10 най-добри уеб хостинг услуги (30+ хостинг скорост и прекъсване на прегледа)

най-добрият уеб хостинг

Последна актуализация: Февруари, 2020г.

Намирането на добра уеб хостинг услуга може да отнеме много време и пари.

Към днешна дата ние сме се регистрирали, тествали и сравнявали над 30 различни уеб хостинг компании. Това също означава, че имаме данни за ефективността.

Времетраене и време за зареждане са два от най-важните фактори при избора на уеб хост (до цената им).

Ето нашия процес на преглед подробно:

 1. Регистрираме се с уеб хостинг плана, предлаган от хостинг услугата
 2. Ние създадохме празен уебсайт на WordPress
 3. Ние следим тяхната ефективност, като продължителност и време за зареждане
 4. Проверяваме техните характеристики, ограничения, цени и поддръжка на клиенти
 5. Публикуваме отзива (актуализира се веднъж годишно)

Всички наши отзиви за хостинг се основават на средната скорост на всеки уеб хост (време за зареждане), време на работа и разходи. Ако искате по-подробни данни, вижте нашата страница с данни или тази електронна таблица.

10 най-добри хостинг услуги за нови уебсайтове

По-долу е даден списък от 10 най-добри доставчици на хостинг сайтове, които сме намерили за надеждни и с добра скорост. Всички те се представиха добре през последните 24 месеца.

1. Bluehost – Най-добър като цяло

преглед на bluehostПлановете започват от $ 2,75 на месец

Плюсове на Bluehost
+ Най-добър ъптайм (99,99%)
+ Топ 5 скорост (405 ms)
+ Инсталиране с едно кликване за WordPress
+ Лесен за използване, лесен за начинаещи
+ Безплатен създател на домейни и сайтове
+ 24/7 поддръжка (чат и телефон)
Противопоказания на Bluehost
– Отстъпки само за по-дълги планове

Уеб хостингът на Bluehost съществува от 2007 г. и сега те са домакини на повече от 3 000 000 уебсайтове. Те са най-популярната, евтина хостинг опция за нови уебсайтове.

Те са нашата най-високо оценена уеб хостинг компания, защото последният им 24-месечен ъптайм и скорост са много силни – 99,99% и 405 ms, съответно.

Тяхната 3-годишна въвеждаща цена е $ 2,75 / месец (подновява $ 7,95) и това идва с функции като безплатно име на домейн, създаване на уебсайт и инсталиране с едно щракване за WordPress, Joomla и Drupal чрез cPanel. Така че за началници (някой без уебсайт) това вероятно е най-добрият вариант. Неопределената честотна лента и 50 GB памет са включени в основния план.

Той е много подходящ за уебсайтове на WordPress, тъй като официално се препоръчва от WordPress.org

Bluehost също безплатни имейл акаунти, денонощна поддръжка на клиенти и SSL (защитен слой) във всички планове. Той е много лесен за използване и може би най-добрият доставчик на уеб хостинг за начално ниво, който е надежден и сигурен. В допълнение към традиционния споделен хостинг, компанията предлага и специализирани, VPS и управлявани хостинг планове за WordPress за уебсайтове с по-голям трафик.

Всичките им хостинг планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите и незабавно се активират, така че можете да започнете да ги използвате веднага.

Изпълнение на Bluehost (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на Bluehost

2. Облак на HostGator – Най-добрият евтин облак

преглед на облака на hostgatorПлановете започват от $ 2,74 / месец

Професионални облаци на HostGator
+ Топ 5 ъптайм (99,99%)
+ Топ 5 скорост (399 мс)
+ Безплатен трансфер на уебсайт
+ Без ограничение на честотната лента и съхранение
+ Няколко места за центрове за данни
+ Неограничени имейл акаунти
Облачни минуси на HostGator
По-високи разходи за подновяване

HostGator, основана през 2002 г., е популярен споделен и облачен хостинг доставчик, който в момента хоства над 2 000 000 уебсайтове.

