Parhaat verkkosivustojen rakentajat (2020)

Tässä on salaisuus, jota useimmat kehittäjät eivät kerro sinulle: verkkosivustojen rakentajat eivät ole boogeyman.

Miksi ei? No, katso, että:

 • ☑️ Verkkosivun rakentaja on keskimäärin 2 000 dollaria keskimääräisestä sivustosuunnittelusta yksittäisten kehittäjien kanssa, ja se on hämmästyttävän halpaa.
 • ☑️ Verkkosivustojen rakentajat ovat saaneet hyvät tulokset. Todella hyvä. (He käsittelevät melkein mitä tahansa mitä haluat rakentaa.)
 • ☑️ Voit luoda verkkosivuston käyttöösi alle 30 minuutissa – ilman mitään yksityiskohtaista tietoa WordPressistä, CSS: stä tai HTML: stä.

Tietysti mikään vanha verkkosivustojen rakentaja ei tee.

Siksi olen laittanut alla parhaat verkkosivustojen rakennusvaihtoehdot.

Päätelmämme? Wix on paras veto.

Lisää siitä myöhemmin.

Jos haluat tietää miksi, voit joko siirtyä tavaroihin tai lue seuraava osa saadaksesi selville miltä tarkistusprosessimme oli.

Contents

Kuinka arvioimme verkkosivustojen rakentajia

Prosessimme on yksinkertainen:

 • ☑️ Tarkenna vaihtoehdot 15 suosituimmalle verkkosivustojen rakentajalle
 • ☑️ Avaa tili jokaiselle sivuston rakentajalle ja rakenna itse verkkosivusto nähdäksesi kuinka se toimii
 • ☑️ Testaa kunkin sivuston latausnopeus

Sitten vertaamalla näitä ominaisuuksia ja vahvuuksia verkkosivustojen rakentajan hintaan pystyimme laatimaan luettelon verkkosivustojen rakentajista, jotka sopisivat kaikille, jotka haluavat aloittaa.

Tässä on mitä löysimme.

Kanadan pienyritysten parhaat verkkosivustojen rakentajat

Täydellinen paljastaminen (ja muistutus): HostingCanada.org on yhteisön tukema tutkimussivusto, ja voimme ansaita pienen palkkiot, kun ostat verkkosivuston rakentajan käyttämällä yhtä alla olevista linkeistä. Tukesi pitää valot päällä täällä Ottawassa, eikä sinulle aiheudu ylimääräisiä kustannuksia (itse asiassa joskus on mukava alennus). Mukana on vain sellaisia ​​sivustojen rakentajia, joita on erittäin helppo käyttää ja joita olen henkilökohtaisesti käyttänyt omille sivustoilleni tai asiakkailleni vähintään 12 kuukautta.

* Vuotuinen hinnoittelu (Kyllä, BoldGrid on niin halpaa.)

1. Wix – Paras kokonaisuus

Helpointa käyttää täydelliseen mukauttamiseen

wix-logo

Klikkaa ja raahaaSyynä siihen, että Wix on suosituin valintamme, on se, että se asuu verkkosivustojen rakentajien hiukan hassuilla alueilla.

Se ei ole vain vetämällä ja pudottamalla toimiva verkkosivustojen rakentaja – voit myös sijoittaa minkä tahansa elementin minne tahansa tee melkein mitä haluat.

Ei esiasetettuja ruudukkoja tai mitään vastaavaa. Wix sanoi voimme antaa sinun tehdä mitä tahansa – ja sitten he tavallaan tekivät.

Wixillä on nykyään Internetissä yli 20 miljoonaa verkkosivustoa.

Verrattuna Squarespaceen, kaksi rakentajaa vertailevat suotuisasti, ja on suuri osa väestöstä, joka todella soveltuisi paremmin Wixin käyttöön.

Wix on pohjimmiltaan Squarespace-sovelluksen erittäin muokattava versio. Katseltuaan Wixin kehitystä viime vuosien aikana, sen intuitiivinen suunnittelu ja oppaat tekevät siitä vankan valinnan uusille verkkosivustojen omistajille.

Hyvä

Parasta Wixissä ovat mahdollisuudet. Ne tarjoavat käyttäjille työkalut ja voiman rakentaa mitä he haluavat rakentaa. On syytä, että Wix on alan johtava yritys, ja se on yksi suosikki ohjelmistosovelluksistamme.

 • Yli 300 laatumallia
 • Absurdi määrä elementtejä
 • Laaja FAQ ja tietopohja
 • Kohtuullinen hinnoittelu
 • Ilmainen versio
 • Reagoiva ja hyödyllinen tuki
 • Intuitiivinen ja aloittelijaystävällinen
 • Mobiililaitteiden optimointi
 • Keinotekoinen älykkyys

Tarjoamalla vaihtoehto, kuten Keinotekoinen älykkyys – missä Wix kysyy teiltä kysymyksiä ja antaa sitten rakennusprosessin alustajan – ovat jotain mitä et odota verkkosivustoja rakentavalta ohjelmistosovellukselta.

Täydelliset syyt, miksi Wix on toiseksi paras verkkosivustojen rakentaja, antavat täydellisen aloittelijan mahdollisuuden joko aloittaa tyhjästä tai nousta rakennusprosessiin. Yhtiö ymmärtää heidän käyttäjään ja pyrkii auttamaan heitä.

Paha

Lukuisilla vaihtoehdoilla ja monilla huomionottoominaisuuksilla helppo ratkaisu verkkosivustojen rakentamiseen voi olla taipuva.

Kenen pitäisi käyttää Wixiä?

Sinun tulisi käyttää Wixiä, jos haluat vetää ja pudottaa, mutta sinulla on myös vähän kärsivällisyyttä ottaa aikaa Wixin toiminnallisuuden hallitsemiseen. Kun Wix on hallittu, se on tehokas työkalu, jonka avulla voit muuttaa tyhjän kankaan taideteokseksi.

Lue koko Wix-arvostelu. 

2. SQUARESPACE – Toinen sija

Suunnittele kauniita verkkosivustoja minuutissa

neliön tila-logo iso

Ruututila on toinen valinta parhaan sivuston rakentajan kruunuksi. ��

Syyt ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja ne kaikki johtavat samaan johtopäätökseen. Voit rakentaa kauniin ja ammattimaisen verkkosivuston alle tunnissa.

On selvää, että voit viettää paljon enemmän aikaa rakentajassa tekemällä mukautettuja säätöjä. Riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa päätät käyttää sitä, lopputulos on melkein aina arvokas verkkosivusto.

Hyvä

Squarespace-kuvaParasta Squarespacessa on kuinka helppoa sitä on käyttää. Ruututilan käyttäminen on helpoin tapa rakentaa ammattimainen ja kaunis verkkosivusto.

 • Paras sivustojen rakentaja visuaalisille yrityksille
 • Kymmeniä korkealaatuisia malleja
 • Upea live chat ja 24/7 tuki
 • Super helppo käyttää ja hallita

Se, mistä todella maksat Squarespacessa, on vedä ja pudota -sovellus, joka on yhdistetty heidän uskomattomiin malleihin. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekevät verkkosivuista, jotka näyttävät hyvältä.

Paha

Pahinta Squarespacessa on kyvyttömyys mukauttaa verkkosivun jokaista tuumaa. Mallineen suuruudessa tulee mallin kirous. Voisin käyttää mallin kirousta tekijänoikeuksilla – se kuulostaa siistiltä.

Mallin avulla voit laittaa vain tietyt elementit tiettyihin paikkoihin. Mallin ylittäminen on huomaamatonta.

