Kajian InMotion Hosting

logo inmotion hosting

Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
USD $ 6.39 / bln

InMotion Hosting: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

Ringkasnya, InMotion cukup hebat, perkhidmatan dan teknologi yang digunakan berkualiti tinggi dan sokongannya responsif dan berpengetahuan…. tetapi, melihat kos dan fakta bahawa pelayan mereka ada di AS, pasti ada pilihan yang lebih baik di luar sana. Walaupun anda tinggal di AS dan laman web anda menyasarkan khalayak AS, masih ada pilihan yang lebih berpatutan di luar sana … walaupun hakikatnya tetap bahawa InMotion benar-benar baik, itulah sebabnya kami menilai begitu tinggi!

Yang dikatakan, untuk Kanada, kegemaran kami masih GreenGeeks, mereka sangat hijau (meletakkan 300% dari apa yang mereka gunakan kembali ke grid), mempunyai pusat data kilat di Kanada (dan AS), dan mereka menawarkan ciri yang sama dengan harga yang jauh lebih berpatutan ($ 6,39 vs $ 3,95, ia bertambah dari masa ke masa)! Lihat ulasan GreenGeeks kami.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai InMotion Hosting, teruskan membaca di bawah.

Penyelidikan InMotion Hosting

Kajian InMotion Hosting

Salah satu syarikat hosting terbesar, inMotion Hosting bermula pada tahun 2001. Ini adalah salah satu daripada beberapa penyedia hosting web yang tidak dimiliki oleh Endurance International Group (EIG), yang memiliki beberapa penyedia hosting besar-besaran seperti HostGator, iPage, dan Bluehost.

inMotion Hosting membanggakan kepegawaian ahli web hosting yang berpengalaman rata-rata 4 tahun dalam produk dan / atau perkhidmatan hosting profesional. Pasukan pengurusan mereka terdiri daripada pakar teknologi yang memiliki pengalaman hosting web rata-rata 10+ tahun.

Mereka telah bekerjasama dengan pelbagai jenama seperti Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel, dan Parallels, antara lain. Mereka telah bekerjasama dengan Sucuri.net untuk keselamatan laman web. Syarikat tersebut adalah pemimpin yang diakui secara global dalam industri keselamatan web.

inMotion Hosting telah memperoleh banyak anugerah sejak awal. Business.com malah menganggap mereka sebagai pilihan terbaik untuk perkhidmatan web hosting.

Harga

inMotion Hosting menawarkan tiga jenis rancangan hosting perniagaan. Ini dinamakan “Pelancaran”, “Kuasa”, dan “Pro.” Pakej tersebut boleh dilihat di bawah:

Pelan Hosting Perniagaan inMotion

Pakej pertama, Pelancaran, berharga $ 6.39 sebulan jika anda memilih untuk membayar keseluruhan 2 tahun di muka. Walau bagaimanapun, ia akan dikenakan $ 7,46 sebulan jika anda memilih jangka masa pembayaran tahunan. Untuk pakej Pelancaran, anda tidak dapat memanfaatkan kaedah pembayaran sebulan-bulan.

Pelancaran Pelancaran memberi anda pelbagai ciri yang boleh anda gunakan. Anda diberi nama domain percuma. Selain itu, anda boleh memiliki 2 laman web dalam satu akaun hosting. Perkara yang hebat mengenai rancangan ini ialah menyediakan ruang cakera tanpa had dan lebar jalur yang tidak terhad. Ini bermakna anda diberi banyak simpanan untuk laman web anda yang membolehkan anda menghosting lebih banyak gambar dan video di domain anda.

Dengan lebar jalur yang tidak terhad dilengkapi dengan keupayaan untuk memindahkan data kepada pelbagai pengguna. Ini sangat berguna jika anda mempunyai ribuan (atau berjuta-juta) penonton laman web setiap hari. Sekiranya anda mahu laman web anda selamat, inMotion Hosting juga memberi anda sijil SSL percuma.

