Revisió de Krystal

Qualificació global

Pla més barat
3,99 £ / mes

Krystal: un resum ràpid per a persones que no tenen temps (gairebé tots nosaltres)

En poques paraules, sens dubte recomanem Krystal. Ofereixen allotjament molt fiable, disposen d’un centre de dades ràpid del Regne Unit, ofereixen moltes funcions gratuïtes com ara certificats SSL gratuïts (que el vostre lloc sigui segur amb https), migracions gratuïtes si proveniu d’un altre proveïdor, còpies de seguretat gratuïtes i molt més..

Aquí teniu una visió ràpida de les seves millors funcions:

Suport: Tenim suport al Regne Unit 24/7 al vostre abast i, en un moment en què tothom externalitza suport per estalviar diners, estem impressionats!

Seguretat: Certificats SSL gratuïts, protecció DDOS i virus habituals & programari maliciós busca que tot sigui net.

Hostatge ecològic: El seu centre de dades de Londres està completament alimentat amb energia renovable / neta!

Garantia de devolució de 60 dies: Molt explicatiu, per si de cas no us ve de gust.

Velocitat: Usant una combinació de SSDs i caché LiteSpeed, els seus servidors són molt ràpids!

Sincerament, a nosaltres ens agrada molt, no són una idea que en el nostre llibre. Els seus principals plans d’allotjament en núvols comencen a només 3,99 £ / mes.

Recerca en Krystal

Revisió de Krystal: un amfitrió web del Regne Unit que va encertar.

Simon Blackler va fundar Krystal el 2002 perquè estava frustrat pels serveis pobres i les males pràctiques comercials. Actualment, han allotjat més de 190.000 llocs web i tenen més de 23.000 clients. En l’actualitat, l’empresa és la major companyia d’allotjament independent del Regne Unit.

La companyia ofereix una gran varietat de productes i / o serveis, com ara allotjament web del Regne Unit, Hosting per a Reventors, Hosting WordPress de Regne Unit, Cloud VPS i Servidors Dedicats, entre d’altres. Tenen més de 15 anys d’experiència en el negoci i s’han guanyat un lloc a la nostra llista d’allotjament web superior.

Krystal s’enorgulleix de ser responsable del medi ambient. Utilitzen energia 100% renovable a tots els seus llocs. Creuen que són honestos, responsables i fiables envers els seus clients, per davant dels altres, inclosos els beneficis.

Han allotjat diverses organitzacions benèfiques de forma gratuïta i fins ara, han donat suport a un total de 167. Hi ha dies que fins i tot han donat tots els cèntims que han fet per recolzar causes com el còmic alleujament..

Preu

Krystal ofereix tres tipus de serveis d’allotjament en núvol. Aquests paquets reben el nom de Ametista, Topaz i Rubí.

Preus de Krystal Hosting

El pla més barat de Krystal es diu Amethyst i té un cost de 3,99 GBP per mes, exclòs. IVA Si escolliu una modalitat de pagament anual, podreu obtenir 2 mesos de servei d’allotjament gratuïtament. A més, si el cicle de facturació és cada tres anys, podeu obtenir 1 any de servei d’allotjament gratuït.

El pla bàsic us proporciona un espai de disc total de 5 GB. Utilitza unitats d’estat sòlid, cosa que significa que el vostre lloc web es carregarà més ràpidament en comparació amb les unitats tradicionals.

Amb el paquet Amethyst, podeu tenir 2 llocs web en un compte d’allotjament. També podeu tenir un nombre il·limitat de subdominis. També teniu un ample de banda il·limitat que us permetrà atendre milers o milions d’espectadors al dia. No se us cobra més si hi ha massa usuaris que accedeixen als vostres llocs web en un moment.

Les bústies també són il·limitades. Així, podeu tenir diversos comptes de correu electrònic per a diverses persones o departaments del vostre lloc web. Les funcions de correu electrònic inclouen desviadors il·limitats i correus electrònics de captura total. A més, teniu un servei anti-spam de SpamExperts. Les llistes de correu i els respostes automàtics també són compatibles. Només teniu permís d’enviar un límit d’enviament de fins a 500 correus electrònics per hora.

El pla Amethyst està optimitzat per a diverses aplicacions web. Aquests inclouen WordPress, Joomla! Drupal, OpenCart, PrestaShop, Concrete5 i phpBB. També es prenen mesures de seguretat per protegir el vostre lloc web de cibercriminalitat. Aquestes mesures inclouen exploracions de seguretat setmanals, autenticació de dos factors i tallafoc complet, entre d’altres. El bloqueig d’adreces IP permet evitar que determinades adreces IP accedeixin al contingut.

Quan es tracta de desenvolupament, s’admet PHP, Perl i Python. Les còpies de seguretat es fan setmanalment i mensualment i s’emmagatzemen fora del servidor. A més, se li ofereixen certificats SSL il·limitats gratuïts. Això significa que podeu protegir el vostre lloc web i la informació confidencial que conté i / o maneja.

També podeu crear pàgines d’error 404 i 500 personalitzades. Això pot ser bo per a SEO i per a les conversions, ja que podeu crear una pàgina personalitzada que redirigeixi els espectadors a una pàgina rellevant del vostre lloc. En lloc de prémer el botó posterior i deixar el lloc completament, els espectadors estaran més obligats a visitar altres pàgines del lloc i romandre més temps.