Според последните ни данни за 24 месеца, HostGator Cloud има силен ъптайм (99,99%) и над средната скорост (399 мс) което го прави силен претендент на Bluehost.

HostGator предлага гъвкави функции, като неограничен имейл акаунт, немерна честотна лента, неметрирано дисково пространство и вграден кеш на всички планове. Освен това всичките им хостинг планове идват с 99,9% гаранция за продължаване, безплатен SSL сертификат, лесни инсталации на WordPress и безплатен домейн за една година (когато се регистрирате за 12, 24 или 36 месеца).

Ако искате да създадете персонализиран уебсайт, можете да го направите с създателя на уебсайтове на Gator. Това е създател на уебсайтове за влачене и пускане на HostGator, проектиран да бъде лесен, създаващ уебсайт за електронна търговия за начинаещи.

Най-евтиният план на HostGator започва от $ 2.74 / месец (когато изберете 12-месечен план за плащане) и подновява $ 10.95 / месец. Освен споделен облачен хостинг, HostGator предлага WordPress, VPS и специализирани хостинг планове, обслужващи всички организации с размер от малки фирми до фирмени уеб сайтове.

Всички планове идват с щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Изпълнение в облака на HostGator (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-owp.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на HostGator Cloud

3. Хостингер – Най-евтина цена

Начална страница на хостингерПлановете започват от $ 0,99 / месец

Плюсове на хостингер
+ Топ 2 време за зареждане (350 мс)
+ Евтини цени ($ 0.99 / месец)
+ Центрове за данни в САЩ, Европа & Азия
+ Безплатен SSL сертификат
+ 24/7 чат за поддръжка
Hostinger Cons
Няма безплатен домейн
Ограничена честотна лента в евтиния план

Последните ни данни за 24 месеца показват, че хостингерът има средно време на работа 99,95%, но много бързо средно време за зареждане на 350 мс което го прави най-добрият евтин уеб хостинг, който можете да намерите.

Хостингър (който също притежава Hosting24) предлага изключително достъпни хостинг планове, без да се компрометира твърде много с качеството и производителността на услугата. Въпреки че е евтино в цената, функциите, които идват с плановете на Хостингер, ще се харесат на много начинаещи собственици на уебсайтове.

Компанията предлага разнообразие от хостинг планове с различни функции и всички планове идват с лесно създаване на уебсайт, безплатен SSL сертификат, 99,9% гаранция за продължаване и 24/7/365 поддръжка.

Най-евтиният план на хостингера започва от само 0,99 долара на месец (когато изберете 48-месечен план за плащане), подновяването започва от 2,15 долара на месец. Честотната лента и базите данни са неограничени, освен ако не изберете плана „Single Web Hosting“. С последното ще бъдете ограничени до 10 GB дисково пространство, 100 GB честотна лента, една база данни MySQL и един имейл акаунт. Най-важното е, че най-евтиният план не включва безплатен домейн и има ограничена обработваща мощност и памет.

Други услуги, предоставяни от Hostinger, включват облак, имейл, WordPress, VPS, хостинг на Windows VPS.

Всички планове идват със стандартна 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Представяне на хостингер (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-hostinger.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на Хостингер

4. GreenGeeks – Най-добрият „зелен“ хостинг

Начална страница на GreenGeeksПлановете започват от $ 2,95 / месец

Плюсове на GreenGeeks
+ Добро време за зареждане (445 ms)
+ Стабилен ъптайм (99,98%)
+ САЩ, Канада & Холандски сървъри
+ Безплатен трансфер на сайт
+ Неограничена честотна лента и съхранение
GreenGeeks Cons
Съмнителна политика за възстановяване
Висока цена за подновяване

GreenGeeks е около 12+ години и хоства над 500 000 уебсайтове.

с 99,98% кратки и скорости на натоварване на 445 ms, GreenGeeks предлага бърз и надежден хостинг с достъпна цена от 2,95 долара на месец. Добавете към това техните богати на функции бонуси, висококачествена поддръжка на клиенти 24 часа и екологични практики и е лесно да видите как GreenGeeks бързо си изкарват име на диво пренаситен пазар.

