Shopify vs. WooCommerce (päivitys 2020)

Shopify ja WooCommerce ovat molemmat tehokkaita verkkokauppaalustoja, joiden avulla voit käsitellä verkkosivustosi tapahtumia heidän järjestelmiensä avulla.

Samasta tarkoituksesta huolimatta molemmat alustat eroavat melko paljon siitä, kuinka ne auttavat käyttäjiä rakentamaan oman verkkokaupan.

Ne ovat kuin kilpikonnat ja kilpikonnat.

Suurin osa ihmisistä katsoo kilpikonnaa ja kilpikonnaa vierekkäin ja olettaa vain olevansa sama eläin. Vaikka heillä on paljon yhtäläisyyksiä, he eivät ole sama eläin.

verkkokaupan ratkaisutKyllä, ne ovat molemmat matelijoita – mutta sen lisäksi, että kilpikonnat ja kilpikonnat ovat esteettisesti samanlaisia, niillä on valtavia eroja. Yksi ero on, että kilpikonnat elävät vedessä ja kilpikonnat elävät maalla.

Shopify ja WooCommerce ovat kuin kilpikonnat ja kilpikonnat – ne ovat sekä verkkokaupan ratkaisuja että niillä on paljon yhtäläisyyksiä. Shopify on all-in-one-verkkokaupparatkaisu ja WooCommerce on kattava verkkokaupan laajennus WordPressiin.

Ok pahoillani karkeasta analogiastani. Katsotaanpa heidän teknisiä erojaan.

TLDR;

Useimpien ihmisten tulisi käyttää Shopifea. Se tarjoaa paras hinta-laatusuhde ja tekee kaiken poikkeuksellisen helppo aloittelijoille. Shopify luotiin aloittelijalle verkkokaupan omistajalle. Tästä huolimatta se on hämmästyttävä myös suurille myymälöille ja yrityksille. Skaalaus ei ole ongelma Shopifyn kanssa. Lue koko Shopify-arvostelu täältä.

WooCommerce on loistava vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat WordPressiä. Jos raha, taidot ja aika eivät ole ongelma ja haluat täydellisen hallinnan kaupan kaikissa puolissa, WooCommerce voi olla loistava vaihtoehto sinulle.

Jos sinulla ei ole koskaan ollut kokemusta verkkosivustoista, käytä Shopifea.

Kilpailijat

Shopify on suosituin verkkokaupparatkaisumme. Syynä tähän on, että se tarjoaa melkein kaiken, mikä yrittäjä voi haluta myydä tuotteita verkossa. Ominaisuudet yhdistettynä helppokäyttöisiin toiminnallisiin sementteihin Shopify on paras vaihtoehto all-in-one-verkkokaupan alustalle..

shopify vs woocommerceToinen kategoria, joka kilpailee all-in-one-verkkokaupan alustojen kanssa, ovat vaihtoehtoja, jotka vaativat asiantuntemusta, koodausta ja joilla on jyrkkä oppimiskäyrä. WooCommerce vie tämän tilan, koska sitä käytetään WordPressissä.

Verkkokaupan ratkaisuja on kaksi luokkaa:

 1. Helppokäyttöiset vaihtoehdot – ne tekevät kaiken tekemisen verkkokaupan kanssa helppoa.
 2. Tarvitsen web-kehittäjän tai minun on oltava web-kehittäjä.

Shopify kuuluu ”helppokäyttöinen” -vaihtoehtoon ja on kyseisen kategorian paras verkkokauppaalusta. WooCommerce kuuluu luokkaan “Web-kehittäjää tarvitaan”, ja sitä pidetään parhaana vaihtoehtona kyseisessä luokassa.

WooCommerce on mahtava, ja sinun ei tarvitse teknisesti olla kehittäjä käyttääksesi sitä. Jos sinulla ei kuitenkaan ole läheistä tietoa WordPressin toiminnasta ja et tiedä kuinka koodata, odottaa WooCommerce-oppimiskäyrän olevan jyrkkä.

