Kajian MDDHosting

logo mddhosting

Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
$ 5.99 / bln

MDDHosting: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

Ringkasnya, kami suka mereka, untuk beberapa sebab, dengan yang utama adalah masa aktif dan sokongan.

Waktu Masa: Mereka menggunakan platform storan berkuasa StorPool (super cepat, penyembuhan diri, dll) yang membolehkan mereka menawarkan Jaminan Masa Upaya 1000% yang disokong oleh Perjanjian Tahap Perkhidmatan mereka.

Sokongan: Sokongan teknikal 24x7x365 yang benar-benar penting, sentiasa berguna!

Keselamatan: Dengan gabungan sijil SSL percuma, SiteLock lite percuma (yang mengimbas laman web anda untuk sebarang perisian hasad), dan sandaran setiap hari, anda tidak perlu risau kehilangan data, ia sangat mengagumkan.

Setakat ini begitu baik … tetapi … perkara yang kita perhatikan adalah sumber pelayan, ini bukan untuk rancangan asas, tidak cukup untuk membenarkan domain dan ciri lebar jalur yang tidak terhad. Akaun akan tersekat pada satu ketika. Walaupun perkara itu normal dan anda tidak dapat menjangkakan lebih banyak wang, ada baiknya jika dinyatakan dengan lebih jelas.

Secara keseluruhannya, perkara yang mengagumkan! Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah dengan mereka, pasti mendaftar, anda tidak akan menyesal!

Sebagai alternatif, lihat senarai hosting web terbaik kami untuk lebih banyak pilihan.

Penyelidikan MDDHosting

Kajian MDDHosting

Pengenalan MDDHosting

MDDHosting diasaskan oleh Michael Denney pada tahun 2007. Dia juga merupakan CEO syarikat tersebut. Ibu pejabatnya terletak di Indiana, Amerika Syarikat. Pusat data terletak di Denver, Colorado.

MDDHosting menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan. Ini termasuk Hosting Awan Bersama Terurus, Pelayan Peribadi Maya (VPS), dan Hosting Reseller. Mereka juga menyediakan SpamExperts Spam Filtration, SiteLock Malware Protection, SSL Certificate, Domain Registration, dan Domain Transfer.

Harga

Syarikat ini menyediakan sembilan jenis rancangan Cloud Hosting Bersama Terurus. Ini dinamakan CloudStarter, Cloud1, Cloud2, Cloud4, Cloud6, Cloud8, Cloud10, Cloud12, dan Cloud14. Wah! Itu banyak. Rancangan tersebut dapat dilihat di bawah:

Pelan termurah disebut CloudStarter dan berharga USD 5.99 jika anda membayar dari bulan ke bulan. Sekiranya anda memilih kontrak selama 36 tahun, anda akan dikenakan bayaran sebanyak USD 4,00 sebulan. Dengan rancangan ini, anda boleh memiliki domain tanpa had bagi setiap akaun hosting. Ini bermaksud, syarikat tidak menghadkan bilangan Domain dan Alias ​​Addon pada akaun hosting anda.

Anda juga diberi ruang cakera bernilai 10GB. Berbanding dengan penyedia hosting lain, ini terlalu sedikit kerana yang lain menawarkan penyimpanan tanpa had. Lebar jalur tidak terhad. Ini bermaksud, pemindahan data dari pelayan ke peranti meminta tidak terhad. Anda boleh menampung setiap penonton laman web di luar sana tanpa perlu membayar lebih banyak.

Selain domain tanpa had, anda juga diberi ciri lain yang tidak terhad. Ini termasuk pangkalan data dan akaun e-mel MySQL tanpa had. Oleh itu, anda boleh memberikan setiap orang yang menguruskan laman web anda akaun e-mel mereka sendiri tanpa perlu membayar penyedia hosting e-mel tambahan.

Dalam prestasi, anda diberi 0,5 Core CPU dan 0,5 GB RAM (Memory). Semakin tinggi statistik ini, semakin cepat laman web anda. Anda boleh memilih dari banyak versi PHP di antaranya PHP 7.0, 7.1, dan 7.2. Versi PHP lebih cepat berbanding versi lama. Sekali lagi, ini bermaksud, kelajuan memuatkan laman web yang lebih pantas untuk anda.