Всички планове идват с безплатен домейн за 1 година, cPanel достъп, безплатен Wildcard SSL, PowerCacher, неограничено SSD съхранение и неограничен трансфер на данни. Клиентите получават също неограничен брой имена на домейни, неограничен брой имейл акаунти и нощни резервни копия.

Ако уебсайтът ви стане по-голям, винаги можете да надстроите до техния по-гъвкав VPS хостинг. Също така, GreenGeeks ще мигрира вашия сайт от съществуващия уеб хост безплатно. За съжаление, процентът на подновяване от $ 9.95 / месец може да разубеди някои уебмайстори да изберат GreenGeeks пред други хостинг доставчици.

Всички планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Изпълнение на GreenGeeks (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-greengeeks.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на GreenGeeks

5. DreamHost – Плащайте месечно, без по-високи подновявания

Начална страница на DreamHostПлановете започват от 2,59 долара на месец

Плюсове на DreamHost
+ Добро време за зареждане (648 ms)
+ Гаранция за ненавременна работа
+ Предлагат се месечни планове
+ 97-дневна гаранция за връщане на парите
+ Неограничена честотна лента и съхранение
Dreamhost против
Средна продължителност на работа (99,94%)
Няма cPanel

Основана през 1996 г., DreamHost е един от най-старите доставчици на уеб хостинг услуги. Компанията е домакин на над 1,5 милиона уебсайтове, блогове и приложения в повече от 100 страни.

Според последните ни данни за 24 месеца, DreamHost има средно време за работа (99,94%) и достатъчна скорост (648 ms) което го прави надеждно хостинг решение.

Това, което прави DreamHost различен от много други уеб хостинг услуги, е, че те предлагат възможност за плащане месечно, вместо годишно.

Това означава, че можете да се регистрирате за $ 4.95 и да започнете да използвате хостинг акаунта си веднага. Освен това можете да се включите в тригодишен план, който започва от $ 2,59 / месец и се подновява от $ 4,95 / месец. Основният план включва безплатен домейн, 1 уебсайт, неограничена честотна лента и 50 GB SSD съхранение. Клиентите също могат да използват конструктора за плъзгане и пускане на DreamHost и могат да добавят имейл с месечна такса от 1,67 долара на месец.

Компанията предлага силни функции за защита (LetsEncrypt SSL), разнообразни инструменти за управление на домейни и неограничен трансфер на данни на месец. WordPress се предлага предварително инсталиран, а компанията също има собствен лесен за използване и създател, удобен за начинаещи уебсайт. Те нямат cPanel, който е добре познат в индустрията на уеб разработчиците, но DreamHost предлага собствен административен панел, който почти прави същото като cPanel или Plesk.

Всички планове включват 24/7 поддръжка за чат на живо в САЩ. Компанията има щедра политика за възстановяване на средства за 97 дни.

Представяне на DreamHost (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-dreamhost.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на DreamHost

6. SiteGround – Най-добра поддръжка на клиенти

преглед на площадкатаПлановете започват от $ 3,95 / месец

Плюсове на SiteGround
+ Достатъчно време за зареждане (673 мс)
+ Стабилен ъптайм (99,99%)
+ Познаваема поддръжка на клиенти
+ 24/7 Поддръжка за чат „Гуру“
+ 20+ имейл акаунти
SiteGround минуси
Такса за настройка на месечни планове
Ограничен евтин план

SiteGround е уеб хостинг доставчик, основан през 2004 г. в София, България. Те са хостинг на над 2 милиона домейна и са една от трите уеб хостинг компании, официално препоръчани от WordPress.org.

Според последните ни данни за 24 месеца SiteGround има фантастично време (99,99%) и достатъчна скорост (673 мс) което го прави много силен топ 10 уеб хост.

