Kajian Krystal

Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
£ 3.99 / bln

Krystal: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir kita semua)

Ringkasnya, kami pasti mengesyorkan Krystal! Mereka menawarkan hosting yang sangat dipercayai, mempunyai pusat data UK yang cepat, menawarkan banyak ciri percuma seperti sijil SSL percuma (menjadikan laman web anda selamat dengan https), migrasi percuma jika anda datang dari penyedia lain, sandaran percuma, dan banyak lagi.

Berikut adalah gambaran ringkas mengenai ciri terbaik mereka:

Sokongan: Sokongan 24/7 yang berpusat di UK di hujung jari anda, dan ini pada masa di mana semua orang memberikan sokongan untuk menjimatkan wang, kami kagum!

Keselamatan: Sijil SSL percuma, perlindungan DDOS, dan virus biasa & imbasan malware untuk memastikan semuanya bersih.

Hosting hijau: Pusat data London mereka dikuasakan sepenuhnya oleh tenaga yang boleh diperbaharui / bersih!

Jaminan pulangan wang 60 hari: Cukup jelas, sekiranya anda tidak berpuas hati.

Kelajuan: Menggunakan gabungan SSD dan LiteSpeed ​​caching, pelayan mereka sangat cepat!

Sejujurnya, kami sangat menyukainya, mereka tidak ada masalah dalam buku kami. Rancangan hosting awan utama mereka bermula pada hanya £ 3,99 / bln.

Penyelidikan Krystal

Ulasan Krystal – Hos web UK yang betul.

Simon Blackler mendirikan Krystal pada tahun 2002 kerana dia kecewa dengan layanan buruk dan amalan perniagaan yang buruk. Pada masa ini, mereka telah menghoskan lebih dari 190,000 laman web dan mempunyai lebih dari 23,000 pelanggan. Pada masa ini, syarikat itu adalah syarikat hosting bebas terbesar di UK.

Syarikat ini menyediakan pelbagai produk dan / atau perkhidmatan termasuk hosting web UK, Reseller Hosting, UK WordPress Hosting, Cloud VPS, dan Dedicated Servers, antara lain. Mereka mempunyai pengalaman lebih dari 15 tahun dalam perniagaan dan mendapat tempat di senarai web hosting teratas kami.

Krystal bangga bertanggungjawab terhadap alam sekitar. Mereka menggunakan 100% tenaga boleh diperbaharui di semua lokasi mereka. Mereka percaya akan jujur, bertanggungjawab, dan boleh dipercayai terhadap pelanggan mereka yang mendahulukan mereka daripada yang lain termasuk keuntungan.

Mereka telah mengadakan banyak badan amal secara percuma dan setakat ini, mereka telah menyokong sejumlah 167 orang. Ada hari-hari ketika mereka bahkan telah menyumbangkan setiap sen yang mereka buat untuk menyokong tujuan seperti Comic Relief.

Harga

Krystal menawarkan tiga jenis perkhidmatan hosting awan. Pakej ini diberi nama Amethyst, Topaz, dan Ruby.

Harga Krystal Hosting

Pelan termurah Krystal bernama Amethyst dan berharga GBP 3.99 sebulan tidak termasuk. PPN. Sekiranya anda memilih kaedah pembayaran tahunan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan hosting bernilai 2 bulan secara percuma. Selain itu, jika kitaran penagihan anda setiap 3 tahun, anda boleh mendapatkan perkhidmatan hosting bernilai 1 tahun secara percuma.

Pelan asas memberi anda ruang cakera sebanyak 5GB. Ia menggunakan pemacu keadaan pepejal yang bermaksud laman web anda akan dimuat lebih cepat berbanding pemacu tradisional.

Dengan pakej Amethyst, anda boleh memiliki 2 laman web dalam 1 akaun hosting. Anda juga boleh mempunyai subdomain yang tidak terhad. Anda juga diberi lebar jalur yang tidak terhad yang membolehkan anda memenuhi ribuan atau berjuta-juta penonton setiap hari. Anda tidak dikenakan bayaran tambahan jika terlalu banyak pengguna mengakses laman web anda pada satu ketika.

