Revizuire Shopify – analize pro, contra și prețuri analizate pentru 2020

Vine un moment în care fiecare companie în devenire care vinde ceva apelează la comerț electronic. Să vă luăm de exemplu – ați saturat complet piața locală cu boutique-ul dvs. cu scobitori artizanali. Timpul de a împărtăși arta ta cu întreaga lume.

Ce se întâmplă în continuare? Pentru a ajuta planeta Pământ să aloce bucăți de alimente din dinții lor în stil, trebuie să găsiți o platformă de comerț electronic. Mulțumesc bunătate pentru Shopify – nu numai că te pot ajuta să îți îndeplinești adevărata chemare – ci vor.

Motive pentru a nu utiliza Shopify

Există doar patru motive pentru a nu utiliza Shopify.

 1. Vindeți sub cinci produse și apreciați simplitatea completă față de orice altceva.
 2. Blogul tău a venit pe primul loc și ai nevoie de WordPress (în prezent cel mai popular CMS) din viața ta. SEO este pâinea și untul dvs. și comerțul electronic este o ușoară gândire.
 3. Aveți un buget nesăbuitor de masiv de aruncat la un dezvoltator web. Iată un secret: este probabil un mare dintre ei folosind Shopify.
 4. Vrei să vinzi pe un singur canal. (Sugestie – Shopify vă permite să vindeți cu ușurință pe fiecare platformă).

Dacă nu vă încadrați în niciuna dintre aceste categorii, atunci Shopify ar trebui să fie prima dvs. alegere pentru platformele de găzduire a comerțului electronic.

Pro – Ce ne place despre Shopify

Toate pozitivele pentru Shopify se adaugă proprietarilor de magazine de comerț electronic instrumentele de care au nevoie pentru a construi și gestiona un magazin. Nu există prea multe puncte de durere când vine vorba de activitățile care trebuie făcute pe platformă.

Compania a fost, de asemenea, fondată de trei canadieni iubitori ai lui Tim Horton și are sediul în Ottawa. Trebuie să sprijinim folclorul nostru. ����

Vânzare pe mai multe canale48% dintre oameni încep să-și caute un produs pe piețe. Asta înseamnă că jumătate dintre oamenii de acolo apelează la Amazon, Ebay sau Etsy pentru produse.

Shopify vă permite să vă integrați produsele cu aceste piețe, precum și cu canale de socializare precum Pinterest, Facebook și Instagram.

Sistem de inventar – Sistemul de inventar de pe Shopify face ca adăugarea, organizarea și editarea produselor să fie ușoare și fără durere. Când vine vorba de organizarea a tot ce face, Shopify vă permite să faceți colecții și vă permite să vă organizați produsele în mai multe grupuri simultan. Utilizarea Shopify face fără efort controlul inventarului de la diferiți furnizori.

magazin pentru toate dispozitiveleCaracteristici – Toate instrumentele și gadgeturile de care aveți nevoie există pe Shopify. În backend-ul magazinului există opțiuni pentru multe aspecte aleatorii care sunt importante, cum ar fi personalizarea e-mailurilor trimise pentru confirmările comenzii, actualizarea politicilor de confidențialitate și recuperarea coșului abandonat.

Magazin de aplicații – Dacă nu există nicio caracteristică pentru ceea ce încercați să faceți, consultați magazinul de aplicații. Există o serie de aplicații care oferă servicii gratuite și premium pentru a vă ajuta cu anumite lucruri de care au nevoie proprietarii de magazine.

Relații Clienți -Shopify vă va trimite un cititor de carduri de credit atunci când vă înscrieți cu ei, astfel încât să vă puteți vinde produsele personal. Este rar ca o companie de software să facă ceva pentru a-ți face viața mult mai ușoară.

Dincolo de asta – lor personalul de asistență pentru clienți este în jur de 24/7 pentru a ajuta și pentru nivelurile mai mari de plată vă oferă o persoană specifică pentru a contacta în mod special.

Contra – Lucruri de luat în considerare

Shopify vine cu aspecte negative la fel ca majoritatea companiilor. Negativele asociate serviciului nu sunt drastice, dar nici nu vor fi remediate în niciun moment în viitorul apropiat..

punct de vedere prostCost – Shopify concurează bine cu alte platforme de comerț electronic, deoarece structurile lor de preț sunt extrem de similare. Prețurile se compară slab cu alte platforme care nu sunt create special pentru comerțul electronic, precum și cu opțiunile gratuite găzduite pe WordPress.

