Shopify Review – Fordeler, ulemper og priser analysert for 2020

Det kommer en tid hvor hvert spirende selskap som selger noe, vender seg til e-handel. Ta deg for eksempel – du mettet det lokale markedet helt med den håndverksmessige tannpirkerbutikken. På tide å dele kunstnerskapen din med hele verden.

Hva skjer etterpå? For å hjelpe jorden med å fjerne matbiter fra tennene med stil må du finne en e-handelsplattform. Takk og lov for Shopify – ikke bare kan de hjelpe deg med å oppfylle ditt sanne kall – de vil.

Grunner til ikke å bruke Shopify

Det er bare fire grunner til å ikke bruke Shopify.

 1. Du selger under fem produkter og verdsetter komplett enkelhet over alt annet.
 2. Bloggen din kom først, og du trenger WordPress (for tiden mest populære CMS) i livet ditt. SEO er ditt brød og smør, og e-handel er en liten ettertanke.
 3. Du har et sinnsykt massivt budsjett å kaste på en nettutvikler. Dette er en hemmelighet: Det er sannsynligvis høyt av dem som bruker Shopify.
 4. Du vil selge på bare én kanal. (Hint – Shopify lar deg selge på hver plattform enkelt).

Hvis du ikke faller inn under noen av disse kategoriene, bør Shopify være ditt førstevalg av e-handelshotellplattformer.

Fordeler – Det vi liker med Shopify

Alt positivt for Shopify legger opp til å tilby e-handelseierne verktøyene de trenger for å bygge og administrere en butikk. Det er ikke for mange smertepunkter når det gjelder aktivitetene som trengs å bli utført på plattformen.

Selskapet ble også grunnlagt av tre Tim Hortons kjærlige kanadiere og har hovedkontor i Ottawa. Vi må støtte landets folk. ����

Salg av flere kanaler48% av mennesker begynner letingen etter et produkt på markedsplasser. Det betyr at halve menneskene der ute henvender seg til Amazon, Ebay eller Etsy for produkter.

Shopify lar deg integrere produktene dine på disse markedsplassene så vel som sosiale mediekanaler som Pinterest, Facebook og Instagram.

Inventory System – Inventarsystemet på Shopify gjør det enkelt og smertefritt å legge til, organisere og redigere produkter. Når det gjelder organisering av alt, lar Shopify deg lage samlinger og lar deg organisere produktene dine i flere grupper om gangen. Bruk av Shopify gjør det enkelt å kontrollere varelageret ditt fra forskjellige leverandører.

shopify for alle enheterFunksjoner – Alle verktøyene og dingsene du trenger, finnes på Shopify. I butikkens backend er det alternativer for mange tilfeldige aspekter som er viktige, for eksempel å tilpasse e-postmeldinger som sendes for ordrebekreftelse, oppdatere personvernregler og forlatte vogngjenoppretting.

App Store – Hvis det ikke er noen funksjon for det du prøver å gjøre, så sjekk ut app store. Det er en haug med apper som tilbyr gratis og premium tjenester for å hjelpe deg med visse ting butikkeiere trenger.

Kundeservice -Shopify vil sende deg en kredittkortleser når du registrerer deg hos dem, slik at du kan selge varene dine personlig. Det er sjelden at et programvareselskap gjør noe for å gjøre livet ditt så mye enklere.

Utover det – deres kundestøtte er rundt 24/7 for å hjelpe og i høyere betalingstimer gi deg en spesifikk poengperson å kontakte spesifikt.

Ulemper – ting å vurdere

Shopify kommer med negativer som de fleste selskaper gjør. Negativene knyttet til tjenesten er ikke drastiske, men de vil heller ikke utbedres på noe tidspunkt i løpet av den nærmeste fremtiden.

dårlig poengvisningKoste – Shopify konkurrerer godt med andre e-handelsplattformer fordi prisstrukturene deres er ekstremt like. Prisene sammenligner dårlig med andre plattformer som ikke er bygget spesielt for e-handel, så vel som gratis alternativer som er vert på WordPress.

