WebHostingPad Revisió:% d’índex més baix que hem vist (estadístiques a l’interior).

Pàgina inicial WebHostingPad

WebHostingPad és barat.

Com a menys de dos dòlars barats.

Fundada el 2005 per un grup reduït d’individus, ha crescut constantment des de fa més d’una dècada a causa dels preus baixos.

Però és que … TOTS serveixen?!

Per esbrinar-lo, vam adquirir un web “Power Plan” de WebHostingPad el juny de 2015, configurant un lloc web bàsic de WordPress

Durant els últims mesos, hem estat seguint de prop les seves estadístiques de rendiment com ara el temps de funcionament & velocitat, a més de fer la nostra pròpia anàlisi de fons per esbrinar si WebHostingPad és un robatori als seus preus baixos, o bé un accident de trens que espera que passi.

Llegiu a continuació la nostra ressenya imparcial completa per saber quina és la veritat.

Avantatges d’utilitzar WebHostingPad

WebHostingPad ofereix algunes opcions, a més d’un preu baix. Començant per …

1. Atenció al client decent

La nostra pròpia experiència personal amb WebHostingPad va ser bastant bona.

El seu personal d’assistència es va connectar immediatament i ens va tornar en un minut després de cada pregunta.

No és la millor experiència que hem tingut entre tots els que hem revisat, però és bastant bona.

Suport WebHostingPadEl suport WebHostingPad va ser decent

Tanmateix, com en la majoria dels hostes web, hi ha ressenyes molt diverses sobre la resposta al servei del client de WebHostingPad.

 1. “El meu correu electrònic a una adreça de verizon.net continua rebotant. He omplert dues entrades de suport, però no he respost. Per què no puc resoldre això? ”
 2. “Hola, pot fer-nos-ho saber a quina hora funciona el suport tècnic en viu – com ho vam provar quan el sistema va dir que estava en línia, però després va decidir que no estaves fora de línia – i ens va dir que enviem un missatge de correu electrònic que encara no ha estat contestat. Moltes gràcies”
 3. “Hola, he tingut problemes amb el meu lloc web, però el vostre equip d’assistència em diu que està bé i no hi ha problemes. Realment no estic rebent l’ajuda, crec que hauria de ser, i ho sóc definitivament client infeliç. Algú em pot ajudar, si us plau, i demostrar-li que els preocupa els vostres clients? “
 4. “El meu lloc web està baixat i No puc arribar a ningú al servei d’atenció al client. Al telèfon, diu que deixi un missatge, però després diu “ho sento, però la bústia de l’usuari està plena”. També suggereix fer servir el xat en viu, però quan ho faig, em desconnecta i diu que no hi ha agents en línia disponibles. Per tant, he enviat un bitllet per correu electrònic. Simplement em pregunto què passa i voldria resoldre això ràpidament. Gràcies. “

2. Increïblement barat

WebHostingPad té una cosa fantàstica.

Desglossament de preus WebHostingPadPreu barat

Són barats.

A excepció del pla essencial i no tan secret de l’iPage, és una de les opcions més barates disponibles per a vostè.

És probable que hi hagi una raó per la qual és tan barat (que trobareu a continuació a la llista “contres”). Però si el preu és l’única preocupació, no busqueu més.

3. Bona garantia de devolució de diners

WebHostingPad té una garantia de devolució de 30 dies de solidesa si no trobeu fiable els seus serveis. Tanmateix, la garantia de devolució només cobreix les compres d’allotjament. Aquesta garantia no s’aplica a renovacions, addons, tarifes de transferència de llocs, despeses de servei o registres o renovacions de noms de domini, inclosos els registres gratuïts de dominis com a part de l’oferta de cupó GRATUIT de DOMAIN de WebHostingPad

4. Millores de seguretat

Normalment, les opcions més econòmiques disponibles també estan limitades quan es tracta de coses “extres” com ara les opcions de seguretat. Afortunadament, WebHostingPad no ho és, llançant en escaneig automatitzat el programari maliciós i la quarantena del malware, per als seus plans de hosting WordPress.

