3 Syarikat Hosting Reseller Terbaik untuk Kanada pada tahun 2020

Adakah anda menjalankan agensi pembangunan atau reka bentuk laman web?

Adakah anda ingin mendapat tambahan $ 1,000 + / bulan tanpa melakukan apa-apa (hampir)?

Sekiranya demikian, anda pasti mahu mendengarnya.

Tidak, saya tidak membincangkan mengenai beberapa jenis skema MLM yang memerlukan pelaburan awal $ 2,000 dan mengakibatkan pengasingan yang tidak dapat dielakkan dari semua orang yang anda sayangi (sekurang-kurangnya… semua orang yang tidak mahu membeli omong kosong anda).

Saya bercakap tentang hosting penjual semula.

Dan mungkin ini adalah perkara paling keren sejak roti dihiris (walaupun saya masih keliru mengapa mesti sejuk … hanya roti?)

Apa itu Reseller Hosting dan Mengapa Saya Perlu Peduli?

Hosting reseller adalah konsep yang agak mudah yang dapat menjana sejumlah besar pendapatan untuk agensi digital anda dengan usaha nominal.

Begini cara kerjanya:

Katakan bahawa anda sekarang mempunyai daftar 100 pelanggan laman web kecil yang semuanya mahukan perkhidmatan hosting web yang cepat, boleh dipercayai, dan mudah digunakan. Oleh kerana mereka sudah tahu, suka, dan mempercayai anda kerana anda (semoga) menolong mereka merancang laman web yang menakjubkan dan intuitif, mereka semestinya lebih cenderung untuk membeli hosting mereka daripada menggunakan host utama.

Oleh itu, anda pergi ke salah satu penjual semula yang akan kami cadangkan dan anda membeli pakej hosting reseller yang memberi anda akses kepada lebar jalur 600 GB dan jumlah domain yang tidak terhad dengan hanya $ 20 / bulan.

Anda kemudian boleh pergi dan menawarkan perkhidmatan hosting anda dengan harga yang berpatutan, misalnya, $ 10 / bulan (dengan mengandaikan laman web yang dimaksudkan hanya menggunakan lebar jalur 6 GB), menghasilkan jumlah keseluruhan keuntungan bersih $ 980 / bulan kerana melakukan… hampir tidak ada.

Cukup sejuk, betul?

Kami fikir begitu.

Dan untuk membantu anda memulakan perjalanan ke dunia menjana pendapatan pasif melalui hosting penjual semula, kami telah menyusun panduan ringkas ini untuk membantu anda menentukan dengan tepat apa yang harus anda cari dalam penyedia penjual semula serta 4 cadangan teratas kami untuk penjual semula teratas tuan rumah.

Mari selami.

TL; DR. Sekiranya anda ingin memulakan dengan pakej yang paling berpatutan yang masih akan menyediakan masa penggunaan dan kelajuan muatan yang boleh dipercayai (dan banyak barang tambahan) maka anda pasti ingin menggunakan Hosting A2.

Untuk hosting reseller, A2 menawarkan ruang cakera 80 GB yang tak terkalahkan, lebar jalur 800 GB, dan IP khusus dengan hanya $ 13.99 / bulan (selama tawaran perkenalan).

Sekiranya anda mahukan semua butiran berair di sebalik cadangan ini atau lebih suka menggunakan perkhidmatan hosting yang berbeza … Kemudian teruskan membaca (apa lagi yang akan anda lakukan? Lihatlah kucing gif)

Bagaimanapun … Kembali ke perniagaan.

Mengapa Anda Perlu Mempercayai Kami?

Baiklah …

Kami telah menjual kembali perkhidmatan hosting kepada pelanggan kami sendiri (lebih dari 900 daripadanya) selama lebih dari satu dekad dan mempunyai sangat mempunyai kepentingan untuk mencari penjual semula yang paling berpatutan dan boleh dipercayai di pasaran.

Bukan itu sahaja.

Selama tempoh dekad kami sebagai pembangun laman web peringkat teratas, kami mempunyai akses unik ke banyak data yang tidak tersedia untuk umum. Anda boleh melihat penjejakan langsung di sini. Baca lebih lanjut mengenai proses penyelidikan 4 langkah kami di sini.

Kami telah merakam waktu operasi, kelajuan pemuatan, interaksi perkhidmatan pelanggan, dan banyak lagi selama lebih dari 9 tahun dan kami telah #geniuses kami sendiri mengumpulkan dan berkongsi data tersebut di sini supaya kami dapat memberikan anda yang paling tidak berat sebelah dan tepat maklumat mungkin.

Selain itu, kami orang Kanada. ��

Apa yang perlu dicari dalam Host Web Reseller

Semua penyedia hosting reseller tidak diciptakan sama, dan paling laju cara untuk tidak dapat ditarik balik hilangkan asas pelanggan anda yang ada dan hilang kepercayaan selama-lamanya adalah memilih penjual semula termurah yang anda dapati untuk memaksimumkan keuntungan anda.

