Най-добрите създатели на уебсайтове (2020)

Ето една тайна, която повечето разработчици няма да ви кажат: създателите на уебсайтове не са бумджията.

Защо не? Е, помислете за това:

 • ☑️ Със средна цена на дизайн на сайта от 2000 долара при отделни разработчици, създателят на уебсайт е изумително евтин.
 • ☑️ Строителите на уебсайтове са станали добри. Наистина добър. (Те могат да се справят почти с всичко, което искате да изградите.)
 • ☑️ Можете да имате уебсайт, работещ и работещ за по-малко от 30 минути – без подробни познания за WordPress, CSS или HTML.

Разбира се, не всеки стар създател на уебсайтове ще го направи.

Ето защо поставих най-добрите опции за създаване на уебсайтове по-долу.

Нашето заключение? Wix е най-добрият ти залог.

Повече за това по-късно.

Ако искате да знаете защо, можете едно от двете прескочи към стоките или прочетете следващия раздел, за да разберете какъв е процесът ни за преглед.

Contents

Как прегледахме строителите на уебсайтове

Нашият процес е прост:

 • Ограничете възможностите до 15 от най-популярните създатели на уебсайтове
 • ☑️ Отворете акаунт с всеки създател на сайт и всъщност създайте уебсайт, за да видите колко добре работи
 • Тестване на скоростта на зареждане на всеки сайт

След това, сравнявайки тези функции и силни страни с цената на създателя на уебсайта, успяхме да съставим списък на създателите на уебсайтове, който трябва да отговаря на всеки, който иска да започне.

Ето какво открихме.

Топ строители на уебсайтове за малкия канадски бизнес

Пълно разкриване (и напомняне): HostingCanada.org е изследователски сайт, поддържан от общността и може да спечелим малка комисионна, когато закупите създател на уебсайт, използвайки някоя от връзките по-долу. Вашата подкрепа е това, което поддържа светлините тук в Отава и няма допълнителни разходи за вас (всъщност, понякога има приятна отстъпка). Включвам само създателите на сайтове, които са супер лесни за използване и които лично съм използвал за собствените си сайтове или за моите клиенти поне 12 месеца.

* Годишни цени (Да, BoldGrid е толкова евтин.)

1. Wix – Най-добър като цяло

Най-лесен за използване за пълна персонализация

wix лого

щракнете и плъзнетеПричината Wix е най-добрият ни избор е, защото обитава леко чалната зона на създателите на уебсайтове.

Не само, че е функционален конструктор на уебсайтове с влачене и пускане – можете също да поставите всеки елемент навсякъде и правете почти всичко, което искате.

Без предварително зададени решетки или нещо подобно. – каза Уикс можем да ви позволим да направите всичко – и тогава те някак си го направиха.

Днес Wix разполага с над 20 милиона уебсайтове в интернет.

В сравнение със Squarespace двамата строители се сравняват благоприятно и има голяма част от населението, което всъщност би било по-подходящо да използва Wix.

Wix е в основата ултра персонализираната версия на Squarespace. След като наблюдавах как Wix се развива през последните няколко години, интуитивният му дизайн и уроци го правят солиден избор за новите собственици на уебсайтове.

Доброто

Най-хубавото на Wix са възможностите. Те предлагат на потребителите инструментите и силата да строят каквото искат да построят. Има причина Wix да е лидер в индустрията и е едно от любимите ни софтуерни приложения.

 • 300+ шаблона за качество
 • Абсурдно количество елементи
 • Обширна често задавани въпроси и база от знания
 • Разумни цени
 • Безплатна версия
 • Отзивчива и полезна подкрепа
 • Интуитивен и начинаещ приятелски настроен
 • Мобилна оптимизация
 • Изкуствен дизайн интелигентност

Предлагайки опция като Изкуствен дизайн интелигентност – където Wix ви задава въпроси и след това ви дава глава за процеса на изграждане – са нещо, което не очаквате от софтуерно приложение, което изгражда уебсайтове.

Разрешаването на пълен начинаещ или да започне от нулата, или да стане крак в процеса на изграждане са точните причини, поради които Wix е вторият най-добър създател на уебсайт. Компанията разбира своите потребители и се стреми да им помогне.

Лошото

С многобройните опции и много функции за привличане на вниманието лесното решение за изграждане на уебсайт може да бъде прекалено голямо.

Кой трябва да използва Wix?

Трябва да използвате Wix, ако искате да плъзнете и пуснете, но също така имате малко търпение, за да отделите време, за да овладеете функционалността на Wix. След като Wix се овладее, това е мощен инструмент, който ще ви позволи да превърнете празно платно в произведение на изкуството.

Прочетете пълния ни преглед на Wix. 

2. КВАДРАТИ – Подгласникът

Дизайн на красиви уебсайтове за минути

квадрат-лого голям

Squarespace е нашият втори избор за короната на най-добрия строител на сайтове. ��

Причините са изключително прости и всички водят до едно и също заключение. Можете да изградите красив и професионално изглеждащ уебсайт за по-малко от час.

Очевидно можете да прекарате много повече време в строителя, правейки персонализирани ощипвания. Без значение колко време решите да прекарате, използвайки го, крайният резултат почти винаги ще бъде достоен уебсайт.

Доброто

Squarespace изображениеНай-хубавото на Squarespace е колко лесно е да се използва. Използването на Squarespace е най-лесният начин за изграждане на професионален и красив уебсайт.

 • Най-добрият строител на сайтове за визуален бизнес
 • Десетки висококачествени шаблони
 • Страхотен чат на живо и 24/7 поддръжка
 • Супер лесен за използване и овладяване

Това, което наистина плащате в Squarespace, е софтуерът за плъзгане и пускане, свързан с техните невероятни шаблони. Тези две функции в комбинация просто правят уебсайтове, които изглеждат добре.

Лошото

Най-лошото в Squarespace е невъзможността да персонализирате всеки инч от уебсайта. С величието на шаблона идва проклятието на шаблона. Бих могъл да защитя Проклятието на шаблона – звучи яко.

