Kad Kredit Perjalanan Terbaik Kanada

destinasi pelancongan

Apakah kaedah terbaik untuk menghabiskan Musim Sejuk di Kanada?

Dengan menjauhinya.

Menuju ke destinasi tropika seperti Cuba atau Mexico adalah ujian masa percutian Kanada pada masa lalu. ��

Riu Palace Semenanjung Cancun ditempah melalui Air Miles �� ��

Nama saya Gary dan sejak 4 tahun yang lalu saya rasa saya telah menggunakan dan menggunakan setiap kad kredit Kanada di luar sana. Saya mempunyai beberapa pengalaman hebat dan pengalaman buruk.

Saya juga dapat melakukan perjalanan ke lebih dari 20 negara menggunakan mata terkumpul melalui pelbagai kad juga. Walaupun saya biasanya menulis tentang barang-barang yang menarik seperti hosting web, perkhidmatan dan alat kecil dalam panduan ini, saya akan berkongsi dengan anda dengan kad pilihan saya dan menerangkan beberapa faedah untuk setiap satu.

Perkara utama yang perlu diingat dengan kebanyakan kad perjalanan adalah terdapat banyak cetakan halus. Tawaran mungkin kelihatan sama di atas kertas tetapi setelah anda mula berbelanja, anda akan mendapati bahawa yuran dan kadar pada dasarnya membatalkan sebarang potongan atau ganjaran yang anda akan dapat.

Bagaimana Saya Membuat Pilihan Teratas Saya

Cara saya menyusun panduan ini cukup mudah. Saya telah memilih bahagian terbaik untuk setiap kategori kad perjalanan. Saya ada kad untuk ruang istirahat hotel jika itu barang anda, wang tunai terbaik atau Air Miles.

Perbezaan besar antara panduan / cadangan saya dan apa yang anda dapat di laman web kewangan yang lebih besar adalah saya sebenarnya telah mencuba kad-kad ini. Sebilangan pilihan di laman web yang lebih besar mempunyai ganjaran yang teruk untuk pendaftaran tetapi bonus besar untuk penganjur produk.

⚠️ Sekiranya anda mencari kerosakan cepat dan kotor ini, saya akan berterus terang jika anda boleh mendapatkan kad kredit Amerika sebagai orang Kanada, saya akan mencadangkannya. Rata-rata kad Amerika memberikan 1.5-2X mata pendaftaran bonus sebagai program Kanada. Anda boleh berterima kasih kepada kapitalisme dan ekonomi kewangan yang kompetitif di atasnya. Kanada tidak sama. 

Yang dikatakan, pilihan utama saya adalah Kad AD Aeroplan (lawati laman web mereka di sini). Aeroplan mempunyai mata daftar keluar yang paling tinggi, program ganjaran 2X untuk membeli-belah dalam talian melalui 2000+ rakan kongsi mereka, insurans perjalanan + akses lounge percuma.

Bagaimanapun, cukup mengeluh. Mari masuk ke panduan! ��

Sekiranya ada yang mempunyai cadangan tambahan, sila tekan borang hubungan di bahagian atas dan beritahu saya. Saya biasanya menyemak siaran ini sekali atau dua kali setahun bergantung pada kad yang saya cuba.

Memahami Kad Kredit Perjalanan

Banyak kad perjalanan yang membolehkan anda mengumpulkan poin dan batu untuk item perbelanjaan setiap hari, sehingga memungkinkan anda mengumpulkan sejumlah besar hadiah walaupun anda tidak sering terbang.

Banyaknya kad perjalanan dan pelbagai program ganjaran mereka meninggalkan begitu banyak pelanggan dalam kegelapan. Untuk menjadikan keputusan anda lebih mudah, kami akan melihat kad kredit terbaik di tujuh kategori ganjaran perjalanan yang luas. Kategori-kategori ini adalah titik perjalanan, batu udara, pengembalian wang untuk pembelian mata wang asing, ganjaran hotel, bonus pendaftaran, ruang rehat di lapangan terbang, penerbangan kerap, dan pemenang keseluruhan.

