Hosting Terbaik Ireland

Sebagai syarikat reka bentuk web dengan BANYAK akaun hosting (kami mempunyai banyak projek sampingan dan ingin bereksperimen), kami mendapat idea yang baik tentang apa yang menentukan host web yang hebat.

Ini adalah penyedia hosting web terbaik kami untuk Ireland, web hosting berkualiti sebenar tanpa melanggar bank.

Beberapa jenama / laman web yang menghubungkan ke kandungan kami:
Dipaparkan di laman web

Best Hosting Ireland: 5 Teratas kami – Mei 2020

Syarikat Web HostingPenilaian KeseluruhanHarga / bln.Disk SpaceFeaturesReviewsWebsite
tapak tapak2 3.95 € (Diskaun 60%) 10 GB Pusat data Lightning Fast di London, Jaminan pulangan wang 30 hari yang berpatutan, disyorkan secara rasmi oleh WordPress = Win! Kajian SiteGround
GreengeeksLogo USD 3.95 (Diskaun MangoMatter Eksklusif – turun dari $ 9.95) Tanpa had Hosting super hijau, pelayan di Eropah dan ruang cakera tanpa had di seluruh dunia! Kajian GreenGeeks
A2HostingLogo USD $ 3.92 (ialah $ 7.99) Tanpa had Ruang Disk + Murah Tanpa Had! Ulasan Hosting A2
myhostlogo 5.99 € 10 GB Pengalaman hosting selama 10+ tahun. Kajian MyHost
wpengine USD $ 35 10 GB Hosting WordPress disempurnakan. Kajian Enjin WP

Tidak mudah mencari hos web yang baik yang benar-benar berpatutan, dan melainkan jika anda seorang ahli sihir Excel, ia boleh menjadi agak luar biasa membandingkan semua ciri hosting yang berbeza (seperti kos vs lebar jalur, ruang cakera, kegunaan, sokongan, ulasan, dll. ). Untuk menenangkan fikiran anda, sebenarnya ada syarikat hosting hebat di luar sana yang tidak mengenakan harga hosting yang tidak masuk akal, tetapi masih mempunyai prestasi untuk menjalankan laman web yang anda mahukan.

5 berikut adalah kegemaran peribadi kami, 4 yang pertama benar-benar berpatutan (yang ke-5 adalah untuk keperluan hosting WordPress premium anda), dan semuanya menawarkan prestasi hebat & sokongan. Kami telah menggunakan kriteria berikut untuk menyusun hos web teratas: Kemudahan Penggunaan, Kemampuan, dan Prestasi / Kekuatan. Nikmati!

1. SiteGround

Ini adalah syarikat hosting kegemaran kami sepanjang masa, harganya murah, mempunyai pelayan yang sangat kuat, dan yang paling penting, sokongannya adalah yang terbaik.

Mereka juga disyorkan untuk WordPress, oleh WordPress (sangat sedikit syarikat hosting yang dapat mengklaimnya! Sudah tentu mereka juga dapat mengatasi CMS yang anda lemparkan). Oh, + mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan 30 hari! Cukup tidak perlu bagi sesiapa yang mencari hos web yang berpatutan tetapi berkualiti!

Mereka mempunyai 3 rancangan hosting, rancangan mereka yang paling berpatutan hanya bermula 3.95 € / bln (potongan 60% dari harga biasa)! 

tapak tapak2

  Pemenang – 9.6 / 10

Kemudahan penggunaan

97%

Kesanggupan

92%

Prestasi / Kekuatan

95%

2. GreenGeeks

GreenGeeks adalah salah satu syarikat yang baru anda tahu melakukan semuanya dengan betul, mereka telah melihat pertumbuhan besar sejak mereka beroperasi pada tahun 2008. Sebab-sebab di sebalik kejayaan mereka cukup jelas apabila anda mula bekerja dengan mereka, ini adalah gabungan jangkauan global (banyak pusat data di seluruh dunia), prestasi hebat, sokongan hebat dan pantas, dan terakhir tetapi tidak kalah pentingnya, mereka meletakkan penggunaan tenaga mereka kembali 3 kali ke dalam grid melalui tenaga angin, yang cukup mengagumkan!

Sejauh ciri khusus, mereka menawarkan ruang cakera tanpa had bahkan pada rancangan paling asas mereka, mempunyai sokongan 24/7, dan sama seperti SiteGround, jaminan wang dikembalikan selama 30 hari jika anda tidak berpuas hati! # 2 yang kukuh dalam senarai kami!