Peti mel juga tidak terhad. Oleh itu, anda boleh mempunyai banyak akaun e-mel untuk beberapa orang atau jabatan laman web anda. Ciri e-mel merangkumi penghantar tanpa had dan e-mel keseluruhan. Selain itu, anda mempunyai perkhidmatan anti-spam dari SpamExperts. Senarai surat dan autoresponden juga disokong. Anda hanya dibenarkan had penghantaran sehingga 500 e-mel setiap jam.

Pelan Amethyst dioptimumkan untuk pelbagai aplikasi web. Ini termasuk WordPress, Joomla! Drupal, OpenCart, PrestaShop, Concrete5, dan phpBB. Langkah-langkah keselamatan juga diambil untuk melindungi laman web anda dari jenayah siber. Langkah-langkah ini merangkumi imbasan keselamatan mingguan, pengesahan dua faktor, dan firewall komprehensif, antara lain. Penyekatan alamat IP membolehkan anda menghalang alamat IP tertentu daripada mengakses kandungan anda.

Untuk pembangunan, PHP, Perl, dan Python disokong. Sandaran dilakukan setiap minggu dan bulanan dan disimpan di luar pelayan. Selain itu, anda diberi sijil SSL tanpa had percuma. Ini bermaksud anda dapat mengamankan laman web anda dan maklumat sensitif yang terdapat di dalamnya dan / atau pengendaliannya.

Anda juga boleh membuat halaman ralat 404 dan 500 yang disesuaikan. Ini baik untuk SEO dan penukaran kerana anda dapat membuat halaman yang disesuaikan yang mengarahkan penonton ke halaman yang relevan di laman web anda. Daripada menekan butang belakang dan meninggalkan laman web anda sepenuhnya, penonton akan lebih terdorong untuk mengunjungi halaman lain di laman web anda dan tinggal lebih lama.

Jaminan masa operasi adalah 99.99%. Ini bermaksud bahawa laman web anda tidak akan mengalami waktu henti dalam kebanyakan kes. Tidak ada bayaran persediaan dan anda mempunyai jaminan pulangan wang 60 hari.

Pilihan Sokongan

Syarikat memberi anda banyak pilihan untuk sokongan pelanggan. Ini termasuk yang berikut:

  • Halaman Status Perkhidmatan,
  • Panduan Membantu Diri,
  • Sembang Langsung Dalam Talian,
  • Penyerahan Tiket, dan
  • Sokongan Telefon

Halaman Status Perkhidmatan mereka memberi anda perincian mengenai status rangkaian semasa. Status pelayan Core Services, Cloud Hosting, Business Hosting, dan Reseller Hosting juga disertakan. Untuk mengetahui sama ada sistem beroperasi atau tidak, ini adalah halaman yang mesti anda lawati.

Panduan Membantu Sendiri mirip dengan pangkalan pengetahuan di mana anda mendapat tutorial yang akan membantu anda menguruskan produk dan / perkhidmatan yang anda gunakan. Sokongan sembang langsung dalam talian tersedia 24/7 sementara sokongan telefon tersedia dari Isnin hingga Jumaat dari jam 9 pagi hingga 8 malam.

Ulasan sistem sokongan pelanggan Krystal sangat positif. Sebilangan besar orang mengatakan bahawa mereka melebihi tugas untuk menolong pelanggan mereka. Mereka sangat cekap dalam hal memenuhi keperluan pelanggan mereka. Perkhidmatan dilihat secara konsisten cepat dan bermanfaat.

Krystal berbangga menjadi syarikat bebas yang berbeza daripada penyedia hosting nama besar yang lain. Ini menepati janjinya untuk memberikan 100% perkhidmatan sokongan pelanggan yang cepat dan efisien.

Kelebihan

Memilih perkhidmatan Krystal mempunyai beberapa kelebihan. Berikut adalah beberapa di antaranya:

Pembina Laman Web Percuma

Sekiranya anda tidak mempunyai kemahiran memprogram, anda masih boleh membuat laman web profesional dalam beberapa minit dengan pembangun laman web percuma mereka. Mereka menyediakan templat responsif sepenuhnya, yang bermaksud laman web anda akan menyesuaikan diri dengan kedua-dua peranti desktop dan mudah alih. Mempunyai laman web mesra mudah alih juga akan membantu anda dengan kedudukan sebagai enjin carian seperti Google berpindah ke indeks pertama mudah alih yang menggemari laman web responsif mudah alih berbanding yang tidak responsif.

