7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας VPS

Ο εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS) είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που είναι απογοητευμένοι με τους περιορισμούς λειτουργίας, αποθήκευσης και ταχύτητας που συνοδεύουν τις περισσότερες κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας VPS είναι ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος για να αποκτήσετε πολλά από τα ειδικά πλεονεκτήματα του διακομιστή… χωρίς να χρειάζεται να νοικιάσετε ή να αγοράσετε έναν αυτόνομο φυσικό διακομιστή.φιλοξενία vps

Με ένα VPS, έχετε τον δικό σας ειδικό χώρο στον διακομιστή ενός κεντρικού υπολογιστή που διαθέτει επίσης μια μοναδική παρουσία λειτουργικού συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε το δικό σας λογισμικό. Ο σημαντικός διαφοροποιητής είναι αυτό δεν μοιράζεστε πόρους χώρου ή υπολογιστών.

Ένας εικονικός διακομιστής είναι ευκολότερη διαμόρφωση από έναν πραγματικό αποκλειστικό διακομιστή και το κόστος είναι σημαντικά μικρότερο. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα για την επιλογή ενός VPS μέσω ενός φυσικού διακομιστή είναι ότι η απόδοση μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη ή αποτελεσματική.

Να είστε βέβαιοι, ωστόσο, είναι μια σοβαρή αναβάθμιση από την κοινή φιλοξενία.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα αναλύσουμε τους πέντε κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές VPS για καναδικές επιχειρήσεις και, στη συνέχεια, θα αναλύσουμε τις ακριβείς λειτουργίες που θα αναζητήσετε με έναν λογαριασμό φιλοξενίας VPS. Εάν μισείτε να σκεφτείτε τη φιλοξενία Ιστού επειδή κάνει τον εγκέφαλό σας να βλάψει, αυτό θα πρέπει να είναι ανώδυνο.

Ετοιμος? Ας βουτήξουμε.

Contents

Καλύτερη φιλοξενία VPS για καναδικές επιχειρήσεις

1. HostPapa – Καλύτερη απόδοση διακομιστή + Έκπτωση 66%

Βασικές προδιαγραφές:

Καλύτερος καναδικός οικοδεσπότης
Περιλαμβάνει cPanel
Φανταστική τιμή
Πλήρως διαχειριζόμενο
Extreme Enterprise Επιλογές
1,5-24 GB RAM
4-12 πυρήνες CPU

hostpapa

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Διακομιστές σε ολόκληρο τον Καναδά,
  Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης και υψηλή απόδοση

ΜΕΙΟΝ

Όχι η καλύτερη υποστήριξη πελατών
Τόνοι αναβάθμισης σε βασικά χαρακτηριστικά

Το HostPapa είναι η κορυφαία μας επιλογή για την καλύτερη φιλοξενία VPS. Προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Με την πάροδο των ετών, η Hostpapa μας εντυπωσίασε με την τακτική κοινή φιλοξενία, αλλά επίσης διατηρεί τα ίδια πρότυπα για τους φιλοξενούμενους VPS.

Το HostPapa έδωσε επίσης στους αναγνώστες μας μια πολύ καλή προσφορά με 66% έκπτωση στις κανονικές τιμές φιλοξενίας VPS.

Απόδοση διακομιστή κορυφαίας κατηγορίας ��

Εάν ρίξετε μια ματιά στις προδιαγραφές των διακομιστών που διαθέτει το HostPapa μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα γιατί η απόδοση του διακομιστή τους είναι πρώτη στην τάξη.  Στα 19,99 $, θα δείτε μια περιγραφή της περιγραφής διακομιστή φιλοξενίας VPS με 1,5 GB μνήμης RAM, CPU 4 πυρήνων και SSD 50 GB.

Τώρα, αυτό δεν είναι πολύ άθλιο, ειδικά σε αυτήν την τιμή. Είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης και παρουσιάζει σταθερή αξία για τους φιλοδοξίες φιλοξενίας VPS. Εάν αρχίσετε να κοιτάζετε πάνω από τη θέση εισόδου-επιπέδου, θα δείτε ότι το HostPapa έχει 4, ναι 4, περισσότερες επιλογές.

Τι σας προσφέρουν αυτές οι υψηλότερες επιλογές?

