Revisió del motor de WP: és prou ràpid l’allotjament de WordPress gestionat?

Revisió WPEnginePàgina d’inici del motor WP Engine

Probablement heu considerat WordPress per al vostre lloc web d’empresa i amb una bona raó.

És un dels sistemes de gestió de continguts més populars i fàcils d’utilitzar al món. És per això que diversos serveis d’allotjament web han decidit centrar-se completament en la plataforma WordPress. WP Engine fins i tot va posar WordPress al seu nom.

WP Engine és una empresa de hosting que molts associen a alta qualitat. Ofereix funcions específiques de WordPress i optimitza automàticament els elements del vostre lloc per a la plataforma.

També inclouen diverses opcions de seguretat, com un tallafoc, actualitzacions diàries, certificats SSL i detecció d’amenaça en temps real.

Però WP Engine és el servei d’allotjament adequat per a vostè?

Això és el que us proposem ajudar a descobrir aquesta revisió. Hem fet diverses proves sobre el servei i hem recopilat els bons i els dolents, juntament amb la nostra recomanació general.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: Recomanat
VELOCITAT: 425ms (Febrer 2020 fins abril 2020)
ACTUALITZACIÓ: 100% (Febrer 2020 fins abril 2020)
SUPORT: Xat en viu 24 hores / 24, Assistència telefònica limitada
APPS: WordPress, Amazon Web Services, Google Cloud
CARACTERÍSTIQUES: Còpies de seguretat diàries, seguretat SSL, CDN global, passarel·la SSH
PLANES D’ACOLLIDA: Gestió de WordPress, dedicada
TRANSFERIMENT DEL LLOC Sense límits (complement personalitzat)
PREU: A partir de 25,00 $ / mes

Beneficis de l’ús de l’allotjament de motors WP

1. Optimitzat per a WordPress

Si voleu allotjar un lloc de WordPress, heu arribat al lloc adequat. WP Engine només ofereix allotjament de WordPress i ho fa a través de plans d’allotjament compartits o dedicats.

Per a aquesta revisió, ens centrarem únicament en serveis d’allotjament compartit.

WP Engine allotja el vostre lloc de WordPress en un entorn totalment gestionat. És una plataforma d’allotjament dissenyada específicament per a instal·lacions, temes i complements associats a un lloc de WordPress.

Tampoc és necessari instal·lar WordPress perquè el CMS ve preinstal·lat a la plataforma.

Tauler de control WPEngine

Si busqueu un procés simplificat d’allotjament gestionat, és possible que hàgiu trobat l’amfitrió adequat. Hi ha molt poca configuració fora del procés de registre real.

2. Còpies de seguretat diàries

WP Engine ofereix al vostre lloc de WordPress còpies de seguretat automàtiques i actualitzacions de complements diàries.

Còpies de seguretat automatitzades WPEngine

Això significa que no perdreu mai la feina si el lloc es bloqueja. WP Engine sempre pot tornar el lloc a una versió anterior. I amb les còpies de seguretat es fan diàriament, mai no haureu de tornar a una versió obsoleta.

3. Sistema de detecció de amenaces i seguretat SSL

Quan es tracta de plataformes d’allotjament, voleu saber que teniu una connexió segura, tant per a vosaltres com per als clients que utilitzen els vostres serveis..

Per què importa això??

Si el vostre lloc és un lloc HTTP estàndard, Google us indicarà que no esteu segur mitjançant el navegador Chrome.

Hi ha una raó per la qual més del 90% del temps de navegació a Chrome és als llocs HTTPS. Quan el navegador us adverteix que pot ser que un lloc no sigui segur, no hi aneu.

Per sort, WP Engine utilitza un certificat Secure Socket Layer que protegeix totes les dades transferides entre l’usuari i el lloc.

Els certificats SSL us permeten tenir aquests HTTPS importants a la vostra adreça URL.

A més, no és un servei el que hagis de pagar més. Diversos altres host requereixen que adquireixi seguretat SSL.

A més d’aquest certificat de seguretat millorat, WP Engine realitza diàriament anàlisis de programari maliciós i utilitza un tallafoc per protegir el vostre lloc. El tallafoc s’actualitza diàriament per combatre les noves amenaces de seguretat.

També s’ofereix detecció d’amenaça en temps real, donant-vos un cop d’ull cada vegada que alguna cosa pesada cau al vostre lloc.

