WestHost Review – 8è de cada 30 amfitrions (estadístiques després de més de 40 mesos de …

Pàgina inicial de Westhost

WestHost va ser fundada el 1998 per Chis Russell, que es van fusionar amb el grup UK2 el 2008. WestHost és un dels amfitrions web més antics que hi ha. També cal esmentar que UK2 Group també és propietari de MidPhase, que és un amfitrió top 5 molt fort a hostingfacts.com.

Afirmen oferir un allotjament web fiable que sigui assequible. Els vam investigar detingudament mitjançant el servei i fent una revisió de fons per saber què en pensen els altres usuaris. El nostre comentari imparcial us permet saber si WestHost val la pena o no.

Per tal de fer la nostra revisió precisa, Vam comprar el “Pla personal” de WestHost el juny de 2015 i vam establir un lloc web bàsic de WordPress. El nostre lloc de proves es pot veure aquí i estadístiques de rendiment en profunditat (temps de funcionament) & velocitat) aquí Feu clic a “Historial” per aprofundir.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: Allotjament d’allotjament il·limitat
VELOCITAT: 881ms (mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ: 99,98% (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT: Xat en directe 24/7
APPS: WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
CARACTERÍSTIQUES: Comptes de correu electrònic il·limitats, espai de disc de 50 GB & Amplada de banda de 1000 GB
PLANES D’ACOLLIDA: Servidors compartits, WordPress, VPS i dedicats
TRANSFERIMENT DEL LLOC Migració de llocs web gratuïta
PREU: A partir de $ 1,99 / mes (es renova a 4,99 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar el WestHost Hosting

WestHost ofereix un nom de domini gratuït per a tota la vida i altres “extres” útils.

1. Un nom de domini gratuït per a tota la vida

Ho has sentit bé. Si teniu cap WestHost, no us cobraran per la renovació del nom del domini (normalment entre 10 i 15 dòlars / any). S’asseguraran que gaudiu d’un nom de domini gratuït sempre que hi acudeixis. (El domini gratuït només inclou plans de nivell preferent i d’empresa)

2. Temps de vida superior a la mitjana de la indústria

Durant els darrers 24 mesos, han tingut un temps de vida mitjà mitjà del 99,98 per cent. Han estat força bons durant els darrers 24 mesos i els dotze últims han demostrat resultats excel·lents, aconseguint un 100% del temps lliure en diversos mesos.

Última durada mitjana dels dotze mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,99%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,99%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 100%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

rendiment a l’oest-24 horesLloc de proves en viu: hostingfacts-wh.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+

2. Migració gratuïta i garantia de devolució de 30 dies

WestHost us ajudarà a transferir els vostres fitxers i lloc web des del vostre servidor web actual al seu servidor. També ofereixen un reemborsament complet avalat per la seva política de devolució de 30 dies. Si per algun motiu decidiu que el seu servei no és per a vosaltres dins dels 30 dies posteriors al registre, us reemborsaran íntegrament. Això només s’aplica als seus plans d’allotjament compartits.

3. Activació instantània

A diferència de la majoria d’amfitrions web (especialment en allotjament d’inici) & Centre d’allotjament web), no heu d’esperar hores ni dies perquè s’activi el vostre compte. Amb WestHost, el vostre compte s’activarà a l’instant.

4. Millora de la seguretat amb còpies de seguretat nocturnes

Amb còpies de seguretat habituals nocturnes per a la majoria dels seus plans d’allotjament web, suport per Cloudflare CDN i eliminació automàtica de programari maliciós per als seus plans, WestHost és un amfitrió molt segur.

5. Aplicacions d’un clic i creador de llocs web

WestHost ofereix una instal·lació d’un clic per a moltes de les aplicacions principals d’Internet mitjançant Softaculous. Això inclou tot, des de WordPress fins a Joomla, Drupal i Magento.

Tot i que, tot i que aquestes aplicacions estan dissenyades a mida per a administradors web experimentats, els bloggers novells poden necessitar una mica més d’ajuda.

Afortunadament, WestHost també ofereix un creador de llocs web de bricolatge i opcions de botigues en línia.

El creador de llocs web inclou més de 165 temes arrosseguables i més un pla integral en un que inclou nom de domini, allotjament i adreces de correu electrònic. Bàsicament, tot el que necessiteu per iniciar el vostre primer lloc sota un mateix sostre.

