Shopify Review – Voors, tegens en prijzen geanalyseerd voor 2020

Er komt een tijd dat elk ontluikend bedrijf dat iets verkoopt, zich wendt tot e-commerce. Neem je bijvoorbeeld – je verzadigde de lokale markt volledig met je ambachtelijke tandenstokerboetiek. Tijd om je kunstenaarschap met de hele wereld te delen.

Wat gebeurt er nu? Om de planeet Aarde te helpen stukjes voedsel in stijl van hun tanden te verwijderen, moet je een eCommerce-platform vinden. Godzijdank voor Shopify – ze kunnen je niet alleen helpen om je ware roeping te vervullen – ze willen dat ook.

Redenen om Shopify niet te gebruiken

Er zijn slechts vier redenen om Shopify niet te gebruiken.

 1. U verkoopt onder de vijf producten en waardeert volledige eenvoud boven al het andere.
 2. Je blog kwam op de eerste plaats en je hebt WordPress (momenteel het meest populaire CMS) in je leven nodig. SEO is uw brood en boter en eCommerce is een kleine bijzaak.
 3. Je hebt een waanzinnig enorm budget om naar een webontwikkelaar te gooien. Hier is een geheim: er is een hoge kans dat ze Shopify gebruiken.
 4. U wilt slechts op één kanaal verkopen. (Hint – Shopify laat je gemakkelijk op elk platform verkopen).

Als u niet onder een van die categorieën valt, zou Shopify uw eerste keuze moeten zijn voor eCommerce-hostingplatforms.

Voordelen – Wat we leuk vinden aan Shopify

Alle positieve punten voor Shopify zorgen ervoor dat e-commerce winkeliers de tools krijgen die ze nodig hebben om een ​​winkel te bouwen en te beheren. Er zijn niet te veel pijnpunten als het gaat om de activiteiten die op het platform moeten worden gedaan.

Het bedrijf is ook opgericht door drie liefhebbende Canadezen van Tim Horton en heeft zijn hoofdkantoor in Ottawa. We moeten ons plattelandsvolk steunen. ����

Verkoop via meerdere kanalen48% van de mensen begint hun zoektocht naar een product op marktplaatsen. Dat betekent dat de helft van de mensen zich voor producten tot Amazon, Ebay of Etsy wendt.

Met Shopify kunt u uw producten integreren met deze marktplaatsen, evenals sociale mediakanalen zoals Pinterest, Facebook en Instagram.

Inventaris systeem – Het inventarissysteem op Shopify maakt het toevoegen, organiseren en bewerken van producten eenvoudig en pijnloos. Als het gaat om het organiseren van alles, kunt u met Shopify collecties maken en kunt u uw producten in meerdere groepen tegelijk ordenen. Door Shopify te gebruiken, kunt u moeiteloos uw voorraad van verschillende leveranciers beheren.

shopify voor alle apparatenKenmerken – Alle tools en gadgets die je nodig hebt, bestaan ​​op Shopify. In de backend van de winkel zijn er opties voor veel willekeurige aspecten die belangrijk zijn, zoals het aanpassen van verzonden e-mails voor orderbevestigingen, het updaten van het privacybeleid en het verlaten van winkelwagenherstel.

App Winkel – Als er geen functie is voor wat u probeert te doen, bekijk dan de app store. Er zijn een heleboel apps die gratis en premium services bieden om te helpen met bepaalde dingen die winkeleigenaars nodig hebben.

Klantenservice -Shopify stuurt u een creditcardlezer wanneer u zich bij hen aanmeldt, zodat u uw goederen persoonlijk kunt verkopen. Het komt zelden voor dat een softwarebedrijf iets doet om uw leven zo veel gemakkelijker te maken.

Buiten dat – hun klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en in hogere betalingsniveaus u een specifieke contactpersoon te geven om specifiek contact op te nemen.

Nadelen – Dingen om te overwegen

Shopify komt met negatieven zoals de meeste bedrijven. De minpunten die aan de service zijn gekoppeld, zijn niet drastisch, maar ze zullen ook in de nabije toekomst niet worden verholpen.

slecht standpuntKosten – Shopify concurreert goed met andere e-commerceplatforms omdat hun prijsstructuren zeer vergelijkbaar zijn. De prijzen zijn slecht te vergelijken met andere platforms die niet specifiek voor e-commerce zijn gebouwd, evenals met gratis opties die op WordPress worden gehost.