WP Engine fa ús d’experts de seguretat formats per proporcionar remeis gratuïts de pirateria als subscriptors.

Es tracta d’un host que realment va més enllà del nom de la navegació web segura.

4. Excel·lent horari: 100%

WP Engine compta amb una impressionant garantia de temps de vida del 99,9%.

No és que no els creguem, però a l’hora de classificar els serveis d’allotjament, és important fer les teves tasques personals..

És per això que actualment estem en fase de provar el temps de funcionament del motor WP. Ho fem creant un lloc de prova a la plataforma d’allotjament i mesurant el temps de funcionament enregistrat durant un període de temps prolongat.

WPEngine temps d'ús i velocitatTemps de funcionament mitjà del motor WP | Veure estadístiques

Actualment, les proves encara estan en curs, però durant els dos últims mesos que les hem provat, han tingut un funcionament perfecte de 100%. Continuarem fent el seguiment i seguirem actualitzant aquesta revisió un cop tinguem més dades.

5. Velocitat ràpida de càrrega de la pàgina

La velocitat és de màxima importància a l’hora d’escollir un amfitrió d’un lloc web.

Si es carrega lent el vostre lloc, el percentatge de rebots augmentarà i la vostra puntuació de SEO baixarà.

És per això que, a més del temps de funcionament, també mesurem la velocitat de càrrega de la pàgina. I tan lluny del que hem pogut reunir, tenen una impressionant velocitat de càrrega de pàgines de 425 ms.

WPEngine temps de funcionament i velocitat detallatsVelocitat mitjana del motor WP febrer 2020 – abril 2020 | Veure estadístiques

Un cop recollides més dades, actualitzarem aquesta revisió en conseqüència.

6. Servei d’atenció al client de xat en directe

El servei al client és important.

Com, realment important.

Així, quan es classifiquen diferents serveis d’allotjament web, ens centrem molt en les opcions i la qualitat d’atenció al client

Per sort, WP Engine ofereix la nostra forma preferida d’assistència al client: xat en directe 24 hores al dia.

Suport de xat en viu de WPEngine

Vam fer dues preguntes senzilles en un sol missatge. Vam obtenir una resposta gairebé a l’instant i les dues preguntes van respondre bé.

Ens van proporcionar respostes bones i completes. Uns dies després vam haver de tornar a realitzar una sessió de suport al client per confirmar alguna cosa més sobre el servei i vam tenir una experiència positiva similar.

WP Engine també té un número de telèfon d’assistència al client, però que no està disponible per a tothom. En parlarem més endavant.

7. Transferències gratuïtes del lloc

Hi ha molts costos associats al trasllat del vostre lloc web existent d’un servei d’allotjament a un altre.

És per això que sempre és ben rebut quan veiem un host disposat a oferir transferències sense cap cost.

WP Engine canviarà els vostres llocs web als seus servidors de forma gratuïta amb el seu complement de migració personalitzat de WordPress. És una transferència manual de pàgina web, però el suport està disponible les 24 hores del dia per ajudar-vos en aquest procés.

8. Garantia de devolució de 60 dies

Sempre és bo quan un servei de hosting està disposat a oferir-vos una garantia financera.

La majoria dels hostes que hem revisat ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. WP Engine realment duplica aquest període, cosa que és impressionant.

Ells ofereixen molt de temps per tenir una idea del servei de hosting, de manera que no hi ha cap risc de registrar-se.

Contra d’utilitzar l’allotjament de motors WP

1. Només per a usuaris de WordPress

WordPress és popular. No hi ha dubte sobre això. És el sistema de gestió de contingut més popular del món per una raó.

WPEngine WordPress

Però el fet que WP Engine s’hagi enganxat completament al vagó de WordPress pot sentir-se limitant de vegades.

Tampoc proporcionen un conegut c-Panel, en comptes del que disposen d’un sistema propi de backend que és fàcil de navegar.

Potser us agradi la seguretat, els preus i el servei al client de WP Engine, però no voleu crear el vostre lloc a WordPress.

Malauradament, haureu de sucar-lo i utilitzar WordPress o escollir un servei d’allotjament diferent.

2. No puc comprar un nom de domini

Una gran quantitat de serveis ofereixen noms de domini gratuïts quan us registreu. És una cosa que diversos proveïdors que hem revisat, com GreenGeeks, ofereixen almenys durant el primer any que hi esteu.

