Revisió de Shopify: avantatges, contres i preus analitzats per al 2020

Arriba un moment en què totes les empreses en gerència que venen alguna cosa es dirigeixen a comerç electrònic. Prenguem per exemple: has saturat completament el mercat local amb la teva boutique artesanal. És hora de compartir la teva artística amb tot el món.

Què passa després? Per ajudar el planeta Terra a desallotjar els aliments de les seves dents amb estil, heu de trobar una plataforma de comerç electrònic. Gràcies a bondat per Shopify, no només poden ajudar-vos a complir la vostra veritable trucada, sinó que volen.

Motius per no utilitzar Shopify

Hi ha només quatre raons per no utilitzar Shopify.

 1. Vendre en cinc productes i valora la seva senzillesa completa respecte a la resta.
 2. El teu bloc va sortir primer i necessites WordPress (actualment el CMS més popular) a la teva vida. El SEO és el vostre pa i mantega i el comerç electrònic és una petita reflexió posterior.
 3. Teniu un pressupost massivament elevat per llançar-lo a un desenvolupador web. Aquí hi ha un secret: hi ha probablement un nivell elevat que utilitza Shopify.
 4. Voleu vendre en un sol canal. (Suggeriment: Shopify us permet vendre a totes les plataformes fàcilment).

Si no s’engloba dins d’alguna d’aquestes categories, Shopify hauria de ser la vostra primera opció per a les plataformes d’allotjament de comerç electrònic.

Pros: el que més ens agrada de Shopify

Tots els positius per a Shopify es sumen a oferir als propietaris de botigues de comerç electrònic les eines necessàries per crear i gestionar una botiga. No hi ha massa punts de dolor quan es tracta de les activitats que cal fer a la plataforma.

La companyia també va ser fundada per tres estimats canadencs de Tim Horton i té la seva seu a Ottawa. Hem de donar suport al nostre país. ����

Venda de canals múltiplesEl 48% de la gent inicia la seva recerca d’un producte als mercats. Això significa que la meitat de la gent que hi ha a fora es dirigeix ​​a Amazon, Ebay o Etsy per a productes.

Shopify us permet integrar els vostres productes amb aquests mercats i canals de xarxes socials com Pinterest, Facebook i Instagram.

Sistema d’inventari – El sistema d’inventaris a Shopify facilita l’addició, l’organització i l’edició de productes. Quan es tracta d’organitzar tot, Shopify et permet fer col·leccions i et permet organitzar els teus productes en diversos grups alhora. Si feu servir Shopify és fàcil controlar el vostre inventari de diferents proveïdors.

comprar per a tots els dispositiusCaracterístiques – Totes les eines i gadgets que necessitareu existeixen a Shopify. Al backend de la botiga hi ha opcions per a molts aspectes aleatoris importants, com ara la personalització de correus electrònics enviats per a confirmacions de la comanda, actualització de polítiques de privadesa i recuperació del carretó abandonat.

Tenda d’aplicacions – Si no hi ha cap funció per al que intenteu fer, visiteu la botiga d’aplicacions. Hi ha un munt d’aplicacions que ofereixen serveis gratuïts i gratuïts per ajudar-vos a fer algunes coses que necessiten els propietaris de botigues.

Atenció al client -Shopify us enviarà un lector de targetes de crèdit quan us registreu amb ells per poder vendre els vostres productes de manera personalitzada. És rar que una empresa de programari faci alguna cosa per facilitar la vostra vida.

Més enllà, la seva el personal d’atenció al client és de 24 hores al dia per ajudar i en els nivells de pagament més alts, us proporcionarà una persona específica per contactar específicament.

Contres – Coses a considerar

Shopify és negatiu com la majoria de les empreses. Els aspectes negatius associats al servei no són dràstics, però tampoc es podran solucionar en cap moment en un futur proper..

punt de vista dolentCost – Shopify competeix bé amb altres plataformes de comerç electrònic ja que les seves estructures de preus són molt similars. El preu es compara malament amb altres plataformes no construïdes específicament per a comerç electrònic i també amb les opcions gratuïtes allotjades a WordPress.

Per a principiants, 29 dòlars al mes poden suposar molts diners – especialment quan no es donen vendes. Hi ha molts costos per iniciar un negoci en línia i tot es suma.