Panduan ini direka untuk berfungsi sebagai sumber yang berharga apabila anda perlu memilih kad kredit ganjaran perjalanan. Untuk memberikan anda kelebihan yang terbaik, kad yang kami pilih adalah pemain utama dalam kategori mereka.

Petua Pelancong: Pernah kehilangan beg semasa dalam perjalanan? Tahukah anda bahawa dengan memilih kad yang betul membolehkan anda mendapatkan $ 500-1000 untuk setiap hari barang yang ditunda. Anda juga boleh mendapatkan wang untuk penerbangan yang tertunda atau gangguan lapangan terbang yang lain.

Metodologi Kami

Metodologi saya ringkas tetapi terperinci. Saya mengambil kira faktor penting seperti pelbagai kategori bonus, tawaran selamat datang yang tersedia, faedah insurans perjalanan, fleksibiliti program kesetiaan, pengecualian yuran tahunan, dan banyak lagi. Saya mengira mata ganjaran berdasarkan perbelanjaan peribadi atau perniagaan.

Dengan berbuat demikian, kami menggabungkan pelbagai aspek perbelanjaan dan pembelian bulanan untuk item seperti barangan runcit, pembayaran bil, gas, hiburan, perjalanan, makan restoran, farmasi, dan sebagainya.

Berikut adalah ringkasan kad perjalanan terbaik di Kanada. Ini hanyalah gambaran ringkas, tetapi perincian setiap kad ada di bawah.

�� CATATAN PENTING – Kad ini sering menukar kadar harga jadi jika anda melihat sesuatu di sini yang tidak sama dengan laman web, ingatlah syarikat akan menawarkan harga dan tawaran yang berbeza berdasarkan lokasi IP tempat anda mengakses laman web. Saya melakukan yang terbaik untuk memastikan perkara ini dikemas kini. ��

Kad Kredit Terbaik untuk Tempat Perjalanan

1. Kad Kredit Perjalanan Keseluruhan Terbaik – TD Aeroplan (Bonus Pendaftaran 40K)

 • Pemenang: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Yuran Tahunan: $ 120, tetapi disertakan dengan potongan harga untuk tahun pertama. (Jadi… $ 0 Yuran)
 • Kelayakan Pendapatan: Memiliki sama ada $ 60,000 pendapatan peribadi, atau $ 100,000 pendapatan tahunan isi rumah gabungan.
 • Beberapa Keuntungannya: Bonus selamat datang 40,000 batu Aeroplan

Terdapat begitu banyak tawaran bagus dalam kategori ganjaran perjalanan kad kredit, jadi sukar untuk memilihnya. Tetapi setelah melakukan analisis yang teliti, saya akhirnya memutuskan bahawa di pasaran Kanada, mahkota kad ganjaran perjalanan terbaik keseluruhan adalah milik TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Foto oleh Chris Lawton di Unsplash

Kini merupakan program ganjaran paling popular di Kanada. Kerana popularitinya, orang Kanada terus berusaha untuk mengumpulkan mata Aeroplan walau bagaimana pun mereka dapat. Pemegang kad dapat memperoleh batu yang dapat ditebus ke hotel, penerbangan, penyewaan kereta, pakej percutian, pelbagai barangan, dan tiket acara.

The aspek terbaik adalah pemegang kad dapat memperoleh dua kali ganda mata mereka dengan membeli item di rakan sekutu Aeroplan. Oleh itu, jika anda ahli daripada 5 juta komuniti Aeroplan, ada baiknya mendapatkan kad Aeroplan.

