10 најбољих услуга веб хостинга (30+ прегледа брзине и укида хоста)

најбољи веб хостинг

Последње ажурирање: Фебруар, 2020.

Проналажење добре услуге хостинга може потрајати пуно времена и новца.

До данас смо се пријавили, тестирали и упоредили преко 30 различитих веб хостинг компанија. То такође значи да имамо податке о перформансама.

Време и време учитавања су два најважнија фактора при избору веб домаћина (поред њихових трошкова).

Ево нашег детаљног поступка прегледа:

 1. Ми се пријављујемо помоћу плана веб хостинга који нуди хостинг услуга
 2. Поставили смо празну веб страницу ВордПресс
 3. Пратимо њихове перформансе, као што су продужење рада и време учитавања
 4. Проверавамо њихове карактеристике, ограничења, цене и корисничку подршку
 5. Објављујемо рецензију (ажурира се једном годишње)

Све наше рецензије хостинга заснивају се на просечној брзини сваког учитеља (време учитавања), продуженом времену и трошковима. Ако желите детаљније податке, погледајте нашу страницу података или ову прорачунску таблицу.

10 најбољих хостинг услуга за нове веб странице

Испод је листа 10 најбољих пружатеља услуга веб хостинга за које смо сматрали да су поуздани и са великом брзином. Сви су се показали добро у последња 24 месеца.

1. Блуехост – Најбољи свеукупно

преглед блуехост-аПланови почињу од 2,75 долара месечно

Блуехост Прос
+ Најбоље продужење рада (99,99%)
+ Топ 5 брзина (405 мс)
+ Инсталација једним кликом за ВордПресс
+ Једноставан за употребу, прилагођен почетницима
+ Бесплатни градитељ домена и веб локација
+ Подршка 24 сата дневно (цхат и телефон)
Блуехост Цонс
– Попусти само за дуже планове

Блуехост веб хостинг постоји од 2007. године и они сада имају више од 3.000.000 веб локација. Они су најпопуларнија, јефтина опција за хостинг за нове веб странице.

Они су наша најбоље оцењена веб компанија за хостинг, јер је њихово последње 24-месечно продужење и брзина веома јака – 99,99% и 405 мс, редом.

Њихова трогодишња уводна цена је 2,75 УСД / месечно (обнавља 7,95 УСД) и долази са функцијама попут бесплатног имена домена, израде веб локација и инсталирања једним кликом за ВордПресс, Јоомла и Друпал путем цПанела. Па за почетак (неко ко нема веб локацију) ово је вероватно најбоља опција. У основни план укључени су несмерени опсег и 50 ГБ меморије.

Изврсно је за ВордПресс веб локације јер их ВордПресс.орг званично препоручује

Блуехост такође бесплатне налоге за е-пошту, 24/7 ливе корисничку подршку и ССЛ (сигурносни слој) на свим плановима. Веома једноставан за коришћење и вероватно најбољи добављач веб хостинга на нивоу нивоа, који је истовремено и поуздан и сигуран. Поред традиционалног дељеног хостинга, компанија нуди и наменске, ВПС и управљане ВордПресс планове за хостинг веб локација са већим прометом.

Сви њихови планови хостинга долазе са 30-дневном гаранцијом поврата новца и одмах се активирају, тако да их можете почети користити одмах.

Извођење Блуехост-а (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-блуероцк-блуехост.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан преглед Блуехоста

2. облак ХостГатор – Најбољи јефтини облак

преглед облака хостгаторПланови почињу од 2,74 долара месечно

ХостГатор Цлоуд Прос
+ Топ 5 продужених сати (99,99%)
+ Топ 5 брзина (399 мс)
+ Бесплатан пренос веб страница
+ Нема ограничења пропусности и меморије
+ Више локација локација података
+ Неограничени рачуни е-поште
ХостГатор Цлоуд Цонс
Већа цена обнове

ХостГатор, основан 2002, популарни је дељени и цлоуд хостинг провајдер који тренутно пружа преко 2.000.000 веб локација.