Pentru incepatori, 29 de dolari pe lună ar putea fi mulți bani – mai ales atunci când nu se dau vânzări. Există o mulțime de costuri implicate cu începerea unei afaceri online și totul se adaugă.

Dacă vin vânzări suficiente, chiar și cea mai scumpă opțiune va fi un cost neglijabil, dar la început se simte cu siguranță ca mulți bani.

Codificare Backend – Există câteva aspecte ezoterice ale backend-ului Shopify. Există câteva probleme care apar care vă vor lăsa să vă zgâriați în cap și să vă oferiți un serviciu pentru dezvoltatori care vă va ajuta.

shopify pagina de eroare

Comunitatea utilizatorilor Shopify este destul de mare și de multe ori există corecții pentru probleme în forumuri sau chiar articole și videoclipuri..

Dacă acest lucru nu funcționează găsind pe cineva care știe ce face, poate duce la costuri suplimentare și întârzieri în remedierea magazinului.

Lucrul bun este cu proliferarea ecosistemului Shopify Există o mulțime de tutoriale online pentru orice lucru legat de Shopify. Dacă sunteți dispus să introduceți o grăsime la cot și să intrați în ea, puteți să vă DIY propriul magazin.

Construirea magazinului tău

shopify web devCrearea unui magazin frumos este una dintre principalele priorități ale unei operațiuni de comerț electronic. Imaginează-ți ce se întâmplă când intri într-un magazin fizic și rafturile sunt răsturnate, iar casierul pare că nu s-au dus de când Justin Bieber a primit primul său tatuaj.

La vânzarea online este și mai important ca magazinul să arate bine. Oamenii ar putea privi în trecut rafturi răsturnate și câteva pete suspecte familiar într-un magazin, dacă au nevoie să cumpere ceva destul de rău, dar în această zi și vârstă oamenii nu sunt dispuși să treacă cu vederea echivalentul celui de pe un site web. Vor scoate Google și vor găsi o alternativă.

Proiectarea necorespunzătoare a site-urilor web este un criminal complet – 61% dintre utilizatori nu se vor întoarce pe un site web din cauza proiectării proaste. Din fericire, Shopify este de mare ajutor în această privință.

Cum functioneaza

Shopify simplifică construirea unui site web. Modul în care funcționează este să selectați o temă – fie gratuit sau să plătiți pentru prima – apoi construiți-vă site-ul în cadrul acelei teme. Shopify oferă un sortiment foarte mare de teme gratuite care au o abordare excelentă.

Shopify-Homescreen

În backend există gestionarea stocurilor, printre alte instrumente precum meniuri, care vor avea impact asupra modului în care site-ul dvs. este construit, dar majoritatea clădirii magazinului va avea loc în cadrul temei.

Majoritatea temelor sunt instrumente pseudo-drag-and-drop pentru a muta diferite elemente precum fotografii, blocuri de text și alte aspecte în locuri diferite. Unele teme sunt mai centrate pe meniu și sunt construite în moduri mai puțin vizuale. Aproape toate temele aprobate de Shopify sunt ușor de utilizat cu mici curbe de învățare.

În teme se află și locul în care îți alegi culorile, fonturile și alte setări necesare.

 Teme Shopify

Plata pentru Shopify este deja o cheltuială relativ mare pentru o mulțime de noi antreprenori. Sunt zece teme gratuite pe Shopify care poate face cu adevărat un site web frumos.

Unul nostru preferat de utilizat este Brooklyn, cel mai bun pentru magazinele de îmbrăcăminte de dimensiuni medii, dar fiecare este potrivit pentru anumite tipuri de magazine. Unul este specializat în fotografie de la margine, unul este excelent pentru crowdfunding, iar unul se concentrează pe a fi ușor de navigat.

șablon brooklyn-banner-shopify

Dacă doriți mai multe funcționalități, există mii de teme pentru a cumpăra pentru Shopify. Există o mulțime de dezvoltatori care creează teme pentru servicii de găzduire precum Shopify, WordPress și BigCommerce. Cei mai buni vin cu bazele de cunoștințe excelente și cu comunități mari în sine pentru a vă ajuta în continuare pe proiectele dvs..

Caracteristici de comerț electronic

Shopify este la fel de bogat în funcții. Scufundarea într-un proces gratuit poate arăta toate opțiunile diferite, dar iată o mână.

Capacități

Ceea ce se întâmplă dacă magazinul dvs. reușește într-un grad insanatos? Succesul vine cu probleme. Poate serviciul de găzduire pe care îl susțineți va crește istoric?

