Najboljše storitve trženja e-pošte

prednosti trženja e-pošteV dobi programov Instagram, Snapchat in Messenger se v dobri e-pošti začenja občutiti arhaično …

Toliko, da so mnogi strokovnjaki trdili, da je “e-pošta mrtva!” To ne bi moglo biti dlje od resnice.

Po neštetih študijah je e-poštni marketing še vedno bolj učinkovit pri vključevanju in pretvorbi uporabnikov kot kateri koli kanal družbenih medijev.

V resnici so nekatere študije pokazale, da gre za e-poštne kampanje 7X učinkovitejši pri ustvarjanju prodaje kot Twitter, Facebook in LinkedIn… skupaj.

Vendar je problem …

Večina lastnikov podjetij ima veliko skrbi. Je e-poštna marketinška kampanja na vrhu seznama? Večina lastnikov malih podjetij ima toliko drugih stvari, ki jih skrbi, da se trženje e-pošte zdi pretirano.

Vnesite: storitve trženja e-pošte.

Ko imate na voljo pravo orodje, trženje po e-pošti je pravzaprav precej preprosto. Da bi lažje našli pravo storitev za trženje e-pošte za posel – sestavili smo seznam naših sedmih najljubših ponudnikov, ki vam bodo pomagali izpeljati divje donosne e-poštne kampanje v nobenem času.

Contents

TLDR;

Constant Contact je naša izbira za najboljšo storitev e-poštnega trženja na trgu danes. Ponujajo odlične napredne funkcije, fantastično podporo strankam, zaščito zasebnosti, skladno z GDPR, in razširljive cene – Constant Contact je odlična izbira.

S 60-dnevno brezplačno preskusno različico je smiselno začeti s programsko opremo in preveriti, če vam je všeč.

Če ne – ta trg je napolnjen z odličnimi e-poštnimi storitvami in naša aktivna kampanja ima na voljo brezplačno preizkusno različico..

1. Stalni stik

(Najboljša možnost za mala podjetja)

Ključne specifikacije
 • Osupljiva podpora strankam
 • Dolgo obdobje brezplačnega preizkušanja
 • Ekonomske cene

PREDNOSTI

 60-dnevna brezplačna preizkusna različica
Odlična podpora strankam
 Obilje naprednih funkcij
 Ugodne cene, ki ustrezajo vašemu podjetju

SLABOSTI

 Strma krivulja učenja
Brez A / B testiranja (to je največja težava s platformo)

Z nepremagljivim 60-dnevnim brezplačnim preizkusom ponuja Constant Contact nekaj od tega najbolj robustne in intuitivne storitve trženja e-pošte v poslu.

S klepetom v živo, podporo po e-pošti in telefonskimi storitvami njihova podpora strankam presega industrijski standard in tako zagotavlja, da imate na voljo vsa orodja, ki jih potrebujete za uspeh pri njihovi storitvi (kar je pomembno, ker lahko krivulja učenja s programsko opremo za trženje e-pošte bodi precej strm).

Constant Contact poleg vrhunske podpore ponuja množico edinstvenih funkcij, kot je možnost načrtovanja dogodkov na nadzorni plošči, ustvarjanje naložljivih kuponov in nalaganje stikov v vašo bazo podatkov s široko paleto metod.

nadzorna plošča s stalnim stikom

Notranji pogled na nadzorno ploščo stalnih stikov, zavihek načrtovanih oglaševalskih akcij.

Na splošno gre za odlično, uporabniku prijazno storitev, ki je kot nalašč za lastnike malih podjetij vseh vrst.

Kdo bi ga moral uporabljati?

Constant Contact je najboljša programska oprema za trženje e-pošte za lastnike malih podjetij, ki potrebujejo malo časa za učenje programske opreme. Ko ga obvladamo, je močno orodje za trženje e-pošte, ki bo pomagalo tudi pri številnih drugih nalogah.

Cene in funkcije

Ta programska oprema ponuja svoje storitve v stopnjah glede na velikost vašega seznama e-poštnih sporočil. V okviru teh stopenj sta tudi dve možnosti, ki sta opisani spodaj.

Zakaj izbrati različico “Plus”? No, če potrebujete katero od naslednjih dodatnih funkcij: avtomatizirana serija dobrodošlice, samodejna vedenja e-poštnih sporočil, RSVP, A / B testiranje, dinamična vsebina, uporabniki, trženje dogodkov, ankete, ankete, kuponi, spletne donacije in nove posvetovanje s strankami.

