Ulasan WebHostingPad:% Masa Terendah yang pernah kita lihat (Statistik Di Dalam).

Laman web WebHostingPad

WebHostingPad adalah murah.

Seperti di bawah dua dolar murah.

Ditubuhkan pada tahun 2005 oleh sekumpulan kecil individu, kini telah berkembang dengan stabil selama lebih dari satu dekad berikutan harga yang rendah.

Tetapi adakah itu … SEMUA mereka baik?!

Untuk mengetahui, kami membeli “Power Plan” WebHostingPad pada bulan Jun 2015, dengan menubuhkan laman web WordPress asas

Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, kami memerhatikan statistik prestasi mereka seperti waktu operasi & kepantasan, selain melakukan analisis latar belakang kita sendiri untuk mengetahui apakah WebHostingPad mencuri dengan harga rendah, atau bangkai kereta api menunggu untuk berlaku.

Baca ulasan penuh berat sebelah kami di bawah untuk mengetahui mana yang benar.

Kelebihan Menggunakan WebHostingPad

WebHostingPad mempunyai beberapa perkara yang diperlukan selain harga yang rendah. Bermula dengan…

1. Sokongan Pelanggan yang Layak

Pengalaman peribadi kami sendiri dengan WebHostingPad cukup bagus.

Kakitangan sokongan mereka berhubung dengan serta-merta, dan mereka menghubungi kami sekitar satu minit selepas setiap soalan.

Bukan pengalaman terbaik yang kami ada di antara semua yang kami kaji, tetapi tetap bagus.

Sokongan WebHostingPadSokongan WebHostingPad adalah baik

Seperti kebanyakan host web, namun terdapat banyak ulasan mengenai respons perkhidmatan pelanggan WebHostingPad.

 1. “E-mel saya ke alamat di verizon.net terus melantun. Saya telah mengisi dua tiket sokongan, tetapi tiada jawapan. Mengapa saya tidak dapat menyelesaikannya? “
 2. “Hai, boleh tolong beritahu kami pukul berapa sokongan teknikal langsung berfungsi – kerana kami mencubanya ketika sistem mengatakan ia dalam talian – tetapi kemudian memutuskan bahawa anda berada di luar talian – dan memberitahu kami untuk menghantar mesej e-mel yang belum dijawab. Terima kasih banyak ”
 3. “Hai, saya mengalami masalah dengan laman web saya tidak berfungsi tetapi pasukan sokongan anda memberitahu saya bahawa itu baik dan tidak ada masalah. Saya betul-betul tidak mendapat pertolongan yang saya rasa sepatutnya dan saya semestinya pelanggan yang tidak berpuas hati. Bolehkah seseorang menolong saya dan menunjukkan kepada saya bahawa anda mengambil berat tentang pelanggan anda? “
 4. “Laman web saya tidak berfungsi dan Saya tidak dapat menghubungi sesiapa dalam perkhidmatan pelanggan. Di telefon, ia mengatakan untuk meninggalkan mesej tetapi kemudian berkata “maaf tetapi peti surat pengguna penuh”. Ia juga menyarankan untuk menggunakan sembang langsung tetapi apabila saya melakukannya, ia memutuskan saya dan mengatakan tidak ada ejen dalam talian yang tersedia. Jadi, saya telah menghantar e-mel tiket. Saya hanya tertanya-tanya apa yang sedang berlaku dan saya ingin menyelesaikannya dengan segera. Terima kasih. “

2. Murah Luar Biasa

WebHostingPad memang mempunyai satu perkara hebat untuk melakukannya.

Pecahan harga WebHostingPadHarga yang murah

Mereka murah.

Dengan pengecualian pelan Essage iPage yang tidak begitu rahsia dan langsing, ini adalah antara pilihan termurah yang tersedia untuk anda.

Kemungkinannya, ada sebabnya sangat murah (yang akan anda ketahui di bawah di bawah senarai ‘kontra’). Tetapi jika harga adalah satu-satunya masalah anda, jangan cari lagi.

3. Jaminan Wang Yang Dikembalikan

WebHostingPad mempunyai jaminan pulangan wang 30 hari yang kukuh sekiranya anda tidak menjumpai perkhidmatan mereka. Walau bagaimanapun, jaminan wang dikembalikan hanya untuk pembelian hosting. Jaminan ini tidak berlaku untuk pembaharuan, tambahan, yuran pemindahan laman, caj perkhidmatan, atau pendaftaran nama atau pembaharuan domain, termasuk pendaftaran domain percuma sebagai sebahagian daripada tawaran kupon DOMAIN PERCUMA WebHostingPad

4. Peningkatan Keselamatan

Biasanya, pilihan termurah yang tersedia juga terhad ketika datang ke perkara “tambahan” seperti pilihan keselamatan. Nasib baik, WebHostingPad tidak, memasukkan Pengimbas Perisian Malware Automatik dan Kuarantin Malware untuk rancangan hosting WordPress mereka.