С шаблон можете да поставяте определени елементи само на определени места. Излизането отвъд шаблона е лошо препоръчително.

Имайки предвид това, важно е да запомните, че 95% от популацията на уебсайтове не се нуждае или не иска да персонализира повече, отколкото позволява Squarespace.

Той наистина усвои формулата за персонализиране на „просто достатъчно“.

Единственият друг наистина забележим аспект, който е отрицателен е, че Squarespace е малко по-ценен от конкурентите и техният годишен спрямо месечния модел на ценообразуване е груб. Получавате стръмни отстъпки годишно, но ако искате да плащате месечно, ще плащате премия.

Кой трябва да използва Squarespace?

Трябва да използвате Squarespace, ако искате да плъзгате и пускате, но също така искате уебсайтът ви да бъде изграден бързо. Искате всичко да изглежда елегантно, професионално и еднообразно и не искате да се замествате с куп настройки, за да изглежда така.

Склонни сме да мислим, че описва повечето хора.

В края на деня, ако не ви интересува да персонализирате всеки малък аспект на уебсайта си и вашата единствена цел е просто да направите уебсайт, който изглежда невероятно, тогава Squarespace е чудесен вариант за вас.

За по-подробно ръководство, вижте нашия преглед на Squarespace. 

3. Shopify – Кралят на електронната търговия

Далеч най-добрият вариант за електронна търговия

shopify лого

вектор за електронна търговияАко управлявате магазин за електронна търговия и не използвате Shopify, ще ви наречем имена като „глупав“ и „мазохист“. 

Скачането в кучешкия кучешки свят на електронната търговия е впечатляващо решение. Пускането на успешен онлайн магазин отнема много, а задачата има около 5000 движещи се части. За щастие не сте сами на това пътуване, освен ако не искате да бъдете. 

По отношение на управлението на магазин за електронна търговия има няколко възможности. Двете опции са използване на WordPress и използване на приставка за електронна търговия или използване на CMS, специално създаден за електронна търговия. Двата най-добри варианта са същите като преди няколко години. Бихме предложили или да стартирате WooCommerce на WordPress, или да използвате Shopify. 

Разликата между преди няколко години и сега е, че преди няколко години бихме ви казали да използвате WooCommerce на WordPress. Сега, силно препоръчваме да използвате Shopify. Ще изпитате един отрицателен и стотици положителни. 

Ще засегнем по-нататък един отрицателен, но ако имате магазин за електронна търговия и не използвате Shopify, вие си правите услуга.

Има добра причина Shopify зае първото място в нашата класация за най-добра платформа за електронна търговия.

Доброто

Shopify е лесна продажба. Управлението на онлайн бизнес, който продава продукти, е главоболие. Shopify сваля по-голямата част от досадните неща от вашите ръце. Тя е специализирана в безкрайно улесняване на живота на предприемачите. 

Това е същността му по отношение на Shopify като услуга. Нека поговорим малко за реалния създател на уебсайтове, тъй като затова сме тук. 

Shopify работи много като WordPress. Shopify използва теми и плъгини. Начинът, по който е изграден уебсайтът ви, почти напълно зависи от темата, която използвате. Shopify има няколко теми по подразбиране, които са приятни и могат да ви помогнат бързо да създадете обслужващ се уебсайт. Всичко, което трябва да направите, е да добавите продуктите си и да преместите няколко неща наоколо. 

Ако искате да го увеличите, можете да платите за премиум тема и да използвате персонализираните инструменти в темата. Има много теми за плъзгане и пускане, които правят създаването на красив магазин лесно.

Лошото

По-рано споменахме, че има един отрицателен, когато използвате Shopify вместо WordPress и WooCommerce. Това се свежда до една дума – плъгини. WordPress разполага с най-добрата библиотека с плъгини в интернет. За щастие, Shopify има много полезни приставки и има втората най-добра библиотека на приставки за електронна търговия. 

Shopify също може да бъде скъп, тъй като нормалният план започва от $ 29,00 на месец. Ако сериозно се занимавате с изграждането на бизнес в електронната търговия, тази месечна цена си заслужава.

Кой трябва да използва Shopify?

Shopify е за 95% от собствениците на онлайн магазини по света. Ако просто се задълбочавате в света на уебсайтовете и искате да стартирате свой собствен уебсайт, ние бихме поставили под въпрос здрав разум, ако използвате нещо освен Shopify. Това прави управлението на магазин много по-лесно.

Прочетете пълния ни преглед на Shopify.

4. Постоянен контакт – страхотни опции за начинаещи

Безплатна опция / безплатен хостинг

лого на постоянен контакт

предимства на имейл маркетингаАко сте запознати с постоянен контакт, тогава вероятно си казвате: „Те имат създател на уебсайт?“

Ако не сте запознати с постоянен контакт, тогава вероятно не казвате нищо на себе си и търпеливо четете това, което трябва да кажем. Благодаря ти за това.

Постоянният контакт е най-известен с техните имейл маркетингови инструменти. Те дори могат да бъдат намерени на място номер едно в нашата страница за най-добри имейл маркетингови услуги. 

Те също имат доста голям уебсайт. Не е в съответствие с Squarespace и Wix, но е много полезно да се използва, ако ви е необходим само бърз уебсайт или целева страница, за да отидете с новите си имейл маркетингови кампании. Предлагаме да го използвате, ако маркетингът по имейл е вашият основен акцент. Инструментите, които предлагат специално за тази ниша, са страхотни.

Доброто

Създателят на уебсайтове, който Констант Контакт предоставя, е 100% на разположение с безплатния им план, което го прави фантастичен вариант, ако не искате да харчите пари. Постоянният контакт дори ще ви даде безплатно име на домейн за една година.

Самият строител е лесен за използване и лесен за използване. Всичко е интуитивно и те не се опитваха да изобретяват колелото тук. Те включваха добри шаблони, които могат да бъдат леко персонализирани за всичко, от което се нуждаете. Има дори A.I. задвижван инструмент, който може да открадне всичко от вашата страница във Facebook и да изгради вашия сайт с изтегленото съдържание.