Način, kako se storitev dejansko ceni, temelji na tem, koliko e-poštnih stikov imate. Te cene se začnejo po brezplačni preizkusni različici in temeljijo na mesečni ceni… potem je to verjetno vredno. Constant Contact ponuja 10% popust pri 6-mesečnih nakupih in 15% popust pri 12-mesečnih nakupih.

2. Aktivna kampanja

(Najboljše orodje za trženje po e-pošti)

Ključne specifikacije
 • Ni drago
 • Ogromno število funkcij
 • Strokovna pomoč

PREDNOSTI

 Ugodne cene
Obilen seznam funkcij in integracij
 Kampanje na podlagi datumov
 Odlična A / B orodja za testiranje
Večina dejanj, ki temeljijo na logiki

SLABOSTI

 14-dnevna preizkušnja (prekratka)
 Ne (brezplačno) prek telefonske podpore

Kljub pomanjkljivemu brezplačnemu preskusu (samo 14 dni) je ActiveCampaign s svojimi celovitimi trženjskimi možnostmi in izjemno bogato platformo ustvaril pomemben kos industrije ESP (ponudnik e-poštnih storitev)..

preveč številnih e-poštnih sporočilZ obilico različnih možnosti testiranja, merjenja časa in samodejnega odziva, ActiveCampaign prinaša vse, kar potrebujete (in nato še nekaj) za ustvarjanje učinkovitih in donosnih e-poštnih kampanj. Njihova storitev je posebej prilagojena lastnikom podjetij, ki iščejo podporo in svetovanje, ki se nanaša na rast elektronske pošte.

Čeprav ne nudijo telefonske podpore, lahko za 65 dolarjev sedite za 30 minut pri enem od njihovih strokovnjakov za trženje e-pošte, da dobite odgovore na vsa pereča vprašanja. Ni važno, ali se trudite razumeti njihovo storitev ali želite nekaj nasvetov o izboljšanju CTR naslednje kampanje, ActiveCampaign vas je zajel.

(Opomba: Ta pristojbina se opusti za posameznike, ki so kupili naročnino višje stopnje).

Če ste na območju Chicaga, lahko celo ustanovi osebno srečanje z enim od njihovih strokovnjakov priskočiti na pomoč pri razvoju trženja strani e-poštnega podjetja.

Poleg tega pri 500 naročnikih le 9 USD / mesec, ActiveCampaign je eden najbolj dostopnih ponudnikov e-poštnega marketinga v tej panogi – Še posebej, če upoštevate vse funkcije in podporo, do katerih boste imeli dostop. Če zbirate podatke o strankah in dobivate povratne informacije od svojih naročnikov (kar bi morali biti), ActiveCampaign ponuja tudi integracijo z Anketno opico, ki je brezplačna do 250 naročnikov.

Oh, in lahko celo pošiljate e-poštna sporočila, ki temeljijo na datumu, tako da lahko predhodno načrtujete prodajna obvestila ali svojim strankam zaželite srečen rojstni dan!

Vse skupaj ActiveCampaign ponuja robustno storitev e-poštnega trženja z prijaznimi cenami za začetnike in obilico podpornih možnosti, ki zagotovo ugajajo vsakemu lastniku podjetja, ne glede na velikost ali potrebe na seznamu.

Kdo bi ga moral uporabljati?

ActiveCampaign so namenjeni poslovnim uporabnikom, ki želijo sprejemati posebne odločitve o trženju po e-pošti na podlagi določenih ukrepov svoje stranke. Izjava o omejitvi odgovornosti: Ta programska oprema bo preveč lastnikom malih podjetij.

Košček nas je, ki želi, da bodo odločitve, ki jih vodijo podatki, čim bolj natančne in če ste osebnost tipa A, potem bo to vaša izbira..

Cene in funkcije

ActiveCampaign ponuja štiri stopnje svojih storitev, cene pa določajo vaš e-poštni seznam.

Štiri stopnje so naslednje:

Stopnje cen temeljijo na količini stikov, ki jih imate na svojem seznamu e-pošte. Cene, ki sledijo, so mesečne stopnje, če se plačujejo letno. So precej višji, če plačujete mesečno. Če imate na e-poštnem seznamu več kot 100.000 stikov, se morate obrniti na podjetje in določiti cene po meri.

3. MailChimp

(Najboljša začetna programska oprema za trženje e-pošte)

Ključne specifikacije
 • Zelo ekonomičen
 • Brezplačen preizkus
 • Ogromno število funkcij

PREDNOSTI

 Brezplačna uporaba njihovih storitev do 2.000 naročnikov
Intuitiven in enostaven za uporabo
 Veliko odličnih funkcij za plačevanje kupcev

SLABOSTI

 Brez samodejnega odziva ali segmentacije za brezplačne stranke
Brez podpore v živo

možnosti e-trgovine in e-pošteBrez proračuna? Brez problema!

