SiteGround: Τελευταία στατιστικά απόδοσης 24 μηνών + κριτική (2020)

Φιλοξενία SiteGroundSiteGround: Προτεινόμενος οικοδεσπότης Ιστού

Το SiteGround είναι ένας δημοφιλής κοινός πάροχος φιλοξενίας που προσφέρει στους χρήστες του πολλές διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας.

Αυτά περιλαμβάνουν τη φιλοξενία WordPress, τη φιλοξενία cloud και ακόμη και τους αποκλειστικούς διακομιστές.

Παρακολουθούμε το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα “Εκκίνηση” του SiteGround εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια.

Πληρώσαμε για έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας, δημιουργήσαμε έναν ζωντανό ιστότοπο δοκιμών και παρακολουθούσαμε στενά την απόδοσή τους με ένα εργαλείο τρίτου μέρους για να παρέχουμε αυτήν την αμερόληπτη, διαφανή κριτική.

Συνολικά, η φιλοξενία SiteGround κατατάσσεται στην κορυφή όλων των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων τόσο για uptime (99,99%) όσο και για ταχύτητα (673ms). Η ομάδα υποστήριξης πελατών τους είναι πεπειραμένη, γρήγορη και φιλική. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από CDN, πιστοποιητικό SSL και λογαριασμούς email.

Εδώ είναι μια εις βάθος ανάλυση όλων των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Αξιόπιστος κεντρικός υπολογιστής με την καλύτερη υποστήριξη πελατών
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 673 ms (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 99,99% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Υποστηρίζει περισσότερες από 500 εφαρμογές
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Μη μετρημένο εύρος ζώνης, αποθηκευτικός χώρος 10 GB, δημιουργός ιστότοπων και δωρεάν email
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Shared, WordPress, Cloud, Reseller, Enterprise και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Όχι δωρεάν
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 3,95 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 11,95 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης του SiteGround Hosting

Το SiteGround ξεκινά δυνατά με 99,99% χρόνο λειτουργίας, ταχύτητες άνω του μέσου όρου και τόνους επιπλέον δυνατοτήτων που είναι ιδανικές τόσο για αρχάριους όσο και για χρήστες ενέργειας.

1. Καλή απόδοση – 99,99% Uptime τους τελευταίους 24 μήνες

Όλες οι κριτικές φιλοξενίας βασίζονται σε τουλάχιστον 24 μήνες πραγματικών στατιστικών στοιχείων και μη επεξεργασμένων δεδομένων.

Η απόδοση λειτουργίας του SiteGround ήταν σχεδόν τέλεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο μέσος όρος 99,99% τους τοποθετεί ανάμεσα στους πιο αξιόπιστους οικοδεσπότες που έχουμε ελέγξει.

Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας όπως αυτό κρατά τους επισκέπτες του ιστότοπου ευχαριστημένους. Αλλά το πιο σημαντικό, σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι σχεδόν εγγυημένος ότι λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε δεν θα χάσετε όταν οι πελάτες σας θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αγορά, είτε.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα από μήνα σε μήνα από το Pingdom, το εργαλείο παρακολούθησης τρίτων.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίων 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,92%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

siteground-performance-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-siteground.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

2. Πάνω από τον μέσο χρόνο φόρτωσης (673 ms)

Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι εύκολα ο δεύτερος πιο κρίσιμος παράγοντας κατά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή.

Για αρχάριους, η έρευνα της Google δείχνει ότι το 53% των ατόμων θα φύγουν εάν οι σελίδες σας δεν φορτωθούν εντός τριών δευτερολέπτων.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να διορθώσετε έναν αργό κεντρικό υπολογιστή. Ίσως μπορείτε να συμπιέσετε τις εικόνες για να μειώσετε το βάρος τους. Ίσως μπορείτε να τα φορτώσετε μέσω ενός CDN για να αφαιρέσετε κάποια πίεση από τον διακομιστή σας. Αλλά κάποτε ένας αργός οικοδεσπότης; Πάντα ένας αργός οικοδεσπότης.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό με το SiteGround. Ο πάνω από τον μέσο όρο χρόνος φόρτωσης των 673 ms δεν είναι ο γρηγορότερος που έχουμε δει, αλλά τοποθετεί το SiteGround κοντά στα κορυφαία 10 με ταχύτητα.

Μέσος χρόνος φόρτωσης SiteGround:

SiteGround-2019-2020-στατιστικάΜέση ταχύτητα SiteGround 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

Συνολικά, το SiteGround είναι αρκετά γρήγορο.