Према нашим последњим 24-месечним подацима, ХостГатор Цлоуд има јак продужетак (99,99%) и изнадпросечне брзине (399 мс) што га чини јаким противником Блуехоста.

ХостГатор нуди флексибилне функције, као што су неограничени налог е-поште, несмерена пропусност, неизмерен простор на диску и уграђени кеш меморија на свим плановима. Поред тога, сви њихови планови за хостинг нуде гаранцију 99,9% продуженог времена, бесплатни ССЛ сертификат, једноставне инсталације ВордПресса и бесплатни домен у трајању од годину дана (када се пријавите на 12, 24 или 36 месеци).

Ако желите да направите прилагођену веб локацију, то можете учинити са Гатор Буилдер веб локација. То је ХостГатор-ов програм за прављење и пребацивање веб страница дизајниран да буде једноставан, градитељ сајтова прилагођен е-трговини..

Најјефтинији план ХостГатор-а почиње од 2,74 УСД месечно (када одаберете план плаћања у трајању од 12 месеци) и обнавља 10,95 УСД месечно. Осим заједничког хостинга у облаку, ХостГатор нуди ВордПресс, ВПС и наменске хостинг планове који служе свим организацијама величине од малих предузећа до веб локација предузећа.

Сви планови долазе са издашном гаранцијом враћања новца у трајању од 45 дана.

Перформансе ХостГатор Цлоуд-а (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-овп.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан преглед ХостГатор Цлоуд-а

3. Хостингер – Најјефтинија цена

Почетна страница хостингер-аПланови почињу од 0,99 УСД месечно

Хостингер Прос
+ Време 2 најновијег учитавања (350 мс)
+ Јефтине цене (0,99 УСД / месец)
+ Датацентри у САД-у, Европи & Азија
+ Бесплатан ССЛ сертификат
+ 24/7 цхат подршка
Хостингер Цонс
Нема бесплатног домена
Ограничена ширина опсега на јефтином плану

Наши последњи подаци од 24 месеца показују да Хостингер има просечно време за рад 99.95%, али врло брзо просечно време учитавања 350 мс што га чини најбољим јефтиним веб хостингом који можете пронаћи.

Хостингер (који такође поседује Хостинг24) нуди изузетно повољне планове хостинга без превише угрожавања квалитета и перформанси услуге. Иако је јефтино по цени, функције које долазе са Хостингеровим плановима ће се свидети многим почетницима власника веб локација.

Компанија нуди разне хостинг планове са различитим карактеристикама, а сви планови долазе са једноставним програмом за израду веб локација, бесплатним ССЛ сертификатом, 99,9% гаранцијом и 24/7/365 подршка.

Најјефтинији план Хостингера креће се од само 0,99 УСД месечно (када одаберете план плаћања у року од 48 месеци), обнављања почињу од 2,15 долара месечно. Пропусни опсег и базе података су неограничени уколико не одаберете план „Сингле Веб Хостинг“. Са овим последњим бицете ограничени на 10 ГБ простора на диску, 100 ГБ пропусног опсега, једне МиСКЛ базе података и једног налога е-поште. Најважније је да најјефтинији план не укључује бесплатан домен и има ограничену моћ обраде и меморију.

Остале услуге које пружа Хостингер укључују Цлоуд, Емаил, ВордПресс, ВПС, Виндовс ВПС хостинг.

Сви планови долазе са стандардном гаранцијом поврата новца од 30 дана.

Перформансе хостингера (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-хостингер.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан Хостингер преглед

4. ГреенГеекс – Најбољи „зелени“ хостинг

Хомепаге ГреенГеексПланови почињу од 2,95 долара месечно

ГреенГеекс Прос
+ Добро време утовара (445 мс)
+ Стабилно продужење рада (99,98%)
+ САД, Канада & Холандски сервери
+ Бесплатан пренос сајта
+ Неограничена пропусност и складиштење
ГреенГеекс Цонс
Упитна политика поврата новца
Високи трошкови обнове

ГреенГеекс постоји око 12+ година и домаћин је преко 500.000 веб локација.

