Hosting E-dagang Terbaik Untuk Australia

Sebagai agensi web dengan BANYAK akaun hosting (kami mempunyai banyak projek sampingan dan ingin bereksperimen), kami mendapat idea yang baik tentang apa yang menentukan host web yang hebat. Kualiti penyedia hosting web anda boleh memberi kesan besar kepada potensi kejayaan kedai dalam talian anda.

Sebagai contoh, mari kita ketahui kelajuan laman web, adakah anda tahu bahawa kelewatan 1 saat bermaksud paparan halaman menurun sebanyak 11%, itu bermakna lebih dari 1/10 pelawat hanya akan berpaling untuk setiap saat laman web anda masih dimuat … inilah sebabnya laman web yang layak tuan rumah sangat penting!

Ini adalah penyedia hosting e-dagang utama kami untuk Australia, hosting berkualiti sebenarnya tanpa melanggar bank.

Nota sampingan: # 1 kami mempunyai diskaun 67% sementara! Rebutlah selagi tahan!

Beberapa jenama / laman web terkenal yang menghubungkan ke kandungan kami:

Kami tahu barang kami, contoh kecil dari banyak testimoni kami:

Tom bersemangat dan cepat memahami keperluan pelanggannya. Saya sangat menghargai kesediaannya untuk berkongsi pengetahuan dan memberi kemahiran kepada saya mengenai cara menggunakan laman web baru saya. Terima kasih Tom!

Sally Mac
Jadual Kandungan

MangoMatter menjadikannya mudah untuk mereka bentuk laman web semasa kami. Tom secara peribadi terlibat dari perundingan pertama hingga selesai, dan dia masih bersedia untuk sebarang perubahan yang mungkin diperlukan!

Demitrios Lecatsas
Rambut Segar

Kami memilih Tom untuk merancang laman web kami kerana kami menyukai gaya laman web lain yang telah dirancangnya. Keseluruhan proses itu bebas tekanan. Tom sangat membantu dan tidak ada banyak permintaan kami yang menyusahkan. Tom adalah keseronokan untuk bekerjasama. Kami menyukai laman web yang dibuatnya untuk kami, sangat mudah digunakan dan kelihatan hebat.

Carl Olive
Musim bunga!

Pengalaman kami dengan Mango Matter sungguh hebat! Tom sangat senang bekerja, positif, cekap dan jelas cemerlang dalam apa yang dilakukannya. Amat disyorkan.

Lucy Reeves
Bermakna Di Mana

Kami melibatkan Tom untuk mengembangkan laman web syarikat baru kami dan gembira dengan hasilnya. Dia bukan sahaja dapat menyampaikan ringkas kami tetapi juga memberikan beberapa idea yang sangat baik yang tidak akan kami fikirkan. Yang paling penting, Tom bermurah hati dengan waktunya dan terus bersedia untuk memberi nasihat dan sokongan.

Neil Mackenzie
Inventif

Pengalaman yang mudah dan lancar selama ini dengan MangoMatter! Tom memahami apa sebenarnya yang kami harapkan, dan kami sangat kagum dengan produk akhir. Saya tidak akan teragak-agak untuk memilih MangoMatter lagi pada masa akan datang.

Raja Tyson
Penyelesaian Pengarah / Plumbrite

Tom dari MangoMatter telah sangat membantu, profesional dan sangat menyokong untuk membina laman web saya, dia kaya pengetahuan dan sangat cekap. Saya tidak ragu-ragu untuk mengesyorkan MangoMatter dan telah melakukannya.

Michelle Watson
saya baiki

Kami telah melakukan analisis, tinjauan web hosting & perbandingan sehingga anda tidak perlu, menghasilkan senarai syarikat hosting web e-dagang terbaik untuk Australia. Jadual di bawah memberi anda gambaran tahap tinggi – menurut pendapat kami – 5 hos e-dagang teratas, disusun mengikut penilaian, memperincikan kos / bulan, & berapa banyak ruang cakera yang mereka tawarkan. Kami juga mengambil 3 kedudukan teratas dan menyemaknya secara berasingan tepat di bawah jadual.