Untuk menggambarkan mengapa kad ini dianggap paling baik, berikut adalah ringkasan beberapa faedahnya:

 • Ia melancarkan permaidani merah dengan memberikan bonus selamat datang yang luar biasa sebanyak 40,000 batu Aeroplan.
 • Ia merangkumi pakej insurans perjalanan yang komprehensif.
 • Ia menyediakan daftar masuk dan menaiki kenderaan keutamaan semasa melancong di AirCanada.com dengan hadiah penerbangan Aeroplan.
 • Pemegang kad diberikan satu pas tetamu percuma setiap tahun ke lounge Air Canada Maple Leaf.
 • Gandakan batu yang diperoleh dari pembelian yang dilakukan di rakan kongsi Aeroplan dan peruncit dalam talian yang mengambil bahagian melalui Aeroplan eStore.
 • Menyediakan 1.5 mata untuk setiap $ 1 yang dibelanjakan untuk gas, bahan makanan, kedai ubat, dan pembelian yang dilakukan di AirCanada.com
 • Untuk pembelian lain, adalah satu mata untuk setiap $ 1 yang dibelanjakan.
 • Selagi anda Pemegang Kad Kredit TD Aeroplan, Aeroplan Miles anda tidak akan luput.
 • Lihat senarai besar rakan kongsi Aeroplan di sini. berapa batu aeroplan yang akan saya peroleh dalam penerbangan
Berapa Banyak Batu Aeroplan yang Akan Saya Perolehi dalam Penerbangan?

Pilihan kami untuk kad ganjaran perjalanan terbaik dilengkapi dengan banyak faedah. Ia dipenuhi dengan beberapa ciri yang menjadikannya menonjol dari paket, sebagai contoh, bonus selamat datangnya yang tidak dapat ditolak sebanyak 40,000 Miles Aeroplan. Untuk meletakkan perspektif ini, ganjaran ini hampir setanding dengan 2 penerbangan premium jarak jauh, perjalanan pergi balik.

Selain cukup menguntungkan, pakej ini menawarkan potensi untuk menghasilkan batu Aeroplan dengan setiap dolar yang dibelanjakan. Setiap. Dolar. Menghabiskan. Nisbah batu yang diperoleh ke dolar yang dibelanjakan adalah seperti berikut: 1.5 batu Aeroplan untuk setiap $ 1 untuk gas, bahan makanan, kedai ubat, dan di AirCanada.com; maka ia menyediakan 1 Aeroplan Mile untuk setiap dolar yang dibelanjakan untuk semua yang lain.

Itulah sebabnya ia memenangi kedudukan teratas kami sebagai kad kredit keseluruhan terbaik yang tersedia, tangan ke bawah.

Cara Menebus Batu Aeroplan?

Proses penebusan kad ini bergantung pada apa yang anda cuba tebus. Untuk barangan seperti tiket barang dagangan atau acara, prosesnya semudah membuat pembelian melalui eStore dalam talian mereka. Selain itu, pembelian di gerai rakan kongsi Aeroplan memperoleh ganjaran berganda kepada pemegang kad, yang membolehkan mereka mendapatkan batu Aeroplan dengan cepat dan mudah.

Faedah dan faedah eksklusif yang lain termasuk perkhidmatan concierge 24 jam, 24 jam.

Epik yang luar biasa mungkin menyerang beberapa orang dalam menerangkan perjalanan dan insurans kenderaannya, tetapi mungkin tidak terlalu jauh. Ia mempunyai liputan perubatan insurans perjalanan sehingga $ 1 juta untuk 21 hari pertama bagi pemegang kad yang berumur di bawah 65 tahun. Ini juga merangkumi jenis insurans perjalanan yang berkaitan seperti bagasi tertunda / hilang, perjalanan / pembatalan, penundaan penerbangan / perjalanan, dan insurans sewa kereta.

Akhirnya, ia membolehkan anda mengakses semua faedah premium yang hebat ini dengan bayaran tahunan sederhana $ 0 (selepas rebat).

Satu Perkara Terakhir – Insurans Aeroplan

Seperti yang saya nyatakan di hujung di atas, Aeroplan mempunyai beberapa insentif yang hebat untuk mendorong pelanggan menempah penerbangan dan percutian yang merangkumi insurans pembatalan, wang sekiranya beg pakaian anda hilang dan sejumlah insentif lain yang lebih kecil.