Лошото

Постоянният контакт не е квадратна зона и не е Wix. Това със сигурност не е Shopify. Голямото нещо за постоянния контакт е, че той знае какво е и се придържа към тази сцена.

Просто трябва да се знае, че ако искате най-добрия създател на уебсайтове на пазара, постоянната връзка няма да е ваш избор. Той не е много адаптивен и му липсва много функции, които иначе бихте намерили при по-здравите създатели на уебсайтове.

Кой трябва да използва постоянен контакт?

Постоянният контакт е за хора, които наистина искат да се съсредоточат върху имейл маркетинга. Ако планирате да създавате масивни списъци с имейли, докато не се притеснявате твърде много за други форми на маркетинг, няма причина да използвате друг конструктор на уебсайтове.

5. Site123 – толкова лесно, колкото 123

3… 2… 1… Уебсайт! Ами сега, 1… 2… 3… Уебсайт!

Лого на Site123

Site123 има забавно име. Изпях около 11 различни песни за тях, откакто започнах да работя с техния уебсайт. Трябваше да ги запиша, но за съжаление не го направих.

Този конструктор на уебсайтове е добър и е най-евтиният вариант в списъка. Ако сте го използвали и никога не сте използвали друго, няма да имате много оплаквания. Site123 е нашето предложение, ако по някаква причина горните опции ви разстроиха по някакъв начин или не искате да харчите много пари за премиум функции.

Доброто

сайт-строителОсвен, че е евтин, Site123 върши чудесна работа за предоставяне на естетически шаблони за дизайн и предоставяне на солидни опции за персонализиране в тях. Редакторът не е най-добрият, но както казахме по-горе, не би се откроил толкова лошо, ако никога не сте използвали някоя от другите опции.

Site123 също така върши чудесна работа с техните времена и скорости на сайта. Можете също така да изпробвате всичко безплатно за неопределено време, ако нямате нищо против реклами.

Това е добър създател на уебсайтове за малки сайтове или блогове и дори можете да добавяте продукти в магазина си на сравнително евтини цени в сравнение с други решения за електронна търговия.

Нашето любимо нещо за Site123 освен цената е тяхната функция за превод на уебсайт. Работи доста добре от английски на френски за нашите френски канадски приятели. 

Лошото

Ако искате напълно адаптивен и създаден уебсайт, не бихте избрали Site123. Ако имате нужда от уебсайт на евтиния, тогава Site123 е добър избор. За функциите, които предлага, препоръчваме първо да проверите други опции, преди да продължите с нея, за да сте сигурни, че не пропускате нищо, което бихте искали.

Кой трябва да използва Site123?

Предлагаме да използвате Site123, ако имате нужда от прост уебсайт и не искате да използвате Squarespace или Wix. В момента е третият ни любим чист конструктор на уебсайтове, което определено казва нещо.

6. HubSpot – има потенциал с добавени бонуси

Безплатна версия + Най-добрите инструменти за собствениците на бизнес

лого на хъбспот

Чакайте секунда … HubSpot? Това не е ли компания за маркетинг софтуер? Те наистина са, но са и много повече от това.

И това е, което сме тук, за да обсъдим.

Без съмнение сте се огледали в различни производители и приложения и сте преценили плюсовете и минусите. Повечето сайтове силно застъпват решения като Wix и Squarespace за тяхната простота и лекота на използване, дори ги препоръчват през WordPress, най-добрата система за управление на съдържанието (CMS) в мрежата днес.

Повечето хора не говорят за HubSpot. Създателят на уебсайтове предлага достъпен начин за изграждане на хубав уебсайт, който представя вас или вашия бизнес и помага за популяризирането на вашия сайт … знаете ли, така че хората всъщност го посещават.

Когато използвам конструктор на уебсайтове, обикновено използвам Squarespace или Wix в зависимост от това какво трябва да се направи. Независимо дали използвате WordPress или създател на уебсайт, те в крайна сметка не предлагат много повече от основен самостоятелен уебсайт.

HubSpot има потенциала да ви помогне да създадете нещо по-здраво.

Създателят на уебсайт… предизвика интереса ни. Ще продължим да наблюдаваме внимателно това. Вероятно сме прекарали най-много време, използвайки конструктора на уебсайтове HubSpot през последния месец.

Доброто

CMSПърво, важно е да обясним какво е “строителят” на HubSpot и какво не е. Когато говорим за „създатели на уебсайтове“, по същество обсъждаме всяко софтуерно приложение, което прави точно това – създава уебсайт за вас. 

Те често се различават от „системите за управление на съдържанието“ (известни още като CMS) по това, че строителите правят 90% от тежкото повдигане за вашия: дизайн, хостинг, оформление се обработват като част от приложението.

HubSpot няма строител сам по себе си, а по-скоро CMS; той обаче функционира точно като повечето строители на уебсайтове.

Ето защо, ето полезните елементи на всяка част от софтуера за изграждане на CMS сайтове на HubSpot:

 • скорост: CMS на HubSpot използва мощна мрежа за доставяне на съдържание (CDN). Това просто означава, че независимо къде се намирате в Канада (или в чужбина), вашият сайт ще се зарежда супер бързо за всеки човек, който го посети. Подобно на други строители, HubSpot автоматично оптимизира вашите изображения и код, за да се увери, че те изглеждат красиви, но не забавяйте сайта си, дори ако имате огромни изображения (за фотографи или фирми, които разчитат на много медии).
 • Сигурност: Много собственици на малки фирми днес не обръщат много внимание на сигурността на уебсайта. В края на краищата, едва ли има достатъчно време през деня, за да поддържа бизнеса си и здрав, без постоянно да се притеснявате да не бъдете хакерски. Но през 2020 г. и след това заглавията на новините са пълни с кибератаки и нови хакове. Тези хакове могат не само да струват много пари, но и наистина могат да навредят на класацията на вашите марки и търсачки в Google. С HubSpot вашите данни се архивират в облака и са силно защитени от атаки чрез защитна стена (защита срещу хакери).
 • надеждност: Ако сте прекарали време да четете отзиви за уеб хостинг тук на хостинг Канада, тогава знаете, че съм стикер, когато става въпрос за непрекъсната работа. Препоръчвам само доставчици, които имат поне 99,9% през годината през годината. Продължителността на HubSpot надминава този показател, достигайки 99,999% продължителност при нашите тестове.

