Revisió HostMonster

Qualificació global

Pla més barat
4,95 dòlars / mes

HostMonster: Un resum breu per a persones que no tenen temps (gairebé tots nosaltres)

Malauradament, en poques paraules, no recomanem HostMonster, per algunes raons, les principals són la seguretat i el suport. Passem pels problemes que hem trobat.

Seguretat: Tenir un certificat SSL (https, un lloc segur) és imprescindible en aquests dies, definitivament amb Google que afavoreix els llocs https i Chrome etiqueta activament els llocs no segurs com a “no segurs” … Els certificats SSL bàsics són gratuïts aquests dies, perquè ” sóc tan important. La majoria dels amfitrions ofereixen això també de forma gratuïta, perquè és fàcil d’integrar. HostMonster, en canvi, no ho descarta ni del seu pla bàsic, ni del seu segon pla, ni del seu tercer pla … hauríeu d’anar al seu quart pla “PRO” per obtenir un certificat SSL. Això només és una bogeria!

Suport: Hi ha moltes queixes sobre el seu suport flotant, massa que es pot ignorar. Tot, des dels grans retards en les respostes d’assistència, fins al simple suport per al mal suport.

Preu: Sense certificats SSL, sense espai de disc il·limitat, mala assistència, etc … com a mínim, espereu una tarifa econòmica digna, malauradament no, comencen en 4,95 dòlars per mes, que és almenys 1 $ per sobre del que veiem com a mitjana, que normalment ve amb SSL i suport decent.

El que realment estem dient és que … hi ha molts hostes web que són molt millors en pràcticament tot! Eviteu HostMonster! En lloc d’aquí, consulteu la nostra millor comparació d’allotjament web.

Si d’alguna manera encara esteu interessats en HostMonster, seguiu llegint a continuació.

Recerca HostMonster

Revisió HostMonster

HostMonster va començar el 1996 i va convertir la companyia en un dels proveïdors d’allotjament més antics que hi havia. Va ser fundada per Matt Heaton, la mateixa persona que va llançar BlueHost. Es va fusionar amb el grup Endurance International (EIG) el 2015. EIG és un gegant que posseeix moltes empreses d’allotjament web com HostGator, BlueHost i Arvixe.

La seva seu es troba a Provo, Utah, Estats Units. Aquesta empresa privada ofereix una varietat de productes i serveis. Aquests inclouen allotjament compartit, allotjament web VPS i servidors dedicats, entre d’altres.

Preu

HostMonster proporciona quatre paquets diferents per a les seves solucions d’allotjament web. Aquests plans s’anomenen Basic, Plus, Prime i Go Pro. Aquests paquets es poden veure a continuació:

Preu de HostMonster

El pla més barat es diu Basic i costa 4,95 USD al mes si opta per un contracte de 36 mesos. Per tant, heu de desembossar un total de 178,20 USD per endavant. Si opteu per un contracte de 12 mesos i 24 mesos, heu de pagar 6,95 USD i 5,95 USD al mes, respectivament. Aquests imports són només preus especials de introducció. Aquest preu promocional només és vàlid en el primer termini. Les tarifes periòdiques s’apliquen després de renovar el pla que utilitzeu.

El pla bàsic permet tenir un lloc web només per compte d’allotjament. Si voleu diversos llocs web, podeu optar pel paquet Plus que us permet tenir com a màxim 10 llocs web per compte d’allotjament. Si teniu més de 10 llocs web, haureu d’aconseguir el paquet Prime que us permeti allotjar un nombre il·limitat de llocs web.

L’espai del lloc web està limitat a 50 GB. Això vol dir que podeu tenir un màxim de dades de 50 GB al vostre compte d’allotjament, que normalment és més que suficient per crear un lloc web d’empresa … en realitat es poden crear alguns d’ells amb aquesta quantitat d’espai de disc..

Segons el lloc web, el rendiment del Pla bàsic (juntament amb els plans Plus i Prime) és estàndard. Aleshores, què vol dir això exactament? Vam demanar al seu equip de suport que aprengués més informació sobre això. Segons ells, “Com que és un servidor compartit, no disposem de recursos exactes. Si comenceu a afectar altres llocs web al mateix servidor, us avisem perquè pugueu arreglar-lo o actualitzar-lo moltes vegades. Tanmateix, això resulta que el vostre lloc web es tanca fins que es resolguin els problemes. ” La conversa es pot veure a continuació:

Xatejar

Això vol dir que compartiu recursos amb altres propietaris de comptes del mateix servidor. Quan comenceu a afectar el rendiment del servidor, el vostre compte queda suspès. Heu d’arreglar-ho mitjançant l’actualització del vostre compte a un paquet de nivell superior per satisfer les necessitats del vostre lloc web. Un cop assabentats que el vostre compte compromet el rendiment d’altres comptes, el vostre se suspèn fins que s’hagi solucionat el problema.

Bé. Continuem amb el rendiment i anem a les bústies. Podeu tenir 5 comptes de correu electrònic per compte d’allotjament. El nombre és bastant poc comparat amb altres proveïdors d’allotjament que ofereixen comptes de correu electrònic il·limitats. Tot i això, si acull un lloc web inicial, aquest número és suficient. L’emmagatzematge de correu electrònic és de 100 MB per compte. Un cop més, per començar, això pot satisfer els requisits de cada bústia.

HostMonster us ofereix un registre de domini gratuït un cop us registreu amb ells. Això és bo si intenteu estalviar uns quants dòlars per a altres complements. A diferència d’altres proveïdors d’allotjament web, la configuració inicial del vostre compte és gratuïta.

