Tinjauan Hosting24 – Waktu Kelajuan dan Kelajuan Purata |

Laman web hosting24

Hosting24 dilancarkan pada tahun 2008 dan merupakan sebahagian daripada rangkaian Hostinger. Mereka menyediakan perkhidmatan untuk 29 juta pengguna di 178 negara.

Begitu juga dengan banyak hos web lain, laman web mereka penuh dengan bahasa hiperbolik, termasuk jaminan masa operasi 99.9% dan ‘sandaran automatik’ (yang akan kami nyahaktifkan dalam satu minit).

Mari kita lihat bagaimana ukurannya.

Kami membuat laman web WordPress dengan rancangan hosting dikongsi paling murah pada bulan Jun 2015. Sejak itu, kami telah mengawasi waktu dan kelajuan yang ketat, selain menguji sokongan pelanggan mereka dan melakukan pemeriksaan latar belakang untuk mengumpulkan hasil kami dengan tidak berat sebelah, tinjauan yang jujur.

Teruskan membaca untuk mengetahui apa yang kami dapati.

Kelebihan Menggunakan Hosting24

Hosting24 mempunyai sokongan pelanggan yang cukup baik. Mereka juga melemparkan beberapa perkara menarik (tetapi tidak penting). Itu sahaja.

Tengoklah:

1. Sokongan Pelanggan yang Baik

Hosting24 terutamanya menawarkan sokongan melalui sembang langsung, yang menghubungkan kami dengan segera dengan salah satu ejen sokongan mereka.

Tanggapan mereka cukup teliti, terperinci, dan cukup jelas. Walaupun ada kelewatan yang nyata antara menjawab pertanyaan jika kita memilih. Pemeriksaan latar belakang yang cepat menunjukkan ulasan lain yang serupa.

Secara keseluruhan, ulasannya tidak terlalu buruk.

Sokongan Hosting24

2. Keamanan yang Ditingkatkan Dengan Sandaran Automatik

Hosting24 mengikuti pendekatannya yang berpusat pada pelanggan dengan memberi perhatian khusus kepada keselamatan laman web anda.

Sebilangan besar rancangan hosting mereka menjadi standard dengan Perlindungan Cloudflare DDOS dan pengimbas antivirus ClamAV untuk melindungi laman web anda secara proaktif.

Mereka juga akan melakukan sandaran mingguan. Dalam dunia yang ideal, anda akan mendapat sandaran setiap hari. Oleh kerana mereka membuangnya secara percuma, sementara banyak laman web lain memaksa anda membayar tambahan, itu bukan masalah buruk. Kami akan menyemak cadangan ini dengan lebih terperinci tidak lama lagi.

Di samping itu, mereka juga menawarkan Perlindungan SpamAssassin untuk e-mel.

3. Lokasi Pelayan A.S. dan Eropah

Semasa mendaftar untuk akaun hosting VPS bersama atau baru, anda diberi pilihan untuk memilih antara hosting laman web anda di lokasi Amerika Utara (Asheville, North Carolina) atau Eropah (United Kingdom) (bergantung pada kumpulan sasaran anda).

4. Banyak Penjualan Promosi

Sekiranya anda tepat pada masanya, anda mungkin mendapat tawaran yang luar biasa.

Pada masa penulisan ulasan ini (5/18/16 – Kemas kini 11/01/18 nampaknya mereka masih melakukannya!), Mereka menjalankan Diskaun seumur hidup 50% penjualan kilat.

Melihat sekilas Halaman Facebook mereka mendedahkan banyak penjualan yang berbeza, biasanya dikaitkan dengan beberapa percutian.

5. Pemindahan Laman Web Percuma

Hosting24 akan membantu anda memindahkan atau memindahkan laman web yang ada – secara percuma – jika dihoskan ke tempat lain. (Perlu diingat bahawa hampir setiap hos lain yang telah kami tinjau juga menawarkan keuntungan ini.)

