Revisió dinàmica d’allotjament

Qualificació global

Pla d’allotjament WP gestionat
16,95 dòlars / mes

Pla d’allotjament compartit més barat
3,95 dòlars / mes

Hosting dinàmic: un resum ràpid per a persones que no tenen temps (gairebé tots)

En poques paraules, si busqueu allotjament de WordPress gestionat, inscriviu-vos! Són ecològics, tenen una gran seguretat, actualitzacions automàtiques del WP, una bona assistència, un espai de disc il·limitat … pràcticament tot el que necessiteu a preus realment assequibles en comparació amb altres servidors web gestionats..

Dit això, si busqueu el vostre allotjament web barat cada dia (blocs, negocis, etc.), la nostra recomanació seria revisar GreenGeeks, també són super verds (aportant el 300% del que fan servir de nou a la graella) i ofereixen un espai de disc il·limitat fins i tot en els seus plans més bàsics (que Dynamic Hosting no, ofereixen 5 GB). Consulteu la nostra revisió de GreenGeeks.

Per obtenir més detalls sobre Hosting Dinàmic, seguiu llegint a continuació!

Cirrus allotjament d’investigació

Revisió dinàmica d’allotjament

Si voleu ser propietari d’un lloc web, especialment amb finalitats comercials, heu d’assegurar-vos que funciona al 100% del temps. Tot hauria de funcionar perfectament. Si el vostre lloc web té temps d’inactivitat per culpa d’un servei d’allotjament deficient, pot resultar costós. Els clients potencials es poden sentir frustrats i podrien perdre vendes o ser-ne clients.

Agències com nosaltres gestionen diversos llocs web per a diversos clients. Evidentment, ens hem d’assegurar que els seus llocs web no s’estallin. És per això que sempre estem buscant la millor empresa d’allotjament web del Canadà.

Una introducció a l’allotjament dinàmic

L’empresa va ser fundada el 1999 per empresaris residents a Maritimes, Canadà. Es mostren orgullosos de tenir centres de dades i de còpies de seguretat de dades al núvol amb seu al Canadà. A més, es comprometen a proporcionar un servei d’atenció al client de primera qualitat.

Dynamic Hosting ha treballat amb diversos clients i s’ha convertit en companyia de companyies del Canadà per a tot allò relacionat amb “Dev Ops”. Tenen una cultura intensa on posen les seves necessitats en primer lloc, especialment pel que fa a infraestructures i serveis informàtics.

La companyia ha treballat amb diversos clients com la Junta de Certificació de Divers del Canadà, la Cambra de Comerç de Halifax, Heart & Stroke Foundation i PharmaChoice. No han obtingut diversos premis, com ara el principal amfitrió verd del Canadà de WebHostRanking.com. 100Best-Web-Hosting també és reconegut com un dels millors proveïdors de serveis d’allotjament web verds al Canadà.

Preu

L’empresa ofereix una varietat de productes com ara Hosting compartit, VPS Hosting, Hosting per màquina virtual (VM) i Cloud Infrastructure as a Service (IaaS), entre d’altres. Els plans d’allotjament compartit es denominen de la manera següent; “Manteniu el pla senzill”, “Pla final de tres anys” i “WordPress gestionat”. Es poden veure a continuació els dits plans:

Plànols d'allotjament compartits dinàmics dinàmics

El paquet més barat anomenat “Keep It Simple Plan” té un cost de 3,95 CAD per mes, si pagueu un total de 36 mesos per endavant. Durant un termini de 12 mesos, l’esmentat pla tindrà un cost de 5,00 CAD al mes. Tanmateix, si voleu pagar-lo mensualment, us costarà 6,95 CAD. A continuació, es pot veure el cicle de facturació del pla Keep It Simple

Mantingueu-lo amb un cicle de facturació senzill

El Pla Keep It Simple us permet tenir un domini en un compte d’allotjament. Això significa que només podeu tenir 1 lloc web allotjat al vostre servidor. També us proporcionen una memòria d’emmagatzematge de 5 GB.

Al costat brillant, proporcionen un certificat SSL gratuït que podeu utilitzar durant un període infinit de temps. També podeu optar per executar un lloc web basat en WordPress al compte d’allotjament. En visitar el seu lloc, proporcionen un codi promocional “Moviment lliure” que us ofereix una funció de migració de llocs web gratuïta.

Quan es tracta de còpies de seguretat, us proporcionen còpies de seguretat automàtiques de dades que es fan cada nit. Les còpies de seguretat tenen una durada de 90 dies més. Les còpies de seguretat de dades de recuperació de desastres es fan fora de lloc setmanalment. Les còpies de seguretat són bones per si alguna cosa no funciona malament amb el vostre lloc web. Podeu restaurar-lo a un determinat període de temps abans que hagi passat un mal funcionament mitjançant les còpies de seguretat esmentades.

Si us preocupa la seguretat, us proporcionen un tallafoc que bloca de forma proactiva les amenaces malicioses. El seu pla més barat també inclou funcions com ara la prohibició d’IP i la detecció d’amenaces avançades.

El Pla Keep It Simple també inclou funcions per a llocs web basats en WordPress. Automatitzen la creació d’un lloc de WordPress mitjançant un assistent d’instal·lació de dos clics. També s’inclouen actualitzacions automàtiques de la versió principal de WordPress, els temes i els complements. Les actualitzacions del lloc web de WordPress són bones ja que ajuden a evitar un mal funcionament i a bloquejar possibles amenaces. En fer-se automàticament, us estalviareu el temps que dediqueu a realitzar la tasca esmentada. Finalment, mantenen la seguretat del lloc web de WordPress de forma seriosa mitjançant usuaris d’administració, contrasenyes, claus de seguretat i similars.