Si hi ha prou vendes, fins i tot l’opció més cara suposarà un cost insignificant, però al principi sens dubte té molts diners.

Codificació de backend – Hi ha alguns aspectes esotèrics del suport de Shopify. Hi ha alguns problemes que apareixen que us deixaran esgarrapar-vos el cap i fer servir el servei de desenvolupadors per ajudar-vos a sortir.

botiga pàgina d’error

La comunitat d’usuaris de Shopify és bastant gran i moltes vegades hi ha solucions a problemes en fòrums o fins i tot articles i vídeos.

Si això no funciona trobar algú que sàpiga el que fa, pot comportar costos addicionals i retards en la reparació de la vostra botiga.

El bo és amb la proliferació de l’ecosistema de Shopify Hi ha un munt de tutorials en línia per a qualsevol cosa relacionada amb Shopify. Si esteu disposats a introduir greixada al colze i entrar-hi, podeu fer la bricolació de la vostra botiga fàcilment.

Construint la teva botiga

shopify web devCrear un bonic aparador és una de les principals prioritats d’una operació de comerç electrònic. Imagineu què passa quan entreu a una botiga física i es passen les prestatgeries i el caixer sembla que no s’han dutxat des que Justin Bieber va obtenir el seu primer tatuatge.

Quan es ven en línia és encara més important que la botiga tingui un bon aspecte. La gent pot semblar passades per prestatgeries i algunes taques sospitosament familiars en una botiga si necessiten comprar alguna cosa prou malament, però en aquests moments i en edat, les persones no estan disposades a passar per alt l’equivalent que en un lloc web. Simplement portaran Google i trobaran una alternativa.

El mal disseny de llocs web és un assassí complet: el 61% dels usuaris no tornaran a un lloc web a causa d’un mal disseny. Per sort, Shopify serveix per ajudar-vos en aquest sentit.

Com funciona

Shopify facilita la creació d’un lloc web. El seu funcionament és seleccionar un tema (de forma gratuïta o bé pagar per les primes) i, a continuació, crear el vostre lloc web dins d’aquest tema. Shopify ofereix un gran assortiment de temes gratuïts que ofereixen una gran opcionalitat.

shopify-pantalla inicial

Al backend hi ha la gestió d’inventaris entre altres eines com els menús que afectaran la creació del vostre lloc web, però la majoria de l’edifici de les botigues tindrà lloc dins del tema..

La majoria dels temes són eines de pseudo-arrossegar i deixar anar diferents elements com fotografies, blocs de text i altres aspectes a llocs diferents. Alguns temes es centren en els menús i estan construïts de maneres menys visuals. Gairebé tots els temes aprovats per Shopify són fàcils d’utilitzar amb petites corbes d’aprenentatge.

Dins dels temes també hi ha on trieu els vostres colors, tipus de lletra i altres paràmetres necessaris.

 Temes de Shopify

Pagar per Shopify ja suposa una despesa relativament gran per a molts empresaris nous. N’hi ha deu temes gratuïts a Shopify que veritablement pot fer una bella web.

El nostre favorit a utilitzar és Brooklyn, millor per a botigues de roba de mida mitjana, però cadascuna s’adapta a tipus específics de botigues. Un d’especialitzat en fotografia d’avantguarda, un ideal per a crowdfunding i un d’altres se centra en ser fàcil de navegar..

plantilla brooklyn-banner-shopify

Si voleu més funcionalitats, hi ha milers de temes per comprar a Shopify. Hi ha un munt de desenvolupadors que creen temes per a serveis d’allotjament com Shopify, WordPress i BigCommerce. Els millors ofereixen grans bases de coneixement i grans comunitats per ajudar-vos en els vostres dissenys.

Funcions del comerç electrònic de Shopify

Shopify és tan ric en funcions com és. El busseig a prova gratuïta pot mostrar totes les diferents opcions, però en teniu un bon grapat.

Capacitats

Un problema potencial necessari per pensar a l’hora de començar és què passa si el vostre magatzem aconsegueix un nivell boig? L’èxit arriba amb problemes. Pot el servei d’allotjament que suporteu a l’alça meteorològica?

