Shopify vs. WooCommerce (actualització 2020)

Shopify i WooCommerce són potents plataformes de comerç electrònic que permeten processar transaccions des del vostre lloc web mitjançant el seu sistema.

Tot i complir el mateix propòsit, ambdues plataformes difereixen bastant en la forma en què ajuden els usuaris a construir la seva pròpia botiga en línia.

Són com a tortugues i tortugues.

La majoria de la gent mira una tortuga i una tortuga al costat de l’altre i només suposa que són el mateix animal. Si bé tenen moltes semblances, no són el mateix animal.

solucions de comerç electrònicSí, tots dos són rèptils, però a més de ser estèticament semblants, les tortugues i les tortugues tenen diferències enormes. Una diferència és que les tortugues viuen a l’aigua i les tortugues viuen a la terra.

Shopify i WooCommerce són similars a les tortugues i les tortugues, que són solucions de comerç electrònic i tenen moltes semblances. Shopify és una solució de comerç electrònic tot en un i WooCommerce és un complement complet de comerç electrònic a WordPress.

Ok, ho sento per la meva rugosa analogia. Vegem les seves diferències tècniques.

TLDR;

La majoria de la gent ha d’utilitzar Shopify. Proporciona el millor relació qualitat-preu i fa de tot extraordinàriament fàcil per a principiants. Shopify es va crear per al propietari de la botiga de comerç electrònic principiant. Dit això, també és sorprenent per a botigues i empreses massives. Escalar no és un problema amb Shopify. Llegiu la nostra ressenya completa de Shopify aquí.

Per a tots els amants de WordPress, WooCommerce és una opció fantàstica. Si els diners, l’habilitat i el temps no són cap problema i voleu tenir un control complet sobre tots els aspectes de la vostra botiga, WooCommerce pot ser una opció fantàstica per a vosaltres..

Si no heu tingut experiència amb llocs web, feu servir Shopify.

Els competidors

Shopify és la nostra solució de comerç electrònic més recomanada. La raó d’això és que ofereix gairebé tot allò que un aspirant a empresari podria voler vendre productes en línia. Les funcions combinades amb els ciments de funcions fàcils d’utilitzar Shopify com la millor opció per a una plataforma de comerç electrònic tot en un.

shopify vs woocommerceL’altra categoria que competeix amb les plataformes de comerç electrònic tot en un són opcions que requereixen experiència, codificació i tenen una corba d’aprenentatge abrupta. WooCommerce ocupa aquest espai ja que s’utilitza a WordPress.

Hi ha dues categories de solucions de comerç electrònic:

 1. Les opcions fàcils d’utilitzar: permeten que tot tingui a veure amb el comerç electrònic una brisa.
 2. Necessito un desenvolupador web o he de ser un desenvolupador web.

Shopify es troba en l’opció “fàcil d’utilitzar” i és la millor plataforma de comerç electrònic d’aquesta categoria. WooCommerce es troba dins de la categoria de “desenvolupador web necessari” i es considera la millor opció d’aquesta categoria.

WooCommerce és fantàstic i no és necessari que un desenvolupador l’utilitzi tècnicament. Tanmateix, si no coneixeu íntimament el funcionament de WordPress i no sabeu codificar, espereu que la corba d’aprenentatge de WooCommerce sigui forta.

Shopify presenta una petita corba d’aprenentatge, però és extremadament fàcil d’utilitzar un cop obtingueu la funció. La cosa és que, en un cert punt de personalització, és possible que també hagueu de codificar o utilitzar un desenvolupador a Shopify. La diferència és totes les funcions de comerç electrònic integrades que ofereix Shopify de seguida.

Compra gif de demostració

WooCommerce ofereix moltes funcions similars, però no és tan potent com Shopify. Dit això, a WordPress, hi ha més aplicacions per triar per augmentar la vostra experiència que la que té Shopify.

Quan es tracta de SEO, WooCommerce també derrota Shopify pràcticament. Si el vostre objectiu de màrqueting és SEO fins a l’extrem, aleshores l’única opció que per a vostè és utilitzar WordPress amb WooCommerce.

Semblances

Shopify i WooCommerce tant us permeten vendre qualsevol cosa que vulgueu vendre en línia. A més, són molt diferents. Hi ha algunes similituds per centrar-se.