HubSpot също така ви позволява да създавате бързо съдържание като CMS.

 • Модули с плъзгане и пускане: Една от отличителните характеристики на строителите на уебсайтове (в сравнение с CMS като WordPress) е, че те по подразбиране се предлагат с инструменти за плъзгане и пускане. CMS и създателят на целеви страници на HubSpot излизат извън кутията със стотици модули за плъзгане и пускане, направени за вас, както безплатни, така и платени. (Направете бърз връх как става това)
 • Съдържателна стратегия и SEO: Google управлява интернет днес … И така, всеки бизнес уебсайт днес е SEO уебсайт, независимо дали го осъзнавате или не. Що се отнася до съдържанието и SEO, HubSpot е номер едно за създателите на уебсайтове. Той седи само зад WordPress.
 • Мобилна оптимизация: Близо 71% от трафика към HostingCanada.org идва от някакво мобилно устройство (в сравнение с едва 38% преди три години). Добрата новина: всяко и цялото съдържание, създадено в рамките на вашия създател на сайт HubSpot, се оптимизира автоматично за мобилни посвещения без допълнителна работа.
Лошото

Създателят на уебсайтове на HubSpot има своите недостатъци. Определено не е толкова интуитивен или приспособим като Squarespace или Wix. За да стигнете до уебсайт, с който наистина се гордеете, ще са необходими малко повече усилия от ваша страна.

Другият аспект, който не ни харесва при създателя на HubSpot, е, че той може да бъде объркващ. Всеки отделен компонент е доста добър. Проблемът възниква, когато се затрупате от всички случайни бизнес инструменти. Определено трябва да имате лазерен фокус.

Кой трябва да използва HubSpot?

Създателят на уебсайтове HubSpot е предназначен за собственици на малки фирми, които без значение искат достъп до всички инструменти на HubSpot. Определено е полезно всичко да е на едно място.

HubSpot също има потенциал да придвижва нагоре този списък с течение на времето. Има причина да пишем толкова много за това, че е интригуваща.

7. SiteGround – Новак в Arena Building Site

Най-добро време и скорост и безплатни добавки

SiteGround-лого

SiteGround е известен за техния хостинг повече от всичко друго. Не позволявайте на това да мислите, че са лоши във всичко останало, защото това абсолютно не е така.

Друга впечатляваща функция е солидният създател на уебсайтове, специално с пускането на техните WordPress Starter инструмент. Както подсказва името, WordPress Starter е специфичен само за уебсайтове на WordPress и използва Elementor Page Builder плюс селекция от безплатни теми и масив от най-препоръчителните приставки.

Ако SEO е вашият хляб и масло, тогава SiteGround може да бъде кафето към вашата перфектна закуска.

Доброто

SEOПоложителните елементи, обхващащи SiteGround, се отнасят повече към човек, който е по-загрижен за скоростта на работа и скоростта на зареждане, отколкото изграждането на уебсайта им.

 • Постоянна продължителност на работа и скорост на страницата
 • Безплатен имейл акаунт
 • Над 1200 шаблона
 • Страхотни функции и функционалност
 • Само $ 80 / година

Плащането за хостинг на SiteGround е евтино в сравнение с други създатели на уебсайтове. По принцип плащате за хостинг и получавате солиден създател на уебсайт заедно с него.

Лошото

Създателят на уебсайтове на SiteGround не е толкова интуитивен или лесен за използване като Squarespace и Wix.

Това не означава, че не можете да създадете красив уебсайт на SiteGround – но няма да е толкова лесно, колкото да плъзнете елементи и да ги пуснете на място. Характеристиките и опциите, които получавате от друг създател на уебсайт, биха затруднили рационализирането им с този конструктор на уебсайтове.

Кой трябва да използва SiteGround?

в края на краищата, SiteGround е за онези от нас, които нямат нищо против да използват по-труден конструктор на уебсайтове като жертва за най-добро време и бързина на уебсайта – тоест, освен ако вашият сайт не е WordPress сайт, в този случай ще откриете, че опитът е много по-приятно, отколкото може би си мислите.

Ако искате да знаете повече, разгледайте нашия епичен преглед на SiteGround. 

8. WebSelf – Най-добрият френски строител на уебсайтове

Най-лесен за използване Site Builder

смело лого на решетката

Не много канадци може да са чували за WebSelf. Нашите читатели от Квебек може би са единственото изключение оттогава WebSelf е нашият избор за най-добрият френски създател на уебсайтове

WebSelf съществува от 2009 г. и до този момент е най-добрият френски създател на уебсайтове и се използва в цяла Франция и Квебек. В случай, че се чудите, те имат английски, испански и дори португалски вариант.

Най-хубавото на WebSelf е това тя ви позволява да използвате почти всеки аспект на техния уебсайт строител в безплатната им версия. Това означава, че можете да го изпробвате напълно безплатно толкова дълго, колкото искате. Склонен съм да се опитам да използвам тези видове услуги, тъй като създателите ясно искат всъщност да изпробвате и използвате софтуера, преди да платите за него.

Това показва много увереност в продукта.

Доброто

Позитивите, обхващащи WebSelf, са повече за типа човек, който иска уебсайт, изграден по по-прост и бърз начин, отколкото Squarespace. Ние възхваляваме Squarespace за неговата простота, но WebSelf го победи. 

Някои от положителните страни на WebSelf са:

 • Фантастична безплатна версия
 • Френска компания за добра френска поддръжка на клиенти
 • Безплатни дизайни на уебсайтове
 • Страхотни функции и функционалност
 • Платените планове не са твърде скъпи

Повечето строители на уебсайтове таксуват безумни суми в по-високите си нива, но WebSelf използва различен подход. Най-скъпият им план все още е под 20 евро, което в момента излиза малко под 30 долара.