Shopify creix amb tu. El pla més barat ofereix tot allò que un principiant podria desitjar i el seu pla més car permet que un ascendent ràpid es converteixi en una empresa en flor. Hi ha funcions d’estalvi de costos excel·lents, creadors d’informes avançats, descomptes i, fins i tot, hi ha solucions de grau empresarial per a comerciants d’alt volum..

Venda multicanal: venda a qualsevol o cada plataforma 

Si només mostreu els vostres productes al vostre lloc web, no feu cap gran esforç. La gent compra a Amazon, Ebay, Etsy, Facebook, Jet i Instagram tan sovint com a llocs web de comerç electrònic..

Shopify us permet vendre en 20 altres canals facilitant la gestió de les vendes a clients potencials des de qualsevol lloc d’Internet. Probablement aquesta és la característica que fa que Shopify sigui el més potent. Si us preocupa de crear una botiga de comerç viable viable, no ho podeu superar.

administrar-diversos-mercat-comprar-comprar

Gestió d’inventari 

Moltes botigues tenen un gran catàleg de productes. Pot ser espantós intentar organitzar tot el vostre lloc web de manera que tingui sentit als clients, alhora que s’inventa malabars amb inventaris que provenen de diferents proveïdors. És molt preocupant.

En una botiga en què alguns productes provenen dels centres d’acompliment d’Amazon, d’altres provenen d’un servei d’impressió a la demanda, d’altres d’un servei d’expedició, i d’altres del soterrani del vostre avi, podríeu mirar una migranya. Shopify t’ha cobert i et permet tenir productes que provenen de tu mateix i qualsevol altre centre de compliment que puguis utilitzar.

shopify-inventari de productes

Shopify fa que sigui fàcil, ja que es pot complir cada producte des de qualsevol lloc, fins i tot a la mateixa col·lecció.

Informes

Què passaria si et digués que la gent buscava la teva botiga i comprovava els teus productes. Us agradaria, “Genial!”

És genial.

Però no en voleu saber més? Per ser un propietari de botiga d’èxit, haureu de saber-ne més per aprendre d’aquests coneixements i millorar.

Shopify facilita això. Primer de tot, es presenten gràfics diferents que us donen informació útil com vendes totals en períodes de temps, taxes de conversió, visites a la botiga total, valor mitjà de comandes, taxa de repetició de clients i comandes totals.

shopify tauler de control

Altres aspectes com ara la gent que troba el vostre lloc són molt útils. Si aquell dia 28 usuaris van venir al vostre lloc web de Pinterest, Shopify us ho comunicarà.

Optimització mòbil

optimització mòbilÉs probable que set de cada 10 dels vostres clients vegin la vostra botiga de comerç electrònic mitjançant un dispositiu mòbil. Malauradament, moltes plataformes es creen per utilitzar-les en escriptoris.

A continuació, es mostren dues divertides estadístiques del lloc web de comerç electrònic:

 • Només n’hi ha prou amb un disseny mòbil deficient El 57% dels usuaris d’internet no recomanar la vostra empresa als seus companys.
 • Gairebé 80% dels consumidors deixarà d’interessar-se amb el vostre lloc web si el lloc web mòbil es mostra incòmode.

Shopify sap que la gent utilitza els telèfons per comprar en línia i s’assegura que tots els temes que s’utilitzen a la seva plataforma estan optimitzats per a mòbils. També ofereixen visualitzacions del vostre lloc web des de versions d’escriptori, tauleta i mòbil.

Altres eines de diversió

Hi ha diverses funcions i eines divertides que val la pena parlar-ne també.

Kit – Una eina d’automatització de màrqueting que pot enviar correus electrònics, crear anuncis, publicar en xarxes socials i enviar-vos recordatoris.

Explosió – L’eina de fotografies d’exploració de Shopify que ofereix imatges d’alta qualitat que no semblen genèriques. Totes les imatges són gratuïtes.

Intercanvi – Shopify té el seu propi mercat de botigues. Si creixes el teu negoci i decideixes que vols vendre-ho, hi ha un entorn integrat.