Aspectes similars a WooCommerce i Shopify

 • Venent – És difícil desviar-se de la forma en què una plataforma de comerç electrònic us permet vendre productes. Tot i això, algunes solucions de comerç electrònic dificulten les vostres opcions. Shopify i WooCommerce no ho fan.

estadístiques de comerç electrònic i tendències globals

Les dues opcions permeten vendre productes físics, productes digitals, productes híbrids i qualsevol tipus de servei.

 • Mobile Friendly – És probable que set de cada 10 dels vostres clients vegin la vostra botiga de comerç electrònic mitjançant un dispositiu mòbil. Malauradament, moltes plataformes es creen per utilitzar-les en escriptoris.

A continuació, es mostren dues divertides estadístiques del lloc web de comerç electrònic:

 1. Només n’hi ha prou amb un disseny mòbil deficient El 57% dels usuaris d’internet no recomanar la vostra empresa als seus companys.
 2. Gairebé 80% dels consumidors deixarà d’interessar-se amb el vostre lloc web si el lloc web mòbil es mostra incòmode.

Tant Shopify com WooCommerce prioritzen l’optimització de dispositius mòbils i proporcionen versions mòbils dels llocs web a mesura que s’està creant la versió d’escriptori.

 • Nombre il·limitat de productes – Hi ha uns quants serveis de comerç electrònic que hi cobren en funció de quants productes tens. Una de les opcions més populars és BigCartel. Shopify i WooCommerce no participen en aquesta pràctica i permeten tenir tants productes com vulgueu.
 • Cupons i descomptes – En lloc de tractar els codis de descompte com a funcions ultra premium com altres opcions de comerç electrònic (estranya elecció), tots dos serveis aquí ofereixen l’opció d’oferir descomptes als clients..

Al voltant del 93% dels compradors utilitzen un cupó o un codi de descompte durant tot l’any. Oferir descomptes als clients és una bona manera d’incrementar les vendes, especialment amb compradors anteriors.

 • Informes – Tant Shopify com WooCommerce ofereixen informes fantàstics que ajuden a assenyalar les tendències dels vostres patrons de venda. Veure informació valuosa com ara la tarifa de clients repetida, les visites totals a les botigues en línia i el valor mitjà de la comanda pot ajudar-vos a prendre decisions més informades.

Tauler de comandament

 • Enviaments i impostos regulables – Poder ajustar el transport i els impostos ajuda als vostres clients. Oferir un impost net i una tarifa d’enviament no té sentit per a tota la vostra clientela.

Com utilitzar Shopify i WooCommerce

La implementació d’un lloc web en ambdues plataformes funciona relativament de manera similar. Les dues opcions utilitzen temes i moltes vegades es treballaran diferents temes a Shopify i WordPress.

codificació del lloc webEl funcionament de la funcionalitat de construcció és directament centrat en la configuració del tema escollit. Alguns temes permeten la funcionalitat arrossegar i deixar anar, mentre que altres requereixen que utilitzeu programari de construcció de fons. Alguns són fins i tot més escassos i requereixen molta codificació.

Alguns creadors de temes elaboren una versió de WordPress i una versió Shopify dels seus temes. Un exemple d’això és Out of the Sandbox.

Les dues opcions també presenten la possibilitat d’utilitzar aplicacions de tercers per crear aspectes diferents d’una botiga. WordPress ofereix un nombre més gran d’aplicacions i plugins, però també hi ha un nombre de Shopify en milers.

Beneficis de Shopify

Tot i que no podeu personalitzar tots els aspectes del vostre lloc web, podeu arribar-hi força a prop. L’allotjament es farà a Shopify, però sincerament, això és bo. Tenen una enorme xarxa de servidors i els horaris de funcionament i els temps de càrrega al final de l’allotjament proporcionen de manera constant punts de referència increïbles.

El principal avantatge de Shopify és que tot el que necessitareu per a eCommerce es troba just davant vostre. La corba d’aprenentatge no és gaire gran a la plataforma. En els rars casos en què no podeu realitzar alguna cosa, hi ha un munt d’aplicacions per triar. Mai abans ha estat tan fàcil tenir una botiga de comerç electrònic.

També és molt possible personalitzar la vostra botiga. Hi ha diversos temes per triar a Shopify, però també podeu triar entre un subministrament sense fi de temes de tercers també.

