Revisió web líquida

Qualificació global

Pla d’allotjament de WordPress gestionat
99 $ / mes

Liquid Web: un resum ràpid per a persones que no tenen temps (gairebé tots nosaltres)

En poques paraules, definitivament recomanem Liquid Web per a hosting de WordPress gestionat. Anem a través dels principals avantatges que ens han agradat.

Seguretat: Tenir un certificat SSL (https, un lloc segur) és imprescindible en aquests dies, definitivament amb Google que afavoreix els llocs https i Chrome etiqueta activament els llocs no segurs com a “no segurs” … Liquid Web inclou certificats SSL amb els seus plans, simplement establerts i oblidar.

Còpies de seguretat: No hi ha còpies de seguretat setmanals o mensuals, sinó còpies de seguretat diàries. Va passar alguna cosa malament? No hi ha cap problema, només cal que tornis ahir.

Actualitzacions automàtiques: No tingueu por de les actualitzacions, sinó que ho faran mentre s’asseguren que no es trenqui res.

Sincronització d’iTimes: Genial si publiqueu diversos llocs WP. iThemes Sync s’inclou amb tots els plans, es tracta d’un sistema de gestió de diversos llocs, de manera que podeu fer canvis massius a diversos llocs.

Suport: 24/7/365 per telèfon, correu electrònic i xat … i és un veritable suport expert!

Sincerament, ens agraden molt! Són sòlids, són molt fiables i evolucionen amb la indústria. Si teniu el pressupost (comencen a 99 dòlars / mes), aneu a buscar-lo!

Recerca web líquida

Ressenya d’allotjament WordPress WordPress gestionada per líquids

Una introducció a la web líquida

Liquid Web va ser fundada per Matthew Hill el 1997. El conseller delegat de la companyia, James F. Geiger, va començar el 2015. Es mostren orgullosos de ser el número 1, el que és millor per a la fidelització del client..

Actualment, Liquid Web compta amb més de 30.000 clients en 30 països. Tenen més de 500.000 llocs sota gestió i cinc centres de dades globals.

Aquesta companyia de més de 100 milions de dòlars proporciona diversos productes i serveis. Aquests inclouen servidors dedicats, allotjament Cloud VPS, hosting dedicat al núvol, allotjament de WordPress gestionat, allotjament gestionat de WooCommerce i diverses solucions d’allotjament web personalitzades, entre d’altres.

Liquid Web ha fet la llista anual de 5000 empreses de la revista Inc. durant 10 anys seguits. El núvol de Talkin els va classificar com a # 7 entre tots els proveïdors de serveis al núvol. I segons Cloud Spectator, l’empresa compta amb el VPS més ràpid gestionat.

L’empresa es pren seriosament el compliment i la seguretat. Disposen de diversos certificats publicats al seu lloc web per demostrar-ho. Compleixen amb el marc de blindatge de privadesa de la UE-EUA i el marc de blindatge de privadesa suís-nord-americà. L’empresa també compleix HIPAA. Finalment, també compleixen el Reglament general de protecció de dades (GDPR).

Preu

Liquid Web proporciona tres tipus de plans per a hosting de WordPress gestionat. Aquests plans s’anomenen Professionals, Empreses i Agència. A continuació s’inclouen els dits plans:

El pla més barat es diu Professional i costa 99,00 USD per mes. Molt! Tot i això, el bo és que es pot pagar de mes en mes. No està obligat a contractar cap contracte i pot cancel·lar-lo en qualsevol moment. Aquest paquet us permet acomodar 10 llocs.

També podreu emmagatzemar 50 GB per valor. Això és limitat en comparació amb altres proveïdors d’allotjament que proporcionen una quantitat il·limitada d’espai en disc. Si teniu 10 llocs en un sol compte i només emmagatzemeu 50 GB, només pot ser suficient. En cas que hàgiu de col·locar imatges, vídeos i descàrregues d’alta qualitat al vostre lloc, és possible que un espai d’emmagatzematge limitat no sigui per a vosaltres..

Les còpies de seguretat automàtiques es fan diàriament i s’emmagatzemen fora de lloc durant 30 dies. Si voleu restaurar aquesta còpia de seguretat (en els casos en què no podeu solucionar un problema complicat al vostre lloc), podeu fer-ho amb un sol clic..

Se li proporciona un SSL automàtic per a cada lloc que sol·liciti des de Liquid Web. Això es dóna sense cap cost addicional per part seva. Això vol dir que aconseguiràs protegir el teu propi lloc web i protegir la informació confidencial que conté. També significa un augment del rànquing en els motors de cerca ja que Google afavoreix els llocs web segurs que els no segurs.

Si tot just comenceu amb el vostre lloc web, se us proporcionarà una plataforma de posada en escena. Això vol dir que podeu provar el vostre lloc abans que es publiqui. Provant el vostre lloc, podeu comprovar la seva aparença i ser capaç de detectar problemes abans que surti al públic.

Liquid Web es pren seriosament els serveis de hosting de WordPress gestionats. Actualitzen la instal·lació de WordPress i garanteixen que els plugins no es quedin sols. Liquid Web assegura que els plugins no entren en conflicte a la vostra plataforma actualitzant-los automàticament en un entorn independent. Si tot està correcte, els complements s’actualitzen al lloc de producció.