Λοιπόν, με 5 συνολικά επίπεδα φιλοξενίας VPS, μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό που σας ταιριάζει. Εάν θέλετε να πλησιάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο έναν ειδικό διακομιστή για ένα μέρος των χρημάτων, πρέπει να δείτε το σχέδιο διακομιστή VPS κορυφαίου επιπέδου του HostPapa.

Η επιλογή Extreme, όπως το αποκαλεί το HostPapa, είναι το πιο ισχυρό πρόγραμμα φιλοξενίας VPS που προσφέρουν. Κάποιοι μπορεί να κινούνται στην τιμή των 250 $ ανά μήνα, αλλά για αυτό που προσφέρει, η τιμή έχει νόημα. Ο διακομιστής διαθέτει μια εκπληκτική μνήμη RAM 24 GB, CPU 12 πυρήνων και SSD 1 TB. Είναι βασικά ένας υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών χωρίς την κάρτα γραφικών και το πληκτρολόγιο φωτισμού.

2. Hostinger – Φθηνότερη φιλοξενία VPS 3,95 $ – 29,95 $ / μήνα

Βασικές προδιαγραφές:

Διατίθεται φθηνότερος αξιόπιστος κεντρικός υπολογιστής VPS
Περιλαμβάνει cPanel
Πρόσβαση ρίζας
RAM 2-8 GB
2-4 πυρήνες CPU
Εύρος ζώνης 1000-8000 GB

hostinger-λογότυπο

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Ο ίδιος λόγος για τον οποίο ο Hostinger εμφανίζεται στη συνομιλία των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας φιλοξενίας είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο εμφανίζεται στην καλύτερη συνομιλία παρόχου φιλοξενίας VPS. Είναι μακράν ο φθηνότερος οικοδεσπότης που είναι πραγματικά αξιόπιστος.

ΜΕΙΟΝ

Το Hostinger είναι σχετικά γυμνά οστά σε σύγκριση με τις πιο ακριβές επιλογές.

Το Hostinger, η καλύτερη επιλογή για κοινόχρηστη φιλοξενία, εάν θέλετε να πληρώσετε λιγότερο από ένα δολάριο ανά μήνα, επίσης χάραξε μια παρόμοια αγορά στον κόσμο φιλοξενίας VPS.

Ο πάροχος φιλοξενίας έχει χαράξει μια υπέροχη φήμη για τον εαυτό του ως να είστε αξιόπιστοι σε μια γελοία χαμηλή τιμή. Πόσο χαμηλό ισχύει για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας VPS? Η χαμηλή τιμή των 3,95 $ ανά μήνα.

Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων ��️

Το νέο Website Builder του Hostinger ονομάζεται Zyro. Διαθέτει αρκετά τακτοποιημένα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας. Ένα μεγάλο μπόνους με το Zyro είναι ότι δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στην κωδικοποίηση και το σχεδιασμό.

Διαθέτει ορισμένες κανονικές δυνατότητες, όπως δωρεάν πιστοποιητικό SSL, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Ωστόσο, η Zyro παρουσιάζει επίσης μερικά συναρπαστικά νέα εργαλεία. Τα πιο ξεχωριστά από τα νέα και μοναδικά περιεχόμενα είναι το Zyro’s Logo Maker και το AI.

Φιλοξενία VPS χαμηλού κόστους ��

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να λένε ότι δεν υπάρχει τρόπος να φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας VPS 3,95 $ το μήνα με οποιοδήποτε είδος παράδοσης απόδοσης. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν λάθος.

Μπορείτε πραγματικά να πληρώσετε την ίδια τιμή που θα κάνατε για τα καλύτερα κοινά προγράμματα φιλοξενίας και να λάβετε το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS. Αυτό το σχέδιο θα σας προσφέρει έναν κεντρικό διακομιστή CPU με 1 GB ram, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και 1000 GB εύρους ζώνης.

Υπάρχουν 5 άλλες βαθμίδες φιλοξενίας VPS που αυξάνουν την τιμή και τις προδιαγραφές. Η υψηλότερη βαθμίδα που προσφέρουν κοστίζει γελοία στα 29,95 $ το μήνα. Το «ακριβό» πρόγραμμα του Hostinger περιλαμβάνει ένα διακομιστή με μνήμη RAM 8 GB, CPU 8 πυρήνων και εύρος ζώνης 8000 GB. Το χτύπημα για τα χρήματά σας όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του Hostinger είναι επίσης υπέροχο.