Shopify crește odată cu tine. Cel mai ieftin plan oferă tot ce și-ar putea dori un începător, iar planul lor cel mai scump permite unui crescător rapid să crească într-o companie înflorită. Există funcții excelente de economisire a costurilor, producători de rapoarte avansate, reduceri și există chiar și soluții la nivel de întreprindere pentru comercianții cu volum mare.

Vânzare cu mai multe canale – Vânzare pe oricare / fiecare platformă 

Dacă vă arătați numai produsele pe site-ul dvs. web, nu depuneți prea multe eforturi. Oamenii cumpără pe Amazon, Ebay, Etsy, Facebook, Jet și Instagram la fel de des ca site-urile de comerț electronic..

Shopify vă permite să vindeți pe alte 20 de canale, ceea ce face ușor să gestionați vânzarea către clienții potențiali oriunde pe internet. Aceasta este probabil caracteristica care face ca Shopify să fie cel mai puternic. Dacă sunteți serios cu privire la construirea unui magazin viabil de comerț electronic, nu puteți da acest lucru.

gestionez-multiple-piețe de desfacere-Shopify

Managementul inventarului 

Multe magazine au un catalog mare de produse. Poate fi înfricoșător să încerci să organizezi totul pe site-ul tău, într-un mod care să aibă sens clienților, în timp ce inventarul jonglerilor provine de la diferiți furnizori. Este foarte mult să vă faceți griji.

Într-un magazin unde unele produse provin din centrele de împlinire ale Amazonului, altele provin de la un serviciu de imprimare la cerere, altele de la un serviciu de expediție și altele de la subsolul bunicului tău – ai putea să te uiți la o migrenă. Shopify te-a acoperit și îți permite să ai produse care provin de la tine și orice alt centru de îndeplinire pe care îl folosești.

Shopify-produse de inventar

Shopify o face fără efort, deoarece fiecare produs poate fi setat să fie îndeplinit de oriunde – chiar și în aceeași colecție.

rapoarte

Ce-ar fi dacă ți-aș spune că oamenii îți găsesc magazinul și îți verifică produsele. Ați fi de genul „cool!”

Este rece.

Dar nu vrei să afli mai multe? Pentru a fi un proprietar de succes al magazinului, va trebui să știți mai multe, astfel încât să puteți învăța din aceste cunoștințe și să vă îmbunătățiți.

Shopify face acest lucru fără efort. În primul rând, vine cu diagrame care vă oferă informații utile, cum ar fi vânzările totale pe perioade de timp, ratele de conversie, vizitele totale la magazin, valoarea medie a comenzii, rata repetată a clienților și comenzile totale.

magazin magazin supravegheat

Alte aspecte precum locurile în care oamenii îți găsesc site-ul sunt foarte utile. Dacă 28 de persoane au venit pe site-ul dvs. de pe Pinterest în acea zi, Shopify vă va anunța.

Optimizare mobilă

optimizare mobilăEste probabil ca șapte din 10 dintre clienți să vă vadă magazinul de e-commerce folosind un dispozitiv mobil. Din păcate, o mulțime de platforme sunt construite pentru a fi utilizate pe desktop.

Iată două statistici amuzante ale site-ului de comerț electronic pentru dvs.:

 • Singurul design mobil slab este suficient pentru 57% dintre utilizatorii de internet să nu recomande afacerea colegilor lor.
 • Aproape 80% dintre consumatori va înceta să vă angajați cu site-ul dvs. web dacă site-ul mobil se afișează inconvenient.

Shopify știe că oamenii își folosesc telefoanele pentru a face cumpărături online și s-au asigurat că toate temele utilizate pe platforma lor sunt optimizate pentru mobil. De asemenea, oferă vizualizări ale site-ului dvs. web de pe versiuni desktop, tabletă și mobil.

Alte instrumente de distracție

Există mai multe caracteristici și instrumente distractive despre care merită să vorbești.

trusă – Un instrument de automatizare a marketingului care vă poate trimite e-mailuri, crea reclame, posta pe social media și vă poate trimite mementouri.

Burst – Instrumentul de fotografii de pe Shopify care are imagini de înaltă calitate, care nu arată generice. Toate imaginile sunt gratuite.

Schimb valutar – Shopify are propria sa piață de magazine. Dacă îți crești afacerea și decizi că vrei să o vinzi, atunci există un mediu construit în care să te aprofundezi.