SiteGround е добре известен с примерното си обслужване на клиенти и потребителската му база расте бързо. Всички хостинг планове на SiteGround включват създател на уебсайтове, имейл акаунт, SSL, Cloudflare CDN, ежедневно архивиране и SSH достъп, безплатно.

Най-евтиният StartUp план, предназначен за начинаещи, започва от $ 3,95 / месец (когато плащате за 12-месечния план), подновяванията започват от $ 11,95 / месец. Можете да хоствате 1 уебсайт, подходящ за ~ 10 000 посещения на месец. Планът идва с 10 GB уеб пространство, неметриран трафик и 24/7 поддръжка.

SiteGround има широка гама от услуги, включително управляван хостинг на WordPress, хостинг на WooCommerce, облачен хостинг, корпоративен хостинг и специализирани сървъри. Вместо да имат вътрешни сървъри, те наемат сървъри от облака на Google.

Всички планове идват със стандартна за индустрията 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Изпълнение на SiteGround (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-siteground.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на SiteGround

7. Хостинг на A2 – Най-бърз споделен хостинг

A2 хостинг прегледПлановете започват от $ 2,96 / месец

А2 хостинг плюсове
+ Най-бързо време за зареждане (317 мс)
+ WordPress оптимизирани сървъри
+ Неограничена честотна лента и съхранение
+ 24/7 Поддръжка за чат „Гуру“
+ 20+ имейл акаунти
A2 хостинг минуси
Средно време за работа (99,93%)
По-високи разходи за подновяване

Базираният в САЩ A2 хостинг (основан през 2002 г., хостващ 500 000+ уебсайта) е най-бързият споделен уеб хостинг, който сме тествали до момента. Те успяха да постигнат впечатляващо 317 мс средно време за натоварване за период от 24 месеца.

A2 хостингът е бърз, тъй като техните сървъри са оптимизирани за уебсайтове на WordPress и те използват LiteSpeed ​​кеш. Тъй като разгледахме повече от 30+ споделени уеб хостинг компании, никоя от тях не е бърза като A2.

Въпреки че е най-бързият, A2 не е толкова надежден. Средната им продължителност на движение се колебае около ~99,93%. Не е много, но е повече от ~ 6 часа престой всяка година.

Хостинг компанията A2 е добре известна с това, че работи безпроблемно с всички основни системи за управление на съдържанието, включително WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart и Magento, което го прави чудесен за уеб разработчици. Компанията предлага разнообразни хостинг планове и всички те включват безплатен LetsEncrypt SSL сертификат, неограничено SSD съхранение и безплатна миграция на сайтове.

Най-евтиният план „Lite“ започва с $ 2,96 / месец (подновява $ 7,99 / мес) идва с 1 уебсайт, 25 имейл акаунта, име на домейн за 1 година, безплатен Cloudflare CDN и неограничен трафик / дисково пространство.

A2 хостингът разполага с надежден екип за поддръжка на клиенти, наречен „Guru Crew Support“. Клиентите могат да се свързват с тях 24/7/365 чрез чат на живо, телефон, имейл и билети. Освен редовен, споделен хостинг, те предлагат също така посветен, VPS и хостинг за дистрибутори за уебмастъри.

Всички планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Изпълнение на A2hosting (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-a2.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на хостинг A2

8. WestHost

преглед westhostПлановете започват от $ 1,99 на месец (само FTP)

Плюсове на WestHost
+ Добър ъптайм (99,98%)
+ Евтини цени
+ Безплатен облачен CDN
+ Включени резервни копия
WestHost Cons
Под средно време на зареждане (881 ms)
SSL / без домейн не е включен
Няма cPanel или автоматично инсталира

WestHost е хостинг компания, която е собственост на thgingenuity Ltd. (UK компания), която също притежава MidPhase.

Нашите скорошни данни показват, че WestHost е имал среден продължителен период от време 99,98% и време за зареждане на 881 ms. Виждахме, че скоростта им не е сред първите 15. Въпреки това, поради евтиното им ценообразуване (започва $ 1,99 / месец за тригодишен план и подновява $ 4,99 / месец) и безплатния CDN с архивиране на сайта ги прави добър хостинг доставчик в топ 10.

