet, hogy nem annyira gyors vagy hatékony.

Biztos lehet benne, hogy ez egy komoly frissítés a megosztott tárhelytől.

Ebben az útmutatóban megbontjuk a kanadai vállalkozások öt legfontosabb VPS-gazdagépét, majd részletezzük a pontos funkciókat, amelyeket VPS-tárhely-fiókkal kell megkeresni. Ha utálsz gondolkodni a webtárhelyről, mert az fáj az agyára, ennek fájdalommentesnek kell lennie.

Kész? Merüljünk be.

A legjobb VPS tárhely kanadai vállalkozások számára

1. HostPapa – A legjobb szerver teljesítmény + 66% kedvezmény

Főbb jellemzők:

A legjobb kanadai házigazda
Tartalmazza a cPanel-t
Fantasztikus ár
Teljesen menedzselt
Extrém vállalati lehetőségek
1,5-24 GB RAM
4-12 magos CPU

Hostpapa

Előnyök

  Szerverek egész Kanadában,
  Gyors töltési idő és nagy teljesítmény

CONS

Nem a legjobb ügyfélszolgálat
Rengeteg eladás az alapvető tulajdonságokra

A HostPapa a legjobb választás a legjobb VPS-tárhely számára. Kiváló minőség-kombinációt kínálnak az árért. Az évek során a Hostpapa lenyűgözött bennünket rendszeres megosztott tárhely-teljesítményével, de ugyanazokat a szabványokat tartotta fenn a VPS-házigazdáik számára is.

A HostPapa meglehetősen jó üzletet adott az olvasóinknak a 66% -kal alacsonyabb szokásos VPS-tárhelyáraktól.

Kiváló szerver teljesítmény Server

Ha megnézi a HostPapa szerverek specifikációit, akkor jobban megértheti, miért szerver teljesítményük az első az osztályban.  19,99 dollárnál a malom VPS tárhelyszerver leírását futtatja 1,5 GB RAM-mal, 4 magos CPU-val és 50 GB SSD-vel.

Nos, ez nem túl kopott, főleg ezen az áron. Ez jó kiindulási pont, és szilárd értéket képvisel a VPS hosting reménykedéseiben. Ha a belépési szint fölé nézi, látni fogja, hogy a HostPapa további 4, igen 4 opcióval rendelkezik.

Mit kap ezek a magasabb lehetőségek??

Nos, vele Összesen 5 VPS tároló réteg, könnyen megtalálhatja azt, amelyik működik az Ön számára. Ha azt szeretnénk, hogy egy rész pénzért minél közelebb kerüljön egy dedikált szerverhez, akkor ellenőrizze a HostPapa legmagasabb szintű VPS szervertervét.

Az Extreme opció, amint azt a HostPapa hívja, a legmegbízhatóbb VPS-tárhely-terv, amelyet kínálnak. Vannak, akik havonta 250 USD áron kavarognak, de azért, amit kínál, az árnak van értelme. A szerver elképesztő 24 GB RAM-ot, 12 magos CPU-t és 1 TB SSD-t tartalmaz. Alapvetően játékgép, grafikus kártya és világító billentyűzet nélkül.

2. Hostinger – A legolcsóbb VPS tárhely 3,95 – 29,95 USD / hónap

Főbb jellemzők:

Elérhető a legolcsóbb VPS host
Tartalmazza a cPanel-t
Root hozzáférés
2-8 GB RAM
2-4 magos CPU
1000-8000 GB sávszélesség

hostinger-logo

Előnyök

 Ugyanezen okokból a Hostinger felkerült a legjobb megosztott tárhely-szolgáltatók beszélgetésére, ugyanaz az oka, hogy felvetették a legjobb VPS-tárhely-szolgáltató beszélgetésében. Ez messze a legolcsóbb gazdagép, amely valóban megbízható.

CONS

A Hostinger viszonylag csupasz csontok, összehasonlítva a drágább lehetőségekkel.

A Hostinger, a legjobb megoldás a megosztott tárhelyhez, ha havonta kevesebbet szeretne fizetni, szintén hasonló piacot alakított ki a VPS hosting világában..

A tárhely szolgáltatója kiváló hírnevet szerzett magának, mint megbízható és nevetségesen alacsony áron. Mennyire alacsony ez a VPS-tárhely-terv? A legalacsonyabb ár: 3,95 USD havonta.

Ingyenes webhelykészítő ��️

A Hostinger új webhelykészítője Zyro. Nagyon sok ügyes funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek webhelyének egyszerű beállításában. Nagy előnye a Zyro-nak, hogy nincs szükség előzetes tapasztalatra a kódolásban és a tervezésben.