For nybegynnere, 29 dollar i måneden kan være mye penger – spesielt når det ikke gis salg. Det er mange kostnader forbundet med å starte en online virksomhet, og alt legger opp.

Hvis nok salg kommer gjennom selv det dyreste alternativet vil være en ubetydelig kostnad, men i begynnelsen føles det definitivt som mye penger.

Backend Coding – Det er noen esoteriske aspekter ved Shopifys backend. Det er noen problemer som dukker opp som gjør at du klør deg i hodet og googler en utviklertjeneste for å hjelpe deg.

shopify feilside

Shopify-brukerne er ganske stort, og mange ganger er det problemer i fora eller til og med artikler og videoer.

Hvis det ikke fungerer å finne noen som vet hva de gjør, kan det føre til ekstra kostnader og forsinkelser i å fikse butikken din.

Det gode er med spredningen av Shopify-økosystemet det er massevis av online tutorials for bokstavelig talt alt Shopify relatert. Hvis du er villig til å putte inn albuefett og komme inn i det, kan du lage din egen butikk enkelt.

Bygg din butikk

shopify web devÅ skape en vakker butikkfront er en av hovedprioriteringene for en e-handelsoperasjon. Tenk deg hva som skjer når du går inn i en fysisk butikk og hyller blir snudd og kassen ser ut som om de ikke har dusjet siden Justin Bieber fikk sin første tatovering.

Når du selger på nettet er det enda viktigere for butikken å se bra ut. Folk kan se forbi veltede hyller og noen mistenkelig kjente flekker i en butikk hvis de trenger å kjøpe noe dårlig nok, men i denne tiden er ikke folk villige til å overse det som tilsvarer det på et nettsted. De vil bare hente Google og finne et alternativ.

Dårlig webdesign er en komplett morder – 61% av brukerne vil ikke komme tilbake til et nettsted på grunn av dårlig design. Heldigvis er Shopify flinke til å hjelpe til i den forbindelse.

Hvordan det fungerer

Shopify gjør det enkelt å bygge et nettsted. Slik det fungerer er at du velger et tema – enten gratis eller betaler for premium – og deretter bygger nettstedet ditt innenfor det temaet. Shopify har et veldig stort utvalg av gratis temaer som har mye om alternativitet.

Shopify-startskjermen

I backend er det lagerstyring blant andre verktøy som menyer som vil påvirke hvordan nettstedet ditt bygges, men hoveddelen av butikkbygget vil foregå innenfor temaet.

De fleste temaene er pseudo-dra-og-slipp-verktøy for å flytte forskjellige elementer som bilder, tekstblokker og andre aspekter til forskjellige steder. Noen temaer er mer menysentriske og bygget på mindre visuelle måter. Nesten alle Shopify-godkjente temaer er enkle å bruke med små læringskurver.

Inne i temaene er det også hvor du velger farger, skrifter og andre nødvendige innstillinger.

 Shopify temaer

Å betale for Shopify er allerede en relativt stor utgift for mange nye gründere. Det er ti gratis temaer på Shopify som virkelig kan lage et vakkert nettsted.

Vår favoritt å bruke er Brooklyn, best for mellomstore klærbutikker, men hver og en er egnet for bestemte typer butikker. En spesialiserer seg på fotografering fra kant til kant, en er flott for crowdfunding, og en fokuserer på å være enkel å navigere i.

brooklyn-banner-shopify mal

Hvis du vil ha mer funksjonalitet er det tusenvis av temaer du kan kjøpe for Shopify. Det er en hel haug med utviklere som lager temaer for hostingtjenester som Shopify, WordPress og BigCommerce. De beste har store kunnskapsbaser og store samfunn selv for å hjelpe deg med designene dine.

Shopify e-handelsfunksjoner

Shopify er så funksjonsrik som den blir. Å dykke i en gratis prøveperiode kan vise alle de forskjellige alternativene, men her er en håndfull.

Capabilities

Et nødvendig potensielt problem å tenke på når du starter, er hva som skjer hvis butikken din lykkes i galskap? Suksess kommer med problemer. Kan hostingtjenesten du støtter din meteoriske økning?