Другият голям професионалист е, ако говорите френски, тогава поддръжката на клиентите ще бъде в състояние да ви помогне повече от други компании за създаване на уебсайтове.

Лошото

приспособима-сайт услугиСъздател на уебсайт WebSelf няма да създава красиви произведения на изкуството като Wix. То преминава веднага в категорията Squarespace, където можете да създадете страхотен уебсайт бързо, но шаблоните и дизайните не са съвсем на ниво Squarespace. 

Все още можете да създадете страхотен уебсайт и направете го супер лесно с влачене и пускане на различни елементи. Функциите за персонализиране просто не са така очертани.

Кой трябва да използва WebSelf?

WebSelf е за онези от нас, които говорят френски и просто искат френска помощ. В това няма нищо лошо. Другият тип хора, които биха използвали WebSelf, е този, който не иска прекомерно количество персонализиране. Те просто искат да изберат дизайн, да преместят някои неща и да хвърлят уебсайта си в интернет.

9. BOLDGRID

Като използването на WordPress, без да се обърквате

смело лого на решетката

Знам, че казах на г-н Developer Website да млъкне за WordPress в началото на цялото това нещо, но – WordPress всъщност е доста страхотно. Има причина WordPress да владее 30% от интернет, както го познаваме днес.

Въпреки че WordPress е крал, той не е перфектен. Има сравнително голяма крива на обучение и може да бъде трудно да се използва за начинаещи.

Кой отваря вратата и влиза? Познахте – BoldGrid. Това, което BoldGrid направи, беше вземете всички най-добри аспекти на WordPress и го направете лесен за използване без да се притеснявате за хостинг и настройване на всичко.

Доброто

Всички страхотни неща за BoldGrid са страхотните неща за WordPress. Можете да правите с него каквото си поискате.

На всичкото отгоре BoldGrid го направи още по-лесен за използване така че не е нужно да се притеснявате за всички сложни неща.

 • Ако можете да го сънувате, можете да го изградите
 • Има хиляди теми за избор
 • Цената
 • БЕЗПЛАТЕН домейн, имейл и електронна търговия
Лошото

разработчик на уебсайтBoldGrid работи – аз съм го използвал. С казаното хостингът, върху който е изградена услугата, не е страхотен.

Има много оплаквания от бавни времена на натоварване в интернет. Аз самият преживях малко от това, когато използвах програмата.

Строителят не е толкова лесен за използване като Wix и Squarespace. Това е същото преживяване като използването на WordPress, без да се налага да изследвате теми и приставки.

Ако бях някой, който мислеше да използва BoldGrid, вероятно просто бих направил повече изследвания и ще скоча напълно в WordPress.

Кой трябва да използва BoldGrid?

Трябва да използвате BoldGrid, ако искате да слушате Mr. Web Developer, докато същевременно изневерявате малко.

BoldGrid е фантастичен начин да научите как работи WordPress като цяло, без да се притеснявате за хостинг и проучване на различни теми и плъгини.

10. Weebly – Лесен за използване, но по-малко възможности

Най-добро име и най-лесен за използване

Weebly-лого

Weebly! Кажете го с мен – „Weebly! Weeeeebly! “

Определено имат най-доброто име. Просто обичам да го казвам. Този конструктор на уебсайтове често се споменава заедно с Squarespace и Wix. Макар че не е толкова богат на функции, Weebly все още е сравним.

Доброто

Weebly изображение място външностОсвен че е най-забавното да се каже, Weebly предлага и различни позитиви. Weebly е толкова лесно, колкото Squarespace да се използва – всъщност може да е по-лесно. Няма много разсейвания в Weebly, за да ви спре бързо да изграждате уебсайта си.

 • Лесен за използване
 • Получавате безплатен имейл адрес, когато се регистрирате
 • Страхотна подкрепа
 • Солидни цени

Weebly процъфтява, когато скоростта е от изключително значение.

Лошото

Weebly се конкурира директно с Squarespace и Wix. И все пак – вие сте тук на екрана на вашия компютър, четейки за Weebly и трябва да превъртите нагоре начини да четете отново за Squarespace и Wix.

Weebly е толкова прост, че му липсват много от функциите, които имат Squarespace и Wix. Посетих и Squarespace заради неговата простота, но също така говорих за това колко красив и професионален ще бъде готовият продукт.

Готовият продукт на Weebly не е толкова хубав, колкото Squarespace и лекотата на използване не е толкова по-голяма, за да го компенсирате. Все още можете да направите страхотен уебсайт, той просто не е толкова естетически приятен.

Кой трябва да използва Weebly?

Използвайте Weebly, ако не сте отлично с компютрите, но все пак искате уебсайт. Това е най-лесният за използване уебсайт и дори най-неграмотният от нас трябва да може да създаде полиран завършен продукт.

За по-подробна информация, вижте подробен преглед на Weebly. 

11. JIMDO

Най-доброто приложение за създаване на уебсайтове на таблет

лого на jimdo най-късно

Подобно на останалите строители в този списък, Jimdo ви позволява да създадете уебсайт от браузъра си. Но там, където наистина свети, е на мобилните телефони: смартфони и таблети.

Доброто

jimdo-лекота на употребаJimdo е друг пример за лесен за използване софтуер за изграждане на сайтове. Мобилното приложение, което предлага е идеално, ако планирате да създадете сайт от вашия таблет.

 • Лесно използване
 • SEO
 • Мобилно приложение
 • Страхотна поддръжка
 • Включен имейл

Jimdo предлага и най-голям контрол върху SEO функциите, когато става въпрос за строителите на уебсайтове.

Лошото

Джимдо не е най-модерното решение. Гъвкавостта на шаблоните оставя много да се желае и може да остави вашия уеб сайт да изглежда малко датиран.

