Revisió UK2.net

Qualificació global

Pla més barat
5,95 £ / mes

UK2.net: un resum per a persones que no tenen temps (gairebé tots)

Malauradament, en poques paraules, no recomanem UK2.net, per algunes raons, les principals són el temps de manteniment i el suport. Quan escorces els preus i les funcions, tot sembla molt atractiu, però quan comences a cavar una mica més a fons … no és fantàstic. Examinem alguns dels problemes.

Horari: Moltes ressenyes d’usuaris es queixen de bloqueigs. Tampoc tenen una garantia de temps de vida al seu lloc com ho fan la majoria d’altres hostes web … una mica estrany.

Suport: Hi ha moltes queixes sobre la seva actitud de suport flotant, massa per ignorar. Quan el lloc baixa (vegeu el mal funcionament anterior), com a mínim voleu assistència per solucionar-lo ràpidament … no sembla el cas.

SSL: Això ens confon, SSL (https) és imprescindible en aquests dies … Google fins i tot etiqueta els llocs http normals com a visiblement “no segurs” i fa mal als seus rànquings. A més, podeu obtenir-los de forma gratuïta, sense idea de per què no integren certificats SSL gratuïts, tothom ho és.

De manera que el que estem dient és que … hi ha moltes alternatives que són millors, en gairebé tot. El nostre favorit és encara SiteGround, són GRAN en seguretat, suport molt responsiu, tenen diversos centres de dades a tot el món (inclòs a Londres) i són oficialment recomanats per WordPress (poden, per descomptat, fer front a qualsevol CMS que els llançis. ). Són un autèntic que no sap de dir-ho, fes un cop d’ull a la nostra revisió.

Encara us interessa UK2.net, continua llegint.

Recerca UK2.net

Revisió UK2.net

UK2 va ser fundada per Ditlev Bredahl el 1998. Amb una experiència aproximada de dues dècades en la prestació de serveis d’allotjament al Regne Unit, han registrat més d’un milió de noms de domini. També alimenten milers de llocs web en més de 200 ubicacions de tot el món.

La companyia té la seu a Shoreditch, Londres. Els seus productes i serveis inclouen el registre de noms de domini, l’allotjament de correu electrònic, l’allotjament de llocs web, els creadors de llocs web, els servidors dedicats i l’allotjament gestionat, entre d’altres. També proporcionen servidors privats virtuals SSD i allotjament de WordPress.

Preu

UK2 ofereix tres tipus de plans per als seus serveis d’allotjament web. Aquests paquets es denominen Hosting essencial, Hosting per a empreses i Business Cloud. A continuació es poden veure els tres plans:

Preu d'allotjament UK2

El pla més barat s’anomena Essential Hosting i costa 1,00 GBP per mes a causa de l’última oferta si opteu per un termini de pagament de 12 mesos. Si voleu pagar mensualment, us costarà 6,95 GBP. Segons UK2, el pla Essential Hosting és perfecte per a principiants que tinguin un lloc web únic.

Aquest paquet us ofereix un nom de domini gratuït si opteu per almenys un mode de pagament anual. A més, obté espai web il·limitat. Així, podeu col·locar>la creació del vostre lloc web de WordPress.

Quan es tracta de desenvolupament, el pla d’Hosting Essential és compatible amb Apache, PHP, Ruby on Rails, Perl, Cron Jobs i PHPMyAdmin. També podeu utilitzar missatges d’error personalitzats als vostres llocs web. AW Stats també està disponible. Aquesta eina es pot utilitzar per obtenir informació sobre els vostres espectadors. Aquestes dades inclouen el país d’origen, el sistema operatiu i el navegador utilitzat, entre d’altres.

Finalment, se li garanteix una garantia de devolució de 30 dies. Simplement podeu provar els seus productes i serveis i podeu cancel·lar-los en qualsevol moment sense fer-vos preguntes.

Opcions d’assistència

UK2 ofereix diverses opcions d’assistència. A continuació s’exposen:

  • Pàgina d’estat dels serveis,
  • Base de coneixement d’autoajuda,
  • Enviament de tiquets,
  • Suport en línia de xat en línia i PDF
  • Assistència telefònica

De manera similar a la resta de proveïdors d’allotjament, la pàgina Estat dels serveis del UK2 mostra informació en temps real sobre l’estat dels seus serveis, inclosos sistemes principals, taulers de control i servidors d’allotjament. En aquesta pàgina s’informa d’incidents per mantenir al client informat de les operacions actuals i passades de l’empresa.

