Shopify-gennemgang – fordele, ulemper og priser analyseret for 2020

Der kommer et tidspunkt, hvor hvert spirende firma, der sælger noget, vender sig til e-handel. Tag dig for eksempel – du mættede det lokale marked fuldstændigt med din håndværkede tandstikkebutik. Tid til at dele dit kunstnerskap med hele verden.

Hvad sker der nu? For at hjælpe jorden med at fjerne fødevarer fra deres tænder med stil, skal du finde en eCommerce-platform. Gudskelov for Shopify – ikke kun kan de hjælpe dig med at opfylde dit sande kald – de vil.

Årsager til ikke at bruge Shopify

Der er kun fire grunde til ikke at bruge Shopify.

 1. Du sælger under fem produkter og værdsætter komplet enkelhed i forhold til alt andet.
 2. Din blog kom først, og du har brug for WordPress (i øjeblikket mest populære CMS) i dit liv. SEO er dit brød og smør, og e-handel er en let eftertanke.
 3. Du har et vanvittigt massivt budget at smide på en webudvikler. Her er en hemmelighed: Der er sandsynligvis en høj af dem, der bruger Shopify.
 4. Du vil kun sælge på én kanal. (Tip – Shopify giver dig mulighed for let at sælge på enhver platform).

Hvis du ikke falder ind under nogen af ​​disse kategorier, skal Shopify være dit første valg af hostingplatforme for eCommerce.

Fordele – Hvad vi kan lide ved Shopify

Alle positiverne for Shopify giver op til at tilbyde e-handelsejere de værktøjer, de har brug for til at opbygge og styre en butik. Der er ikke for mange smertepunkter, når det gælder de aktiviteter, der skal udføres på platformen.

Virksomheden blev også grundlagt af tre Tim Hortons kærlige canadiere og har hovedkontor i Ottawa. Vi er nødt til at støtte vores folkemusik. ����

Flere kanalsalg48% af mennesker begynder deres søgning efter et produkt på markedspladser. Det betyder, at halvdelen af ​​folkene derude vender sig til Amazon, Ebay eller Etsy for produkter.

Shopify giver dig mulighed for at integrere dine produkter med disse markedspladser samt sociale mediekanaler som Pinterest, Facebook og Instagram.

Inventory System – Beholdningssystemet på Shopify gør det nemt og smertefrit at tilføje, organisere og redigere produkter. Når det kommer til organisering af alt, gør Shopify dig mulighed for at oprette samlinger og giver dig mulighed for at organisere dine produkter i flere grupper ad gangen. Brug af Shopify gør det nemt at kontrollere dit lager fra forskellige leverandører.

shopify for alle enhederFunktioner – Alle de værktøjer og gadgets, du har brug for, findes på Shopify. I butikens backend er der muligheder for mange tilfældige aspekter, der er vigtige, såsom tilpasning af e-mails sendt til ordrebekræftelse, opdatering af privatlivspolitikker og gendannelse af vogn.

App butik – Hvis der ikke er nogen funktion til det, du prøver at gøre, så tjek app store. Der er en masse apps, der tilbyder gratis og premium-tjenester til hjælp med bestemte ting, som butikkejere har brug for.

Kunde support -Shopify sender dig en kreditkortlæser, når du tilmelder dig dem, så du kan sælge dine varer personligt. Det er sjældent, at en softwarevirksomhed gør noget for at gøre dit liv så meget lettere.

Ud over det – deres kundesupport personale er omkring 24/7 for at hjælpe og i højere betalingsniveauer giver dig en bestemt pointperson til at kontakte specifikt.

Ulemper – Ting at overveje

Shopify kommer med negativer, som de fleste virksomheder gør. Negativerne, der er forbundet med tjenesten, er ikke drastiske, men de vil heller ikke blive afhjulpet på noget tidspunkt i den nærmeste fremtid.

dårlig synspunktKoste – Shopify konkurrerer godt med andre eCommerce-platforme, da deres prisstrukturer er meget ens. Prisfastsættelsen sammenlignes dårligt med andre platforme, der ikke er bygget specifikt til e-handel såvel som gratis muligheder, der er hostet på WordPress.