Pemacu Keadaan Pepejal (SSD)

Mereka menggunakan pemacu keadaan pepejal untuk ruang cakera. Ini bermakna anda dapat memindahkan data lebih cepat berbanding pemacu tradisional. Sekiranya laman web anda lebih pantas, pengalaman pengguna ditingkatkan dan membawa kepada lebih banyak pembelian. Ini juga boleh mempengaruhi SEO anda. Laman web yang lebih pantas disukai oleh enjin carian seperti Google, Yahoo !, dan Bing.

Sandaran Percuma

Anda diberi sandaran mingguan dan bulanan percuma dengan Pakej Amethyst Hosting. Ini berguna apabila laman web anda tiba-tiba menjadi rosak. Anda boleh menyelesaikan masalah dengan memulihkan laman web anda menggunakan sandaran.

Jaminan Pulangan Wang 60 Hari

Mereka mempunyai jaminan pulangan wang 60 hari yang sangat murah hati. Mereka pasti mempunyai tawaran yang lebih baik berbanding dengan penyedia hosting lain yang hanya memberikan jaminan 30 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk dan / atau perkhidmatan mereka, anda boleh mendapatkan kembali wang anda.

Perkhidmatan Pelanggan Stellar

Peti Mel Tanpa Had

Dengan pakej Amethyst terdapat peti mel tanpa had. Ini bermaksud anda boleh memberikan pelbagai bahagian di laman web anda dengan akaun e-mel mereka sendiri. Anda tidak perlu membayar tambahan hanya untuk memberikan akaun e-mel kepada setiap orang dengan nama laman web anda.

Menyokong Pelbagai Aplikasi

Produk dan perkhidmatan hosting Krystal dioptimumkan sepenuhnya untuk aplikasi web seperti WordPress, OpenCart, Joomla !, PrestaShop, Drupal, Concrete5, dan phpBB. Selain itu, mereka menyokong PHP, Perl, Python, dan Ruby on Rails.

Ciri-ciri keselamatan

Anda diberikan imbasan keselamatan mingguan untuk memastikan anda dilindungi dari jenayah siber. Pengimbasan berniat jahat juga tersedia. Firewall yang komprehensif juga melindungi laman web anda daripada penggodam. Pengesahan dua faktor juga memastikan bahawa hanya pengguna yang dibenarkan dapat mengakses laman web dan datanya.

Lebar Jalur Tidak terhad

Sekiranya anda mempunyai berjuta-juta penonton setiap hari, anda tidak perlu membayar caj yang berlebihan. Dengan lebar jalur yang tidak terhad, kemampuan untuk memenuhi pelbagai penonton dalam beberapa saat.

Keburukan

Sekiranya kita mesti mencari titik negatif, mungkin ruang cakera.

Ruang Cakera 5 GB

Banyak hos web memberi anda ruang cakera tanpa had hari ini … walaupun syarikat-syarikat tersebut cukup mengetahui bahawa sebahagian besar laman web tidak akan pernah melebihi 1 GB … jadi saya rasa itu bergantung pada jika anda merancang untuk membina kedai produk yang berjuta-juta, atau hanya blog / laman web perniagaan / dll.

Kesimpulannya

Kami sangat MENCINTAI Krystal dan ingin anda mencubanya. Rancangan mereka dipenuhi dengan ciri-ciri yang pasti anda perlukan dalam membuat dan mengurus laman web anda. Selain itu, mereka mempunyai sistem sokongan pelanggan yang sangat baik yang selalu menyokong anda sekiranya anda memerlukan pertolongan.

RingkasanReviewer Matthew RogersTarikh Tinjauan 2018-07-26Ilasan Item KrystalPenilaian Pengarang 51hb1hb1hb1hb1hbNama Produk KrystalPrice
GBP 3.99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author