La base de coneixement d’autoajuda inclou guies en profunditat que us ajudaran a navegar pels vostres productes i serveis que vau utilitzar. Els enviaments d’entrades i el servei de xat en línia estan disponibles les 24 hores del dia. El mateix passa amb l’assistència telefònica.

El servei d’atenció al client del UK2 té comentaris tant positius com negatius. Segons els usuaris, el servei no és coherent. Alguns clients fins i tot van declarar que no van rebre respostes per correu electrònic ni les respostes a les sessions de xat en directe no van poder solucionar els seus problemes. L’assistència telefònica s’ha trobat com a subpartida, ja que els departaments que no són els responsables d’un determinat producte no saben cap a on dirigir els seus clients.

D’altra banda, les ressenyes positives afirmen que el seu equip d’assistència va ser de gran ajuda amb algunes de les revisions, fins i tot dient que eren solidaris fins abans de realitzar la compra. Les revisions positives també diuen que UK2 va proporcionar respostes ràpides als seus problemes.

Amb revisions mixtes sobre el servei d’assistència, podem dir que UK2 no és perfecte. Només algunes empreses d’allotjament tenen una reputació estel·lar quan es tracta del seu equip d’atenció al client i, òbviament, UK2 no n’és cap. L’empresa té els seus cims i els seus abeuradors a l’hora de proporcionar serveis d’atenció al client.

Pros

Hi ha alguns avantatges per registrar-se a UK 2. Alguns d’ells s’exposen a continuació:

Nom de domini gratuït

Si obteniu el termini de pagament de 12 mesos, podeu obtenir un registre de nom de domini gratuït. Això és útil si tot just comenceu i encara no heu adquirit el vostre nom de domini. Estalviar uns quants quilos no us farà mal.

Espai web il·limitat

Els seus deu llocs web seran cuidats amb un espai web il·limitat. No us haureu de preocupar de quins fitxers heu de conservar i quins heu de traslladar a la paperera. Teniu un espai web il·limitat que us ofereix l’opció d’acollir grans fitxers de vídeo i imatges.

Garantia de devolució de 30 dies

Podeu recuperar els vostres diners amb la seva garantia. Si heu provat els seus productes i serveis i creieu que no val la pena el vostre temps, podeu demanar un reembossament. És tan senzill com això.

Contres

UK2 continua essent una empresa amb imperfeccions. Alguns d’ells s’exposen a continuació:

Opinions mixtes d’assistència al client

UK2 té ressenyes diverses quan es tracta del servei d’atenció al client. Alguns els van valorar altament, mentre que d’altres els van valorar malament. Si un proveïdor d’allotjament no compleix constantment la seva promesa de serveis de suport fantàstics, això és un mal signe. Tenir un servei d’atenció al client incoherent és un desavantatge de UK2.

Temps de funcionament no fiable

Aquest també es basa en les ressenyes dels usuaris, molts es queixen del temps d’aturada … i tampoc no tenen interrupcions. L’últim que voleu és que un lloc de negoci es pugui reduir, podríeu perdre molts avantatges i clients.

Sense certificat SSL gratuït

Per què? A diferència d’altres empreses d’allotjament, UK2 no proporciona un certificat SSL gratuït. Si el vostre lloc web conté informació confidencial, aquesta funció de seguretat és obligatòria. Si voleu un certificat SSL gratuït, heu d’optar pel següent pla, Business Hosting. Aquest pla té un cost de 4,48 GBP al mes si pagueu 12 mesos per endavant. El certificat SSL només es lliura de forma gratuïta al pla de Hosting per a empreses si opteu per un termini de pagament com a mínim de 12 mesos.

Conclusió

A la superfície, UK2.net té un aspecte excel·lent, però tal com es menciona en el resum, hi ha alguns temes massa importants per recomanar-lo realment. Problemes com un temps de funcionament inestable, sense SSL gratuït i suport dubtós … Us suggerim que reviseu la nostra comparació aquí i cerqueu alternatives millors, com SiteGround.

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 29/07/2018L’article revisat UK2.netAvaluació de l’autor 21a1agrisgrisgrisNom del producte UK2.netPrice
5,95 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author