Contra d’utilitzar WebHostingPad

Les empreses barates són per un motiu. El possible és que no estan disposats (ni aconsegueixen) a convertir aquest prim marge de benefici en tornar a invertir els seus productes i serveis..

WebHostingPad no és diferent, oferint un servei mediocre al mal on compta. Fes un cop d’ull.

1. Temps mínim de temps mínim del 99,23% (mitjana dels darrers 24 mesos)

Un lloc web només és bo per a vostès quan estigui en línia, en línia perquè puguin fer servir els visitants o clients potencials.

De la mateixa manera, la tasca principal d’un amfitrió web és assegurar-se que això passi. Aquí, lluita WebHostingPad.

Malgrat les audaces declaracions del seu lloc web sobre un 99% de temps de funcionament, no van arribar a prop.

En canvi, han proporcionat un temps de vida inferior al 99,23% a la mitjana durant els darrers 24 mesos: aquest és un dels més baixos que hem vist després de revisar més de trenta amfitrions web..

De fet, mentre intentava escriure una versió anterior d’aquesta revisió, el lloc de la prova va tornar a estar fora de línia.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,89%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,85%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,78%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,87%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,85%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,81%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,83%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,77%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,81%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,89%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,97%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 99,92%

Feu un cop d’ull a aquest gràfic següent (està tot vermell):

WebHostingPad estadístiques de darrers 24 mesosTemps de funcionament mitjà WebHostingPad | Veure estadístiques

2. Temps de càrrega de pàgina lenta

La propera tasca d’un host web és assegurar-se que el vostre lloc web es lliuri de manera puntual a aquests visitants o clients potencials.

Més enllà de les persones molestes, ja que les pàgines triguen massa a carregar-se, la velocitat del lloc també pot afectar els rànquings i fins i tot les conversions del motor de cerca..

WebHostingPad torna a lluitar en aquest departament i es publica una pàgina de temps de càrrega 1.021ms durant els darrers 24 mesos. Això vol dir que triguem més d’un minut a carregar una pàgina web, que és una inexistència en el món d’Internet d’avui.

Temps de càrrega mitjà dels últims 12 mesos:

WebHostingPad estadístiques detallades dels darrers 16 mesosWebHostingPad velocitat mitjana 2019-2020 | Veure estadístiques

3. Registre de domini “gratuït” adjunt a les cadenes

WebHostingPad llançarà un nom de domini gratuït a les inscripcions de comptes noves, similars a altres servidors web.

Tot i això, hi ha algunes advertències.

En primer lloc, cal registrar-se amb el cup “DOMAIN GRATU ”T” per gaudir d’aquesta oferta de noms de domini gratuïta.

En segon lloc, qualsevol altre cupó s’invalida.

En tercer lloc, hauràs de pagar 14,95 dòlars anuals per renovar el nom de domini. En aquests dies podeu comprar noms de domini per menys de 10 dòlars en altres llocs web.

Per tant, aquest cost futur “addicional” probablement no es pagarà per si sol en uns quants anys.

4. Transferències de llocs web molt restrictius

Com altres hostes web, WebHostingPad també us ajudarà a transferir un lloc existent als seus serveis de forma gratuïta.

NOMÉS, però, és inferior a 2 GB (que és petit). Aquesta és la mida màxima d’un compte elegible per a transferències gratuïtes i NO inclourà adreces de correu electrònic, comptes FTP, subdominis o dominis addon. En canvi, haureu de tornar a recrear aquells al tauler de control.

5. Opció de còpia de seguretat molt restrictiva.

Les “còpies de seguretat gratuïtes” són una altra oferta que altres amfitrions web llançaran per als clients nous.

Per tot això, semblen un tracte increïble que us ajudarà a posar en marxa el vostre lloc per qualsevol problema o problema.