3. Καλή εμπειρία υποστήριξης πελατών (2017-2020)

Παρακολουθούμε συνολικά το SiteGround για πάνω από δύο χρόνια και δεν είχαμε ποτέ κανένα σημαντικό πρόβλημα με την υποστήριξή τους.

Παρέχουν μια βάση γνώσης για τους πελάτες να βρουν τις δικές τους γρήγορες απαντήσεις. Διαφορετικά, μπορείτε να καλέσετε μέσω τηλεφώνου ή να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία 24/7.

Για αυτήν την τελευταία δοκιμή, επιλέξαμε την επιλογή ζωντανής συνομιλίας και συνδεθήκαμε με τον Vladislav σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Σε αντίθεση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές, δεν υπήρξε αισθητή καθυστέρηση στις απαντήσεις. Φαινόταν λοιπόν ότι ήξερε τι μιλούσε και δεν έπρεπε να αναζητήσει απαντήσεις κάθε φορά που στέλναμε μια νέα ερώτηση.

Υποστήριξη SiteGround Live Chat

Καλή εμπειρία παντού.

4. Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου για 1 ιστότοπο

Όποτε βλέπουμε τους οικοδεσπότες Ιστού να βγαίνουν με την επιλογή «DIY μετανάστευση», μας κάνει λίγο ανήσυχους. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα από αυτά δεν είναι υπέροχα και καταλήγουν να επιβαρύνουν περισσότερο τον πελάτη.

Ωστόσο, το SiteGround μπορεί να είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Έχουν δημιουργήσει μια δωρεάν προσθήκη WordPress Migration που μπορείτε να ανεβάσετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Plugin μετεγκατάστασης WordPress SiteGround

Δεν υπάρχουν ούτε μεγάλες και βαρετές περιηγήσεις. Δημιουργείτε απλά ένα διακριτικό μέσα από τον λογαριασμό φιλοξενίας SiteGround και η προσθήκη θα σας βοηθήσει γρήγορα να κάνετε το βαρύ ανύψωσης.

Ναι, εξακολουθεί να απαιτεί από εσάς να κάνετε λίγη δουλειά. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μετεγκαταστήσετε όσους ιστότοπους θέλετε με αυτήν την επιλογή. (Συγκριτικά, ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές που προσφέρουν “δωρεάν μετεγκαταστάσεις” το κλείνουν μετά από λίγους, αναγκάζοντάς σας να πληρώσετε μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο.)

Εάν προτιμάτε κάποια επαγγελματική, πρακτική βοήθεια, το SiteGround θα προσφέρει τη δωρεάν υπηρεσία στα σχέδιά του υψηλότερου επιπέδου (GrowBig and up).

Εάν υπερβείτε τα όρια για κάθε πρόγραμμα, χρεώνουν μια ονομαστική χρέωση 30 $ για κάθε επιπλέον ιστότοπο.

5. Δωρεάν πιστοποιητικό SSL και δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Το Google Chrome έχει αρχίσει να προειδοποιεί ενεργά τα άτομα εάν ο ιστότοπος που προσπαθούν να μεταβεί δεν έχει ρυθμίσει πιστοποιητικό SSL.

Το SSL συμβάλλει στην προστασία οποιωνδήποτε πληροφοριών αποστέλλονται μεταξύ της συσκευής του χρήστη και του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών στοιχείων, όπως διευθύνσεων IP ή αριθμών πιστωτικών καρτών. Εάν αφεθεί χωρίς ασφάλεια, οι χάκερ και άλλοι θα μπορούσαν εύκολα να υποκλέψουν αυτές τις πληροφορίες. Έτσι, το Chrome αναζητά το καλύτερο ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου εδώ.

Με άλλα λόγια, αυτό ουσιαστικά καθιστά τα πιστοποιητικά SSL απαίτηση σε όλους τους ιστότοπους σήμερα. Και ευτυχώς, το SiteGround τα ρίχνει δωρεάν σε όλα τα σχέδια.

Τα άλλα καλά νέα έρχονται με τη μορφή ενός δωρεάν Cloudflare CDN (Content Delivery Network). Το CDN αποθηκεύει μεγάλα αρχεία, όπως εικόνες, σε πολλούς διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυτό βοηθά να βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία αποθηκεύονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στους επισκέπτες του ιστότοπου, καθιστώντας τα πιο γρήγορα πρόσβαση.
siteground cdn cloudflare

Το SiteGround διαθέτει διακομιστές σε τρεις ηπείρους, οι οποίοι συμβάλλουν στη διατήρηση των χρόνων φόρτωσης γρήγορα και παρέχουν μια καλή εμπειρία στους πελάτες.

