Ulasan HostGator

HostGator adalah antara penyedia hosting web yang paling popular dan saya tidak sabar-sabar untuk menguji keberaniannya.

Saya menyediakan pemasangan WordPress asas di HostGator Baby Cloud dan mengukur masa tindak balas dan tingkah laku di bawah beban pelayan HostGator. Saya juga melalui banyak ulasan HostGator untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas mengenai sokongan dan polisi syarikat.

Ujian berterusan saya dari 11 syarikat hosting paling popular meletakkan HostGator sebagai berikut

# 1 dalam kebolehpercayaan
# 10 dalam kelajuan frontend
# 10 dalam kelajuan backend
# 5 dalam sokongan
Harga # 9

 • Harga – 8.5 / 10
 • Sokongan – 8/10
 • ciri-ciri & Kemudahan Penggunaan – 8.2 / 10
 • Kebolehpercayaan & Kelajuan – 8/10

Siapa HostGator?

Tanpa keraguan, HostGator adalah antara nama yang paling popular di industri ini, terutama bagi pengguna yang berpangkalan di AS.

Pada masa ini, ia mempunyai sekitar 10 juta nama domain, menjadikannya salah satu penyedia hosting terbesar di dunia. Tidak buruk bagi syarikat yang ditubuhkan sekitar 16 tahun yang lalu.

Dalam sepuluh tahun pertama kewujudannya, syarikat ini membina reputasi yang sangat kukuh yang menarik perhatian EIG. Pemerolehan berturut-turut, seperti banyak perkara yang disentuh oleh EIG, tidak sepenuhnya bermanfaat dan membawa beberapa gangguan besar di pusat data Provo yang mempengaruhi BlueHost juga.

Namun, HostGator pulih dan bertambah baik berdasarkan perkhidmatannya. Walaupun tawaran hosting bersama syarikat standard tidak begitu mengagumkan, agak baru Pakej cloud meletakkan HostGator sekali lagi dalam gabungan syarikat hosting laman web terbaik.

Platform Cloudnya menjanjikan kelajuan, skalabilitas yang luar biasa, dan peruntukan sumber yang lancar di antara faedah lain untuk menjadikan pengurusan akaun dan laman web menjadi mudah..

Tetapi adakah cukup untuk menganggap HostGator sebagai pesaing serius untuk hos web terbaik pada tahun 2018?

Mari lihat apa yang dinyatakan dalam tinjauan hosting HostGator Cloud terperinci ini.

"UPTIME Terbaik"

Waktu tamat

100%

Sokongan

8/10

Memuatkan Kelajuan

1.21 Detik

ciri-ciri

9/10

KESELURUHAN3.3

The Essentials – Waktu Penggunaan HostGator, Kelajuan, Sokongan

Sambungan masa, kelajuan dan kualiti menjadikan atau mematahkan penyedia hosting.

1. Waktu Masa Cemerlang – 99.99%

Uptime adalah faktor terpenting yang perlu dipertimbangkan semasa memeriksa semakan web hosting. Kepantasan juga penting tetapi laman web yang perlahan tetap memberikan kebaikan; halaman luar talian adalah bencana yang tidak dapat dikawal.

Syarikat itu mungkin tidak ideal – anda dapat melihat beberapa masalah HostGator semakin menurun – tetapi masa operasinya sangat baik.

HostGator mempunyai jaminan uptime 99.9% dan menjanjikan hosting percuma sekiranya perjanjian tahap perkhidmatan ini dilanggar.

Kini, syarat perkhidmatan menetapkan bahawa sistem pemantauan luaran tidak dapat digunakan untuk mengukur waktu operasi. Hanya log pelayan yang dianggap cukup dipercayai untuk digunakan dalam kes seperti itu.

Itu cukup adil, walaupun alat pemantauan terbaik tidak mudah dibaca, dan HostGator mempunyai pemantauan waktu operasi pelayan terbina dalam yang dapat diakses melalui portal pelanggan.

Cloud HostGator adalah versi platform kongsi standard yang dinaik taraf, dan peningkatan itu jelas. Ia membawa dua faedah utama: kebolehpercayaan yang lebih tinggi dan peningkatan yang sangat mudah dicapai yang boleh dibeli dengan beberapa klik dan sama-sama mudah dilumpuhkan apabila tidak diperlukan.

