Kajian Pressidium

Logo Pressidium

Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
$ 21 / bln

Pressidium: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

Ringkasnya, kami SUKA Pressidium. Sebenarnya, laman web ini dihoskan di Pressidium! Mereka menawarkan hosting WordPress yang sangat dipercayai dan selamat, mempunyai pusat data pantas secepat kilat di seluruh dunia (+ CDN bersepadu pada rancangan yang lebih tinggi untuk kelajuan maksimum), dan lebih murah daripada WP Engine.

Berikut adalah gambaran ringkas mengenai ciri terbaik mereka:

Pelan permulaan yang berpatutan: Berbanding dengan host WP lain yang dikendalikan dengan ciri canggih yang serupa, mereka adalah yang paling murah.

Sokongan Hebat: Mereka ada di sini untuk anda 24/7/365, sokongan WordPress pakar!

Jangkauan global: Mereka memiliki pusat data di seluruh dunia, dan memiliki CDN bersepadu yang sangat cepat yang menjadikan global sangat mudah.

Keselamatan: Kemas kini automatik yang dikendalikan, pemantauan malware dan penghapusan automatik, penyingkiran perisian hasad percuma, penapisan bot buruk, sijil SSL percuma, dan banyak lagi … ini adalah persediaan yang sangat mengagumkan!

Jaminan pulangan wang 60 hari: Sekiranya berlaku … betapa baiknya itu ��

Secara jujur, mereka bukan ahli otak dalam buku kami. Pelan termurah mereka (pelan Mikro) bermula pada hanya $ 21 / bln (WP Engine bermula pada $ 35 btw).

Penyelidikan Pressidium

Tinjauan Hosting Pressidium

Pengenalan kepada Pressidium

Pressidium ditubuhkan pada 28 Februari 2013 oleh Andrew Georges, John Andriopoulos, Filip Slavik, dan Giannis Zachariadis. Mereka memiliki empat wilayah pusat data utama di Amerika Utara, Eropah, Oceania, dan Asia Pasifik. Selain itu, mereka mempunyai 22 lokasi yang strategik di seluruh dunia.

Mereka pakar dalam perkhidmatan Hosting WordPress Terurus pada Enterprise Architecture. Syarikat ini bangga memenuhi pangkalan pelanggan yang besar termasuk syarikat Fortune 500. Beberapa pelanggan mereka termasuk Fujitsu, Transifex, Modern Retail, 6 Yards, dan Cornell University.

Kevin Ohashi, pengasas Review Signal telah memberikan Pressidium Anugerah Prestasi Hosting Tingkat Atas. Ini berlaku pada tahun 2015 dan 2016.

Harga

Pressidium menawarkan 4 jenis rancangan Hosting WordPress Terurus. Ini dinamakan Personal, Professional, Business, dan Business Plus:

Pelan termurah kedua disebut Peribadi dan berharga USD 42.00 sebulan jika ditagih setiap tahun (yang paling murah adalah pelan Mikro, tetapi kami akan memberi tumpuan kepada rancangan Peribadi kerana ia termasuk penyediaan CDN mereka). Sekiranya anda ingin membayar dari bulan ke bulan, ia akan dikenakan bayaran sebanyak USD 49,90 sebulan.

Pakej tersebut membolehkan anda maksimum 3 pemasangan WordPress. Sekiranya anda mahukan satu pemasangan WordPress tambahan, anda perlu membayar USD 14,90 sebulan untuk itu. Sokongan multisite tidak termasuk dalam pakej.

Lebar jalur tidak terhad. Ini bermakna anda tidak akan dikenakan bayaran tambahan untuk jumlah lalu lintas yang melebihi dari biasa. Namun, menurut Pressidium, pakej Peribadi dirancang untuk 30,000 kunjungan unik setiap bulan. Oleh itu, sumber pelayan hanya terhad kepada kira-kira 30,000 lawatan unik bulanan.