Липсата на теми също е проблем, тъй като те имат само 17 варианта.

Кой трябва да използва Джимдо?

Бих препоръчал да давате Jimdo опит за изграждане на уебсайт на таблет или телефон. Освен това, ако нямате нищо против да се чувствате по-запознат с вашия уебсайт, тогава Jimdo е просто решение за изграждането на вашия уебсайт.

12. DoodleKit

doodlekit лого

Doodlekit съществува от доста време и може да ви помогне да създадете основен уебсайт, който да показва информацията на вашата компания.

Доброто

DoodlekitDoodlekit ви позволява напълно да персонализирате темите им с цветове, заглавни изображения и стилове на фона.

 • Солиден набор от функции
 • Лесен за навигация контролен панел
 • Темите са адаптивни и обилни
 • Солидна база от знания
 • Безплатен план

Започването с Doodlekit няма минус, защото има безплатен план.

Лошото

Компанията не отговаря на билети с пламващи скорости и по-голямата част от уебсайта е остаряла.

Интерфейсът освен контролния панел също е малко объркващ. Изглежда, че Doodlekit е вариант, който по някакъв начин е паднал по пътя на времето.

Кой трябва да използва Doodlekit?

Не бих препоръчал Doodlekit на някой, който изгражда уебсайт. Има стойност в начина, по който може да изглежда уебсайт, който е създаден на Doodlekit, но другите опции там правят трудно да се избере Doodlekit.

Ако сте създали уебсайт на Doodlekit в началото на 2000-те и се чувствате малко носталгични, опцията винаги е налице.

13. Паяжини

платна

Само въз основа на името, което можете да кажете, Webs е около време. Вероятно е взето Web.com и те просто решиха да хвърлят s в края на името.

Доброто
умения за уеб дизайн

Стигнахме до частта от списъка, където позитивите са по-трудни за намиране. Като се казва, че има плюсове, когато става дума за Webs.com

 • Цените са сравними с другите създатели на уебсайтове
 • Името на домейни и имейл акаунти включват
 • Интуитивен дизайн
 • 500 теми, от които да избирате

Функциите, които са там, са сравнително лесни за използване.

Лошото

Изглежда, че Webs.com просто съществува за клиенти, които са се регистрирали преди години и ги обслужват, докато печалбата не изчезне.

Няма забележителни функции и цялата услуга просто се чувства като минимален минимум за създателя на уебсайт … и те не са направили сериозна надстройка на софтуера от години.

Кой трябва да използва паяжини?

Не бих препоръчал Webs.com.

14. Йола

Йола

Йола ме връща към 2012 г., когато YOLO беше нещо. Ти живееш само … не знам. Нещо с А.

Този строител на уебсайтове е специализиран в наистина страхотни времена и впечатляваща скорост.

Доброто

Uptime скоростПланът Yola Silver ви позволява да имате до 25 уебсайта. Никой друг създател на уебсайтове не позволява това.

 • Големи времена
 • Безплатен план
 • Евтин план за 25 уебсайта
 • Интуитивен редактор

Редакторът е добре организиран и има смисъл.

Лошото

За съжаление, Йола не ви позволява да блогвате. Той все още има реклами в първия ред на платени планове и функциите на сайта не са изобилни.

Кой трябва да използва Yola?

Не бих препоръчал Йола.

15. Web.com

лого на web.com

Когато Web.com беше прясно закупено име на домейн, залагам, че екипът празнува. Виждайки подобно име сега напомня на хората на балончето с точки.

Доброто

регистрация на домейн имеWeb.com има една от малкото гаранции за актуализация, които някога съм виждал за създател на уебсайт.

 • Има гаранция за ъптайм
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Солидни основни шаблони
Лошото

В Web.com няма много похвали освен страхотното ранно име на домейн. Всички майки по телевизията ми казваха, когато нямам нищо хубаво да кажа, че е по-добре да не казвам нищо.

Кой трябва да използва Web.com?

Не бих препоръчал Web.com.

И така, какво е най-добрият строител на уебсайтове? – Малко неща за разглеждане

Имате го хора. 15-те най-добри строители на уебсайтове на пазара.

Ако искате нещо достъпно, ефективно и лесно за използване, ще ви е трудно да намерите по-добри опции от HubSpot, Wix и Squarespace. Ако сте фотограф, визуален художник или искате да улесните нещата, тогава SquareSpace е това, което търсите.

Ако харесвате предизвикателство и желаете неограничените опции на CMS на WordPress, но не искате да научите HTML или CSS BoldGrid е дроида, който търсиш. Вижте ги сами и ме уведомете какво мислите.

Защо трябва да изберете Builder на уебсайтове чрез CMS

кодираща йерархияГотови сте да създадете уебсайт, но се окажете замразени от фарове замразени от нерешителност дали да използвате персонализираща система за управление на съдържанието (CMS) като WordPress или създател на уебсайт като HubSpot или Wix.

Тъй като в момента сте на страница за преглед на съставителя на уебсайтове, познайте кои ще предложим?

Дръжте – не е толкова просто …

Преди пет години отговорът вероятно би бил WordPress, въпреки че е по-трудно да се научи, но днес строителите на уебсайтове са далеч по-сложни и по-лесни за използване от по-ранните версии.

Тук няма правилен или грешен избор Бих препоръчал на пълни начинаещи да проверят създателите на уебсайтове. Когато се казва – дори да сте начинаещ, не означава, че не можете да разберете WordPress. Има само други опции, които работят сега.

Ето шест солидни причини да ги разгледаме.

# 1. Визуален редактор

Интерфейсът за създаване на уебсайт е WYSIWYG (това, което виждате, е това, което получавате). Това означава, че докато плъзгате и пускате елементи на екрана, виждате представяне на вашия уебсайт.

За човешкия мозък тази визуална естетика ни кара да се чувстваме щастливи и да контролираме околната си среда. Със системи за управление на съдържанието получавате това, което се нарича редактор на формуляри. Не изглежда като вашия уебсайт. Това не е естествено интуитивно. Понякога докато го използвате, хората се разочароват и хвърлят неща.

cms визуален

# 2. Те са лесни за използване

Колкото и да има WordPress и други подобни софтуерни програми, има прикрепена крива на обучение.