Terima kasih kepada seni bina Cloud canggih yang membolehkan penyalinan laman web dalam masa nyata

Waktu Purata 2018:

 • Ogos – 100%
 • September – 100%
 • Oktober – 100%
 • November – 100%
 • Disember – 100%

Waktu Penggunaan Purata 2019:

 • Januari – 100%

"HostGator adalah hos yang sangat dipercayai."

2. Kelajuan Purata

 • Masa Respons yang munasabah – 0.70s (ke-11)
 • Masa Dimuat Sepenuhnya Berpatutan – 1.28s (10th)
 • Boleh dipersoalkan di bawah Beban Tertentu – 9.43s (10hb)

Catatan: Sekiranya anda menjalankan ujian kelajuan di domain saya, hasilnya mungkin sedikit berubah. Walaupun dari platform ujian yang sama, dua ujian berturut-turut biasanya menunjukkan hasil yang sedikit berbeza. Laman HostGator saya dihoskan di Houston, jadi saya mengujinya dari lokasi AS. Semua pemalam dan cache sisi pelayan dilumpuhkan.

Kepantasan memuatkan sangat penting untuk usaha berjaya dalam talian. Laman web yang memakan masa lebih dari 4 saat ditinggalkan oleh 74% pengguna, sementara laman web e-dagang yang lambat jarang dikunjungi lagi.

Saya menguji TTFB (masa ke bait pertama), dan masa yang diperlukan untuk laman web dimuat sepenuhnya. Metrik pertama menunjukkan seberapa cepat pelayan bertindak balas terhadap pertanyaan. Ini adalah petunjuk yang baik tentang seberapa pantas mesin hosting.

Pengukuran kedua menunjukkan berapa lama masa sebelum laman web ini dapat dilihat dan berguna kepada pengguna akhir. Tidak diragukan lagi, ini juga penting.

Dalam kedua kategori, di tiga laman web ujian, hosting HostGator Cloud sangat mengagumkan, mencatat masa dengan tindak balas terpantas dan masa terpantas kedua untuk dimuat laman utama laman WordPress asas saya sepenuhnya. Namun, pada bulan-bulan berikutnya, masa tindak balas dan muatan meningkat, menurunkan prestasi rata-rata HostGator.

Laman HostGator saya menunjukkan hasil yang baik di WebPageTest.

Laman HostGator saya menunjukkan hasil yang baik di WebPageTest.

Saya benar-benar kagum dengan prestasi ini, tetapi ketika saya meletakkan laman HostGator saya, pelayan hancur.

Untuk menjelaskan, saya membeli yang kedua daripada tiga rancangan hosting Cloud yang dimiliki HostGator. Ia berjaya dengan baik hingga 30 pengguna maya, tetapi kemudian perjuangan bermula.

Pada akhirnya, masa tindak balas rata-rata dengan 50 pengguna maya menjadi 7.9 saat yang sangat besar. Walaupun pengguna maya kurang dari 30, pelayan Cloud terus bertindak balas dalam 0.3-0.45 saat, yang cukup bagus.

Load Impact menunjukkan beberapa kelemahan di bawah beban.

30 pengguna nampaknya menjadi prestasi terbaik.

Load Impact menunjukkan beberapa kelemahan di bawah beban.

Saya mempunyai laman web WordPress di HostGator WordPress Cloud (dioptimumkan sedikit lebih mahal khusus untuk WordPress) dan ujian Load Impact yang saya jalankan secara berkala menunjukkan tingkah laku yang serupa: tindak balas backend yang sangat baik sehingga 30 pengguna atau lebih dan kemudian beberapa kelewatan serius. Ini adalah yang paling lambat rata-rata di antara semua host yang ditinjau oleh Host Tribunal.

Dalam semua keadilan, 30 pengguna serentak bukanlah sebilangan kecil untuk laman web yang berkembang, tetapi saya menjangkakan lebih banyak dari penawaran hosting web HostGator sederhana.

Masa respons purata 2018:
 • Ogos – 0.17s
 • September – 0.70s
 • Oktober – 1.71s
 • November – 0.48s
 • Disember – 0.57s
Masa respons purata 2019:
 • Januari – 0.57s
Halaman penuh 2018:
 • Ogos – 0.87s
 • September – 1.26s
 • Oktober – 2.26s
 • November – 0.92s
 • Disember – 1.17s
Halaman yang dimuat sepenuhnya 2019:
 • Januari – 1.19s
Respons di bawah beban 2018:
 • Ogos – 7.9s
 • September – 10.01s
 • Oktober – 7.99s
 • November – 9.70s
 • Disember – 10.89s
Respons di bawah beban 2019:
 • Januari – 10.10s

"Pelayan pantas yang memerlukan pengoptimuman untuk menangani trafik yang banyak."