Kekurangan Menggunakan WebHostingPad

Syarikat murah murah dengan alasan. Kemungkinannya, mereka tidak bersedia (atau mampu) mengubah margin keuntungan yang tipis itu menjadi pelaburan semula ke dalam produk dan perkhidmatan mereka.

WebHostingPad tidak berbeza, menawarkan perkhidmatan biasa-buruk-buruk di mana ia penting. Tengoklah.

1. Masa Penggunaan yang Sangat RENDAH 99.23% (Purata 24 Bulan Terakhir)

Laman web hanya berguna untuk anda semasa berada di dalam talian, untuk digunakan oleh pengunjung atau bakal pelanggan.

Begitu juga, tugas utama host web adalah memastikan perkara itu berlaku. Di sini, WebHostingPad bergelut.

Walaupun tuntutan laman web mereka adalah 99% masa aktif, mereka tidak mendekati tempat.

Sebagai gantinya, mereka memberikan uptime di bawah rata-rata 99.23% selama 24 bulan terakhir – ini adalah salah satu yang terendah yang pernah kita lihat setelah meninjau lebih daripada tiga puluh hos web lain.

Sebenarnya, semasa mencuba menulis versi awal ulasan ini, laman web ujian tidak lagi berfungsi.

Waktu operasi purata 12 bulan terakhir:

 • Waktu operasi purata Januari 2020: 99.89%
 • Waktu operasi purata Disember 2019: 99.85%
 • Waktu operasi purata November 2019: 99.78%
 • Waktu operasi purata Oktober 2019: 99.87%
 • Waktu operasi purata September 2019: 99.85%
 • Waktu operasi purata Ogos 2019: 99.81%
 • Waktu operasi purata Julai 2019: 99.83%
 • Waktu operasi purata Jun 2019: 99.77%
 • Waktu operasi purata Mei 2019: 99.81%
 • Waktu operasi purata April 2019: 99.89%
 • Waktu operasi purata Mac 2019: 99.97%
 • Waktu operasi purata Februari 2019: 99.92%

Lihat grafik di bawah ini (semuanya berwarna merah):

WebHostingPad statistik 24 bulan terakhirWaktu operasi rata-rata WebHostingPad | Lihat statistik

2. Masa Memuatkan Halaman yang perlahan

Tugas web host seterusnya adalah memastikan laman web anda dihantar tepat pada masanya kepada pengunjung atau bakal pelanggan tersebut.

Selain menjengkelkan orang, kerana halaman terlalu lama dimuat, kelajuan laman web juga dapat mempengaruhi peringkat mesin pencari dan bahkan penukaran.

WebHostingPad berjuang lagi di jabatan ini, menyiarkan masa memuatkan halaman sebanyak 1,021ms sejak 24 bulan yang lalu. Ini bermakna bahawa memerlukan lebih dari 1 saat untuk memuatkan laman web – yang tidak boleh dilupakan dalam dunia Internet masa kini.

Masa muat purata 12 bulan terakhir:

WebHostingPad statistik terperinci 16 bulan terakhirKelajuan purata WebHostingPad 2019-2020 | Lihat statistik

3. Pendaftaran Domain ‘Percuma’ yang Dilampirkan Rentetan

WebHostingPad akan memasukkan nama domain percuma ke pendaftaran akaun baru, sama seperti hos web lain.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa peringatan.

Pertama, anda perlu mendaftar dengan kupon “DOMAIN PERCUMA” untuk menikmati tawaran nama domain percuma ini.

Kedua, mana-mana kupon lain membatalkan ini.

Ketiga, anda perlu membayar $ 14.95 setiap tahun untuk memperbaharui nama domain anda. Biasanya anda boleh membeli nama domain dengan harga kurang dari $ 10 hari ini di laman web lain.

Oleh itu, kos masa depan ‘tambahan’ ini mungkin tidak akan dibayar sendiri dalam masa beberapa tahun.

4. Pemindahan Laman Web yang Sangat Sekatan

Seperti hos web lain, WebHostingPad juga akan membantu anda memindahkan laman web yang ada ke perkhidmatan mereka secara percuma.

HANYA sekiranya, ia kurang dari 2GB (yang kecil). Itu adalah ukuran maksimum akaun yang layak untuk pemindahan percuma, dan TIDAK akan merangkumi alamat e-mel, akaun FTP, subdomain atau domain addon. Sebagai gantinya, anda perlu membuat semula mereka di panel kawalan mereka.

5. Pilihan Sandaran yang sangat terhad.

‘Sandaran percuma’ adalah satu lagi tawaran yang akan diserahkan oleh beberapa host web lain untuk pelanggan baru.

Di sebalik itu, kedengarannya tawaran hebat untuk membantu anda menghentikan laman web anda untuk sebarang masalah atau masalah.