Продължителността им е над средното ниво, което прави WestHost добра опция за уеб сайтове за малък бизнес, като се има предвид, че това е едно от най-евтините уеб хостинг решения на пазара – 1,99 долара на месец за тригодишен план.

За съжаление, SSL и безплатните домейни не са включени. Ако искате от тях безплатно, ще трябва да изберете плана им от по-високо ниво „Предпочитан“. Най-евтиният план ви предоставя само FTP достъп, така че не можете да използвате бързи инсталации за CMS като WordPress, което го прави труден избор за начинаещи.

За разлика от други, по-популярни хостинг услуги, WestHost предлага само стандартен споделен хостинг доставчик. Така че, ако уебсайтът ви расте, вероятно ще трябва да прехвърлите сайтовете си далеч от WestHost.

Представяне на WestHost (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-wh.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на WestHost

9. Хостинг на GoDaddy

Преглед на GoDaddyПлановете започват от $ 4,33 / месец

Плюсове на GoDaddy
+ Добро време за зареждане (554 мс)
+ Добър ъптайм (99,97%)
+ 100 GB уеб сайт за съхранение
+ cPanel и уебсайт за създаване на уебсайтове
+ Гаранция за ненавременна работа за 99,90%
GoDaddy Cons
SSL & имейл разходи допълнително
Няма трансфери на сайта

GoDaddy е едно от водещите хостинг решения, захранващи над 44 милиона уебсайтове. Компанията разполага с 14 съоръжения по целия свят и е призната за един от най-големите регистратори на домейни. Те също така предлагат уеб хостинг услуги, които са подходящи както за малки, така и за много големи уебсайтове. Подобно на SiteGround, те също не притежават своя сървър парк, вместо това си партнират с Amazon и наемат сървъри от AWS.

Последните 2 години на проследяване на споделен хостинг на GoDaddy ни показа продължителност на работата 99,97% и скоростта на страницата наоколо 554 мс което ни показва, че GoDaddy е надежден доставчик. GoDaddy е отлично решение за създаване на персонализирани уебсайтове, тъй като се предлага с обикновен конструктор на уебсайтове за влачене и пускане (GoCentral), предназначен за начинаещи. Също така разполага с удобни за разработчици инструменти като MySQL, cPanel, CloudLinux, Python и множество версии на PHP.

Най-евтиният им уеб хостинг план започва от $ 4,33 / месец (подновява $ 8,99 / мес.) Идва със 100 GB място за съхранение на уебсайт (много) и неограничена честотна лента. Включени са и мониторинг на сигурността и защита на DDoS.

GoDaddy обаче има много „продажби“, които вероятно ще ви накарат да платите малко повече. Например архивирането на сайтове, SSL сертификатите и имейл акаунти не са включени в най-евтиния им план. GoDaddy също предлага 24/7 поддръжка.

Всички годишни и многогодишни планове на GoDaddy идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Изпълнение на GoDaddy (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-gd.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на GoDaddy

10. Сайт5

преглед на сайта5Плановете започват от $ 7.65 / месец

Плюсове на сайта5
+ Добър ъптайм (99,99%)
+ Над средната скорост (629 ms)
+ Безплатни миграции
+ Немерна ширина / честота на съхранение
Site5
Скъпо ценообразуване
Ограничен евтин план (максимум 10 000 посещения)
Домейнът не е безплатен

Site5 е уеб хостинг компания, основана през 1998 г., но по-късно закупена от Endurance International Group (EIG) – основен доставчик на интернет услуги, който притежава и по-добре представящи се марки като Bluehost и HostGator.

Според последните ни данни за 24 месеца Site5 има солидна продължителност (99,99%) и средно време за зареждане на страницата от 629 ms.

Клиентите могат лесно да инсталират популярни приложения като Drupal, Joomla, ZenCart или PrestaShop чрез cPanel / WHM.

