Perkhidmatan Pemasaran E-mel Terbaik pada tahun 2020: 10 Perbandingan & Ulasan Teratas

perkhidmatan pemasaran e-mel

Mencari perkhidmatan pemasaran e-mel yang memenuhi keperluan dan keperluan anda tidaklah sukar.

Perkhidmatan pemasaran e-mel kebanyakannya sama – ciri dan harga. Ini termasuk percubaan percuma, pelbagai templat e-mel, integrasi media sosial dan penjadualan e-mel.

Semasa menggunakan perisian pemasaran e-mel, anda akan dapat mengautomasikan aliran kerja pemasaran anda, mengesan statistik anda, mengirim lebih banyak dan lebih baik e-mel, dan membina hubungan yang lebih mendalam dengan pengunjung anda.

Tetapi, ketika memilih perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik, mengatakan bahawa anda mempunyai banyak pilihan akan menjadi pernyataan yang meremehkan. Sebenarnya, ketika terakhir melakukan penyelidikan, kami mendapati terdapat 30+ perkhidmatan pemasaran e-mel (percuma dan berbayar).

Berikut adalah senarai 10 perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik untuk perniagaan kecil yang semestinya membuat keputusan anda lebih mudah.

1. Sentuhan Sentiasa

Constant Contact adalah perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik untuk perniagaan kecil. Perisian automasi e-mel mereka dilengkapi dengan percubaan percuma 60 hari dan menawarkan pelbagai pilihan penyesuaian dan integrasi kepada pengguna sambil tetap mudah dan mesra pengguna.

tinjauan hubungan berterusan

Ditubuhkan pada tahun 1995, Constant Contact telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan pemasaran e-mel terbesar di dunia. Mereka terus memajukan tawaran mereka dan berkembang menjadi ruang baru yang tidak diliputi oleh penyedia lain.

Contohnya, anda akan mendapat akses ke alat pengurusan acara, dan alat media sosial yang inovatif yang membolehkan anda membuat kupon dan muat turun untuk dikongsi di media sosial. Anda juga akan menemui beratus-ratus penyatuan yang berbeza, jadi anda boleh mengintegrasikan aplikasi dan perkhidmatan lain yang anda gunakan sekarang.

Di luar ciri unik di atas, anda juga akan mendapat pelbagai templat khusus khusus untuk digunakan dan papan pemuka yang menunjukkan metrik e-mel terpenting anda.

Mereka menawarkan banyak panduan dan perkhidmatan berguna, sangat membantu bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman pemasaran e-mel. Selain itu, anda akan mendapat akses ke sembang langsung, e-mel dan sokongan telefon.

Namun, ada satu kelemahan yang mencolok. Sebenarnya tidak ada alat automasi, dan untuk harganya, anda membayarnya semestinya ada.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini?

Constant Contact adalah pilihan yang tepat untuk pemilik perniagaan kecil yang memerlukan alat yang lebih daripada sekadar pemasaran e-mel.

Berapa harganya?

Terdapat dua rancangan untuk dipilih. Setiap rancangan ini dibahagikan kepada tahap harga berdasarkan sejumlah kenalan.

Pelan E-mel:

 • 0-500 pelanggan: $ 20 sebulan
 • 501-2,500 pelanggan: $ 45 sebulan
 • 2,501-5,000 pelanggan: $ 65 sebulan
 • 5,001-10,000 pelanggan: $ 95 sebulan

Pelan E-mel Plus:

 • 0-500 pelanggan: $ 45 sebulan
 • 501-2,500 pelanggan: $ 70 sebulan
 • 2,501-5,000 pelanggan: $ 95 sebulan

Untuk kedua-dua jenis rancangan tersebut, anda akan mendapat diskaun 10% jika anda membuat prabayar selama 6 bulan, atau 15% jika anda membuat pra-bayar selama 12 bulan.

Terdapat juga percubaan bebas risiko selama 60 hari (tidak diperlukan maklumat kad kredit), jadi anda boleh menguji alat ini sehingga 100 kenalan. Anda juga akan mendapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Anda mendapat bayaran balik 100% selagi memuat naik kenalan ke perkhidmatan dan menghantar sekurang-kurangnya satu e-mel.