3. HostGator Mempunyai Sokongan Lambat dan Pangkalan Pengetahuan yang Cemerlang

Saya berhubung dengan pasukan sokongan empat semasa menyediakan tinjauan mendalam ini. Setelah melalui e-mel, tiga kali lebih banyak berbual. Saya sedang mempertimbangkan untuk menguji sokongan telefon HostGator 24/7 juga, tetapi empat interaksi ini sudah cukup.

Sebagai permulaan, masa menunggu dalam sembang tidak sesingkat itu.

Kali pertama saya melibatkan wakil jualan untuk meminta penjelasan mengenai ciri rancangan tertentu. Ejen memerlukan masa selama 4 minit untuk mengambil permintaan sembang saya. Itu tidak mengerikan tetapi jauh dari hos laman web terbaik di luar sana.

Kemudian, soalan saya agak sederhana tetapi terpaksa mengemukakannya dua kali, kerana jawapan pertama yang saya terima adalah copy-paste dari laman web maklumat yang saya minta penjelasannya. Kali kedua saya bertanya, saya tidak banyak mengubah kata-katanya. Nampaknya ejen hanya membacanya dengan lebih teliti dan memberikan jawapan yang saya cari.

Ingin bercakap dengan Gator?

Sokongan HostGator boleh diakses di semua saluran komunikasi.

Sembang kedua yang saya mulakan dengan sokongan HostGator adalah berkaitan dengan masalah teknikal. Telah dijawab dengan cepat, dan ejen meluangkan masa untuk meneliti masalah yang saya hadapi (monitor uptime bawaan tidak berfungsi). Dia menyiasat sebentar dan menyampaikan masalah itu kepada pentadbir sistem untuk saya.

Ini bagus, tetapi ejen memberitahu saya bahawa saya akan diemailkan maklumat kesnya, untuk memantau keadaannya. Saya tidak pernah menerima e-mel, dan kes itu tidak muncul di bawah portal pelanggan HostGator saya.

Selepas berbual lain, saya diberitahu bahawa tiket itu tidak dilog masuk ke dalam akaun saya kerana ia telah meningkat, yang tidak masuk akal. Ia masih tidak.

Akhirnya, sekitar empat hari kemudian, saya mendapat e-mel yang mengatakan bahawa pentadbir sistem menyedari masalah tersebut tetapi tidak dapat memberi saya ETA mengenai penyelesaiannya.

Pertemuan terakhir saya dengan sokongan sembang HostGator adalah mengenai menukar tema cPanel. Lihat, HostGator Cloud mempunyai tema cPanel yang disesuaikan, yang sangat cantik dan berfungsi, tetapi tidak membenarkan anda beralih ke klasik cPanel seperti Paper Lantern atau x3. Permintaan sembang saya digantung selama lebih dari 15 minit. Sekurang-kurangnya ejen yang akhirnya menangani masalah saya bersikap sopan dan pantas.

Tujuan saya adalah untuk memberikan analisis yang tulus dan tidak berat sebelah terhadap setiap tuan rumah yang saya kaji dan mesti mengatakan bahawa perkhidmatan pelanggan HostGator tidak menentu,.

Ini dikatakan, saya gembira melihat bahawa asas pengetahuan telah bertambah banyak. Kualiti dan kuantiti sumber telah meningkat sejak kali terakhir (musim panas 2017) saya periksa.

Sekarang ia adalah pusat pertolongan diri yang sangat dihormati.

"Pasukan sokongan HostGator berada di bawah banyak tekanan dan masa menunggu boleh menjadi tinggi, tetapi pusat bantuan diri sangat baik."

Kelebihan HostGator

HostGator adalah syarikat hosting yang mesra dengan banyak faedah dan perkhidmatan berkualiti. Platform Cloudnya adalah contoh sempurna.

1. Hosting Fleksibel

Penyediaan Cloud sedikit lebih mahal daripada tawaran hosting web HostGator yang dikongsi, tetapi anda mendapat apa yang anda bayar.

