Продајте дигиталне услуге баш као и производе из своје ВордПресс ЕДД продавнице

Продајте дигиталне услуге попут производа из ваше ВордПресс ЕДД продавнице

Ако сте чули за ВордПресс или имате сопствену ВордПресс страницу, морате бити веома свесни овог невероватног додатка, Еаси Дигитал Довнлоадс који вам омогућава продају дигиталних производа путем ваше ЕДД продавнице. Али искрено, Еаси Дигитал Довнлоадс није ограничен само на продају дигиталних производа. Уз помоћ наменског додатка за ЕДД, као што су услуге ЕДД Селл Сервицес, своју продавницу можете проширити и на продају дигиталних услуга са своје веб локације ВордПресс.

Од продаје дизајна, развоја, преноса података до услуга попут писања садржаја, консултација и других, овај додатак ће вам понудити потпуно функционално решење. У овом чланку ћемо говорити о томе како можете продати дигиталне услуге из своје ВордПресс ЕДД продавнице.

Представљамо ЕДД услуге продаје Аддон-а за једноставно дигитално преузимање

Услуге - Продајте услуге са ВП-ом

ЕДД Селл Сервицес је наменски додатак за лако дигитално преузимање који вам омогућава да продате услугу баш као и производ из ваше ЕДД продавнице. Помоћу овог огласа можете продати све своје услуге које клијенти захтевају да преузму и учитају и да имају постављену временску траку, а такође захтевају даљи разговор да би се наруџба могла ефикасно обрадити и довршити. То је врло користан додатак за вашу ЕДД продавницу и нуди разне могућности за продају дигиталних услуга као што су:

Различите опције администратора

ЕДД подешавања

Пре него што вам кажемо шта овај додатак нуди за продавце и купце, дозволите нам да вас прођемо кроз разне поставке администрације које он једноставно може омогућити или онемогућити према својим потребама. Штавише, ако сте и сам продавац и администратор, ове поставке можете да користите по жељи. Различите опције администратора укључују:

  • Подешавање странице за управљање поруџбинама
  • Омогући е-пошту о разговору
  • Омогући обавештења уживо
  • Прикажи рецензије на појединачној страници производа
  • Промените слике за сваки статус наруџбе

Капацитети добављача и купаца

Осим горе наведених опција, овај додатак нуди и много корисних функција за продавце и купце. Услуге продаје ЕДД-а проширују могућности ваше ЕДД продавнице пружајући функције као што су:

Услуга као производ

ЕДД СЕРВИЦЕ назад

ЕДД Селл Сервицес након активирања додаје одељак „Сервице“ на страници „Адд Довнлоадс“ како би се омогућило продавцима да продају услуге баш као и други дигитални производи. Дакле, не морају радити ништа додатно да би додали услугу на својој веб локацији.

Додавање вишеструких захтева:

Захтеви за наруџбу

Веома важан аспект продаје услуга путем интернета је обавестити продавца о свим захтевима који ће бити потребни за покретање услуге. Због тога, ЕДД Селл Сервицес омогућава добављачу да дода више питања са различитим типовима питања из позадине на коју ће клијент одговорити да правилно обради услугу..

Канал за разговоре о посвети:

Разговор

Још једна врло корисна карактеристика коју овај додатак нуди је додавање наменског одељка за размену који омогућава продавцима и купцима да међусобно комуницирају у реалном времену. Ова функција олакшава купцима да лако разговарају с добављачем кроз овај одељак и на једном месту разреше његове сумње.

Табеларно управљање поруџбином:

управљање услугом едд

Ова функција омогућава купцима и добављачима да управљају сваком од својих услуга у табеларном формату из одељка Управљање услугом који нуди плугин. Помоћу једноставног кратког кода можете на целој продавници исписати читаву страницу Управљање услугама како бисте омогућили добављачима и купцима да управљају сваком услугом и предузму акције за сваку.

Покретачи е-поште и обавештења уживо:

Обавештења

Да би добављачи и купци били ажурирани о својим наруџбама у реалном времену како би могли брзо предузети радњу, ЕДД Селл Сервицес такође омогућава продавцима и купцима да примају ливе обавештења о тренутном статусу сваке услуге. Такође шаље е-пошту обема странама за сваки окидач за разговор који се односи на услугу.

Додавање рецензија и оцена:

преглед и оцењивање услуга едд селл

Још једна врло корисна карактеристика коју овај додатак пружа је могућност да купци додају оцене и критике за услугу коју пружа добављач. Такође омогућава продавцу да дода рецензију за свог купца. Ови прегледи се могу приказати и на једној страници производа.

Додатак наменског сервиса

Статус услуге

ЕДД Селл Сервицес такође пружа купцима и добављачима наменски видгет о статусу услуге који приказује тренутни статус наруџбе у реалном времену, као што су Налог је започео, Наруџба је у току итд..

Повежите дигиталне услуге на мрежи помоћу ЕДД Аддон-а

ЕДД Селл Сервицес је веома приступачан и једноставан за употребу наменски додатак за лако дигитално преузимање. Нуди вам вишеструке могућности продаје и куповине, све у једном рјешењу. Употреба овог додатка у вашој продавници ЕДД може вам помоћи да придобијете више потенцијалних купаца на вашој веб локацији, као и да побољшате лојалност ваше марке нудећи им персонализовано искуство куповине. Све што требате да урадите да бисте продали услуге на мрежи је да инсталирате овај додатак на вашу ЕДД продавницу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author