Voor beginners, 29 dollar per maand kan veel geld zijn – vooral als er geen verkoop wordt gegeven. Er zijn veel kosten verbonden aan het starten van een online bedrijf en alles klopt.

Als er genoeg verkopen binnenkomen, zal zelfs de duurste optie een verwaarloosbare kost zijn, maar in het begin voelt het zeker als veel geld.

Backend-codering – Er zijn enkele esoterische aspecten van de backend van Shopify. Er zijn enkele problemen die ervoor zorgen dat je je hoofd krabt en een ontwikkelaarsdienst googelt om je te helpen.

Shopify-foutpagina

De community van Shopify-gebruikers is vrij groot en vaak zijn er oplossingen voor problemen in forums of zelfs artikelen en video’s.

Als dat niet werkt, kan het vinden van iemand die weet wat hij doet, leiden tot extra kosten en vertragingen bij het repareren van uw winkel.

Het goede is met de verspreiding van het Shopify-ecosysteem er zijn een heleboel online tutorials voor letterlijk alles wat met Shopify te maken heeft. Als je bereid bent om wat elleboogvet in te doen en erin te gaan, kun je gemakkelijk je eigen winkel maken.

Je winkel bouwen

shopify web devHet creëren van een mooie etalage is een van de belangrijkste prioriteiten van een eCommerce-operatie. Stel je voor wat er gebeurt als je een fysieke winkel binnenloopt en de planken worden omgedraaid en de kassier eruitziet alsof ze niet gedoucht hebben sinds Justin Bieber zijn eerste tatoeage kreeg.

Bij online verkopen is het nog belangrijker dat de winkel er goed uitziet. Mensen kijken misschien voorbij omgevallen planken en een aantal verdacht bekende vlekken in een winkel als ze iets erg genoeg moeten kopen, maar tegenwoordig zijn mensen niet bereid het equivalent van dat op een website over het hoofd te zien. Ze halen gewoon Google tevoorschijn en zoeken een alternatief.

Slecht websiteontwerp is een complete moordenaar – 61% van de gebruikers keert vanwege een slecht ontwerp niet terug naar een website. Gelukkig is Shopify daar geweldig in.

Hoe het werkt

Shopify maakt het eenvoudig om een ​​website te bouwen. De manier waarop het werkt, is dat u een thema selecteert – gratis of betaald voor premium – en vervolgens uw website binnen dat thema bouwt. Shopify heeft een zeer groot assortiment gratis thema’s met veel mogelijkheden.

shopify-homescreen

In de backend is er voorraadbeheer onder andere tools zoals menu’s die van invloed zijn op hoe uw website is gebouwd, maar het grootste deel van het winkelgebouw zal plaatsvinden binnen het thema.

De meeste thema’s zijn pseudo-slepen-en-neerzetten-tools om verschillende elementen zoals foto’s, tekstblokken en andere aspecten naar verschillende plaatsen te verplaatsen. Sommige thema’s zijn meer op het menu gericht en zijn op minder visuele manieren gebouwd. Bijna alle door Shopify goedgekeurde thema’s zijn gemakkelijk te gebruiken met kleine leercurven.

Binnen de thema’s kunt u ook uw kleuren, lettertypen en andere noodzakelijke instellingen kiezen.

 Shopify-thema’s

Betalen voor Shopify is al een relatief grote uitgave voor veel nieuwe ondernemers. Er zijn tien gratis thema’s op Shopify dat kan echt een mooie website maken.

Onze favoriet om te gebruiken is Brooklyn, het beste voor middelgrote kledingwinkels, maar ze zijn allemaal geschikt voor specifieke soorten winkels. Eén is gespecialiseerd in edge-to-edge fotografie, één is geweldig voor crowdfunding en één is erop gericht eenvoudig te navigeren.

brooklyn-banner-shopify-sjabloon

Als je meer functionaliteit wilt, zijn er duizenden thema’s te koop voor Shopify. Er zijn een heleboel ontwikkelaars die thema’s maken voor hostingservices zoals Shopify, WordPress en BigCommerce. De beste worden geleverd met geweldige kennisbanken en grote gemeenschappen zelf om u te helpen bij uw ontwerpen.

Shopify eCommerce-functies

Shopify is zo rijk aan functies als maar kan. Duiken in een gratis proefversie kan alle verschillende opties laten zien, maar hier zijn er een handvol.

