Kajian SiteGround

Sekiranya anda berada di laman web kami selama lebih dari 2.47 saat, maka anda mungkin sudah mengetahuinya – kami suka Tapak Tapak.

Dan sebelum anda panik dan mula menuding jari, jawapannya adalah “Tidak!”. Kami buat tidak bekerja untuk SiteGround dan mereka tidak menghantar cek tajaan besar setiap bulan untuk mempromosikan perkhidmatan mereka.

Sebab mengapa kami sangat menyukai SiteGround adalah mudah. Menurut setiap metrik yang dapat diukur, mereka merokok dalam pertandingan seperti Snoop Dogg (atau adakah Lion? Saya tidak ingat) merokok California utama … ��������

Di luar pesaing utama mereka – Pengacaraan A2 – tidak ada satu syarikat pun di pasaran yang dapat bersaing dengan kualiti dan nilai yang diberikan oleh perkhidmatan hosting SiteGround yang berlimpah.

Dengan pengalaman lebih dari satu dekad dan lebih dari 2,000,000 domain di bawah pengawasan mereka, kami telah menyaksikan SiteGround berkembang selama bertahun-tahun dari ‘meh’ hingga ‘OMFREAKINGG!’

Dengan pusat data yang tersebar di seluruh Asia, Amerika Utara, dan Eropah, SiteGround telah mengalami kenaikan meteor ke puncak dalam beberapa tahun kebelakangan dan dengan alasan yang baik.

Dalam tinjauan SiteGround ini, kami akan mengupas lapisan bawang peribahasa untuk mendedahkan semua perincian dan nombor berair mengenai mengapa kami sangat menyukai SiteGround sehingga awak boleh memutuskan sama ada perkhidmatan hosting yang sesuai untuk keperluan anda atau tidak.

Mari selami.

Kajian SiteGround – Ringkasan Pantas

 • Perkhidmatan Pelanggan yang sempurna
 • Waktu Masa Boleh dipercayai
 • Kepantasan Laju
 • Banyaknya Ciri
 • Harga yang Mampu Milik

Pengenalan kepada SiteGround

Pada pertengahan tahun 2013, saya memberikan persembahan pada sebuah persidangan di Thailand dan, setelah tirai jatuh, saya mula bercakap dengan beberapa orang yang hadir. Beberapa dari mereka sangat bersungguh-sungguh, mengajukan banyak soalan teknikal mengenai perniagaan saya dan menggunakan hampir setiap perkataan.

Orang-orang yang dimaksud sebenarnya adalah pekerja SiteGround dan, setelah membincangkan agensi web saya dan pasukan label putih, mereka (jelas) mengesyorkan perkhidmatan mereka sebagai penyelesaian untuk masalah yang saya hadapi dengan perkhidmatan hosting Kanada yang ada.

Saya akan benar-benar jujur. Saya ragu-ragu (paling tidak). Saya telah mencuba begitu banyak tuan rumah yang tidak bersemangat pada masa lalu sehingga akhirnya saya hanya mengakui kekalahan dan melepaskan diri saya ke hos web yang buruk.

Tetapi, saya benar-benar mengklik dengan lelaki yang saya ajak bincang dan memutuskan untuk memberi mereka keraguan. Setelah dua bulan menggunakan perkhidmatan mereka, Saya menukar lebih daripada 150 laman web pelanggan saya ke SiteGround dan tidak menoleh ke belakang sejak itu.

Saya sebelum menggunakan SiteGround…

Saya hari ini …

Perkhidmatan luar biasa SiteGround menyelamatkan saya dan syarikat saya ribuan dolar dan jumlah jam yang tidak terhitung dan, dalam beberapa bahagian seterusnya, saya akan menerangkan sebab-sebab teknikal di sebalik perkhidmatan unggul mereka.