Tästä huolimatta on tärkeää muistaa, että 95% verkkosivustojen rakennusväestöstä ei tarvitse tai halua mukauttaa enemmän kuin Squarespace sallii..

Se hallitsi todellakin “tarpeeksi” räätälöintikaavan.

Ainoa todellinen huomionarvoinen näkökohta, joka on kielteinen, on se, että Squarespace on hiukan kalliimpaa kuin kilpailijat ja heidän vuotuinen vs. kuukausittainen hinnoittelumallinsa on karkea. Saat voimakkaan alennuksen vuosittain, mutta jos haluat maksaa kuukausittain, maksat palkkion.

Kenen tulisi käyttää ruutua?

Sinun tulisi käyttää Ruudun tilaa, jos haluat vetää ja pudottaa, mutta haluat myös, että verkkosivustosi rakennetaan nopeasti. Haluat kaiken näyttävän tyylikkäältä, ammattimaiselta ja yhtenäiseltä etkä halua vihata joukolla asetuksia, jotta se näyttää tältä.

Meillä on taipumus ajatella, että kuvataan suurin osa ihmisistä.

Päivän lopussa, jos et välitä verkkosivustosi jokaisen pienen osan mukauttamisesta ja yhden tavoitteesi on vain luoda verkkosivusto, joka näyttää hämmästyttävältä, niin Squarespace on loistava vaihtoehto sinulle.

Tarkempia ohjeita saat Squarespace-arvosteluista. 

3. Shopify – verkkokaupan kuningas

Ylivoimaisesti paras verkkokaupan vaihtoehto

shopify-logo

verkkokaupan vektoriJos ylläpidät verkkokauppaa ja et käytä Shopifea, kutsumme sinulle nimiä kuten “typerä” ja “masokisti”. 

Hyppääminen koiran syö koiran verkkokauppaan on vaikuttava päätös. Menestyvän verkkokaupan ajaminen vie paljon ja tehtävässä on noin 5000 liikkuvaa osaa. Onneksi et ole yksin tällä matkalla, ellet halua olla. 

Verkkokaupan ylläpitämisessä on muutama vaihtoehto. Kaksi vaihtoehtoa ovat WordPressin ja eCommerce-laajennuksen käyttäminen tai erityisesti verkkokauppaa varten suunniteltu CMS. Kaksi parasta vaihtoehtoa ovat samat kuin muutama vuosi sitten. Ehdotamme joko WooCommerce -ohjelman suorittamista WordPressissä tai Shopifyn käyttöä. 

Ero muutama vuosi sitten ja nyt on siinä, että muutama vuosi sitten kehotamme käyttämään WooCommercea WordPressissä. Nyt suosittelemme Shopifyn käyttöä. Koet yhden negatiivisen ja satoja positiivisia. 

Kosketamme yhtä negatiivista myöhemmin, mutta jos sinulla on verkkokauppa ja et käytä Shopifea, teet itsellesi karhupalvelun.

On hyvää syytä, että Shopify otti ykköspaikan parhaimmissa verkkokauppapaikkojen parhaimmistoon.

Hyvä

Shopify on helppo myydä. Tuotteita myyvän verkkoyrityksen johtaminen on päänsärky. Shopify vie suurimman osan ärsyttävistä asioista käsistäsi. Se on erikoistunut helpottamaan yrittäjien elämää äärettömästi. 

Se on olennainen osatekijä Shopifyn palveluna. Puhutaanpa vähän verkkosivustojen todellisesta rakentajasta, koska siksi olemme täällä. 

Shopify toimii paljon kuten WordPress. Shopify käyttää teemoja ja laajennuksia. Se, miten verkkosivustosi rakennetaan, on melkein täysin riippuvainen käyttämästäsi teemasta. Shopififella on muutama mukava oletusteema, joka voi auttaa sinua luomaan nopeasti käyttökelpoisen verkkosivuston. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä tuotteitasi ja siirtää muutamia asioita. 

Jos haluat lisätä sitä askella, voit maksaa premium-teemasta ja käyttää teeman mukautettavia työkaluja. Siellä on paljon vetämällä ja pudottamalla -teemoja, jotka tekevät kauniin kaupan luomisesta helppoa.

Paha

Aikaisemmin mainitsimme, että on yksi negatiivinen, kun käytetään Shopifea WordPressin ja WooCommercen sijasta. Se tulee yhdeksi sanaksi – laajennuksiksi. WordPressillä on paras Internet-laajennuskirjasto. Onneksi Shopifyssa on myös monia hyödyllisiä laajennuksia, ja sillä on toiseksi paras kirjakauppa verkkokaupan liitännäisiä. 

Shopify voi myös olla kallista, koska normaali suunnitelma alkaa 29,00 dollaria kuukaudessa. Jos olet tosissaan verkkokaupan rakentamisessa, kuukausittainen hinta on sen arvoinen.

Kenen tulisi käyttää Shopifea?

Shopify on tarkoitettu 95%: lle maailman verkkokauppojen omistajista. Jos haluat vain sukeltaa verkkosivustojen maailmaan ja haluat perustaa oman verkkosivustosi, kyseenalaistaisimme järkevyytesi, jos käytät jotain muuta kuin Shopify. Se tekee kaupan pitämisestä paljon helpompaa.

Lue koko Shopify-arvostelu.

4. Jatkuva yhteys – Erinomaiset aloitusvaihtoehdot

Ilmainen vaihtoehto / ilmainen hosting

vakiokontaktilogo

sähköpostimarkkinoinnin edutJos tunnet jatkuvan kontaktin, sanot todennäköisesti itsellesi: “Onko heillä verkkosivujen rakentaja?”

Jos et tunne jatkuvaa yhteyttä, et todennäköisesti sano mitään itsellesi ja luet kärsivällisesti sitä, mitä meidän on sanottava. Kiitos siitä.

Pysyvä yhteyshenkilö tunnetaan parhaiten sähköpostimarkkinointityökaluista. Ne löytyvät jopa parhaan sähköpostimarkkinointipalvelumme sivulta numero yksi. 

Heillä on myös aika hieno verkkosivustojen rakentaja. Ei riitä, että Squarespace ja Wix vastaavat tasoa, mutta se on erittäin hyödyllisen käytön arvoinen, jos tarvitset vain nopean verkkosivuston tai aloitussivun uusien sähköpostimarkkinointikampanjoidesi mukana. Ehdotamme sen käyttöä, jos sähköpostimarkkinointi on pääpainosi. Erityisesti kyseiselle markkinaraolle tarjoamat työkalut ovat hienoja.

Hyvä

Constant Contactin tarjoama verkkosivustojen rakentaja on 100% saatavana ilmaisella suunnitelmalla, mikä tekee siitä fantastisen vaihtoehdon, jos et halua käyttää rahaa. Pysyvä yhteyshenkilö antaa sinulle jopa ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi.

Itse rakentaja on helppo käyttää ja suoraviivainen. Kaikki on intuitiivista, eikä he yrittäneet keksiä pyörää uudelleen. Niissä oli hyviä malleja, joita voidaan hiukan mukauttaa mihin tarvitset. Siellä on jopa A.I. tehokas työkalu, joka voi varastaa kaiken Facebook-sivulta ja rakentaa sivustosi rakennuksen sisällön avulla.

Paha

Pysyvä yhteyshenkilö ei ole neliötila, eikä se ole Wix. Se ei todellakaan ole Shopify. Upea asia Constant Contactissa on, että se tietää mitä se on ja pysyy tällä areenalla.