Néhány rendszeres funkcióval rendelkezik, például ingyenes SSL tanúsítvánnyal, korlátlan SSD tárolással és korlátlan sávszélességgel.

A Zyro azonban néhány izgalmas új eszközt is bemutat be. Az új és egyedülálló zárványok közül a legmegkülönböztetőbbek a Zyro Logo Maker és az AI író.

Olcsó VPS tárhely ��

Néhányan azt mondhatják, hogy a VPS tárhely-tervezete semmilyen módon nem havonta 3,95 dollár lehet, bármilyen típusú teljesítmény-leadással. Ezek az emberek tévednek.

Valójában ugyanazt az árat fizetheti, mint amit a legtöbb jó megosztott tárhely-tervért fizetne, és megkaphatja a legjobb VPS-tárhely-tervet. Ez a terv 1 magos CPU-kiszolgálót fog kapni 1 GB RAM-mal, 20 GB tárhellyel és 1000 GB sávszélességgel..

Van még 5 másik VPS tárolószint, amelyek árai és műszaki adatai megemelkednek. Az általuk kínált legmagasabb szint nevetségesen ára 29,95 USD havonta. A Hostinger „drága” terve a következőket tartalmazza: szerver 8 GB RAM-mal, 8 magos CPU-val és 8000 GB sávszélességgel. A Hostinger műszaki specifikációi szempontjából is nagyszerű érzés a dollárodért.

3. Bluehost – a legjobb lehetőség támogatással

bluehost logó

Ismert áru a megosztott tárhely számára
Tartalmazza a cPanel-t
Root hozzáférés
Teljesen menedzselt lehetőségek
WordPress barátságos
2-8 GB RAM
2-4 magos CPU

Előnyök

 Az üzleti életben 2006 óta ez teszi a Bluehost gyakorlatilag ősigé. Az intenzív versenyképességű iparágban tesztelték az idő próbáját, az osztály legjobb VPS-szolgáltatásait nyújtva.

CONS

Egyes felhasználók szerint a támogatás lassan reagál a problémákra.

A Bluehost az egyik legjobb választás a VPS tárolásához. Valószínűleg nem a legjobb a semmiben, ők legalább az öt legjobbak közé tartoznak, és széles hálót képviselnek, hogy választott házigazdaként szolgáljanak a legkülönfélébb üzleti webhelyek számára, az első alkalommal a bloggazdákatól a nagy e-kereskedelmi webhelyekig.

29,95 dollárnál a havi ár határozottan középút áll, bár a WordPress tárhelyfelhasználói jobb ajánlatot kaphatnak, amelyet nem széles körben hirdetnek. Ha az osztály legmegfelelőbb tulajdonságát keresi, akkor a Bluehost valószínűleg nem megfelelő az Ön számára. Ha azonban használni szeretné a a legjobb a VPS gazda körül, A Bluehost a megfelelő választás.

4. HostGator

hostgator logó

Prémium teljesítmény
Díjnyertes támogatás
Root hozzáférés
Félig és teljesen menedzselt lehetőségek
Megbízható üzemidő
Opcionális cPanel hozzáadásával 10 USD / hó
2-8 GB RAM
2-4 magos CPU

Előnyök

 A HostGator vitathatatlanul vezető a megosztott tárhely területén.

CONS

Ez további 10 dollárt fizet havonta a cPanel számára, amit a legtöbb VPS-házigazda ingyenesen nyújt.

Noha a HostGator az alacsony költségű megosztott tárhelyéről legismertebb, a következőket kínálja három VPS tárhely-terv, tökéletes az üzleti webhely bármilyen szintű funkcionalitásához.

A HostGator VPS-tervei kissé költségesek más VPS-házigazdákhoz képest – és azt kell mondanunk – egy kicsit félrevezető…. A széles körben jegyzett ár (havi 19,95 dollár) a félig kezelt opcióra vonatkozik. De ha szükség van egy teljesen kezelt fiókra (és a legtöbb vállalkozás ezt igényli), akkor drágább. A szolgáltatás, az üzemidő és a megbízhatóság mindig is kiváló volt.

5. InMotion tárhely

InMotion logó

Gyors, megbízható VPS
+ Ügyfélszolgálat
Tartalmazza a cPanel-t
Teljesen kezelt VPS / opcionális root hozzáférés
INGYENES SSD / SSL; 4-8 GB RAM
Cloud hibrid technológia

Előnyök

 Egyetlen bejelentkezés a számlázáshoz / domainhez és a cPanelhez.