Proporcionen una garantia de vida màxima del 99,99%. Això vol dir que el vostre lloc web rarament patirà temps d’inactivitat. A més, ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. Per tant, si no esteu satisfets amb els seus productes i serveis, podeu obtenir un reembossament.

Opcions d’assistència

HostMonster us ofereix diverses opcions d’assistència. Aquests inclouen els següents:

  • Xat en línia en línia
  • Assistència telefònica
  • Centre d’ajuda / Base de coneixement
  • Enviament de tiquets

Assistència tècnica telefònica i Suport tècnic de xat en directe disponible 24 hores. L’assistència telefònica per a les vendes està disponible els 7 dies de la setmana de 18:00 a 21:00, MST. També disposen de diferents línies d’atenció telefònica i de xat en línia en línia per a facturació, departament de compliment del servei i verificació.

La seva base de coneixement o centre d’ajuda inclou tutorials sobre com configurar i gestionar els productes i serveis que pagueu. Obbviament, això està disponible al seu lloc web 24/7/365. També inclou tutorials de vídeo que us poden ajudar a fer fàcilment les coses necessàries per posar en marxa el vostre compte.

Les ressenyes del servei d’atenció al client van ser majoritàriament negatives. La majoria de clients estaven descontents amb els seus representants. Quan els llocs web tenen problemes, els seus representants tècnics només van respondre amb disculpes. No hi va haver iniciativa per fer alguna cosa sobre els problemes que tenen. Tot i que coneixen amb preguntes senzilles, no poden solucionar molts problemes que tenen els propietaris de comptes.

Pros

Garantia de devolució de 30 dies

Si els heu provat i heu decidit que no s’adaptaven a les vostres necessitats, podeu obtenir un reemborsament. Tot i que aquesta devolució no s’estén al registre de noms de domini, no deixa de ser una bona quantitat per estalviar uns quants diners.

Registre de domini gratuït

Sí. En realitat es pot estalviar uns quants dòlars amb el seu registre de domini primari gratuït. Si encara no teniu un nom de domini, és el moment d’aprofitar aquesta oferta.

Contres

Hi ha diversos inconvenients per registrar-se amb HostMonster.

Espai de disc limitat

Només us donen uns 50 GB d’espai en disc. No serveix gaire si teniu vídeos i imatges de mida gran que heu de col·locar dins del vostre lloc web. A més, si teniu els descarregables addicionals, aquest pla no és l’adequat per a vosaltres.

Si voleu espai de disc il·limitat, heu d’optar pel tercer pla, el paquet Prime. El preu d’introducció especial és de 6,95 USD al mes si opteu per 36 mesos. Això significa que heu de cobrir 250,20 USD per endavant. Si voleu optar pel contracte de dotze mesos i de 24 mesos, heu de cobrir 9,45 USD i 8,45 USD al mes, respectivament.

Comptes de correu electrònic limitat

Només teniu permès 5 comptes de correu electrònic al pla bàsic. Però, i si teniu sis responsables del vostre lloc web (o negoci)? Aleshores, òbviament, aquest no és el correcte.

Podeu optar pel següent pla, el paquet Plus que costa 6,95 USD al mes si opteu per 36 mesos per endavant. Aquest és encara el preu introductori especial. En renovar, heu de pagar tarifes regulars. Ah, BTW, el dit pla més car permet fins a 100 comptes de correu electrònic.

Atenció al client deficient

No, no. No proporcionen l’excel·lent servei al client que van prometre. La majoria de les revisions no estan satisfetes amb els seus representants i el seu equip de suport tècnic. La majoria de representants tècnics van haver de demanar disculpes per un servei deficient (per exemple, servidors baixant, llocs web caiguts, etc.). I per empitjorar les coses, només van haver de demanar disculpes i afirmar que no poden fer res al respecte.

Una cosa que heu de buscar en un proveïdor de hosting, una excel·lent atenció al client. Si una empresa no en té, elimineu-les. Què passa si el vostre lloc web es va estavellar i el vostre client més important actualment hi navega? Què??!! Aleshores, perdreu un client valuós. El pitjor és que quan això succeeix, l’equip d’assistència no hi és per ajudar-vos. Quin rebombori.

També podeu notar la meva conversa (imatge) proporcionada anteriorment en aquesta revisió. El representant del client va dir: “Què et porta a Bluehost?” Això vol dir que tant BlueHost com HostMonster tenen les mateixes representacions del servei al client. Això pot ser obvi perquè són fundats per la mateixa persona. Però el fet que el servei d’atenció al client no pugui distingir entre un client de BlueHost i un client d’HostMonster demostra que tampoc no poden distingir entre els productes i serveis de les dues empreses. Us mostrarem un resum de la conversa:

Xatejar

No sabem si es tracta d’una plantilla prèviament creada per a tant BlueHost com HostMonster. O, probablement, el representant va cometre un error. Geez …

Conclusió

HostMonster no és una empresa que li recomanaríem. No, no. No passarà. Els contres superen molt els avantatges de treballar amb l’empresa. Falta una gran atenció al client i és evident que és una altra empresa EIG que hi ha. Les funcions també són molt limitades. Vostè millor estar amb altres proveïdors d’allotjament allà fora.

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 27-08-2027Pregut de l’objecte AmfitrióMonsterAvaluació de l’autor 21a1agrisgrisgrisNom del producte HostMonsterPrice
4,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author