I només amb un preu de introducció inicial de 3,71 dòlars per mes, no deixa de ser una opció assequible i còmoda, de manera que no haureu de configurar ni connectar totes aquestes coses manualment..

6. Llista de preus relativament transparents

Els amfitrions web són notoris per enterrar els costos als llocs que menys els espereu.

Normalment heu d’abocar els seus serveis per trobar-ne els més grans. I, fins i tot aleshores, sovint hi ha moltes molèsties que us esperen com una mina terrestre durant el procés de revisió.

Molts d’aquests costos “ocults” giren al voltant de l’augment de les taxes de renovació. Per això ens vam alegrar (i sincerament, sorpresos) de veure que WestHost té una llista de preus més gran per a tots els seus productes. Tot és literalment tot a la vista perquè pugueu revisar-lo: cap jurídic complicat de desxifrar.

L’única cosa tediosa és que haureu d’ordenar entre desenes, si no centenars, de les variacions de productes per trobar respostes específiques (com les diferències de taxa de renovació entre noms de domini amb .coms vs.org).

Però de qualsevol manera, aplaudim el seu esforç per, com a mínim, estar oberts sobre totes les formes en què els seus productes us podrien costar més en un futur proper..

Contra d’utilitzar el WestHost Hosting

Malauradament, WestHost té una mitjana (o una mica per sota de la mitjana) on compta.

1. Temps de càrrega més lent que l’ideal

El nostre test va revelar que el seu temps mitjà de càrrega de pàgines ha estat de 881ms durant els darrers 24 mesos, que no és el pitjor que hem vist, però encara més lent que els amfitrions més ben valorats.

Temps de càrrega mitjà WestHost:

WestHost-2019-2020-estadístiquesWestHost velocitat mitjana 2019-2020 | Veure estadístiques

2. 40 minuts més per posar-se en contacte amb el seu suport

No estic segur de si és una solució, però heu de passar 40 minuts per contactar amb el servei d’atenció al client. Dit això, l’assistent d’assistència va ser amable i servicial. També ens impacta que ofereixen un número gratuït per a les persones que volen contactar amb ells des dels EUA..

També vam fer una revisió de fons per esbrinar què pensen altres clients sobre WestHost i vam trobar que els seus clients tenien ressenyes mixtes sobre el seu suport.

Suport WestHost

Scott va ser útil, però es va trigar molt a posar-se en contacte

3. No “Veritablement” Il·limitat

Tot i que alguns plans d’allotjament compartits de WestHost prometen fitxers il·limitats, amplada de banda i bases de dades, és important tenir en compte que la seva lletra fina diu el contrari. Aquí teniu un pressupost directe a la pàgina de Termes i Condicions:

“El nostre allotjament compartit il·limitat està dissenyat per satisfer les necessitats de la majoria de petites empreses i llocs web personals; no està dissenyat per satisfer les necessitats de grans empreses o serveis al client que no estiguin fora del patró d’ús mitjà de l’allotjament compartit i pot ser més adequat per a plans d’allotjament que proporcionin funcions ampliades. Els comptes amb un gran nombre d’arxius (recomptes d’inodes superiors a 200.000), bases de dades superiors als 5 GB o una mida acumulada de totes les bases de dades superior a 10 GB poden tenir un impacte significatiu en el rendiment del servidor. Ens reservem el dret de sol·licitar que es redueixi el nombre d’inodes (fitxers i directoris) i / o mida de la base de dades per tal d’assegurar el rendiment del servidor. L’incompliment d’aquestes sol·licituds pot provocar la finalització del vostre compte. “

Essencialment, tot i que prometien allotjament il·limitat, el vostre compte no hauria de tenir bases de dades que superin els 10 GB acumulats. Si consideren que els vostres fitxers són massa importants i les vostres bases de dades massa grans, us poden demanar que reduïu els fitxers o feu l’actualització a un pla millor. Si no ho feu, pot acabar la vostra cancel·lació del vostre compte.

No estem contents que hagin amagat el que realment permet el seu allotjament “il limitat” a la pàgina de Termes i Condicions.

Dit això, creiem que no hi ha res anomenat “allotjament il·limitat” i que WestHost és prou generós per als preus que ofereixen.