CONS

A csalásmegelőzési politikák telefonos feliratkozást igényelnek.

Ez a nagy teljesítményű megoldás több ezer vállalkozást bocsát ki világszerte. Válasszon a három VPS terv közül, amely 24,99 USD / hónap-ig kezdődik, egy teljes 90 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Egy olyan világban, ahol a tárolás felhő felé mutat, azt találtuk, hogy az InMotion Hosting egy nagyszerű hibrid stratégia, amely hangsúlyozza a redundanciát, a megbízhatóságot és az SSD technológiát, hogy megbizonyosodjon arról, oldalai betöltődnek gyorsabban, mint valaha.

6. Folyékony háló

liquidweb-logo

Teljesen menedzselt VPS
Kiváló műszaki támogatás
100% üzemidő (SLA-nként)
cPanel tartalmazza
Root hozzáférés
2-8 GB RAM
1-4 központi processzor

Előnyök

 Válasszon a Windows vagy a Linux operációs rendszer közül az alapterv kivételével.

CONS

Kissé drágább, mint a listán szereplő többi lehetőségnél, és a 30 napos visszatérítési garancia valamivel lenyűgöző.

A Liquid Web teljes funkcionalitású VPS-tervekkel érkezik, amelyek tartalmazzák az SSD-t, a biztonsági mentéseket, a cPanel / Plesk választást, erős biztonságot és egy dedikált IP-címet..

Ez a cég 100% -os rendelkezésre állást igényel (SLA támogatásával), és ígéretei szerint az Ön webhelyének kompenzációja 1000% -kal csökken. Önnek azt a benyomást keltik, hogy úgy vélik, hogy az állásidő rossz dolog, ezt a hozzáállást az ügyfelek értékelik.

7. A2 tárhely

A2 tárhely

Kezelt / nem kezelt VPS-fiókok
+ Ügyfélszolgálat
Nagyon testreszabható tervek
A tervek havi 5 USD-tól kezdődnek
Ingyenes SSD-k
512 MB – 8 GB RAM
Root hozzáférés, ha szükséges
1-8 magos CPU

Előnyök

 Valóban felső választék bármilyen tárhelyhez – nagy teljesítmény és valódi elkötelezettség az ügyfélszolgálat és a műszaki támogatás iránt.

CONS

Kiegészítő díjak a cPanel, a Softaculous és a biztonsági mentésekért.

A listánkban az A2 Hosting az egyetlen VPS-host, amely nem kezelt fiókokat kínál. Tekintettel az A2 megosztott tárhely-terveivel kapcsolatos szolgáltatások széles skálájára, ez nem meglepő.

Ha tudja, hogy mit csinál az operációs rendszer telepítése és konfigurálása során, az 5 USD / hónap ár vonzóan alacsony ár a webes fejlesztők számára – a teljesen kezelt tervek 32,99 USD / hónap-tól kezdődnek..

Gyors betöltése Times️

Az A2 összes VPS-terve a várt csengővel és sípjelzéssel és sok RAM és SSD hely hogy webhelyét egy gyorsan betöltődő furcsa természetvé alakítsa.

Rendben akkor. Most, hogy már kaptam egy maréknyi legjobb VPS-tárhely-beállítást, készítsünk biztonsági másolatot az oktatási teherautóra, és részletesebben magyarázzuk el, hogy pontosan hogyan kell értékelnie azokat a különféle terveket és gazdagépeket, amelyek a vállalkozásodért versenyeznek..

Az összehasonlítandó VPS Web Host szolgáltatások

A VPS-tárhely-megoldás a középteret az olcsó megosztott tárhely és a dedikált szerver között foglalja el. Noha az előbbinél többet fizet, lényegesen olcsóbb, mint az utóbbi.

A VPS külön partícióként jön létre a gazdagépen. Minden gyakorlati célból dedikált szervernek tűnik, annak ellenére, hogy más ügyfelek ugyanazt a szervert fogják használni. A megosztott tárhelytől eltérően, erőforrásait egy másik webhely nem szünteti meg. Mint valószínűleg feltehetjük, hogy az összes VPS-gazda nem egyenlő.

A tervek összehasonlításakor, itt vannak a legfontosabb szolgáltatások és konfigurációs lehetőségek figyelni valamire.