Dalam dunia pengeceran dan web hosting bersama, kata-kata “murah” dan “omong kosong” sangat sinonim … itulah sebabnya anda harus menjauhkan diri dari laman web hosting “percuma” yang dijelaskan sendiri dengan segala kos. Walaupun anda ingin memastikan bahawa penyedia pilihan anda berpatutan, anda juga ingin memastikan bahawa penyedia tersebut memenuhi kriteria berikut.

Waktu Penggunaan yang Boleh dipercayai

Tidak ada gunanya mengendalikan laman web jika laman web yang dimaksud tidak cukup lama dalam talian untuk calon pelanggan benar-benar mengakses kandungan anda.

Anda pasti ingin memastikan bahawa mana-mana hos penjual semula yang anda pilih menawarkan masa yang dijamin sekurang-kurangnya 99% sehingga anda tidak menerima 127 panggilan telefon pada pukul 2 pagi dari pelanggan yang tidak berpuas hati yang laman webnya tidak lagi beroperasi.

Masa Beban Pantas

Memandangkan pengguna rata-rata hanya akan menunggu 3 saat untuk memuatkan laman web sebelum meninggalkan carian mereka dan menggunakan sumber yang berbeza, kelajuan laman web anda (dan laman web pelanggan anda) menjadi penting. Dan ia sangat penting.

Peraturan praktis yang baik adalah anda mahukan perkhidmatan hosting reseller berikan masa beban di bawah 1,000 Ms (walaupun perkhidmatan yang kami cadangkan jauh lebih cepat daripada ini).

Sokongan Pelanggan Hebat

Sekiranya anda mengendalikan satu laman web, kemungkinan menghadapi beberapa masalah atau masalah yang memerlukan bantuan daripada wakil sokongan pelanggan berada di sekitar 100% (lebih dekat kepada 114.2% jika kita benar-benar ��). Sekiranya anda menjual puluhan atau bahkan beratus-ratus pakej hosting, kemungkinannya meningkat dengan pesat.

Sebelum anda melabur dalam pakej hosting reseller, anda harus memastikannya berkesan Sokongan pelanggan langsung 24/7 untuk membantu anda sekiranya berlaku sesuatu yang tidak dapat dielakkan.

Kesesuaian

Setiap pelanggan dan pelanggan yang anda layani sekarang akan memiliki kebutuhan hosting web yang unik. Sebilangan daripada mereka memerlukan lebar jalur lebih banyak daripada yang lain dan ada yang memerlukan ciri khas dan protokol keselamatan itu tidak standard untuk kebanyakan perkhidmatan hosting.

Oleh itu, ia penting bahawa penyedia hosting penjual semula yang anda pilih mempunyai tahap penyesuaian yang tinggi supaya anda dapat menyesuaikan setiap pakej hosting pelanggan anda dengan keperluan khusus mereka.

Setelah anda mengetahui apa yang harus dicari dalam penyedia hosting penjual semula berkualiti tinggi, mari kita selami cadangan peribadi kami. (Tetapi jangan risau, setiap host web ini memenuhi atau melebihi semua kriteria di atas.)

3 Penjual Semula Hosting Terbaik di Kanada

# 1. Hosting A2

Host Web / E-mel yang Cemerlang (Dengan Tag Harga Yang Sedikit Lebih Tinggi)

Hosting A2Masa muat: 601an
Waktu Masa: 99.99%
Kos: $ 13.19 / bln
Penyimpanan: 30 GB
Sokongan: Sembang Langsung 24/7 365
Jaminan Wang Dikembalikan: Ya

Dalam kata-kata terkenal Charles Darwin, “Bukan penyedia perkhidmatan hosting reseller terpantas atau paling dipercayai yang bertahan, tetapi yang memberikan nilai yang paling tinggi untuk harganya.” (Parafrasa di sini …)

Menurut pengalaman kami, A2 Hosting tidak menawarkan masa muat terpantas atau waktu operasi yang paling dipercayai dari host yang disyorkan, mereka, tanpa keraguan, adalah nilai terbaik untuk harga yang anda bayar. Apabila anda menganggap bahawa A2 Hosting akan menjimatkan kira-kira $ 5 / bulan untuk pakej SiteGround atau Hostgator, sedikit perbezaan dalam prestasi mereka menjadi nominal.

Mengecas hanya $ 13.19 / bulan untuk pelanggan baru, Pakej hosting reseller A2 adalah pencurian mutlak yang akan membuat pelanggan anda gembira dan dompet anda penuh.

Mereka menawarkan tahap penyesuaian yang tinggi dan akses kepada sokongan pelanggan 24/7/365 yang (walaupun usaha terbaik kami) telah terbukti selama ini tidak dapat dilaksanakan sepenuhnya. Sekiranya anda tidak begitu senang dengan hosting reseller A2, anda dilindungi oleh ‘Jaminan Wang Kembalikan Bila-bila masa’ mereka.

