Parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät Kanadassa (2019)

Jos sinulla on verkkosivusto tai aiot luoda verkkosivuston, tarvitset verkkotunnuksen. Verkkotunnukset ostetaan verkkotunnusten rekisteröijien kautta, mikä kuulostaa riittävän yksinkertaiselta – kunnes huomaat kuinka monta vaihtoehtoa on käytettävissä.

Ennen kuin siirrymme tähän, haluan vain selventää seikkaa, joka saa ihmiset usein sekavaksi. Verkkotunnuksen rekisteröinti ei ole sama asia kuin isännöinti. Voin mennä ulos ja rekisteröidä 1000 verkkotunnusta, ei tarkoita, että näet ne verkossa.

Toisin sanoen, jos haluat ostaa verkkotunnuksen, kuulut todennäköisesti johonkin näistä kolmesta ryhmästä:

  1. Etsitään vain verkkotunnusta – > namecheap on vastauksesi.
  2. Etsitkö verkkotunnusta ja ylläpitoa – > Bluehost antaa sinulle molemmille (halvalla).
  3. Etsii ulkomainen verkkotunnus ja isännöinti  -> Hyvä isä on mitä tarvitset.

Toivottavasti se auttaa. Katsotaanpa nyt muuta kaikkea muuta …

Parhaat verkkotunnuksen rekisteröijän vaihtoehdot

Seuraavaksi olemme sisällyttäneet suosikkejamme parhaille verkkotunnuksen rekisteröijille. Lisäksi monet näistä yrityksistä tarjoavat muita palveluita ja tukityyppejä. Hinnat vaihtelevat, samoin kuin mitä kunkin yrityksen eri suunnitelmiin sisältyy.

Jotkut parhaista verkkotunnuksen rekisteröijistä tänään:

1. Bluehost.com – Hyvä verkkotunnuksille, upea myös hostingille

Bluehost on ollut toiminnassa vuodesta 2003, ja sillä on yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa. WordPress ehdottaa Bluehostia valitsemaksi verkkoisäntään. Se on ensin hosting-yritys, mutta se tarjoaa lisätuotteita ja -palveluita.

Bluehost on toinen erinomainen valinta verkkotunnuksen rekisteröintiin, isännöintiin ja kaikkiin esiin nouseviin kysymyksiin. Sinä maksat Bluehostin avulla luotettavuudesta ja monista online-ohjeista. 

Sivuston omistajat, jotka työskentelevät Bluehostissa, nauttivat ilmaisesta hosting-paketista jokaisessa verkkotunnuksessa ja voit valita jaetun, WordPressin, VPS: n, omistetun tai jälleenmyyjän isännöinnin välillä.

Täydellinen paketti, joka sisältää isännöinnin, tietoturvan ja yhden verkkotunnuksen maksaa vajaat 24 dollaria vuodessa.

2. Namecheap.com – Kädet alhaisimmillaan verkkotunnuksilla, eivät niin suurilla isännöinnillä (ilmainen yksityisyyden suoja)

Namecheap houkuttelee budjettiin keskittyneitä verkkosivustojen omistajia, mutta he tarjoavat myös useita verkkotunnuksilla varustettuja palveluita. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2000 ja hallinnoi nykyään yli seitsemää miljoonaa verkkotunnusta. Lifehacker.com nimitti heidät vuoden 2010 parhaaksi verkkotunnuksen rekisteröijäksi.

Jos halpa ja halpa verkkotunnuksen rekisteröinti on mitä haluat, niin Namecheap on hyvä sinulle. Heillä on paras tuki- ja hinnoittelurakenne. Ainoa ongelma, jonka havaitsimme, on, että heidän palvelimet eivät voi kilpailla samalla tasolla. 

Namecheap tarjoaa siirtoja, SSL-varmenteita, sähköpostia, sovellusten integrointia ja web-hosting-palveluita. Ne tarjoavat asiakastukea myös live-chatin tai sähköpostin kautta. Kaiken tämän mukana tulee hintamerkki, joka on alle 9 dollaria vuodessa.

