Kajian Pasifik Digital

Pasifik Digital

Pengehosan karbon-neutral yang layak, sokongan pelanggan yang baik, ciri-ciri kurang hebat daripada…

DigitalPacificLogo

Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
$ 6.90 / bln

Digital Pacific: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

Walaupun Digital Pacific adalah tuan rumah yang baik mengikut piawaian Australia, jika kita membandingkannya dengan laman web kegemaran kami, SiteGround, anda akan cepat melihat beberapa perbezaan, dengan yang utama adalah kekurangan pusat data global (mereka hanya mempunyai 1 sekolah utama di Sydney, SiteGround mempunyai banyak di seluruh dunia, memberi anda jangkauan global), dan kekurangan rancangan hosting yang berfokus pada WordPress (lebih daripada 25% dari keseluruhan internet berjalan di WordPress, dan laman web anda mungkin juga akan melakukannya, jadi sangat penting), dan ruang cakera (pelan asas mereka hanya membenarkan 1 GB, SG menawarkan 10 GB).

Kami suka betapa bersih dan hijau Pasifik Digital, dan prestasi mereka cukup baik untuk menjadi tuan rumah kebanyakan laman web, dan skala dengan baik semasa anda menaikkan harganya. Walau bagaimanapun, apa yang tidak kami sukai adalah seberapa sedikit yang termasuk dalam rancangan asas mereka (yang berharga lebih tinggi daripada rancangan kebanyakan pesaing).

Seperti yang disebutkan sebelumnya, ia hanya dilengkapi dengan ruang cakera 1 GB, tetapi yang paling aneh adalah kurangnya sokongan untuk pangkalan data MySQL, yang anda perlukan untuk menjalankan CMS yang layak seperti WordPress atau Joomla. Ini menjadikan rancangan asas hanya baik untuk laman web html statik kecil, seperti laman jenis brosur atau laman placeholder.

Jadi ringkasnya, cadangan kami masih menggunakan SiteGround dan bukannya Digital Pacific, kerana SiteGround mempunyai ciri seperti ruang cakera 10 GB, SSL percuma, CDN percuma, migrasi percuma, mereka mempunyai banyak pusat data di seluruh dunia (jangkauan global), sokongan HEBAT , dan mereka disyorkan secara rasmi oleh WordPress (sangat sedikit host yang boleh menyatakannya, ini sangat mengagumkan), mereka benar-benar tidak berpengalaman, lihat ulasan SiteGround kami di sini!

Masih berminat dengan Digital Pacific, teruskan membaca di bawah.

penyelidikan pasifik digital

Kajian Pasifik Digital

Ditubuhkan pada tahun 2000, Digital Pacific adalah penyedia hosting Australia yang berpengalaman dan berkecuali karbon dengan tumpuan yang besar terhadap kualiti perkhidmatan dan kepuasan pelanggan. Syarikat yang berpusat di Sydney ini tidak lain menyediakan penyelesaian hosting yang boleh dipercayai – disesuaikan untuk memenuhi dan melebihi keperluan pelanggan masa kini. Berikut adalah beberapa nilai utama syarikat:

 • Perkhidmatan hosting yang intuitif dan berkualiti dengan harga yang berpatutan
 • Membentuk hubungan jangka panjang dengan pelanggan
 • Memahami keperluan pelanggan
 • Sokongan pelanggan 24/7 sepanjang tahun

Mereka menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan hosting dari hosting bersama dan VPS hingga ke pelayan khusus. Perkhidmatan ini dimungkinkan oleh pasukan profesional yang mahir dan berpengalaman Digital Pacific. Oleh itu, sama ada anda perniagaan kecil atau sederhana yang mencari hos web Australia terbaik untuk membina laman web perniagaan anda, syarikat ini mempunyai banyak yang ditawarkan!

Perkhidmatan Hosting

Beberapa perkara yang menjadikan Digital Pacific menonjol dari orang ramai:

 • Dengan pengalaman lebih dari 15 tahun, Digital Pacific adalah salah satu syarikat pertama yang mula menawarkan penyelesaian web hosting di Australia.
 • Mereka mempunyai sistem sandaran yang hebat yang menyimpan laman web, pangkalan data dan fail e-mel anda 3 kali sehari!
 • Digital Pacific menggunakan perkakasan Dell tahap tinggi dengan pemacu cermin untuk memastikan kestabilan, kuasa dan ketahanan pelayan.

Harga

harga pasifik digital

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, rancangan asas mereka bukanlah sesuatu yang ingin anda daftarkan kecuali kecuali, anda merancang laman web html yang statik, seperti laman penempatan sehingga laman web sebenar anda disiarkan. Oleh itu, rancangan seterusnya adalah $ 9,92 jika anda membayar setiap tahun, rancangan itu membenarkan pangkalan data MySQL sehingga anda dapat menggunakan CMS kegemaran anda seperti WordPress, atau Joomla. Mereka juga mempunyai rancangan perniagaan di mana kita mula melihat ciri-ciri yang dibandingkan dengan hos teratas kami seperti SiteGround atau A2 Hosting.