Petua untuk Keseluruhan Terbaik: Nantikan program dengan rakan kongsi dan perjanjian yang membolehkan anda menukar mata. Oleh itu, jika anda kekurangan, katakanlah, 500 mata untuk penginapan hotel percuma, anda masih boleh memperoleh mata dari tambahan yang anda ada dalam program penerbangan anda. Petunjuk … kad di bawah melakukannya. ��

2. Terbaik untuk Tempat Perjalanan – Scotiabank American Express

 • Pemenang: Kad Scotiabank Gold American Express®
 • Bayaran Tahunan: $ 120
 • Kelayakan Pendapatan: Jana pendapatan tahunan minimum $ 12,000.
 • Beberapa kelebihannya: Peluang memperoleh sebanyak 30,000 mata Skotia Rewards pada tahun pertama.

Terdapat begitu banyak produk kad kredit yang tersedia, dan banyaknya menjadikannya sukar untuk memutuskan mana kad kredit mata terbaik. Walaupun mereka mungkin mengehadkan jumlah wang yang dapat anda habiskan, namun kebanyakannya memberi peluang untuk memindahkan mata antara program.

Kad Scotiabank Gold American Express® unggul dalam faktor penting yang memaksa pemegang kad memilih kad perjalanan tertentu. Nisbah mata-ke-dolar mewakili jumlah dolar yang bernilai.

Tiga peringkat ditawarkan oleh Scotiabank Gold American Express® Card dalam program mata Scotia Rewards mereka. Setiap jumlah wang yang digunakan di tempat-tempat yang layak seperti kedai runcit, restoran, minuman, dan kedai makanan segera akan memberi anda 5 mata Scotia Rewards yang luar biasa.

Bonus Pendaftaran Hebat + 25,000 Mata Ganjaran

Kad ganjaran perjalanan ini membolehkan penggunanya mengumpulkan hingga $ 300 dalam mata Bonus Scotia Rewards, walaupun pada tahun pertama mereka. Dalam tiga bulan pertama pembukaan akaun, jika anda membelanjakan $ 1,000 untuk pembelian sehari-hari yang layak, maka secara automatik anda akan mendapat 25,000 mata Scotia Rewards.

Walau bagaimanapun, Scotiabank Gold baru-baru ini meningkatkan yuran tahunan yang dikenakan pada kad dari $ 99 menjadi $ 120. Kenaikan ketara ini dapat mengurangkan daya tarikan kad. Walaupun terdapat kenaikan ini, harganya masih bijaksana berbanding dengan bayaran serupa yang dikenakan oleh kad perjalanan lain.

Walaupun begitu, ia tetap memberi anda banyak faedah seperti ketiadaan yuran transaksi asing, dengan akses Amex Front Of the Line®, dan insurans perjalanan komprehensif.

Mata Pindah Fleksibel

Satu lagi ciri menarik yang ditunjukkan oleh kad ini ialah fleksibiliti program penebusan ganjarannya. Prosesnya mudah dan dipermudah – semua yang diperlukan adalah masuk ke sistem dan kemudian lanjutkan untuk memilih pilihan “Terapkan Titik ke Perjalanan”. Anda kemudian boleh menggunakan mata Ganjaran Scotia yang anda kumpulkan untuk mengimbangi sebarang kos perjalanan yang dikenakan ke kad kredit anda. Ini boleh merangkumi perkara seperti penerbangan, hotel, kereta sewa dan sebagainya.

Kemudahannya adalah menghirup udara segar: ia tidak membebankan anda dengan sekatan sial atau tempoh pemadaman. Inilah beberapa sebab mengapa Kad Scotiabank Gold American Express® sering digolongkan sebagai kad kredit perjalanan terbaik di Kanada.

3. Terbaik untuk Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Pemenang: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Bayaran Tahunan: $ 120 walaupun pengecualian untuk tahun pertama.
 • Kelayakan Pendapatan: $ 80,000 dalam pendapatan tahunan, atau $ 150,000 untuk isi rumah.
 • Sebahagian daripada faedahnya: 3000 bonus selamat datang.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® adalah salah satu kaedah terbaik untuk mendapatkan ganjaran di Kanada. Program Air Miles mengubah belanja harian untuk bahan makanan dan gas menjadi faedah seperti tiket acara percuma, penginapan hotel, penerbangan, penyewaan kereta, dan juga elektronik.

