Revisió MDDHosting: ràpid (358ms) amb una autonomia mitjana de només el 99.90%

Revisió de MDDHosting

MDDHosting és una petita empresa privada d’allotjament fundada fa poc el 2007.

Les seves reivindicacions a la fama?

Velocitat i servei. La “carn i les patates” de l’allotjament web. El seu enfocament senzill sembla innocentment honest en una indústria que pot ser, menys, menys.

També reflecteix les seves arrels a la terra i el Mid-Western (iniciades i amb seu a Indiana, amb centres de dades a Denver, Colorado).

Sempre estem a l’abast del diamant en brut; noves empreses d’allotjament que ofereixen un enfocament diferent o millor que les antigues marques de la indústria.

MDDHosting sembla un candidat perfecte.

Vam comprar el “Pla bàsic” de MDDHosting el juny de 2015 i vam configurar un lloc web bàsic de WordPress per començar a fer proves per a la eventual revisió que es llegeixi ara. Podeu trobar totes les nostres estadístiques de rendiment detallades, com ara el temps de funcionament i la velocitat, fent clic a “Historial” per obtenir més informació.

Avantatges d’utilitzar MDDHosting

La majoria de les empreses d’allotjament venen el mateix servei (més o menys). Alguns llancen alguns extres, però els tres grans temps de funcionament, velocitat, i assistència de servei són principalment el que estàs comprant.

Si una empresa d’allotjament web no queda breu en alguna d’aquestes àrees, hi ha un problema. Dos o més: córrer!

Afortunadament, MDDHosting passa dos dels tres amb colors voladors.

1. Molt ràpid en temps de càrrega de la pàgina (358ms)

Primer – velocitat. Aquí és on MDDHosting ha estat força bé durant els darrers 24 mesos.

Durant els mesos de prova, han creat un temps de càrrega increïble de pàgines 358ms, cosa que els converteix en el nostre tercer amfitrió més ràpid.

Una ràpida revisió de fons amb altres fonts va confirmar que la velocitat és un dels motius més importants per a tants clients MDDHosting feliços.

Temps de càrrega mitjà dels últims 12 mesos:

MDDHosting estadístiques detallades dels darrers 12 mesosVelocitat mitjana MDDHosting 2019-2020 | Veure estadístiques

També vam notar que utilitzen servidors LiteSpeed, que sembla que els faci un truc:

MDDHosting LiteSpeed

2. Suport ràpid i eficaç

MDDHosting proporciona atenció al client 24/7/365 estàndard a través del telèfon, correu electrònic i sistema de ticketing. De moment no hi ha cap xat en directe.

Durant els nostres processos de revisió, van respondre a les nostres entrades en menys de tres minuts (que és prou ràpid per considerar-se com un xat en viu lent).

Una vegada més, funcionen bé en un dels tres grans, proporcionant un suport ràpid i eficaç que és prou bo per a un 8/10 com a mínim.

Suport MDDHosting

Un xat ràpid amb l’agent de suport MDDHosting

3. Allotjament senzill

WYSIWYG.

Això va ser una mala broma tècnica que significa que el que veus amb MDDHosting.

Sense despeses ocultes. No hi ha trucs de preus on haureu de registrar-vos els propers 35 anys de la vostra vida pel preu reduït del lloc web anunciat. I no hi ha jocs amb limitacions de funcions estàndard per obligar-lo a acceptar els plans més cars.

Segur, hi ha una limitació d’espai i d’emmagatzematge per a plans menors. En cas contrari, obteniu totes les mateixes funcions que ofereixen les més cares.

Per exemple, fins i tot amb el seu pla bàsic, obté il·limitat:

 • Dominis
 • Subdominis
 • Bases de dades
 • Els correus electrònics
 • Comptes FTP

Voleu pagar només un mes, a diferència d’un any complet (o més)? Segur, podeu avançar i fer-ho. El descompte anual tampoc és tan gran; per tant, no us en perdreu gaire.

4. Garantia de devolució de 30 dies

MDDHosting ofereix una garantia de devolució de 30 dies sense problemes i sense problemes amb la majoria dels seus plans. Res especial com 90 o fins i tot 97 dies, però tampoc és dolent.