3. Bluehost – Καλύτερη επιλογή με υποστήριξη

λογότυπο bluehost

Γνωστό εμπόρευμα για κοινή φιλοξενία
Περιλαμβάνει cPanel
Πρόσβαση ρίζας
Πλήρως διαχειριζόμενες επιλογές
Φιλικό προς το WordPress
RAM 2-8 GB
2-4 πυρήνες CPU

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Στην επιχείρηση από το 2006, αυτό κάνει το Bluehost σχεδόν αρχαίο. Έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου σε έναν έντονα ανταγωνιστικό κλάδο, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας VPS κατηγορίας.

ΜΕΙΟΝ

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η υποστήριξη είναι αργή στην απόκριση σε ζητήματα.

Το Bluehost είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για φιλοξενία VPS. Πιθανότατα δεν είναι ο καλύτερος σε τίποτα, είναι τουλάχιστον οι κορυφαίοι 5 σε όλα και ρίχνουν ένα ευρύ δίχτυ για να είναι ο οικοδεσπότης της επιλογής για μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών ιστότοπων, από bloggers για πρώτη φορά έως μεγάλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στα 29,95 $, η μηνιαία τιμή είναι σταθερά στο μέσο του δρόμου, αν και οι χρήστες φιλοξενίας WordPress μπορούν να πάρουν μια καλύτερη προσφορά που δεν διαφημίζεται ευρέως. Αν ψάχνετε για ένα χαρακτηριστικό με την καλύτερη κατηγορία, το Bluehost μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το καλύτερα σε όλο τον κεντρικό υπολογιστή VPS, Το Bluehost είναι η σωστή επιλογή.

4. HostGator

λογότυπο hostgator

Εξαιρετική απόδοση
Βραβευμένη υποστήριξη
Πρόσβαση ρίζας
Ημι και πλήρως διαχειριζόμενες επιλογές
Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας
Προαιρετικό cPanel προσθέστε 10 $ / μήνα
RAM 2-8 GB
2-4 πυρήνες CPU

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Το HostGator είναι ένας αναμφισβήτητος ηγέτης στον κοινόχρηστο χώρο φιλοξενίας.

ΜΕΙΟΝ

Κοστίζει επιπλέον $ 10 / μήνα για το cPanel, κάτι που οι περισσότεροι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές VPS παρέχουν χωρίς χρέωση.

Αν και είναι γνωστότερος για το κοινόχρηστο hosting χαμηλού κόστους, το HostGator προσφέρει τρία προγράμματα φιλοξενίας VPS, ιδανικό για οποιοδήποτε επίπεδο λειτουργικότητας χρειάζεται ο ιστότοπος της επιχείρησής σας.

Τα σχέδια VPS του HostGator είναι λίγο ακριβά σε σύγκριση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές VPS – και πρέπει να πούμε – λίγο παραπλανητικό…. Η τιμή που αναφέρεται ευρέως (19,95 $ / μήνα) αφορά την επιλογή ημι-διαχείρισης. Αλλά αν χρειάζεστε έναν πλήρως διαχειριζόμενο λογαριασμό (και οι περισσότερες επιχειρήσεις το κάνουν), είναι πιο ακριβό. Η εξυπηρέτηση, ο χρόνος λειτουργίας και η αξιοπιστία ήταν πάντα εξαιρετικές.

5. Φιλοξενία InMotion

Λογότυπο InMotion

Γρήγορο, αξιόπιστο VPS
Υποστήριξη πελατών +
Περιλαμβάνει cPanel
Πλήρως διαχειριζόμενη πρόσβαση VPS / προαιρετική πρόσβαση root
ΔΩΡΕΑΝ SSD / SSL RAM 4-8 GB
Υβριδική τεχνολογία cloud

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Ενιαία σύνδεση για χρέωση / τομείς και cPanel.

ΜΕΙΟΝ

Οι πολιτικές πρόληψης της απάτης απαιτούν εγγραφή μέσω τηλεφώνου.