Pitäisi vain tietää, että jos haluat markkinoiden parhaan verkkosivujen rakentajan, Pysyvä yhteyshenkilö ei olisi sinun valintasi. Sitä ei ole kovin muokattavissa, ja puuttuu paljon ominaisuuksia, jotka muuten löytäisit vanhemmilta verkkosivustojen rakentajilta.

Kenen tulisi käyttää jatkuvaa yhteyttä?

Jatkuva yhteyshenkilö on tarkoitettu ihmisille, jotka todella haluavat keskittyä sähköpostimarkkinointiin. Jos aiot rakentaa massiivisia sähköpostilistoja, vaikka et ole huolissasi liikaa muista markkinointimuodoista, ei ole syytä käyttää muita verkkosivustojen rakentajia.

5. Sivusto123 – yhtä helppo kuin 123

3… 2… 1… verkkosivusto! Hups, 1… 2… 3… verkkosivusto!

Site123-logo

Sivustolla123 on hauska nimi. Olen lauloinut heistä noin 11 erilaista kappaletta siitä lähtien, kun aloin työskennellä heidän verkkosivujen rakentajan kanssa. Minun olisi pitänyt tallentaa ne, mutta valitettavasti en tehnyt.

Tämä verkkosivustojen rakentaja on hyvä ja se on luettelon halvin vaihtoehto. Jos käytät sitä eikä koskaan käyttänyt toista, sinulla ei olisi kovin paljon valituksia. Sivusto123 on ehdotuksemme, jos yllä olevista vaihtoehdoista aiheutit jostain syystä järkytyksesi tai jos et halua käyttää paljon rahaa premium-ominaisuuksiin.

Hyvä

verkkosivuilla rakentajaSen lisäksi, että Site123 on halpa, se tekee myös hienoa työtä tarjoamalla esteettisesti miellyttäviä mallipohjia ja tarjoamalla niissä vahvoja muokattavia vaihtoehtoja. Toimittaja ei ole paras, mutta kuten aiemmin sanoimme, se ei olisi niin huono, jos et olisi koskaan käyttänyt mitään muuta vaihtoehtoa.

Site123 tekee myös hienoa työaikaaan ja sivustonopeuttaan. Voit myös kokeilla kaikkea ilmaiseksi toistaiseksi, jos et välitä mainoksista.

Se on hyvä verkkosivustojen rakentaja pienille sivustoille tai blogeille ja voit jopa lisätä tuotteita myymälääsi suhteellisen halvalla verrattuna muihin verkkokaupan ratkaisuihin..

Suosikkiasiamme Site123: ssa hinnan lisäksi on heidän verkkosivujen käännösominaisuus. Se toimii melko hyvin englannista ranskaksi Kanadan ranskalaisille ystävillemme. 

Paha

Jos haluat täysin muokattavan ja rakennetun verkkosivuston, et halua valita Sivusto123. Jos tarvitset halpaa verkkosivustoa, Site123 on hyvä valinta. Suosittelemme sen tarjoamien ominaisuuksien tarkistamista ensin muista vaihtoehdoista ennen käyttöä, jotta varmistat, että et menetä mitään haluamaasi.

Kenen tulisi käyttää sivua123?

Ehdotamme Site123: n käyttöä, jos tarvitset yksinkertaista verkkosivustoa etkä halua käyttää Squarespacea tai Wixiä. Se on tällä hetkellä kolmas suosikki puhdas verkkosivustojen rakentaja, joka sanoo ehdottomasti jotain.

6. HubSpot – sillä on potentiaalia lisätuilla bonuksilla

Ilmainen versio + parhaat työkalut yritysomistajille

hubspot-logo

Odota hetki… HubSpot? Eikö se ole markkinointiohjelmistoyritys? Ne ovat todella, mutta he ovat myös paljon enemmän.

Ja siitä me keskustelemme täällä.

Epäilemättä olet katsellut ympäri eri rakentajia ja sovelluksia ja punninnut etuja ja haittoja. Useimmat sivustot kannattavat voimakkaasti ratkaisuja, kuten Wix ja Squarespace niiden yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi, jopa suositellessaan niitä WordPressin kautta, joka on nykyään Webin paras sisällönhallintajärjestelmä (CMS)..

Useimmat ihmiset eivät puhu HubSpot. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa kohtuuhintaisen tavan luoda mukava verkkosivusto, joka esittelee sinua tai yritystäsi ja auttaa mainostamaan sivustoasi … tiedätkö, joten ihmiset käyvät siinä.

Kun käytän verkkosivustojen rakentajaa, minulla on tapana käyttää Squarespace tai Wix -sovelluksia riippuen siitä, mitä on tehtävä. Käytitpä sitten WordPressiä tai verkkosivustojen rakentajaa, ne eivät lopulta tarjoa paljon muuta kuin erillistä perussivustoa.

HubSpot pystyy auttamaan sinua luomaan jotain vahvempaa.

Verkkosivun rakentaja on… kiinnittänyt kiinnostustamme. Seuraamme tätä tarkkaan. Vietimme todennäköisesti eniten aikaa HubSpot-verkkosivustojen rakennusaineen kanssa viime kuussa.

Hyvä

CMSEnsinnäkin on tärkeää selittää, mikä HubSpotin “rakentaja” on ja mikä se ei ole. Kun puhumme ”verkkosivustojen rakentajista”, keskustelemme olennaisesti kaikista ohjelmistosovelluksista, jotka tekevät juuri tämän – rakentaa sinulle verkkosivun. 

Ne eroavat usein “sisällönhallintajärjestelmistä” (eli CMS: stä) siinä, että rakentajat tekevät 90% rasituksesta: suunnittelu, isännöinti, ulkoasu hoidetaan osana sovellusta.

HubSpotilla ei ole sinänsä rakentajaa, vaan CMS; se toimii kuitenkin kuten useimmat verkkosivustojen rakentajat.

Tässä on hyödyllisiä osia jokaisesta HubSpotin CMS-sivuston rakennusohjelmiston osasta:

 • Nopeus: HubSpotin CMS käyttää tehokasta sisältöjakeluverkkoa (CDN). Tämä tarkoittaa vain, että riippumatta siitä, missä olet Kanadassa (tai ulkomailla), sivustosi latautuu erittäin nopeasti jokaiselle sitä käyvälle henkilölle. Kuten muutkin rakentajat, HubSpot optimoi kuvat ja koodin automaattisesti varmistaaksesi, että ne näyttävät kauniilta, mutta eivät hidasta sivustosi hidastamista, vaikka sinulla olisi valtavia kuvia (valokuvaajille tai yrityksille, jotka luottavat suureen mediaan).
 • turvallisuus: Monet pienyritysten omistajat eivät nykyään kiinnitä paljon huomiota verkkosivustojen turvallisuuteen. Loppujen lopuksi päivässä on tuskin tarpeeksi aikaa pitää liiketoiminta menestyvänä ja terveenä pitämättä huolta jatkuvasti hakkereista. Kuitenkin vuonna 2020 ja sen jälkeen uutiset ovat täynnä kyberhyökkäyksiä ja uusia hakkereita. Nämä hakkerit voivat paitsi maksaa paljon rahaa, mutta ne voivat todella vahingoittaa tuotemerkkiäsi ja Google-hakukoneiden sijoituksia. HubSpot-sovelluksella tietosi varmuuskopioidaan pilvessä ja suojataan voimakkaasti hyökkäyksiltä palomuurilla (suojaus hakkereilta).
 • Luotettavuus: Jos olet viettänyt paljon aikaa lukemalla web-hosting-arvosteluita täällä Hosting Kanadassa, tiedät, että olen kiinniottaja, kun kyse on käyttöaste. Suosittelen vain palveluntarjoajia, joilla on vähintään 99,9% käyttöaikaa ympäri vuoden. HubSpot: n käyttöaika ylittää kyseisen vertailuarvon, katselemalla 99,999%: n käyttöaikaa testissämme.

