Revisió HostUpon

Qualificació global

Pla més barat
2,95 USD / mes (inferior a 7,95 dòlars)

HostUpon és realment un dels millors amfitrions web canadencs que hem trobat, la combinació de preus assequibles, espai de disc il·limitat, una garantia de devolució de 30 dies i vendes i suport canadencs que els converteixen en una idea inigualable.!

Generalment ens fixem en els quatre aspectes d’un amfitrió web per determinar la seva qualitat global: Facilitat d’ús, velocitat (a nivell global), suport i temps de funcionament. HostUpon els clava tot, especialment el suport!

Raons per escollir HostUpon

Comencem per allò que considerem les millors funcions d’HostUpon, aquelles que de seguida els aporten la competència. Per a la majoria de persones que busquen un amfitrió web digne, el resum breu següent és suficient per convèncer-los que HostUpon és el que vol anar.

 1. Servidors al Canadà: Amb un servidor molt ràpid a Toronto, si el públic objectiu es troba al Canadà, la velocitat no serà cap problema. Si creieu que necessiteu expandir-vos, també tenen 3 servidors als Estats Units.
 2. Suport basat al Canadà 24 hores / 7: Si bé la majoria d’empreses subcontracten el seu suport a països més barats, HostUpon és un dels pocs que encara manté el seu suport al Canadà, pensem que això és un motiu per signar-los.
 3. Nom de domini gratuït: Si us registreu per allotjar-vos, podeu registrar el vostre nom de domini .ca o .com de forma gratuïta!
 4. Garantia de devolució de 30 dies: No és feliç per qualsevol motiu? No hi ha cap problema, no tens res a perdre.
 5. Llocs il·limitats: Fins i tot el seu pla més bàsic permet múltiples llocs web en cas que us sentiu ambiciosos.

És realment una persona que no és un lloc. Pel que fa a costos, tenen 3 plans d’allotjament, el seu pla més assequible comença a partir només USD 2,95 USD / mes (inferior a 7,95 dòlars)!

HostUpon la investigació

La revisió: allotjament de qualitat i assequible amb suport canadenc!

Intro + Una breu història

HostUpon té la seu a Toronto, Canadà. Fundat per Alfez Velji el 2007, va proposar crear una solució d’allotjament web basada al Canadà per a empreses de mida i llocs web personals de tot el món..

El seu compromís rau en la rapidesa i seguretat del servei d’allotjament i en els preus més baixos possibles per aconseguir-ho. HostUpon està en constant evolució, actualització i innovació per mantenir la seva assequibilitat alhora que ofereix el millor del millor servei.

Aquesta passió va donar lloc a un amfitrió web que és assequible, però se sent de gran abast. Molt d’això té a veure amb el seu equip de suport canadenc, no subcontracten i realment els va pagar. Anem a obtenir alguns dels principals avantatges de l’allotjament amb HostUpon.

Pros de HostUpon

Assistència

L’assistència al client d’HostUpon és realment una de les millors del negoci. El personal d’assistència es troba al mateix lloc en què té la seu: Toronto. No només hi són, sinó que estan disponibles tot el dia. El seu equip d’atenció al client és altament útil, molt qualificat en el que fan, i extremadament professional en tots els sentits. Tenen com a objectiu el menor temps d’espera possible, oferint diverses opcions d’assistència diferents, com ara xat en directe, un bitllet d’assistència o assistència telefònica. La seva àmplia base de dades de tutorials i informació útils pot reduir la vostra necessitat de suport en primer lloc, és realment impressionant!

De propietat privada

Un altre dels avantatges d’HostUpon és que es tracta d’una empresa de propietat privada. Ser propietat privada significa que HostUpon no està sent afectat per cap interès de cap part exterior. Els propietaris de l’empresa treballen a l’empresa i, per tant, poden mantenir els seus compromisos i objectius alineats per ajudar tots els propietaris del lloc.

Preu

Una gran cosa sobre HostUpon és la gran quantitat de plans assequibles que ofereixen. Tot i que els seus preus s’ajusten a la majoria d’amfitrions que es troben al pressupost (no poden sortir malament a 3,36 dòlars / mes), el valor que ofereixen els distingeix. Les funcions incloses en els plans més bàsics fan que el vostre dòlar vagi més enllà. Amb altres empreses, per tenir accés a funcions atractives com un domini gratuït per a tota la vida i adreces de correu electrònic il·limitades, hauríeu de comprar un paquet més car per començar.

Horaris

HostUpon ha mantingut un funcionament fantàstic durant els anys que han estat impulsant llocs. HostUpon ofereix un 99,9% de garantia de temps de vida per a cada paquet que ofereixen. Tot i que no anuncien necessàriament què passa si cau per sota d’aquest número, encara hem aconseguit. Tot el que heu de fer és enviar un bitllet sobre aquest tema per rebre un descompte sobre la quota del vostre mes que ve. Per sort, no són coneguts per moltes interrupcions, per la qual cosa la necessitat d’això mai no podria sorgir. En general, els clients rarament es queixen del mal funcionament d’HostUpon.

Passem a una llista de les nostres funcions preferides (algunes també les ofereixen altres hostes, però continua sent una llista).

Característiques

Algunes de les característiques més importants que es troben als plans d’allotjament HostUpon inclouen:

 • Nom de domini gratuït per a tota la vida
 • Comptes de correu electrònic i base de dades MySQL il·limitades
 • Assistència 24/7
 • Migració de llocs web gratuïta
 • Instal·lador per a més de 360 ​​scripts
 • Constructor de llocs web gratuït
 • Servidors CA i Estats Units (el que significa que, fins i tot si voleu utilitzar-los com a amfitrió web per a Brasil, el rendiment encara seria molt decent)
 • Garantia de devolució
 • Garantia del 99% en el temps de funcionament
 • Control de comptes mitjançant un navegador web
 • Servidors d’allotjament SSL
 • Interferència comuna de la passarel·la
 • Accés arrel i reiniciar
 • Servidors de noms privats
 • Amplada de banda il·limitada
 • Transferència il·limitada de dades

Conclusió

HostUpon mereix els elogis, són locals, els importa, són molt assequibles i compten amb el suport basat al Canadà … Proveu-los, no us penedireu! Aquests amfitrions web fan que la creació d’un lloc web sigui un procés senzill!

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 25/05/2019L’ítem revisat HostUponAuthor Rating 51a1a1a1a1aNom del producte HostUponPrice
2,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author