Най-евтиният споделен хостинг акаунт на Site5 започва от $ 7.65 / месец (ако платите за 2-годишен план предварително). За съжаление основният им план не включва безплатен SSL, нито безплатен домейн, но идва с неметрирано дисково пространство и честотна лента, 24/7 поддръжка и възстановяване на резервни копия.

Тъй като Site5 не предоставя много функции, от които могат да се възползват начинаещите, вероятно е по-добър избор за уеб програмист или дизайнер, който иска да ги използва като хостинг на дистрибутор, за да фактурира клиенти.

Всичките им планове идват със стандартна за индустрията 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Изпълнение на сайта5 (2017-2020)Тестов сайт на живо: hostingfacts-s5.com | Ср. ъптайм и скорост: 24 месеца+


подробен преглед на Site5

30+ хостинг отзиви & Статистика

Всяка година бавно ще добавяме повече хостинг доставчици в списъка, веднага щом имаме достатъчно данни за тяхната ефективност (време на работа и време за зареждане). Ето линк към електронната таблица – сравнителна таблица за уеб хостинг (2020).

Неща, които трябва да имате предвид при избора на уеб хостинг

1. Прехвърлянията на сайтове и миграцията не винаги са безплатни

Ами ако изберете уеб-хост само, за да откриете, че не ви харесва? Прехвърлянето на сайт, известно още като миграция на сайтове, ви позволява да преместите уебсайта си към друг хост.

Преминаването към друг уебсайт се състои в прехвърляне на файловете и базите данни на уебсайта, конфигуриране на сайта с новия хост и насочване на DNS на вашия домейн към новия хост. След като изберете нов хост на сайта, те обикновено могат да ви помогнат в този процес. Цената ще зависи от хоста, към който преминавате, но може да варира от $ 150 до $ 400.

Но някои уеб хостове от нашия списък, като HostGator и GreenGeeks, предлагат безплатни уеб трансфери.

GreenGeeks уеб трансфер

За платени преводи понякога можете да прехвърлите повече от един сайт. Например, $ 149,99 е да мигрирате 5 уебсайта и 20 имейл акаунта към Bluehost. Прехвърлянето на сайта обикновено отнема няколко дни.

За хост като HostPapa ще са необходими 5 до 7 дни, за да завършите трансфер на сайт. Те препоръчват да промените DNS записи преди да започне прехвърлянето, така че да отнеме по-малко време. Те също могат да актуализират вашите DNS записи, но тази услуга ще добави 24 до 72 часа, преди сайтът ви да стане активен. При A2 хостинг това ще отнеме от 2 до 4 дни.

2. Тарифите за подновяване обикновено са по-високи

Повечето доставчици на уеб хостинг удвояват или утрояват цената си, след като дойде време за подновяване на вашата сделка. Таксите за подновяване могат да скочат до $ 7-10 / месец за основен план, който първоначално струва $ 2,99 / мес. Характеристиките и производителността, които получавате от плана, остават същите, но ще трябва да платите повече.

 • Например, планът за икономика на GoDaddy ще скочи до $ 8.99 / месец, щом дойде време за подновяване.
 • A2 хостингът изисква клиентите да подадат писмена заявка за анулиране 15 дни преди началото на подновяването. Ако обаче забравите да поискате отмяна, подновяването ви ще започне автоматично и цената ще бъде удвоена.
 • Някои от доставчиците на уеб хостинг в нашия списък обаче не следват този стандарт за индустрията. Ако се регистрирате за тригодишен план с DreamHost, планът ви ще се поднови при същите цени.

Освен това, докато повечето уеб хостинг доставчици предлагат “безплатен домейн” – това означава, че получавате домейна за първата година безплатно. След това обикновено се подновява ежегодно някъде между $ 10 – $ 20 / година.

3. Ограничения на честотна лента, съхранение и имейл акаунт

Когато става въпрос за честотна лента и съхранение има и ограничения.