Pelayan moden saling berkaitan, yang memungkinkan untuk peruntukan sumber yang cepat dan kelebihan yang banyak.

Adalah mungkin untuk mendapatkan sumber tambahan bila diperlukan. Dengan mengklik butang dan slaid asas, anda dapat meningkatkan CPU dan RAM laman web anda tanpa benar-benar beralih ke rancangan yang lebih besar. Begitu juga, apabila kuasa tambahan tidak diperlukan lagi, anda boleh mengeluarkannya.

RAM lebih banyak? Mudah.

Menambah dan membuang sumber dipermudahkan!

Fleksibiliti sedemikian sangat baik untuk laman web yang mempunyai pergerakan trafik sesekali atau bermusim. Agensi pelancongan, penganjur acara, pusat persidangan, laman web e-dagang yang menjalankan kempen pemasaran yang agresif akan mendapati kemungkinan untuk menguruskan sumber laman web dengan cukup berguna, menambah Umpf yang diperlukan! apabila diperlukan dan kembali ke nilai lalai apabila tahap pengunjung turun lagi.

Ramah belanjawan, bebas masalah dan memberi kuasa, ini adalah ciri hebat untuk dimiliki.

2. Statistik yang baik tepat di luar kotak

Kekuatan untuk menguruskan sumber-sumber laman web anda hanya bermakna jika anda benar-benar tahu apa yang digunakannya. Portal hosting laman web HostGator mempunyai perkara ini.

Di sana anda dapat melihat jumlah daya pemprosesan dan memori yang digunakan oleh halaman anda pada waktu tertentu. Berasal langsung dari pelayan, data statistik ini sangat mudah diakses dan senang dibaca.

Pada saat tertentu, anda dapat memeriksa penggunaan RAM, proses yang sedang berjalan dan beban CPU. Semua ini memberikan gambaran lengkap mengenai apa yang berlaku di bahagian belakang laman web anda dan membantu mengenal pasti kemungkinan masalah setelah memasang kemas kini dan pemalam baru.

3. Antara Muka Intuitif

Kawasan masuk HostGator sama intuitifnya seperti biasa. Pengebilan, perincian rancangan, pengurusan nama domain, dan sokongan hanya dengan sekali klik.

Segala-galanya hanya dengan satu klik sahaja. Yay, Gators!

Berguna dan tidak rapi, portal pelanggan tidak mengorbankan fungsi untuk reka bentuk.

Tangan ke bawah, ini adalah salah satu portal pelanggan yang paling tidak rapi dan senang digunakan Saya pernah lihat. Ini sangat berbeza dengan seperti A2 Hosting, misalnya, yang panel kawalannya sangat berfungsi dan direka dengan baik, tetapi jumlah maklumat yang cukup banyak yang anda sambut semasa log masuk sangat banyak..

Pengurusan laman web berlaku melalui cPanel di mana-mana. Ia disesuaikan agar sesuai dengan skema warna HostGator dan kelihatan agak bagus. Kerana gaya, anda tidak dapat mengubah tema cPanel, tetapi tata letak memungkinkan penyesuaian yang mencukupi.

Sama seperti kawasan pelanggan, HostGator cPanel dengan jelas memaparkan statistik penggunaan.

4. Infrastruktur Rangkaian Hebat

HostGator sangat sesuai untuk laman web yang berpangkalan di AS.

Dua pusat datanya terletak di Provo, Utah dan Houston, Texas, di mana markas syarikat itu berada. Dulu terdapat di Florida, yang mungkin merupakan petunjuk dari mana nama jenama itu mendapat inspirasi.

Semua pusat data moden dilengkapi dengan beberapa lapisan keselamatan, penjana kuasa berlebihan, sistem penyejukan canggih, keselamatan fizikal yang kuat dan HostGator tidak terkecuali.

Apa yang membuat mereka sangat mengagumkan adalah kenyataan bahawa orang-orang seperti Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade, dan Cisco memainkan peranan penting dalam merancang dan menyediakannya. Ini adalah nama terbesar dalam rangkaian – keselamatan, infrastruktur fizikal – dan merupakan jaminan untuk rangkaian yang stabil, cepat dan tahan masa depan.

5. Pelayan Berkuatkuasa

Anehnya, tidak banyak ulasan HostGator menyebutkan hal ini, tetapi Cloud syarikat bergantung pada kekuatan pengkomputeran yang serius.