Voit myös valita yksityisyyden suojan, joka on ilmainen ensimmäisenä vuonna ja sitten vain alle 3 dollaria vuodessa sen jälkeen.

3. GoDaddy.com – Suurin verkkotunnuksen valinta, kunnollinen isännöinti, hiukan kallis

Väitetysti parhaiten mainostettu verkkotunnuksen rekisteröijä GoDaddy on käytännössä kotitalousnimi, vaikka monet ihmiset eivät ehkä ymmärrä tarkalleen mitä tarjoavat.

Jos etsit saumatonta ja helppoa navigointiprosessia uuden verkkotunnuksen rekisteröimiseksi ja myös sen ylläpitämiseksi, GoDaddy on loistava valinta. 

GoDaddy on ollut toiminnassa vuodesta 1997, joten ne ovat yksi luettelon kokeneimmista vaihtoehdoista. Yli 17 miljoonaa on valinnut GoDaddy verkkosivustoilleen, mikä tekee niistä suurimman verkkotunnusten rekisteröijän maailmassa.

GoDaddy tarjoaa verkkotunnusten rekisteröinnin, verkkotunnusten siirron, ammatilliset sähköpostivaihtoehdot, web-isännöinnin, tietoturvan ja useita markkinointityökaluja yrityksesi verkkosivustolle. Heidän asiakastukitiiminsä tarjoaa maailmanlaajuista tukea ja se on saatavana puhelimitse 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa tai voit puhua jonkun kanssa live-chatin kautta.

GoDaddy-hinnat alkavat .99 dollarilta ensimmäisenä vuonna ja nousevat 14,99 dollariin vuodessa sen jälkeen .com-verkkotunnuksissa. Muut verkkotunnukset, kuten .net, .tech ja .co, ovat hieman kalliimpia. Muut palvelut, mukaan lukien yksityisyyden suoja, ovat saatavilla nimellismaksua vastaan.

Lue koko GoDaddy-arvosteluamme täältä. 

4. Domain.com – OK kaikkialla, edelleen kallis

Domain.com, kuten nimestä voi päätellä, on erikoistunut verkkotunnusten tarjoamiseen. Vuodesta 2000 lähtien he ovat tarjonneet verkkotunnuksia, hosting-suunnitelmia, sähköpostia, VPS-hosting-palveluita, SSL-varmenteita, verkkomarkkinointia ja web-suunnittelua. Ne ovat lähinnä keskitetty palvelupiste niille, jotka haluavat avata verkkosivuston.

Sivustojen omistajat voivat valita VPS-isännöinnin, WordPress-isännöinnin tai jaetun isännöintisuunnitelman välillä. Kaikissa niissä on yksi tai useampi ilmainen verkkotunnus, samoin kuin SSL-sertifikaatti, rajoittamaton levytila ​​ja erilaisia ​​markkinointityökaluja ja verkkokaupan ratkaisuja.

Verkkotunnuksen ostaminen Domain.com-verkkotunnuksella on kohtuuhintaisia ​​- vajaat 10 dollaria vuodessa .com- tai .net-verkkosivustoille -, ja siihen sisältyy puhelintuki ympäri vuorokauden ympäri ja pääsy UKK-alueeseen.

5. Name.com – toinen laatuvaihtoehto

Name.com on ollut toiminnassa vuodesta 2003, ja se hallitsee kahta miljoonaa verkkotunnusta. Name.com-palvelun avulla saat verkkotunnuksensiirtoja, SSL-varmenteita, sovellusintegraation, rakennusohjelman, sähköpostin ja useita erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja.

Ilmaiset verkkotunnukset toimitetaan isäntäsuunnitelman ostamisen yhteydessä. Voit valita yhden perussivustosuunnitelman nimeltä Startup Hosting Plan tai laajemman Name Builder Plan, joka tukee 25 sivustoa. Uskomaton paketti tarjoaa rajoittamattoman määrän sivustoja.

Ne tarjoavat niin kutsutun tietopohjan sekä yhteyslomakkeen, jonka avulla voit lähettää lipun avuksi. Voit myös käyttää chat-tukea joka päivä klo 10–17. MST tai puhelintuki maanantaista perjantaihin klo 8–18.