Shopify també té un enorme xarxa d’experts que us poden ajudar en tots els aspectes del vostre lloc web. Els empleats que dirigeixen el seu servei d’atenció al client tenen coneixement i tenen una comunitat massiva als seus fòrums. Un altre benefici és la base de coneixements, que ofereix tutorials en detall i respostes a les preguntes més freqüents.

Beneficis de WooCommerce

El principal avantatge de WooCommerce és que podeu fer el que vulgueu. Tot i que això comporta inconvenients, principalment en la categoria de dificultat, no deixa de ser un gran avantatge.

SEO és un gran benefici d’utilitzar WooCommerce i WordPress, més informació sobre això es trobarà a la següent secció.

WooCommerce és tècnicament un complement. Va ser construït per ser molt lleuger i fer el mínim. Podeu afegir funcions mentre aneu – a través de WooCommerce o a través d’altres complements de tercers.

El que obteniu és la capacitat de personalitzar tots els aspectes del vostre lloc web. Hi ha una corba d’aprenentatge amb tot a WordPress, ja que pot ser relativament estrany per a un nou usuari. Un dels avantatges és que aprendreu molt sobre allotjament, codificació i disseny.

WooCommerce també té una xarxa de suport basada en bitllets que pot respondre a qualsevol pregunta que puguis tenir. El veritable suport estarà en la massiva comunitat que WordPress i WooCommerce han cultivat al llarg dels anys.

SEO i blocs

Res supera les capacitats SEO de WordPress. WooCommerce ho sap i ho capitalitza fent-lo integrar el vostre bloc amb els vostres productes el més fàcilment possible.

comerç electrònic de blocsShopify no té cap tipus de definició quan es tracta de SEO, però realment no pot tocar les possibilitats de SEO que ofereix WordPress. A Shopify hi ha bones eines, però WordPress es va crear per a blocs i SEO.

Les eines de WordPress estan disponibles de qualsevol forma a Shopify, però les possibilitats de SEO no es penetren a través de Shopify com en WordPress..

Les limitacions que presenta Shopify no estan presents a WordPress.

Shopify contres SEO:

 • Cadenes a URL – Les paraules afegides als URL fan que siguin difícils tenir sitges simples i fàcilment navegar per a llocs de lloc. Els motors de cerca tenen menys complexitat quan es tracta de cadenes d’URL.
 • No hi ha tantes possibilitats de contingut – A WordPress, podeu crear pàgines sobre qualsevol cosa de manera molt senzilla. Shopify té barreres, però fer-ho molt més fàcil utilitzar un tema de gamma alta.
 • Funcions de SEO bloquejades – Hi ha un bon nombre d’activitats que no es poden fer que augmentin la viabilitat de SEO a Shopify. La infracció més gran és no poder editar el mapa del lloc. L’estructura organitzativa és clau per a SEO i la possibilitat d’editar el mapa del lloc pot ser la diferència entre Google que agrada el vostre lloc o que no li agrada. Shopify tampoc us permetrà editar el fitxer robots.txt, cosa que permetrà que no pugueu dir a Google que no visiti una pàgina determinada.

Estem intentant accedir als fitxers Robots.txt a Shopify

A WordPress, no hi ha aquestes limitacions. Edita qualsevol cosa al contingut del teu cor. En aprofundir en el SEO, és imprescindible no deixar-se caure. La prova i més proves és la clau d’un bon SEO i si algunes opcions estan fora de la taula, sens dubte pot perjudicar la vostra capacitat de provar certs aspectes del SEO.

Preu

Els preus per a Shopify i WooCommerce funcionen de manera diferent entre si. WooCommerce és de codi completament obert i el programari en si és gratuït. Shopify té un sistema de pla per nivells amb costos recurrents mensuals.

WordPress és gratuït. WooCommerce és gratuït. Aleshores, què costa diners? Primer fora, heu de pagar per allotjament si seguiu aquesta ruta. L’allotjament ha de poder escalar amb la vostra botiga de manera que si busqueu molts clients, l’allotjament pot ser car. Al principi, l’allotjament serà relativament barat ja que podeu utilitzar diversos serveis d’allotjament que costin menys de 10 dòlars. Consulteu la nostra llista dels millors amfitrions barats per als canadencs.

Quan feu servir WooCommerce, gairebé no hi ha cap possibilitat que no hagueu de pagar per cap plugin o aplicació. Molts d’ells són gratuïts però els veritablement útils costen diners mensualment.