Sekiranya anda mempunyai beberapa pengguna yang bertanggungjawab atas nama domain anda, anda boleh memberikan mereka akaun e-mel mereka sendiri. Pakej Pelancaran dilengkapi dengan akaun e-mel tanpa had yang boleh anda akses di mana-mana peranti. Mereka juga menyediakan sandaran data secara percuma. Sekiranya sesuatu berlaku pada laman web anda, anda boleh memulihkannya berdasarkan sandaran tertentu yang dibuat oleh inMotion Hosting.

Memasang perisian secara manual boleh menyakitkan. Dengan pemasang 1 klik inMotion Hosting, anda boleh memasang lebih dari 400 aplikasi di laman web anda, yang menjadikan pembuatan laman web anda sendiri sangat mudah. Bagi mereka yang perlu menggunakan aplikasi Google, pakej ini juga menyediakan ciri Integrasi Aplikasi Google. Ini bermaksud Google Apps dimasukkan ke dalam cPanel sehingga anda dapat mengintegrasikannya dengan mudah ke dalam domain anda dalam beberapa minit.

Sekiranya anda seorang pembangun web atau telah menyewa seseorang untuk menolong anda di laman web anda, pakej Pelancaran memudahkan anda membuat laman web. Pelayannya yang dikongsi menyokong pelbagai bahasa pengaturcaraan seperti MySQL, PHP, Ruby, dan PostgreSQL. Ini membolehkan pembangun web mengembangkan laman web dengan menggunakan bahasa yang mereka tahu.

Sekiranya anda berminat dengan pengiklanan, pakej Pelancaran memberi anda kredit iklan percuma bernilai $ 150. Selain itu, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari. Anda boleh membatalkan dan mendapatkan kembali wang anda sekiranya produk dan / atau perkhidmatan mereka tidak memenuhi jangkaan anda.

Akhirnya, inMotion Hosting adalah satu-satunya syarikat yang menyediakan Max Speed ​​Zones. Mereka menggunakan teknologi penghalaan maju, berbagai pusat data, dan penyedia lebar jalur premium untuk menyediakan rangkaian yang lebih cepat. Ini menghasilkan peningkatan prestasi laman web anda termasuk pelancaran laman web yang lebih pantas, pengurusan e-mel, dan memuat turun fail.

Pilihan Sokongan

inMotion Hosting memberi anda pelbagai pilihan untuk menghubungi mereka untuk mendapatkan sokongan:

  • Sembang langsung dalam talian,
  • Tiket sokongan,
  • Panggilan telefon,
  • Pemesejan e-mel,
  • Sokongan masyarakat,
  • Skype, dan
  • Pusat Sokongan Sendiri.

Pusat Sokongan Diri mereka dipenuhi dengan pelbagai maklumat seperti Soalan Lazim, tutorial, alat dan sumber, dan panduan produk.

Perkara yang hebat mengenai inMotion Hosting adalah kemampuan mereka untuk memberikan sokongan melalui Skype. Platform komunikasi digunakan secara meluas di kalangan perniagaan dan boleh menjadi cara mudah untuk berkomunikasi dengan syarikat. Mereka juga menyediakan sistem sembang langsung dan sokongan telefon 24 × 7. Memberi anda pelbagai cara untuk menghubungi mereka.

Perkhidmatan pelanggan inMotion Hosting sangat hebat. Sebilangan besar ulasan menyatakan bahawa mereka pantas untuk menjawab pertanyaan dalam sembang langsung dalam talian dan telefon. Pasukan sokongan dapat menjawab soalan rumit, dan kakitangannya sangat berpengetahuan mengenai produk dan / atau perkhidmatan mereka. Tiket sokongan juga mendapat sambutan dalam beberapa jam.

Kelebihan

Menjadi raksasa hosting, inMotion Hosting mempunyai kelebihannya:

Jaminan Pulangan Wang 90 Hari

Sebilangan besar penyedia hosting hanya menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Dengan inMotion Hosting, anda akan mendapat pulangan wang bernilai 90 hari. Ini adalah tawaran yang cukup murah hati. Apabila anda tidak berpuas hati dengan layanan mereka, anda tidak perlu risau wang anda akan dibazirkan.