Shopify vokser med deg. Den billigste planen tilbyr alt en nybegynner kan ønske seg, og deres dyreste plan gjør at en rask stigerør kan vokse til et blomstrende selskap. Det er gode kostnadsbesparende funksjoner, avanserte rapportbyggere, rabatter, og det er til og med bedriftsklasse løsninger for stort volum.

Salg på flere kanaler – Selg på enhver / hver plattform 

Hvis du bare viser frem produktene dine på nettstedet ditt, legger du ikke mye krefter i. Folk handler på Amazon, Ebay, Etsy, Facebook, Jet og Instagram like ofte som eCommerce nettsteder.

Shopify lar deg selge på 20 andre kanaler, noe som gjør det enkelt å administrere salg til potensielle kunder hvor som helst på internett. Dette er sannsynligvis funksjonen som gjør Shopify til den kraftigste. Hvis du ser alvorlig på å bygge en levedyktig nettbutikk, kan du ikke slå dette.

administrerer-flere-markeds-Shopify

Lagerstyring 

Mange butikker har en stor produktkatalog. Det kan være skummelt å prøve å organisere alt på nettstedet ditt på en måte som vil være fornuftig for kundene og samtidig sjonglere lager som kommer fra forskjellige leverandører. Det er mye å bekymre seg for.

I en butikk hvor noen produkter kommer fra Amazons oppfyllelsessentre, noen kommer fra en utskriftstjeneste, noen fra en dropshipping-tjeneste, og noen fra bestefarens kjeller – du kan se på migrene. Shopify har dekket deg og lar deg få produkter som kommer fra deg selv og ethvert annet oppfyllingssenter du måtte bruke.

Shopify biprodukter-beholdning

Shopify gjør det enkelt, ettersom hvert produkt kan stilles til å bli oppfylt hvor som helst – selv i samme kolleksjon.

rapporter

Hva om jeg fortalte at folk skulle finne butikken din og sjekke produktene dine. Du vil være “kul!”

Det er kult.

Men vil du ikke vite mer? For å være en vellykket butikkeier må du vite mer slik at du kan lære av den kunnskapen og forbedre deg.

Shopify gjør dette uanstrengt. Først og fremst kommer det med koselige diagrammer som forteller deg nyttig informasjon som totalt salg over perioder, konverteringsfrekvenser, totale butikkbesøk, gjennomsnittlig ordreverdi, gjenta kundefrekvens og totale bestillinger.

shopify oversikt-dashbordet

Andre aspekter som hvor folk finner nettstedet ditt er veldig nyttige. Hvis 28 personer kom til nettstedet ditt fra Pinterest den dagen, vil Shopify gi deg beskjed.

Mobiloptimalisering

mobiloptimaliseringDet er sannsynlig at syv av ti av kundene dine vil se e-handelsbutikken din ved hjelp av en mobil enhet. Dessverre er mange plattformer bygget for bruk på stasjonære maskiner.

Her er to morsomme e-handelsstatistikker for deg:

 • Dårlig mobildesign alene er nok for 57% av internettbrukere ikke å anbefale bedriften din til sine jevnaldrende.
 • Nesten 80% av forbrukerne vil slutte å engasjere seg med nettstedet ditt hvis mobilnettstedet vises upraktisk.

Shopify vet at folk bruker telefonene sine for å handle på nettet og sørget for at alle temaene som brukes på plattformen deres, er mobiloptimaliserte. De tilbyr også visninger av nettstedet ditt fra desktop-, nettbrett- og mobilversjoner.

Andre morsomme verktøy

Det er flere morsomme funksjoner og verktøy som det er verdt å snakke om også.

Sett – Et markedsføringsautomatiseringsverktøy som kan sende ut e-post, lage annonser, legge ut på sosiale medier og sende deg påminnelser.

Burst – Shopifys lagerfotoverktøy som har bilder av høy kvalitet som ikke ser generiske ut. Alle bildene er gratis.

Utveksling – Shopify har sin egen butikkmarked. Hvis du utvider virksomheten din og bestemmer deg for at du vil selge den, er det et innebygd miljø å fordype deg i.