Tots els costos que cal tenir en compte són tots els costos associats a la contractació d’un desenvolupador. Un lloc web de WooCommerce pot ser gratuït al nivell més bàsic. Quan necessiteu avançar, els costos s’acumulen i es podrien gastar milers.

Els costos de Shopify són una mica més transparents.

Cada nivell de preus inclou productes il·limitats, suport 24 hores al dia, la possibilitat de vendre en altres canals de venda, creació de comandes manuals, codis de descompte, certificat SSL, recuperació del carretó abandonat, pagaments amb Shopify amb anàlisi de fraus, aplicació POS, maquinari físic i robust. selecció d’aplicacions.

Altres costos relacionats amb Shopify són aplicacions de pagament, temes de pagament i compra de domini. Hi ha un gran nombre d’aplicacions que valen la pena costar, així com temes premium útils i bonics que realment puguin augmentar la vostra botiga.

El fantàstic de Shopify és tenir una botiga totalment funcional amb algunes de les millors funcions del mercat només et costa 29 dòlars al mes. A mesura que amplieu la botiga podeu augmentar les despeses. Shopify també inclou un nivell d’empresa personalitzada que permet més personalització per a botigues massives.

Pensaments finals

Utilitzar WooCommerce a WordPress pot ser extremadament potent, ningú pot dir el contrari. Si teniu coneixement de codificació o diners per pagar a un desenvolupador, WooCommerce és una opció fantàstica si voleu utilitzar WordPress. Tingueu en compte que es plantejaran més problemes amb l’ús de WooCommerce i WordPress en lloc de Shopify.

Al final, es tracta de com voleu resoldre el problema. La previsió clau és clau per a la resposta correcta. Et veus que implementes campanyes de màrqueting massives durant tot l’any? Si ho feu, potser haureu de sacrificar més temps i recursos a mesura que creeu la vostra botiga amb l’objectiu de tenir un potencial SEO il·limitat en el futur. Tanmateix, estàs pensant a llançar productes tan aviat com sigui possible per intentar limitar el cost d’oportunitat? Aleshores, potser voldreu plantejar-vos anar amb Shopify.

Sigui quin sigui el cas, ambdues solucions són veritables centrals. N’hi ha prou amb triar l’adequat i aviat estaràs trencant el banc amb totes les vendes que s’aconsegueixin.

Preguntes freqüents

P: És Shopify millor que WooCommerce?

R: Shopify és millor que WooCommerce per a principiants o per a persones que valoren la facilitat d’ús. La personalització disponible quan s’utilitza WooCommerce a WordPress és molt superior a Shopify. Dir que Shopify és millor que WooCommerce per iniciar un negoci de comerç electrònic no és correcte, ja que ambdues opcions són excel·lents.

P: És Shopify la millor plataforma de comerç electrònic?

R: Recomanem Shopify al màxim com a plataforma de comerç electrònic. La majoria de les persones que comencen amb comerç electrònic han d’utilitzar Shopify. Si teniu altra experiència de lloc web o teniu accés a desenvolupadors web i capital, WooCommerce és una opció fantàstica.

P: Quina diferència hi ha entre Shopify i WordPress?

R: Shopify és una plataforma de comerç electrònic on WordPress és una aplicació de programari de creació de llocs web. Shopify ofereix una experiència única de comerç electrònic en un. Si voleu entrar a eCommerce a WordPress, haureu d’utilitzar un servei com ara WooCommerce per implementar-lo.

P: Podeu incorporar Shopify a WordPress?

R: Sí, però si decidiu que voleu utilitzar Shopify, no us recomanem utilitzar WordPress. L’impacte més gran que pot tenir Shopify en una empresa és utilitzar-lo com a plataforma de comerç electrònic en lloc d’utilitzar un complement a Shopify.

P: Shopify utilitza WordPress?

R: Shopify no utilitza WordPress. És una plataforma autònoma que permet als comerciants vendre els seus productes. Podeu allotjar el vostre lloc web amb Shopify o utilitzar un servei d’allotjament independent. Més informació sobre WordPress aquí.

P: Shopify és més fàcil que WordPress?

R: En una paraula, sí. En diverses paraules, sí que ho és. Shopify es facilita per posseir una botiga de comerç electrònic. WordPress es va crear per permetre a tothom crear un lloc web. Tot i que WordPress no és gaire difícil, hi ha una gran corba d’aprenentatge i hi ha més espai per desordenar-se.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author