Pelan termurah mereka hanya bermula USD $ 3.95 / bulan (Diskaun MangoMatter Eksklusif – turun dari $ 9.95)

Kemudahan penggunaan

94%

Kesanggupan

92%

Prestasi / Kekuatan

90%

3. A2 Hosting

A2 Hosting setaraf dengan SiteGround, mereka juga mempunyai pelbagai pelayan cepat yang hebat di seluruh dunia + mempunyai sokongan hebat. Walaupun mereka tidak mempunyai cadangan rasmi WordPress, prestasi mereka dengan laman web WP sangat mengagumkan.

Dan mempunyai ruang cakera yang tidak terhad cukup rapi!

Mereka juga menawarkan 3 pakej hosting, rancangan termurah mereka hanya bermula $ 3.92 / bln (pada asalnya $ 7.99 / bln).

Kemudahan penggunaan

87%

Kesanggupan

92%

Prestasi / Kekuatan

80%

4. Myhost.ie

Berpusat di barat daya Ireland, mereka pertama kali dilancarkan pada tahun 2002, yang bermaksud mereka mempunyai pengalaman lebih dari satu dekad untuk menyokong mereka.

Selain hosting awan yang berkualiti, mereka juga menawarkan hosting email, pendaftaran domain, & beberapa perkhidmatan berkaitan keselamatan.

Pelan termurah mereka bermula pada 5.99 € / bulan

Kemudahan penggunaan

85%

Kesanggupan

85%

Prestasi / Kekuatan

85%

5. Mesin WP

Sekiranya anda benar-benar mencari hosting WordPress yang dikendalikan berkualiti tinggi untuk Ireland, WP Engine adalah yang anda perlukan! Mereka adalah peneraju pasaran untuk mengehos laman web WordPress, dan dengan alasan yang baik (walaupun mahal). Mereka mempunyai sistem caching buatan sendiri untuk melayani halaman dengan cepat (disebut EverCache), dan digabungkan dengan CDN mereka, mereka adalah syarikat hosting WordPress terpantas di sekitar!

Sokongan 24/7 mereka jelas mengkhususkan diri dalam WordPress, yang membolehkan mereka menyelesaikan masalah tanpa sebarang masalah. Selain itu, mereka juga menjaga kemas kini inti WordPress sehingga anda tidak perlu risau. Dan ketika itu adalah kemas kini utama, mereka benar-benar menguji laman web terlebih dahulu sebelum mengemas kini untuk memastikan tidak ada yang putus, perkhidmatan tertinggi. Mereka juga mempunyai pengesanan ancaman masa nyata, menyekat serangan DDOS secara aktif, dan mereka juga akan membetulkan laman web anda secara percuma jika ia diretas…

Semua perkara di atas lebih dari sekadar membenarkan tanda harga! Tertarik dengan ketenangan fikiran dan dapat menghabiskan bajet?

Pelan termurah mereka bermula dari $ 35 / bulan

Kemudahan penggunaan

85%

Kesanggupan

65%

Prestasi / Kekuatan

95%

Ireland mengadakan sokongan teknologiWeb Hosting Ireland: Mencari Lebih Dalam

Dengan sejauh mana teknologi telah maju dalam beberapa dekad yang lalu, dan pada tahap yang mana ia terus membuat kemajuan dalam setiap tahun yang berlalu, internet telah menjadi aspek yang tidak dapat dihindari dalam kehidupan seharian kita bagi banyak orang. Oleh itu, hasil daripada perkembangan ini, hampir mustahil bagi mana-mana perniagaan untuk bertahan jika tidak mempunyai laman web dan kehadiran dalam talian yang berfungsi dengan baik untuk membantu menarik pelanggan dan pengguna baru seiring berjalannya waktu.

Sama ada anda cuba menjangkau khalayak dalam talian untuk memberi perniagaan kecil anda cara untuk berhubung dengan dan menjangkau pelanggan dan pengguna, jika anda ingin memulakan blog, jika anda ingin membuat platform untuk jenis projek apa pun, atau apa jua alasannya, laman web adalah media yang serba boleh dan pelbagai yang dapat mencapai banyak perkara. Walau bagaimanapun, ketika membuat laman web, salah satu perkara yang harus anda perhatikan adalah jenis web hosting yang anda mahukan dan penyedia yang akan anda percayai untuk memberikan anda perkhidmatan yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai di Ireland . Semasa berusaha mencari pakej dan penyedia hosting web yang tepat di Ireland, keputusan itu boleh memberi kesan yang jauh, jadi anda ingin memastikan anda membuat panggilan yang tepat (petunjuk, SiteGround cukup hebat). Di sini, anda akan menemui semua yang perlu anda ketahui untuk membantu anda membuat keputusan yang paling sesuai dengan laman web yang anda fikirkan.