6. Διαθέσιμα χαρακτηριστικά για αρχάριους έως προχωρημένους

Το SiteGround έχει κάτι για όλους.

Οι αρχάριοι και οι bloggers θα ήθελαν να μπορείτε να εγκαταστήσετε δημοφιλείς δημιουργούς ιστότοπων όπως το Weebly με λίγα μόνο κλικ. Το Weebly διαθέτει έναν απλό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε πλήρως την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας (χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στον κώδικα).

Εκτός από το Weebly, το SiteGround έχει επίσης βαθιές ενσωματώσεις με WordPress, Joomla και Drupal. Κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και ανώδυνα. Δεν χρειάζεται ένας προγραμματιστής να σας βοηθήσει.

Ωστόσο, εάν είστε ήδη προγραμματιστής, έχετε και την τύχη.

Θα έχετε προεγκατεστημένο το Git σε μεγαλύτερα σχέδια, μαζί με SSH, WP-CLI, SFTP και phpMyAdmin. Έχουν στη διάθεσή σας πολλές εκδόσεις PHP. Διατίθεται προσωρινή αποθήκευση πολλαπλών επιπέδων. Και μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιβάλλοντα σταδιοποίησης για προετοιμασία ή δοκιμή ιστότοπων προτού προωθήσετε νέα χαρακτηριστικά στην παραγωγή.

Το SiteGround βοηθά επίσης με την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας ένα ιδιόκτητο, εργαλείο πρόληψης AI-bot που προσπαθεί να εξαλείψει νέες επιθέσεις πριν χτυπήσουν. Τα δεδομένα τους αναφέρουν ότι οπουδήποτε από 500.000 έως δύο εκατομμύρια απόπειρες βίαιης βίας αποκλείονται στους διακομιστές τους κάθε ώρα.

Επομένως, δεν μένετε μόνοι για να αντιμετωπίσετε αυτούς τους πονοκεφάλους.

7. Εγγύηση άσκησης 99,99%

Θυμάστε ότι ο σταθερός μέσος όρος χρόνου λειτουργίας 99,99%; Λοιπόν, υπάρχει ένας λόγος που το SiteGround δεν σταματάει εδώ – θα τους κόστιζε πολλά χρήματα.

Συχνά, όταν ανακαλύπτετε τους όρους υπηρεσίας ενός οικοδεσπότη Ιστού, υπάρχουν μόνο άσχημα νέα που θάβονται στην εκτύπωση.

Το SiteGround μας εξέπληξε με έναν καλό τρόπο. Σύμφωνα με το Συμφωνητικό Επιπέδου Υπηρεσίας, εγγυώνται «χρόνο λειτουργίας δικτύου 99,9% σε ετήσια βάση». Εάν πέσει ποτέ κάτω από αυτό το όριο, θα αποζημιωθείτε με δωρεάν μήνες φιλοξενίας.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας SiteGroundΕγγύηση χρόνου λειτουργίας SiteGround

Τώρα, υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για τον τρόπο υπολογισμού του χρόνου λειτουργίας. Εξαιρούνται τυχόν προγραμματισμένα ή έκτακτα ζητήματα συντήρησης. Εάν κάτι που κάνετε προκαλεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας (όπως υπερβαίνει τους πόρους, εγκαταστήστε εφαρμογές που δεν λειτουργούν ή παραβιάζουν τους όρους), τότε το SiteGround δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Οποιαδήποτε σημαντική εξωτερική επίθεση στα συστήματά τους θα μπορούσε επίσης να παρακάμψει αυτήν την πολιτική.

8. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το SiteGround διαθέτει πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Συγκριτικά, το cloud, το VPS και τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας τους παρέχονται μόνο με επιστροφή χρημάτων 15 ημερών.

Όπως πολλοί άλλοι κεντρικοί υπολογιστές, τα τέλη ονόματος τομέα και τυχόν άλλα “πρόσθετα” συνήθως δεν επιστρέφονται. Και αυτή η πολιτική επιστροφής χρημάτων ισχύει μόνο για ολοκαίνουργιους πελάτες. Επομένως, δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφές χρημάτων για προγράμματα ανανέωσης.