Са 99,98% брзине и брзине оптерећења од 445 мс, ГреенГеекс нуди брз и поуздан хостинг по приступачној цени од 2,95 долара месечно. Овоме додајте своје богате бонусе, висококвалитетну 24/7 корисничку подршку и еколошку праксу и лако је видети како ГреенГеекс брзо извлаче име за себе на дивље пренасићеном тржишту.

Сви планови долазе са бесплатним доменом у трајању од 1 године, цПанел приступом, бесплатним Вилдцард ССЛ-ом, ПоверЦацхер-ом, неограниченим ССД-ом и неограниченим преносом података. Купци такође добијају неограничен број имена домена, неограничене налоге е-поште и ноћне резервне копије.

Ако ваша веб страница расте, увек можете надоградити на њихов флексибилнији ВПС хостинг. Такође, ГреенГеекс ће бесплатно преселити вашу веб локацију са вашег постојећег веб локације. Нажалост, стопа обнављања од 9,95 УСД / месец може одвратити неке вебмастере од избора ГреенГеекса у односу на друге хостинг провајдере.

Сви планови долазе са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

Перформансе ГреенГеекса (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-греенгеекс.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан преглед ГреенГеекса

5. ДреамХост – Плаћајте месечно, без већих обнова

ДреамХост почетна страницаПланови почињу од 2,59 долара месечно

ДреамХост Прос
+ Добро време утовара (648 мс)
+ Гаранција непрекидног рада
+ На располагању су месечни планови
+ 97-дневна гаранција поврата новца
+ Неограничена пропусност и складиштење
Дреамхост Цонс
Просечно продужење рада (99,94%)
Нема цПанела

Основан 1996. године, ДреамХост је један од најстаријих провајдера веб хостинга. Компанија је домаћин преко 1,5 милиона веб локација, блогова и апликација у више од 100 земаља.

Према нашим последњим 24-месечним подацима, ДреамХост има просечан продужетак (99,94%) и одговарајућа брзина (648 мс) што га чини поузданим хостинг решењем.

Оно због чега се ДреамХост разликује од многих других услуга веб хостинга је та што нуде могућност плаћања сваког месеца уместо годишње.

То значи да се можете пријавити за 4,95 УСД и одмах почети да користите свој хостинг рачун. Алтернативно, можете се пријавити за трогодишњи план који почиње од 2,59 долара месечно и обнавља се од 4,95 долара месечно. Основни план укључује бесплатан домен, 1 веб локацију, неограничену пропусност и ССД складиште од 50 ГБ. Купци такође могу да користе ДреамХост’с буилд-анд-дроп буилдер и могу да додају е-пошту за месечну накнаду од 1,67 УСД / месечно.

Компанија нуди снажне сигурносне карактеристике (ЛетсЕнцрипт ССЛ), различите алате за управљање доменом и неограничен пренос података месечно. ВордПресс је унапред инсталиран, а компанија такође има сопствену веб локацију која је једноставна за употребу и прилагођен почетницима. Немају цПанел који је добро познат у индустрији веб програмера, али ДреамХост нуди властити административни панел који прилично слично ради као цПанел или Плеск.

Сви планови укључују 24/7 подршку у ливе цхату у САД-у. Компанија има издашну политику поврата у 97 дана.

Перформансе ДреамХост-а (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-дреамхост.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан ДреамХост преглед

6. СитеГроунд – најбоља корисничка подршка

преглед локације теренаПланови почињу од 3,95 долара месечно

СитеГроунд Прос
+ Довољно времена учитавања (673 мс)
+ Стабилно продужење рада (99,99%)
+ Подршка купцима
+ 24/7 “Гуру” подршка за ћаскање
+ 20+ налога е-поште
СитеГроунд Цонс
Накнада за подешавање на месечним плановима
Ограничени јефтини план

СитеГроунд је веб хостинг провајдер основан 2004. године у Софији у Бугарској. Они имају преко 2 милиона домена и једна је од три компаније за веб хостинг које званично препоручује ВордПресс.орг.