Però comproveu el que hem trobat en la lletra petita enterrada a les seves Condicions del servei:

“WebHostingPad, a la nostra discreció, es farà una còpia de seguretat setmanal dels comptes del client, fins i tot fins a 1 GB de fitxers del lloc web. Aquesta còpia de seguretat no inclou adreces de correu electrònic, comptes de correu electrònic, bases de dades ni res que no siguin els fitxers del lloc web. Tots els comptes superiors a 1 GB no s’inclouran en cap servei de còpia de seguretat automatitzada proporcionada per WebHostingPad. En el cas que un client requereixi restaurar una còpia de seguretat, WebHostingPad pot cobrar una tarifa única de servei de restauració de còpia de seguretat de 39,95 dòlars. “

Aquí hi ha una traducció ràpida del problema legal:

 • Només prendran còpies de seguretat a la seva “discreció”, sigui el que això signifiqui?!
 • La vostra còpia de seguretat no pot superar els 1 GB (que de nou, és minúscula)
 • Només fan còpia de seguretat dels fitxers del lloc web. Això NO inclou correus electrònics ni tan sols bases de dades
 • Poden cobrar una taxa de restauració de 39,95 dòlars per restaurar la vostra còpia de seguretat (així que … no és gratis ?!)
 • L’opció de fer una còpia de seguretat manual mitjançant cPanel no està disponible. Heu de pagar-los per tenir-ho activat.

En definitiva, aquesta oferta de còpia de seguretat no és bona. I restringiran la vostra capacitat per executar còpies de seguretat manuals senzilles.

WebHostingPad preus, plans d’allotjament & Fets ràpids

 • Pla d’energia: Aquest pla comença a partir de 1,99 dòlars mensuals. Ofereix amb emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada i suport per a llocs web il·limitats. <- Utilitzem aquest pla per provar WebHostingPad.
 • Power Plan Plus: Aquest pla comença a partir de 4,99 dòlars mensuals. Ofereix amb emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada i suport per a llocs web il·limitats. També inclou un certificat SSL gratuït, filtre avançat de correu brossa i accés SSH.

Suport WebHostingPadPrevisió i plans WebHostingPad

També tenen opcions d’allotjament a WordPress, però no creiem que siguin millors que els allotjaments habituals compartits. Tot i que, tots els plans d’allotjament de WordPress inclouen emmagatzematge il·limitat i comptes de correu electrònic il·limitats.

 • Domini Lliure: No.
 • Facilitat de registre: Procés d’inscripció d’una pàgina molt fàcil.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal, Alipay, Bitcoin, xec, comanda de diners, Western Union.
 • Taxes i clàusules ocultes: Podran cobrar una quota de 39,95 dòlars per restaurar les vostres còpies de seguretat. Els usuaris no han de superar els 150.000 fitxers totals. Si arribeu al límit del fitxer, podeu comprar un bloc addicional de 150.000 fitxers per 10 dòlars al mes. Si us avisen sobre com arribar al límit del fitxer i no responen, automàticament us facturaran 10 dòlars mensuals per 150.000 fitxers addicionals. No teniu permís d’utilitzar més d’un 10 per cent de CPU i memòria i les sessions no han de superar els 10 minuts. Hi ha un límit de 300 correus electrònics per hora o 3.000 correus electrònics diaris.
 • Upsells: Moltes revoltes.
 • Activació del compte: Activació ràpida.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida i senzilla d’aplicacions i CMS populars amb Softaculous.

Us recomanem WebHostingPad?

De cap manera. Eviteu.

El seu servei d’atenció al client és decent, però els seus temps de funcionament i temps de càrrega de pàgines són totalment insatisfactors.

Aleshores, quan considereu com de restrictius són els seus Termes i condicions de servei, és realment un lloc important.

Tot i la seva taxa d’introducció absurdament baixa, és millor que busqueu MOLT millors alternatives per fora, com Hostinger o iPage (ambdues inferiors a 2 dòlars).

P.S. Si voleu veure proveïdors d’allotjament que es classifiquen per sobre de WebHostingPad, consulteu els nostres amfitrions amb més rendiment aquí.

Tens alguna experiència amb el Web Hosting Pad? Si és així, deixeu una ressenya a continuació. Acceptem totes les revisions honestes i transparents, tant si són bones com dolentes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author