Za razliko od mnogih drugih ponudnikov e-poštnih storitev MailChimp ne ponuja samo brezplačne preskuse, temveč nudijo svojo storitev popolnoma brezplačno za posameznike z e-poštnimi seznami pod 2.000 naročniki ki morajo mesečno poslati manj kot 12.000 e-poštnih sporočil (skupaj 6 edinstvenih e-poštnih sporočil, če jih pošiljate na celoten seznam).

Ko diplomirate nad 2.000 naročniško stopnjo, MailChimp ponuja tudi veliko fantastičnih plačljivih paketov (cena je odvisna od števila naročnikov).

MailChimp ponuja tudi klepet v živo in podporo za e-pošto za svoje stranke (toda nobene klicne podpore) in je robustna in z bogatimi funkcijami platforma, ki je idealna za podjetja v vseh nišah in vseh velikostih. Mailchimp ima tudi nekaj zelo enostavnih integracij za spletna mesta, ki jih gosti WordPress.

Kdo bi ga moral uporabljati?

MailChimp je namenjen tistim, ki si želimo nekaj čim bolj preprostega. Programska oprema je fantastična za lastnike podjetij z majhnimi e-poštnimi seznami, ki živijo na proračunu in želijo nekaj preprostega za uporabo.

Cene in funkcije

Cene za MailChimp so nekoliko bolj zapletene kot pri prvih dveh pregledanih možnostih. Imajo odličen kalkulator cen, s katerim lahko izračunajo, koliko bi jih vsak mesec zaračunali na njihovi spletni strani.

Cene se izračunajo na podlagi treh načrtov in obsega vašega e-poštnega seznama. Obstajajo tri različne vrste načrtov, ki ponujajo različne ugodnosti. Brezplačni načrt vam omogoča le do 2000 naročnikov.

S programoma Pro in Grow sta oba na voljo z mesečnimi stroški. So enaki mesečni stroški z dodano 199 USD naročnino za načrt Pro. Ko narastete za 200 do 500 naročnikov po 5.000 uporabnikov, se cena poveča za približno 5 do 10 dolarjev za skok.

4. Avtomatizacija

(Najboljša možnost SMB)

Ključne specifikacije
 • Za podjetja katere koli velikosti
 • Zelo dostopen uporabniški vmesnik
 • Prijazna storitev za stranke
 • Uporabniku prijazen graditelj avtomatizacije

PREDNOSTI

 Različne oblike e-poštnih sporočil
 Funkcija preizkuševalca predmetov
 Brezplačne predstavitve

SLABOSTI

 Za ustvarjanje svinca ni ciljnih strani
Omejene predloge e-pošte

Ne glede na vsebino e-pošte se podjetja pogosto spopadajo s tistimi na svojih seznamih, ki vsebino dejansko odpirajo. Automizy je programska oprema za trženje e-pošte, ki uporabnikom pomaga povečati odprte cene svojih e-poštnih sporočil.

Ta programska oprema ponuja različna orodja za trženje po e-pošti in koristne funkcije, ki vam bodo pomagale priti do e-poštnih vsebin pred večimi očmi. Tudi ko ima večina ljudi precej natrpanih sporočil, je dokazano, da Automizy poveča odprte cene za več kot 33%.

S svojo funkcijo samodejnega pošiljanja e-pošte bo Automizy ponovno poslal e-poštna sporočila, ki niso bila odprta, kar bo vaši vsebini omogočilo še eno priložnost. Storitev se bo seznanila tudi s tonom in obnašanjem e-pošte in poskrbela, da je poslano ob pravem času, kar daje najboljše možnosti za odpiranje.

Kdo bi ga moral uporabljati?

Automizy je kot nalašč za tiste, ki šele začnejo s trženjem po e-pošti ali iščejo avtomatizacijo in krepitev svojih trenutnih kampanj. Je izjemno preprosto orodje za trženje e-pošte, ki zagotavlja uporabniku prijazen sistem, pa tudi odzivno in koristno storitev za stranke.

Cene in funkcije

Kot je bilo omenjeno zgoraj, najpomembnejše funkcije vključujejo sistem, ki samodejno ponovno pošlje e-poštna sporočila tistim, ki se niso odprli, pa tudi segmentacijo e-poštnih sporočil, da svojim naročnikom pošljete lasersko usmerjena e-poštna sporočila..