6. Waktu Penggunaan Di Atas Purata Sepanjang 24 Bulan Sebelum

Salah satu perkara pertama yang akan anda perhatikan ketika melayari laman web Hosting24 ialah 99.9% + masa operasi.

Setelah menguji mereka, kami mendapat hasil yang mereka tawarkan.

Selama 24 bulan terakhir, Hosting24 dapat memberikan 99.97% waktu operasi dalam ujian kami.

Pemeriksaan latar belakang kami menunjukkan bahawa banyak pelanggan mengeluh kerana tidak dapat mengakses laman web mereka (termasuk mesej ‘Perkhidmatan Sementara Tidak Tersedia’ yang ditakuti).

 1. Waktu operasi sangat mengerikan. Laman web saya di luar talian hampir setiap hari. Menurut Pingdom, laman web saya telah offline selama lebih dari 50+ kali. “
 2. Waktu tamat adalah titik terburuk: laman web saya telah banyak kali berkurang kerana apa yang disebut “kemas kini pelayan” dan Hosting24 tidak pernah melihatnya sendiri. “
 3. Kesalahan paling biasa yang saya dapat ialah: Perkhidmatan tergendala sementara
 4. “Saya bekerja dengan Hosting24 tetapi tidak menyukai kestabilan dan sokongan mereka
 5. “Sekarang mereka memberikan layanan yang baik uptime tidak 100%

Waktu operasi purata 12 bulan terakhir:

 • Waktu operasi purata Januari 2020: 99.97%
 • Waktu operasi purata Disember 2019: 99.99%
 • Waktu operasi purata November 2019: 100%
 • Waktu operasi purata Oktober 2019: 100%
 • Waktu operasi purata September 2019: 100%
 • Waktu operasi purata Ogos 2019: 99.98%
 • Waktu operasi purata Julai 2019: 99.95%
 • Waktu operasi purata Jun 2019: 100%
 • Waktu operasi purata Mei 2019: 99.98%
 • Waktu operasi purata April 2019: 100%
 • Waktu operasi purata Mac 2019: 100%
 • Waktu operasi purata Februari 2019: 99.98%

Hosting24 masa dan kelajuan purata 24 bulanWaktu operasi rata-rata Hosting24 | Lihat statistik

7. Kelajuan di atas-purata

Hosting24 berjalan dengan baik dengan masa muat mereka. Mereka mencatat 668ms dalam tempoh 24 bulan yang lalu.

Bukan yang terbaik yang pernah kita lihat, tetapi juga yang terburuk.

Pertimbangkan ini:

74% orang akan meninggalkan laman web anda selama-lamanya jika ia gagal dimuat dalam masa 5 saat sahaja. SELAMANYA orang tidak akan menunggu 3 saat.

Ini bermaksud kepantasan bukan hanya masalah pengalaman. Sebenarnya, ini memberi kesan langsung pada kadar penukaran anda juga, menyebabkan pengunjung laman web berhenti berturut-turut.

Salah satu faktor yang paling penting untuk kelajuan laman web adalah kepantasan hosting anda. Terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan sekiranya asasnya rosak.

Masa muat purata 12 bulan terakhir:

Hosting24 statistik terperinci 12 bulanHosting24 kelajuan purata 2019-2020 | Lihat statistik

Kekurangan Menggunakan Hosting24

Terdapat beberapa kelemahan yang harus dipertimbangkan sebelum melakukan Hosting24.

Tengoklah:

1. Sokongan terhad dan bermanfaat untuk keuntungan (Walaupun terdapat tuntutan untuk bertentangan)

Hosting24 mengiklankan ciri sandaran mereka sebagai lencana kehormatan di laman web mereka. Malangnya, dalam pengalaman kami, ia tidak sesuai dengan gembar-gembur.

Inilah sebabnya:

Sebab # 1: Mereka hanya membuat sandaran mingguan.

Sebaik-baiknya, ini mesti dilakukan setiap hari untuk memastikan anda sentiasa mempunyai salinan yang siap dipulihkan, sekiranya berlaku.