Hinnoittelu vaihtelee noin 10 dollarista vuodessa .com-sivustosta 110 dollariin vuodessa .sivustoon. Tietosuoja on saatavana lisämaksuna, joka on 5 dollaria vuodessa, mutta se ei ole vaihtoehto kaikille verkkotunnuksen laajennuksille.

6. HostGator.com – loistava isäntä, keskimääräinen verkkotunnuksen rekisteri

HostGator on ollut toiminnassa vuodesta 2002, ja se on toinen vaihtoehto, jota on laajalti mainostettu. Yhtiö valvoo yli yhdeksää miljoonaa verkkotunnusta ja on pääasiassa verkkopalveluntarjoaja.

Voit valita verkon, pilvipalvelun, WordPressin, VPS: n, jälleenmyyjän, omistetun, sovelluksen tai Windows-isännöinnin välillä. HostGator tunnetaan käytettävyydestään ja latausnopeuksistaan, etenkin niille, jotka käyttävät WordPress Cloud Hosting-ohjelmaa. Ne tarjoavat myös live-chatin ja sähköpostimyynnin asiakastukea sekä pääsyn video-oppaisiin ja -foorumeihin.

.Com-verkkosivuston hinta on 12,95 dollaria vuodessa, mikä tarjoaa sinulle vähintään yhden verkkotunnuksen. Voit valita useista eri suunnitelmista, mukaan lukien Business Cloud -suunnitelma, Baby Cloud -suunnitelma ja Hatchling Cloud -suunnitelma. Nykyiset HostGator-asiakkaat voivat saada .com-sivuston vain 2,99 dollarilla vuodessa. Yksityisyyden suoja on saatavana vielä 14,95 dollarilla vuodessa.

7. 1&1

1&1 on tämän joukon veteraani ja se on ollut toiminnassa yli 30 vuotta. Ne ovat edelleen yksi johdonmukaisimmista vaihtoehdoista. Yli 7000 työntekijää työskentelee ympäri maailmaa tälle saksalaiselle yritykselle.

1: n kanssa&1, voit saada verkkotunnuksensiirron, verkkosivustojen rakentajan, web-isännöinnin, verkkokaupan rakentajan, WordPress-isännöinnin, VPS-isännöinnin, SSL-sertifikaatit, hallitun pilvipalvelun, yrityssähköpostien hallinnan, yrityssähköpostitilit ja paljon muuta. Ne tarjoavat myös erilaisia ​​sähköposti- ja online-markkinointityökaluja.

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden puhelimitse, live-chatissa, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa.

Ne ovat myös yksi arvopohjaisimmista verkkotunnusten rekisteröijien vaihtoehdoista, ja web-hosting-hinnat alkavat alle 1 dollaria vuodessa .com-sivustoille. .Biz-sivusto maksaa alle 15 dollaria vuodessa. Ne tarjoavat myös yksityisen rekisteröinnin verkkotunnuksille ilmaisen yksityisyyden suojan.

8. Register.com

Yli 20 vuoden ajan Register.com on tarjonnut siirtoja verkkotunnuksille, verkkosivustoille ja sähköisen kaupan sivustojen rakennukselle, isännöinti- ja SSL-vaihtoehdoille, sähköpostipalveluille ja useille erilaisille verkkomarkkinointityökaluille. He työskentelevät yli 2,5 miljoonan verkkotunnuksen kanssa. Yhtiö antaa sinulle myös pääsyn useisiin hyödyllisiin markkinointityökaluihin, kuten SEO, PPC, Facebook Boost ja muut.

Asiakastuki on saatavana puhelimitse tai sähköpostitse klo 9–17 maanantaista perjantaihin ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9–22..

Ne ovat yksi edullisimmista hosting-vaihtoehdoista, joiden hinta on 5 dollaria kuukaudessa verkkosivustolle. Hinta on sama .com-, .net-, .org-, .biz-, .info- ja .us-sivustoille. Yksityisyyden suoja on saatavana ylimääräisellä 11 dollarilla vuodessa.