Tenda d’aplicacions

Shopify té més de 2.000 aplicacions i en creixement. Si hi ha alguna cosa de comerç electrònic que desitgeu que la botiga d’aplicacions probablement tingui una solució. Com més específic sigui el problema, més probabilitats hi haurà un cost associat a la solució.

Si voleu crear un imperi de navegació, podreu utilitzar Oberlo. Voleu crear samarretes personalitzades? Consulteu CustomCat. També prevalen les opcions de màrqueting que augmenten, milloren el SEO o automatitzen el màrqueting per correu electrònic.

El sistema de revisió de la botiga d’aplicacions mostra el que pensen altres persones sobre l’aplicació. Alguns dels millors fins i tot tenen versions gratuïtes.

Atenció al client de Shopify

A mesura que Shopify ha crescut l’assistència al client ha millorat en realitat. La gran escala de la companyia ha permès a la companyia disposar de línies d’ajuda 24 hores / 7 a diverses parts del món.

Shopify-Customer-Support-Customer-Landing-

Shopify compta amb un personal de gurus autoproclamats que ofereixen ajuda en qualsevol àrea que pugui necessitar-la. També ofereixen suport de xat en directe i el correu electrònic és sempre una opció.

Si l’equip d’atenció al client no us pot ajudar per qualsevol motiu o no teniu ganes de parlar amb ningú (entenem), sempre podeu consultar altres suports.

La base de coneixement de Shopify està completa de les preguntes freqüents i els consells detallats. També ofereixen una acadèmia amb cursos de formació gratuïts plens de vídeos i seminaris freqüents. A més, hi ha guies de text sobre temes específics que es poden llegir.

Una de les parts menyspreades de l’atractiu general de Shopify és la comunitat. Això pot ser degut a que la comunitat de WordPress és tan massiva i compensa qualsevol comunitat d’allotjament a Internet. Els fòrums per a Shopify (per exemple, per a Shopify general, per temes o per aplicacions) sempre tenen informació útil i ajuda.

Explicació de preus de Shopify

Cada nivell de preus inclou productes il·limitats, suport 24 hores al dia, la capacitat de vendre en altres canals de venda, creació de comandes manuals, codis de descompte, certificat SSL, recuperació del carretó abandonat, pagaments de Shopify amb anàlisi de fraus, aplicació POS, maquinari físic i robust. selecció d’aplicacions.

Altres costos relacionats amb Shopify són aplicacions de pagament, temes de pagament i compra de domini. Hi ha un gran nombre d’aplicacions que valen la pena costar, així com temes premium útils i bonics que realment puguin augmentar la vostra botiga.

El fantàstic de Shopify és tenir una botiga totalment funcional amb algunes de les millors funcions del mercat, només us costarà 29 dòlars al mes. A mesura que amplieu la botiga podeu augmentar les despeses. Shopify també inclou un nivell d’empresa personalitzada que permet més personalització per a botigues massives.

Conclusió

L’únic Shopify raison d’etre és ajudar-vos a construir un negoci. Si teniu voluntat, tindreu el camí. Altres empreses han intentat competir, però l’únic objectiu de Shopify és assegurar-se que disposa de tot el necessari per vendre productes i serveis a les persones.

El nostre aval de Shopify és el que ha sortit d’hores de proves i treball amb tantes plataformes de comerç electrònic possibles.

FAQ

Quina plataforma de comerç electrònic és la més adequada per a les petites empreses?

Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic. Està dissenyat per a propietaris d’empreses que vulguin tot el que estigui a l’abast amb una pròspera comunitat online.

Quin marc és millor per als llocs web de comerç electrònic?

El millor marc és Shopify. El programari ofereix tot el que us permet fer créixer un lloc web de comerç electrònic a la màxima alçada possible i, a més, executar una petita botiga de botigues.

Quin és el millor creador de llocs web de comerç electrònic?

El creador de llocs web de comerç electrònic més fàcil per crear realment un lloc web és Squarespace. Tanmateix, amb aquesta facilitat inicial s’ofereixen sacrificis a llarg termini amb la funcionalitat de comerç electrònic. Shopify és la millor barreja de facilitat i funcionalitat.

Quant costa vendre a Shopify?

Els plans de Shopify comencen a partir de 29 dòlars al mes.

Referències i crèdits d’imatge:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author