Jenis Web Hosting untuk Ireland

Hosting Berkongsi

Hosting bersama adalah salah satu kaedah hosting yang lebih murah, menjadikannya pilihan yang disukai bagi banyak orang yang tidak ingin membina laman web yang akan menangani sejumlah besar lalu lintas dan merasakan laman web mereka sangat sesuai untuk khalayak yang lebih kecil. Hosting bersama adalah pilihan yang sangat baik untuk laman web peribadi, blog, dan perniagaan kecil kerana ia menawarkan semua sumber yang diperlukan oleh projek dalam kebanyakan kes, semuanya dengan harga yang lebih berpatutan daripada banyak alternatif yang terdapat di pasaran. Ciri-ciri asas harus merangkumi perkara seperti pemasang 1 klik untuk CMS yang paling popular seperti WordPress, Joomla, dll. Bercakap mengenai hosting WordPress, sementara hosting bersama biasanya mencukupi untuk menjadi tuan rumah laman WordPress asas, jika anda ingin membuat yang agak kompleks Laman WordPress, anda mungkin ingin meningkatkan anggaran dan mencari hosting WordPress yang dikendalikan (WP Engine terlintas di fikiran).

Hosting VPS

Hosting pelayan persendirian maya, atau hosting VPS, membolehkan laman web mempunyai bahagian pelayannya sendiri yang dikongsi dengan beberapa laman web lain. Hosting VPS adalah langkah dari hosting bersama kerana bahagian pelayan yang digunakan benar-benar terpencil dari laman web lain yang dihoskan melalui pelayan tersebut. Ini adalah pilihan yang bagus untuk pemilik laman web yang lebih suka hosting pelayan khusus tetapi mencari faedah privasi itu pada harga yang jauh lebih rendah.

Hosting Pelayan Dedicated

Mereka yang mencari pelayan berprestasi tinggi mungkin ingin mencuba sesuatu dengan kemampuan yang lebih tinggi, seperti hosting pelayan khusus. Pelayan-pelayan ini sesuai untuk mereka yang mencari web hosting Ireland yang dapat menangani jumlah lalu lintas yang lebih tinggi dan ciri-ciri lain. Namun, ia lebih mahal, menjadikannya paling sesuai untuk projek yang lebih besar yang memerlukan peningkatan kebolehpercayaan dan sokongan. Sekiranya sesuai dengan anggaran anda, ini adalah pilihan hosting web yang sangat baik untuk laman web Ireland.

Cloud Hosting

Semua orang bercakap mengenai awan akhir-akhir ini! Walaupun merupakan cara yang baik untuk menyimpan fail, ia juga merupakan pilihan hosting web yang sangat baik. Cloud hosting adalah teknologi di mana beberapa mesin berfungsi sebagai sistem tunggal. Teknologi canggih ini sangat hebat dan tidak membataskan apa yang boleh anda lakukan dengannya. Anda dapat meningkatkan keperluan laman web anda ke atas dan ke bawah sesuai keperluan, menjadikannya pilihan yang sangat serbaguna untuk projek ukuran apa pun.

Hosting Penjual Semula

Hosting reseller sangat popular bagi mereka yang berminat dengan reka bentuk web. Perkhidmatan ini membolehkan pelanggan membeli hosting secara pukal dan menjualnya kepada pelanggan mereka sendiri, seterusnya, memberi perancang laman web peningkatan kawalan terhadap laman web yang mereka buat. Amalan ini adalah standard di kalangan pereka web, jadi jika itu seperti apa yang anda cari, maka hosting penjual semula mungkin merupakan pertaruhan terbaik untuk anda.

Web Hosting Ireland: Apa yang Perlu Dicari

Sekiranya anda ingin memutuskan jenis hosting web yang sesuai untuk anda dan keperluan anda, serta keperluan laman web yang anda cari untuk segera ditayangkan di web, jenis web hosting untuk Ireland yang anda tuju yang perlu diperhatikan bukanlah satu-satunya perkara yang perlu anda pertimbangkan (btw, kami juga melakukan penyelidikan yang sama untuk hosting web Australia terbaik, hosting web Kanada, hosting web NZ, hosting UK, & hosting web di Singapura). Setelah memutuskan antara pelbagai jenis hosting web yang diperincikan di atas, sudah tiba masanya untuk memilih penyedia yang akan anda percayai dengan laman web anda. Berikut adalah beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan semasa membandingkan penyedia untuk membantu membuat keputusan mudah bagi anda.