Bonus dan kadar pendapatan yang tinggi hanyalah beberapa perkara yang menjadikan kad perjalanan BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® menarik. Ia memberi anda 1,000 batu udara sejurus selepas pembelian pertama anda, dan seolah-olah itu tidak mencukupi, ia memberi anda tambahan 2,000 batu udara setelah anda mengenakan bayaran sehingga $ 3,000 pada kad kredit anda dalam tiga bulan pertama keahlian.

Selain itu, kad memperoleh kadar satu AIR MILE untuk setiap pembelian $ 10 adalah kadar pulangan tertinggi untuk kad kredit AIR MILES. Pengalaman Lapangan Terbang Mastercard, yang terdiri daripada dua pas tahunan percuma, disediakan melalui program lounge lapangan terbang LoungeKey.

Pemegang kad juga layak mendapat potongan 15% dari penerbangan AIR MILES mereka di Amerika Utara, dengan syarat penerbangan mesti ditempah menggunakan AIR MILES. Ia dilengkapi dengan pakej insurans perjalanan komprehensif yang merangkumi insurans perubatan perjalanan yang merangkumi 15 hari setiap perjalanan.

⚠️ Sejujurnya, saya bukan peminat kad ini. Untuk jumlah syarikat BMO jelas membuat pelanggan kad kreditnya saya rasa ini adalah bonus yang sangat kecil. Sekiranya mata + faedah adalah apa yang anda mahukan selepas kad ini pasti kekurangan. ⚠️

4. Pulangan Tunai Terbaik untuk Pembelian Mata Wang Asing – Roger’s Wireless

 • Pemenang: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Bayaran Tahunan: $ 0
 • Kelayakan Pendapatan: Memiliki sama ada $ 80,000 dalam pendapatan peribadi, atau $ 150,000 dalam pendapatan tahunan isi rumah gabungan.
 • Beberapa Keuntungannya: Anda mendapat pulangan tunai 4% untuk semua pembelian mata wang asing.

Tunai, kata pepatah, adalah raja. Begitu juga, berkaitan dengan ganjaran, kad kredit cashback membolehkan anda mendapatkan kembali sebahagian kecil dari jumlah yang anda belanjakan dalam pembelian. Walau bagaimanapun, Rogers ™ World Elite Mastercard® berusaha lebih jauh dengan membuat perbelanjaan perjalanan anda dalam mata wang asing untuk memperoleh wang tunai seperti kad lain.

Foto oleh pina messina di Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® memperoleh tempat teratas dengan membolehkan pemegang kad memperoleh pulangan tunai 4% yang besar untuk semua pembelian yang dibenarkan dilakukan dalam mata wang asing. Tetapi sebelum anda terlalu pening dengan kegembiraan, ingat ia datang dengan yuran transaksi asing 2.5%. Walau bagaimanapun, ini diimbangi oleh pulangan tunai 4% yang besar, meninggalkan keuntungan bersih sebanyak 1.5% tunai balik.

Pemegang kad memperoleh pulangan tunai 2% pada produk dan perkhidmatan Rogers, sementara mereka mendapat pulangan tunai 1.75% untuk semua yang lain. Mereka juga berhak mendapatkan kad tambahan percuma, yang membolehkan mereka memperoleh lebih banyak wang tunai setiap tahun.

Dengan Mastercard® Pay yang digabungkan dengan aplikasi Rewards ™, anda dapat dengan serta-merta menerapkan ganjaran tunai untuk pembelian yang dibenarkan sekurang-kurangnya $ 20 yang anda buat dalam 90 hari terakhir menggunakan kad kredit anda.

Petua untuk Perniagaan Pengembalian Wang Tunai – Walaupun 1.5% cukup buruk, jika anda adalah satu-satunya pengasas perniagaan, anda boleh menjalankan semua perbelanjaan perniagaan seterusnya melalui kad dan mendapat pulangan yang baik untuk perbelanjaan iklan pelanggan atau perbelanjaan lain. Ini hanya berlaku jika anda melakukan perbelanjaan perniagaan 1-2 juta setahun.