Shopify esittelee pienen oppimiskäyrän, mutta sitä on erittäin helppo käyttää, kun saat sen ripustettavaksi. Asia on, että joudut ehkä tietyssä mukautuskohdassa koodittamaan tai käyttämään myös kehittäjää Shopifyssa. Ero on kaikki sisäänrakennettu verkkokaupan toiminnot, joita Shopify tarjoaa heti.

Shopify-demon gif

WooCommerce tarjoaa paljon samanlaisia ​​toimintoja, mutta se ei ole aivan yhtä tehokas kuin Shopify. WordPressissä on kuitenkin enemmän sovelluksia, joista voi valita kokemuksen parantamiseksi, kuin mitä Shopifylla on.

SEO osalta WooCommerce myös kukistaa Shopifya melko kätevästi. Jos markkinointitavoitteesi on SEO äärimmäisyyteen, niin ainoa vaihtoehto, joka käyttää WordPressiä WooCommerce-sovelluksen kanssa.

yhtäläisyyksiä

Shopify ja WooCommerce antavat molemmille mahdollisuuden myydä mitä tahansa tuntemasi verkkokauppaa. Lisäksi he ovat melko erilaisia. Keskittymiseen on muutamia yhtäläisyyksiä.

Samankaltaiset näkökohdat WooCommerce ja Shopify

 • myynti – On vaikea poiketa tavasta, jolla sähköinen kauppapaikka antaa sinun myydä tuotteita. Jotkin verkkokaupan ratkaisut estävät kuitenkin vaihtoehtojasi. Shopify ja WooCommerce eivät.

verkkokauppatilastot globaalit suuntaukset

Kummankin vaihtoehdon avulla voit myydä fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita, hybridi tuotteita ja kaikenlaisia ​​palveluita.

 • Mobiiliystävällinen – On todennäköistä, että seitsemän asiakkaista kymmenestä aikoo tarkastella verkkokauppaa mobiililaitteella. Valitettavasti paljon alustoja on rakennettu käytettäväksi pöytätietokoneilla.

Tässä on kaksi hauskaa verkkokauppasivustotilaa sinulle:

 1. Pelkästään huono mobiilisuunnittelu riittää 57% Internetin käyttäjistä ei suositella yritystäsi ikäisilleen.
 2. Melkein 80% kuluttajista lopettaa harjoittamisen verkkosivustosi kanssa, jos mobiilisivusto näyttää haittaa.

Sekä Shopify että WooCommerce priorisoivat mobiililaitteiden optimoinnin ja tarjoavat verkkosivustojen mobiiliversioita, kun työpöytäversio on rakenteilla.

 • Rajoittamaton määrä tuotteita – Siellä on muutamia verkkokaupan palveluita, jotka veloittavat sinulta sen perusteella, kuinka monta tuotetta sinulla on. Yksi suosittu vaihtoehto on BigCartel. Shopify ja WooCommerce eivät osallistu tähän käytäntöön ja sallivat sinun olla niin monta tuotetta kuin haluat.
 • Kupongit ja alennukset – Sen sijaan, että alennuskoodeja pidettäisiin erittäin premium-ominaisuuksina kuten muita verkkokaupan vaihtoehtoja (outo valinta), molemmat täällä olevat palvelut tarjoavat mahdollisuuden tarjota alennuksia asiakkaille.

Noin 93% ostajista käyttää kuponki- tai alennuskoodia ympäri vuoden. Alennusten tarjoaminen asiakkaille on hieno tapa lisätä myyntiä, etenkin aiempien ostajien kanssa.

 • raportit – Sekä Shopify että WooCommerce tarjoavat mahtavia raportteja, joiden avulla voidaan tuoda esiin myyntitavasi trendit. Arvokkaiden tietojen, kuten toistuvien asiakasmäärien, verkkokauppojen kokonaismäärien ja keskimääräisen tilauksen arvon näkeminen voi auttaa sinua tekemään tietoisempia päätöksiä.

myymälä kojelauta

 • Säädettävä toimitus ja verot – Mahdollisuus säätää toimituskuluja ja veroja auttaa asiakkaitasi. Kiinteän vero- ja toimitushinnan tarjoamisella ei ole merkitystä koko asiakaskunnallesi.