Bagaimana Kami Mengumpulkan Data Ini

Dalam dunia web hosting (Bahasa Perancis: Web Meilleur Hébergement, cadangan yang disokong oleh komisen bermaksud tepat… jack sh * t. ��

Tanpa memaparkan fakta dan data yang sukar untuk menyokong tuntutan, anda boleh yakin bahawa “cadangan” yang dimaksudkan didorong terutamanya oleh keinginan untuk cepat melepaskan kenaifan anda … TIDAK untuk memberi anda pandangan yang tidak berat sebelah terhadap syarikat yang berkenaan.

Kami mendapat ini …

Nasib baik, dengan sistem pengurusan pelanggan kami yang terintegrasi, kami dapat mengumpulkan lebih dari satu dekad data mengenai puluhan perkhidmatan hosting yang berbeza termasuk: uptime, downtime, speed load, dan banyak lagi.

Anda boleh melihat penjejakan langsung di sini. Baca lebih lanjut mengenai proses penyelidikan 4 langkah kami di sini.

Dan sekarang, saya akan berkongsi beberapa nombor berair itu dengan anda …

PENGAMBILAN SITEGROUND

Data berikut dikumpulkan dalam jangka masa ~ 12 bulan dari 14 Disember 2016 hingga 13 Januari 2019.

Salah satu titik penjualan terbesar SiteGround adalah, tanpa keraguan, waktu operasi yang sangat dipercayai yang ditawarkan oleh pelayan mereka. Memasuki 99,92% untuk perkhidmatan hosting bersama mereka (atau ‘hosting’ murah ”), SiteGround tidak mengecewakan.

Ujian ini dilakukan menggunakan pusat data Chicago mereka, dan hasilnya cukup baik memandangkan hanya terdapat 5 gangguan pendek selama lebih dari 2 tahun. Sekiranya anda menganggap perkara itu iPage – salah satu syarikat hosting Kanada yang “paling terkenal” – mempunyai waktu operasi hanya 97.6% (ya, anda membacanya dengan betul) dan lebih daripada 100 gangguan dalam tempoh yang sama, ini sangat rendah.

Ujian & Kajian semula Waktu Henti SiteGround

 • 28/4/2017 – 154 saat
 • 10/4/2017 – 561 saat
 • 11/11/2018 – 431 saat
 • 1/3/2019 – 331 saat
 • 1/14/2019 – 430 saat

Berikut adalah beberapa catatan laporan masa operasi 2018 kami. Seperti yang anda lihat, semua julat adalah antara 99.9% dan 100%.

Ujian ini khusus dari Toronto dan diuji setiap bulan pada 23 setiap bulan tahun lalu (seperti yang anda lihat dalam gambar di atas).

Saya rasa cukup selamat untuk mengatakan dengan waktu henti sesingkat ini, anda tidak perlu risau tentang laman web anda lebih dari beberapa (561 tepat) saat.

data laporan uptime

Berikut tangkapan skrin lain dari papan pemuka kami yang menunjukkan masa operasi setiap laman web / hos individu sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Cukup padat.

KECEPATAN SITEGROUND

Salah satu teka-teki yang menarik untuk meninjau syarikat host web adalah bahawa banyak pembaca (tersilap) menganggap bahawa pusat data tempatan akan selalu pusat data trump ditempatkan di luar negara atau di negara yang berdekatan. Dan mudah untuk mengetahui sebabnya.

Kedekatan pusat data sangat menentukan dalam menentukan kecepatan penghantaran data laman web anda kepada khalayak anda. Semakin dekat pusat dengan pengguna akhir anda, semakin sedikit jarak maklumat yang perlu dilalui, dan penghantaran lebih pantas (sepatutnya). Walau bagaimanapun, penting untuk menyedari bahawa, berkaitan dengan pusat data, jarak kualiti yang baik.

Malangnya, pusat data Kanada masih berusaha untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat. Walaupun mereka bergerak maju di hadapan warga Australia (pasangan yang menyesal) dan banyak pusat data Asia, mereka masih cenderung bergantung pada perisian yang tidak boleh dipercayai dan ketinggalan zaman menjadikannya kurang berkesan daripada rakan mereka di Amerika Syarikat.