Mulakan dengan Constant Contact di sini (percubaan percuma 60 hari)

2. SendInBlue

SendInBlue adalah penyelesaian pemasaran e-mel yang hebat bagi mereka yang mempunyai anggaran rendah kerana dilengkapi dengan rancangan percuma (yang sayangnya sedikit terhad).

Ulasan SendInBlue

SendInBlue adalah satu lagi platform pemasaran e-mel muda. Awalnya mereka dibina untuk tujuan menghantar e-mel berdasarkan transaksi, tetapi sekarang mereka telah menggabungkan kekuatan kempen e-mel dan SMS ke dalam satu platform unik.

Secara keseluruhan, sangat mudah digunakan dan mempunyai rancangan percuma yang murah hati, kerana rancangannya berdasarkan pada jumlah e-mel yang dihantar dan bukan jumlah kenalan. Termasuk adalah ciri khas seperti pengurusan daftar, pelaporan kempen, dan pengoptimuman tata letak e-mel.

Anda juga akan mendapat pelbagai integrasi pihak ketiga.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin mendapatkan akses ke ciri paling maju, maka anda perlu meningkatkan ke salah satu rancangan paling maju.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini?

SendInBlue sangat bagus untuk perniagaan atau individu yang menghantar banyak e-mel. Oleh kerana harga hanya berdasarkan pada jumlah e-mel, dan bukan pada ukuran senarai kenalan.

Berapa harganya?

SendInBlue mempunyai model harga unik berdasarkan jumlah e-mel.

Begini cara kerjanya:

Pelan percuma terhad:

 • Hantar hingga 300 e-mel setiap hari
 • Had bulanan 9,000 e-mel sebulan
 • Jumlah kenalan yang tidak terhad

Pelan ringan: $ 25 sebulan

 • Hantar hingga 40,000 e-mel sebulan
 • Tiada had bilangan e-mel harian
 • Jumlah kenalan yang tidak terhad

Pelan penting: $ 39 sebulan

 • Hantar hingga 60,000 e-mel sebulan
 • Tiada had penghantaran e-mel setiap hari
 • Tiada logo pada e-mel
 • Jumlah kenalan yang tidak terhad

Pelan premium: $ 66 sebulan

 • Hantar hingga 120,000 sebulan
 • Tiada had penghantaran e-mel setiap hari
 • Akses ke ciri automasi canggih
 • Jumlah kenalan yang tidak terhad

Secara keseluruhan, rancangannya cukup fleksibel. Tidak ada jaminan wang dikembalikan, tetapi rancangan percuma selama-lamanya akan memberi tahu anda cukup untuk terus maju dengan perkhidmatan ini. Terdapat juga Kredit Pra-Bayaran, jadi anda boleh membeli sejumlah e-mel untuk dihantar tanpa komitmen bulanan.

Mulakan dengan SendInBlue di sini

3. GetResponse

GetResponse lebih daripada sekadar platform pemasaran dalam talian untuk pemasaran e-mel. Ia dilengkapi dengan penambahan seperti pencipta halaman arahan dan penyelesaian webinar.

Ulasan GetResponse

GetResponse mempunyai pangkalan pengguna lebih dari 350,000 dan bertindak sebagai platform pemasaran all-in-one.

Ia dilengkapi dengan beberapa ciri unik seperti kemampuan membuat halaman arahan dan webinar. Diambil sendiri tidak terlalu berguna, tetapi menggabungkannya dengan pemasaran e-mel dapat membantu anda mengembangkan senarai e-mel anda seperti orang gila.

Untuk membuat e-mel anda, anda akan menggunakan pembangun seret dan lepas yang intuitif.

Ini juga memiliki semua fitur canggih yang Anda harapkan seperti, segmentasi daftar, pengujian A / B, autoresponden, dan integrasi perisian. Bahkan ada ciri menarik yang disebut Perfect Time, yang akan membantu meramalkan waktu yang tepat dalam sehari untuk menghantar e-mel untuk meningkatkan kadar terbuka.

Sekiranya anda menghadapi masalah menggunakan perkhidmatan ini, ada perpustakaan panduan mendalam untuk anda baca dengan teliti. Atau, anda boleh menghubungi sokongan melalui e-mel, sembang langsung, dan telefon.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini?

Perkhidmatan ini sangat sesuai untuk perniagaan bersaiz sederhana yang menginginkan akses ke banyak pilihan pemasaran. Tidak ada kemahiran yang diperlukan, kerana sangat intuitif, bahkan menerapkan ciri yang lebih maju.