For begyndere, $ 29 om måneden kan være en masse penge – især når der ikke gives salg. Der er mange omkostninger forbundet med at starte en online forretning, og alt tilføjer.

Hvis nok salg kommer igennem, vil selv den dyreste mulighed være en ubetydelig pris, men i starten føles det bestemt som en masse penge.

Backend-kodning – Der er nogle esoteriske aspekter af Shopifys backend. Der er nogle problemer, der dukker op, som får dig til at ridse på hovedet og google en udviklertjeneste for at hjælpe dig.

shopify-fejlside

Shopify-brugernes samfund er temmelig stort, og mange gange er der rettelser til problemer i fora eller endda artikler og videoer.

Hvis det ikke fungerer, at finde nogen, der ved, hvad de laver, kan det føre til ekstra omkostninger og forsinkelser i reparation af din butik.

Den gode ting er med spredningen af ​​Shopify-økosystemet der er masser af online-tutorials til bogstaveligt talt alt, hvad Shopify er relateret til. Hvis du er villig til at lægge noget albue fedt og komme ind i det, kan du nemt gøre din egen butik.

Byg din butik

shopify web devOprettelse af en smuk butik er en af ​​hovedprioriteterne i en e-handelsoperation. Forestil dig, hvad der sker, når du går ind i en fysisk butik og hylder vendes, og kassereren ser ud som om de ikke har bruset, siden Justin Bieber fik sin første tatovering.

Når man sælger online, er det endnu vigtigere for butikken at se godt ud. Folk ser måske forbi veltede hylder og nogle mistænkelige velkendte pletter i en butik, hvis de har brug for at købe noget dårligt nok, men i denne dag og alder er folk ikke villige til at overse svaret til det på et websted. De vil bare hente Google og finde et alternativ.

Dårligt webdesign er en komplet morder – 61% af brugerne vender ikke tilbage til et websted på grund af dårligt design. Heldigvis er Shopify god til at hjælpe i den forbindelse.

Hvordan det virker

Shopify gør det enkelt at oprette et websted. Den måde, det fungerer på, er at du vælger et tema – enten gratis eller betaler for præmie – og bygger derefter dit websted inden for det tema. Shopify har et meget stort udvalg af gratis temaer, der handler meget om optionalitet.

Shopify-homescreen

I backend er der lagerstyring blandt andre værktøjer som menuer, der vil have indflydelse på, hvordan dit websted er bygget, men størstedelen af ​​butiksbygningen vil finde sted inden for temaet.

De fleste temaer er pseudo-træk-og-slip-værktøjer til at flytte forskellige elementer som fotos, tekstblokke og andre aspekter til forskellige steder. Nogle temaer er mere menukentriske og bygget på mindre visuelle måder. Næsten alle Shopify-godkendte temaer er lette at bruge med små indlæringskurver.

Inde i temaerne er der også, hvor du vælger dine farver, skrifttyper og andre nødvendige indstillinger.

 Shopify-temaer

At betale for Shopify er allerede en relativt stor udgift for mange nye iværksættere. Der er ti gratis temaer på Shopify der virkelig kan skabe et smukt websted.

Vores foretrukne at bruge er Brooklyn, bedst til mellemstore tøjbutikker, men hver enkelt er velegnet til specifikke typer butikker. Den ene har specialiseret sig i kant-til-kant-fotografering, den ene er fantastisk til crowdfunding, og den ene fokuserer på at være let at navigere i.

brooklyn-banner-shopify skabelon

Hvis du vil have mere funktionalitet, er der tusinder af temaer, du kan købe hos Shopify. Der er en hel flok udviklere, der opretter temaer til hostingtjenester som Shopify, WordPress og BigCommerce. De bedste kommer med store videnbaser og store samfund selv for at hjælpe dig med dit design.

Shopify e-handelsfunktioner

Shopify er så funktionsrig som det bliver. Dykning i en gratis prøveversion kan vise alle de forskellige muligheder, men her er en håndfuld.

Capabilities

Et nødvendigt potentielt problem at tænke på, når man starter, er hvad der sker, hvis din butik lykkes i en vanvittig grad? Succes kommer med problemer. Kan den hostingtjeneste, du er på, støtte din meteoriske stigning?