HubSpot antaa sinun myös luoda sisältöä nopeasti CMS-muodossa.

 • Vedä ja pudota -moduulit: Yksi verkkosivustojen rakentajien erityisominaisuuksista (verrattuna WordPressin kaltaiseen CMS: ään) on, että ne toimitetaan oletuksena vetämällä ja pudottamalla -työkaluilla. HubSpotin CMS ja aloitussivun rakentaja tulevat laatikosta satojen “teille puolestasi” vetämis- ja pudotusmoduulien kanssa, sekä ilmaiseksi että maksettuna. (Ota nopeasti huippua miten tämä toimii)
 • Sisältöstrategia ja SEO: Google hallitsee Internetiä tänään … Joten jokainen yrityksen verkkosivusto on tänään SEO-verkkosivusto riippumatta siitä, tunnetko sen vai et. Sisällön ja hakukoneoptimoinnin suhteen HubSpot on verkkosivustojen rakentajien ykkönen. Se istuu vain WordPressin takana.
 • Mobiililaitteiden optimointi: Lähes 71% hostingCanada.org-sivuston liikenteestä tulee jonkinlaisesta mobiililaitteesta (enemmän kuin vain 38% kolme vuotta sitten). Hyvät uutiset: kaikki HubSpot-sivuston rakentajassa luoma sisältö on optimoitu mobiililaitteille automaattisesti ilman lisätyötä.
Paha

HubSpot-verkkosivustojen rakentajalla on puutteita. Se ei todellakaan ole yhtä intuitiivinen tai muokattavissa kuin Squarespace tai Wix. Päästäksesi verkkosivustolle, josta olet todella ylpeä, vie sinulta hieman enemmän vaivaa.

Toinen näkökohta, josta emme pidä HubSpot-valmistajan suhteen, on, että se voi olla hämmentävä. Jokainen yksittäinen komponentti on aika hyvä. Ongelma syntyy, kun joudut hukkaamaan kaikkiin satunnaisiin liiketoiminnan työkaluihin. Sinulla on ehdottomasti oltava lasertarkennus.

Kenen pitäisi käyttää HubSpot-ohjelmaa?

HubSpot-verkkosivustojen rakentaja on tarkoitettu pienyritysten omistajille, jotka riippumatta siitä haluavat pääsyn kaikkiin HubSpot-työkaluihin. On ehdottomasti hyödyllistä, että kaikki on yhdessä paikassa.

HubSpotilla on myös potentiaalia siirtää tätä luetteloa ajan myötä. On syytä, että kirjoitimme siitä niin paljon, se on kiehtovaa.

7. SiteGround – Uusi tulokas Site Building Arenalle

Paras käyttöaika ja nopeus ja ilmaiset lisäosat

Siteground-logo

SiteGround on tunnettu heidän isäntänsä enemmän kuin mitään muuta. Älä anna sen ajatella, että he ovat pahoja kaikessa muussa, koska niin ei ehdottomasti ole.

Toinen vaikuttava ominaisuus on vankka verkkosivustojen rakentaja, erityisesti heidän julkaisunsa kanssa WordPress Starter -työkalu. Kuten nimestä voi päätellä, WordPress Starter on tarkoitettu vain WordPress-verkkosivustoille, ja se käyttää Elementor Page Builder -sovellusta sekä joukko ilmaisia ​​teemoja ja joukko suositeltuja laajennuksia..

Jos SEO on leipä ja voi, niin SiteGround saattaa hyvinkin olla kahvi täydelliseen aamiaiseen.

Hyvä

SEOSiteGroundin positiiviset puolet palvelevat enemmän henkilöä, joka on enemmän huolissaan käytettävyysajoista ja lastausnopeuksista kuin heidän verkkosivustonsa rakennuksesta..

 • Johdonmukainen käyttöaika ja sivunopeus
 • Ilmainen sähköpostitili
 • Yli 1200 mallia
 • Upeat ominaisuudet ja toiminnallisuus
 • Vain 80 dollaria vuodessa

Majoituksen maksaminen SiteGround-sivustolla on halpaa verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin. Periaatteessa maksat isännöinnistä ja saat vahvan verkkosivustojen rakentajan yhdessä sen kanssa.

Paha

SiteGround-sivuston rakentaja ei ole yhtä intuitiivinen tai helppokäyttöinen kuin Squarespace ja Wix.

Tämä ei tarkoita, ettet voi luoda kauniita verkkosivustoja SiteGroundiin – mutta se ei ole niin helppoa kuin elementtien vetäminen ja pudottaminen paikoilleen. Toisen verkkosivuston rakennustyökalun ominaisuudet ja vaihtoehdot hankaloittavat tämän verkkosivuston rakennusaineen käytön rationalisointia.

Kenen pitäisi käyttää SiteGround-palvelua?

Lopulta, SiteGround on niille meistä, jotka eivät välitä vaikeampien verkkosivustojen rakentajien käyttämisestä uhrauksena parhaan käytettävyyden ja verkkosivuston nopeuden kannalta – toisin sanoen, ellei sivustosi ole WordPress-sivusto, tällöin huomaat, että kokemus on paljon nautinnollisempaa kuin voisi luulla.

Jos haluat tietää enemmän, tutustu eeppiseen SiteGround-arvosteluomme. 

8. WebSelf – paras ranskalainen verkkosivustojen rakentaja

Helpoin käyttö Site Builder

lihavoitu ruudukon logo

Harva kanadalainen ei ehkä ole kuullut WebSelfistä. Quebecin lukijamme voivat olla ainoa poikkeus siitä lähtien WebSelf on valinta parhaalle ranskalaiselle verkkosivustojen rakentajalle

WebSelf on ollut toiminnassa vuodesta 2009 ja on ylivoimaisesti paras ranskalainen verkkosivustojen rakentaja ja sitä käytetään kaikkialla Ranskassa ja Quebecissä. Jos ihmettelet, heillä on englanti, espanja ja jopa portugalilainen versio.

Parasta WebSelfissä on se sen avulla voit käyttää melkein minkä tahansa verkkosivuston rakentajan näkökohdat ilmaisessa versiossa. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla sitä täysin ilmaiseksi niin kauan kuin haluat. Minulla on taipumus hoitaa tämäntyyppisten palvelujen käyttämistä, koska tekijät selvästi haluavat sinun kokeilevan ja käyttää ohjelmistoa ennen maksamista siitä.

Se osoittaa paljon luottamusta tuotteeseen.

Hyvä

WebSelfin positiiviset puolet ovat enemmän sellaisille henkilöille, jotka haluavat verkkosivun, joka on rakennettu yksinkertaisemmalla ja nopeammalla tavalla kuin Squarespace. Kiitämme Squarespacea sen yksinkertaisuudesta, mutta WebSelf on voittanut sen. 

Jotkut WebSelfin positiivisista puolista ovat:

 • Upea ilmainen versio
 • Ranskalainen yritys hyvästä ranskalaisesta asiakastuesta
 • Ilmaiset verkkosivustojen mallit
 • Upeat ominaisuudet ja toiminnallisuus
 • Maksetut suunnitelmat eivät ole liian kalliita

Useimmat verkkosivustojen rakentajat veloittavat hulluja määriä korkeammissa tasoissaan, mutta WebSelf on erilainen lähestymistapa. Heidän kallein suunnitelmansa on edelleen alle 20 euroa, mikä on tällä hetkellä vajaat 30 dollaria.