Према нашим последњим 24-месечним подацима, СитеГроунд има фантастично продужење (99,99%) и одговарајућа брзина (673 мс) што га чини врло јаким топ 10 веб хостом.

СитеГроунд је познат по узорном сервису за кориснике и његова корисничка база брзо расте. Сви планови хостинг хостинга укључују градитеља веб локација, налог е-поште, ССЛ, Цлоудфларе ЦДН, дневне копије и ССХ приступ, бесплатно.

Најјефтинији СтартУп план дизајниран за почетнике почиње од 3,95 УСД / месечно (када плаћате за 12-месечни план), обнављања почињу од 11,95 УСД / месечно. Можете угостити 1 веб локацију која је погодна за ~ 10.000 месечних посета. План долази са 10 ГБ веб простора, несмереним прометом и подршком 24/7.

СитеГроунд има широку линију услуга укључујући управљање ВордПресс хостингом, ВооЦоммерце хостингом, цлоуд хостингом, хостингом предузећа и наменским серверима. Уместо да имају интерне сервере, они изнајмљују сервере из Гоогле облака.

Сви планови долазе са стандардном 30-дневном гаранцијом поврата новца.

Перформансе СитеГроунд-а (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-ситегроунд.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан преглед СитеГроунд

7. А2 хостинг – Најбржи заједнички хостинг

А2 хостинг прегледПланови почињу од 2,96 долара месечно

Професионални хостинг хостинг А2
+ Најбрже време учитавања (317 мс)
+ ВордПресс оптимизовани сервери
+ Неограничена пропусност и складиштење
+ 24/7 “Гуру” подршка за ћаскање
+ 20+ налога е-поште
А2 Хостинг Цонс
Просјечно продужење рада (99,93%)
Већа цена обнове

Амерички А2 хостинг (основан 2002, са 500 000+ веб локација) је најбржи дељени веб хостинг који смо тестирали до сада. Успели су да постигну импресивно 317 мс просечно време оптерећења у периоду од 24 месеца.

А2 хостинг је брз јер су њихови сервери оптимизовани за ВордПресс веб локације и користе ЛитеСпеед кеш меморију. Будући да смо прегледали више од 30 и више компанија које деле веб хостинг, ниједна од њих није брза као А2.

Иако је најбржи, А2 није тако поуздан. Њихово просечно време рада лебди око ~99,93%. Није много, али то је више од ~ 6 сати станке сваке године.

Компанија А2 хостинг позната је по томе што неометано сарађује са свим главним системима за управљање садржајем, укључујући ВордПресс, Јоомла, Друпал, ОпенЦарт и Магенто, што га чини сјајним за веб програмере. Компанија нуди разне хостинг планове и сви укључују бесплатни ЛетсЕнцрипт ССЛ сертификат, неограничено ССД складиштење и бесплатну миграцију сајтова.

Најјефтинији план „Лите“ почиње 2,96 УСД / месечно (обнавља 7,99 УСД / месечно) долази са 1 веб страницом, 25 налога е-поште, доменом 1 годину, бесплатним Цлоудфларе ЦДН-ом и неограниченим пропусним опсегом / дисковним простором.

А2 хостинг има поуздан тим за корисничку подршку који се зове „Гуру Црев Суппорт“. Купци се могу повезати с њима 24/7/365 путем ливе цхат-а, телефона, е-поште и карата. Поред редовног, дељеног хостинга, они нуде и наменски ВПС и реселлер хостинг за вебмастере.

Сви планови долазе са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

Перформансе А2хостинга (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-а2.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан преглед А2 хостинга

8. ВестХост

вестхост ревиевПланови почињу од 1,99 УСД месечно (само ФТП)

ВестХост Прос
+ Добро продужење рада (99,98%)
+ Јефтине цене
+ Бесплатно Цлоудфларе ЦДН
+ Резервне копије укључене
ВестХост Цонс
Испод просечног времена учитавања (881 мс)
ССЛ / бесплатни домен није укључен
Нема цПанела или аутоматске инсталације

ВестХост је хостинг компанија која је у власништву компаније тхгингенуити Лтд. (британска компанија) која такође поседује МидПхасе.