4. Els plans més econòmics vénen amb un compromís de tres anys

Amb la majoria dels seus plans, especialment els seus plans d’allotjament compartit, els preus són massa cars i no es comuniquen adequadament: per exemple, el pla Personal s’anuncia com a 1,99 dòlars mensuals, però només podeu obtenir aquest preu si pagueu un a tres anys a un cop. El preu real és de 8 dòlars mensuals i el termini mínim que podeu pagar és de 3 mesos a 9,00 dòlars el mes.

5. Algunes restriccions …

Alguns dels seus plans són massa restrictius. Per exemple, els seus plans d’allotjament de WordPress només permeten 1 nom de domini per servidor. Creiem que poden fer-ho millor que això.

6. Introducció de preus massa breu

Tots els servidors web us rebran un preu inicial molt baix. Sovint sembla massa bo per ser veritat, ja que és així: després del primer termini, el preu torna a pujar als nivells normals (sovint dues o tres vegades la taxa inicial).

El revestiment de plata és que la majoria dels hostes us permetran bloquejar aquesta tarifa baixa fins a tres anys. Per tant, estareu estalviant un munt de diners durant aquest període de temps.

El problema de WestHost és que, encara que inicialment tenen una taxa assequible (1,99 dòlars / mes), només la podeu adquirir durant un sol any. Després d’això, el preu puja a 8 dòlars el mes.

Període de preus de 12 mesos WestHost

Compareu aquests dos anys “perduts” ~ 6 $ / mes durant els dos anys comparatius i, bàsicament, pagueu els 144 dòlars durant els tres primers anys..

Aquest no és l’únic problema.

L’opció d’allotjament compartit més barata de WestHost (el pla personal) no ofereix un nom de domini gratuït, una adreça IP dedicada o certificat SSL. Només els seus plans més cars inclouen aquestes coses. De manera sobtada, el que semblava bastant assequible a 1,99 $ / mes ara acaba sent molt car quan es consideren tots aquests costos “ocults”..

Preus de WestHost, plans d’allotjament & Fets ràpids

Aquí teniu una visió ràpida dels diversos plans d’allotjament que ofereix WestHost:

Hosting compartit: El seu allotjament compartit, que s’anomena “allotjament web per a petites empreses”, inclou tres plans principals:

 • Pla personal: Aquest pla costa 1,99 dòlars mensuals. Disposa d’espai de disc de 50 GB, amplada de banda de 1.000 GB, 1 base de dades, 1 lloc web, comptes de correu electrònic il·limitats i 10 sub-dominis.
 • Pla preferent: Aquest pla costa 5,20 dòlars mensuals. Disposa d’espai de disc de 200 GB, amplada de banda de 2.500 GB, bases de dades il·limitades, llocs web il·limitats, subdominis il·limitats i comptes de correu electrònic il·limitats. També ve amb un nom de domini gratuït.
 • Pla de negocis: Aquest pla costa 6,40 dòlars mensuals. Disposa d’espai de disc il·limitat, amplada de banda il·limitada, bases de dades il·limitades, comptes de correu electrònic il·limitats, llocs web il·limitats i sub-dominis il·limitats. També inclou un nom de domini gratuït i una IP dedicada.

Previsions i plans WestHost

  • Domini Lliure: Només en plans empresarials + preferits
 • Facilitat de registre: Procés de registre ràpid.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, Paypal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Els comptes d’allotjament compartits no han de superar els 200.000 inodes o la mida total de la base de dades de 10 GB.
 • Upsells: No hi ha problemes.
 • Activació del compte: Activació instantània.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida d’aplicacions i CMS populars mitjançant Softaculous.

Us recomanem WestHost?

No, no ho som.

WestHost és un amfitrió mitjà. Tenen un temps de funcionament mitjà, velocitats mitjanes de càrrega de pàgines i suport realment mitjà. L’únic motiu pel qual encara es classifica entre els 10 primers llocs és el seu preu baix.

Seria millor trobar un amfitrió diferent al nostre lloc.

P.S. Si voleu veure proveïdors d’allotjament que es classifiquen per sobre de WestHost, consulteu els nostres millors amfitrions web aquí.

Si l’heu fet servir WestHost, si us plau, deixeu una ressenya a continuació. Bo o dolent: no importa, ja que intentem mantenir les nostres opinions transparents i honestes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author