5. Bonus Pendaftaran Terbaik – Scotiabank Passport Infinite (35k Point)

 • Pemenang: Kad Scotiabank Passport ™ Visa Infinite *
 • Bayaran Tahunan: $ 139
 • Kelayakan Pendapatan: Memiliki sama ada $ 60,000 dalam pendapatan peribadi, atau $ 100,000 pendapatan tahunan isi rumah gabungan, atau sekurang-kurangnya $ 250,000 dalam aset yang diuruskan.
 • Sebahagian daripada Keuntungannya: Menyediakan hingga 35,000 mata ganjaran bonus pada tahun pertama

Sama ada anda lebih suka kad yang menawarkan bonus selamat datang yang besar, memberikan kadar perolehan tertinggi, atau sebaliknya menginginkan kader yang boleh dipercayai, Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card telah anda lindungi.

Bonus pendaftaran yang besar adalah salah satu cara yang dicuba dan benar yang digunakan oleh syarikat kad kredit untuk menggulung pemegang kad, dan anda harus memanfaatkan strategi ini untuk memberi ganjaran perjalanan yang besar. Namun, dari semua strategi yang digunakan untuk menarik pemegang kad untuk mendaftar untuk program ganjaran perjalanan, Scotiabank Passport tampaknya telah menguasai Holy Grail.

Setelah anda mendaftar, Scotiabank melancarkan tikar alu-aluan, membolehkan anda memperoleh, pada tahun pertama sahaja, sehingga 35,000 mata Skotia Rewards. Mata ganjaran ini diterjemahkan kepada kira-kira $ 350 untuk melakukan perjalanan sendiri.

Beginilah kaedah metodologi penghasilan: 3 bulan pertama sebagai pemegang kad memberi peluang untuk memperoleh hingga 25,000 mata Scotia Rewards dengan $ 1,000 awal dalam pembelian sehari-hari.

Dapatkan 10,000 Mata Tambahan

Di samping itu, semua pemegang kad dibenarkan untuk memperoleh bonus 10,000 mata setiap tahun setelah mereka membelanjakan minimum $ 40,000 pada pembelian setiap hari yang layak setiap tahun. Faedah lain termasuk kemampuan untuk memperoleh 2 mata Skotia Rewards untuk setiap dolar yang dibelanjakan untuk tempat makan yang layak, kedai runcit, barang hiburan, dan pembelian transit sehari-hari seperti bas, token kereta api bawah tanah, dan teksi.

Kad Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * juga direka dengan tumpuan kepada pelancong. Oleh itu, Kad Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * dilengkapi dengan sedikit atau tidak ada bagasi perjalanan, menjadikannya rakan kongsi perjalanan yang layak dengan polisinya yang mengagumkan yang tidak mengenakan yuran transaksi asing.

Kerana kekurangan yuran ini, pelancong menjimatkan wang setiap kali mereka menggunakan kad mereka. Sama ada di dalam atau di luar negara, pemegang kad tidak mengalami kenaikan yuran pertukaran mata wang asing dengan pembelian yang dilakukan dalam mata wang asing. Faedah yang berkaitan dengan perjalanan merangkumi insurans perjalanan, enam tiket masuk lapangan terbang tahunan percuma, bersama dengan bonus pendaftaran yang kini bernilai $ 250.

Kad ini sesuai untuk individu yang mahukan kad yang boleh mereka gunakan di dalam dan luar negara tanpa sebarang masalah dan kerumitan. Lebih-lebih lagi, Scotiabank adalah kad Visa, dan ia biasanya diterima di mana sahaja di dunia.

Keahlian Priority Premier Pass percuma juga ditawarkan enam lawatan percuma ke ruang rehat lapangan terbang setiap tahun.

6. Ganjaran Hotel Terbaik – Best Western Mastercard

 • Pemenang: Best Western Mastercard®
 • Bayaran Tahunan: $ 0
 • Kelayakan Pendapatan: Tidak memerlukan kelayakan pendapatan minimum.
 • Beberapa kelebihannya: Bonus selamat datang 20,000 Best Western Mastercard®

Penginapan hotel yang anda pilih bergantung pada faktor-faktor seperti kesediaan, pilihan peribadi, dan pilihan. Dengan kata lain, ini bukan satu cadangan yang sesuai untuk semua. Best Western Mastercard® memperhatikan falsafah ini dan menjadikan ganjarannya seluas mungkin.