Αυτή η λύση υψηλής απόδοσης τροφοδοτεί χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Επιλέξτε από τρία πακέτα VPS ξεκινώντας από 24,99 $ / μήνα με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Σε έναν κόσμο όπου η φιλοξενία κατευθύνεται στο σύννεφο, βρήκαμε ότι το InMotion Hosting έχει μια εξαιρετική υβριδική στρατηγική που δίνει έμφαση στον πλεονασμό, την αξιοπιστία και την τεχνολογία SSD για να διασφαλίσει οι σελίδες σας φορτώνουν γρηγορότερα από ποτέ.

6. Υγρός Ιστός

liquidweb-λογότυπο

Πλήρως διαχειριζόμενο VPS
Εξαιρετική τεχνική υποστήριξη
100% χρόνος λειτουργίας (ανά SLA)
Περιλαμβάνεται το cPanel
Πρόσβαση ρίζας
RAM 2-8 GB
1-4 πυρήνες CPU

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Επιλέξτε από λειτουργικό σύστημα Windows ή Linux σε όλα εκτός από το βασικό σχέδιο.

ΜΕΙΟΝ

Ελαφρώς πιο ακριβό από μερικές από τις άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα και η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών είναι κάπως εντυπωσιακή.

Το Liquid Web συνοδεύεται από σχέδια VPS πλήρως εξοπλισμένων που περιλαμβάνουν SSD, αντίγραφα ασφαλείας, επιλογή cPanel / Plesk, ισχυρή ασφάλεια και μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Αυτή η εταιρία αξιώνει 100% χρόνο λειτουργίας (υποστηρίζεται από SLA) και υπόσχεται 1000% αποζημίωση του ιστότοπού σας. Αρχίζετε να παίρνετε την εντύπωση ότι πιστεύουν ότι ο χρόνος διακοπής είναι κακό, μια στάση που εκτιμούν οι πελάτες.

7. Φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Α2

Διαχειριζόμενοι / μη διαχειριζόμενοι λογαριασμοί VPS
Υποστήριξη πελατών +
Πολύ προσαρμόσιμα σχέδια
Τα σχέδια ξεκινούν από $ 5 / μήνα
Δωρεάν SSD
RAM 512 MB έως 8 GB
Πρόσβαση ρίζας εάν χρειάζεται
1-8 πυρήνες CPU

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Πραγματικά μια κορυφαία επιλογή για κάθε είδους φιλοξενία – εξαιρετική απόδοση και πραγματική αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη.

ΜΕΙΟΝ

Επιπλέον χρεώσεις για cPanel, Softaculous και αντίγραφα ασφαλείας.

Το A2 Hosting είναι ο μοναδικός κεντρικός υπολογιστής VPS στη λίστα μας που προσφέρει μη διαχειριζόμενους λογαριασμούς. Δεδομένης της μεγάλης γκάμας λειτουργιών που συνοδεύουν τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του A2, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Εάν γνωρίζετε τι κάνετε όταν πρόκειται για την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση ενός λειτουργικού συστήματος, η τιμή των 5 $ / μήνα είναι ένα δελεαστικά χαμηλό σημείο τιμών για προγραμματιστές ιστού – τα πλήρως διαχειριζόμενα σχέδια ξεκινούν από 32,99 $ / μήνα.

Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης ��️

Όλα τα σχέδια VPS του A2 έρχονται με τα αναμενόμενα κουδούνια και σφυρίχτρες και πολύς χώρος RAM και SSD για να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε μια φρικτή φύση με γρήγορη φόρτωση.

Εντάξει λοιπόν. Τώρα που σας έχουμε δώσει μερικές από τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας VPS, ας δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας για το εκπαιδευτικό φορτηγό και εξηγήστε με περισσότερες λεπτομέρειες ακριβώς πώς θα πρέπει να προχωρήσετε στην αξιολόγηση των διαφόρων σχεδίων και οικοδεσποτών που θα ανταγωνίζονται για την επιχείρησή σας.

Χαρακτηριστικά VPS Web Host για σύγκριση

Μια λύση φιλοξενίας VPS καταλαμβάνει τη μέση θέση μεταξύ της φθηνής κοινής φιλοξενίας και ενός αποκλειστικού διακομιστή. Αν και κοστίζει περισσότερο από το πρώτο, είναι σημαντικά φθηνότερο από το δεύτερο.