Tornar a guanyar diners

5. Migracions gratuïtes per als llocs cPanel

Alguns host web que hem revisat us cobraran per cada migració del lloc. És correcte: bàsicament et cobren de més perquè porteu el vostre negoci a ells.

Altres s’oferiran per moure un sol lloc als servidors de forma gratuïta. Però, si voleu aportar-ne d’altres? Està bé: et cobraran més.

Ens complau comunicar que MDDHosting tampoc. Segons els seus termes, ajudaran a traslladar qualsevol dels seus llocs als seus centres de dades de forma gratuïta. Tampoc hi ha cap límit, de manera que podeu moure dos, cinc o deu i no cobrar més.

Només hi ha dues advertències.

El primer és que cal demanar-ho en els primers 60 dies. Tot i això sembla força obvi, així que no hi ha gran cosa. Després d’això, costarà 10 dòlars per lloc.

L’altre problema potencial és que aquestes migracions de llocs gratuïts només estan disponibles per a comptes amb cPanel. Si voleu moure llocs sense accés a cPanel, després us costarà 25 dòlars per lloc o compte.

El revestiment de plata és que aquestes polítiques són força habituals. La majoria dels amfitrions compatibles amb cPanel poden moure aquests fitxers de manera més ràpida i senzilla que altres configuracions personalitzades que no coincideixen amb la configuració del servidor propi.

6. Sense augment de preus de renovació

MDDHosting proporciona un altre truc habitual sobre el preu de la indústria que acaba sorprenent els clients.

Molts amfitrions anunciaran una tarifa impactant i baixa al seu lloc.

Naturalment, la gent s’entén amb allò que sembla un valor sorprenent. I és que si us registreu normalment durant tres anys com a mínim per bloquejar aquesta tarifa baixa.

Tanmateix, l’altra qüestió habitual és que quan caduca aquest pla introductori, sovint se’t deixa una “taxa de renovació” que pot anar des de 2-3x el preu inicial que va pagar..

Per sort, MDDHosting no ho fa. Així, qualsevol preu que pagueu al traslladar-los és el preu que pagareu quan el vostre pla inicial caduca. No hi ha cap sorprenent augment de preus en dos o tres anys.

7. Garantia de temps “1000%”

MDDHosting inclou una “Garantia de Uptime del 1000%” en els seus Termes.

Què vol dir, exactament, això??

Significa que per a cada hora d’aturada, “podeu sol·licitar 10 vegades (1000%) la quantitat real d’aturada”.

En altres paraules, una hora d’aturada obté deu hores de crèdit.
garantia de temps de màxima atenció
El problema és que cal que envieu un missatge de correu electrònic al seu departament de facturació ([protegit per correu electrònic]) en un termini de set dies després de la mort.

Igual que altres garanties de temps de funcionament, això només s’aplica als temps morts reals per problemes interns o errors.

No s’inclouen circumstàncies extraordinàries ni temps d’aturada regular de manteniment.

I aquesta garantia només s’aplica als seus comptes d’allotjament compartits i distribuïdors.

Contra d’utilitzar MDDHosting

Tot bé va a un preu. Amb MDDhosting, un dels seus “contres” és precisament això.

1. Per sota del temps de funcionament estàndard de la indústria

Durant un període de 24 mesos, vam fer un seguiment de l’horari de MDDHosting per al nostre lloc per assegurar-nos que les coses funcionen correctament (i que no hi ha cap tipus de singlot).

El estàndard de la indústria arriba al voltant del 99,93% de la capacitat de treball i el total de 24 mesos de manteniment dels MDD per desgràcia, per desgràcia inferior al 99,90%.

Hi va haver uns mesos realment forts amb un temps de funcionament 100%, però lamentablement no va ser suficient per augmentar la seva mitjana.

En general, no és terrible, però tampoc és fantàstic. Sobretot quan veieu quant costen …

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,99%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,99%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,98%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,81%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,95%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,99%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,89%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

MDDHosting mitjana i velocitat màxima de 24 mesosMDDHosting uptime average | Veure estadístiques

2. Costos addicionals per serveis addicionals

Els plans bàsics de MDDHosting són un valor molt bo. Tot i això, qualsevol cosa “per sobre i per sobre” de les funcions habituals del pla d’allotjament us costarà una mica més.