Semua pelayan dilengkapi dengan SSD dan dijalankan pada 32-teras AMD Opteron ™ Processor 6376 atau Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3. Mereka juga mempunyai 4 RAID 1.

Mumbo-jumbo teknikal mungkin tidak banyak bermakna tetapi cukup untuk mengatakannya ini adalah beberapa mesin yang kuat.

Melihat sekilas rancangan hosting yang berbeza (di bawah) menunjukkan seberapa banyak daya yang anda harapkan dari setiap produk. Walaupun maklumat itu tidak ditunjukkan dengan seberapa terperinci, maklumat itu ada.

6. Harga Pengenalan Menggoda

Dengan cara hosting web biasa, syarikat itu menarik pelanggan baru dengan bayaran yang sangat rendah. Harga HostGator naik setelah tempoh awal berakhir.

Anda boleh mendapatkan laman web dengan harga serendah $ 2,75 / bln di platform hosting web HostGator yang dikongsi, sekiranya anda komited selama tiga tahun. Cloud Hatchling berharga $ 4,95 untuk tempoh yang sama, tidak termasuk tambahan.

HostGator mempunyai kos permulaan yang rendah untuk satu laman web.

Harga bagus untuk laman web!

Dalam praktiknya setiap tinjauan hosting saya mesti menjelaskan bahawa adalah amalan biasa bagi syarikat hosting untuk mengiklankan harga yang sangat rendah untuk membuat orang mengklik rancangan mereka. HostGator sekurang-kurangnya meletakkan tanda bintang di sebelah setiap tawaran yang menggembirakan untuk menunjukkan bahawa ada lebih banyak lagi perjanjian.

Fikiran, diskaun awal, sebenarnya, adalah kupon HostGator yang digunakan secara automatik, jadi walaupun anda mendapat banyak tawaran dalam talian, diskaun itu mungkin sama.

7. Pengoptimuman dan Caching WordPress

Semua rancangan Cloud disertakan dengan Mojo Marketplace, Google Analytics, dan beberapa faedah lain. Yang paling penting ialah cache pelayan Varnish, yang telah dipasang sebelumnya (terpaksa melumpuhkannya secara manual untuk mendapatkan keputusan ujian yang adil) dan memberikan kelajuan yang sangat baik.

Mojo Marketplace dapat menambahkan banyak nilai ke laman WordPress anda, sementara cache sisi pelayan selalu menjadi hal yang baik, terutama ketika menggunakan sistem pengurusan kandungan.

Kebaikan WordPress kegemaran saya adalah kenyataan bahawa Analitis Google sedia untuk digunakan kerana penyediaannya boleh menjadi rintangan bagi pengguna yang tidak berpengalaman.

Penyelesaian WordPress yang dikendalikan disusun untuk diuji sebagai sebahagian daripada siri ulasan HostGator yang akan datang, di sini di Tribunal Hosting.

8. Percuma

HostGator memberi ganjaran kepada pelanggan baru dengan anggaran pemasaran yang lumayan. Google AdWords bernilai $ 100 dapat menjadi milik anda setelah anda membelanjakan $ 25 sebenar di AdWords.

Mungkin tidak banyak bunyi, tetapi setelah laman web anda disiapkan, kredit iklan ini dapat membantu penglihatan pada masa yang lama. Sekiranya digunakan secara strategik dan bersama dengan amalan SEO yang baik, mereka dapat membantu anda memperoleh pendedahan yang baik.

Juga, semua rancangan Cloud menerima SSL Let’s Encrypt percuma, sementara Business Cloud juga dibekalkan dengan alamat IP khusus.

Selain itu, syarikat ini mempunyai jaminan wang dikembalikan 45 hari, yang lebih lama daripada standard industri selama 30 hari.

Kekurangan HostGator

HostGator jauh dari sempurna. Saya menyentuh beberapa bidang yang memisahkan HostGator dari penyedia hosting laman web terbaik. Ketua di antara mereka adalah pasukan sokongan yang lembap, tetapi ada beberapa aduan lain mengenai HostGator yang mesti disebut.

1. Bahasa Pemasaran yang mengelirukan

Betulkan saya jika saya salah, tetapi saya yakin bahawa bahasa pemasaran yang rumit adalah endemik untuk semua host di bawah payung EIG.

Sekiranya hosting HostGator Cloud, salah arah yang paling mencolok adalah dalam pembentangan rancangan.