Web Hosting Terbaik untuk E-commerce: 5 Teratas Kami – Mei 2020

Syarikat Web HostingPenilaian KeseluruhanHarga / bulan. (paling murah tersedia) Ruang DiskFeatureReviewsWebsite
tapak tapak2 AUD $ 4,95 (Potongan sementara 67%, turun dari $ 14,95) 10 GB
 • Mudah untuk digunakan
 • Pelayan yang sangat pantas
 • Sokongan HEBAT!
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • Disarankan secara rasmi oleh WordPress = pemenang!
Kajian SiteGround
A2HostingLogo USD $ 3.92 (sekitar AUD $ 5.22) Tanpa had
 • Ruang Cakera Tanpa Had
 • Hebat dengan WordPress
Ulasan Hosting A2
tuan rumah USD $ 2.75 (sekitar AUD $ 3.70) Tanpa had
 • Sangat murah
 • Ruang Cakera Tanpa Had! <- Pelayan yang berpangkalan di AS walaupun, masa pemuatan lebih perlahan.
 • Hanya membenarkan 1 laman web
Ulasan Hostgator
PanthurLogo AUD $ 5 10 GB
 • Persembahan hebat
 • Banyak pilihan.
Kajian Panthur

Tidak mudah mencari hos web yang baik yang benar-benar berpatutan, dan melainkan jika anda seorang ahli sihir Excel, ia boleh menjadi agak luar biasa membandingkan semua ciri hosting yang berbeza (seperti kos vs lebar jalur, ruang cakera, kegunaan, sokongan, ulasan, dll. ). Untuk menenangkan fikiran anda, sebenarnya ada penyedia hosting e-dagang hebat di luar sana untuk Australia yang tidak mengenakan harga hosting yang tidak masuk akal, tetapi tetap mempunyai prestasi untuk menjalankan hampir semua laman web e-dagang yang anda mahukan.

Kami telah mengkaji 3 teratas kami dengan lebih terperinci di bawah. Kami telah menggunakan kriteria berikut untuk menyusun hos web teratas: Kemudahan Penggunaan, Kemampuan, dan Prestasi / Kekuatan. Nikmati!

Tom D. S. – Penyunting

Perbandingan Web Hosting E-commerce: 3 Terperinci Teratas kami

1. SiteGround

Ini adalah syarikat hosting kegemaran kami sepanjang masa untuk e-dagang (dan sebenarnya), mereka murah, mempunyai pelayan yang sangat kuat (Singapura untuk laman web Australia), dan yang paling penting, sokongannya adalah yang terbaik (kali terakhir saya diperiksa, masa tindak balas purata adalah 10 minit, yang sangat bagus).

SiteGround juga sangat digalakkan oleh WordPress (sangat sedikit syarikat hosting yang dapat menuntut ini! Sudah tentu mereka dapat mengatasi CMS yang anda lemparkan kepada mereka), ini adalah mutlak tanpa idea! Oh, + mereka mempunyai satu Jaminan wang dikembalikan 30 hari!

Pelan SiteGrounds juga dilengkapi dengan pelbagai ciri menarik seperti sistem keselamatan yang sangat efisien, sandaran automatik, dan SSL percuma (sangat penting untuk laman web e-dagang)

Mereka mempunyai 3 rancangan hosting, rancangan mereka yang paling berpatutan hanya bermula AUD $ 4.95 / bln (sementara 67% dari harga biasa)! 

tapak tapak2

  Pemenang – 9.6 / 10

Kemudahan penggunaan

97%

Kesanggupan

91%

Prestasi / Kekuatan

95%

2. A2 Hosting

Hosting A2 sangat mirip dengan SiteGround, baik dari segi prestasi dan ciri (hanya sedikit lebih mahal), mereka juga mempunyai pelbagai pelayan cepat yang cukup buruk di seluruh dunia (termasuk Singapura untuk kami Australia). Untuk e-dagang, kami menyukai mereka kerana mereka menawarkan pelayan yang dikenakan turbo untuk peningkatan kelajuan dan mereka cukup fleksibel dengan sumber pelayan mereka, yang membolehkan kedai bersaiz baik berjalan lancar.

Mereka juga menawarkan 3 pakej hosting, rancangan termurah mereka hanya bermula Dolar Amerika $ 3.92 / bln (pada asalnya $ 7.99 / bln).

Kemudahan penggunaan

87%

Kesanggupan

92%

Prestasi / Kekuatan

93%

3. HostGator

HostGator telah lama menjalankan perniagaan, mereka menjadi tuan rumah berjuta-juta laman web. Walaupun pelayan mereka berada di AS, yang menghasilkan waktu pemuatan yang lebih perlahan, saya meletakkannya dalam senarai kerana harganya sangat murah. Dan melihat nilai yang anda dapat dengan kos, ia sangat mengagumkan.

Walaupun begitu, jika anda mempunyai tambahan $ 1.5 / bln, saya akan menggunakan SiteGround. Gunakan HostGator jika anggaran anda sangat ketat.

Mereka menawarkan segalanya dari hosting bersama, hosting reseller, dan hosting cloud.