Sebab # 2. Semasa sandaran mingguan, mereka akan menghapus yang sebelumnya.

Itu tidak ideal, kerana untuk berada di sisi yang selamat, lebih baik mempunyai banyak versi. Mengandalkan satu sandaran boleh menjadi masalah jika ada masalah rawak atau masalah yang terjadi.

Sebab # 3. Sebagai tambahan, mereka tidak akan membuat sandaran akaun yang lebih besar daripada 2GB.

2BG tidak sebesar itu. Terutama jika laman web anda sangat visual (eCommerce terlintas di fikiran). Sekiranya anda tidak menskalakan, memangkas, dan memampatkan gambar beresolusi tinggi dengan betul sebelum memuat naiknya, anda boleh mengambil satu gambar dengan mudah melebihi 20mb. Darabkan dengan 10 (atau 100) dan anda akan mendapat maksimum.

Semua-dalam-semua, jangan percaya gembar-gembur!

Anda mungkin lebih baik membuat sandaran laman web ini sendiri.

Hosting24 Harga, Rancangan Hosting & Fakta Pantas

Berikut adalah gambaran keseluruhan ringkas mengenai rancangan hosting mereka. Mereka menawarkan dua rancangan bersama:

 • Web Hosting Tunggal: Pelan ini bermula pada $ 0.80 sebulan. Ia dilengkapi dengan 1 laman web, ruang cakera 10GB, lebar jalur 100GB, dan pilihan untuk memilih lokasi pelayan anda.
 • Web Hosting Premium: Pelan ini bermula pada $ 2.15 sebulan. Ia dilengkapi dengan 50 laman web, ruang cakera 20GB, lebar jalur tanpa had, pelayan nama khas dan domain tambahan.
 • Web Hosting Perniagaan: Pelan ini bermula pada $ 3,45 sebulan. Ia dilengkapi dengan laman web dan lebar jalur yang tidak terhad. Serta ruang cakera 30GB, sandaran harian, pelayan nama khusus, dan domain tambahan.

Harga dan rancangan Hosting24

 • Domain percuma? Tidak.
 • Kemudahan Pendaftaran: Proses pendaftaran yang mudah.
 • cara bayaran: Kad Kredit, PayPal.
 • Yuran dan Klausa Tersembunyi: Akaun dengan satu fail di atas 1GB, atau dengan lebih dari 250,000 fail, dapat dihentikan tanpa pemberitahuan kepada pemilik akaun.
 • Jual Beli: Sijil SSL.
 • Pengaktifan Akaun: Pengaktifan Segera.
 • Pengalaman Panel Kawalan dan Papan Pemuka: cPanel.
 • Pemasangan Aplikasi dan CMS (WordPress, Joomla, dll.): Pemasangan satu klik aplikasi dan CMS popular melalui Softaculous.

Adakah Kami Mengesyorkan Hosting24?

Tidak, kita tak boleh.

Apabila anda mendaftar untuk hosting web, anda akan membayar prestasi tersebut.

Yaitu, (1) waktu muat dan (2) masa memuat halaman.

Waktu operasi Hosting24 adalah, di atas rata-rata. Laman web terbaik di dunia, yang secara offline tidak dapat dimanfaatkan secara berterusan.

Waktu pemuatan halaman mereka hampir sama – sedikit lebih baik daripada standard industri. Itu mungkin menjadi masalah ketika menjana pendapatan dari laman web anda (seperti yang dibincangkan sebelumnya).

Melihat sekilas senarai hosting web lengkap kami akan membantu anda mencari hos web, dengan waktu operasi yang lebih stabil, masa muat yang cepat, dan sokongan pelanggan yang hebat – semuanya pada harga yang berpatutan. Tetapi jika anda mencari sesuatu yang sangat asas maka kami juga telah menyenaraikan perkhidmatan hosting web percuma terbaik (tidak digalakkan).

Adakah anda mempunyai pengalaman dengan Hosting24? Sila tinggalkan ulasan di bawah ini – baik atau buruk – asalkan jujur ​​dan telus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author