Наши недавни подаци показују да је ВестХост имао просечно време рада 99,98% и време учитавања 881 мс. Видели смо да њихова брзина није међу првих 15. Међутим, због јефтиних цена (стартује 1,99 долара месечно за трогодишњи план и обнавља 4,99 долара месечно) и бесплатног ЦДН-а са сигурносним копијама сајтова, чини их добрим хостингом провајдер у топ 10.

Њихово продужење рада је изнадпросечно, што ВестХост чини добром опцијом за веб сајтове за мале пословне компаније имајући у виду да је то једно од најјефтинијих веб хостинг решења на тржишту – 1,99 долара месечно за трогодишњи план.

Нажалост, ССЛ и бесплатни домени нису укључени. Ако их желите бесплатно, мораћете да одаберете њихов виши ниво „Преферред“. Најјефтинији план вам омогућава само ФТП приступ, тако да не можете користити брзе инсталације за ЦМС попут ВордПресса што га чини тешким избором за почетнике.

За разлику од других, популарнијих хостинг услуга, ВестХост нуди само стандардног дељеног пружатеља услуга хостинга. Дакле, ако ваша веб локација расте, вероватно ћете требати да пренесете веб локације даље од ВестХост-а.

Перформансе ВестХост-а (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-вх.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан ВестХост преглед

9. ГоДадди хостинг

ГоДадди прегледПланови почињу од 4,33 УСД месечно

ГоДадди Прос
+ Добро време утовара (554 мс)
+ Добро продужење рада (99,97%)
+ 100 ГБ складиште веб локација
+ Приступ програмеру цПанела и веб локација
+ Гаранција на време за 99,90%
ГоДадди Цонс
ССЛ & е-пошта додатно кошта
Нема трансфера са сајта

ГоДадди је једно од водећих хостинг рјешења које напаја преко 44 милиона веб страница. Компанија има 14 објеката широм света и призната је као једна од највећих регистрара домена. Они такође нуде услуге веб хостинга који су погодни и за мале и за веома велике веб странице. Слично као и СитеГроунд, они такође немају свој сервер сервер, уместо тога су у партнерству са Амазоном и изнајмљују сервере од АВС.

Последње две године праћења дељеног гостовања ГоДадди показале су нам да је продужетак 99,97% и брзина странице около 554 мс што нам показује да је ГоДадди поуздан провајдер. ГоДадди је одлично решење за израду прилагођених веб локација, јер долази са једноставним алатом за прављење и пребацивање веб локација (ГоЦентрал) намењеним почетницима. Такође садржи алате прилагођене програмерима попут МиСКЛ, цПанел, ЦлоудЛинук, Питхон и више верзија ПХП-а.

Њихов најјефтинији план за веб хостинг почиње од 4,33 УСД / месечно (обнавља 8,99 УСД / месечно) долази са 100 ГБ простора за складиштење веб локација (пуно) и несмереним пропусним опсегом. Такође су укључени сигурносни надзор и ДДоС заштита.

Међутим, ГоДадди има много “упселлинга” због којих ћете вероватно платити нешто више. На пример, резервне копије места, ССЛ сертификати и налози е-поште нису укључени у њихов најјефтинији план. ГоДадди такође нуди 24/7 подршку.

Сви годишњи и вишегодишњи планови ГоДадди-а долазе са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

ГоДадди перформансе (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-гд.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан преглед ГоДадди-а

10. Сите5

сите5 рецензијаПланови почињу од 7,65 УСД месечно

Сите5 Прос
+ Добро продужење рада (99,99%)
+ Изнад просечне брзине (629 мс)
+ Слободне миграције
+ Неизмерна ширина опсега / складиштења
Сите5
Скупе цене
Ограничени јефтини план (максимално 10 000 посета)
Домен није бесплатан

Сите5 је компанија која се бави веб хостингом основана 1998. године, али ју је касније купила Ендуранце Интернатионал Гроуп (ЕИГ) – главни Интернет провајдер који такође поседује брендове са бољим перформансама, попут Блуехост и ХостГатор.