Mereka membolehkan pemegang kad menebus ganjaran mereka di sebanyak 100 hotel Best Western di seluruh dunia, pada item seperti penginapan hotel, kad hadiah, tempat makan, dan banyak lagi. Oleh itu, apabila orang Kanada harus melakukan perjalanan ke dalam atau luar negara, Best Western Mastercard® sering menjadi pilihan praktikal dan masuk akal.

Setelah anda membuat pembelian pertama yang layak, bonus untuk menandatangani 20,000 mata Best Western Rewards® sudah cukup untuk memberi anda penginapan satu malam percuma. Banyaknya hotel dan pelbagai pilihan memudahkan pemegang kad mengumpulkan poin ini.

Selain fleksibiliti, ia dikenakan tanpa bayaran tahunan. Ketersediaan banyak hotel Best Western di seluruh dunia memudahkan pemegang kad mencari hotel yang sesuai dengan citarasa dan anggaran mereka. Ini juga memudahkan untuk memanfaatkan mata untuk mendapatkan penginapan hotel percuma.

7. Lounge Lapangan Terbang Terbaik – Scotiabank Platinum

 • Pemenang: Kad Scotiabank Platinum American Express®
 • Bayaran Tahunan: $ 399
 • Kelayakan Pendapatan: Jana pendapatan tahunan minimum $ 12,000.
 • Sebilangan Faedahnya: 30,000 mata Skotia Rewards dengan pembelian pertama yang layak.

Saya suka melepak di lapangan terbang – mengatakan sama sekali tidak ada. Beruntung bagi pelancong yang terkepung di mana-mana, syarikat kad kredit akhirnya memperhatikan kekecewaan mereka dan menambah kemudahan yang semakin dicari. Akses ke ruang rehat lapangan terbang di seluruh dunia adalah faedah perjalanan yang popular yang digunakan oleh Scotiabank Platinum American Express® Card untuk kelebihannya dan untuk menyenangkan pemegang kadnya.

Scotiabank Platinum mempunyai keahlian Priority Pass percuma yang disertai dengan sepuluh lawatan santai percuma yang luar biasa setiap tahun. Oleh kerana kebanyakan orang tidak sering melakukan perjalanan setiap tahun, lawatan santai ini mencukupi untuk kebanyakan pemegang kad.

Insurans perjalanan, bersama dengan 30,000 bonus Scotia Rewards sejurus selepas pembelian awal, harus memberikan pertimbangan yang sewajarnya. Juga, 4 mata Skotia Rewards pada setiap dolar yang dibelanjakan untuk kedai runcit, pompa bensin, hiburan, dan pembelian makanan yang layak, tidak boleh dipandang ringan.

Walau bagaimanapun, ia dikenakan yuran tahunan yang agak tinggi sebanyak $ 399.

Ringkasan

Memberi ganjaran kepada orang dengan mata atau batu untuk membuat pembelian setiap hari adalah cara syarikat kad kredit memberi insentif kepada pelanggan untuk menggunakan kad mereka. Kad kredit ganjaran perjalanan memberikan banyak faedah kepada pemegang kad dengan penerbangan, penginapan hotel, dan perkhidmatan pengangkutan.

Beberapa ganjaran lebih canggih, dan merangkumi faedah premium seperti akses ke ruang rehat lapangan terbang mewah dan insurans perjalanan komprehensif ke pakej mereka. Kad pelancongan adalah yang mesti dimiliki oleh pelancong kerana ia mudah, cepat, dan membantu menjimatkan wang untuk perbelanjaan yang berkaitan dengan perjalanan.

Semoga panduan ini berguna! Jangan ragu untuk menghantar mesej kepada saya sekiranya anda mempunyai petua dan trik yang ingin anda tambahkan ke halaman ini!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author