Anda boleh mengaktifkan dan mengakses CloudFlare secara langsung dalam cPanel MDDHosting kerana mereka adalah Rakan Kongsi Dioptimumkan Cloudflare. Mereka juga menyokong CloudFlare Railgun dan memberikannya pada pakej mereka secara percuma. Ini memastikan bahawa sambungan antara pelayan asal anda dan rangkaian Cloudflare secepat mungkin. Railgun digunakan untuk memampatkan objek web yang sebelumnya tidak dapat disembunyikan hingga 99.6%. Ini menghasilkan peningkatan prestasi purata 200%.

Pakej CloudStarter menggunakan Pelayan Web LiteSpeed. Ini 100% serasi dengan Apache. Menurut MDDHosting, ia juga “paling tidak” 174% lebih cepat daripada Apache dan pada “sekurang-kurangnya” 76% lebih cepat daripada NGINX.

Pelan MDDHosting juga menyokong LiteSpeed ​​Cache. Ini adalah salah satu sistem cache halaman terpantas untuk Magento, WordPress, PrestaShop, Joomla !, Drupal, MediaWiki, dan XenForo. Ini juga memberi anda kemampuan untuk menangani sejumlah besar pengunjung tanpa berpeluh. Selain itu, mereka juga mempunyai LiteSpeed ​​Cache untuk WordPress (LSCW). Ini digunakan untuk mengurangkan masa memuat halaman secara dramatik. Ini membawa kepada skor PageSpeed ​​yang tinggi dan pengalaman pengguna yang dipertingkatkan.

Pemasang Aplikasi Softaculous juga disertakan yang membolehkan anda memasang beratus-ratus aplikasi dengan hanya beberapa klik. Aplikasi ini merangkumi WordPress, Joomla !, dan Drupal, antara lain. SitePad, pembangun laman web drag-and-drop, disediakan dalam pakej. Antaramuka yang mudah digunakan merangkumi lebih daripada 50 tema dan lebih daripada 40 widget seperti Galeri Gambar, Slaid Imej, Galeri Imej, dan Slaid Video.

Mereka melaksanakan sandaran harian automatik yang disimpan di lokasi di luar lokasi sekurang-kurangnya 7 hari. Sistem sandaran mereka dikuasakan oleh JetBackup. Anda juga boleh memulihkan sandaran sendiri menggunakan cPanel.

Mereka mempunyai jaminan uptime 1000% yang disokong oleh perjanjian tahap perkhidmatan (SLA). Menurut MDDHosting, jika pelayan anda mempunyai waktu henti fizikal lebih dari 1 jam, anda boleh meminta 10 kali (1000%) jumlah waktu henti sebenar. Oleh itu, jika anda mengalami 1 jam waktu henti, anda akan mendapat kredit selama 10 jam. Walaupun demikian, ini tertakluk pada terma dan syarat tertentu.

Akhirnya, mereka memberi anda jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Hanya akaun kali pertama yang layak mendapat bayaran balik. Sangat berguna sekiranya anda baru sahaja mencuba perkhidmatan mereka.

Pilihan Sokongan

MDDHosting menyediakan pelbagai pilihan untuk sokongan. Ini termasuk yang berikut:

  • Sokongan Telefon
  • Penyerahan Tiket
  • Sokongan E-mel
  • Forum Komuniti
  • Asas pengetahuan
  • Status Pelayan

Penyerahan Tiket dan Sokongan E-mel tersedia 24/7/365. Sokongan telefon digunakan untuk penjualan dan penagihan dan tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat, 8 pagi hingga 4 petang, Waktu Timur. Status Pelayan menunjukkan gambaran keseluruhan masa nyata pelayan mereka. Anda boleh menggunakannya untuk memeriksa sama ada terdapat masalah dengan operasi mereka.

Pangkalan Pengetahuan mereka mengandungi tutorial mengenai cara mengatur dan mengurus produk dan perkhidmatan mereka. Forum Komuniti, sebaliknya adalah Q&Platform yang membolehkan anda mengemukakan soalan dan menjawab pertanyaan lain juga.