Vendar pa. najboljša lastnost je preizkuševalec vrstic predmetov, ki vam pomaga oceniti vrstice predmetov, preden jih pošljete. Pravilna tematika je pomemben dejavnik, ki pritegne pogled vaše stranke in jih spodbudi, da odprejo vašo vsebino.

Sistem cen Automizy temelji na številu aktivnih naročnikov na vašem seznamu e-pošte. Kot je razvidno spodaj, vam bomo zaračunali samo v skladu s seznamom naročnikov. Ne glede na znesek bo vsak uporabnik imel dostop do vseh razpoložljivih funkcij, vključno s celotno izkušnjo storitve za stranke.

5. HubSpot

(Najboljša možnost podjetja)

Ključne specifikacije
 • Na splošno odlična programska oprema
 • Kup funkcij
 • Zelo dobra storitev za stranke

PREDNOSTI

Nagrajena podpora strankam
Intuitivna orodja, ki imajo smisel
Ima vse, kar bi si kdaj želeli v marketinški programski opremi

SLABOSTI

 Draga v merilu
Poleg email marketinga se dogaja še veliko drugih stvari

HubSpot je drugačna žival v svetu email marketinga. Če še nikoli niste delali v nobeni programski opremi za trženje e-pošte, se vam bo ta morda zdela zapletena. Za to obstaja razlog – v HubSpotu lahko naredite več kot v drugih programih. Ko vaše podjetje raste, lahko v HubSpotu naredite skoraj vse, kar želite. Potrebno je le nekaj časa, da ugotoviš, ker lahko narediš toliko. Na srečo, če veste, kaj želite storiti, lahko samo vprašate skupino za podporo strankam.

HubSpot ni samo platforma za trženje e-pošte. Ko uporabljate storitev trženja e-pošte, začnete uporabljati HubSpot Marketing Hub. Tu je več kot 50.000 uporabnikov v 100 državah, storitve pa se gibljejo od 800 dolarjev na mesec do tisoč in tisoč dolarjev. Vse je odvisno od tega, kaj želite početi.

Tako kot vsaka druga storitev trženja e-pošte lahko tudi s ustvarjalcem povleci in spusti ustvarite e-poštna sporočila z blagovno znamko, ki so videti odlično. Če je to vse, kar potrebujete, boste morda želeli poiskati drugje, ker HubSpot ponuja toliko več. Včasih je to lahko prenaporno, medtem ko je drugič lahko res super.

E-poštno trženje HubSpot je trdno v vrhunskem delu storitev e-poštnega trženja. Sama storitev e-poštnega trženja znaša 200 dolarjev na mesec, na seznamu pa stanejo stroški po e-pošti. Vendar prejmete številne izjemno sofisticirane funkcije.

Hubspot Email Marketing upravlja nadzorno ploščo

Če primerjamo široko razpoložljivost marketinških funkcij HubSpota z drugimi marketinškimi storitvami, to res ni konkurenca. HubSpot ima največ. Stvar je v tem, da so druge storitve na tem seznamu zgolj storitve trženja e-pošte, medtem ko je HubSpot splošna programska oprema za trženje. Mnoge druge programske opreme lahko ponudijo podobno vrednost za manj denarja v smislu strogo e-poštnega trženja.

HubSpot, ki se poleg vseh ostalih marketinških kanalov, ki so na voljo, resnično loči od konkurence, je prefinjenost njegovega delovnega toka. Tako HubSpot imenuje svojo funkcijo avtomatizacije in z njo lahko naredite karkoli želite. Tudi uporaba je precej preprosta.

Tu se začne uporabljati dodana vrednost uporabe storitve vse v enem. Delovni tok e-poštnega trženja lahko kombinirate z vsemi drugimi delovi v vašem ekosistemu HubSpot. Želite kombinirati tok vedenja e-poštnega trženja s prodajno kampanjo? To je vsekakor mogoče.

HubSpot je eden najmočnejših marketinških sistemov na trgu danes in se splača, če imate velik trženjski proračun.

Kdo bi ga moral uporabljati?

HubSpot je fantastična vsestranska marketinška storitev. Kot celota gre za resnično najboljšo celostno marketinško storitev. Uporabniki HubSpota so namenjeni podjetjem, ki so pripravljena na obseg, z denarjem v roki. HubSpot je namenjen resnim podjetjem, ki želijo avtomatizirati in prevzeti popoln nadzor nad svojim tržnim ekosistemom.