Magazin de aplicații

Shopify are peste 2.000 de aplicații și în creștere. Dacă există ceva pentru e-commerce, doriți ca magazinul de aplicații să aibă probabil o soluție. Cu cât problema este mai specifică, cu atât este mai probabil să existe un cost asociat cu soluția.

Dacă doriți să creați un imperiu de transfer de nave, atunci puteți utiliza Oberlo. Vrei să creeți tricouri personalizate? Consultați CustomCat. Sunt predominante și opțiunile de marketing care cresc, îmbunătățesc SEO sau automatizează marketingul prin e-mail.

Sistemul de revizuire din magazinul de aplicații arată ce cred și alți oameni despre aplicație. Unele dintre cele mai bune au chiar și versiuni gratuite.

Shopify Asistență pentru clienți

Pe măsură ce Shopify a crescut, asistența clienților sa îmbunătățit de fapt. Scara mare a companiei a permis companiei să aibă linii de ajutor 24/7 în mai multe părți ale lumii.

Shopify-Customer-Support-Landing-

Shopify are un personal de guri autoproclamați care oferă ajutor în orice zonă ai putea avea nevoie. Acestea oferă, de asemenea, suport pentru chat-ul live și e-mailul este întotdeauna o opțiune.

Dacă echipa de asistență pentru clienți nu vă poate ajuta din orice motiv sau nu aveți impresia că vorbiți cu nimeni (înțelegem), puteți consulta întotdeauna alte suporturi.

Baza de cunoștințe a Shopify este plină de întrebări frecvente și sfaturi detaliate. De asemenea, oferă o academie cu cursuri gratuite de formare, pline de videoclipuri și webinarii frecvente. În plus, există ghiduri de text pe anumite subiecte care pot fi citite.

O parte subestimată a apelului general al Shopify este comunitatea. Acest lucru se poate întâmpla deoarece comunitatea WordPress este atât de masivă și scoate în evidență orice comunitate de găzduire pe internet. Forumurile pentru Shopify – fie că sunt Shopify generale, teme sau aplicații – sunt întotdeauna cu informații și ajutor utile.

Prețurile magazinelor explicate

Fiecare nivel de preț include produse nelimitate, suport 24/7, capacitatea de a vinde în alte canale de vânzare, crearea comenzilor manuale, coduri de reducere, certificat SSL, recuperare a coșului abandonat, plăți Shopify cu analiză fraudă, aplicație POS, hardware fizic și robust selectarea aplicațiilor.

Alte costuri implicate de Shopify sunt aplicațiile plătite, temele plătite și achiziționarea domeniului. Există un număr mare de aplicații care merită costuri, precum și teme premium utile și frumoase, care vă pot ridica cu adevărat magazinul.

Mare lucru despre Shopify este să ai un magazin complet funcțional, cu unele dintre cele mai bune funcții de pe piață, care te va costa doar 29 de dolari pe lună. Pe măsură ce vă extindeți magazinul, puteți crește cheltuielile. Shopify include, de asemenea, un nivel de întreprindere personalizat, care permite mai multă personalizare pentru magazinele masive.

Concluzie

Shopify este un motiv esențial pentru a vă ajuta să vă construiți o afacere. Dacă aveți voință, atunci vor primi calea. Alte companii au încercat să concureze, dar scopul exclusiv al Shopify este să vă asigure că aveți tot ce aveți nevoie pentru a vinde produse și servicii oamenilor.

Avizul nostru pentru Shopify este unul care a venit de la ore de testare și de lucru cu cât mai multe platforme de comerț electronic.

FAQ

Care platformă de comerț electronic este cea mai potrivită pentru întreprinderile mici?

Shopify este cea mai bună platformă pentru comerț electronic. Este conceput pentru proprietarii de afaceri care doresc totul la îndemână, cu o comunitate online înfloritoare.

Ce cadru este cel mai bun pentru site-urile de comerț electronic?

Cel mai bun cadru este Shopify. Software-ul are tot ceea ce vă permite să creșteți un site web de comerț electronic la cele mai mari înălțimi posibile, precum și să derulați doar un mic magazin boutique

Care este cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic?

Cel mai simplu constructor de site-uri online de comerț electronic pentru a construi un site web este Squarespace. Cu toate acestea, cu această ușurință inițială vin sacrificii pe termen lung, cu funcționalitatea comerțului electronic. Cea mai bună combinație de ușurință și funcționalitate este Shopify.

Cât costă vânzarea pe Shopify?

Planurile de la Shopify încep de la 29 USD pe lună.

Referințe și credite de imagine:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author