Berapa harganya?

Pelan asas:

 • Sehingga 1,000 pelanggan: $ 15 sebulan
 • Sehingga 2,500 pelanggan: $ 25 sebulan
 • Sehingga 5,000 pelanggan: $ 45 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 65 sebulan

Pelan tambah:

 • Sehingga 1,000 pelanggan: $ 49 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 75 sebulan

Pelan profesional:

 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 165 sebulan
 • Sehingga 25,000 pelanggan: $ 255 sebulan

Pelan perusahaan:

 • Sehingga 100,000 pelanggan: $ 1,199 sebulan

Sekiranya anda ingin menguji perkhidmatan, terdapat percubaan percuma selama 30 hari di mana anda akan mendapat akses ke semua ciri. Tidak ada pembayaran balik wang kerana pembayaran adalah perkhidmatan semasa anda pergi.

Sekiranya anda ingin menjimatkan wang, bayarlah satu tahun sekali dan dapatkan potongan 18%, atau bayar selama dua tahun dan dapatkan potongan 30%.

Mulakan dengan GetResponse di sini

4. HubSpot (Pelan percuma)

HubSpot adalah penyedia alat pemasaran dan CRM e-mel yang dilengkapi dengan bundle percuma tanpa ciri, serta beberapa rancangan berbayar premium.

Ulasan Hubspot

HubSpot menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada lebih dari 70,000 pengguna dengan penekanan pada perniagaan yang sedang berkembang. Penyediaannya cukup mudah, dan HubSpot CRM menghubungkan dengan Gmail, G Suite, dan pelbagai versi Outlook dengan mudah.

Di bahagian dalam, anda akan mendapat pembangun e-mel dan seret untuk menyesuaikan susun atur, menambahkan CTA, gambar, dan mengubah kandungan anda. Anda juga dapat menggunakan kandungan yang diperibadikan untuk mendekatkan anda dengan khalayak anda.

Anda akan menemui ciri pemasaran e-mel yang canggih seperti alat automasi e-mel, segmentasi senarai, templat yang siap digunakan, penjejakan e-mel, dan analisis yang luas; semuanya disertakan dengan versi percuma.

Kelemahan yang ketara adalah kekurangan ujian A / B dengan rancangan percuma dan termurah. Juga, rancangan peringkat rendah hanya merangkumi fungsi sokongan berasaskan forum. Tetapi, mereka mempunyai banyak sumber yang boleh anda lihat dan dapatkan jawapan yang anda perlukan.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini?

HubSpot sangat baik untuk perniagaan kecil dan sederhana yang memulakan atau ingin meningkatkan pemasaran e-mel mereka. HubSpot juga menawarkan pilihan peningkatan yang fleksibel sekiranya keperluan bertambah dalam masa.

Berapa harganya?

HubSpot mempunyai rancangan langganan percuma dan berbayar. Semua rancangan tersebut merangkumi pelbagai ciri CRM tambahan yang berskala dengan rancangan peringkat lebih tinggi.

Pelan percuma: percuma selama-lamanya

 • Alat e-mel dan CRM percuma
 • 2,000 e-mel dihantar setiap bulan

Pelan Pemasaran Hub Pemasaran: bermula dari $ 50 / bulan

 • E-mel tahap kenalan 5X menghantar had. (mis. 1,000 kenalan = 5,000 e-mel / bulan
 • Termasuk 1,000 kenalan
 • +$ 50 / bulan setiap 1,000 kenalan tambahan

Pelan Pemasaran Professional Hub: bermula dari $ 800 / bulan

 • Had penghantaran e-mel peringkat kenalan 10X (mis. 1,000 kenalan = 10,000 e-mel / bulan)
 • Termasuk 1,000 kenalan
 • +$ 50 / bulan untuk 1,000 kenalan tambahan

Gunakan kalkulator harga HubSpot untuk mendapatkan kadar tepat berdasarkan keperluan anda.

Sekiranya anda berfikir untuk mendapatkan rancangan Starter HubSpot, anda akan mempunyai pilihan untuk membayar setiap tahun dan menjimatkan potongan -20% dari langganan anda.