 • A virtuális géphez rendelt dedikált magok száma
 • A garantált RAM típusa és mennyisége
 • A HDD / SDD tárhely mennyisége tartalmazza
 • Havi sávszélesség-korlátozás
 • Az operációs rendszer választása
 • A virtualizációs szoftver típusa
 • Internetes biztonság / biztonsági mentések
 • Technikai támogatás
 • Felhő optimalizálása
 • Webszerver teljesítménye
 • Rendszer adminisztráció

Legyen őszinte – a legjobb VPS-tárhely-terv kiválasztásának folyamata nem olyan egyszerű, mint néhány szám összehasonlítása.

Vannak más elgondolások is, amelyeket fontolóra kell venni, például hogy van-e nerd chops a saját kezedben történő telepítéséhez, telepítéséhez, a felhőben, és milyen egyéb szolgáltatások járnak a terv által biztosított virtualizációs szoftverrel?

Kezelve és nem kezelt VPS-platformok

Az alapvető döntés az, hogy Ön (vagy a kijelölt informatikai guru) engedélyezni kívánja-e a gazdagépnek a szerver kezelését, vagy maguknak tenné.

A kezelt opció általában magában foglalja a Linux operációs rendszer néhány ízét olyan praktikus webfejlesztési kiterjesztésekkel, mint Apache, MySQL, PHP, Python stb. egy felügyelt VPS-platformon gyorsan elérhetővé válik webhelye a választható megközelítésnek köszönhetően a korlátozott lehetőségek közül a különböző beállításokkal.

Ha nem felügyelt útvonalon halad, akkor a gazda csak a fizikai kiszolgáló hardverének karbantartásáért felel meg, amelyen a partíció nyugszik. Az ügyfél kap egy üres táblát, és telepíti és karbantartja saját hardvereit.

Nyilvánvaló, hogy egy menedzselt megközelítés lenne a legjobb választás mindenki számára, kivéve a legtakarékosabb webmestereket. Bízz bennünk. Egy nem képes ügyfél, aki néhány dollár megtakarítása érdekében összezavarja a VPS-t, sok káoszt idézhet elő.

Üdvözöljük a Cloud VPS-ben

Ha minden más egyenlő, akkor jó dolog, ha webhelye 20x-nél gyorsabban töltődik be, igaz?

Ez az, amit egy felhő VPS platformon kapsz. A Cloud VPS hosting ezt az irigylésre méltó számot szilárdtestalapú meghajtók (SSD), többmagos szerverek és a szupergyors, szuperhatékony RAM-technológia következő generációjának felhasználásával érheti el..

Operációs rendszer

linuxandwindows-os-operációs rendszerNem mindig választhat operációs rendszert, különösen egy kezelt tervvel. A legtöbb VPS webtárhely egy szabványos Linux rendszerrel működik, amely a népszerű nyílt forráskódú, ingyenes opció, és egy hatalmas kontingenssel áll össze, amely a világ minden tájáról rajongó rajongókat lát el.

Ha a Bill Gates és a Windows termékek rajongója, akkor valószínűleg talál egy olyan hostot, amely engedélyezte a szoftvert a használatra, így nem kell bankot rablnia, hogy fizesse a tervét.

Ne ismételje meg, hogy ne számítson mindenkire egységesre, kivéve, ha megszerezte a nem kezelt útvonalat. Ha teljes mértékben ellenőrzi a telepítést és a konfigurációt, rendeljen ön telepített VPS-t és hagyja, hogy a móka kezdődjön.

Webszerver teljesítmény

Néhány fontos tényezőt figyelembe kell venni a szerver teljesítményének értékelésekor. Ne legyünk aranyos és verjük át itt a bokrot. A sebességről beszélünk …ssd frissítés

Minimum, Hasonlítsa össze a CPU-számokat. Az SSD-k ingyenes frissítése javítja az Ön webhelyét a látogatók számára. Vegye figyelembe a sávszélességet. Drasztikus különbség lehet a házigazdák között.

Ezenkívül kérdezze meg, hogy a VPS-fiók lehetővé teszi-e Azonnal adjon további lemezt, CPU-magot és RAM-ot anélkül, hogy újra kellene telepítenie az operációs rendszert. Egy jó hüvelykujjszabály az, hogy hacsak nem bűnbüntetés, a kevesebb földi telepítés jobb.

A virtualizációs szoftver kiválasztása

Jegyezze fel a virtualizációs szoftver típusát, amely a platformon működik. A Xen, az OpenVZ, a Virtuozza és a KVM néhány jelenleg népszerű ajánlat.virtualizációs szoftver

Az adott márka meghatározza, hogy milyen funkciók, szolgáltatások és konfigurációk várhatók el a VPS-tárhely-tervtől.