Per exemple, MDDHosting no llança cap nom de domini gratuït durant el primer any. En canvi, us costarà 14,95 dòlars / any si en necessiteu un de nou.

També hi ha petites pujades de preu si us inscriviu a un acord més breu d’un o dos anys. Així que el prepagament per un any més o dos sovint us pot estalviar uns quants dòlars al mes (cosa que pot suposar fins a cent dòlars més del preu global del pla).

Augmenta els preus del servei d'allotjament MDD

Tot i que MDDHosting ofereix moltes funcions de seguretat addicionals útils, aquestes també tindran un cost addicional. Això inclou tot, des de la seguretat de correu electrònic de SpamExperts fins a la seguretat del lloc web SiteLock.

I aquests costos tampoc són barats. Esteu veient des de 62,99 dòlars durant tres anys del servei de cerca de nivells més baixos de SiteLock amb fins a 799,99 dòlars durant tres anys de l’oferta de Defend completament presentada.

A aquest ritme, acabareu pagant molt (o més) per aquestes funcions addicionals del que fareu pel pla bàsic d’allotjament.

Així que, si bé és bo que els ofereixin, quan comenceu a afegir-ho tot, el valor per dòlar no sembla tan fantàstic. I és possible que pagueu cada mes una mica més per alguna cosa que inclogui totes aquestes funcions des del primer moment.

MDDHosting de preus, plans d’allotjament & Fets ràpids

Aquí teniu una visió ràpida dels diversos plans d’allotjament que ofereix MDDHosting:

Hosting compartit: Ofereixen dos principals plans d’allotjament compartit:

 • Pla d’inici del núvol: Aquest pla costa 4,00 dòlars al mes. Disposa de 10 GB d’espai de disc, dominis il·limitats, amplada de banda il·limitada, bases de dades il·limitades i comptes de correu electrònic.
 • Pla Cloud1: Amb 7,00 dòlars al mes, obteniu espai de disc il·limitat, dominis, transferència de dades, bases de dades i molt més.
 • Pla Cloud2: 14,00 dòlars al mes. Disposa d’espai de disc il·limitat, dominis il·limitats, amplada de banda il·limitada, bases de dades il·limitades i comptes de correu electrònic.

MDDHosting de preus i plans

 • Facilitat de registre: Procés de registre molt llarg.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, Paypal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Al registrar-vos, esteu d’acord que tenen dret a canviar l’import del pagament mensual i altres càrrecs en qualsevol moment. No heu d’utilitzar més del 25 per cent dels recursos del sistema durant més de 120 segons, o bé arrossegueu la vostra cancel·lació del compte (un tipus estàndard entre la indústria). Abusar el seu personal de qualsevol mitjà o format donarà lloc a la cancel·lació del compte sense devolució (que també és respectable).
 • Upsells: Uns pocs canvis.
 • Activació del compte: Activació ràpida.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida i senzilla d’aplicacions i CMS populars amb Softaculous.

Us recomanem allotjament de MDD?

MDDHosting és relativament nou en el joc d’allotjament. Fins ara, han establert nombres de temps qüestionables, temps de càrrega ràpida de pàgines i una bona atenció al client.

El seu enfocament no BS és també una alenada d’aire fresc.

Sí, els recomanem (però hi ha millors opcions).

Tot i que han rebaixat el seu preu, hi ha moltes opcions menys cares per allà si només busqueu un simple hobby o un lloc personal.

En cas contrari, tot i ser una de les opcions d’allotjament compartides més cares disponibles, probablement obtindreu els diners si aprofiteu totes les opcions “il·limitades” que fins i tot el seu pla bàsic, limitat, està completament carregat..

P.S. Si voleu veure proveïdors d’allotjament que es classifiquen per sobre de MDDHosting, consulteu la nostra comparació d’allotjament web aquí.

Heu utilitzat MDDHosting? Ens agradaria escoltar la vostra experiència, bona o dolenta, sempre que sigui honesta i transparent. Podeu deixar la vostra revisió MDDHosting a continuació:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author