Μειονεκτήματα της χρήσης του SiteGround Hosting

Το SiteGround μας εντυπωσίασε με σχεδόν άψογο χρόνο λειτουργίας και την εγγύησή τους για δωρεάν υπηρεσία εάν ο χρόνος λειτουργίας πέσει κάτω από το 99,99%. Οι ταχύτητες φόρτωσής τους είναι αρκετά καλές, ακόμα κι αν δεν είναι οι πιο γρήγορες εκεί έξω. Επίσης, το SiteGround προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών για να κάνουν τους αρχάριους και τους προχωρημένους χρήστες χαρούμενους.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν εγγραφείτε. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζαμε κατά τη διάρκεια της πρακτικής μας δοκιμής.

1. Υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης

Το φθηνότερο πρόγραμμα του SiteGround, StartUp, διαθέτει χαμηλή διαφημιστική τιμή 3,95 $ / μήνα στον ιστότοπό του.

Αυτή η συμφωνία φαίνεται λίγο καλή για να είναι αληθινή επειδή είναι. Σχεδόν κάθε οικοδεσπότης Ιστού που έχουμε ελέγξει μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί το ίδιο κόλπο. Σας τραβούν την προσοχή με χαμηλό εισαγωγικό ποσοστό, μόνο για να διπλασιάσετε (ή ακόμη και να τριπλασιάσετε) την τιμή όταν έρθει η ώρα να ανανεώσετε.

Για παράδειγμα, αυτό το ποσοστό 3,95 $ / μήνα ανεβαίνει στα 11,95 $ όταν ανανεώνετε. Τα άλλα σχέδια του SiteGround αυξάνουν έως και 19,95 $ και 34,95 $ / μήνα αντίστοιχα.

Η καλύτερη λύση σε αυτό είναι να κλειδώσετε το συντομότερο δυνατό (36 μήνες στο SiteGround) για να επωφεληθείτε από αυτό το χαμηλό ποσοστό για όσο μπορείτε.

2. 14,95 $ “Προμήθεια ρύθμισης” για μηνιαία χρέωση

Δεν επιτρέπονται πολλοί κοινόχρηστοι οικοδεσπότες Ιστού για να αγοράσετε μόνο ένα μήνα για να ξεκινήσετε. Συχνά προσπαθούν να σας κάνουν να εγγραφείτε για τουλάχιστον μερικούς μήνες ή ένα χρόνο.

Τα καλά νέα είναι ότι με το SiteGround μπορείτε να εγγραφείτε για έναν μήνα. Τα άσχημα νέα είναι ότι σας χρεώνουν ένα «τέλος εγκατάστασης» για αυτά τα σχέδια.

Σύμφωνα με την τρέχουσα τιμολόγηση, αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε την τιμή γνωριμίας 3,95 $ / μήνα συν μια εφάπαξ χρέωση 14,95 $.

Το πρόβλημα, όπως περιγράφεται στην τελευταία ενότητα, είναι ότι μετά από αυτόν τον πρώτο μήνα το πρόγραμμά σας θα ανανεωθεί με υψηλότερο ρυθμό.

Επομένως, ίσως αρχικά να πιστεύετε ότι κερδίζετε πολλά, δοκιμάζοντας την υπηρεσία τους με λίγα μόνο δολάρια. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα τιμωρηθείτε δύο φορές (μία φορά μέσω του τέλους εγκατάστασης και πάλι μέσω του ποσοστού ανανέωσης).

Κόστος εγκατάστασης SiteGround

Μην ενοχλείτε με αυτό το πρόγραμμα ενός μήνα, επειδή θα καταλήξετε μόνο να πληρώνετε περισσότερα μακροπρόθεσμα.

3. Περιορισμένο «Φτηνό» πρόγραμμα

Η τιμολόγηση του SiteGround στο χαμηλότερο πακέτο τους είναι συγκρίσιμη με τον ανταγωνισμό, οπότε φαίνεται πολύ καλή όταν το κοιτάζετε για πρώτη φορά.

Ωστόσο, οι λειτουργίες του σχεδίου δεν ευθυγραμμίζονται ακριβώς.

Για παράδειγμα, λαμβάνετε έναν ιστότοπο και μόνο 10 GB χώρου ιστού για τη διαχείριση περίπου 10.000 μηνιαίων επισκέψεων. Αυτό το πρόγραμμα διαθέτει επίσης απεριόριστη κίνηση (ή εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις). Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας πλησιάζει τα όρια αυτά, η απόδοση θα υποφέρει.