Perincian rancangan mengiklankan sumber dengan segera seperti 2 teras CPU dan 2 GB RAM. Tanpa siasatan lebih lanjut, anda mungkin menyimpulkan bahawa kedua-dua teras pemproses dan memori yang dapat diakses ini sesuai untuk anda gunakan sesuka hati. Ini akan menjadi kesimpulan yang sangat logik, sesungguhnya; seolah-olah maklumat di luar sana membuat anda berfikir betul-betul ini.

Membaca maklumat tersembunyi mendedahkan tawaran sebenar, walaupun kata-kata itu janggal dan tidak jelas.

Contoh pemasaran klasik, tidak semuanya kelihatan seperti yang kelihatan pada mulanya.

Saya dapat menjamin bahawa tidak semua orang memeriksa semuanya dengan teliti dan dengan berhati-hati, katakanlah, membuat tinjauan terperinci dan tidak berat sebelah terhadap tuan rumah. Di samping itu, cara penyampaian maklumat ini nampaknya tidak cukup jelas untuk menerimanya.

Walau bagaimanapun, jika anda mengembangkan butiran rancangan, anda akan melihat penjelasan yang menyatakan bahawa ini bukan sumber yang dikhaskan tetapi dikongsi bersama. Dalam kata lain, ini adalah spesifikasi pelayan dan bukan spesifikasi rancangan.

Saya telah menghubungi pasukan penjualan HostGator untuk mengesahkannya sebagai kata-kata yang samar-samar, tetapi ejen penjualan, setelah ditanya dua kali, mengesahkan bahawa nilai yang diiklankan adalah sumber pelayan yang boleh diakses oleh laman Cloud anda. Bersama dengan bilangan laman web lain yang tidak diketahui.

Pada pelayan dengan beberapa ratus laman web, nombor ini tidak begitu mengagumkan, ya?

Saya rasa itulah inti dari kata-kata yang mencurigakan. Ini adalah trik pemasaran terang-terangan yang sangat bertentangan dengan seperti A2 Hosting dan SiteGround, yang memberikan senarai terperinci mengenai sumber khusus yang dimiliki setiap rancangan.

Walaupun mengetahui sumber pelayan asasnya bagus, ia tidak memberikan maklumat berharga secara peribadi.

Cara HostGator membentangkan angka adalah mencurigakan. Saya bingung bahawa tidak ada ulasan HostGator 2019 yang saya lihat menyebutkan perkara ini.

2. Portal Pelanggan perlahan

Sebelumnya dalam tinjauan HostGator Cloud ini, saya menyebut betapa hebatnya portal pelanggan. Ia tidak rapi dan sangat mudah digunakan, tetapi mempunyai satu kelemahan utama: lambat.

Beralih antara tab memerlukan beberapa saat dan selalunya melihat pilihan di bawah tab yang sama jauh lebih perlahan daripada yang sepatutnya.

Kelambatannya bukanlah pemecah masalah, tetapi menjengkelkan sama.

3. Penyediaan Akaun Lambat

Saya membeli rancangan yang diperlukan untuk tinjauan hosting tidak berat sebelah ini dengan kaedah pembayaran terpantas yang ada, iaitu kad kredit. Pembayaran dilunaskan serta-merta, tetapi kemudian saya terpaksa menunggu lebih dari 40 minit untuk perkhidmatan saya tersedia.

HostGator perlu memperbaiki penyediaan rancangan.

Itu mengambil masa.

Sekali lagi, itu bukan pemecah masalah, tetapi membuat anda tertanya-tanya mengapa proses automatik memerlukan begitu lama. Bagaimanapun, rancangan yang saya beli adalah yang paling popular, menurut laman web HostGator.

Adakah Kami Mengesyorkan HostGator?

HostGator Cloud hosting adalah pilihan yang tepat.

Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk laman web yang berpusat di AS dengan lalu lintas sederhana.

Sokongannya mungkin lebih baik, tetapi infrastruktur Cloud sangat mantap dan memberikan kelajuan dan waktu operasi yang sangat baik. Saya akan tertarik untuk melihat bagaimana prestasi hosting bersama biasa tetapi juga penyelesaian WordPress yang dikendalikan syarikat. Kami mungkin akan mendapat siri ulasan HostGator secepat mungkin.