Према нашим последњим 24-месечним подацима, Сите5 има солидан продужетак (99,99%) и просечно време учитавања странице 629 мс.

Корисници могу лако инсталирати популарне апликације попут Друпал, Јоомла, ЗенЦарт или ПрестаСхоп путем цПанел / ВХМ.

Најјефтинији дељени хостинг рачун Сите5 почиње од 7,65 УСД / месечно (ако плаћате двогодишњи план унапред). Нажалост, њихов основни план не укључује бесплатни ССЛ нити бесплатни домен, већ долази са несмереним дисковним простором и пропусним опсегом, подршком 24/7 и опоравком сигурносне копије.

Будући да Сите5 не нуди много функција од којих почетници могу имати користи, вероватно је бољи избор за веб програмера или дизајнера који их жели користити као хостинг продавца за наплату клијената.

Сви њихови планови долазе са стандардном 30-дневном гаранцијом поврата новца.

Перформансе Сите5 (2017-2020)Ливе тест сајт: хостингфацтс-с5.цом | Просј. продужење и брзина: 24 месеца+


детаљан преглед Сите5

30+ Хостинг Ревиевс & Статистика

Сваке године ћемо полако додавати све више хостинг провајдера на листу чим будемо имали довољно података о њиховим перформансама (продужење рада и време учитавања). Ево везе до табеле – графикон упоређивања веб хостинга (2020).

Ствари које треба узети у обзир при избору веб хостинга

1. Преноси места и миграције нису увек бесплатни

Шта ако одаберете веб домаћина само да откријете да вам се не свиђа? Пренос веб локације, познат и као миграција места, омогућава вам премештање веб локације на други домаћин.

Прелазак на другу веб локацију састоји се од преноса датотека и база података веб локације, конфигурисања веб локације са новим хостом и усмеравања ДНС-а вашег домена на новог хоста. Једном када одаберете новог домаћина веб мјеста, обично вам могу помоћи у том процесу. Трошак ће зависити од домаћина на који мењате, али може бити од 150 до 400 УСД.

Но, неки веб домаћини на нашој листи, попут ХостГатор и ГреенГеекс, нуде бесплатне веб пријеносе.

ГреенГеекс веб трансфер

За плаћене трансфере понекад можете пренијети више веб локација. На пример, потребно је пребацити 5 веб локација и 20 налога е-поште на Блуехост. Пренос странице обично траје неколико дана.

За домаћина попут ХостПапа, требаће 5 до 7 дана да се заврши пренос сајта. Препоручују измену ДНС уноса пре покретања преноса тако да траје мање времена. Такође могу да ажурирају ваше ДНС уносе, али ова услуга ће додати 24 до 72 сата пре него што ваша веб локација постане активна. Са А2 хостингом трајат ће 2 до 4 дана.

2. Стопе обнављања су обично више

Већина пружатеља веб хостинг услуга удвостручи или утростручи своју цену након што је вријеме за обнову посла. Накнаде за обнављање могу скочити на 7-10 УСД / месечно за основни план који у почетку кошта 2,99 УСД / месечно. Карактеристике и перформансе које добијате од плана остају исте, али мораћете да платите више.

 • На пример, план економије компаније ГоДадди скочиће на 8,99 УСД месечно након што је време за обнову.
 • А2 хостинг захтева да купци поднесу писмени захтев за отказ 15 дана пре почетка обнове. Међутим, ако заборавите да затражите отказ, обнављање ће аутоматски почети и цена ће се удвостручити.
 • Међутим, неки добављачи веб хостинга на нашој листи не прате овај стандардни трик. Ако се пријавите за трогодишњи план са ДреамХост-ом, ваш план ће се обновити по истој цени.

Надаље, иако већина пружатеља услуга веб хостинга нуди „бесплатан домен“ – то значи да домен добијате бесплатно прве године. Након тога се обнавља годишње негде између 10 и 20 долара годишње.

3. Ограничења пропусне ширине, складиштења и е-поште

Када је у питању опсег и складиштење постоје и ограничења.