Mulakan dengan HubSpot di sini (pelan percuma)

5. ConvertKit

semakan covertkit

ConvertKit ditubuhkan pada tahun 2013 oleh Nathan Barry. Mereka mensasarkan bahagian pasar yang disebut “pencipta”. Jadi, orang seperti vlogger, blogger, pengarang, bintang Instagram, pencipta kursus dan banyak lagi.

Salah satu titik penjualan terbesarnya adalah betapa mudahnya membuat aliran kerja automasi e-mel. Ia bergantung pada pembangun visual, jadi anda sebenarnya dapat melihat bagaimana urutan e-mel anda akan dimainkan.

Terdapat juga editor halaman arahan bawaan yang sangat berguna, anda boleh memulakan pemasaran e-mel dan bahkan tidak memerlukan laman web. Hanya sumber lalu lintas (seperti saluran YouTube anda, atau akaun media sosial).

Anda akan menemui ciri-ciri pengurusan pelanggan, penandaan dan penyegmenan e-mel yang mendalam.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini:

Alat ini sesuai untuk mereka yang tidak keberatan untuk menghabiskan lebih banyak perbelanjaan (individu atau pasukan kecil) dan ingin menghantar e-mel teks biasa.

Berapa harganya?

 • Pelanggan 0-1K: $ 29 sebulan
 • Pelanggan 1K-3K: $ 49 sebulan
 • 3k-5k pelanggan: $ 79 sebulan
 • 5k + pelanggan: Harga tersuai

Tidak kira rancangan mana yang anda pilih, anda akan mendapat akses ke ciri tepat yang sama. Sekiranya anda ingin mencuba sebelum membeli, terdapat percubaan percuma selama 14 hari yang merangkumi semua ciri.

Terdapat polisi pembayaran balik 30 hari jika anda tidak menyukai perkhidmatan ini. Bayaran balik biasanya mengambil masa 3-5 hari untuk muncul kembali di akaun anda.

6. MailChimp

MailChimp adalah alat pemasaran e-mel yang mudah digunakan untuk blogger dan laman web yang lebih kecil kerana dilengkapi dengan rancangan percuma.

semakan mailchimp

MailChimp bukan sahaja memiliki maskot syarikat yang comel, tetapi mereka adalah salah satu penyedia pemasaran e-mel terkemuka, dengan lebih dari 1 bilion e-mel dihantar sehari menggunakan perkhidmatan mereka.

MailChimp sentiasa berkembang. Anda akan dapati ciri baru muncul sepanjang masa. Malah terdapat penyatuan media sosial juga. Pemilihan templat bersaiz sopan, dan sangat mudah disesuaikan.

Anda juga akan dapati ciri pemasaran e-mel canggih yang tersedia juga, seperti penyegmen kenalan, penjawab automatik, integrasi perkhidmatan dan aplikasi, penghantaran berdasarkan zon waktu, ujian A / B dan banyak lagi.

Pasukan sokongan mereka juga sangat responsif melalui sembang langsung atau e-mel. Selain itu, terdapat pelbagai sumber pendidikan yang ada.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini:

Sebilangan besar orang menggunakan MailChimp hanya untuk tawaran percuma sahaja. Di luar anggaran, MailChimp sangat bagus untuk blogger dan pemilik perniagaan yang menginginkan alat yang mudah digunakan yang dilengkapi dengan ciri canggih.

Berapa harganya?

Pelan percuma ini membolehkan anda mempunyai sehingga 2,000 pelanggan dan menghantar sehingga 10,000 e-mel setiap bulan. Setelah melebihi nombor ini, anda akan mahu menaik taraf ke pelan Essentials, Standard atau Premium.

Pelan percuma: Percuma selama-lamanya

 • Hantar sehingga 10,000 e-mel sebulan
 • Kembangkan senarai anda sehingga 2,000 pelanggan
 • Sokongan e-mel disertakan selama 30 hari

Pelan penting: Pelan bermula pada $ 9,99 sebulan

 • Hingga 5,000 pelanggan: $ 49,99 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 74,99 sebulan
 • Sehingga 25,000 pelanggan: $ 189 sebulan
 • Sehingga 50,000 pelanggan: $ 259 sebulan

Pelan standard: Pelan bermula pada $ 14,99 sebulan

 • Sehingga 5,000 pelanggan: $ 74,99 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 99 sebulan

Pelan premium: Pelan bermula pada $ 299 sebulan

 • Sehingga 20,000 pelanggan: $ 399 sebulan
 • Sehingga 50,000 pelanggan: $ 599 sebulan

Untuk menentukan kadar bulanan anda dan melihat ciri-ciri rancangan premium, gunakan kalkulator harga di bahagian bawah halaman harga.