Nasib baik, pusat data Amerika Utara SiteGround terletak di Chicago dan memberikan kelajuan yang sangat pantas kepada negara jiran Utara di negara ini (a.k.a. ANDA!)

Berikut adalah beberapa keputusan ujian kami dari Toronto dan Montreal:

Tidak terlalu lusuh, ya?

Tangkapan skrin di bawah adalah dari salah satu laman web eCommerce pelanggan kami sebelum dan selepas beralih ke SiteGround. Saya fikir grafik itu bercakap untuk dirinya sendiri.

Sekiranya itu tidak mencukupi untuk menjual anda pada kelajuan SiteGround, maka berikut adalah beberapa lagi ujian yang kami jalankan sepanjang tahun 2017 dan 2018 dari 5 lokasi berbeza di seluruh Kanada.

 • Kelajuan purata Julai: 314ms
 • Kelajuan purata Jun: 302ms
 • Kelajuan purata Mei: 283ms
 • Kelajuan purata April: 333ms
 • Kelajuan purata bulan Mac: 312ms

Bagi seseorang mengenai kelajuan, anda mungkin menginginkan sesuatu yang lebih pantas. Sekiranya ini sama sekali tidak mengesankan, anda pasti gembira mengetahui bahawa mereka memutuskan untuk memecahkan rekod mereka sendiri dengan versi baru plugin SG Optimizer.

Alat ini membolehkan laman web WordPress meningkatkan lagi kelajuan sebanyak 30% dengan sokongan Memcached yang ditingkatkan dan pembersihan cache dinamik.

Berinteraksi dan Mengkaji Sokongan Pelanggan ROCKSTAR SiteGround

Inilah masalah sokongan pelanggan penyedia hosting web yang paling… Lebih menyedihkan daripada kekosongan Dyson yang berusaha membersihkan kekacauan yang ditinggalkan selepas pesta ulang tahun ke-9 sepupu anda.

Tidak … sungguh mengerikan.

Memandangkan bahawa piawaian industri untuk perkhidmatan pelanggan berada sedikit di atas pasukan sokongan telekomunikasi Roger (Tuhan menolong anda jika akaun anda dikenakan dua kali ganda), anda dapat membayangkan kejutan kami yang lengkap dan benar-benar hebat ketika kami menghubungi SiteGround untuk mendapatkan bantuan dengan beberapa masalah … Dan mendapat maklum balas yang berkesan dan hampir seketika.

Sokongan pelanggan adalah satu kebanggaan bagi SiteGround dan kakitangan sokongan mereka yang berpengetahuan tersedia 24/7/365.

Pilihan sokongan untuk SiteGround:

 1. Sembang Langsung (24/7)
 2. Sistem Tiket (biasanya dijawab dalam 24 jam)

Inilah gambaran ringkas tetingkap sembang sokongan pelanggan mereka. (jangka masa menunggu kira-kira… 10 saat)

sokongan sembang laman web

Kemas kini Laman Web Berkala

Kelemahan # 1 yang dieksploitasi oleh penggodam dan internet lain untuk melanggar laman web anda dan mencuri data pelanggan anda adalah plugin dan tema laman web yang ketinggalan zaman.

Ketika teknologi terus berkembang, lelang sebelumnya perisian laman web terbuka untuk kelemahan baru kecuali jika “ditambal” oleh pembangun.

Fikirkannya seperti pagar yang mengelilingi perkarangan yang selamat. Kecuali pagar diperbaharui dan diperbaiki secara berkala, ia akan menjadi usang seiring dengan waktu dan karat, hakisan, dan kekuatan alam yang lain akan menjadikannya rentan bagi siapa saja dan semua orang yang ingin masuk.