Web Hosting Berkongsi untuk Perniagaan

Ini adalah rancangan hosting paling asas mereka untuk Perniagaan. Ini adalah hosting bersama, yang bermaksud bahawa laman web anda akan ditempatkan di pelayan dengan sejumlah laman web lain. Oleh kerana anda akan mempunyai banyak jiran, anda akan berkongsi sumber pelayan bersama-sama. Sekarang jangan biarkan ini menakutkan anda, kita bercakap mengenai pelayan super berkuasa yang dapat menangani lebih dari satu laman web. Sekiranya anda ingin membuka blog untuk syarikat anda, atau mempunyai laman web korporat, rancangan Business Hosting Digital Pacific akan menampung keperluan anda. Dan jika kebetulan, anda mendapati penyelesaian ini tidak cukup baik, anda boleh menaik taraf dengan mudah ke rancangan hosting yang lebih baik.

Inilah yang anda dapat:

 • Mudah digunakan cPanel.
 • Sokongan pelanggan 24/7.
 • Keupayaan untuk mengubah rancangan tanpa perlu bimbang tentang kontrak atau penalti.
 • Laman web anda akan dihoskan di pelayan Australia – semuanya dikendalikan dan dikendalikan oleh Digital Pacific.

Hosting ini bermula pada $ 6,90 sebulan (berbanding $ 4,95 / bln SiteGround). Walaupun kami akan mengesyorkan rancangan “Business Basic” mereka yang mempunyai ruang penyimpanan 25 GB, lalu lintas bulanan 100 GB, dan jumlah e-mel yang tidak terhad. Selain rancangan asas ini, anda boleh mendapatkan Standard Perniagaan, Advanced of Pro. Mereka lebih mahal, tetapi sama sekali bernilai wang tambahan – sekiranya anda mencari peningkatan storan dan lebar jalur.

Hosting VPS

Sekiranya anda mengalami peningkatan prestasi dan kawalan sepenuhnya terhadap pelayan anda, anda akan tertarik dengan rancangan hosting VPS Digital Pacific. Ini memberi anda pelayan maya yang berfungsi sepenuhnya, dengan sistem operasi terpasang yang dapat anda uruskan secara bebas. Terdapat dua pilihan untuk hosting VPS:

 • VPS yang dikendalikan sendiri, yang bermaksud bahawa anda akan mendapat pelayan maya dan itu sahaja. Sekiranya anda ingin memasang barang, menyelesaikan masalah atau melakukan penyelenggaraan biasa, anda perlu mengambil pentadbir sistem atau melakukan semua perkara itu sendiri. Pelan ini berharga sekitar $ 45 sebulan.
 • VPS Terurus membolehkan anda memberi tumpuan kepada perniagaan, sementara pakar di Digital Pacific menangani aspek teknikal. Pelan ini bermula dari $ 74 sebulan.

Dengan kedua-dua rancangan ini, anda akan mendapat:

 • VPS cPanel
 • Persediaan percuma
 • Ruang sandaran percuma

Hosting Khusus

Hosting khusus adalah untuk pemain besar di pasaran. Daripada mempunyai pelayan maya yang berkongsi sumber dengan mesin maya lain pada satu pelayan fizikal – seperti halnya hosting VPS, anda akan mendapat pelayan fizikal yang kuat sendiri. Ini bagus seperti di dunia hosting. Pelan ini sesuai untuk menjalankan aplikasi web intensif sumber atau laman web e-dagang yang besar. Sebagai sebahagian daripada rancangan ini, anda layak untuk:

 • Penyediaan pantas
 • Perkakasan peringkat perusahaan terkini oleh Dell
 • Pengurusan dan sokongan khusus untuk kemas kini dan keselamatan
 • Sokongan pantas

Pelan hosting khusus Pacific Pacific bermula dari $ 99.

Kesimpulannya

Seperti yang disebutkan dalam ringkasan, mereka adalah tuan rumah yang baik dan mereka mesra alam, tetapi kerana kekurangan pangkalan data MySQL (jadi tidak ada WordPress atau Joomla) pada rencana asas mereka (yang berharga sebagai rancangan yang semestinya mempunyai sokongan , kekurangan pelayan luar negara, dan ruang cakera rendah, kami sangat mengesyorkan anda melihat pilihan alternatif seperti Hosting A2 atau SiteGround.

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2016-02-28Ringkasan Item Pasifik DigitalPenilaian Pengarang 31hb1hb1hbkelabukelabuNama Produk Digital PacificPrice
AUD 6.9

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author