Oleh kerana pelan percuma begitu luas, anda tidak akan mendapat bayaran balik atau jaminan wang dikembalikan. Satu-satunya cara untuk menerima pengembalian wang adalah kerana kesalahan teknikal bagi pihak MailChimp, atau akaun anda dihentikan tanpa sebab.

7. Menitis

Drip adalah penyedia pemasaran e-mel yang agak baru. Demografi utama mereka adalah blogger, pemasar, dan pemilik laman web eCommerce.

kajian titisan

Alat ini bukan sahaja mesra pemula tetapi alat automasi pemasaran yang cerdas benar-benar menunjukkan apa yang ada di pasaran.

Sekiranya anda pemilik kedai eCommerce, atau anda menjual pelbagai produk digital yang berbeza, maka Drip adalah pilihan yang tepat. Anda dapat membina pemahaman mendalam tentang niat pelanggan dan tingkah laku pembelian, dengan kemampuan untuk melacak metrik seperti:

Contohnya, jika anda menjalankan kedai eCommerce, anda akan dapat membuat mesej berdasarkan metrik seperti:

 • Pelawat kembali berbanding pelawat baru
 • Pelawat yang meninggalkan troli mereka
 • Orang yang mengklik pautan e-mel berbanding mereka yang tidak

Tetapi, tidak berhenti di situ, anda juga akan menemui integrasi untuk WordPress, WooCommerce, dan mempunyai kemampuan untuk menghantar pesanan teks susulan, integrasi iklan Facebook, dan banyak lagi.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini:

Pada dasarnya, jika anda menjual banyak produk (digital atau fizikal) dan ingin membuat urutan pemasaran yang kompleks tanpa menarik rambut anda, maka alat ini mungkin sesuai untuk anda.

Berapa harganya?

Pelan permulaan: Percuma selama-lamanya

 • Sehingga 100 pelanggan
 • Penghantaran e-mel tanpa had

Pelan asas: $ 49 sebulan

 • Sehingga 2,500 pelanggan
 • Penghantaran e-mel tanpa had

Pelan Pro: $ 122 sebulan

 • Sehingga 5,000 pelanggan
 • Penghantaran e-mel tanpa had

Pelan perusahaan: Dapatkan sebut harga tersuai

 • Apa-apa sahaja yang melebihi 5,000 pelanggan

Drip menawarkan pelan percuma selama-lamanya yang sangat kecil, bersama dengan percubaan percuma selama dua minggu untuk tahap keahlian Basic dan Pro. Sekiranya anda memilih untuk meneruskan perkhidmatan selepas dua minggu tersebut, kad anda akan dikenakan bayaran. Terdapat tetingkap pengembalian wang selama 30 hari sejak anda memulakan perkhidmatan, tetapi terserah kepada budi bicara Drip sama ada anda akan menerima bayaran balik sepenuhnya.

8. AWeber

Aweber adalah alat yang sangat popular yang telah wujud selama 18 tahun dan mungkin telah mencipta autoresponder e-mel itu sendiri.

Ulasan AWeber

Ciri-ciri itu cukup seperti yang anda harapkan dari perkhidmatan pemasaran e-mel berkualiti tinggi. Anda akan mendapat akses ke pembuat e-mel drag and drop, banyak pilihan templat yang telah dirancang sebelumnya, serta sebilangan besar integrasi untuk dimasukkan ke dalam timbunan pemasaran anda yang lain.

Anda boleh membuat urutan e-mel automatik berdasarkan pemicu dan membuat urutan susulan e-mel. Dengan semua ini, Anda akan mendapat akses ke data tingkat terbuka, tingkat keterpesanan, dan memiliki kemampuan untuk menguji A / B yang anda email.

Selain itu, anda boleh membuat borang pendaftaran e-mel dengan mudah dan cepat untuk disematkan di laman web anda.