9. InMotion Hosting – loistava isäntä- ja verkkotunnusrekisteri

Tämä yritys on toiminut vuodesta 2001 ja tarjoaa kaiken mitä halutaan web-hosting-yrityksessä. Saat nopeammat palvelimet ja keskimääräistä suuremman käyttöajan, samoin kuin pääsyn liiketoimintaan, VPS: ään, jälleenmyyjään ja WordPress-isännöintiin. Saat myös pääsyn verkkosivujen suunnittelupalveluihin ja yritysten isännöintiratkaisuihin. Joissakin suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus.

Asiakaspalvelu on saatavana live-chatin, puhelimen, Skypen tai sähköpostin kautta ympäri vuorokauden.

.Com, .net, .org, .info tai .us verkkotunnuksen hinta on vajaat 15 dollaria vuodessa. Yksityisyydensuoja on saatavana vielä 10 dollarilla vuodessa.

InMotion tarjoaa myös 90 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit kokeilla heidän palvelujaan riskittömästi ja vaihtaa toiseen yritykseen, jos huomaat, että he eivät ole sinulle.

10. Verkkotunnukset.Google

Domains.Google on ollut toiminnassa vuodesta 2015, mutta on edelleen beta-vaiheessa.

Verkkotunnuksissa on ilmainen yksityinen rekisteröinti, mukautettu sähköposti G Suite -sovelluksella, helppo integrointi suosituimpien verkkosivustojen rakentajiin, räätälöityjä aliverkkotunnuksia, uudet verkkotunnusten pääte, sähköpostin välitys ja yksinkertaiset hallintatyökalut.

Google Domains USA: n tukitiimi tarjoaa asiakaspalvelua 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatissa.

Google tarjoaa .com-verkkosivuston 12 dollarilla vuodessa, joka voidaan uusia automaattisesti. Verkkotunnuksia voi ostaa jopa 10 vuodeksi, joten vuosittaista uusimista ei tarvita. Yksityisyyden suoja on saatavana ilman lisämaksua, kunhan sivusto on oikeutettu yksityiseen rekisteröintiin.

Mikä on verkkotunnus?

Jos haluat ylläpitää verkkosivustoa, sinun on valittava verkkotunnus. Niitä pidetään yhdyskäytävänä Internetiin, ja ilman niitä meidän olisi siirryttävä Internetiin syöttämällä pitkiä, vaikeasti muistettavia IP-osoitteita koko ajan. On tarpeeksi vaikea muistaa monia verkko-osoitteita sellaisenaan, totta?

verkkotunnus esimerkki

Siksi vain ajatuksen saaminen blogia tai verkkosivustoa varten ei riitä – tarvitset helposti muistettavan verkkotunnuksen, jotta ihmiset löytävät sinut. Jotta saat korkeimman tason verkkotunnuksia (TLD), sinun on työskenneltävä verkkotunnusten rekisteröijän kanssa. Nämä yritykset hallitsevat verkkotunnuksia ja sallivat sinun tehdä monia asioita, jotka sinun täytyy tehdä verkkosivustollesi.

Jokainen verkkotunnuksen rekisteröijä on erilainen, vaikka monet tarjoavat joitain samoja perusominaisuuksia, kun rekisteröidyt verkkotunnuksen, kuten vapaa ilmainen verkkotunnus, verkkosivustojen rakentaja, verkkotunnuksen yksityisyys tai kaksifaktorinen todennus. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa, joten tietämällä tarvitsemasi voi helpottaa oikean valintaa, jotta löydät täydelliset TLD-tarpeet tarpeitasi varten.