Cene in funkcije

Cene na HubSpot so lahko nekoliko zmedene, saj storitev ni samo trženje po e-pošti. Marketinško središče vsebuje različne ravni cen za funkcije, skupaj s povečanjem cen za velikost vašega seznama e-poštnih sporočil. Obstaja tudi strm seznam funkcij, ki jih lahko dodate za stroške, kot je dodajanje dodatnih uporabnikov. Vse spodnje cene so mesečne.

6. MailerLite

(Najbolj naravnost)

Ključne specifikacije
 • Osnovne lastnosti vseh načrtov
 • Zelo prijazen do uporabnika
 • Vključen urejevalnik strani

PREDNOSTI

 Brezplačna uporaba storitve do 1.000 naročnikov
Izjemno preprosta za uporabo in preprosta
 Urejevalnik ciljne strani
 Več naprednih funkcij v brezplačnem načrtu

SLABOSTI

 Manjkajo napredne funkcije, ki jih ima druga programska oprema
Brez telefonske podpore

možnosti e-trgovine in e-poštePreprečevanje zmede in duševne obrabe je podcenjen vidik uspeha v podjetništvu. Mnogi uspešni podjetniki samo vedo, na kaj se morajo osredotočiti in je glavna tema množičnih podjetniških nasvetov za uspeh. Uporaba MailerLite se odloči osredotočiti na pomembne vidike e-poštnega trženja.

MailerLite vključuje brezplačen načrt do 1.000 uporabnikov s polovično omejenimi funkcijami. Na srečo so funkcije, ki jih vključujejo, nekatere bolj uporabne. Skok na e-poštno trženje z MailerLite je enostaven, saj ga lahko preizkusite toliko časa, kot želite, z manjšim e-poštnim seznamom.

Eden od vidikov, na katerega je treba biti pozoren v vsej programski opremi za trženje e-pošte, je možnost ustvarjanja ciljnih strani. MailerLite ima enega najboljših urejevalnikov ciljne strani videli smo, da je preprost in enostaven za uporabo.

Kdo bi ga moral uporabljati?

Tip osebe, ki bi moral uporabljati MailerLite, je nekdo, ki preuči večino programske opreme za trženje e-pošte in je takšen, “Woah, preveč stvari se dogaja!”

MailerLite je programska oprema za trženje e-pošte, ki je namenjena odvzemanju zahtevnosti ustvarjanja in pošiljanja profesionalnih e-poštnih kampanj. Idealen je za lastnike malih podjetij, blogerje, avtorje, umetnike, podjetnike in podjetnike, ki želijo vse prednosti velikega e-poštnega orodja brez vsakršnega drugega hrupa v ozadju.

To ni za vrsto osebe, ki želi ogromno celovitega poročanja ali zapletene avtomatizacije. Če šele ustanavljate ali imate lastno podjetje, iskanje časa za izdelavo oglaševalskih akcij na podlagi velike količine podatkov ali intenzivne avtomatizacije tako ali tako ni realno.

Cene in funkcije

Ena najboljših stvari o MailerLite je, da ponuja obsežen načrt “Za vedno brez”, če imate manj kot 1000 naročnikov. Ta načrt vključuje napredne funkcije, kot so potek dela za avtomatizacijo, vdelane ankete po e-pošti, segmentacija, označevanje, ciljne strani, pojavna okna in obrazci.

orodje za optimizacijo slike mailerlite

Vsi njihovi načrti imajo 24-urno podporo strankam in 100% resnični ljudje se odzovejo na vas. Edina brezplačna funkcija, ki resnično izstopa, je njihovo A / B testiranje. Za uporabo tega v večini storitev morate običajno začeti plačevati.

MailerLite je bil zasnovan tako, da ponuja storitev e-poštnega trženja, ki svojim uporabnikom zagotavlja točno tisto, kar potrebujejo za uspeh. To pomeni, da ne ponuja nore in napredne funkcije, ki jo ponujajo drugi poštarji. Vendar MailerLite še vedno ponuja široko paleto izjemno uporabnih funkcij in orodij.

funkcija avtomatizacije mailerlite

Kategorija Lastnosti
Ustvarite oglaševalske akcije Povleci in spusti urejevalnik, urejevalnik obogatenega besedila, urejevalnik HTML po meri, predloge za glasilo, kampanje e-trgovine
Razširite svoj seznam naročnikov Ciljne strani, pojavna okna, vdelani obrazci, upravljanje naročnikov
Predložite pravo sporočilo Avtomatizacija e-poštnih sporočil, označevanje, personalizacija, segmentacija, pojavna okna za promocijo
Optimiziranje oglaševalskih akcij A / B split testiranje, dobava časovnega pasu, samodejno ponovno pošiljanje, RSS kampanje
Spremljajte svoje rezultate Poročila o oglaševalskih akcijah, ankete, klik zemljevidov, odpira se po lokaciji
Povežite se Integracije, API za razvijalce
Več Uporabniška dovoljenja, aplikacija za naročanje iPad, premium podpora, namenski IP, oblikovanje ciljne strani po meri, predloga po meri e-pošte

MailerLite ohranja preprosto cenovno strukturo. To je še ena programska oprema, ki jo plačate glede na število naročnikov na vašem seznamu. Struktura cen se spreminja na smiseln način, ne da bi prišlo do nenavadnih skokov.