Sekiranya anda keliru dengan pemasaran jargon, jangan risau, ada pustaka sumber yang cukup membantu untuk membantu anda setiap langkah. Terdapat juga sokongan sembang langsung dan e-mel, bersama dengan sokongan telefon yang tersedia Mo-Fr 8 pagi hingga 8 malam EST dan hujung minggu 9-5 EST.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini?

Aweber memberikan perkhidmatan yang mantap melalui dan melalui, yang terbaik untuk pasukan kecil yang ingin memperkemas usaha pemasaran e-mel mereka.

Berapa harganya?

 • 0-500 pelanggan: $ 19 sebulan
 • 501-2,500 pelanggan: $ 29 sebulan
 • 2,501-5,000 pelanggan: $ 49 sebulan
 • 5,001-10,000 pelanggan: $ 69 sebulan
 • 10,001-25,000 pelanggan: $ 149 sebulan
 • 25,001+ pelanggan: Dapatkan sebut harga tersuai

Sekiranya anda ingin mencuba sebelum membeli, ada percubaan percuma selama 30 hari yang memberi anda akses ke setiap satu ciri. Di luar pilihan pembayaran bulanan, anda juga boleh membayar setiap suku tahun untuk menjimatkan 14%, atau membayar setiap tahun untuk menyimpan 14.9%. Tidak ada dasar pembayaran balik, tetapi dengan percubaan percuma yang panjang, anda harus mengetahui sama ada alat ini sesuai untuk anda atau tidak.

9. Keap

Keap (sebelumnya Infusionsoft) adalah penyedia pemasaran e-mel yang sangat mantap. Alat pemasaran all-in-one ini menggabungkan CRM, pemasaran e-mel dan banyak lagi. Anda akan dapat membina profil pelanggan lengkap yang akan membantu anda membuat kempen pemasaran yang lebih disasarkan.

Ulasan Keap

Dengan alat ini, pemasaran e-mel hanyalah sebahagian daripada keseluruhan set ciri. Sebagai contoh, papan pemuka akan memaparkan data berdasarkan kempen e-mel anda, maklumat penjualan dan sejarah kewangan pelanggan.

InfusionSoft (Keap) adalah salah satu penyedia pemasaran e-mel pertama yang mencipta pembangun automasi seret-dan-lepas. Cukup tetapkan matlamat yang ingin anda capai, kemudian buat urutan automasi yang akan memenuhi matlamat tersebut.

Selain itu, terdapat alat segmentasi dan penandaan pelanggan yang maju juga.

Walaupun alat ini menyatukan CRM dan pemasaran e-mel, masih ada satu ciri yang tidak ada. Ujian split. Tanpa ciri ini, sangat sukar untuk menguji pelbagai kempen untuk meningkatkan kadar terbuka dan penjualan keseluruhan.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini?

Perniagaan bersaiz sederhana yang ingin menggunakan satu alat untuk pemasaran CRM dan e-mel mereka, dan tentu saja mempunyai anggaran yang lebih tinggi untuk dibelanjakan.

Berapa harganya?

Keap menawarkan tiga rancangan:

 • Keap Grow dari $ 49 sebulan: sesuai untuk perniagaan yang lebih kecil, merangkumi 500 kenalan, 1 pengguna dan disertakan dengan percubaan percuma
 • Keap Pro dari $ 99 sebulan: sesuai untuk mengembangkan perniagaan, merangkumi 500 kenalan, 1 pengguna dan disertakan dengan percubaan percuma
 • Infusionsoft dari $ 199 sebulan: sesuai untuk perniagaan yang mapan dan termasuk 2500 kenalan dan 1 pengguna

Perlu diingat bahawa jika anda ingin menambah kenalan, ia akan dikenakan biaya tambahan. Contohnya 1,000 kenalan tambahan akan dikenakan biaya $ 30 sebulan dan 5,000 kenalan tambahan $ 130 sebulan.

Sekiranya anda ingin menguji perisian, terdapat percubaan bebas risiko selama 14 hari, tanpa memerlukan maklumat kad kredit. Namun, tidak ada pengembalian wang yang tersedia untuk langganan berulang, dan semua pembatalan mesti dilakukan dalam 10 hari dari kitaran penagihan berikutnya.