Shopify vokser med dig. Den billigste plan tilbyder alt, hvad en nybegynder kunne ønske sig, og deres dyreste plan giver en hurtig stigning mulighed for at vokse til et blomstrende firma. Der er store omkostningsbesparende funktioner, avancerede rapportbyggere, rabatter, og der er endda løsninger i enterprise-grade til store mængder.

Multikanalssalg – Sælg på enhver / enhver platform 

Hvis du kun viser dine produkter på dit websted, lægger du ikke meget ind. Folk handler på Amazon, Ebay, Etsy, Facebook, Jet og Instagram lige så ofte som e-handelswebsteder.

Shopify giver dig mulighed for at sælge på 20 andre kanaler, hvilket gør det nemt at administrere salg til potentielle kunder overalt på internettet. Dette er sandsynligvis den funktion, der gør Shopify til den mest kraftfulde. Hvis du er seriøs med at opbygge en levedygtig e-handelsbutik, kan du bare ikke slå dette.

administrere-multiple-markedspladser-Shopify

Lagerstyring 

Mange butikker har et stort produktkatalog. Det kan være skræmmende at prøve at organisere alt på din hjemmeside på en måde, der er fornuftig for kunderne, mens det også jonglerer med inventar, der kommer fra forskellige leverandører. Det er meget at bekymre sig om.

I en butik, hvor nogle produkter kommer fra Amazons opfyldelsescentre, nogle kommer fra en print on demand-service, nogle fra en dropshipping-tjeneste, og nogle fra din bedstefars kælder – du kunne se på en migræne. Shopify har du dækket og giver dig mulighed for at have produkter, der kommer fra dig selv og ethvert andet opfyldelsescenter, du muligvis bruger.

Shopify-produkter-opgørelse

Shopify gør det ubesværet, da hvert produkt kan indstilles til at blive opfyldt overalt – også i den samme kollektion.

Rapporter

Hvad hvis jeg fortalte dig, at folk skulle finde din butik og tjekke dine produkter. Du vil være som “cool!”

Det er cool.

Men vil du ikke vide mere? For at være en succesrig butikkejer skal du vide mere, så du kan lære af denne viden og forbedre.

Shopify gør dette ubesværet. Først og fremmest kommer det med nifty charts, der fortæller dig nyttige oplysninger som samlet salg over perioder, konverteringsfrekvenser, samlede butikbesøg, gennemsnitlig ordreværdi, gentag kundefrekvens og samlede ordrer.

shopify oversigt instrumentbræt

Andre aspekter som hvor folk finder dit websted er meget nyttige. Hvis 28 personer kom til dit websted fra Pinterest den dag, vil Shopify fortælle dig det.

Mobiloptimering

mobiloptimeringDet er sandsynligt, at syv ud af 10 af dine kunder vil se din e-handelsbutik ved hjælp af en mobilenhed. Desværre er mange platforme bygget til brug på desktops.

Her er to sjove e-handelswebstatistikker til dig:

 • Dårligt mobildesign alene er nok til 57% af internetbrugerne ikke at anbefale din virksomhed til deres jævnaldrende.
 • Næsten 80% af forbrugerne vil stoppe med at arbejde med dit websted, hvis det mobile websted vises ubehageligt.

Shopify ved, at folk bruger deres telefoner til at shoppe online og sørgede for, at alle temaer, der bruges på deres platform, er mobiloptimerede. De tilbyder også visninger af dit websted fra desktop-, tablet- og mobilversioner.

Andre sjove værktøjer

Der er flere sjove funktioner og værktøjer, der også er værd at tale om.

Kit – Et marketingautomatiseringsværktøj, der kan sende e-mails, oprette annoncer, sende på sociale medier og sende dig påmindelser.

Burst – Shopifys lagerfotoværktøj, der har billeder i høj kvalitet, der ikke ser generiske ud. Alle billeder er gratis.

Udveksling – Shopify har sin egen butiksmarked. Hvis du vokser din forretning og beslutter, at du vil sælge den, er der et indbygget miljø at gå i dybden.