Storan SSD

Semua rancangan hosting perniagaan menyediakan storan SSD percuma. Ini adalah kelebihan kerana SSD lebih cepat daripada rakan tradisionalnya. Ini menyebabkan laman web anda dimuat lebih cepat daripada laman web yang menggunakan pemacu lama. Sekiranya laman web anda dimuat lebih pantas, pelanggan anda akan lebih berpuas hati. Semua orang benci menunggu, bukan? Selain itu, laman web yang memuat lebih pantas disukai oleh enjin carian seperti Google dalam hal kedudukan.

Sijil SSL percuma

Anda boleh mendapatkan sijil SSL percuma yang membolehkan anda melindungi maklumat sensitif pelanggan. Selain itu, ia membantu meningkatkan kedudukan anda di enjin carian juga!

Peti Mel Tanpa Had

Dengan pakej termurah mereka, anda sudah mendapat peti mel tanpa had yang boleh disegerakkan pada pelbagai peranti. Anda bahkan boleh mengakses peti mel ini di mana-mana peranti. Apabila banyak orang mengendalikan laman web anda, anda boleh memberi mereka akaun e-mel mereka sendiri tanpa bayaran tambahan.

Kebolehpercayaan dan Prestasi

Ulasan menunjukkan bahawa inMotion Hosting menyediakan laman web berprestasi cemerlang kerana teknologi dan pelayannya yang canggih. Mereka memberikan masa operasi 99,99% yang bermaksud laman web anda tidak akan mengalami kerosakan atau waktu henti.

Sokongan Pelanggan yang boleh dipercayai

Sistem sokongan mereka tersedia dalam pelbagai mod komunikasi. Mereka memberikan sokongan masyarakat sebagai lapisan sokongan tambahan yang membolehkan pengguna bercakap dengan pengguna lain. Selain itu, mereka dapat menjawab soalan yang sukar dan tidak berkaitan dengan produk dan / atau perkhidmatan mereka.

Keburukan

Terdapat kelemahan untuk bekerjasama dengan inMotion Hosting. Berikut adalah beberapa daripadanya:

Tanpa Pengebilan Bulan-Sebulan

Apabila anda hanya ingin mencuba syarikat hosting web, anda mungkin ingin mendapatkan kontrak sebulan-sebulan. Anda tidak mahu menghabiskan perkhidmatan selama 3 tahun tanpa mengetahui sama ada ia setara.

Bahagian buruk mengenai inMotion Hosting adalah kekurangan syarat pembayaran bulan-bulan. Anda mungkin tidak mahu membayar sepanjang tahun di muka terutamanya jika anda kekurangan dana.

Bukan yang Paling Murah

Ya. inMotion bukanlah yang termurah di luar sana. Beberapa syarikat menawarkan pada harga $ 3 atau $ 4 sebulan untuk ciri yang sama yang ditawarkan olehMotion.

Hanya 2 Domain

Anda hanya boleh menghoskan 2 domain dalam satu akaun hosting. Sekiranya anda mempunyai 10 laman web misalnya, anda perlu menggunakan rancangan ketiga, pakej Pro. Ini akan menelan belanja kira-kira $ 18.99 sebulan jika dibayar sebulan-sebulan – dan harganya tidak terlalu murah.

Pengesahan Telefon

Untuk mengelakkan penipuan, syarikat mewajibkan pelanggan untuk mengesahkan pembelian mereka melalui telefon. Ini sukar bagi pelanggan yang tidak berpusat di Amerika Syarikat.

Kesimpulannya

Seperti yang disebutkan dalam ringkasan kami, InMotion benar-benar bagus, tetapi harganya harganya, dan anda tidak akan mengadakan hosting di Kanada yang mempengaruhi kelajuan keseluruhan laman web anda. Kami sangat mengesyorkan anda melihat GreenGeeks, lihat ulasan kami.

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2019-11-17 Item yang Ditinjau InMotion HostingPenilaian Pengarang 41hb1hb1hb1hbkelabuNama Produk InMotion HostingHarga
USD 6.39

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author