Toinen iso ammattilainen on, jos puhut ranskaa, asiakastuki voi auttaa sinua enemmän kuin muut verkkosivustojen rakennusyritykset.

Paha

muokattavissa-sivusto-palvelutVerkkosivun rakentaja WebSelf ei aio luoda kauniita taideteoksia kuten Wix voi. Se menee suoraan Squarespace-luokkaan, jossa voit luoda loistavan verkkosivuston nopeasti, mutta mallit ja mallit eivät ole aivan Squarespace-tasoa. 

Voit silti rakentaa loistavan verkkosivuston ja tee se erittäin helposti vetämällä ja pudottamalla erilaisia ​​elementtejä. Mukauttamisominaisuudet eivät vain ole niin yksityiskohtaisia.

Kenen pitäisi käyttää WebSelfiä?

WebSelf on tarkoitettu meille, jotka puhuvat ranskaa ja haluavat vain ranskalaista apua. Siinä ei ole mitään vikaa. Toinen tyyppi henkilö, joka käyttäisi WebSelfiä, on sellainen, joka ei halua liiallista mukauttamista. He haluavat vain valita mallin, siirtää joitain asioita ympäri ja heittää verkkosivustonsa Internetissä.

9. BOLDGRID

Kuten WordPressin käyttäminen ilman hämmennystä

lihavoitu ruudukon logo

Tiedän, että sanoin verkkosivustokehittäjälle hiljaa WordPressistä koko tämän asian alussa – mutta – WordPress on oikeastaan ​​aika mahtava. On syytä, että WordPress käyttää 30 prosenttia Internetistä sellaisena kuin sen tiedämme.

Vaikka WordPress on kuningas, se ei ole täydellinen. Oppimiskäyrä on suhteellisen suuri, ja sen voi olla vaikea käyttää aloittelijoille.

Kuka avaa oven ja kävelee sisään? Arvasit sen – BoldGrid. Se mitä BoldGrid teki, oli ota kaikki WordPressin parhaat puolet ja teki siitä helpon käytön joutumatta huolehtimaan isännöinnistä ja kaiken perustamisesta.

Hyvä

Kaikki BoldGridin hienot asiat ovat WordPressin hienoja asioita. Voit tehdä sen mitä haluat.

Sen päälle, BoldGrid, teki sen jopa helpompi käyttää joten sinun ei tarvitse huolehtia kaikista monimutkaisista asioista.

 • Jos pystyt untamaan, voit rakentaa sen
 • Valittavissa on tuhansia teemoja
 • Hinta
 • ILMAINEN verkkotunnus, sähköposti ja verkkokauppa
Paha

verkkosivuston kehittäjäBoldGrid toimii – olen käyttänyt sitä. Palvelun rakentamiseen liittyvä isännöinti ei kuitenkaan ole hienoa.

Siellä on paljon valituksia hitaasta latausajasta kaikkialla Internetissä. Koin vähän siitä itsekin, kun käytän ohjelmaa.

Rakentajaa ei ole niin helppokäyttöinen kuin Wix ja Squarespace. Se on sama kokemus kuin WordPressin käyttäminen ilman, että sinun on tutkittava teemoja ja laajennuksia.

Jos olisin joku, joka ajattelisi BoldGridin käyttöä, luultavasti tekisin vain enemmän tutkimusta ja hyppääisin täysin WordPressiin.

Kenen pitäisi käyttää BoldGrid-ohjelmaa?

Sinun tulisi käyttää BoldGrid-ohjelmaa, jos haluat kuunnella Mr. Web Developeria samalla samalla pettäen.

BoldGrid on upea tapa oppia, miten WordPress toimii yleensä, ilman että sinun on huolehdittava eri teemojen ja laajennusten isännöinnistä ja tutkimuksesta.

10. Weebly – helppo käyttää, mutta vähemmän vaihtoehtoja

Paras nimi ja helpoin käyttää

Weebly-logo

Weebly! Sano se kanssani – “Weebly! Weeeeebly!”

Heillä on ehdottomasti paras nimi. Rakastan sen sanomista. Tämä verkkosivustojen rakentaja mainitaan usein Squarespace: n ja Wixin rinnalla. Vaikka Weebly ei olekaan ominaisuusrikas, se on silti vertailukelpoinen.

Hyvä

Weebly-image-site-ulkonäköHauska sanoa sen lisäksi, että Weebly tarjoaa erilaisia ​​positiivisia asioita. Weebly on yhtä helppo kuin Squarespace käyttää – itse asiassa se saattaa olla helpompaa. Weeblyllä ei ole monia häiriötekijöitä estääksesi sinua rakentamasta verkkosivustoasi nopeasti.

 • Helppokäyttöinen
 • Saat ilmaisen sähköpostiosoitteen kirjautumisen yhteydessä
 • Suuri tuki
 • Kiinteä hinnoittelu

Weebly kukoistaa, kun nopeus on äärimmäisen tärkeää.

Paha

Weebly kilpailee suoraan Squarespaceen ja Wixiin. Silti – olet täällä tietokoneesi näytöllä lukemassa Weeblyä ja sinun on vieritettävä ylöspäin tapoja lukea Squarespace ja Wix uudelleen.

Weebly on niin yksinkertainen, että puuttuu paljon Squarespace- ja Wix-ominaisuuksista. Ohitin Squarespacea myös sen yksinkertaisuudesta, mutta puhuin myös kuinka kaunis ja ammattimainen lopputuote olisi.

Weeblyn lopputuote ei ole niin mukava kuin Squarespace, ja helppokäyttöisyys ei ole kovin suuri korvaamaan sitä. Voit silti tehdä loistavan verkkosivuston, joka ei vain ole niin esteettinen.

Kenen pitäisi käyttää Weeblyä?

Käytä Weeblyä, jos et ole hienoa tietokoneiden kanssa, mutta haluat silti verkkosivuston. Sivustojen rakentaja on helpoin käyttää ja jopa teknisesti lukutaidottomien pitäisi pystyä luomaan kiillotettu lopputuote.

Tarkempia tietoja saat Weeblyn yksityiskohtaisesta katsauksesta. 

11. JIMDO

Paras verkkosivustojen rakennussovellus tablet-laitteella

jimdo logo viimeistään

Kuten muutkin tämän luettelon rakentajat, Jimdo antaa sinun luoda verkkosivun selaimesta. Mutta missä se todella loistaa, on mobiililaitteissa: älypuhelimet ja tabletit.

Hyvä

Jimdo-helppous, käytönJimdo on toinen esimerkki helppokäyttöisistä sivustonrakennuksen ohjelmistoista. Sen tarjoama mobiilisovellus on ihanteellinen, jos aiot rakentaa sivuston tablet-laitteelta.

 • Helppokäyttöisyys
 • SEO
 • Mobiilisovellus
 • Suuri tuki
 • Sähköposti mukana

Jimdo tarjoaa myös eniten hallintaa SEO-ominaisuuksista verkkosivustojen rakentajille.

Paha

Jimdo ei ole nykyaikaisin ratkaisu. Mallien joustavuus jättää paljon toivomisen varaa ja voi jättää verkkosivustosi näyttämään hiukan vanhanaikaiselta.

Aiheiden puute on myös huolenaihe, koska niillä on vain 17 vaihtoehtoa.

Kenen pitäisi käyttää Jimdota?

Suosittelen antamista Jimdo Kokeile verkkosivuston rakentamista tablet-laitteelle tai puhelimelle. Jimdo on myös yksinkertainen ratkaisu verkkosivustosi luomiseen, jos et pidä mielestäsi vanhempaa tunnetta verkkosivustollesi.