Ulasan perkhidmatan sokongan pelanggan mereka kebanyakan positif. Pelanggan berpuas hati dengan wakil mereka dan menyatakan bahawa mereka cepat bertindak balas. Ulasan juga menyatakan bahawa kebanyakan masalah, baik mudah atau rumit, diselesaikan oleh pasukan sokongan pelanggan MDDHosting.

Kelebihan

Terdapat banyak kelebihan untuk bekerja dengan MDDHosting. Berikut adalah beberapa di antaranya:

Ciri Pengoptimuman Berkelajuan Pelbagai

Mereka menggunakan pemacu keadaan pepejal yang lebih cepat daripada pemacu mekanikal tradisional. Selain itu, mereka mempunyai sokongan untuk LiteSpeed ​​dan Cloudflare. Sekali lagi ini adalah ciri yang meningkatkan kelajuan laman web anda. Pelayan web mereka juga LiteSpeed. Ini 100% serasi dengan Apache ditambah 174% dan 75% lebih cepat daripada Apache dan NGINX, masing-masing.

Domain Tanpa Had

Anda boleh memiliki domain tanpa had bagi setiap akaun hosting walaupun untuk rancangan termurah. Ini bermaksud, anda boleh mengehoskan laman web tanpa had. Apa yang melayan!

Akaun E-mel Tanpa Had

Dengan rancangan CloudStarter Hosting, anda dapat menikmati akaun e-mel tanpa had untuk dinikmati. Sekiranya anda mempunyai lebih daripada satu orang yang bertanggungjawab terhadap laman web atau perniagaan anda, maka anda boleh memberi mereka setiap peti mel. Anda tidak perlu mengeluarkan wang tambahan untuk pakej hosting e-mel yang berasingan.

Lebar Jalur Tidak terhad

Anda tidak perlu bimbang tentang musim puncak atau ketika terdapat jumlah pengunjung laman web yang luar biasa besar. Dengan lebar jalur yang tidak terhad, anda boleh mempunyai jumlah lalu lintas yang tidak terhad dan anda tidak perlu membayar lebih banyak.

Pembuat Tapak Lembut +

Softaculous dapat digunakan untuk memasang ratusan aplikasi hanya dengan beberapa klik. Di samping itu, MDDHosting memberi anda pembina laman web untuk membuat laman web dengan mudah walaupun tanpa pengalaman pengkodan. Anda hanya diberi antara muka seret dan lepas di mana anda boleh menggunakan lebih daripada 50 tema dan lebih daripada 40 widget seperti Galeri Gambar, Teks Kaya, dan Penggeser Imej, antara lain.

Keburukan

0.5 Teras CPU

Ya, anda diberi lebar jalur yang tidak terhad. Tetapi, anda hanya diberi ½ keseluruhan inti CPU. Tambahan, anda bahkan diberi domain tanpa had bagi setiap akaun hosting. 0.5 CPU Core mungkin tidak dapat menampung semua laman web yang anda perlukan. Tambahan, lalu lintas tanpa had + setengah teras CPU tidak sepadan.

Menurut MDDHosting, jika anda melampaui had CPU anda, akaun hosting anda akan dibatasi oleh sistem mereka dengan sengaja dan ini membawa kepada memperlahankannya untuk memastikan bahawa ia berada dalam had. Oleh itu, jika anda ingin mengendalikan trafik dan domain tanpa had, anda harus menaik taraf ke rancangan yang lebih mahal.

RAM 0.5GB (Memori)

Lihat di atas, alasan yang sama berlaku di sini.

Kesimpulannya

MDDHosting menawarkan banyak ciri bersama dengan pengoptimuman kelajuan yang baik. Walau bagaimanapun, sumber yang terhad akan menyekat portfolio laman web anda dengan cepat (bergantung kepada berapa banyak laman web yang ingin anda buat), sementara itu baik-baik saja dan orang tidak boleh mengharapkan lebih banyak daripada rancangan permulaan … alangkah baiknya jika ia dijelaskan dengan jelas di laman web tersebut.

Kesimpulannya, mereka bagus … tetapi ada alternatif yang lebih baik. Lihat perbandingan web hosting kami untuk pilihan lain.

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2018-08-29Ringkasan Item MDDHostingPenilaian Pengarang 41hb1hb1hb1hbkelabuNama Produk MDDHostingPrice
USD 5.99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author