Kuinka käyttää Shopifea ja WooCommercea

Sivuston tosiasiallinen toteuttaminen molemmilla alustoilla toimii suhteellisen samalla tavalla. Molemmat vaihtoehdot käyttävät teemoja ja paljon aikaa eri teemat toimivat Shopifyssa ja WordPressissä.

verkkosivustojen koodausRakennustoimintojen toimintatapa on keskittyy suoraan siihen, miten käytettävä teema on asetettu. Jotkut teemat sallivat vedä ja pudota -toiminnot, kun taas toiset vaativat käyttämään taustarakennuksen ohjelmistoa. Jotkut ovat jopa avoimia ja vaativat paljon koodausta.

Tietyt teeman luojat tekevät WordPress-version ja Shopify-version teemoista. Yksi sellainen esimerkki tästä on Out of the Sandbox.

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat myös mahdollisuuden käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia myös kaupan eri näkökohtien luomiseen. WordPress tarjoaa enemmän sovelluksia ja laajennuksia, mutta myös Shopifen numero tuhansina.

Shopifyn edut

Vaikka et voi mukauttaa verkkosivustosi kaikkia näkökohtia, pääset melko lähelle. Isäntä tapahtuu Shopifessa, mutta rehellisesti sanottuna tämä on hyvä asia. Heillä on valtava palvelinverkko ja Järjestelmän ylläpitoajat ja latausajat tarjoavat jatkuvasti uskomattomia vertailuarvoja.

Shopifyn tärkein etu on, että kaikki mitä tarvitset verkkokauppaan, on aivan edessäsi. Oppimiskäyrä ei ole kovin suuri alustalla. Niissä harvinaisissa tapauksissa, joissa et voi tehdä jotain, on joukko sovelluksia, joista valita. Verkkokaupan pitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Kaupan mukauttaminen on myös erittäin mahdollista. Shopififessa on joukko teemoja, joista voit valita, mutta voit valita myös loputon tarjonta kolmansien osapuolien teemoja yhtä hyvin.

Shopifillä on myös valtava asiantuntijaverkosto joka voi auttaa sinua kaikissa verkkosivustosi ominaisuuksissa. Asiakastukea tarjoavat työntekijät ovat osaavia ja heillä on massiivinen yhteisö foorumeillaan. Toinen etu on tietopohja, jossa on syvällisiä oppaita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

WooCommercen edut

WooCommercen tärkein etu on se voit tehdä mitä haluat. Vaikka siihen liittyy haittoja, pääasiassa vaikeusluokassa, se on silti valtava bonus.

SEO: lla on suuri etu WooCommercen ja WordPressin käytöstä, lisätietoja siitä on seuraavassa osiossa.

WooCommerce on teknisesti laajennus. Se rakennettiin erittäin kevyeksi ja tee vain vähimmäisvaatimukset. Voit lisätä ominaisuuksia matkallasi – WooCommerce-palvelun tai muiden valmistajien laajennusten kautta.

Mitä saat, on kyky mukauttaa verkkosivustosi kaikkia piirteitä. Kaikilla WordPressillä on oppimiskäyrä, koska se voi olla suhteellisen vieras uudelle käyttäjälle. Yksi eduista on, että opit paljon isännöinnistä, koodaamisesta ja suunnittelusta.

WooCommerceilla on myös lippuperustainen tukiverkko, joka voi vastata mahdollisiin kysymyksiisi. Todellinen tuki on massiivisessa yhteisössä, jota WordPress ja WooCommerce ovat kuluttaneet vuosien varrella.

SEO ja blogit

Mikään ei estä WordPressin SEO-ominaisuuksia. WooCommerce tietää tämän ja hyödyntää sitä tekemällä siitä integroimalla blogin tuotteisiisi mahdollisimman helpoksi.

verkkokaupan bloggaaminenShopify ei ole röyhkeä hakukoneoptimoinnissa, mutta se ei voi todella koskea WordPressin tarjoamiin SEO mahdollisuuksiin. Shopififtissa on hienoja työkaluja, mutta WordPress on rakennettu bloggaamista ja SEO-palveluita varten.

WordPress-työkalut ovat jossain muodossa saatavissa Shopifesta, mutta SEO-mahdollisuudet eivät tunkeudu Shopifyn kautta kuten WordPressissä..