Ένα VPS δημιουργείται ως ξεχωριστό διαμέρισμα στο κεντρικό μηχάνημα. Για όλους τους πρακτικούς σκοπούς, φαίνεται σαν ένας αποκλειστικός διακομιστής, παρόλο που άλλοι πελάτες θα χρησιμοποιούν τον ίδιο διακομιστή. Σε αντίθεση με την κοινή φιλοξενία, οι πόροι σας δεν μπορούν να παραμεληθούν από άλλο ιστότοπο. Όπως ίσως υποθέτετε, όλοι οι κεντρικοί υπολογιστές VPS δεν δημιουργούνται ίσοι.

Κατά τη σύγκριση σχεδίων, Εδώ είναι οι πιο σημαντικές δυνατότητες και επιλογές διαμόρφωσης να προσέξουμε.

 • Αριθμός αποκλειστικών πυρήνων που διατίθενται στην εικονική σας μηχανή
 • Τύπος και ποσότητα εγγυημένης μνήμης RAM
 • Συμπεριλαμβάνεται το ποσό αποθήκευσης HDD / SDD
 • Μηνιαίο όριο εύρους ζώνης
 • Επιλογή λειτουργικού συστήματος
 • Τύπος λογισμικού εικονικοποίησης
 • Ασφάλεια Ιστού / αντίγραφα ασφαλείας
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Βελτιστοποίηση cloud
 • Απόδοση διακομιστή Web
 • Διαχείριση συστημάτων

Ας είμαστε ειλικρινείς – η διαδικασία επιλογής του καλύτερου προγράμματος φιλοξενίας VPS δεν είναι τόσο απλή όσο η σύγκριση μερικών αριθμών.

Υπάρχουν και άλλες έννοιες που πρέπει να εξεταστούν όπως εάν έχετε τα nerd chops για να τα διαχειριστείτε και να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας, το θέλετε στο cloud και ποιες άλλες δυνατότητες συνοδεύουν το λογισμικό εικονικοποίησης που παρέχεται από το σχέδιο?

Διαχειριζόμενες έναντι μη διαχειριζόμενες πλατφόρμες VPS

Η βασική απόφαση εδώ είναι εάν εσείς (ή ο καθορισμένος γκουρού σας IT) θέλετε να επιτρέψετε στον κεντρικό υπολογιστή να διαχειριστεί τον διακομιστή ή να το κάνετε μόνοι σας.

Η διαχειριζόμενη επιλογή περιλαμβάνει συνήθως κάποια γεύση του λειτουργικού συστήματος Linux με εύχρηστες επεκτάσεις ανάπτυξης ιστού όπως Apache, MySQL, PHP, Python κ.λπ. Η κατώτατη γραμμή εδώ είναι ότι μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα VPS αναβαθμίζει τον ιστότοπό σας και πηγαίνει γρήγορα χάρη σε μια προσέγγιση επιλογής μεταξύ περιορισμένων επιλογών με τις διάφορες ρυθμίσεις.

Εάν ακολουθήσετε τη μη διαχειριζόμενη διαδρομή, ο κεντρικός υπολογιστής είναι υπεύθυνος μόνο για τη συντήρηση του υλικού υλικού διακομιστή στο οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα σας. Ο πελάτης παίρνει μια κενή πλάκα και εγκαθιστά και συντηρεί το δικό του υλικό.

Προφανώς, μια διαχειριζόμενη προσέγγιση θα ήταν η καλύτερη επιλογή για όλους εκτός από τους πιο έμπειρους webmaster. Εμπιστευσου μας. Ένας μη ειδικευμένος πελάτης που χτυπάει ένα VPS για να εξοικονομήσει λίγα δολάρια μπορεί να δημιουργήσει πολύ χάος.

Καλώς ορίσατε στο Cloud VPS

Ό, τι άλλο είναι ίσο, η προοπτική φόρτωσης των ιστοσελίδων σας έως και 20Χ γρηγορότερα είναι σωστό?

Αυτό κερδίζετε με μια πλατφόρμα cloud VPS. Η φιλοξενία Cloud VPS επιτυγχάνει αυτόν τον αξιοζήλευτο αριθμό μέσω της χρήσης μονάδων στερεάς κατάστασης (SSD), διακομιστών πολλαπλών πυρήνων και της επόμενης γενιάς εξαιρετικά γρήγορης, εξαιρετικά αποδοτικής τεχνολογίας RAM.

