Bluehost Review (2020)

Nu este de mirare de ce atât de mulți oameni ne întreabă despre Bluehost.

Oricând o companie de găzduire este recomandată în mod explicit de WordPress.org, puteți presupune probabil că merită să verificați.

Mai ales când consideri că WordPress are mai mult decât, ohhh jumătate a site-urilor de pe internet …

logo-ul bluehost

În timp ce aprobarea WordPress a lui Bluehost vorbește despre popularitatea serviciului, există printre noi cei care vor să știe dacă această popularitate este sau nu merită.

Bluehost folosește pur și simplu Efectul Kardashian (mare marketing cu o valoare reală aproape zero) pentru a vinde un serviciu de găzduire subpar?

… Sau sunt de fapt una dintre primele trei gazde de pe piață astăzi?

Bine…

Va trebui doar să citiți pentru a afla. ��

O scurtă istorie a totul – ediția Bluehost

În 1996, în perioada de apelare a internetului (când dinozaurii au cutreierat țările și puteți găsi încă o muzică bună la radio), o echipă mică de dezvoltatori experimentați și techies a fondat Bluehost în Provo, Utah.

Nu o știau la vremea respectivă, dar în decurs de 2 decenii, micile lor porniri se vor transforma într-una din cea mai mare gazdă Behemoths de pe planetă, să angajeze mai mult de 750 de persoane și să fie responsabil pentru alimentarea a peste 2.000.000 de site-uri din întreaga lume.

Recomandat de toți cei de la WordPress înșiși Pat Flynn din veniturile pasive inteligente lui John Lee Dumas, de la antreprenor pe foc (și aproape orice alt antreprenor online acolo), Bluehost a devenit sinonim cu gazduirea web și a devenit eficient serviciul de găzduire web la nivel mondial.

… Ceea ce a oferit companiei un avantaj neloial.

Lucrul care distinge cu adevărat Bluehost de celălalt companii de top de gazduire web am revizuit pe site nu este doar serviciul (care este la fel cu HostGator și SiteGround). Mai degrabă, este faptul că dimensiunea și creșterea fără precedent a companiei le-au permis să își ofere serviciile la un preț atât de scăzut.

Aruncăm o privire la unele dintre planurile pe care le oferă, astfel încât să puteți vedea ce vreau să spun …

CARACTERISTICILE PLANULUI: Ce vă puteți aștepta

1. Este murdar ieftin

Haideți să rezolvăm acest lucru chiar acum … Bluehost este ieftin. Ca și murdărie-freaking-ieftin.

Cu planurile încep de la 2,95 USD / lună, Bluehost vă permite să găzduiți site-uri web mici (care obțin mai puțin de 20.000 de vizitatori / lună) pentru – destul de literal – același preț ca și o cafea Venti Iced de la Starbucks.

Nu chiar

2. O mulțime de planuri din care să alegeți

Indiferent de ce ai nevoie sau afacerea ta, Bluehost te-a acoperit. Puteți alege dintre servere partajate, VPS, dedicate, cloud și hosting WordPress pentru a răspunde oricăror cerințe pe care le aveți de făcut.

Fie că doriți să creșteți următorul magazin eCommerce de 8 cifre cu mii de produse, să vă împărtășiți gândurile despre politica de gen și Jordan Peterson, sau să derulați un site web corporativ uriaș care generează milioane de vizualizări pe lună, Bluehost are cel puțin un plan care va primi tu exact ce ai nevoie.

3. LARGITATE DE BANDĂ Nelimitată & 100 de conturi EMAIL

Da. Lățime de bandă nelimitată. Nu vă mai îngrijorați că site-ul dvs. se prăbușește în urma acelui articol viral publicat recent. Vei fi bine să mergi pentru totdeauna.

În ceea ce privește e-mailul, planurile de pornire ale lui Bluehost includ un efect extraordinar 100 de conturi (care ar trebui să fie suficient pentru toată lumea să salveze corporații mari) și puteți face upgrade la un număr nelimitat de conturi cu planul Plus sau Business Pro.

În schimb, majoritatea altor gazde ieftine oferă undeva în intervalul zero până la trei conturi de e-mail gratuite.

4. viteze mari de încărcare și încărcare

Deși Bluehost nu este neapărat  cel mai rapid sau cel mai de încredere serviciu de găzduire de pe piață (totuși, depinde de cine ceri), este chiar acolo cu câinii de top.

Și pentru prețul pe care îl plătiți, veți fi greu să găsiți orice serviciu de găzduire care să bată aceste numere.

Bluehost-up-time-history

5. „bonusuri” de marketing ale Bluehost

Uită-te, 99,99% din „bonusurile gratuite” pe care le primești cu tot ceea ce achiziționezi pe internet totul, cu excepția garanției de a fi un truc de marketing conceput pentru a vă împinge peste margine, astfel încât să cumpărați produsul principal.