Mogelijkheden

Een noodzakelijk potentieel probleem om over na te denken bij het starten, is wat er gebeurt als uw winkel waanzinnig slaagt? Succes komt met problemen. Kan de hostingservice die u gebruikt uw snelle opkomst ondersteunen??

Shopify groeit met je mee. Het goedkoopste plan biedt alles wat een beginner maar kan wensen en met hun duurste plan kan een snelle stijger uitgroeien tot een bloeiend bedrijf. Er zijn geweldige kostenbesparende functies, geavanceerde rapportbuilders, kortingen en er zijn zelfs enterprise-grade oplossingen voor verkopers met een hoog volume.

Verkoop via meerdere kanalen – Verkoop op elk / elk platform 

Als u uw producten alleen op uw website presenteert, doet u er niet veel moeite voor. Mensen winkelen net zo vaak op Amazon, Ebay, Etsy, Facebook, Jet en Instagram als eCommerce-websites.

Met Shopify kunt u op 20 andere kanalen verkopen, waardoor u de verkoop aan potentiële klanten overal op internet eenvoudig kunt beheren. Dit is waarschijnlijk de functie die Shopify de krachtigste maakt. Als je serieus bent over het bouwen van een levensvatbare e-commerce winkel, kun je dit gewoon niet verslaan.

beheren-meerdere-marktplaatsen-shopify

Voorraadbeheer 

Veel winkels hebben een grote productcatalogus. Het kan eng zijn om alles op uw website te organiseren op een manier die logisch is voor klanten, terwijl u ook jongleert met voorraad van verschillende leveranciers. Dat is veel om je zorgen over te maken.

In een winkel waar sommige producten afkomstig zijn van de distributiecentra van Amazon, komen sommige van een print-on-demand-service, sommige van een dropshipping-service en sommige uit de kelder van je opa – je zou naar migraine kunnen kijken. Shopify heeft u gedekt en stelt u in staat om producten te hebben die afkomstig zijn van uzelf en van elk ander vervullingscentrum dat u mogelijk gebruikt.

shopify-producten-inventaris

Shopify maakt het moeiteloos omdat elk product overal kan worden vervuld, zelfs in dezelfde collectie.

Rapporten

Wat als ik je vertelde dat mensen je winkel aan het vinden waren en je producten aan het bekijken waren. Je zou zeggen: “Cool!”

Het is koel.

Maar wil je niet meer weten? Om een ​​succesvolle winkeleigenaar te zijn, moet u meer weten, zodat u van die kennis kunt leren en verbeteren.

Shopify maakt dit moeiteloos. Allereerst wordt het geleverd met handige grafieken die u nuttige informatie geven, zoals totale verkoop over een bepaalde periode, conversieratio’s, totaal winkelbezoek, gemiddelde bestelwaarde, herhaalde klanttarief en totaal aantal bestellingen.

shopify overzicht dashboard

Andere aspecten, zoals waar mensen uw site vinden, zijn erg handig. Als 28 mensen die dag van Pinterest naar uw website kwamen, laat Shopify u dat weten.

Mobiele optimalisatie

mobiele optimalisatieWaarschijnlijk gaan zeven op de tien van uw klanten uw e-commerce winkel bekijken met een mobiel apparaat. Helaas zijn veel platforms gebouwd voor gebruik op desktops.

Hier zijn twee leuke eCommerce-websitestatistieken voor u:

 • Alleen een slecht mobiel ontwerp is voldoende 57% van de internetgebruikers om uw bedrijf niet aan te bevelen aan hun collega’s.
 • Bijna 80% van de consumenten stopt met de interactie met uw website als de mobiele website ongemakkelijk wordt weergegeven.

Shopify weet dat mensen hun telefoons gebruiken om online te winkelen en hebben ervoor gezorgd dat alle thema’s die op hun platform worden gebruikt, mobiel geoptimaliseerd zijn. Ze bieden ook weergaven van uw website vanaf desktop-, tablet- en mobiele versies.

Andere leuke tools

Er zijn meerdere leuke functies en tools die het waard zijn om ook over te praten.

Kit – Een marketingautomatiseringstool die e-mails kan verzenden, advertenties kan maken, op sociale media kan posten en u herinneringen kan sturen.

Burst – Shopify’s stockfoto-tool met afbeeldingen van hoge kwaliteit die er niet generiek uitzien. Alle afbeeldingen zijn gratis.

Uitwisseling – Shopify heeft een eigen winkelmarktplaats. Als u uw bedrijf laat groeien en besluit dat u het wilt verkopen, dan is er een ingebouwde omgeving om u in te verdiepen.