7. Aweber

(Najboljša podpora za stranke)

Ključne specifikacije
 • Brezplačen preizkus
 • Odlična storitev za stranke
 • Odlična programska oprema za začetnike

PREDNOSTI

 30 dnevno brezplačno preizkušanje
Na voljo A / B testiranje (ja!)
 Popolna podpora za stranke
 Izčrpna baza podatkov, ki vam bo pomagala začeti in odpraviti morebitne težave.

SLABOSTI

 Če želite ponuditi ponudbo storitev, ki presegajo 25.000 naročnikov (res fantje?), Se obrnite na podjetje.
Cenjenejši od nekaterih močnejših tekmecev.

Z AWeberom boste dobili boste prvih 30 dni brezplačno po tem boste plačevali najmanj 19 USD na mesec (za seznam do 500 naročnikov).

Kjer se AWeber resnično loči od konkurence, je to popolna uporabniška podpora vam omogoča dostop do izkušenega podpornega osebja na klic vse dni v letu (da ne omenjam podpore za klepet / e-pošto za manj nujne zadeve).

Za razliko od stalnega stika, Aweber ponuja A / B testiranje vsem strankam tako da lahko preprosto določite učinkovitost različnih oglaševalskih akcij in ponujajo odzivne predloge e-pošte, tako da bodo vaša e-poštna sporočila lepo izgledala (in delovala) ne glede na to, katero napravo vaša publika uporablja za ogled.

primer nadzorne plošče za testiranje aweber ab

AWeber omogoča A / B testiranje enostavno, tudi za neizkušene tržnike.

Čeprav je armaturna plošča dokaj intuitivna in enostavna za uporabo, je storitev prihaja s strmo krivuljo učenja in se lahko počutijo pretirane za novinca. Na srečo lahko z ogromno zbirko podatkov in obilico vaj, webinarjev in brezplačnih modulov usposabljanja vsakdo v relativno kratkem času obvlada nianse Aweberja.

Moje glavno mnenje o prepiru z AWeberjem je to stanejo a veliko več kot mnogi njihovi tekmeci in če imate veliko e-poštnega občinstva (nad 25.000 naročnikov), se boste morali obrniti na podjetje neposredno, da dobite ponudbo za njihove storitve.

Aweber je še vedno odlična storitev, ki ponuja veliko funkcij in nešteto načinov za optimizacijo vašega trženja in pretvorbo vašega e-poštnega seznama v denarni tiskarski stroj.

Kdo bi ga moral uporabljati?

Aweber je odlična email storitev. Vsakdo, ki bi lahko imel zgornje možnosti, bi morda raje Aweber, saj so skozi in skozi zgradil odlično storitev. Ne izstopajo kot najboljši v vsem, razen podpori strankam, vendar so dobri v vseh vidikih email marketinga.

Cene in funkcije

Ta model cen ni najcenejši, vendar je daleč najbolj preprost. Moja velika težava s to celotno panogo je, kako se oblikujejo cene. Zakaj mora biti tako zmedeno? Aweber je to rešil. Imajo eno vrsto načrta in se stopnjeva glede na velikost seznama naročnikov.

Tukaj je nekaj, kar dobite: neomejeno število e-poštnih sporočil, avtomatizacija, segmentiranje, analitika, rešitve za stranke, prijavni obrazci, integracije, gostovanje slik, 6.000+ fotografij, 700+ predlog in izobraževalni viri.

Cene lahko vidite spodaj po njihovem mesečnem tečaju. Ponujajo tudi popuste za četrtletne in letne cene.

8. GetResponse

(Najbolj intuitivna možnost)

Ključne specifikacije
 • Brezplačna 30-dnevna preizkusna različica
 • Odlična podpora strankam
 • Intuitivne lastnosti

PREDNOSTI

A / B testiranje za optimizacijo učinkovitosti kampanje
 Številne vadnice in viri, ki vam bodo pomagali začeti
 Funkcija časovnika za optimizacijo CTR-jev in odpre

SLABOSTI

 Brez orodij za upravljanje dogodkov

Kot pri komedijah je tudi čas vse ko gre za uspešno izvajanje vaših marketinških kampanj po e-pošti. S povprečnim pisarniškim delavcem, ki vsak dan prejme več kot 120 e-poštnih sporočil, se vaša tržna sporočila enostavno izgubijo v kaosu prejetih nabiralnikov – Če jih ne pošljete ob pravem času.