App Store

Shopify har mer enn 2000 apper og vokser. Hvis det er noe for e-handel som du vil at app store vil sannsynligvis ha en løsning. Jo mer spesifikt problemet er, desto mer sannsynlig vil det være en kostnad forbundet med løsningen.

Hvis du ønsker å opprette et dropshipping-imperium, kan du bruke Oberlo. Vil du lage tilpassede t-skjorter? Sjekk ut CustomCat. Markedsføringsalternativer som selger, forbedrer SEO eller automatiserer markedsføring via e-post er også utbredt.

Gjennomgangssystemet i app-butikken viser hva andre mener om appen også. Noen av de beste har til og med gratisversjoner.

Shopify kundesupport

Etter hvert som Shopify har vokst, har kundestøtten faktisk blitt bedre. Den store skalaen til selskapet har gjort det mulig for selskapet å ha 24/7 hjelpelinjer i flere deler av verden.

Shopify-Kunde-Support-Landing-

Shopify har en stab av selvutnevnte guruer som tilbyr hjelp i alle områder du måtte trenge det. De tilbyr også live chat support og e-post er alltid et alternativ.

Hvis kundestøtteteamet ikke kan hjelpe deg av en eller annen grunn eller om du ikke har lyst til å snakke med noen (vi forstår), kan du alltid sjekke ut andre medier.

Shopifys kunnskapsbase er full av vanlige spørsmål og inngående tips. De tilbyr også et akademi med gratis treningskurs fulle av videoer og hyppige webinarer. På toppen av det er det tekstguider om spesifikke temaer som kan leses.

En undervurdert del av Shopifys generelle appell er samfunnet. Dette kan være fordi WordPress-samfunnet er så massivt og overgår ethvert internettvertssamfunn. Forumene for Shopify – enten det er generelle Shopify, temaer eller apper – vrimler alltid med nyttig informasjon og hjelp.

Shopify Prising Explained

Hver prisnivå inkluderer ubegrensede produkter, 24/7 support, muligheten til å selge i andre salgskanaler, manuell ordreoppretting, rabattkoder, SSL-sertifikat, gjenopprettet vogngjenoppretting, Shopify-betalinger med svindelanalyse, POS-app, fysisk maskinvare og robust appvalg.

Andre kostnader involvert på Shopify er betalte apper, betalte temaer og domenekjøp. Det er et stort antall apper som er verdt prisen, så vel som nyttige og vakre premium-temaer som virkelig kan heve butikken din.

Det flotte med Shopify er å ha en fullt funksjonell butikk med noen av de beste funksjonene på markedet, det vil bare koste deg 29 dollar per måned. Når du skaler opp butikken din, kan du skalere utgiftene. Shopify inkluderer også et tilpasset bedriftsnivå som gir mer tilpassbarhet for massive butikker.

Konklusjon

Shopify eneste raison d’etre er å hjelpe deg med å bygge en virksomhet. Hvis du har viljen, har de veien. Andre selskaper har prøvd å konkurrere, men Shopifis eneste formål er å sørge for at du har alt du trenger for å selge folk produkter og tjenester.

Godkjennelsen av Shopify er en som kommer fra timer med testing og arbeid med så mange e-handelsplattformer som mulig.

FAQ

Hvilken e-handelsplattform er best for små bedrifter?

Shopify er den beste plattformen for e-handel. Det er designet for bedriftseiere som vil ha alt ved hånden med et blomstrende online fellesskap.

Hvilke rammer er best for e-handelsnettsteder?

Den beste rammen er Shopify. Programvaren har alt som gjør at du kan utvide et e-handelsnettsted til størst mulig høyder, samt bare drive en liten butikk

Hvilken er den beste e-handelsbyggeren?

Den enkleste eCommerce-nettstedbyggeren å faktisk bygge et nettsted på er Squarespace. Men med den første lettheten kommer langsiktige ofre med e-handelsfunksjonalitet. Shopify er den beste blandingen av letthet og funksjonalitet.

Hvor mye koster det å selge på Shopify?

Planer på Shopify starter på $ 29 per måned.

Referanser og bildekreditt:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author