Pelan termurah mereka bermula dari USD $ 2.75 / bulan

Kemudahan penggunaan

86%

Kesanggupan

90%

Prestasi / Kekuatan

82%

penyelidikan e-commerce australia

Web hosting e-commerce untuk Australia: Perinciannya

Di bawah ini, kita akan melihat beberapa ciri-ciri yang diperlukan dari kedai e-dagang, pelbagai jenis hosting yang boleh anda pilih, dan ciri-ciri hosting web tertentu yang harus diperhatikan ketika meneliti penyedia hosting web (kami juga membuat perbandingan untuk hosting e-commerce untuk UK, dan hosting e-commerce untuk Kanada). Ini adalah perkara yang sama yang kami analisis semasa menulis ulasan hosting web kami.

Apakah Perbezaan Antara E-Dagang dan Web Hosting Normal?

Terdapat beberapa perbezaan antara hosting e-commerce dan hosting web standard. E-commerce jelas disasarkan kepada kedai dalam talian, yang jika dibandingkan dengan membina laman web purata anda, biasanya memerlukan lebih banyak keselamatan, lebih banyak ruang cakera, lebih banyak pangkalan data, lebih banyak skalabiliti, dll..

Terdapat beberapa ciri dan fungsi yang diperlukan oleh laman web e-commerce daripada laman web biasa.

 • SSL
 • Sokongan pangkalan data untuk menyimpan produk (walaupun kebanyakan laman web kini menggunakan pangkalan data)
 • Perkhidmatan pemprosesan pembayaran (atau anda boleh melalui PayPal, menjimatkan masa dan kos anda dalam membuat portal khusus)
 • Perisian keranjang belanja (anda mempunyai banyak ini dan memerlukan catatan yang berasingan, tetapi WordPress, misalnya, mempunyai plugin Woocommerce yang dapat mengubah mana-mana laman web WP menjadi kedai dalam talian)
 • Keselamatan kalis peluru

Yang dikatakan, penyedia hosting web yang paling berkualiti memiliki semua ini dari kebanyakan tawaran hosting, hampir menghilangkan keperluan untuk mencari host khusus e-commerce. Ini bermaksud bahawa kebanyakan nasihat di bawah mengenai perkara-perkara yang harus diperhatikan, anda juga boleh menggunakan carian untuk hos web biasa.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan Semasa Mencari Hos E-Dagang

Di bawah ini anda akan dapati beberapa perkara yang perlu diingat semasa membuat penyelidikan, ini adalah perkara yang sama yang kita lihat ketika kita menyusun senarai penyedia kami.

Jenis Hosting

Terdapat banyak jenis hosting yang berbeza di luar sana. Sebilangan besar orang memerlukan hosting yang dikongsi, kerana ini adalah yang paling berpatutan dan sudah dapat menangani banyak lalu lintas bergantung pada host itu sendiri. Kemudian dari sana, anda dapat naik ke cloud, vps, atau pelayan khusus … semuanya dapat menangani kedai yang lebih besar dan lebih banyak lalu lintas, walaupun mereka juga dilengkapi dengan tanda harga yang lebih tinggi. Anda boleh, tentu saja, mulai dengan hosting bersama, dan naik kemudian apabila anda perlu membuat skala.

Hosting Berkongsi

Jenis rancangan hosting yang paling biasa dan paling murah. Ia dikongsi di antara lebih daripada satu pelayan yang bermaksud bahawa pemilik perniagaan mesti berkongsi sumber mereka dengan orang lain. Ini termasuk berkongsi data, memori, ruang cakera, waktu CPU, dll. Bergantung pada saiz perniagaan anda, ini boleh menyebabkan laman web anda menjadi perlahan.

Kelebihan

 • Pilihan paling murah
 • Mudah untuk digunakan
 • Memerlukan pengetahuan teknikal yang minimum

Keburukan

 • Lebih daripada satu laman web setiap pelayan
 • Anda tidak akan mempunyai kawalan penuh terhadap prestasi laman web anda

Cloud Hosting

Host jenis ini ditawarkan hampir menjadikannya pilihan yang bagus untuk pengguna yang mahir teknologi. Pelanggan perkhidmatan ini dapat menggunakannya sebanyak yang mereka perlukan dan hanya membayar untuk apa yang mereka gunakan. Ini adalah pilihan yang menjimatkan terutamanya kerana tidak seperti hosting biasa, anda memperoleh hampir semua sumber dan perkakasan anda.

Kelebihan

 • Anda hanya membayar untuk apa yang anda gunakan
 • Menjimatkan kos

Keburukan

 • Memerlukan pengetahuan teknikal yang maju

Host VPS

Pelayan Peribadi Maya sering digambarkan sebagai jalan tengah antara hosting khusus dan dikongsi. Sangat berbeza daripada hosting bersama, jenis hosting khas ini membuat beberapa pelayan maya semuanya pada satu pelayan fizikal. Biasanya terdapat 2 jenis hosting VPS yang ditawarkan oleh syarikat: VPS yang dikendalikan sendiri dan VPS yang dikendalikan sendiri.