Nasib baik, SiteGround melakukan semua tugas berat untuk anda dan menetapkan semua laman web anda dikemas kini secara automatik sehingga anda tidak perlu lagi risau memasang patch terbaru atau kemas kini perisian.

Dengan SiteGround, anda benar-benar dapat menetapkannya dan “fugget”.

Beberapa Bonus Rapi: Supercacher dan CDN

Sebagai tambahan kepada masa yang boleh dipercayai di uber, masa pemuatan yang cepat, dan kemas kini keselamatan biasa, SiteGround juga menawarkan satu bonus yang sangat berharga untuk memastikan laman web anda berjalan lancar. (Bonus yang mana kebanyakan tuan rumah akan membuat anda membayar mahal)

Ini adalah ciri yang dikenali sebagai CDN (atau rangkaian pengedaran awan) yang akan menyebarkan fail laman web anda di 34 lokasi di seluruh dunia untuk menjamin masa muat secepat mungkin … Di mana pun khalayak anda melihat kandungan anda.

SiteGround menawarkan a persediaan CDN Cloudfare percuma dengan setiap pakej hosting, menjimatkan $ 20 / bulan (atau lebih).

Bersama ini adalah sistem Supercacher yang secara dinamis menerapkan banyak sistem caching seperti statis caching, dinamis caching, dan semua Memcached yang terkenal – sangat mempercepat masa pemuatan.

Sijil SSL Percuma (nilai $ 60)

SiteGround menawarkan SSL percuma.  

Tapi tunggu, ada lagi …

Dengan kemas kini keselamatan Google baru-baru ini, mempunyai SSL (lapisan soket selamat) adalah mustahak jika anda mahu laman web anda berada pada kedudukan pertama atau kedua halaman SERP Google (halaman hasil mesin pencari).

SSL berkesan merupakan terowong yang dienkripsi antara laman web anda dan peranti pelawat anda yang menyimpan semua maklumat peribadi dengan tepat … Peribadi.

Ini seperti menghantar surat kepada rakan anda dalam bahasa rahsia yang hanya diketahui oleh anda berdua. Sekiranya anda mengirim surat itu dalam bahasa Inggeris biasa, mana-mana Jane atau Joe yang memintas surat itu dengan cepat dapat membaca dan menyahkod mesej rahsia.

Namun, dengan mengenkripsi maklumat dengan bahasa rahsia, bahkan sekiranya surat itu adalah dipintas, tidak ada yang dapat menentukan kandungan surat itu.

Nasib baik, SiteGround menyediakan laman web anda dengan sijil SSL – sekali lagi, sepenuhnya percuma. Ini sangat berguna jika anda menjalankan perniagaan eCommerce, kerana banyak pemproses pembayaran yang paling popular bahkan tidak akan membiarkan transaksi berlaku pada sambungan yang tidak terjamin.

SATU KLIK MEMASANG UNTUK BARU

Satu lagi ciri hebat yang ditawarkan oleh SiteGround adalah pemasangan WordPress 1 klik mereka. Sebaik sahaja anda log masuk ke papan pemuka anda, anda akan melihat pilihan untuk pasang WordPress dengan (secara literal) satu klik dan, setelah menyiapkan nama pengguna dan kata laluan anda, laman web anda akan dikunci, dikunci, dan siap diguncang dalam beberapa minit lagi.

PEMINDAH LAMAN WEB PERCUMA

Kecuali jika anda merancang untuk membuat laman web baru, anda mungkin mempunyai beberapa gigabait kandungan berharga yang sudah dihoskan di laman web anda sekarang. Malangnya, memindahkan data ini dari satu host ke host lain adalah menyakitkan dalam perkadaran Jurassic.

Suka lelaki ini …

Biasanya, anda mesti melakukan pemindahan ini secara manual di FTP dan cPanel anda. Walau bagaimanapun, dengan SiteGround, semua pelanggan baru mendapat satu pemindahan percuma secara percuma.