Satu soalan yang sering dijawab dikenakan untuk lawatan tambahan. Pressidium menjawab, “Sama ada laman web anda mengalami peningkatan secara tiba-tiba dalam sesi pengguna sebenar atau mengalami serangan, kami memastikan laman webnya berjalan lancar. Kami tidak mengenakan bayaran berlebihan secara automatik kerana kami menyerap kos ini untuk anda tetapi jika anda terus melampaui had rancangan anda, kami akan mencadangkan peningkatan. “

Anda diberi sijil Let’s Encrypt percuma. Ini bermaksud anda dapat melindungi maklumat sensitif yang dikendalikan oleh laman web anda. Ini membantu meningkatkan kedudukan mesin pencari juga. FYI, Google memilih laman web selamat (HTTPS) berbanding laman web yang tidak selamat (HTTP).

Sekiranya laman web anda dihoskan di syarikat hosting web yang lain, anda diberikan migrasi percuma dari laman web anda. Setelah mendaftar, anda dapat menjadualkan migrasi dengan serta-merta. Anda hanya perlu membuka tiket sokongan. Pasukan Pressidium akan melakukan segalanya selepas itu.

Keselamatan akaun hosting anda dipandang serius oleh Pressidium. Anda mendapat kemas kini automatik yang dikendalikan, pemantauan perisian hasad, dan penghapusan perisian hasad. Anda mempunyai persekitaran yang terkunci sepenuhnya dan anda dapat menikmati penapisan bot buruk.

Sandaran dilakukan setiap hari dan secara automatik. Anda juga boleh membuat sandaran anda sendiri. Ini membantu anda sekiranya laman web anda menghadapi masalah yang sangat rumit. Sekiranya masalah ini tidak dapat diselesaikan, anda boleh memulihkan sandaran (titik ketika laman web anda masih berfungsi).

Dalam hal kepantasan, Pressidium mempunyai banyak yang ditawarkan:

  • CDN – Ini membolehkan anda menyimpan data laman web sebagai cache di beberapa lokasi geografi. Oleh itu, walaupun pelawat laman web yang jauh dari pusat data anda akan mengalami kelajuan memuatkan halaman. Mereka hanya dilayan dengan data cache yang disimpan di lokasi yang berdekatan dengan mereka.
  • PHP 7 – Ini adalah peningkatan ke PHP 5.6, menjadikannya lebih pantas daripada versi tersebut. Aplikasi juga berjalan lebih pantas dengan PHP 7 berbanding PHP 5.6.
  • Penyimpanan SSD HA – Ini bermaksud Pemacu Keadaan Pepejal Ketersediaan Tinggi. Pemacu storan jenis ini lebih pantas berbanding pemacu mekanikal tradisional. Oleh itu, data dihantar lebih cepat sehingga menghasilkan kelajuan pemuatan yang cepat.
  • Pengimbangan Beban Dinamik – Ini merujuk kepada pengagihan beban kerja di pelbagai sumber pengkomputeran untuk mengelakkan kelebihan sumber tunggal, meminimumkan masa tindak balas, dan mengoptimumkan penggunaan sumber. Dengan pengimbangan beban dinamik yang optimum, kelajuan memuatkan halaman anda menjadi lebih cepat kerana sumber daya tidak dimuatkan. Ini terutamanya kerana beban kerja tersebar di beberapa pelayan (atau sumber).
  • Pengoptimuman Imej Automatik – Imej dioptimumkan secara automatik dengan mengurangkan ukurannya. Oleh itu, memuatkan gambar anda akan memerlukan sumber yang lebih sedikit yang seterusnya membawa kepada kelajuan pemuatan yang lebih cepat.

Papan pemuka pengguna anda juga mempunyai pelbagai ciri. Anda boleh mempunyai sandaran manual dan automatik dan anda dapat memeriksa penggunaan dan analisis lalu lintas. Papan pemuka juga memaparkan sejarah invois dan penagihan. Ia membolehkan anda menguruskan pelbagai plugin dalam satu platform.