App butik

Shopify har mere end 2.000 apps og vokser. Hvis der er noget til e-handel, som du ønsker, vil app-butikken sandsynligvis have en løsning. Jo mere specifikt problemet er, desto mere sandsynligt vil der være en omkostning forbundet med løsningen.

Hvis du ønsker at oprette et dropshipping-imperium, kan du bruge Oberlo. Vil du oprette tilpassede t-shirts? Tjek CustomCat. Marketingmuligheder, der sælger, forbedrer SEO eller automatiserer e-mail-marketing er også udbredt.

Gennemgangssystemet i app-butikken viser, hvad andre mennesker også synes om appen. Nogle af de bedste har endda gratis versioner.

Shopify kundesupport

Efterhånden som Shopify er vokset, er kundesupporten faktisk forbedret. Virksomhedens store skala har gjort det muligt for virksomheden at have 24/7 hjælpelinjer i flere dele af verden.

Shopify-kunde-support-Landing-

Shopify har et personale af selvudnævnte guruer, der tilbyder hjælp på ethvert område, du muligvis har brug for det. De tilbyder også live chat support, og e-mail er altid en mulighed.

Hvis kundesupportteamet ikke kan hjælpe dig af en eller anden grund, eller du ikke har lyst til at tale med nogen (vi forstår), kan du altid tjekke andre medier.

Shopifys vidensbase er fuld af ofte stillede spørgsmål og dybdegående tip. De tilbyder også et akademi med gratis træningskurser fulde af videoer og hyppige webinarer. Dertil kommer tekstguider om specifikke emner, der kan læses.

En undervurderet del af Shopifys generelle appel er samfundet. Dette kan skyldes, at WordPress-samfundet er så massivt og overgår ethvert internet-hosting-samfund. Fora til Shopify – uanset om der er tale om generelle Shopify, temaer eller apps – vrimler altid med nyttig information og hjælp.

Shopify-priser forklaret

Hver prisfastsættelse inkluderer ubegrænsede produkter, 24/7 support, muligheden for at sælge i andre salgskanaler, manuel ordreoprettelse, rabatkoder, SSL-certifikat, gendannet vogninddrivelse, Shopify-betalinger med sviganalyse, POS-app, fysisk hardware og robust app valg.

Andre omkostninger, der er involveret i Shopify, er betalte apps, betalte temaer og domænekøb. Der er et stort antal apps, der er værd at prisen er såvel som nyttige og smukke premium-temaer, der virkelig kan hæve din butik.

Den store ting ved Shopify er at have en fuldt funktionel butik med nogle af de bedste funktioner på markedet, det koster kun dig $ 29 pr. Måned. Når du opskalerer din butik, kan du opskalere udgifter. Shopify inkluderer også et brugerdefineret virksomhedsniveau, der giver mulighed for mere tilpasning af massive butikker.

Konklusion

Shopify eneste raison d’etre er at hjælpe dig med at opbygge en virksomhed. Hvis du har viljen, har de vejen. Andre virksomheder har forsøgt at konkurrere, men Shopifis eneste formål er at sikre, at du har alt, hvad du har brug for for at sælge folk produkter og tjenester.

Vores godkendelse af Shopify er en, der kommer fra timers test og arbejde med så mange e-handelsplatforme som muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken e-handelsplatform er bedst for små virksomheder?

Shopify er den bedste platform for e-handel. Det er designet til virksomhedsejere, der vil have alt ved hånden med et blomstrende online community.

Hvilke rammer er bedst for e-handelswebsteder?

Den bedste ramme er Shopify. Softwaren har alt, der giver dig mulighed for at vokse et e-handelswebsted til størst mulige højder samt bare køre en lille butik

Hvilken er den bedste eCommerce-webstedsbygger?

Den nemmeste eCommerce-webstedsbygger til faktisk at bygge et websted på er Squarespace. Men med den indledende lethed kommer langsigtede ofre med e-handelsfunktionalitet. Shopify er den bedste blanding af lethed og funktionalitet.

Hvor meget koster det at sælge på Shopify?

Planer på Shopify starter ved $ 29 pr. Måned.

Referencer og billedkreditter:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author