Opcions d’assistència

Hosting Dynamic us ofereix diverses opcions per contactar-hi en cas que necessiteu ajuda:

  • Suport en línia de xat en línia,
  • Base de coneixement d’autoajuda,
  • Entrades d’assistència al client i
  • 24 × 7 Centre de trucades gratuïtes

La seva base de coneixement d’autoajuda s’actualitza regularment i, segons Dynamic Hosting, pot solucionar el 80% de la majoria de problemes que tenen els clients. En enviar un bitllet d’assistència, podeu obtenir un seguiment en una hora o menys.

A més, el seu centre de trucades 24 × 7 no té períodes d’espera que retinguin la trucada ni de minuts ni de hores. El seu servei de xat en directe 24 × 7 us permet accedir al servei d’atenció al client si no teniu la possibilitat de fer les altres tres opcions que ofereixen..

La companyia s’enorgulleix de proporcionar serveis excel·lents d’atenció al client als seus clients. I les ressenyes han demostrat el seu excel·lent sistema de suport. La majoria de les ressenyes afirmen que tenen la millor relació qualitat-preu i proporcionen l’ajuda que necessiteu en cas que alguna cosa vagi malament. El suport sempre es va oferir ràpidament i es proporciona ajuda detallada segons la majoria de les experiències dels usuaris.

Pros

Optar pels serveis d’Hosting Dynamic presenta els seus avantatges i inconvenients. Comencem amb els avantatges. A continuació es poden veure:

Certificat SSL de vida lliure

Un certificat SSL és important si el vostre lloc web tracta informació sensible, com ara números de targeta de crèdit i dades personals. El millor de Dynamic Hosting és que us proporcionen un certificat SSL de tota la vida per al vostre lloc web.

A més, un certificat SSL ajudarà a augmentar la vostra classificació en motors de cerca. Un fort Xifrat HTTPS Google es considera com un dels factors de rànquing amb Google, ja que el xifrat del lloc és un signe d’un bon negoci / lloc web. Amb el certificat SSL gratuït de Dynamic Hosting, podeu protegir la informació sensible dels usuaris i augmentar la vostra classificació al mateix temps..

Funcions de WordPress

Si preferiu utilitzar WordPress com a plataforma del vostre lloc web, el paquet de Hosting Dinàmic és per a vosaltres. Amb diverses funcions de WordPress, com ara instal·lacions d’un sol clic i actualitzacions automàtiques, el servei de gestió de les coses té cura. La seguretat de WordPress es dificulta mitjançant contrasenyes, claus de seguretat, usuaris d’administració i comprovacions d’assistents, entre d’altres.

Garantia de devolució de 30 dies al 100%

Sí! Proporcionen una garantia de devolució de 30 dies si no està satisfet amb els seus productes i / o serveis. Això és bo per als primers cronometradors que només estan provant-los. Si no esteu satisfets amb el que ofereixen, podeu obtenir els vostres diners sense cap pregunta.

Funcions de còpia de seguretat i seguretat

És un greu desastre quan el vostre lloc web no té resposta o quan de sobte funciona. Quan simplement no podeu solucionar el problema, necessiteu còpies de seguretat per restaurar el vostre lloc web en un moment en què encara funcionava.

Dynamic Hosting proporciona còpies de seguretat de més de 90 dies realitzats cada nit. A més, cada setmana proporcionen còpies de seguretat de dades de recuperació de desastres fora del lloc. Això us dóna tranquil·litat en saber que no haureu de començar de zero en cas que passin coses malament.

Migració de llocs web gratuïta

Si utilitzeu el seu codi promocional “FreeMove”, podeu migrar o transferir el vostre lloc web de forma gratuïta. No heu de gastar més diners només per migrar el vostre lloc web d’un proveïdor de hosting d’allotjament a un altre de bo.

Excel·lent sistema d’assistència al client

L’empresa disposa de sistemes de bitllets de suport dinàmicament ràpid que proporcionen ajuda detallada sobre el vostre problema. A part d’això, proporcionen altres tres opcions de suport; trucant a través de números gratuïts, xat en viu i base de coneixement d’autoajuda.

Kudos a Dynamic Hosting, ja que la majoria de les revisions afirmen que realment ofereixen un sistema de suport ràpid que detalla el que necessiteu per solucionar el vostre problema. La majoria dels clients es van mostrar satisfets amb el seu rendiment i realment estan a l’altura de la seva promesa d’atenció al client excel·lent.

Contres

Ja hem acabat amb els professionals. Ara passem als contres. Hosting dinàmic no té desavantatges. A continuació es mostren alguns:

Nombre limitat de dominis

Amb el seu pla més barat, només podeu tenir un domini per compte d’allotjament. Això dista d’altres ofertes de proveïdors d’allotjament amb alguns d’ells que ofereixen un nombre il·limitat de dominis per compte.

Si necessiteu diversos llocs web, el Pla Keep It Simple no us serveix. Pots optar pel següent pla anomenat Ultimate 3 Year Plan. Aquest pla té un cost de 12,95 CAD per mes si opteu pels termes de pagament mensuals. Si voleu pagar 36 mesos per endavant, la tarifa més barata és de 7,49 CAD.

Conclusió

Així que tal com es menciona al nostre resum, com a amfitrió de WordPress gestionat, són fantàstics … com a amfitrió web compartida, hi ha millors opcions. Us recomanem que feu una ullada a GreenGeeks, feu una ullada a la nostra revisió GreenGeeks.

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 22/02/2019Resultat de l’allotjament Hosting dinàmicAvaluació d’autor 41a1a1a1agrisNom del producte Preu dinàmic HostingPrice
CAD 3,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author