Na srečo GetResponse ponuja edinstveno časovno funkcijo, ki bo opravila vse težke dvige namesto vas in vam pomagajo ugotoviti natančno kdaj bi morali na svoj seznam poslati e-poštna sporočila, da ustvarite najvišjo stopnjo odprtega, klika in konverzije.

nadzorna plošča za obveščanje o odzivu

Moja nadzorna plošča GetResponse je na voljo z vsemi vrstami “inteligence” in funkcij poročanja, kar mi omogoča najboljši čas dneva za pošiljanje e-poštnih sporočil.

Tako kot druga podjetja, omenjena na tem seznamu, tudi GetResponse novim strankam ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno različico, premijski načrti pa se začnejo že pri 15 USD za 1.000 naročnikov. Podjetje ponuja celovita in učinkovita podpora strankam prek e-pošte, klepeta in prek telefonske podpore, in si je ustvaril ugled v panogi kot ena najlažjih in najbolj prijaznim storitvam na trgu.

Glavna pomanjkljivost GetResponse je ta nimajo nikakršnih orodij za upravljanje dogodkov. Če torej vodite tradicionalen posel z opeko in malto, boste za ravnanje s tem vidikom svojega podjetja potrebovali drugo e-poštno programsko opremo.

Zunaj te majhne izdaje, GetResponse ponuja odličen nabor orodij, ki delujejo v kateri koli industriji in podobno novincem in veteranskim prodajalcem e-pošte..

Kdo bi ga moral uporabljati?

Če iščete programsko opremo za trženje po e-pošti, ki je smiselna, ko jo uporabljate, potem uporabite GetResponse. Na GetResponse sem ugotovil, da so funkcije nekoliko hitrejše.

Cene in funkcije

Še eno strukturo cen, ki je povsod na voljo, ponuja GetResponse. Cene so konkurenčne in ponujajo štiri različne stopnje funkcij.

Cene temeljijo na vsaki stopnji in so povezane s številom naročnikov, ki jih imate.

9. SendinBlue

(Najboljše za majhne proračune z množičnimi seznami)

Ključne specifikacije
 • Brezplačni načrt
 • Integracije
 • Predplačniški e-poštni naslovi

PREDNOSTI

 Model neposrednega oblikovanja cen
 Prihranki stroškov za velike sezname e-pošte

SLABOSTI

 Če pošljete veliko e-poštnih sporočil, to ni prava storitev za vas

storitve gostovanja po e-poštiSendinBlue je francosko podjetje za trženje e-pošte, ustanovljeno leta 2012. Kot novejši igralec v industriji programske opreme za e-poštni marketing so ustvarili lepo bazo kupcev 50.000 uporabnikov.

Resnično so se razlikovali glede na svojo cenovno strukturo. Namesto da bi opirali ceno na velikost svojega seznama e-poštnih sporočil, so se odločili, da ga bodo oprli na funkcije in količino e-poštnih sporočil, ki jih želite poslati mesec.

S trdno brezplačno možnostjo, ki ne poteče – preizkus SendinBlue je enostaven in brez bolečin.

Ponujajo tudi številne integracije z drugimi programskimi programi. Napredne funkcije, ki so odklenjene v višjih cenah, so lepe in imajo strm popust v primerjavi z drugimi storitvami, če imate velik seznam naročnikov.

Kdo bi ga moral uporabljati?

Če bi imel 100.000 naročnikov na svoj seznam e-poštnih sporočil, vendar ne želim plačevati tisoč in tisoč dolarjev na leto, bi uporabljal SendInBlue.

Cene in funkcije

Všeč mi je struktura cen SendInBlue. Niti ne vključuje velikosti seznama, njihov brezplačni načrt pa sega daleč. Oglejte si pet različnih stopenj in njihove mesečne cene:

10. PretvoriKit

(Najlažji postopki za avtomatizacijo)

Ključne specifikacije
 • Intuitivni graditelj
 • Napredne funkcije
 • Urejevalnik ciljne strani

PREDNOSTI

 Enostavni avtomatizacijski potek dela
Visual Builder
 Napredna orodja

SLABOSTI

 Cenejši od tekmecev
 Visual Builder ni tako velik kot drugi

gostovanje e-pošte-vektorConvertKit ima pametno taktiko trženja. V bistvu so vzeli fantastičen koncept programske opreme za trženje e-pošte in jo naredili posebej za ustvarjalce. Deluje fantastično za ljudi, ki vplivajo na različne platforme družbenih medijev in nimajo spletnega mesta.