Λειτουργικό σύστημα

linuxandwindows-os-λειτουργικό σύστημαΔεν έχετε πάντα την επιλογή του λειτουργικού συστήματος, ειδικά με ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού VPS χρησιμοποιούν ένα τυπικό σύστημα Linux, το οποίο είναι δημοφιλές ανοιχτού κώδικα, δωρεάν επιλογή, και έρχεται με μια τεράστια γκάμα θαυμαστών θαυμαστών από όλο τον κόσμο.

Εάν είστε fanboy των προϊόντων Bill Gates και Windows, πιθανότατα μπορείτε να βρείτε έναν οικοδεσπότη που έχει άδεια χρήσης του λογισμικού για χρήση, ώστε να μην χρειάζεται να ληστεύσετε μια τράπεζα για να πληρώσετε για το σχέδιό σας.

Για άλλη μια φορά, μην περιμένετε να υπάρχει ένα μόνο μέγεθος, εκτός αν έχετε τη μη διαχειριζόμενη διαδρομή. Εάν έχετε πλήρη έλεγχο της εγκατάστασης και της διαμόρφωσης, παραγγείλετε ένα αυτο-εγκατεστημένο VPS και αφήστε τη διασκέδαση να ξεκινήσει.

Απόδοση διακομιστή Web

Υπάρχουν μερικοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αξιολόγηση της απόδοσης ενός διακομιστή. Ας μην είμαστε χαριτωμένοι και χτυπάμε εδώ. Μιλάμε για ταχύτητα…αναβάθμιση SSD

Στο ελάχιστο, συγκρίνετε αριθμούς CPU. Μια δωρεάν αναβάθμιση σε SSD θα κάνει τον ιστότοπό σας καλύτερη εμπειρία για τους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στην συμπεριλαμβανόμενη ταχύτητα εύρους ζώνης. Μπορεί να υπάρξει μια δραστική διαφορά μεταξύ των κεντρικών υπολογιστών.

Επιπλέον, ρωτήστε εάν ο λογαριασμός VPS σας επιτρέπει προσθέστε αμέσως περισσότερο χώρο στο δίσκο, πυρήνες CPU και RAM χωρίς να χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα. Ένας καλός κανόνας είναι ότι, αν δεν είστε λάτρεις της τιμωρίας, είναι λιγότερες οι βασικές εγκαταστάσεις.

Επιλέγοντας το λογισμικό εικονικοποίησης

Σημειώστε τον τύπο του λογισμικού εικονικοποίησης που τροφοδοτεί την πλατφόρμα. Οι Xen, OpenVZ, Virtuozza και KVM είναι μερικές από τις δημοφιλείς προσφορές.λογισμικό εικονικοποίησης

Η συγκεκριμένη επωνυμία καθορίζει τις λειτουργίες, τις δυνατότητες και τις διαμορφώσεις που μπορείτε να περιμένετε από αυτό το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS.

Εξυπηρέτηση πελατών / τεχνική υποστήριξη

Η ικανότητα να επικοινωνείτε με έναν ζωντανό άνθρωπο που έχει την ικανότητα να λύσει το πρόβλημά σας είναι συχνά η διαφορά κατώτατης γραμμής μεταξύ των κεντρικών υπολογιστών VPS.

Ενώ οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να ρίξει γύρω από βαθμολογίες και προδιαγραφές, Διαβάστε προσεκτικά τον ιστότοπο για μια αίσθηση ειλικρινής αφοσίωσης στην εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη.

Σε γενικές γραμμές, αναζητήστε 24/7 απάντηση και τουλάχιστον a μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να έρθετε σε επαφή; email, αριθμοί τηλεφώνου χωρίς χρέωση και άμεση συνομιλία είναι μια καλή αρχή.

Βελτιστοποίηση Cloud

Αν δεν ζείτε κάτω από ένα βράχο την τελευταία δεκαετία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τεχνολογία cloud έχει αλλάξει τη φύση της πληροφορικής. αποθήκευση στο cloud Ένας λογαριασμός VPS που έχει βελτιστοποιηθεί σε το cloud θα προσφέρει γενικά γρήγορη φόρτωση σελίδων χάρη στην εξισορρόπηση φόρτου διακομιστή, την προσωρινή αποθήκευση σελίδων και την εκρηκτική μνήμη RAM και SSD.