Perbezaan antara keduanya adalah bahawa pengurusan diri memberikan pengguna lengkap melalui pelayan sementara yang diuruskan tidak. Syarikat hosting akan menangani kebanyakan perkara teknikal dan pemilik perniagaan dapat memberi tumpuan terutamanya pada perniagaan mereka. Diuruskan lebih mahal.

Kelebihan

 • Anda tidak perlu berkongsi dengan orang lain
 • Lebih hebat daripada hosting yang dikongsi
 • Prestasi yang lebih baik

Keburukan

 • Kos lebih tinggi

Hosting Khusus

Seperti mana sebenarnya, hos khusus adalah pelayan yang dibuat khusus untuk satu laman web. Ini adalah pilihan host yang paling hebat yang disediakan di atas kerana anda tidak perlu berkongsi sumber dengan orang lain yang memberi anda pelayan yang berfungsi sepenuhnya untuk diri sendiri.

Kelebihan

 • Pelanggan mempunyai kawalan penuh ke atas pelayan
 • Prestasi luar biasa

Keburukan

 • Mahal
 • Lebih banyak tanggungjawab

WordPress

Terdapat banyak pilihan hosting web e-commerce untuk WordPress, melalui salah satu dari banyak pluginnya (seperti Woocommerce yang telah kami sebutkan sebelumnya). Ini bermaksud bahawa hampir setiap host yang menyokong WordPress, dapat menjadi tuan rumah laman web e-commerce, menjadikan pencarian host e-commerce jauh lebih mudah

Lokasi dan Kelajuan Pelayan

Anda perlu mencari pelayan berkelajuan tinggi di kawasan berhampiran. Sekiranya anda tinggal di Australia, anda mahukan penyedia hosting web dalam atau sekurang-kurangnya berdekatan dengan Australia. Ini akan memberi anda masa pemuatan yang lebih cepat dan anda tidak akan mengalami kelewatan seperti yang anda lakukan sekiranya penyedia hosting anda berada di negara lain, Singapura pasti baik-baik saja, dan dalam banyak kes lebih pantas daripada hosting di Australia.

Sokongan

Pasukan sokongan pelanggan yang kuat dan responsif adalah suatu keharusan ketika anda mencari penyedia hosting yang boleh dipercayai. Sekiranya sesuatu tidak berfungsi sebagaimana mestinya atau anda menghadapi masalah, anda mahukan sekumpulan pakar yang dapat membantu anda pada bila-bila masa. Sebilangan besar penyedia menawarkan sembang langsung, sokongan telefon dan ketersediaan 24/7.

Ruang Cakera

Semakin banyak simpanan di pelayan anda, semakin banyak fail / produk yang boleh anda muat naik. Anda tidak memerlukan lebih daripada beberapa GB ruang cakera untuk laman web e-dagang kecil, namun untuk yang lebih besar, anda memerlukan rancangan hosting yang boleh dipercayai dengan ruang cakera dan kapasiti penyimpanan yang lebih besar.

Apa itu SSL dan Mengapa Penting untuk E-Dagang?

Menggunakan sijil Secure Sockets Layer (SSL) adalah cara yang baik untuk mengamankan laman web anda. Ini menjadi syarat dan bukannya pilihan untuk semua laman web. Laman web yang bukan SSL akan ditandai oleh enjin carian seperti Google sebagai tidak selamat. Oleh itu, sangat penting untuk perniagaan e-dagang.

SSL digunakan untuk mewujudkan pautan terenkripsi antara host web dan klien. Oleh itu, ia membolehkan maklumat peribadi dihantar dengan selamat.

Waktu tamat

Untuk memastikan kedai dalam talian anda beroperasi dengan lancar dan sentiasa tersedia untuk pengguna, anda memerlukan sekurang-kurangnya 99% waktu operasi bersama dengan lebar jalur yang murah hati. Anda mahu syarikat hosting web anda menawarkan pelayan yang stabil dengan waktu operasi pelayan yang dimaksimumkan.

Melancarkan laman web e-commerce boleh menjadi agak mahal memandangkan kos reka bentuk web bersama dengan bayaran hosting web. Tidak ada jalan keluar untuk bayaran ini terutamanya jika anda mahu laman web anda berjaya.

Dan itu saja, nampaknya luar biasa untuk merangkumi semua perkara, tetapi hanya mengambil satu langkah pada satu masa. Mungkin juga membuat spreadsheet dan log semua spesifikasi untuk penyedia hosting web e-dagang terbaik untuk Australia, jadi anda mendapat gambaran keseluruhan yang mudah.

ATAU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author