La garantia de disponibilitat és del 99,99%. Això significa que el vostre lloc web no patirà temps d’inici en la majoria dels casos. No hi ha cap quota d’instal·lació i teniu una garantia de devolució de 60 dies.

Opcions d’assistència

L’empresa us ofereix moltes opcions d’assistència al client. Aquests inclouen els següents:

  • Pàgina d’estat del servei,
  • Guies d’autoajuda,
  • Xat en línia en línia,
  • Enviaments d’entrades i
  • Assistència telefònica

La pàgina d’estat del servei us ofereix detalls sobre l’estat de la xarxa actual. També s’inclou l’estat del servidor de Core Services, Cloud Hosting, Business Hosting i Reseller Hosting. Per saber si els sistemes estan operatius o no, aquesta és la pàgina que heu de visitar.

Les guies d’autoajuda són similars a una base de coneixement on s’ofereixen tutorials que t’ajudaran a gestionar els productes i / o serveis que vas disposar. El servei de xat en línia està disponible les 24 hores del dia, mentre que el servei telefònic està disponible de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.

Les ressenyes del sistema d’atenció al client de Krystal són increïblement positives. La majoria de la gent diu que va més enllà del deure per ajudar els seus clients. Són molt eficients a l’hora de proporcionar el que necessiten els seus clients. El servei es considera constantment ràpid i útil.

Krystal s’enorgulleix de ser una empresa independent diferent dels altres proveïdors d’allotjament de grans noms. Respon a la seva promesa de proporcionar un servei d’assistència al client 100% ràpid i eficaç.

Pros

Optar pels serveis de Krystal té molts avantatges. A continuació es mostren alguns:

Constructor de llocs web gratuït

Si no teniu competències de programació, podeu crear un lloc web professional en pocs minuts amb el seu creador de llocs web gratuït. Proporcionen plantilles completament sensibles, cosa que significa que el vostre lloc web s’adaptarà tant a dispositius d’escriptori com a dispositius mòbils. El fet de tenir un lloc web adaptat per a mòbils també us ajudarà a fer-vos amb els rànquings a mesura que els motors de cerca com Google es traslladin a un índex per al primer mòbil que afavoreixi els llocs que tenen resposta per a mòbils i no els que tinguin resposta..

Conductes d’estat sòlid (SSD)

Utilitzen unitats d’estat sòlid per a espai de disc. Això vol dir que podeu transferir dades més ràpidament en comparació amb les unitats tradicionals. Si el vostre lloc web és més ràpid, l’experiència de l’usuari es millora i condueix a més compres. Això també pot afectar el vostre SEO. Els motors de cerca són més afavorits pels llocs web més ràpids com Google, Yahoo! I Bing.

Còpies de seguretat gratuïtes

Amb el paquet d’allotjament Amethyst se li ofereixen còpies de seguretat setmanals i mensuals gratuïtes. Això és útil quan el vostre lloc es veu corromput. Podeu solucionar el problema mitjançant la restauració del lloc mitjançant una còpia de seguretat.

Garantia de devolució de 60 dies

Tenen una garantia de devolució de 60 dies molt generosa. Sens dubte, tenen una millor oferta en comparació amb altres proveïdors d’allotjament que només proporcionen una garantia de 30 dies. Si no esteu satisfets amb els seus productes i / o serveis, podeu recuperar els vostres diners.

Atenció al client estel·lar

Bústies il·limitades

Amb el paquet Amethyst s’inclouen bústies il·limitades. Això significa que podeu donar diversos departaments del vostre lloc web amb els seus propis comptes de correu electrònic. No heu de pagar més perquè només doni a tothom els seus propis comptes de correu amb el nom del vostre lloc web.

Admet múltiples aplicacions

Els productes i serveis d’allotjament de Krystal estan totalment optimitzats per a aplicacions web com WordPress, OpenCart, Joomla !, PrestaShop, Drupal, Concrete5 i phpBB. A més, admeten PHP, Perl, Python i Ruby on Rails.

Funcions de seguretat

Se us proporcionen exploracions de seguretat setmanals per assegurar-vos que esteu protegit contra les cibercrimines. També està disponible un rastreig maliciós en temps real. Un tallafoc complet també protegeix el vostre lloc contra els pirates informàtics. L’autenticació de dos factors també garanteix que només els usuaris autoritzats poden accedir al lloc i a les seves dades.

Amplada de banda il·limitada

Si teniu milions d’espectadors al dia, no haureu de pagar una quantitat excessiva de càrrecs. Amb una amplada de banda il·limitada, podrem atendre a diversos espectadors en un segon parcial.

Contres

Si hem de trobar un punt negatiu, potser és l’espai del disc.

Espai de disc de 5 GB

Molts hostes web us ofereixen un espai de disc il·limitat actualment … tot i que aquestes empreses saben prou bé que la majoria de llocs no superaran els 1 GB … així que suposo que depèn si teniu previst construir una botiga de productes de milers de milions, o només un bloc / lloc d’empresa / etc.

Conclusió

Ens apassionem seriosament a Krystal i voldríem que els proveu. Els seus plans tenen funcions que definitivament necessitaran per crear i gestionar el vostre lloc web. A més, tenen un excel·lent sistema d’atenció al client que sempre té l’esquena en cas que necessiteu ajuda.

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 26-07-2026Compte objecte de revisió KrystalAuthor Rating 51a1a1a1a1aNom del producte KrystalPrice
3,99 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author