12. DoodleKit

doodlekitin logo

Doodlekit on ollut olemassa jo pitkään ja voi auttaa sinua rakentamaan perussivuston, jolla esitellään yrityksesi tietoja.

Hyvä

doodlekitDoodlekitin avulla voit räätälöidä heidän teemansa täysin väreillä, otsikkokuvilla ja taustatyyleillä.

 • Kiinteä ominaisuusjoukko
 • Helppo navigoida ohjauspaneelissa
 • Teemat ovat muokattavissa ja runsaasti
 • Vakaa tietokanta
 • Vapaa suunnitelma

Doodlekitillä aloittamisella ei ole haittaa, koska tarjolla on ilmainen suunnitelma.

Paha

Yhtiö ei vastaa lippuihin huippunopeudella ja suurin osa verkkosivustosta on vanhentunut.

Ohjauspaneelin lisäksi käyttöliittymä on myös hieman hämmentävä. Vaikuttaa siltä, ​​että Doodlekit on vaihtoehto, joka on eräänlaisena pudonnut ajan myötä.

Kenen pitäisi käyttää Doodlekit-ohjelmaa?

En suosittelisi Doodlekitia jollekin verkkosivuston rakentajalle. Doodlekitille rakennetun verkkosivuston näyttävyys on arvokas, mutta muut siellä olevat vaihtoehdot vaikeuttavat valintaa doodlekit.

Jos olet rakentanut verkkosivuston Doodlekitille 2000-luvun alkupuolella ja olet hieman nostalginen, vaihtoehto on aina olemassa.

13. Verhot

rainojen

Juuri sen nimen perusteella, jonka voit kertoa, Webs on ollut jonkin aikaa. Verkko.com oli todennäköisesti otettu, ja he vain päättivät heittää s nimen nimen loppuun.

Hyvä
web-suunnittelutaidot

Olemme päässeet siihen luettelon osaan, josta positiivisia on vaikeampi löytää. Tästä huolimatta verkkosivustolla on ammattilaisia

 • Hinnoittelu on verrattavissa muihin verkkosivustojen rakentajiin
 • Verkkotunnuksen nimi ja sähköpostitilit sisältävät
 • Intuitiivinen suunnittelu
 • 500 teemaa, joista valita

Siellä olevat ominaisuudet ovat suhteellisen helppokäyttöisiä.

Paha

Näyttää siltä, ​​että Webs.com on olemassa vain asiakkaille, jotka ovat kirjautuneet sisään vuosia sitten ja palvelevat heitä, kunnes voitot menevät.

Mitään huomionarvoisia ominaisuuksia ei ole ja koko palvelu tuntuu vain vähimmäisvaatimus verkkosivustojen rakentajalle … eivätkä he ole tehneet vuosien mittaan vakavaa ohjelmistopäivitystä.

Kenen tulisi käyttää verkkoa?

En suosittelisi Webs.com.

14. Yola

Yola

Yola tuo minut takaisin vuoteen 2012, jolloin YOLO oli asia. Elät vain … En tiedä. Jotain A: n kanssa.

Tämän verkkosivuston rakentaja on erikoistunut todella suuriin käytettävyyksiin ja vaikuttavaan nopeuteen.

Hyvä

Päällä-nopeusYola Silver -suunnitelma antaa sinulle jopa 25 verkkosivustoa. Kukaan muu verkkosivustojen rakentaja ei salli sitä.

 • Upeita aikoja
 • Vapaa suunnitelma
 • Halpa suunnitelma 25 verkkosivustolle
 • Intuitiivinen toimittaja

Toimittaja on hyvin organisoitu ja järkevä.

Paha

Valitettavasti Yola ei salli sinun blogoida. Sillä on myös mainoksia maksettujen suunnitelmien ensimmäisellä kerroksella, ja sivuston ominaisuuksia ei ole runsaasti.

Kenen pitäisi käyttää Yolaa?

En suosittelisi Yola.

15. Web.com

web.com-logo

Kun Web.com oli vasta ostettu verkkotunnus, lyön vetoa, että joukkue juhlii. Tällaisen nimen näyttäminen muistuttaa ihmisiä dot com -kuplasta.

Hyvä

verkkotunnuksen rekisteröintiWeb.com-sivustolla on yksi harvoista käyttöaikatakuista, joita olen koskaan nähnyt verkkosivustojen rakentajalle.

 • On käyttöaikatakuu
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Kiinteät perusmallit
Paha

Web.com-sivustossa ei ole paljon kiitosta siitä, että mahtava aikainen verkkotunnuksen nimi saadaan. Kaikki TV: n äidit sanoivat minulle, kun minulla ei ole mitään mukavaa sanoa, että on parempi sanoa mitään.

Kenen tulisi käyttää Web.com-sivustoa?

En suosittelisi Web.com.

Joten mikä on suosituin verkkosivustojen rakentaja? – Harvat asiat huomioon

Siellä se on. Markkinoiden 15 parasta verkkosivustojen rakentajaa.

Jos haluat jotain edullista, tehokasta ja helppokäyttöistä, sinun on vaikea löytää parempia vaihtoehtoja kuin HubSpot, Wix ja Squarespace. Jos olet valokuvaaja, kuvataiteilija tai haluat pitää asiat yksinkertaisina, SquareSpace on mitä etsit.

Jos pidät haasteesta ja kaipaat WordPressin CMS: n rajattomia vaihtoehtoja, mutta et halua oppia HTML: ää tai CSS BoldGridiä On droidi, jota etsit. Tarkista heidät itse ja kerro minulle mielipiteesi.

Miksi sinun pitäisi valita verkkosivustojen rakentaja CMS: n kautta

koodaushierarkiaOlet valmis rakentamaan verkkosivuston, mutta löydät itsesi ajovaloista päättämättä päättämästäsi käyttää räätälöitävää sisällönhallintajärjestelmää (CMS), kuten WordPress, vai verkkosivustojen rakentajaa, kuten HubSpot tai Wix.

Koska olet tällä hetkellä verkkosivustojen rakentajien tarkistussivulla, arvaa, mitä aiomme ehdottaa?

Pidä kiinni – se ei ole niin yksinkertaista …

Viisi vuotta sitten vastaus olisi todennäköisesti ollut WordPress, vaikka se on vaikeampi oppia, mutta nykypäivän verkkosivustojen rakentajat ovat kaukana hienostuneempi ja helpompi käyttää kuin aikaisemmat versiot.

Täällä ei ole oikeaa tai väärää valintaa. Ehdotan aloittelijoille, että ne tarkistavat verkkosivustojen rakentajat. Tämän sanottua – edes aloittelijana oleminen ei tarkoita, ettet voi selvittää WordPressiä. On vain muita vaihtoehtoja, jotka toimivat nyt.

Tässä on kourallinen vakaita syitä harkita niitä.

# 1. Visuaalinen toimittaja

Verkkosivuston rakennusliittymä on WYSIWYG (mitä näet on mitä saat) kokemus. Tämä tarkoittaa, että vetämällä ja pudottamalla elementtejä näytön ympärillä näet verkkosivustosi esityksen.

Ihmisen aivoille tämä visuaalinen estetiikka saa meidät tuntemaan olonsa onnelliseksi ja hallitsemaan ympäristöämme. Sisällönhallintajärjestelmillä saat niin sanotun lomakeeditorin. Se ei näytä miltä tahansa verkkosivustoltasi. Se ei ole luonnollisesti intuitiivinen. Joskus sen käytön aikana ihmiset turhautuvat ja heittävät asioita.