Shopify: n esittämiä rajoituksia ei ole WordPressissä.

Shopify SEO-miinukset:

 • Merkkijonot URL-osoitteissa – URL-osoitteisiin lisätyt sanat vaikeuttavat yksinkertaisten siilojen käyttöä ja helppoa navigointia sivustokarttoissa. Hakukoneet pitävät URL-merkkijonoista vähemmän monimutkaisia.
 • Ei niin monta sisältömahdollisuutta – WordPressillä voit luoda sivuja mistä tahansa erittäin helposti. Shopifyllä on esteitä tälle, mutta huippuluokan teeman käyttäminen tekee siitä paljon helpompaa.
 • Lukitut SEO-ominaisuudet – On kourallinen toimia, joita ei voida tehdä ja jotka parantaisivat Shopifen SEO-elinkelpoisuutta. Suurin rikos on, että sivukarttaa ei voida muokata. Organisaatiorakenne on avainasemassa hakukoneoptimoinnissa, ja kyky muokata sivukarttaa voi olla ero Google-suosion mukaan sivustollesi tai etten pidä siitä. Shopify ei myöskään salli sinun muokata robots.txt-tiedostoa, joka tekee siitä, jotta et voi sanoa Googlelle, että se ei vieraile tietyllä sivulla.

Me yritämme käyttää Robots.txt-tiedostoja Shopifyssa

WordPressissä ei ole tällaisia ​​rajoituksia. Muokkaa mitä tahansa sydämesi sisältöön. Sukellessasi SEO: ta on ehdottomasti välttämätöntä olla pahoinpidelty. Testaaminen ja lisää testaamista on avain hyvään SEO: han, ja jos jotkut vaihtoehdot ovat poissa pöydältä, se voi ehdottomasti vahingoittaa kykyäsi testata tiettyjä SEO-ominaisuuksia.

hinnoittelu

Shopify ja WooCommerce hinnoittelu toimivat melko eri tavalla toisistaan. WooCommerce on täysin avoimen lähdekoodin ohjelmisto itsessään ilmainen. Shopifellä on porrastettu suunnitelmajärjestelmä, joka sisältää kuukausittain toistuvat kustannukset.

WordPress on ilmainen. WooCommerce on ilmainen. Joten mikä maksaa rahaa? Ihan aluksi, sinun on maksettava isännöinnistä jos menet tämän reitin. Isäntäpalvelun on kyettävä skaalaamaan myymälääsi, joten jos haluat olla paljon asiakkaita, isännöinti voi olla kallista. Alussa isännöinti on suhteellisen halpaa, koska voit käyttää erilaisia ​​isännöintipalveluita, jotka maksavat alle 10 dollaria. Katso luettelo parhaista halpoista isänteistä kanadalaisille.

Kun käytät WooCommerce-palvelua, ei ole melkein mitään mahdollisuutta, että sinun ei tarvitse maksaa lisäosasta tai sovelluksesta. Monet heistä ovat ilmaisia, mutta todella hyödylliset niistä maksavat rahaa kuukausittain.

Muut kustannukset, jotka on otettava huomioon, ovat kaikki kehittäjän palkkaamiseen liittyviä kustannuksia. WooCommerce-verkkosivusto voi olla ilmainen kaikkein perustasolla. Kun sinun on edistyttävä, kustannukset kasaantuvat ja voit kuluttaa tuhansia.

Shopifen kustannukset ovat hiukan avoimempia edessä.

Jokaiseen hinnoittelutasoon sisältyy rajoittamaton määrä tuotteita, 24/7-tuki, mahdollisuus myydä muilla myyntikanavilla, manuaalinen tilausten luonti, alennuskoodit, SSL-sertifikaatti, hylätty ostoskorin palautus, Shopify-maksut petosanalyysillä, POS-sovellus, fyysinen laitteisto ja vankka sovelluksen valinta.

Muut Shopififen kustannukset ovat maksetut sovellukset, maksetut teemat ja verkkotunnuksen hankinta. On olemassa suuri joukko kustannuksia arvoisia sovelluksia sekä hyödyllisiä ja kauniita premium-teemoja, jotka voivat todella nostaa myymälääsi.