Ügyfélszolgálat / műszaki támogatás

A VPS-gazdagépek közötti lényegében az a különbség, hogy képes kommunikálni egy élő emberrel, aki képes megoldani a problémáját..

Bár bármelyik társaság megkerüli a minősítéseket és a specifikációkat, figyelmesen olvassa el a weboldalt az őszinte elkötelezettség szempontjából az ügyfélszolgálathoz és a műszaki támogatáshoz.

Általában keresse meg a 24/7 választ, és legalább a néhány különböző módon lehet kapcsolatba lépni; e-mail, ingyenes telefonszámok és az azonnali csevegés jó indulás.

Felhő optimalizálása

Ha nem élsz egy szikla alatt az elmúlt évtizedben, akkor tudnod kell, hogy a felhő technológia megváltoztatta a számítástechnika jellegét. felhő tárolása VPS-fiók, amelyre optimalizálva van a felhő általában villámgyors oldalbetöltést kínál köszönhetően a szerver terheléselosztásának, az oldalak gyorsítótárazásának, valamint az átírható RAM és SSD-knek.

Egy jó felhőalapú tárolási terv olyan népszerű szerverbővítményeket / szkripteket tartalmaz, mint a WordPress, Drupal és Joomla, és készen áll arra, hogy azonnal alkalmazkodjanak a nagy forgalmú robbanásokhoz abban az esetben, ha a macskavideók gyűjteménye virálissá válik..

Ne hagyja figyelmen kívül a biztonságot és a biztonsági mentéseket

Soha ne feltételezzük, hogy az összes VPS-webes házigazda megtette a szükséges óvintézkedéseket annak érdekében, hogy megóvja webhelyét a hackerek, a rosszindulatú programok és az egyéb rosszindulatú programok ellen..biztonság és biztonsági mentés

Tudni milyen típusú tűzfalat, hálózatot, biztonságot, DDoS védelmet és anti-spam szolgáltatásokat kínál, és tegye be a szükséges biztonsági intézkedéseket a szerver védelme érdekében.

Tartsd észben, hogy a nem kezelt ügyfelek felelősek a saját VPS-szintű biztonsági beállításaikért. Azt is meg kell erősítenie, hogy hogyan kezelik az adatbázis- és fájlmentéseket.

Rendszergazgatás

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

A rendszergazda arra a felületre utal, amelyen keresztül telepíti és működik a VPS-sel.

A két alapvető választás a parancssor használata, ami azt jelenti, hogy beírja a tényleges utasításokat egy visszaverődő DOS környezetben – nem a gyenge szíve miatt – vagy interfész a kezelőpanellel ez inkább összhangban van a szokásos point-and-click megközelítéssel.

Népszerű vezérlőpanelek cPanel, Plesk, Webmin, és VirtualMin. Ezek olyan grafikus felhasználói felület (grafikus felhasználói felület), amelyek egyszerűsítik a kiszolgáló-kiterjesztés konfigurálását.

Ne feledje, hogy valószínűleg nem fogja tudni teljesen elmenekülni a parancssorból, főleg ha a fiókot távolról kezeli.

Lényeg: A legjobb VPS kiválasztása

Miközben arra buzdítunk mindenkit, aki érdeklődik a VPS webtárhely felépítésében, minél többet tudjon meg a különböző vállalatok összehasonlító tulajdonságairól, a valóság az, hogy a virtualizációs platform finomításának nagy része nem látható..

A legjobb megoldás az, ha a rendszergazdálkodási módszerre összpontosít, függetlenül attól, hogy van-e jelentős testreszabási igénye vagy sem, és ha rendelkezik technikai ismeretekkel az öntelepítéshez. Nem szabad elkerülni azt a tényt, hogy egy kezelt fiók bizonyos korlátozásokat szab meg arra, amit tehet, de talán ez jó dolog.

Végül keressen egy VPS-megoldást, ha a megosztott tárhely felcsúsztatja a csúnya, erőforrás-hiányos fejét, de nincs meg a Moolah feladata, hogy tiszta dedikált szervert készítsen. A kezelt felhő VPS webhely-fiók nagyszerű választás a webhely teljesítményének jelentős javításához.

Ha többet szeretne megtudni a megosztott webtárhelyről és a felülvizsgálati folyamat áttekintéséről, nézze meg a kanadai web hosting véleményeket.

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő
 • Meilleur Hébergement web

Referenciák és képösszegek:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author