Lokasi Pelayan

Lokasi pelayan anda mempunyai banyak kaitan dengan masa pemuatan yang akan dialami pengguna semasa mereka melayari laman web anda. Semakin dekat pelayan dengan anda secara geografis, peluang yang lebih baik ialah masa pemuatan berkurang. Namun, itu tidak bermaksud anda hanya ingin memilih pelayan terdekat dengan anda di Ireland. Anda juga ingin memastikan kehebatan pelayan yang dimaksudkan; jika ia adalah pelayan berkuasa rendah, anda mungkin lebih baik dengan yang sedikit lebih jauh.

Penyimpanan

Anda ingin mempertimbangkan berapa banyak ruang penyimpanan yang anda perlukan untuk laman web anda, berdasarkan jumlah kandungan yang anda rancangkan untuk menambahkannya. Biasanya, semakin banyak anda membayar untuk hosting web anda, semakin banyak penyimpanan yang akan disertakan. Ini juga berkaitan dengan jenis hosting yang anda pilih; sebagai contoh, hosting yang dikongsi akan dilengkapi dengan penyimpanan yang lebih sedikit kerana anda berkongsi ruang pelayan dengan begitu banyak pengguna lain. Pertimbangkan ruang penyimpanan yang anda yakin laman web anda perlukan dan pertimbangkan ini semasa membandingkan penyedia.

Waktu tamat

Sama ada anda menjalankan blog kecil dengan hanya beberapa pembaca mingguan, atau laman web perniagaan besar yang boleh menerima beratus-ratus atau bahkan mungkin beribu-ribu lawatan sehari, anda ingin mengurangkan waktu henti laman web anda sebanyak mungkin. Periksa waktu operasi penyedia yang anda pertimbangkan – dijanjikan sehingga 99.9% masa operasi dijamin. Namun, hanya kerana mereka mengatakan bahawa itu tidak menjadikannya benar; periksa testimoni pelanggan mereka dan buat kerja rumah anda sebelum anda menerimanya, dan lihat apa pengalaman masa upah mereka bagi orang yang telah menggunakan perkhidmatan mereka.

Sokongan

Sokongan adalah aspek penting dari setiap perkhidmatan yang anda beli, terutamanya perkhidmatan web hosting. Sekiranya anda tidak berpengalaman menjalankan laman web, anda pasti mahukan perkhidmatan pelanggan yang baik – tentu saja, itu adalah sesuatu yang anda mahukan dengan cara apa pun. Cari penyedia yang menawarkan sembang langsung dan sokongan telefon!

Sandaran

Menyandarkan data sangat penting, dan dapat menyelamatkan anda daripada kehilangan banyak maklumat berharga dan mengalami banyak tragedi. Oleh itu, semasa memilih penyedia hosting web yang ingin anda hoskan laman web anda, anda harus menilai seberapa kerap mereka membuat sandaran fail, dan juga berapa banyak sandaran yang disimpannya. Perkara lain yang perlu diperhatikan adalah sistem yang mereka gunakan untuk memulihkan data sekiranya hilang.

Lebar jalur

Jumlah lebar jalur yang anda dibenarkan di pelayan anda adalah perkara penting untuk dipertimbangkan, terutamanya jika laman web yang anda jalankan adalah lebih besar yang akan melihat sedikit lebih banyak lalu lintas. Bagi kebanyakan projek yang lebih kecil, lebar jalur mungkin tidak menjadi perhatian; namun, laman web bersaiz sederhana atau lebih kecil pastinya mengambil kira perkara ini semasa mencari penyedia untuk hosting web mereka di Ireland.

Bilangan domain / laman web yang dibenarkan

Ini mungkin tidak akan menjadi masalah jika anda hanya merancang untuk mengehoskan satu laman web, tetapi banyak pengguna mungkin ingin mempunyai lebih daripada satu laman web yang dihoskan di perkhidmatan hosting web yang mereka pilih untuk pergi. Adalah idea yang baik untuk mempertimbangkan berapa banyak domain yang anda dibenarkan gunakan dengan perkhidmatan dan penyedia yang anda fikirkan, walaupun anda fikir anda hanya mahukan satu laman web – selalu ada kebebasan untuk memiliki yang lain sekiranya anda menukar fikiran anda.

Dan itu saja, nampaknya luar biasa untuk merangkumi semua perkara, tetapi hanya mengambil satu langkah pada satu masa. Mungkin juga membuat spreadsheet dan log semua spesifikasi penyedia hosting web untuk Ireland, jadi anda mendapat gambaran keseluruhan yang mudah.

ATAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author