Di bawah beban, pelayan HostGator berfungsi dengan baik sehingga satu titik. Setelah lebih daripada 30 pengguna serentak mula melayari laman web ini, keseluruhan masa tindak balas melonjak. Sekali lagi, 30 pengguna adalah nombor yang dihormati. Sekiranya laman web anda mendapat banyak secara berkala, anda harus mempertimbangkan untuk menjauhkan diri daripada penyelesaian bersama.

HostGator masih merupakan salah satu syarikat hosting laman web yang lebih baik di luar sana, walaupun terdapat pemerolehan EIG. Infrastruktur pelayan dan rangkaian yang moden dan boleh dipercayai memastikan operasi yang lancar, sementara pusat bantuan diri yang komprehensif dapat menjadi tempat yang sangat baik untuk belajar banyak mengenai web hosting secara umum.

Saya menantikan kesan anda dan juga tinjauan hosting bersama HostGator yang tepat dan tepat, hanya untuk melihat bagaimana ia mempengaruhi produk utama syarikat.

Soalan Lazim

Q: Adakah HostGator Bagus?

S: Adakah HostGator lebih baik daripada GoDaddy?

S: Berapakah kos HostGator?

S: Apa yang boleh saya lakukan di HostGator?

S: Adakah HostGator penyedia hosting terbaik untuk WordPress?

J: Ya, HostGator sangat bagus, terutamanya platform Cloudnya. Saya belum menguji sepenuhnya rancangan bersama syarikat biasa, tetapi penyelesaian Cloud cukup mantap, cepat, dan kaya dengan ciri. Ia sangat sesuai untuk laman web yang berpusat di AS kerana lokasi pusat data. Satu kelebihan besar ialah hakikat bahawa syarikat terus maju ke hadapan sepanjang masa, berusaha untuk meningkatkan perkhidmatannya.
J: Ya, betul. Sejujurnya, GoDaddy akan berada di kedudukan yang tidak baik jika dibandingkan dengan kebanyakan penyedia perkhidmatan hosting web teratas; ia mengalahkan mereka hanya berkaitan dengan ukuran. Sayangnya untuk GoDaddy, ukuran sering memudaratkan kualiti perkhidmatan. Kesimpulannya, perbezaan antara HostGator Cloud dan platform bersama yang ditawarkan oleh GoDaddy sangat besar sehingga satu-satunya perbahasan HostGator vs GoDaddy yang bermakna boleh menjadi yang mana yang lebih berpatutan. Lihat di bawah.
J: Bayaran HostGator turun dengan komitmen yang lebih lama. Sekiranya anda membayar selama 36 bulan, laman web anda boleh dihoskan dengan harga $ 4,95 sebulan. Sebenarnya, jika anda memilih platform yang dikongsi dan bukannya Cloud, anda boleh mendapat tawaran dengan harga $ 2,75 sebulan. Sekiranya bulan berjumlah 36, iaitu. Jika tidak, bayaran bulanan meningkat dan apa yang berharga $ 2.75 prabayar menjadi $ 10.95 jika anda memutuskan untuk membayar berdasarkan bulan ke bulan. Ya, betul. Lebih kurang empat kali ganda.
J: Apa sahaja. Sky adalah hadnya, kerana platform Cloud HostGator cukup serba boleh dan hebat. Ini meletakkan banyak aplikasi di tangan anda, statistik berguna, dan pangkalan pengetahuan yang baik. WordPress, Joomla, e-commerce, anda namakannya, konsepkannya, dan sedar. HostGator Cloud dapat mengatasinya. Sebaik sahaja laman web anda berkembang dengan cukup, anda boleh menggunakan VPS atau pelayan khusus. Mudah-mudahan, tetapi masa yang anda mahu untuk memindahkan ulasan VPS HostGator kami akan siap juga. Sekiranya tidak, tulis kami bagaimana perkhidmatannya. Tolonglah. Tolong cantik.
J: HostGator mempunyai rancangan Hosting Awan WordPress, dan tidak begitu buruk. Walau bagaimanapun, mereka juga bukan yang terbaik. Harga mereka sangat bagus, dan perkhidmatannya lumayan, tetapi jika anda mahukan persembahan yang benar-benar hebat, anda mesti mencari di tempat lain. Sekiranya ulasan HostGator lain cuba meyakinkan anda sebaliknya, periksa kajian kes WordPress terperinci kami dan nilailah sendiri.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author