Tetapi periksa apa yang kami dapati dalam cetakan halus yang terkandung dalam Syarat Perkhidmatan mereka:

“WebHostingPad, mengikut budi bicara kami sendiri, akan mengambil sandaran mingguan akaun pelanggan, sehingga dan termasuk 1GB fail laman web sahaja. Sandaran ini tidak termasuk alamat e-mel, akaun e-mel, pangkalan data, atau apa pun selain fail laman web. Sebarang akaun yang lebih besar daripada 1GB tidak akan disertakan dalam perkhidmatan sandaran automatik yang disediakan oleh WebHostingPad. Sekiranya pelanggan memerlukan cadangan untuk dipulihkan, WebHostingPad mungkin mengenakan bayaran perkhidmatan pemulihan sandaran sekali sebanyak $ 39.95. “

Berikut adalah terjemahan pantas dari omong kosong undang-undang itu:

 • Mereka hanya akan mengambil sandaran mengikut “budi bicara tunggal” mereka – apa pun maksudnya?!
 • Sandaran anda tidak boleh melebihi 1GB (yang sekali lagi kecil)
 • Mereka hanya menyandarkan fail laman web. Ini TIDAK termasuk e-mel atau bahkan pangkalan data
 • Mereka mungkin mengenakan bayaran pemulihan sebanyak $ 39.95 untuk memulihkan sandaran anda (jadi… itu tidak percuma?!)
 • Pilihan untuk membuat sandaran secara manual melalui cPanel tidak tersedia. Anda perlu membayarnya agar ini diaktifkan.

Pendek kata, tawaran sandaran ini tidak bagus. DAN mereka menyekat kemampuan anda untuk menjalankan sandaran manual mudah di atasnya.

Harga WebHostingPad, Rancangan Hosting & Fakta Pantas

 • Pelan Kuasa: Pelan ini bermula pada $ 1,99 sebulan. Ia dilengkapi dengan penyimpanan tanpa had, lebar jalur tanpa had dan sokongan untuk laman web tanpa had. <- Kami menggunakan rancangan ini untuk menguji WebHostingPad.
 • Rancangan Kuasa Plus: Pelan ini bermula pada $ 4,99 sebulan. Ia dilengkapi dengan penyimpanan tanpa had, lebar jalur tanpa had dan sokongan untuk laman web tanpa had. Ia juga dilengkapi dengan sijil SSL percuma, Penapis Spam Lanjutan dan akses SSH.

Sokongan WebHostingPadHarga dan rancangan WebHostingPad

Mereka juga mempunyai pilihan hosting WordPress, tetapi kami tidak menganggapnya lebih baik daripada hosting bersama biasa. Walaupun begitu, semua rancangan hosting WordPress dilengkapi dengan simpanan tanpa had dan akaun e-mel tanpa had.

 • Domain PercumaTidak.
 • Kemudahan Pendaftaran: Proses pendaftaran satu halaman sangat mudah.
 • cara bayaran: Kad Kredit, PayPal, Alipay, Bitcoin, Cek, Wang Pos, Western Union.
 • Yuran dan Klausa Tersembunyi: Mereka mungkin mengenakan yuran $ 39.95 untuk memulihkan sandaran anda. Pengguna tidak boleh melebihi 150,000 jumlah fail. Sekiranya anda mencapai had fail, anda boleh membeli sekatan tambahan sebanyak 150,000 fail dengan harga $ 10 sebulan. Sekiranya mereka memberitahu anda tentang mencapai had fail dan anda tidak memberi respons, mereka akan secara automatik menagih anda $ 10 sebulan per 150,000 fail tambahan. Anda tidak dibenarkan menggunakan lebih dari 10 peratus CPU dan memori, dan sesi anda tidak boleh melebihi 10 minit. Terdapat had 300 e-mel sejam atau 3.000 e-mel setiap hari.
 • Jual Beli: Banyak kelebihan.
 • Pengaktifan Akaun: Pengaktifan pantas.
 • Pengalaman Panel Kawalan dan Papan Pemuka: cPanel.
 • Pemasangan Aplikasi dan CMS (WordPress, Joomla, dll.): Pemasangan aplikasi dan CMS popular dengan pantas dan mudah dengan Softaculous.

Adakah Kami Mengesyorkan WebHostingPad?

Tidak boleh. Tolong elakkan.

Sokongan pelanggan mereka cukup baik, tetapi waktu buka dan pemuatan halaman mereka sama sekali tidak memuaskan.

Kemudian apabila anda mempertimbangkan betapa ketatnya Syarat dan had Perkhidmatan mereka, itu benar-benar tidak perlu dipertimbangkan.

Walaupun kadar perkenalan mereka sangat rendah, anda lebih baik mencari BANYAK alternatif yang lebih baik di luar sana seperti Hostinger atau iPage (keduanya di bawah $ 2).

P.S. Sekiranya anda ingin melihat penyedia hosting yang berada di atas WebHostingPad, periksa hos kami dengan prestasi terbaik di sini.

Ada pengalaman dengan Web Hosting Pad? Sekiranya ada, sila berikan ulasan di bawah! Kami menerima semua ulasan yang jujur ​​dan telus, tidak kira sama ada itu baik atau buruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author