App Winkel

Shopify heeft meer dan 2.000 apps en groeit. Als er iets is voor e-commerce dat u wilt, heeft de app store waarschijnlijk een oplossing. Hoe specifieker het probleem, hoe groter de kans dat er kosten zijn verbonden aan de oplossing.

Als je op zoek bent naar een dropshipping-imperium, dan kun je Oberlo gebruiken. Op maat gemaakte t-shirts maken? Bekijk CustomCat. Marketingopties die upsellen, SEO verbeteren of e-mailmarketing automatiseren, komen ook veel voor.

Het beoordelingssysteem in de app store laat ook zien wat andere mensen van de app vinden. Enkele van de beste hebben zelfs gratis versies.

Klantenservice van Shopify

Naarmate Shopify is gegroeid, is de klantenondersteuning zelfs verbeterd. Door de grote schaal van het bedrijf heeft het bedrijf 24/7 hulplijnen in meerdere delen van de wereld.

Shopify-Customer-Support-Landing-

Shopify heeft een staf van zelfbenoemde goeroes die hulp bieden op elk gebied dat je nodig hebt. Ze bieden ook live chat-ondersteuning en e-mailen is altijd een optie.

Als het klantenserviceteam je om welke reden dan ook niet kan helpen of als je geen zin hebt om met iemand te praten (we begrijpen het), kun je altijd andere media bekijken.

De kennisbank van Shopify staat vol met veelgestelde vragen en uitgebreide tips. Ze bieden ook een academie aan met gratis trainingen vol video’s en regelmatige webinars. Bovendien zijn er tekstgidsen over specifieke onderwerpen die kunnen worden gelezen.

Een onderschat onderdeel van de algemene aantrekkingskracht van Shopify is de community. Dit kan zijn omdat de WordPress-community zo groot is en elke internethosting-community overtreft. De forums voor Shopify – of het nu algemene Shopify, thema’s of apps zijn – wemelen altijd van nuttige informatie en hulp.

Shopify-prijzen uitgelegd

Elk prijsniveau omvat onbeperkte producten, 24/7 ondersteuning, de mogelijkheid om via andere verkoopkanalen te verkopen, handmatige orderaanmaak, kortingscodes, SSL-certificaat, verlaten winkelwagenherstel, Shopify-betalingen met fraudeanalyse, POS-app, fysieke hardware en robuust app selectie.

Andere kosten die met Shopify te maken hebben, zijn betaalde apps, betaalde thema’s en domeinaankoop. Er zijn een groot aantal apps die de kosten waard zijn, evenals nuttige en mooie premium-thema’s die uw winkel echt een boost kunnen geven.

Het mooie van Shopify is om een ​​volledig functionele winkel te hebben met enkele van de beste functies op de markt, het kost je slechts $ 29 per maand. Terwijl u uw winkel opschaalt, kunt u de kosten opschalen. Shopify bevat ook een aangepast ondernemingsniveau dat meer aanpasbaarheid mogelijk maakt voor enorme winkels.

Conclusie

De enige reden van Shopify is om u te helpen een bedrijf op te bouwen. Als je de wil hebt, dan hebben ze de weg. Andere bedrijven hebben geprobeerd te concurreren, maar het enige doel van Shopify is ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om producten en diensten van mensen te verkopen.

Onze goedkeuring van Shopify is er een die is voortgekomen uit urenlang testen en werken met zoveel mogelijk eCommerce-platforms.

FAQ

Welk e-commerceplatform het beste is voor kleine bedrijven?

Shopify is het beste platform voor e-commerce. Het is ontworpen voor ondernemers die alles binnen handbereik willen hebben met een bloeiende online community.

Welk framework is het beste voor eCommerce-websites?

Het beste framework is Shopify. De software heeft alles wat u in staat stelt om een ​​eCommerce-website tot de hoogst mogelijke hoogte te laten groeien en om gewoon een kleine boetiekwinkel te runnen

Dat is de beste eCommerce-websitebouwer?

De eenvoudigste eCommerce-websitebouwer om daadwerkelijk een website op te bouwen, is Squarespace. Met die aanvankelijke eenvoud komen er echter op de lange termijn offers met eCommerce-functionaliteit. De beste mix van gemak en functionaliteit is Shopify.

Hoeveel kost het om te verkopen op Shopify?

Plannen op Shopify beginnen bij $ 29 per maand.

Referenties en afbeeldingscredits:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author