Paras verkkotunnuksen rekisteröijä

Paras verkkotunnuksen rekisteröijä ja hosting-palvelut sivustollesi voi olla hankalaa, mutta muutamien tärkeiden asioiden ymmärtäminen voi helpottaa prosessia. Ensinnäkin sinulla on oltava tavoitteet sivustollesi, asetettava budjetti ja tiedettävä, mitä tarvitset sivustosi käyttämiseen. Näiden tekijöiden arviointi auttaa sinua pienentämään mahdollisten verkkotunnusten rekisteröijien luetteloa ja tekemään parhaan päätöksen olosuhteidesi perusteella.

luettelo vektoriOlemme laatineet luettelon nykyisistä suosituimmista verkkotunnusten rekisteröijistä. Ne tarjoavat kaiken perusrekisteröinnistä kattaviin paketteihin, joiden avulla voit käyttää henkilökohtaista, yritystoimintaa tai verkkokauppaa täysin.

Hinnat vaihtelevat suuresti TLD-aluetta varten, joten on tärkeää pitää budjetti mielessä ennen päätöksentekoa. Verkkotunnuksen rekisteröinti voi ensi silmäyksellä tuntua hiukan liian halvalla (jotkut niinkin alhaiset kuin .99 dollaria vuodessa), mutta kun harkitset erilaisia ​​ominaisuuksia, joudut saavuttamaan tavoitteesi, halvin vaihtoehto ei välttämättä jää näin pitkällä aikavälillä.

On myös tärkeää ottaa huomioon asiakaspalvelu. Kaikki luettelomme vaihtoehdot tarjoavat jonkin tyyppistä asiakaspalvelua, mutta joissakin on laajemmat suunnitelmat kuin toisissa. Jos harjoitat perinteistä tai verkkokauppaa, on välttämätöntä, että sinulla on paras mahdollinen tuki. Sivustosi ongelmien ratkaiseminen niin nopeasti kuin mahdollista estää menetyksiä ja ilman helppokäyttöistä asiakaspalvelua tämä voi olla mahdotonta.

Haluat myös miettiä verkkotunnuksen rekisteröijän yleistä kykyä tarjota riittävästi ylläpitoa ja pitää verkkosivustosi toimintakykyisenä ja vierailijaystävällisenä. Tämä tarkoittaa, että haluat työskennellä yrityksen kanssa, joka tarjoaa nopeat latausajat ja mahdollisimman vähän seisokkeja. Kaikilla luettelossamme olevilla yrityksillä on ainakin riittävät latausajat ja käyttöaika, mutta tämä vaihtelee yrityksittäin, joten tee tutkimuksesi ennen valintasi viimeistelemistä.

miten verkkosivusto toimii

Joissakin tapauksissa turvallisuus on myös huolenaihe. Vaikka kaikki eivät halua suojata henkilöllisyyttään ja yhteystietojasi, sinun kannattaa kuitenkin varmistaa, että verkkotunnuksesi rekisteröijä ja hosting-yritys tarjoaa yksityisyyden suojaa. Kaikki alla olevan luettelomme vaihtoehdot tarjoavat pääsyn yksityisyyden suojaan, jos ne ovat käytettävissä, vaikka jotkut veloittavat maksun, kun taas toiset eivät. Punnitse yksityisyyden maksamisen kustannukset muihin käytettävissä oleviin ominaisuuksiin verrattuna, jotta voidaan selvittää, kannattaako maksaa yksityisyyden suojaamisesta.

Lopuksi haluat työskennellä perustetun yrityksen kanssa, joten olemme sisällyttäneet tietoja kuinka kauan kukin näistä verkkotunnuksen rekisteröijistä on toiminut. Vanhin yritys ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle, mutta olet skeptinen yrityksiin, jotka näyttävät olevan “lentää yöllä” tai jotka ovat juuri avattuina. Tarvitset seurantatiedot, joiden perusteella voit arvioida heidät.

Viimeisen valintasi tekeminen

Verkkosivun luominen ja määrittäminen on helpompaa kuin koskaan. Tämä pätee erityisesti, kun käytät verkkosivustojen rakentajaa tai sisällönhallintajärjestelmää (CMS).

Prosessi alkaa verkkotunnuksen rekisteröimisellä johonkin ylimmän tason verkkotunnuksesta ja prosessin taustan käsittelemisestä ennen sivuston käynnistämistä.

Yllä olevat tiedot voivat auttaa sinua rajaamaan valintoja ja tekemään parhaan valinnan tarpeidesi perusteella.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author