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλό για μικρότερους ιστότοπους που ενδέχεται να μην πλησιάσουν αυτά τα όρια για λίγο. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας αρχίσει να μεγαλώνει, πιθανότατα θα πρέπει να αναβαθμίσετε και να πληρώσετε περισσότερα για αυξημένους πόρους.

4. Χωρίς δωρεάν όνομα τομέα

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού κάνουν «δωρεάν» για να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Αυτό περιλαμβάνει συχνά το χαμηλό ποσοστό γνωριμίας και τις πρόσθετες υπηρεσίες όπως το email ή τις μετεγκαταστάσεις.

Ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος είναι σχεδόν πάντα στη λίστα.

Δυστυχώς, το SiteGround δεν το κάνει. Εάν δεν έχετε ήδη όνομα τομέα, θα σας χρεώσουν για ένα από την πρώτη ημέρα, ξεκινώντας από 15,95 $ / έτος.

Τιμολόγηση SiteGround, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το SiteGround έχει τρία κοινόχρηστα επίπεδα φιλοξενίας. Ακολουθούν τα κόστη και οι καλύτερες στιγμές:

Κόστος εγκατάστασης SiteGround

 • Το πρόγραμμα StartUp: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 3,95 $ το μήνα, μπορεί να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο και είναι καλό για αρχάριους που μόλις ξεκινούν με έναν ιστότοπο. Μπορεί να διαχειριστεί έως και 10.000 μοναδικές επισκέψεις ανά μήνα, με απεριόριστο εύρος ζώνης, υποστήριξη πελατών 24/7, δωρεάν Cloudflare CDN, δωρεάν Let’s Encrypt SSL, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου & DB, δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και άλλα.
 • Το σχέδιο GrowBig: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 5,95 $ το μήνα και μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς ιστότοπους. Εκτός από αυτό που έχει το πρόγραμμα StartUp, έχετε επίσης μια δωρεάν κάρτα SSL Wildcard για 1 έτος, 30 αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν επαναφορά, και τα 3 επίπεδα του SuperCacher, το οποίο βοηθά στη φόρτωση του χρόνου εξαιρετικά και σε περιβάλλοντα σκηνής τόσο για το WordPress όσο και για το Joomla.
 • Το σχέδιο GoGeek τους: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 11,95 $ το μήνα και μπορεί να φιλοξενήσει απεριόριστους ιστότοπους. Έχει 30 GB χώρου για έως 100.000 επισκέψεις το μήνα. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά των άλλων δύο σχεδίων συν υποστήριξη προτεραιότητας, συμμόρφωση με PCI και δημιουργία Git repo με ένα κλικ.

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από δωρεάν λογαριασμό email, δωρεάν CDN και απεριόριστο εύρος ζώνης.

 • Τομέα: Οι τιμές τομέα ξεκινούν από 15,95 $
 • Ευκολία εγγραφής: Πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής μίας σελίδας.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα (υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές μέσω συνομιλίας)
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Χρεώνουν μια χρέωση 14,95 $ εάν πληρώνετε για τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους κάθε μήνα αντί για ετησίως. Τα ποσοστά ανανέωσης είναι επίσης υψηλότερα. Και πρέπει να πληρώσετε για ένα όνομα τομέα (χωρίς freebie).
 • Πώληση: Λίγα… αλλά τίποτα πολύ κακό.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Γρήγορη ενεργοποίηση λογαριασμού.
 • Πίνακας ελέγχου και πίνακας ελέγχου: cPanel
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS χρησιμοποιώντας το Softaculous.

Προτείνουμε SiteGround?

Ναι, το κάνουμε.

Το SiteGround έχει προσφέρει σταθερό χρόνο λειτουργίας για λίγα χρόνια τώρα. Και η εγγύησή τους για το χρόνο λειτουργίας διασφαλίζει ότι πιθανότατα δεν θα έχετε ποτέ σημαντικά προβλήματα εκτός λειτουργίας.

Η ταχύτητα του ιστότοπού τους είναι επίσης πολύ καλή. Αυτό είναι εν μέρει ευχαριστώ για τους διακομιστές τους σε τρεις ηπείρους και δωρεάν λογαριασμό στο Cloudflare CDN. Σας δίνουν επίσης δωρεάν SSL σε όλα τα σχέδια.

Η τιμολόγηση είναι καλή αν επωφεληθείτε από τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Διαφορετικά, θα καταλήξετε νωρίτερα στα υψηλά ποσοστά ανανέωσης. Φέρτε και τον δικό σας τομέα, για να ξεφύγετε από άλλη χρέωση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το SiteGround στο παρελθόν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author