Dar, trebuie să spun, $ 200 în credite publicitare gratuite (pentru Google, Bing și Twitter), oferite de Bluehost, nu este nimic de scuzat. Dacă sunteți un marketer priceput, este suficient un buget inițial pentru a obține un profit rapid și a-l reinvesti în creșterea audienței dvs..

6. Mare cPanel

Conform echipei noastre de cunoștințe cu experiență de găzduire web, cu exactitate 99,87% din cPanel-urile implementate de compania dvs. de gazduire medie sunt exact aceleași. ��

Însă Bluehost a făcut câteva modificări și actualizări mici pentru a face versiunea lor și mai simplă pentru utilizarea de către noi a site-ului web.

Și acesta este adevăratul punct de vânzare al Bluehost. Acestea permit novicilor completi să construiască rapid și eficient site-uri web reale (care poate genera profituri reale) pentru banii pe dolar.

Bunica ta ar putea folosi probabil acest cPanel …

Timpul necesar defalcării Prețurile și planurile Bluehost

Înainte de a continua cu această recenzie, este important să înțelegeți care serviciul de găzduire este potrivit pentru dvs..

Nu doriți să cheltuiți bani pentru servicii pe care nu le veți utiliza, dar, de asemenea, nu doriți să treceți prin dificultatea de a migra și a moderniza serviciul dvs. dacă aflați că există o caracteristică critică (sau 10) pe care nivelul dvs. actual de găzduire nu oferă.

ACASĂ ÎN ACUM (Probabil pentru tine)

Gândiți-vă la găzduire partajată, cum ar fi închirierea unui nou pad dulce cu câțiva prieteni. Cu excepția cazului, închiriați spațiu pe server alături de zeci (poate chiar sute) de străini de pe internet. �� ��

Dar nu te lăsa să te sperie … În același mod în care probabil ai închiriat un apartament cu o cameră de cameră pentru a ajuta la economisirea de bani, găzduirea partajată permite Bluehost să mențină costurile de găzduire incredibil de mici.

Acest stil de partajare a resurselor este perfect pentru persoanele care încep să înceapă în lumea deținerii site-ului web și este locul ideal pentru a începe dacă căutați să lansați o mică companie, un blog sau un magazin de comerț electronic..

Dezavantajul acestui plan de găzduire este faptul că un spike de trafic de la ORICE dintre site-urile găzduite poate îngreuna accesul la alte site-uri de pe server..

La fel cum ai fi greu să-ți dai drumul prin bucătărie, dacă colegul de cameră a invitat peste 50 de dintre cei mai buni prieteni ai săi, vei avea greutăți să accesezi ta site-ul în cazul în care oricare dintre celelalte site-uri de pe serverul dvs. prezintă salturi neașteptate în traficul lor.

Bluehost oferă aceste trei planuri diferite sub umbrela de găzduire partajată:

  • Incepator: $ 7,99 / lună
  • La care se adauga: $ 10.49 / luna (Starter + spațiu și lățime de bandă nelimitată)
  • Afaceri Pro: 23,99 USD / lună (Starter + spațiu nelimitat și lățime de bandă + funcții avansate de securitate)

Noi testat toate cele trei niveluri înainte de a scrie această recenzie, și toate au performanțe la egalitate unul cu celălalt. Dacă nu vă așteptați ca site-ul dvs. web să fie plasat sub vreo încordare serioasă în viitorul apropiat, acesta este cu siguranță pachetul de găzduire pentru dvs..

SPANIERE VPS

Dacă găzduirea partajată este ca și cum ai închiria un loc cu câțiva prieteni, gazduirea VPS este ca și cum ai face upgrade la propriul tău apartament.

Acest stil de găzduire web, deși se află încă pe același server fizic, repartizează spațiul serverului între clienți pentru a vă asigura că nu mai trebuie să vă faceți griji pentru „colegii de cameră” neplăceri care vă fură toată lățimea de bandă glorioasă..

Prețurile pentru acest serviciu variază de la 30-30 USD $ / lună, în funcție de cantitatea de viteză de procesare și de stocare de care aveți nevoie.

Dacă site-ul dvs. web începe să crească și scrieți ocazional un articol viral (sau o melodie), atunci acesta va fi serviciul potrivit pentru dvs..

CAZARE DEDICATĂ

Dacă ați absolvit cu succes din Micile Ligi și acum jucați în MLB-ul de încredere, atunci găzduirea dedicată este ceea ce veți avea nevoie.

Utilizarea unei gazde dedicate este ca și cum ai cumpăra propria casă. Vei avea propriul tău server separat din punct de vedere fizic, care va fi folosit de tine și de tine. Aceasta este necesară numai dacă aveți o cantitate extrem de mare de trafic în fiecare lună (cum ar fi 100.000+ vizitatori) sau o multitudine de funcții și expertiză avansată de site-uri care depășește ceea ce poate suporta un serviciu VPS.