CM visuaalinen

# 2. Niitä on helppo käyttää

Niin suuri kuin WordPress ja muut vastaavat ohjelmistot ovat, siihen on liitetty oppimiskäyrä.

Joskus se on erittäin jyrkkä. Tosiasia, että verkkosivustojen rakentajat eivät vain ole niin vaikeita käyttää. Jos olet käyttänyt moderneja ohjelmistoja, sinun pitäisi pystyä käyttämään verkkosivustojen rakentajaa.

# 3. Sisäänrakennettu isännöinti

Olettaen, että ostat verkkotunnuksesi verkkosivuston rakentajan kautta, sinun ei tarvitse selvittää, kuinka lisätä se verkkopalvelupakettiin ja saada kaiken leikkimään yhdessä. Se vain toimii.

Jos et voinut välittää vähemmän tekniikasta, joka tekee kaiken mahdollista, ja haluat vain nähdä tuloksia, käytä verkkosivustojen rakentajaa. Se tekee sinut onnelliseksi. WordPressin (tai vastaavien CMS: ien, kuten Joomla tai Drupal) kanssa sinun on osoitettava verkkotunnuksen nimipalvelimet isäntäpakettiisi ja ymmärrettävä rigmarole kuten PHP, MySQL ja FTP. Kuka sitä tarvitsee?

Ei enää ruma serkku

Verkkosivustojen rakentajia ajateltiin ennen kaikkea viimeisenä keinona niille, jotka eivät osaa kirjoittaa koodia tai joilla ei ollut kärsivällisyyttä oppia CMS: ää. Ei enää!

Huippuluokan rakentajat, kuten HubSpot, Wix ja Squarespace, seisovat varpaalta kaikella, mitä WordPress luo ja näyttää hyvältä tekemällä sitä.

Yhä useammat ihmiset alkavat ymmärtää, että heillä voi olla ammattimaisen näköinen sivusto murto-osassa ajasta ja kohtuullisin kustannuksin menemällä rakennusreitille.

Ovatko verkkosivustojen rakentajat turvallisia?

Ottaen huomioon vallitsevan Internetin hack-a-th-ilmaston, sinun olisi älykäs eväste ihmetellä, kuinka turvalliset nämä rakentajat ovat, että ehdotamme sinun perustaa verkkosivusto.

Kun tarinoita miljardien dollarien kanadalaisista yrityksistä, joiden sivustot ja tiedot ovat vaarantuneet, ovat päivittäin otsikoissa, mitä mahdollisuuksia DIY-verkkosivustojen rakentajalla on pitää sinut turvassa?

Totuus on, että olet todennäköisesti turvallisempi kuljettaa rakennusreittiä kuin CMS: llä. Tässä on miksi. Otetaan esimerkiksi Wix.

wix yksityinen rekisteröinti

Kun luot verkkosivuston Wixin kanssa, isännöinti ja jatkuva ylläpito sisältyvät kuukausihintaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksellä olevilla valtuuksilla on oma intressi pitää asiakkaat tyytyväisinä. Jos heidän ohjelmistoillaan luodut sivustot yleensä hakkeroituvat koko ajan, heillä ei olisi pitkään liiketoimintaa.

Ottaen huomioon sen, että voit lopettaa huolestumisen melkein (mainitsemme poikkeuksen muutamassa minuutissa) kaikista turvatoimenpiteistä, kun rakennat sivustoa HubSpotin, Wixin tai jonkin muun luettelossamme olevan.

Voit olla varma, että yrityksellä on suuri, hyvin koulutettu henkilökunta, joka ei tee mitään koko päivän ajan, vaan suorittaa laatutestiä ja etsii haavoittuvuuksia, jotka korjataan pronto-osalla, kun ne löytyvät.

Omistuslaki

Yksi johtavien CMS-alustojen haitoista on, että niiden lähdekoodi on avoin kaikille – hyvät kaverit ja pahat. Syynä on pitää suurempi (ja oletettavasti lahjakkaampi) joukko ihmisiä, jotka työskentelevät tuotteen parantamiseksi.

Siinä ei ole mitään luonnostaan ​​vikaa. Avoimen lähdekoodin filosofia on hieno asia – mutta se tarkoittaa kuitenkin, että työkalut kurjuuden luomiseen hakkeroinnin avulla ovat kenen tahansa käytettävissä.

wodpressin syyt hakkerointiin

HubSpot ja muut sivustonrakennussovellukset pitävät koodinsa yksityisenä, mikä tarkoittaa, että mahdollisten tietoverkkorikollisten on työskenneltävä kovemmin päästäkseen asiakkaan verkkosivustoille. Lisäksi, kun haavoittuvuuksia löydetään ja korjataan, verkkosivustosi koodi päivitetään automaattisesti, muistatko tehdä sen vai ei.

CMS-alustoilla – kuten Drupal ja Joomla – on maine viallisina, mutta ainakin osa syyllisyydestä kohdistuu sivustojen omistajiin, jotka eivät asenna päivityksiä heti, kun ne ovat saatavilla.

Ennen kuin poistumme tästä osiosta, mainitaan vain yksi kätesi tietoturva sivuston suhteen. Se olisi salasana kirjautuaksesi sivustoosi. Aivan kuten minkä tahansa CMS: n kanssa, siihen voidaan hakkeroida myös automaattinen ohjelmisto, joka yrittää eri salasanoja nopeuden ollessa nopeudella.

Lopullinen rivi: sinun tulee luoda vahva salasana ja vaihtaa se usein. Käytä vähintään kahdeksan merkkiä, jotka sisältävät isot ja pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit.

Kuten edellä mainittiin, HubSpot-tiimi huolehtii verkkosivustosi muun online-tietoturvasta, mutta salasanan velvollisuus on sinun..

Parhaat verkkosivustojen rakentajat vs. web-kehittäjän palkkaaminen

verkkokaupan vektoriOnko verkkosivustojen rakentaja liikekumppanisi? Se on yksi tapa tarkastella sitä. Niille, jotka ovat yrittäjähenkeä pitkään, mutta käteisellä on vähän, verkkosivusto ja hyvä idea voivat olla kaikki mitä tarvitset pienyrityksen menestyksen löytämiseksi. Puhumme verkkokaupasta.

Jos et ole huomannut, verkkokaupan avaaminen voi olla hiukan halvempaa kuin sen todellisen maailman vastine. Siihen mennessä, kun lopetat talon vuokraamisesta tai ostosta, uusinnasta, lisensseistä, vakuutuksista, työntekijöiden palkkaamisesta ja hyllyjen varastosta aiheutuvien vahinkojen laskemisen, tapahtuu vakava muutospala.

Sitä vastoin suosikki verkkosivustojemme rakentaja, HubSpot, tarjoaa sarjan verkkokaupan työkaluja, mukaan lukien integroinnin Spotifyn kanssa. Se on melko halpa lippu yritysmaailmaan, jos kysyt meiltä.

Lisäosat ja päivitykset

Sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa valitsemasi DIY-verkkosivuston rakentajan kanssa, ennen kuin huomaat tarjouksia lisätä palveluita, kuten lomakkeen rakentaminen, henkilökohtainen sähköposti ja sivuston parantaminen. Lisämaksusta tietysti.

Pitäisikö sinun vetää liipaisinta? Vastaamme siihen vankalla “ehkä”. Se riippuu verkkosivustosi tarkoituksesta.

verkkosivustojen lisäykset

Aiotko ylläpitää vain harrastuksen sivustoa vai tuleeko tämä lopulta kokopäiväiseksi tuloksi? Ilmeisesti sillä on merkitystä.