# 2. Tapak Tapak

Naib Johan dan Kegemaran Peribadi

laman web-logoMasa muat: 475an
Waktu Masa: 99.99%
Kos: $ 45 / kredit (diskaun jumlah tersedia)
Penyimpanan: 10 GB / akaun
Sokongan: Sembang Langsung 24/7 365
Jaminan Wang Dikembalikan: Ya

Tidak seperti A2 dan HostGator (lebih banyak pada mereka dalam sekejap), SiteGround nampaknya sangat senang kerana terlalu rumit transaksi yang mudah …

Daripada membayar di muka untuk jumlah simpanan dan lebar jalur yang ditetapkan dengan jumlah akaun yang tidak terhad, SiteGround beroperasi pada sistem kredit di mana setiap kredit yang anda beli membolehkan anda menyediakan akaun hosting baru dengan ruang web 10 GB.

Kredit bermula pada $ 45 / tahun (atau $ 3,75 / bulan) tetapi, bergantung pada jumlah kredit yang anda beli, serendah $ 42 / tahun. Walaupun struktur harga yang diakui ini, SiteGround memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.

Setiap akaun / kredit hosting baru yang anda beli dilengkapi dengan pemindahan data tanpa meter, akaun FTP tanpa had, sandaran harian percuma (penyelamat sejati), akaun e-mel percuma, dan a CDN Cloudflare percuma.

Di atas semua hadiah bonus yang mereka tawarkan, SiteGround adalah penjual semula terpantas dan paling dipercayai dalam senarai ini dengan masa muat rata-rata 475 ms yang sangat pantas dan masa operasi 99.99% yang dijamin (yang membolehkan kami memaafkan harga mereka yang membingungkan ).

Kami telah lama menjadi peminat fanboys SiteGround dan perkhidmatan hosting reseller mereka mengekalkan reputasi sterling yang telah mereka bina sejak dekad yang lalu.

# 3: HostGator

Ciri-ciri Luar Biasa, Tanda Harga Tidak Mendapat

tuan rumah

Masa muat: 657-an
Waktu Masa: 99.99%
Kos: $ 19.95 / bln
Penyimpanan: 60GB
Sokongan: Sembang Langsung 24/7 365
Jaminan Wang Dikembalikan: Ya

Walaupun mereka adalah penjual semula termahal dalam senarai ini, kami berpendapat bahawa HostGator memberikan keuntungan terbesar bagi anda dan menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi yang akan membuat anda dan pelanggan anda gembira sebagai ham selama bertahun-tahun akan datang (saya tidak pernah memahami analogi itu ). ����

Walaupun mereka menawarkan jaminan masa upah 99,99% (seperti semua hos lain dalam senarai ini) dan masa muat 657 ms, di mana HostGator benar-benar bersinar adalah terdapat banyaknya kelebihan dan bonus tambahan yang mereka tawarkan kepada pelanggan baru.

Akaun e-mel tanpa had? Periksa. ✅

Domain, subdomain, dan akaun FTP yang tidak dimeterai? Periksa. ✅

Sokongan pelanggan yang baik, jaminan wang dikembalikan tanpa kerumitan, dan banyak ciri keselamatan? Periksa, periksa, dan periksa-a-roony! ✅ ✅

Setelah menggunakan dan meninjau HostGator selama bertahun-tahun, mereka dengan mudah menjadi salah satu penyedia hosting reseller kegemaran kami sepanjang masa dan anda akan sukar mencari perkhidmatan yang lebih berpatutan dan boleh dipercayai di luar sana (percayalah, kami telah melihat).

Pemikiran Akhir

Walaupun menawarkan pakej hosting reseller kepada pelanggan yang ada boleh menjadi lebih mencabar daripada yang anda jangkakan pada awalnya, ini adalah kaedah terbaik untuk menjana pendapatan pasif yang konsisten dan dapat diramalkan… tanpa mempelajari kemahiran pengekodan baru yang gila, melabur dalam harta tanah, atau menyelami dunia cryptocurrency yang kompleks.

Dan jika anda memutuskan untuk menceburkan diri ke dunia reseller hosting terlebih dahulu, maka saya berani tiga kali untuk mencuba dan mencari penyedia yang lebih baik daripada yang kami sarankan di sini.

Seperti biasa, pastikan anda membuat penyelidikan anda sendiri dan melakukan ketekunan anda sendiri sebelum membuat keputusan akhir dan, jika anda mempunyai pertanyaan, komen, atau kemusykilan, jangan ragu untuk menurunkannya di bawah dan kami akan menghubungi anda sebagai secepat mungkin.

Harap ini dapat membantu, sekarang keluar dan mulakan penjualan semula beberapa pakej hosting!

Awak juga mungkin menyukai:

  • Web Hosting Terbaik
  • Pembina Laman Web Terbaik
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author