També s’inclou iThemes Sync Pro. Us dóna la possibilitat de supervisar el temps d’inactivitat o el temps d’inactivitat del vostre lloc. També us permet visualitzar i fer el seguiment de les dades de Google Analytics. iThemes Sync Pro us permet comprovar l’estat de les publicacions de SEO i controlar el que els vostres clients poden veure realment al tauler d’administració de WordPress. Tot això es pot fer en un mateix lloc.

Es dóna importància a la velocitat mitjançant les unitats d’estat sòlid (SSD) en lloc de les unitats mecàniques tradicionals. Això significa que la velocitat de càrrega del lloc web és més ràpida a causa de l’ús del primer enfront del segon. Les imatges també es comprimeixen automàticament a través del complement i optimització d’imatges. Un cop més, això vol dir que augmentem més ràpidament les velocitats de càrrega a causa de les mides del fitxer d’imatges més baixes.

No teniu cap vista de pàgina ni límits de trànsit amb tots els plans d’allotjament de WordPress gestionats. Per tant, no se li cobra cap quantitat de comptes de visualització de pàgines i no se li cobraran despeses de cobertura. Això és bo si teniu molts espectadors de llocs web i si arriba la temporada alta.

Quan es tracta de promeses, tenen una garantia de funcionament del 100% en xarxa. Una gran promesa de fer! També tenen una garantia de temps de vida al 100%. A més, ofereixen una garantia de reemplaçament de maquinari de 30 minuts.

Opcions d’assistència

Liquid Web us ofereix diverses opcions d’assistència. Aquests inclouen els següents:

  • Assistència telefònica
  • Xat en línia en línia
  • Enviament de tiquets
  • Base de coneixements
  • Eines de suport

La base de coneixement inclou tutorials que us ajudaran a mantenir els vostres llocs i comptes en funcionament. Les eines d’assistència inclouen un IP Checker, una eina SSL i un arbre DNS. La primera, IP Checker, permet visualitzar la IP del dispositiu ràpidament. L’eina SSL us permet comprovar la validesa de SSL i altra informació. L’eina Arbre DNS us permet visualitzar els registres DNS en un diagrama d’arbre.

Liquid Web promet molt quan es tracta del servei d’atenció al client. Telèfon & El servei de xat està disponible les 24 hores del dia i, segons ells, podeu obtenir ajuda en pocs minuts. La garantia inicial de temps de resposta per al servei d’assistència és de 30 minuts. Si falten aquesta marca de 30 minuts, et cobraran 10 vegades l’import que li van perdre.

També hi ha una garantia de reemplaçament de maquinari de 30 minuts. Un cop trobat un maquinari del servidor dedicat defectuós, es substituirà en un termini màxim de 30 minuts. Si es requereix més que l’esmentada garantia, us concediran 10 vegades més del temps addicional.

Van prometre molt, no? Però hi van estar a l’altura? Segons la majoria de ressenyes, en realitat ho van fer. Uau! El seu servei d’atenció al client i representants d’assistència tècnica eren molt conscients tant de problemes fàcils com complicats. I van estar molt contents d’ajudar els clients. Aquest és un gran avantatge per a la pàgina web líquida.

Pros

Té molts avantatges a l’hora de signar-vos amb Liquid Web. A continuació es mostren alguns:

Sense límits de trànsit

No cobren pels recomptes de visualització de pàgines ni per les taxes de consum. Podeu tenir una quantitat il·limitada de trànsit al vostre lloc web i no us haureu de preocupar de gastar diners addicionals.

Garantia 100% de temps de vida

Asseguren que el vostre lloc web arriba fins al 100% del temps. Si no és així, us cobraran 10 vegades el temps d’inactivitat.

Atenció al client excel·lent

Proporcionen un servei d’atenció al client excel·lent que la majoria dels clients van encantar. A més, li cobraran 10 vegades la quantitat que van perdre si no han respost als bitllets de HelpDesk en 30 minuts.

Còpies de seguretat gratuïtes

Obteniu còpies de seguretat automàtiques diàries que s’emmagatzemen fora del lloc durant uns 30 dies. Això resulta útil quan el vostre lloc web té problemes. Podeu restaurar la còpia de seguretat immediatament amb un clic. És senzill com a 1-2-3.

Certificat SSL gratuït

Obteniu un certificat SSL automàtic per a tots els llocs que sol·liciteu amb Liquid Web. Això vol dir que aconsegueu assegurar el vostre lloc web i millorar els seus rànquings en motors de cerca. Això és un doble pes!

WordPress completament gestionat

A més d’actualitzar el vostre lloc web de WordPress, també s’administren els vostres complements. Els connectors es proven si entren en conflicte entre ells. Això es fa en un entorn independent. Si no es produeix cap conflicte entre plugins durant la prova, es desplegarà al lloc de producció.

Lloc d’escenificació gratuïta

Abans de desplegar el vostre lloc web, heu d’assegurar-vos que es troba en el seu estat òptim. Així, el lloc gratuït d’escenificació permet provar el vostre lloc abans de passar en directe. D’aquesta manera es garanteix una millor experiència d’usuari per als espectadors de llocs web.

Contres

No és barat

El pla d’allotjament de WordPress gestionat de menys cost és de 99,00 USD al mes. Aquest no és un preu barat. Si tot just comences, potser no podràs pagar els costos (però està definitivament justificat).

Conclusió

Són increïbles, no són moltes coses més a dir. Si podeu estalviar el cost, no tornareu a mirar enrere!

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 2018-08-28Compte objecte de revisió Liquid WebAuthor Rating1a1a1a1agrisNom del producte WebPrice líquid
99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author