 • Най-евтиният план на GoDaddy предоставя на потребителите неограничена честотна лента и 100 GB хранилище, което е достатъчно за един уебсайт.
 • Хостингърът предлага 100 GB честотна лента и 10 GB съхранение, докато iPage предлага мащабируема честотна лента и неограничени MySQL бази данни.
 • Клиентите, които се интересуват от непроменена честотна лента и съхранение, трябва да проверят Bluehost, HostGator, SiteGround и GreenGeeks.

Собствениците на уебсайтове се интересуват от хостинг доставчици, които предлагат безплатен SSL трябва да обмислите използването на Bluehost, DreamHost, HostGator, SiteGround или iPage. Всички те включват безплатен SSL сертификат във всички свои хостинг планове, което не винаги е така при големите доставчици на хостинг услуги. Например, GoDaddy таксува много високи такси за SSL сертификати.

хостинг на добавки

Когато става въпрос за имейл акаунти, решения за уеб хостинг се различават в своите оферти.

 • Например всички SiteGround, HostGator, A2 хостинг и хостинг акаунти за хостинг включват безплатен имейл акаунт.
 • GoDaddy включва безплатен бизнес имейл за първата година с основния си план. Пощенската кутия на Microsoft Office 365 се предлага с 5 GB специализирана памет и споделен онлайн календар.
 • iPage и GreenGeeks позволяват на потребителите да създават неограничени имейл акаунти. Те се брандират за потребителския домейн и включват препращане на имейли и автоматични отговори.

4. След като сайтът ви расте, помислете за промяна на вашия хостинг план

Доставчиците на уеб хостинг предлагат различни видове хостинг. Ако тепърва започвате или имате уебсайт с нисък трафик, трябва да се включите в споделен уеб хостинг. Това е повече от достатъчно, за да поддържате и поддържате уебсайта си. Въпреки това, след като вашите сайтове (и) се разрастват, е лесно да мигрирате от един хостинг на друг или да надстроите до по-скъп уеб хостинг.

Споделен уеб хостинг – Най-доброто за нови уебсайтове и блогове. Всички уебсайтове се съхраняват на един физически хостинг сървър, където споделят сървърни ресурси като съхранение, честотна лента, RAM и изчислителна мощност. Ако уебсайтът ви не получава много трафик, това е най-доброто място за начало. Назад към нашия топ 10 списък.

VPS хостинг – VPS означава виртуален частен сървър. Въпреки че VPS е подобен на споделения хостинг (съобразен с бързината и времето за работа) и съхранява множество уебсайтове на един и същ сървър, той предоставя повече опции за персонализиране и ще имате повече контрол. С VPS можете да мащабирате ресурсите си въз основа на вашите нужди.

Облачен хостинг – Вид хостинг услуга, която позволява на много компютри да работят заедно, да стартират приложения и да използват комбинирани изчислителни ресурси. Уебсайтовете, хоствани в облак, могат да използват ресурсите на множество сървъри, което означава, че те не са ограничени до едно местоположение на сървъра.

Управляван WordPress – Най-добро за WordPress сайтове с голям трафик. Управляваният хостинг на WordPress покрива същите нужди за хостинг като общите уеб хостинг услуги, но основният му фокус е да оптимизира работата на WordPress сайт.

Специализиран хостинг – Най-доброто за големи, корпоративни уебсайтове. Тип хостинг сървър, който дава на собствениците на уебсайтове ресурсите на един цял сървър за своя уебсайт. Този тип хостинг предоставя на уебсайтове възможност да обработват големи количества трафик и възможност да го персонализират според нуждите си по отношение на процесора, оперативната памет, дисковото пространство и софтуера.

 • Подробни отзиви за всички хостинг компании, които наблюдавахме досега, можете да намерите тук.
 • Ако искате да прегледаме, сравним и проследим повече уеб хостинг компании, просто ни изпратете имейл – [имейл защитено]
 • Ако искате да оставите свой собствен отзив, можете направете го тук. Моля, обърнете внимание, че получаваме много изявления и приемаме само истински и полезни потребителски отзиви.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author