Amb WP Engine, ni tan sols es pot adquirir un nom de domini a la plataforma, ni molt menys, obtenir-ne un de franc. Heu de veure obligat a passar per un servei de tercers, molts dels quals també ofereixen allotjament.

Hi ha qui pot decidir que és més fàcil fer-ho tot des d’un servei central, com GoDaddy, que comprar un domini d’un proveïdor i construir més el vostre lloc web en un altre..

3. No hi ha adreces de correu electrònic

Recordeu què dèiem dels noms de domini? Ditto per a adreces de correu electrònic.

Aquest és un altre servei que veieu diversos proveïdors d’allotjament que ofereixen de forma gratuïta. Tot i això, quan es tracta de WP Engine, no es proporcionen ni es venen adreces de correu electrònic.

És una altra vegada que hauríeu de passar per una empresa de tercers. Necessiteu adreces de correu electrònic de marca per a la vostra empresa si inspireu sensació de confiança i professionalitat en les persones amb les que feu negocis. Incorporar-los al vostre proveïdor d’allotjament (o al menys oferir-los) facilita les coses.

4. L’inici té assistència telefònica limitada

Ja dèiem que les opcions de suport al xat en viu per a WP Engine són excel·lents, i això no deixa de ser cert. Tanmateix, agafem alguna excepció amb el seu servei telefònic.

L’assistència telefònica només està disponible des del pla de creixement WP Engine i posteriors. Això vol dir que si feu servir el pla d’inici, que és l’opció més barata, no podreu trucar cap problema a.

Mentre que el xat en directe encara està disponible, hi ha qui no vol utilitzar un sistema de xat i prefereix trucar per telèfon. Limitar l’accés a l’assistència telefònica restringeix la quantitat de suport que oferiu a les persones.

5. Car

Aquest és un dels serveis més cars que hem revisat.

Normalment, esteu buscant un cost mensual de 3 a 9 dòlars.

Però el pla d’inici per a WP Engine és un enorme $ 25 al mes. I aquest és el seu preu de subscripció anual. Les despeses mensuals comencen en 30 dòlars mensuals.

Preu del motor WP, plans d’allotjament & Fets ràpids

WP Engine ofereix tres plans d’allotjament compartits. Són startup, creixement i escala. També hi ha plans d’allotjament dedicats a preu personalitzat, però no ens centrem en aquests.

Plans i preus de WPEngine

  • El pla d’inici: costa 25 dòlars al mes amb un compromís anual. Inclou un lloc web que pot suportar fins a 25.000 visites al mes. Hi ha 10 GB d’emmagatzematge local i 50 GB d’ample de banda.
  • El pla de creixement: és de 95,83 dòlars al mes durant un any. Pot gestionar fins a 100.000 visites en un mes fins a 10 llocs. L’emmagatzematge local és de 20 GB i té 200 GB d’ample de banda.
  • El pla d’escala: és de 241 dòlars al mes durant un període d’un any. Us permet crear 30 llocs que puguin gestionar 400.000 visitants en un mes. L’emmagatzematge local és superior a 50 GB amb 500 GB d’ample de banda.

Si el vostre lloc web ha de tenir un augment de trànsit i obtenir més visitants del que el vostre pla permet, se us cobrarà un suplement de 2,00 dòlars per cada 1000 visites.

WP Engine accepta totes les targetes de crèdit i dèbit importants. No porta PayPal i no té prova gratuïta. Tot i això, tots els plans d’allotjament compartits tenen una garantia de devolució de 60 dies.

Recomanem WP Engine?

Sí, ho fem.

És un servei d’allotjament altament segur i fàcil d’utilitzar. Ens ha agradat molt la seva assistència de xat en viu i amb una garantia de devolució de 60 dies, val la pena consultar-la.

El seu temps de funcionament i velocitat també va ser excel·lent durant els darrers mesos.

Malauradament, aquest preu és un enorme punt d’enganxament. A 25 dòlars mensuals durant un any, és bastant més car que els altres amfitrions de WordPress gestionats. Així, és difícil fer una conclusió final. Proporcionen un servei excel·lent, però el seu preu és moltes vegades superior al de la competència. En última instància, els recomanem si el cost mensual no és la seva principal preocupació.

P.S. Ja heu utilitzat WPEngine abans? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author