… Bermakna mereka akan memindahkan semua data laman web lama anda untuk anda dalam waktu 24-48 jam sahaja. Tidak memerlukan bayaran tambahan (nampaknya cukup sederhana, namun jarang terdapat di ruang hosting).

Ini Bunyi Hebat … Tetapi Bagaimana dengan Kelemahannya?

Satu-satunya masalah sebenar yang saya alami dengan perkhidmatan SiteGround adalah bahawa ia boleh menjadi sedikit mahal jika anda tidak cukup bersedia untuk membuat komitmen 2-3 tahun yang diperlukan untuk mendapatkan tawaran kos terendah mereka.

Sekiranya anda mahu laman web anda dihoskan setiap bulan, anda akan melihat bayaran sebanyak $ 14.99 / bulan untuk satu tahun perkhidmatan yang cukup curam memandangkan titik harga sebilangan pesaing mereka.

Namun, tanpa bayaran tersembunyi, harganya sebenarnya jauh lebih rendah daripada syarikat seperti GoDaddy. Dan memandangkan jumlah nilai yang mereka bawa, saya lebih senang membayarnya untuk diri saya dan pelanggan saya. Sekiranya anda mempertimbangkan jumlah masa yang dihabiskan untuk berurusan dengan sokongan pelanggan (atau hanya berusaha mendapatkannya) di hos lain, beberapa wang tambahan adalah tidak perlu.

Pelan hosting laman web

Apa Jenis Pelan Hosting Yang Mereka Tawarkan?

Kecuali anda ingin menyiapkan a perkhidmatan hosting khusus (yang sama sekali tidak diperlukan sehingga laman web anda menghasilkan sekurang-kurangnya 50,000 pelawat – tidak boleh dikelirukan dengan pandangan – sebulan), anda ingin memilih Rancangan hosting bersama SiteGround. Inilah perincian tentang kos mereka dan apa yang anda akan dapat…

 • Pelan Permulaan

  • Kos – $ 3,95 / bulan
  • Satu Laman Web dan Ruang HD 10GB
  • Hebat untuk laman web dengan pengunjung kurang dari 10k setiap hari
  • Sandaran Percuma dan beberapa Tambahan
 • Kembangkan Pelan Besar

  • Kos – $ 5.95 / bulan
  • Pelbagai Laman Web
  • 20GB
  • Sehingga 25k Pelawat Harian
  • SSL percuma
  • Sandaran Percuma
 • Pelan GoGeek

  • Kos – $ 11.95
  • Ruang HD 30GB
  • Sehingga 100k Lawatan Harian
  • Banyak Peningkatan

Ini adalah rancangan terbaik kecuali anda menjalankan laman web perniagaan dengan trafik tinggi, kedai eCommerce, atau blog sepenuh masa.

Berikut adalah beberapa ciri rancangan tersebut.

 1. SSL percuma
 2. Pendaftaran Super Mudah
 3. Pasang Satu Klik
 4. Tiada Bayaran Tersembunyi BS
 5. Tidak Ada Penjualan (Terima kasih Tuhan!)

Pemikiran Akhir setelah Mengkaji SiteGround

Tidak ada kekurangan host web yang boleh dipilih.

Walau bagaimanapun, memandangkan jumlah nilai yang banyak ditawarkan oleh SiteGround: dari pusat data mereka yang sangat pantas, masa yang boleh dipercayai, dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, anda akan sukar untuk mencari tawaran yang lebih baik di luar sana.

Kami telah menggunakannya selama bertahun-tahun dan masih belum kecewa dengan layanan mereka. Cuba mereka sendiri dan beritahu kami pendapat anda.

Soalan? Komen? Kebimbangan? Ucapan lucu dan sarkastik? Jatuhkannya di bawah dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Awak juga mungkin menyukai:

 • Web Hosting Terbaik
 • Pembina Laman Web Terbaik

Rujukan dan kredit gambar:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author