10. Kempen Aktif

ActiveCampaign menjadikan dirinya sebagai platform pemasaran semua dalam satu. Ini adalah matlamat menyeluruh, untuk membantu anda menghantar lebih sedikit e-mel, tetapi memperoleh hasil yang lebih baik.

semakan kempen aktif

Sekiranya anda ingin membuat corong berasaskan logik, anda akan sukar mencari alat yang lebih baik. Sebilangan besar automasi anda akan dibuat dengan menggunakan logik if / kemudian yang sesuai dengan tingkah laku pelanggan. Berikut adalah beberapa cara yang berbeza untuk melancarkan usaha pemasaran anda dengan alat ini:

 • Segmen pengguna berdasarkan tindakan, tingkah laku, lokasi, dan data sosial
 • Hantar mesej SMS ke kenalan anda
 • Jangkau pengguna dalam perjalanan dengan integrasi SMS
 • Pemarkahan petunjuk dan kontak, supaya anda tahu siapa yang harus diutamakan.

Oleh kerana Kempen Aktif lebih mirip seperti platform pemasaran all-in-one, terdapat banyak alat dan ciri yang tersedia, dan mungkin sedikit luar biasa untuk menguasai semuanya. Nasib baik, ada panduan terperinci yang akan menunjukkan cara memanfaatkan perkhidmatan sepenuhnya. Anda juga boleh menghubungi sokongan melalui e-mel atau sembang langsung.

Membuat kempen e-mel cukup mudah dengan penyunting templat. Anda bahkan boleh membuat borang pendaftaran yang mesra telefon bimbit untuk disematkan di laman web anda.

Siapa yang harus menggunakan perisian pemasaran e-mel ini?

Penyelesaian ini terbaik untuk pengguna yang menuntut dan memerlukan alat automasi yang kompleks, bersama dengan fitur CRM yang canggih.

Berapa harganya?

Pelan ringan:

 • Sehingga 500 pelanggan: $ 15 sebulan
 • Sehingga 1,000 pelanggan: $ 29 sebulan
 • Sehingga 2,500 pelanggan: $ 49 sebulan
 • Sehingga 5,000 pelanggan: $ 89 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 139 sebulan

Pelan tambah:

 • Sehingga 1,000 pelanggan: $ 70 sebulan
 • Sehingga 2,500 pelanggan: $ 125 sebulan
 • Sehingga 5,000 pelanggan: $ 169 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 249 sebulan
 • Sehingga 25,000 pelanggan: $ 399 sebulan
 • Hingga 50,000+ pelanggan: Dapatkan sebut harga tersuai

Pelan profesional:

 • Sehingga 2,500 pelanggan: $ 159 sebulan
 • Sehingga 5,000 pelanggan: $ 239 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 349 sebulan

Pelan perusahaan:

 • Sehingga 2,500 pelanggan: $ 279 sebulan
 • Sehingga 5,000 pelanggan: $ 449 sebulan
 • Sehingga 10,000 pelanggan: $ 499 sebulan

Sekiranya anda membayar setiap tahun, anda akan mendapat banyak potongan harga. Terdapat juga percubaan percuma 14 hari yang membolehkan anda menguji perkhidmatan sehingga 100 kenalan dan 100 e-mel dihantar. Namun, mereka tetap lemah dengan jangka waktu dan anda mungkin dapat memperoleh lanjutan. Oleh kerana tidak ada bayaran balik, anda pasti ingin mencuba perisian sebelum anda membeli.

Perkataan Akhir

Sebilangan besar penyedia pemasaran e-mel menawarkan perkhidmatan yang serupa. Apabila tiba masanya untuk memilih perisian pemasaran e-mel terbaik untuk perniagaan anda, anda pasti ingin mempertimbangkan anggaran dan keperluan pemasaran anda.

Sekiranya anda mahukan sesuatu yang berskala dan mudah dimulakan, daftarlah dengan percubaan percuma Constant Contact.

Biarkan senarai di atas membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk perniagaan anda. Dan ingat, anda tidak pernah terkunci dalam perkhidmatan pemasaran e-mel. Sebilangan besar pembekal membolehkan anda mengeksport dan mengimport petunjuk anda dan berpindah ke pembekal lain sekiranya diperlukan.

Yang penting ialah memilih pembekal dan memulakan! Semakin lama anda menunggu, semakin banyak wang yang anda tinggalkan di atas meja.

Sekarang kepada anda! Apakah perkhidmatan pemasaran e-mel kegemaran anda??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author