Ένα καλό πρόγραμμα αποθήκευσης cloud διαθέτει δημοφιλείς επεκτάσεις / σενάρια διακομιστή όπως το WordPress, το Drupal και το Joomla και είναι έτοιμα να προσαρμοστούν άμεσα στις εκρήξεις υψηλής επισκεψιμότητας σε περίπτωση που η συλλογή των βίντεο με γάτες γίνει viral.

Μην παραβλέπετε την ασφάλεια και τα αντίγραφα ασφαλείας

Ποτέ μην υποθέτετε απλώς ότι όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού VPS έχουν λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατεύσουν τον ιστότοπό σας από χάκερ, κακόβουλο λογισμικό και κάθε άλλο τρόπο κακής χρήσης.ασφάλεια και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ξέρω τι είδους τείχος προστασίας, δίκτυο, ασφάλεια, προστασία DDoS και υπηρεσίες anti-spam προσφέρουν, και εφαρμόστε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε ο διακομιστής σας να προστατεύεται.

Εχε στο νου σου οτι Οι μη διαχειριζόμενοι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τις δικές τους ρυθμίσεις ασφαλείας επιπέδου VPS. Θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσετε τον τρόπο χειρισμού των αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων και αρχείων.

Διαχείριση Συστημάτων

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

Η διαχείριση συστημάτων αναφέρεται στη διεπαφή μέσω της οποίας εγκαθιστάτε και εργάζεστε με το VPS σας.

Οι δύο βασικές επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε μια γραμμή εντολών, που σημαίνει ότι πληκτρολογείτε πραγματικές οδηγίες σε περιβάλλον ανατροπής DOS – όχι για εξασθενημένη καρδιά – ή διασύνδεση με έναν πίνακα ελέγχου αυτό είναι πιο συμβατό με την τυπική προσέγγιση σημείου και κλικ.

Οι δημοφιλείς πίνακες ελέγχου είναι cPanel, Plesk, Webmin, και Virtualmin. Αυτά είναι σχέδια GUI (γραφική διεπαφή χρήστη) που απλοποιούν τη διαδικασία διαμόρφωσης επέκτασης διακομιστή.

Λάβετε υπόψη ότι πιθανότατα δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε εντελώς από τη γραμμή εντολών, ειδικά κατά τη διαχείριση του λογαριασμού από απόσταση.

Κατώτατη γραμμή: Επιλέγοντας το καλύτερο VPS

Παρόλο που ενθαρρύνουμε όσους ενδιαφέρονται να μεταβούν σε φιλοξενία ιστοσελίδων VPS για να μάθουν όσο μπορούν για τις συγκριτικές δυνατότητες διαφορετικών εταιρειών, η πραγματικότητα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της πλατφόρμας εικονικοποίησης συνεχίζεται.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να εστιάσετε στη μέθοδο διαχείρισης του συστήματος, ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε ή όχι για προσαρμογή και εάν έχετε τις τεχνικές γνώσεις για να κάνετε μια αυτόματη εγκατάσταση. Δεν αποφεύγεται το γεγονός ότι ένας διαχειριζόμενος λογαριασμός εφαρμόζει ορισμένους περιορισμούς σε ό, τι μπορείτε να κάνετε, αλλά ίσως αυτό είναι καλό.

Στην τελική ανάλυση, αναζητήστε μια λύση VPS όταν το κοινόχρηστο hosting φιλοξενεί την άσχημη κεφαλή του, χωρίς πόρους, αλλά δεν έχετε το moolah να βγείτε έξω για έναν καθαρό αποκλειστικό διακομιστή. Ένας διαχειριζόμενος λογαριασμός web hosting cloud VPS είναι μια εξαιρετική μεσαία επιλογή για να επιτύχετε σημαντικά κέρδη απόδοσης ιστότοπου.

Για πιο ολοκληρωμένο οδηγό για την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων και μια επισκόπηση της διαδικασίας αναθεώρησης, ρίξτε μια ματιά στις καναδικές κριτικές φιλοξενίας ιστού.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
 • Meilleur Hébergement Web

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author