Începând cu 149,99 USD / lună Găzduirea dedicată Bluehost este cu siguranță cea mai scumpă opțiune de pe masă … Dar este totuși mai ieftin decât să cumpărați un serviciu de găzduire dedicat prin concurenții lor.

HOSTING CU CUVÂNT

Din păcate, domnia lui Bluehost este cel mai accesibil serviciu de găzduire de înaltă calitate …

În timp ce toate serviciile menționate de pe listă sunt, de departe, cele mai avantajoase bunuri pentru dumneavoastră, Bluehost a aruncat serios mingea în ceea ce privește găzduirea lor pe WordPress.

La o sumă egală de 25 USD / lună, Bluehost este mai mare de 2 ori mai scump ca cel mai apropiat concurent, SiteGround (care încasează doar 10 USD / lună pentru găzduire WordPress comparabilă).

Dacă doriți doar găzduire WordPress, atunci veți dori cu siguranță să alegeți un alt furnizor decât Bluehost. (Noi cu tărie recomandă SiteGround.)

Caracteristici de albastru & Alte bonusuri:

COMERȚULUI ELECTRONIC

eCommerce: Ori de câte ori aud cuvântul „comerț electronic”, Bluehost nu este tocmai prima companie la care aș apela la ajutor..

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu sunt echipate pentru a face față tuturor nevoilor dvs. de comerț electronic dacă alegeți să le încredințați cu patronajul dvs..

Cu pachetele de comerț electronic Bluehost, veți avea o lățime de bandă nelimitată și o mulțime de coșuri de cumpărături din care să alegeți împreună cu zeci de alte funcții care vă vor eficientiza eforturile de vânzare online.

Acestea fiind spuse, puteți găsi cu siguranță alte companii care vă pot pune în funcțiune mult mai ușor decât Bluehost (de exemplu … Shopify). Cu toate acestea … Multe dintre gazdele web eCommerce de nivel superior vă pot rula mai mult de 30 USD / lună și, dacă tocmai începeți, acest lucru se poate simți ca multe.

Așadar, dacă aveți nevoie de un constructor de site-uri eCommerce simplu și ușor de utilizat, Bluehost este perfect pentru nevoile dvs..

SECURITATE

În cazul companiilor de toate dimensiunile care suferă de încălcări de date MASSIVE și hacks de proporții jurasice (Target și Equifax oricine?), Ar fi binevenit să lași securitatea site-ului tău la întâmplare..

Din fericire, Bluehost își asumă securitatea foarte Serios și oferă chiar și utilizatorilor lor cei mai de bază trei straturi de protecție împotriva spamului, blocări ale adreselor IP și integrare cu un singur clic CloudFlare.

(Notă: CloudFlare ar putea părea un bonus de marketing ticălos … Dar nu este. Nu va face mare lucru. Dar vă va face site-ul dvs. mult mai rapid și mai sigur prin închiderea rapidă și eficientă a oricăror atacuri DDoS de intrare).

SERVICIU CLIENȚI

suport pentru chat-ul bluehostDacă ați cumpărat vreodată găzduire web, atunci știți la fel de bine că și industria de găzduire a site-urilor web se păstrează la un standard absolut ridicol de servicii pentru clienți … Adică nu există NICIUN standard pentru majoritatea gazdelor web..

Deși acest lucru s-a îmbunătățit în ultimii ani (cred că câțiva directori la nivel C au privit în sfârșit conturile de Twitter ale companiei lor), marea majoritate a gazdelor web de pe piață aruncă mingea în zona serviciului pentru clienți și o dau greu.

Deci, cum se stivează Bluehost? Spre surprinderea mea … Chiar naiba. Bluehost oferă un serviciu excelent 24/7 sprijin în direct cu centre de apeluri situate în interiorul SUA și operate de persoane care pot vorbi de fapt limba engleză coerentă! (Ce idee inedită).

Mai mult decât atât, majoritatea reprezentanților sunt prietenoși, politicoși și eficace. La un moment dat, reprezentantul serviciului a fost atât de dulce, încât am presupus că trebuia să fie din Canada și nu din S.U.A. (vecini soorry). ��)

Rezumatul acestei recenzii: Bluehost = PERFECT PENTRU NOUĂ

În întregime, Bluehost este serviciul perfect de găzduire web pentru oricine începe primul site web sau blog.

Sunt o companie „inițială” excelentă pentru aceia dintre voi, fără buget, să investească cu un serviciu mai scump precum SiteGround și oferă o valoare excelentă pentru prețul pe care îl plătiți.

Vă va fi greu să găsiți mai multe Gazdă web prietenoasă, fiabilă și eficientă pentru începători pe piață pentru prețul pe care îl percep și Bluehost a câștigat cu siguranță sigiliul nostru de omologare. ��

Ați putea dori, de asemenea:

  • Cel mai bun constructor de site-uri web

Referințe și credite de imagine:

  • CriticThoughts.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author