Hienoa Shopififilla on, että sillä on täysin toimiva myymälä, joka tarjoaa markkinoiden parhaita ominaisuuksia maksaa vain 29 dollaria kuukaudessa. Kun laajennat myymälääsi, voit pienentää kuluja. Shopify sisältää myös räätälöidyn yritystason, joka mahdollistaa entistä mukautettavan suurille kaupoille.

Lopulliset ajatukset

WooCommerce -sovelluksen käyttö WordPressissä voi olla erittäin tehokasta, kukaan ei voi sanoa toisin. Jos sinulla on koodaustietoa tai rahaa maksaaksesi kehittäjälle, WooCommerce on loistava vaihtoehto, jos olet määrittänyt WordPressin käytön. Muista vain, että enemmän ongelmia syntyy WooCommerce- ja WordPress-ohjelmien käytöstä Shopifyn sijaan.

Päivän lopussa on kyse siitä, miten haluat ratkaista ongelmasi. Ennakointi on avain oikeaan vastaukseen. Näetkö itsesi toteuttamassa massiivisia, vuoden mittaisia ​​markkinointikampanjoita? Jos teet niin, saatat joutua uhraamaan lisää aikaa ja resursseja rakentaessasi myymälääsi hyödyksi siitä, että sinulla on tulevaisuudessa rajoittamaton SEO-potentiaali. Mietitkö kuitenkin tuotteiden julkaisemista mahdollisimman pian yrittää rajoittaa vaihtoehtoisia kustannuksia? Sitten kannattaa ehkä harkita Shopifyn käyttämistä.

Mikä tahansa tapaus voi olla, molemmat ratkaisut ovat todellisia voimalaitoksia. Valitse vain sinulle sopiva ja tulet pian purkamaan pankin kaiken myynnin tullessa sisään.

FAQ

K: Onko Shopify parempi kuin WooCommerce?

V: Shopify on parempi kuin WooCommerce aloittelijoille tai ihmisille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä. Käytettävissä oleva muokattavuus käytettäessä WooCommercea WordPressissä on paljon korkeampi kuin Shopify. Sanoa, että Shopify on parempi kuin WooCommerce verkkokaupan aloittamiseen, on väärin, koska molemmat ovat mahtavia vaihtoehtoja.

K: Onko Shopify paras verkkokauppaalusta?

V: Suosittelemme Shopifia eniten verkkokaupan alustana. Useimpien verkkokauppaa aloittavien ihmisten tulisi käyttää Shopifea. Jos sinulla on muuta verkkosivustokokemusta tai sinulla on pääsy web-kehittäjiin ja pääomaan, WooCommerce on loistava vaihtoehto.

K: Mikä ero on Shopifyn ja WordPressin välillä??

V: Shopify on verkkokauppaalusta, jossa WordPress on verkkosivustojen rakennusohjelmistosovellus. Shopify tarjoaa all-in-one-verkkokauppakokemuksen. Jos haluat siirtyä verkkokauppaan WordPressissä, sinun on käytettävä palvelua, kuten WooCommerce, sen toteuttamiseen..

K: Voitko upottaa Shopifen WordPressiin?

V: Kyllä, mutta jos päätät käyttää Shopifea, emme suosittele WordPressin käyttöä. Suurin vaikutus, joka Shopify voi olla yrityksessä, on sen käyttäminen verkkokaupan alustana kuin Shopify-laajennuksen käyttäminen.

K: Käyttääkö Shopify WordPressiä?

V: Shopify ei käytä WordPressiä. Se on itsenäinen alusta, jonka avulla kauppiaat voivat myydä tuotteitaan. Voit joko isännöidä verkkosivustoasi Shopifyn avulla tai käyttää erillistä isännöintipalvelua. Lisätietoja WordPressistä täällä.

K: Onko Shopify helpompaa kuin WordPress?

V: Yhdellä sanalla kyllä. Usein sanoen kyllä ​​se on. Shopify tehtiin helpottamaan verkkokaupan omistamista. WordPress luotiin, jotta kaikki voivat rakentaa verkkosivuston. Vaikka WordPress ei ole erityisen vaikeaa, siinä on suuri oppimiskäyrä ja enemmän tilaa sotkeutua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author