Vakavasti otettavaksi tarvitset ammattimaisen sähköpostiosoitteen, mieluiten yhden verkkotunnukseesi sidotun. Vaikka @gmail on kunnossa, sinun on todella harkittava päivitystä, vaikka se maksaa ylimääräiset viisi dollaria kuukaudessa.

Tarvitsetko todella muotoilun rakentamisessa? Sen avulla voit kerätä tietoja järjestäytyneemmällä tavalla kuin vain lähettää sähköpostiosoitteesi ihmisille, jotta he voivat vastata.

Huomaatko täällä kuvion? Yritämme sanoa, että saatat tarvita lisäosia, etkä ehkä. Voitte olla varmoja, että suosittelemmemme rakentajia, jotka eivät tarjoa näitä päivityksiä huijauslisäyksenä loppupäähän, vaikka kukin niistä on ehdottomasti voittokeskus niiden koko liiketoimintamallissa.

Ohje

Onko Wix parempi kuin WordPress?

Lyhyt vastaus on ei. Pidempi vastaus on, että se voi olla. Jos haluat räätälöidä verkkosivustosi ilman vahvaa oppimiskäyrää, Wix on sinulle parempi kuin WordPress.

WordPress on syvä sukellus verkkosivustojen rakentamiseen, kun taas Wix on tavallaan kuin kahlaa matalaan päähän ja flirttailee ideasta uida syvään päähän.

Onko Wix-verkkosivusto todella ilmainen?

Wixillä on ilmainen versio, mutta verkkotunnuksesi nimen muoto on seuraava: käyttäjätunnus.wixsite.com/siteadress. Jotta voit käyttää mukautettua verkkotunnusta ja avata paljon ominaisuuksia, sinun on valittava maksettu suunnitelma.

Kuinka saan ilmaisen verkkotunnuksen Wixistä?

Maksuton verkkotunnus on saatavilla, kun olet valinnut maksetun suunnitelman. Joudut vielä maksamaan Wix-suunnitelmasta, mutta he heittävät verkkotunnuksen ilmaiseksi – vuodeksi.

Kuinka paljon Wix-verkkotunnus on vapaan vuoden jälkeen?

Verkkotunnus maksaa sinulle 14,95 dollaria vuodelta, kun vapaa vuosi on päättynyt. Hinta on suhteellisen kilpailukykyinen muiden isäntäalustojen kanssa.

Kuinka turvallinen Squarespace ja Wix ovat?

Molemmat isännöintipalvelut sisältävät ilmaisia ​​SSL-varmenteita, kun ne ovat yhteydessä heidän verkkosivustoihin. Kaikille kävijöillesi voidaan varmistaa, että jokaisella sivulla on turvallinen yhteys verkkosivustollesi.

Onko Squarespace Square?

Ne kuulostavat samanlaisilta, mutta nämä kaksi yritystä eivät ole etuyhteydessä.

Voinko käyttää omaa verkkotunnustani Squarespace ja Wix -sovelluksissa?

Kyllä, jos ostit verkkotunnuksen kolmannelta osapuolelta, voit yhdistää sivustosi verkkotunnuksen kartoittamalla. Molemmilla palveluilla on hyödyllisiä tietopohjaartikkeleita tämän toteuttamisesta, ja heidän asiakastuensa auttaa sinua hämmentyessäsi.

Mikä on paras verkkosivujen rakentaja aloittelijoille?

Ruututila on loistava valinta, jos sinusta tuntuu, että olet aloittelija ja olet hieman huolestunut verkkosivuston rakentamisesta. Wix on myös loistava valinta, ja sitä tulisi käyttää, jos tunnet itsesi hieman luottavaisemmaksi kykyihisi oppia ohjelmisto.

Käytä Squarespacea, jos etsit yksinkertaisinta tapaa luoda verkkosivusto.

Mikä on helpoin verkkosivustojen rakentaja?

Ruututila on ehdottomasti helpoin verkkosivustojen rakentaja, joka voi rakentaa kauniin verkkosivuston. On olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat sekoitus helppoutta ja muokattavuutta, mutta Squarespace voittaa niin paljon kuin helppokäyttöisyys.

Onko Squarespace parempi kuin WordPress?

Lyhyt vastaus on ei. Pitkä vastaus on, että se voi olla. Katso yllä olevat kysymykset.

Ruututilaa on paljon helpompaa käyttää kuin WordPress, ja sillä on noin yksi kahdeskymmenesosa oppimiskäyrästä. Aloittelijana WordPress voi olla pelottava.

Onko Ruututila parempi kuin Wix?

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat etuja. Ruututila on ihmisille, jotka haluavat rakentaa kauniin verkkosivuston fantastisen mallin sisälle, kun taas Wix on ihmisille, jotka etsivät enemmän muokattavuutta.

Kuinka kauan Wix-verkkosivustojen käynnistäminen kestää?

Oman verkkotunnuksesi verkkosivustosi ilmestyminen voi kestää jopa 48 tuntia.

Kuinka paljon maksaa Wix-verkkosivuston julkaiseminen?

Wix-verkkosivusto voidaan julkaista ilmaiseksi tällä nimitysmuodolla: username.wixsite.com/siteadress. Jotta voit käyttää mukautettua verkkotunnusta ja avata paljon ominaisuuksia, sinun on valittava maksettu suunnitelma. Keskimäärin maksetut järjestelyt ovat 14 dollaria kuukaudessa, mutta voivat olla niin vähän kuin 5 dollaria kuukaudessa ja jopa 25 dollaria kuukaudessa.

Voitko muokata Wix-sivustoasi julkaisemisen jälkeen?

Kyllä, voit muokata Wix-verkkosivustoasi julkaisemisen jälkeen, ja muutokset tulevat voimaan, kun olet valmis.

Kuinka WordPress eroaa Wixistä?

Suurin ero Wixin ja WordPressin välillä on se, että Wix on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka käsittelee kaikki verkkosivustosi taustapuolen näkökohdat, ja WordPress on itsenäinen ohjelmisto, jonka asennat valitsemallesi hosting-alustalle. Wixiä on paljon helpompaa käyttää, kun WordPressillä on oppimiskäyrä.

Mikä verkkosivustojen rakentaja on paras bloggaamiseen?

Paras verkkosivujen rakentaja WordPressin ulkopuolella tapahtuvalle blogoinnille olisi Wix, koska se on helppo käyttää SEO-vaihtoehtoja ja blogitoiminnot.

Millä verkkosivustojen rakentajalla on paras SEO?

WordPressillä on parhaat SEO-ominaisuudet, mutta siltä osin kuin verkkosivustojen rakentajat katsovat Wixiin tai Squarespaceen. Molemmilla on samanlainen SEO-toiminto vuonna 2020.

Verkkosivua luotaessa sinun tulee myös pitää mielessä Kanadan verkkosivustojen saavutettavuusohjeet. Näin teet sivuistasi luettavissa kaikille ja lisäät verkkosivustojen liikennettä.

Kuinka paljon maksaa jonkun palkkaaminen verkkosivuston rakentamiseen?

Se riippuu siitä, mitä yrität tehdä, mutta se voi maksaa missä tahansa alkaen 1500 dollaria vähimmäisverkkosivustolla aloittelijasta tuhansille muille päivitetyillä toiminnoilla.

Jos pidit tämän artikkelin arvokkaana, saatat ehkä pitää myös raportistamme kanadalaisten parhaista web-hosting-palveluista. Kun olet mukava rakentaa verkkosivustoja HubSpot-palvelun avulla, voit ”siirtyä” mukautetumpaan verkkosuunnittelutyöhön valitsemalla oman verkkoisäntäsi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author