Понякога е МНОГО стръмен. Факт е, че създателите на уебсайтове просто не са толкова трудни за използване. Ако сте използвали модерен софтуер, трябва да можете да използвате конструктор на уебсайтове.

# 3. Вграден хостинг

Ако приемем, че купувате домейна си чрез създател на уебсайт, не е нужно да измисляте как да го добавите към пакет за уеб хостинг и да направите всичко да играе хубаво заедно. Просто работи.

Ако не можете да се интересувате по-малко от технологията, която прави всичко възможно и просто искате да видите резултати, използвайте конструктор на уебсайтове. Ще ви направи щастливи. С WordPress (или подобни CMS като Joomla или Drupal) ще трябва да насочите сървърите за имена на домейни към вашия хостинг пакет и да разберете ригмароли като PHP, MySQL и FTP. Кой има нужда?

Не по-дълго грозен братовчед

Създателите на уебсайтове се смятаха за последна мярка за онези, които не знаеха как да напишат код или нямаха търпение да научат CMS. Вече не!

Най-добрите конструктори на линията като HubSpot, Wix и Squarespace стоят на крака с всичко, което WordPress създава и изглеждат страхотно като го правят.

Повече хора започват да осъзнават, че могат да имат професионално изглеждащ сайт за част от времето и на скромни разходи, като тръгнат по маршрута на строителя.

Сигурни ли са строителите на уебсайтове?

Като се има предвид преобладаващият климат на хак-а-тон онлайн, ще бъдете интелигентна бисквитка, за да се чудите колко безопасни са тези строители, които ви предлагаме да създадете уебсайт с.

Когато ежедневно в заглавията се появяват истории за канадски компании за милиарди долари, които имат компрометирани сайтове и информация, какъв шанс има създателят на уебсайтове направи сам, за да ви защити?

Истината е, че вероятно е по-безопасно да извървите маршрута на строителя, отколкото със CMS. Ето защо. Нека вземем за пример Wix.

wix частна регистрация

Когато създавате уебсайт с Wix, хостингът и текущата поддръжка се включват в месечната цена.

Това означава, че правомощията, които са в компанията, имат голям интерес да поддържат клиентите щастливи. Ако сайтовете, създадени със софтуера им, бяха склонни да се хакват през цялото време, те нямаше да имат бизнес за дълго.

Имайки предвид, че можете да спрете да се притеснявате за почти (ще споменем изключението след минута) всички мерки за сигурност, когато изграждате сайт с HubSpot, Wix или някой от другите в нашия списък.

Бъдете сигурни, че компанията разполага с голям, добре обучен персонал, който не прави нищо през целия ден, освен тест за качество и търси уязвимости, които ще бъдат поправени при откриване.

Собствен кодекс

Един от недостатъците на водещите CMS платформи е, че техният изходен код е отворен за всички – добри момчета и лоши. Причината е да се запази по-голям (и вероятно по-талантлив) набор от хора, които работят за подобряване на продукта.

Няма нищо присъщо в това. Философията с отворен код е прекрасно нещо – но това означава, че инструментите за създаване на пакости чрез хакване са там, за да може всеки да използва.

wodpress причини за хакване

HubSpot и други приложения за изграждане на сайтове поддържат своя код частен, което означава, че всички потенциални киберпрестъпници трябва да работят по-усилено, за да проникнат в уебсайта на клиента. Освен това, когато уязвимостите бъдат открити и коригирани, кодът на уебсайта Ви се актуализира автоматично независимо дали не забравяте да го направите или не.

CMS платформите – като Drupal и Joomla – имат репутация на бъги, но поне част от вината е насочена към собствениците на сайтове, които не инсталират актуализации веднага след като станат достъпни.

Преди да напуснем този раздел, нека споменем и частта от сигурността на сайта, която се намира във вашите ръце. Това ще бъде паролата за влизане във вашия сайт. Подобно на всеки CMS, той може да бъде хакнат от автоматизиран бит софтуер, който опитва различни пароли при хиперскорост.

Долния ред: трябва да създадете силна парола и да я сменяте често. Използвайте поне осем знака, които включват главни и малки букви, цифри и специални знаци.

Както бе споменато по-горе, екипът на HubSpot ще се погрижи за останалата част от сигурността в мрежата на вашия уеб сайт, но задължението за парола зависи от вас.

Най-добър уебсайт строители срещу наемане на уеб програмист

вектор за електронна търговияСъздател на уеб сайт ли е вашият бизнес партньор? Това е един начин да го погледнете. За тези, които копнеят на предприемаческия дух, но не разполагат с пари в брой, уебсайт и добра идея могат да бъдат всичко, което трябва да намерите успех в малкия бизнес. Говорим за електронна търговия.

Ако не сте забелязали, отварянето на магазин за кибер може да бъде малко по-евтино от реалния му колега. Докато приключите начисляването на щетите за отдаване под наем или покупка, реконструкция, лицензи, застраховки, наемане на служители и складиране на рафтовете, има сериозен парче промени.

И обратно, любимият ни създател на уебсайтове, HubSpot, предлага набор от инструменти за електронна търговия, включително интеграция с Spotify. Това е доста евтин билет в света на бизнеса, ако ни попитате.

Добавки и надстройки

Не е нужно да прекарвате много време със създателя на уебсайтове по ваш избор, преди да забележите предложения за добавяне на услуги като изграждане на формуляри, персонализиран имейл и подобряване на сайта. Срещу допълнителни разходи, разбира се.

Трябва ли да дръпнете спусъка? Ще отговорим на това със солидно „може би“. Зависи от целта на уебсайта Ви.

уебсайтове

Имате ли намерение да управлявате само сайт за хоби или това в крайна сметка ще ви послужи като доход на пълен работен ден? Очевидно има значение.