Omogočajo vam nastavitev ciljnih strani za zajemanje e-poštnih naslovov ljudi in skok naravnost v email marketing. Ponujajo tudi nekaj najboljših funkcij upravljanja naročnikov in segmentacije e-pošte.

Kdo bi ga moral uporabljati?

Ljudje, ki so ustvarjalci na YouTubu ali kakšnem drugem mediju in nimajo spletnega mesta za začetek.

Cene in funkcije

Videti, da mi je ConvertKit najbolj všeč, je, da so na voljo vse funkcije. Edine stopnje, ki jih imajo, temeljijo na naročnikih. Več kot 5.000 naročnikov omogoča tudi uporabo migracije conciergea.

Funkcije, ki so vključene v ConvertKit, so: vizualna avtomatizacija, neomejene prilagodljive obrazce, neomejeno pošiljanje e-pošte, označevanje naročnika, poročanje, integracije, API ter podpora za e-pošto in klepet.

Te cene so mesečno na osnovi plačila mesečno. Dajo vam dva meseca brezplačno, če plačujete letno.

Nekaj ​​zaključnih misli

Trženje e-pošte se je v zadnjem pol desetletja ali tako zelo razvilo in je hitro postalo eno izmed glavnih gonilnih prihodkov v vseh panogah.

Kljub nekaterim nasprotovanjem, e-pošta še zdaleč ni mrtva in je po vseh statistikah in napovedih strokovnjakov dejansko pridobivanje vleko kot marketinško modaliteto, zato je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da imate vzpostavljene prave sisteme, s katerimi boste zagotovili, da ne pustite denarja na mizi.

Kot pri večini stvari, povezanih s poslovanjem, je s pravimi orodji le polovica bitke. Vzemite si čas, da se izobrazite o najboljših praksah in „razvojnih hakah“ v industriji in ne spreglejte številnih modulov usposabljanja in informacij, ki jih ponuja večina ESP.

Z malo trženjskega znanja in izkušenj, ki smo jih delili v tem priročniku, se boste na dirke odpravili v nobenem trenutku in boste lahko vaš e-poštni seznam iz vanilijeve baze pretvorili v pusto, pomeni, stroj za ustvarjanje dobička.

Pomembna opomba: če pošljete veliko e-pošte, se izogibajte uporabi poceni spletnih gostiteljev. Pogosto na isti strežnik postavijo preveč drugih spletnih mest, kar lahko škodi pošiljanju e-pošte in sproži filtre za neželeno pošto in lažno predstavljanje.

Če je množična e-pošta del vašega podjetja, potem investirajte v kakovostnega ponudnika spletnega gostovanja. Oglejte si preglede in analize spletnega gostovanja, objavljene na naši domači strani, da vidite najboljše možnosti.

Sorodno: Odkrijte spletna mesta z lažnim predstavljanjem prek spletne analitike

Pogosta vprašanja

V: Kako ustanovim podjetje za trženje e-pošte?

A: Vaš prvi korak je iskanje ponudnika programske opreme za trženje e-pošte. Naše najljubše priporočilo je konstantni stik, vendar obstaja veliko drugih možnosti, kot sta MailChimp in Active Campaign.

V: Kako lahko brezplačno naredim trženje po e-pošti?

A: Skoraj vsak ponudnik programske opreme za email marketing ponuja brezplačne preizkuse. Najdaljši brezplačni preskus, ki smo ga ugotovili, je 60 dni od stalnega stika.

V: Kakšna je najboljša množična programska oprema za e-pošto?

A: Vsaka programska oprema za trženje e-pošte ponuja edinstvene prednosti in prednosti. Naša najljubša vsestranska programska oprema za trženje e-pošte je Constant Contact.

V: Kateri samodejni odzivnik je najboljši?

A: Vsak samodejni odzivnik, ki ga uporabljam, deluje odlično na katerem od večjih programov za email marketing. Najbolj logična zasnova je Active Campaign, najlažji pa je MailChimp.

Katero storitev trženja e-pošte trenutno uporabljate? Kateri je vaš najljubši? Ste že uporabili katero od storitev na tem seznamu? Sporočite nam vaše misli in povratne informacije v spodnjih komentarjih!

Lahko vam je tudi všeč:

 • Best Builder spletnih strani
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author