 • Најјефтинији план ГоДадди-а пружа корисницима неограничену пропусност и 100 ГБ простора за складиштење што је довољно за једну веб локацију.
 • Хостингер нуди пропусни опсег од 100 ГБ и 10 ГБ простора за складиштење, док иПаге нуди скалабилни пропусни опсег и неограничене МиСКЛ базе података.
 • Купци заинтересовани за несмерену пропусност и складиштење треба да провере Блуехост, ХостГатор, СитеГроунд и ГреенГеекс.

Власници веб локација заинтересовани за хостинг пружатеље који нуде бесплатни ССЛ размислите о употреби Блуехост, ДреамХост, ХостГатор, СитеГроунд или иПаге. Сви они укључују бесплатан ССЛ сертификат у све своје хостинг планове, што није увек случај код главних хостинг провајдера. На пример, ГоДадди наплаћује веома високе накнаде за ССЛ сертификате.

хостинг додатака

Када је у питању налози за е-пошту, решења за веб хостинг разликују се у својим понудама.

 • На пример, сви СитеГроунд, ХостГатор, А2 хостинг и Хостингер рачуни за хостинг садрже бесплатан налог е-поште.
 • ГоДадди укључује бесплатни пословни е-маил за прву годину са својим основним планом. Мицрософт Оффице 365 поштанско сандуче долази са 5 ГБ наменске меморије и дељеним календаром на мрежи.
 • иПаге и ГреенГеекс омогућавају корисницима да стварају неограничене налоге за е-пошту. Брендирани су за кориснички дом и укључују просљеђивање е-поште и аутоматске одговоре.

4. Једном када се ваша веб локација повећа, размислите о промјени плана хостинга

Провајдери веб хостинга нуде различите врсте хостинга. Ако тек започињете или имате веб локацију са ниским прометом, требало би да се пријавите за дељено веб хостинг. Више је него довољно за одржавање и покретање веб локација. Међутим, једном када се веб локација повећава, лако је прећи са једног на други хостинг или надоградити на скупљи веб хостинг.

Заједнички веб хостинг – Најбоље за нове веб странице и блогове. Све веб локације се чувају на једном физичком хостинг серверу где деле ресурсе сервера попут складиштења, пропусности, РАМ-а и рачунарске снаге. Ако ваша веб локација не остварује много промета, ово је најбоље место за почетак. Скочите на наш топ 10 списак.

ВПС хостинг – ВПС означава виртуелни приватни сервер. Иако је ВПС сличан дељеном хостингу (брз и брзина рада) и на истом серверу чува више веб локација, пружа више могућности прилагођавања и имаћете већу контролу. Помоћу ВПС-а можете скалирати своје ресурсе на основу својих потреба.

Цлоуд хостинг – Врста услуге хостинга која омогућава многим рачунарима да раде заједно, покрећу апликације и користе комбиноване рачунарске ресурсе. Веб локације које послују у облаку могу да користе ресурсе више сервера, што значи да нису ограничене на једну локацију сервера.

Управљани ВордПресс – Најбоље за веб сајтове ВордПресс са великим прометом. ВордПресс управљани хостинг покрива исте потребе за хостингом као и генералне веб хостинг услуге, међутим, његов главни фокус је оптимизирати перформансе ВордПресс веб локације.

Наменски хостинг – Најбоље за велике, пословне веб локације. Врста хостинг сервера који власницима веб страница даје ресурсе једног целог сервера за њихову веб локацију. Ова врста хостинга пружа веб локацијама могућност руковања великим количинама саобраћаја и могућност прилагођавања њиховим потребама у погледу процесора, РАМ-а, простора на диску и софтвера.

 • Детаљне прегледе свих хостинг компанија које смо до сада пратили можете пронаћи овде.
 • Ако желите да прегледамо, упоредимо и пратимо још компанија које пружају услуге веб хостинга, једноставно нам пошаљите е-маил – [заштићен е-поштом]
 • Ако желите да оставите сопствени преглед, можете уради то овде. Имајте на уму да добијамо доста поднесака и прихватамо само оригиналне и корисне рецензије корисника.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author