За да се вземете сериозно, ви е необходим професионално изглеждащ имейл адрес, за предпочитане такъв, свързан с вашия домейн. Въпреки че @gmail е наред, наистина трябва да обмислите надстройката, дори ако струва допълнителни пет долара на месец.

Когато става дума за формиране на форми, наистина ли ви трябва? Тя ви позволява да събирате информация по по-организиран начин, отколкото просто да публикувате имейла си, за да могат хората да отговорят.

Забелязвате ли модел тук? Това, което се опитваме да кажем, е, че може да имате нужда от добавки, а може и да не. Бъдете уверени, че строителите, които препоръчваме, не предлагат тези ъпгрейди като измамна добавка към долната им линия, въпреки че всяка от тях определено е център за печалба в цялостния си бизнес модел.

ЧЗВ

Wix по-добър ли е от WordPress?

Краткият отговор е „не“. По-дългият отговор е, че може да бъде. Ако искате да персонализирате уебсайта си без солидна крива на обучение, тогава Wix е по-добра от WordPress за вас.

WordPress е дълбоко гмуркане в изграждането на уебсайтове, докато Wix е нещо като навлизане в плиткия край и флирт с идеята за плуване в дълбокия край.

Уебсайтът на Wix наистина ли е безплатен?

Wix има безплатна версия, но името на вашия домейн ще има този формат: username.wixsite.com/siteaddress. За да използвате персонализиран домейн и да отключите много функция, ще трябва да изберете платен план.

Как да получа безплатно име на домейн от Wix?

Безплатно име на домейн е достъпно, след като изберете платен план. Все още трябва да плащате за плана на Wix, но те хвърлят име на домейн безплатно – за една година.

Колко е домейнът Wix след безплатната година?

Името на домейна ще ви струва $ 14,95 за годината след изтичане на безплатната ви година. Тази цена е сравнително конкурентна с други хостинг платформи.

Колко сигурни са Squarespace и Wix?

И двете хостинг услуги включват безплатни SSL сертификати, когато са свързани към техните уебсайтове. Всички ваши посетители могат да се гарантират, че всяка страница има сигурна връзка на вашия уебсайт.

Дали Squarespace е собственост на Square?

Те звучат подобно, но двете компании не са свързани.

Мога ли да използвам собствения си домейн с Squarespace и Wix?

Да, ако сте закупили домейн от доставчик на трети страни, можете да свържете вашия сайт чрез картографиране на домейни. И двете служби имат полезни статии в базата знания за постигането на това и тяхната поддръжка на клиенти е на разположение, за да ви помогне, ако сте объркани.

Кой е най-добрият конструктор на уебсайтове за начинаещи?

Squarespace е чудесен избор, ако чувствате, че сте начинаещ и изпитвате малко безпокойство, когато става въпрос за изграждането на уебсайт. Wix също е фантастичен избор и трябва да се използва, ако се чувствате малко по-уверени в способностите си да научите софтуера.

Използвайте Squarespace, ако търсите най-простия подход за изграждане на уебсайт.

Кой е най-лесният създател на уебсайтове?

Squarespace определено е най-лесният създател на уебсайтове, който може да изгради красив уебсайт. Има алтернативи, които са смесица от лекота и персонализация, но доколкото лекотата на използване печели Squarespace.

По-добър ли е Squarespace от WordPress?

Краткият отговор е „не“. Дългият отговор е, че може да бъде. Вижте горните въпроси за справка.

Квадратното пространство е много по-лесно за използване от WordPress и има около една двадесета крива на обучение. Като начинаещ WordPress може да бъде поразителен.

По-добър ли е Squarespace от Wix?

И двете опции осигуряват предимства. Squarespace е за хора, които искат да създадат красив уебсайт от фантастичен шаблон, докато Wix е за хора, които търсят повече възможности за персонализиране.

Колко време отнема уебсайтовете на Wix?

Може да отнеме до 48 часа, за да се появи уебсайтът ви със собствен домейн.

Колко струва публикуването на уебсайт на Wix?

Уебсайтът на Wix може да бъде публикуван безплатно под този формат на именуване: username.wixsite.com/siteaddress. За да използвате персонализиран домейн и да отключите много функция, ще трябва да изберете платен план. Средно платените планове са $ 14 на месец, но могат да достигнат до $ 5 на месец и до $ 25 на месец.

Можете ли да редактирате вашия сайт на Wix, след като го публикувате?

Да, можете да редактирате уебсайта си Wix, след като го публикувате и промените ще станат активни, когато приключите.

По какво се различава WordPress от Wix?

Най-голямата разлика между Wix и WordPress е, че Wix е софтуер за създаване на уебсайтове за изтегляне и пускане, който обработва всички аспекти на задния сайт на вашия уебсайт, а WordPress е самостоятелен софтуер, който инсталирате на избраната от вас хостинг платформа. Wix е много по-лесен за използване, докато WordPress има крива на обучение.

Кой строител на уебсайтове е най-добрият за блогове?

Най-добрият създател на уебсайтове за блогове извън WordPress би бил Wix поради лесните за използване опции за SEO и функционалността на блоговете.

Кой строител на уебсайтове има най-доброто SEO?

WordPress има най-добрите SEO възможности, но що се отнася до създателите на уебсайтове към Wix или Squarespace. И двамата имат подобна SEO функционалност през 2020 година.

Също така, когато създавате уебсайт, трябва да имате предвид указанията за достъпност на канадските уебсайтове. По този начин ще направите своите страници четими за всички и ще увеличите трафика на уебсайтове.

Колко струва да наемете някого, който да изгради уебсайт?

Зависи от това, което се опитвате да направите, но това може да струва от 1500 долара за минимален уеб сайт от начинаещ до хиляди повече за подобрена функционалност.

Ако сте намерили тази статия за ценна, може да харесате и нашия доклад за най-добрите уеб хостинг услуги за канадци. След като ви е удобно да създавате уебсайтове с HubSpot, можете да „завършите“ към по-персонализирана работа в уеб дизайн, като изберете свой собствен уеб хост.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author