Akhirnya, anda diberi jaminan wang dikembalikan selama 60 hari tanpa risiko. Walau bagaimanapun, ia tidak ditawarkan dalam rancangan tahunan. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, anda boleh mendapatkan bayaran balik sepenuhnya walau apa pun alasannya.

Pilihan Sokongan

Anda diberi pelbagai pilihan sokongan dengan Pressidium. Berikut adalah beberapa di antaranya:

  • Tiket & Sokongan E-mel
  • Sokongan Telefon
  • Asas pengetahuan
  • Status Awan
  • Pengurus Akaun Khusus (Pelan Perniagaan / Perniagaan Plus)

Sokongan tiket dan e-mel tersedia 24/7/365 dan anda mendapat bantuan daripada jurutera DevOps yang pakar. Pangkalan Pengetahuan mengandungi panduan bagaimana menguruskan produk dan perkhidmatan Pressidium. Ini juga berisi panduan bagaimana menyelesaikan masalah sederhana. Pengurus akaun khusus hanya tersedia jika anda memilih rancangan Perniagaan atau Perniagaan Plus.

Halaman Status Awan mengandungi kemas kini pada platform dan perkhidmatan Pressidium. Kemas kini status merangkumi Firewall, WebApp Firewalls, Load Balancers, Multilayer Caching, WordPress App Servers, Database Clusters, CDN, SFTP, Staging & Snapshot, Cloud Backup, Portal, dan API.

Kelebihan

Ciri Pengoptimuman Berkelajuan Pelbagai

Pressidium menawarkan pelbagai ciri untuk mengoptimumkan kelajuan laman web anda. Mereka menggunakan pemacu keadaan pepejal (HA SSD) dengan ketersediaan tinggi yang lebih pantas daripada pemacu mekanikal tradisional. Mereka juga menerapkan pengimbangan beban dinamis untuk menghindari sumber daya yang terlalu banyak bekerja dan untuk mengalokasikan beban ke beberapa sumber yang menyebabkan kecepatan pemuatan yang optimal.

Ciri pengoptimuman kelajuan lain termasuk caching adaptif multilayer, rangkaian penghantaran kandungan (CDN), sokongan PHP 7, pengoptimuman gambar automatik, dan pilihan lokasi pusat data.

Waktu Kerja yang Hebat

Pressidium menyampaikan laman web yang berprestasi sangat baik – laman web ini jarang mengalami waktu henti. Laman web yang dikuasakan oleh Pressidium mempunyai kadar waktu operasi yang lebih tinggi daripada rata-rata. Mereka menepati janji layanan super kepada pelanggan mereka dengan menyediakan laman web yang berprestasi baik.

Sijil SSL percuma

Anda diberi Sijil SSL Let’s Encrypt percuma. Ini digunakan untuk menjadikan laman web anda lebih selamat sehingga melindungi maklumat sensitif yang terdapat di dalam laman web anda. Ini membantu meningkatkan kedudukan anda di mesin pencari juga. Google menyukai laman web yang selamat berbanding yang tidak selamat.

Sandaran Ada

Sandaran harian automatik dilakukan di laman web anda. Ini membantu melindungi laman web anda sekiranya masalah tidak dapat diselesaikan. Anda boleh memulihkan laman web anda dengan serta-merta menggunakan sandaran-kembali ke titik ketika laman web anda masih berfungsi.

Jaminan Pulangan Wang 60 Hari

Pressidium tidak mempercayai penguncian vendor. Anda boleh membuat pembatalan langganan kapan saja anda mahu. Anda diberi jaminan wang dikembalikan selama 60 hari tanpa risiko. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan mereka, anda sentiasa dapat bayaran balik.

Kesimpulannya

Lakukan saja ��

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2019-11-24Ilasan Item PressidiumPenilaian Pengarang 51hb1hb1hb1hb1hbNama Produk PressidiumPrice
USD 21

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author